Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Picuranyu: én is holnap megyek AFP és Hepatitis vérvételre:)

csmoni
 
 


:) de jó!
Nekem előtte még fel kell majd ugranom a terhestanácsadásra is lepecsételni a beutalót. Neked már lepecsételte a Dubecz doki?
Vendég
 


Hanna, de sok a 30 kiló, csak azért írtam ezt a szélsőséges példát, hogy lássátok, még ilyen nagy hízás után is lehet egészséges a baba is és a mama is, és nagyon gyorsan le is megy, ami felugrott. Én már az 5 kilós hízástól is kétségbe estem, de azt mondta a védőnő, hogy olyan vékony voltam, hogy ez egyáltalán nem sok, sőt.
Férfin egyébként én is el tudom képzelni a rózsaszínt, csak gyereken nem. Érdekes.

Moffli, drukkolok, hogy ne ezt a szadistát fogd ki! A képek nagyon jók, bár azt nem látom, hogy kisfiú-e vagy kislány. Mintha nem látnék semmit a lábai között, de elég kicsi a kép. Mondták a szakik, hogy mit látnak?

Picuranyu, nekem nem is volt Hepatitis vérvétel. Az AFP-vel nekem vizelet vizsgálat volt együtt, ahol kiderült, hogy bacik vannak a vizeletemben, ezért most antibiotikumot kell szednem. Ma kezdtem, nem örülök neki, bár a doki megnyugtatott, hogy Julcsinak nem lesz tőle semmi baja.

Kép
petne
 
 

 
 

Bár azért ott van a másik véglet is, hogy az a 30 kg nem megy le a szülés után, sőt, gyarapodni fog. Anyukám legalábbis anno így járt öcsémmel.
Velem alig hízott, öcsémmel meg nagyon, és hét évekig szenvedett, amíg úgy ahogy, de már elégedett az alakjával. :)

Nekem vizeletet a 11. héten néztek, meg ma szeretett volna a védőnéni, csak múltkor elfelejtett szólni, hogy vigyek majd neki, így ez halasztódik a következő látogatásra.
Vendég
 


Sziasztok!

Beugrok még elköszönni, egy óra múlva indulunk a reptérre! Remélem, csupa mosolygós, friss UHs kismamijaink lesznek még ma estig :lol:
További gyönyörűséges pocakosodást mindenkinek,egy hét múlva jövök!!!

Sok-sok puszi Nektek,

Kata+Martin

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


kata: jó pihenést!
Vendég
 


Vagyis holnaphoz egy hétre, mert szerdán este jövünk :lol:

Kata+Martin

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


És az AFP miatt senki ne izguljon! Tudjuk, milyen megbízható...
Csöre,Mágnes, pedig olyan kíváncsi vagyok Rátok!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata, lemaradtál :(

Szóval megvan az UH, és EGÉSZSÉGES!!! :D :D :lol:

Sokminden nem látszott, mert az édes a hátát fordította nekünk, de amit megtudtunk: hosszú combú, pisze orrú :) és... egyelőre úgy néz ki, hogy a kék csíkosok jöhetnek majd udvarolni :D

Mindjárt jövök bővebben is

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Látod csöre! :) Minden rendben!
Vendég
 


Na, akkor mostmár részletesen:
az UH alapján grav s 18 + 2-nek felelnek meg a méretei, tehát kicsit kisebb a tényleges koránál, és a méretei szórtak: fejecskéje kicsit kisebb, hasija is, és a combja, amit azt korábban is írtam, hosszabb (a többihez képest is, és a korához képest is). A kis belsőségeit is megnézte Hajdu doktornő (aki egyébként már a vérvétel alapján megnyugtatott, hogy minden rendben lesz, és végig nagyon aranyos volt). A becsült súlya 237 g. Nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem, elég sovány volt a drágám, de ez "életkori sajátosság" :) a doktornő azt mondta, hogy most kezd majd hízni. Amikor 3D-re váltott a géppel, a lélegzetem is elállt: annyira szép :) mi több, GYÖNYÖRŰ a gyerek :)
Képet akkor tudok rakni, ha beszkenneltük... pár nap :)
Az UH után Apa komolyan elgondolkodott azon, hogy a kék szobát átfestjük :D pedig 2 hónapja sincs, hogy elkészült... jelentem, én mályvaszínt akartam :)
Petne: majd megtudod, hogy bírjuk a kiképzést, ha nálad is szétszedik a lurkók a lakást :) inkább a szabadba velük :wink:
Poszani: az én lányom is kétballábas :D ilyenek... attól még drágák, nem? :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Újra itt. Ma voltam AFP-n, megint egy csomó vért levettek, kellett vizelet is, így gondolom labort is néznek.
Pénteken megyünk doki bácsihoz, jó lesz újra látni Babót, remélem megmutatja mindenét :wink:
Olvasom többen nagyon benne vagytok a babakocsi témában. Mi is nézegettünk már, de nagy a dilemma. Az már biztos, hogy Apának több modell is szerelem első látásra, csak elkapja, és tolja, kanyarog, és totál belelkesül, hogy milyen jól lehet vezetni (!). Mondta is, hogy csak akkor tudom majd tolni a babakocsit, ha ő nem lesz otthon :D Ha láttátok volna, ahogy az üzletben tologatta a kocsikat fülig érő szájjal :lol:
Két karosokat nézünk, azok a favoritok, és gyerekülés is legyen hozzá, meg ha nem lehet vízszintig dönteni, akkor legyen mózes is. Aranyárban vannak, nem mondom... Színben unisexet szeretnénk, se ne legyen nagyon csajos, se túl fiús... narancsos, drappos, kékes már jöhetne :lol:
Azt meg tudná mondani valamelyikőtök, hogy a januártól is szabványos gyerekülést, honnan ismerem fel? Milyen kóddal futnak?

Kicsit más: Teljesen olimpia lázban is égünk, és most megvan végre egy bronzérem vívásból. Nagyon nem úgy alakult eddig ez a verseny, ahogy elképzeltem. Azokban a sportágakban, ahol a bírókon nagy hangsúly van, szinte teljesen elkaszálnak minket (pl.: ökölvívás, cselgáncs, bírkózás, és vívásban akadt jópár érdekes bírói megmozdulás...) :cry:
Tényleg ti tervezitek, hogy sportoljon majd a gyerkőc? (Akiknek van már gyermek, ők sportolnak már, vagy ismerkednek vele?)
Jók az újabb fotók, és várom a többit, illetve az UH-s beszámolókat is! :D

Jók legyetek!!!

biga.csiga
 
 


Bigacsiga:
Az EU X alatti kódot kell nézni, az kell, hogy 3-assal vagy 4-essel kezdődjön. Szerintem mind olyan. Nekünk a 8 évvel ezelőtt vett hordozónk is jó még (pedig bennem volt a vásárolhatnék :oops: ) Állítólag 1995 óta nem lehet olyan ülést gyártani, ami nem felel meg ennek az új szabványnak. Úgyhogy vihar a biliben...
A gyerekeim úsznak, de szigorúan heti 2x, nem többször, mert nem szeretnék belőlük élsportolót... így is látszik az alakjukon: jó kis deltájuk van :) de még az a szép, nem durva :) labdajátékhoz nincs érzékük, igazából szerintem a vízben ügyesebbek, mint a szárazföldön :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Picuranyu: Nekem is fel kell mennem naplóztatni a beutalót, de a vérvételen azt mondták, hogy így lehet kicsuszok az időből és csak pénteken tudják levenni, uis előfordul, hogy 8 óra helyett 10 körül jön le a doki:(

Kata: jó pihenést!

Csöre: grat a kislányhoz!:)) Növeljük a lányok arányát:)

csmoni
 
 


Köszi Móni :) nevet azért még nem adunk neki :) majd a 30-ik héten :) nehogy addig kinőljön a kukaca :D egy ilyenem már volt :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Moffi, nagyon édes a babátok! lehet már sejteni a nemét?

Csöre, gratula a kislányhoz! első baba, ugye?

PHPBB kód:
Kép
adria 33
 
 


Csöre még jó, hogy megkérdeztem, mert a hétvégén nekem 0, vagy 1-sel kezdődő kódot magyaráztak, de ha elvileg már nem lehet ilyet gyártani, nem aggódom, valószínűleg valamilyen ismertebb márkába fogunk amúgy is benevezni.
Az úszás jó, szerintem mi is azzal alapozunk majd. (Szegény gyerek még a nemét sem tudjuk, de azt már tervezzük, hogy valamit mindenképpen szeretnénk, ha sportolna :oops: ) Én is úsztam egy darabig, de nem "komolyan", viszont a szűk családban szinten mindenki csinált valamit egyesületi szinten. Férjecském kézizett, anyu vívott, apu focizott, após boxolt, vizilabdázott, aztán lehet kipróbált még mást is, de ezek megmaradtak bennem :D
Amúgy labadaérzékem nekem sem nagyon volt, jó darabig, most sem vagyok egy zsonglőr, de fejlődtem 8) Kérdés a jerkőc kire fog hasonlítani labda ügyben, az mindenképpen meghatározza a továbbiakat :wink:

biga.csiga
 
 


csmoni: én úgy tudom, hogy nem kell pecsételésnél ott lennie a dokinak (amúgy a Kondér lesz holnap), elég, ha valakinek a pecsétje ott lesz a terhesgondozóban.
Amúgy pecsételés 8-9:30-ig van.
Csakhogy a vérvétel is 9-ig van.
Szóval, szerintem amint tudunk, mi ott leszünk, bemegyek, szólok, lepecsételtetem, aztán irány a vérvétel. Holnapra szól a beutaló, kétlem, hogy Pénteken elvégeztetnék 14-ei dátummal. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Gratulálok az UH, a vérvételes eredményekhez, a megvett babaholmikhoz!

Én még mindig csak a nézegetésnél tartok. Az is csak nagyon lazán. Munka után kinek van kedve egyáltalán még boltokba menni? Hétvégén meg itt megáll az élet.
Vendég
 


Petne! nem maradtál le semmiről, csak azt mondtam KAtának, hogy nem kell ám minden második héten uhura járni...bízzon kicsit magában és a babában és egy kis izgalmat kíváncsiságot is hagyjon maguknak a végére!

Hanna! igena kínaiban jók a szoptatós melltartók és csak 600Ft körül vannak. Csak el vannak számozva, úgyhogy egyel nagyobb méretet vegyél, mint ami jó lenne. HA esetleg nincs kedved felpróbálni...

Igen Csöre jól tudod a kódokat! Egyébként tényleg nem lehet kapni oylan ülést ami nem szabványos...főleg ha benne vam a CE jelölés. Nekünk is régi darab van, még tesóméké volt és szabványos...

Biga.Csiga az egész napos rohanás és motorozás sportnak számít? :)
Én sokáig sportoltam minden félét. Atlétikáztam, kézilabdáztam, úsztam, majd 10 évig aikidoztam. Párom kenuzott. A gyerekek majd eldöntik mit akarnak, ha sakkozni akarnak járni akkor ámen. A lehetőséget megadjuk nekik, hogy elmenjenek amihez kedvük van. Egyet fontosnak tartok, hogy úszni minél hamarabb megtanuljanak!

Mindenkinek kellett az afpn vizeletet adni? Mert nekem vagy nem kellett vagy nem adtam....ott az ablaknál azt mondták mehetek be a vérvételre és nem azt, hogy a vizeletesbe....

Moffli! természetes az előtej, de ne nyomogasd!!!!!!!
katuska79
 
 


nekem sem kell vizelet. Csak vért fognak venni.
Vendég
 


Mindenkinek köszi a gratulákat :)
Katuska: nekem kértek vizeletet is. Ez volt a második vizeletvizsgálat, és nem lett valami rózsás, de ez van... Az első kettőnél még a védőnő is vizsgálta mindig.
Adria: nem első, harmadik :) Van egy lassan 8 éves lányom, és egy 6 éves fiam. Lehet, hogy őket is fel kéne tenni vonalzóba? Majd....
Moffli: Katuskának igaza van, természetes az előtej, bár nekem egyiknél sem volt (vagyis nem folyt).
Picuranyu, Móni: hát, ez a pecsételős sztori nem semmi, mindenért külön sorba kell állnotok? beutalóért és pecsétért is külön? és még időpont is van rá? vagy valamit félreértettem... mindenesetre nem hangzott valami jól...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
egész nap oda voltunk, kissé csalódott és mérges vagyok.
A genetikai uh-t a doki 2 perc alatt lezavarta. A BPD -n kívül más értéket nem mért, amikor rákérdeztem, hogy megnézhetnénk-e a nemét,kikapcsolta a gépet, és közölte, hogy majd a 21. héten.
Ezután az asszisztensnőjének lediktálta, hogy az alacsony AFP érték miatt genetikai konzultáció javasolt.
Az AFP -m 0.8 lett, éppen annyi, mint Annával. Ezt mondtam is neki, azt mondta, egyik könyvben ennyi a határérték, másikban annyi.
Aztán a végén odavetette, mikor látta, hogy értetlenül állok,hogy amúgy az uh alapján a gyereken nem látszik semmi
Nem is az AFP miatt vagyok csalódott, tudom, hogy téves lehet, de ha látta, hogy alacsony az érték, akkor miért intézett el 2 perc alatt? Nem kellett volna alaposabban megnéznie? Egy szimpla uh-t lelkiismeretesebben, alaposabban végeznek el, ott megmérnek minden adatot..
Holnap megyek a dokimhoz, megbeszélni vele, hogy mi legyen.
Az Istenhegyin már jártam, ott minden rendben volt,ha kell elmegyek még egyszer, de amniot nem fogok engedni!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csöre, gratulálok a jó Uh-hoz! Gondolom most már megnyugodtál és boldogan látsz neki a baba hízlalásának.

Mágnes, sajnálom, hogy ilyen flegma dokit fogtál ki, elég hervasztó lehetett.

Hanna, majd ősszel jövök gyakrabban, most csak ennyire futja, mert szinte minden héten utazunk még legalább három-négy napra és gépet nem hurcolok magammal.

Csmoni, Picuranyu, melyik kórházba jártok terhesgondozásra? Ez a beutalós-pecsételős-időpontos sztori elég horrorisztikusan hangzik. Úgy gondolják, hogy a kismamák alacsony vérnyomását így lehet a leghatékonyabban emelni?

Bigacsiga, olimpiát mi is nézzük (bár csak késő esténként, amikor a srácok már alszanak). Mi is úgy vettük észre, hogy ahol lehet a játékvezetők, bírák jól elbánnak a magyarokkal, ha tehetik.
Nálunk a nagyobbik fiam sportol, aikidózik és az ovival jártak úszni is hetente egyszer. A kisebbik még csak négy, úgyhogy ő még csak túrázni jön velünk meg usziba. Katuskához hasonlóan én is nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekeim minél előbb megtanuljanak úszni.

Katuska, hova jártál aikidózni?

Jó éjt, ma ennyi fért bele, elkúszok lefeküdni!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Csöre örülök hogy minden rendben volt az uh-on.
Talán kislány lesz :?: :!:
A kislányom meg egy rosszcsont, de azért nagyon imádom. :D

biga.csiga én is meg tudom erősíteni amit csöre írt,hogy a 3-4 kód
a megfelelő a gyereküléseknél,láttam a tv-ben a riportot.
Nálunk anikó még nem sportol, de egész nap meg sem áll,egyébként az úszáson én is gondolkodtam .Az oviból szokták vinni őket és gondoltam beiratom Anikót is.

Katuska nekem sem kellett vizeletet adni az afp-nél,szerintem akinek ritkábban ellenőrizték annál kihasználják,hogy laborba megy és ezt is megnézetik.

Mágnes teljes mértékben igazat adok az uh-al kapcsolatban, mert talán több időt is szánhatna egy kismamára az a doki ha már nem megfelelő az az érték.Már csak megnyugtatásul is !

Kép


Kép
poszani
 
 


Hello csajok!
A tegnapi uh-n minden rendben volt. NÁlunk is egy héttel kisebbnek látszotta koránál, de ez már az előző uh-kon is gyanús volt. Úgyhogy ma vagyunk 15+4-en, ami azt jelenti, hogy múlt héten levett afp jó sz.r lesz. De a dokinő szerint csak át kell számolni másik hétre, nem kell vele foglalkozni. :lol:
Úgyhogy a lényeg, hogy baba jól van, ficánkolt rendesen, 13,5 cm :lol: de a nemét nem lehetett látni, pont úgy feküdt... Nem baj, majd legközelebb :wink:
Szept elején kell visszamennünk, akkor genetikai uh lesz. tudja valaki, hogy az miből áll :?:

tök jó, hogy ma egy kicsit enyhébb az idő 8) ezt imádom, megint van kedvem pakolászni...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


na, megváltoztattam a vonalzót is... :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

Csöre, gratulálok a kiscsajhoz! Én mondtam, hogy minden rendben lesz. A zsírréteget most kezdik növeszteni, most még persze, hogy vékonykák. Ne izgulj, ez életkori sajátosság.

Biga.csiga, mi is mostanában beszéltünk róla, hogy szeretnénk-e, ha sportolna a gyerekünk. Mindketten szeretnénk, bár élsportoló kérdésben eltér a véleményünk. A férjem nem bánná, én igen. Persze mindentől függetlenül az lesz, amit a gyerek akar. Ha az az álma, hogy olimpiát nyerjen, akkor támogatni fogjuk, bár én nagy-nagy féltések közepette, és nem fogok örülni. Főleg a tegnapi dopping botrány után.
Szóval én Csöre példáját követném szívem szerint, de majd meglátjuk. Lehet, hogy zenész akar lenni és nem sportoló.

Katuska, köszi. Azt hittem, hogy esetleg káros következményekről beszéltetek.
Nekem sem rendes vizelet vizsgálat volt, kizárólag baktériumokat tenyésztgettek belőle, semmi mást nem néztek.

Mágnes, sajnálom az UH-ot! A 0,8 szerintem tökéletes, és ha az Istenhegyin is minden rendben volt, akkor ne izgulj!

Madaran, a genetikain jól megmérik a baba fejét, pociját, lábát, és jól megnézik minden porcikáját, hogy jól működik-e (szívét, veséjét, gyomrát, és a köldökzsinórt is)

Kép
petne
 
 


Sziasztok!
Megvolt az AFP. :) Hihetetlen hülyén működik itt a rendszer.
csmonival együtt a váci kórházban fogunk szülni.
Én tegnap kaptam meg a védőnőtől a beutalómat.
Ma mentem vérvételre, elötte le kellett ugyebár pecsételtetnem. A terhesgondozóban 8-9:30-ig van pecsételés.
Vérvétel viszont csak 9-ig. :(
De szerencsém volt. Igaz, a doki 8-ra természetesen nem érkezett meg, de előbb elmentem levetetni a vért, hogy meglegyen, majd beutalóval vissza a terhesgondozóba, addigra doki megérkezett, majd újra vissza a vérvételre, leadni a lepecsételt beutalót. :) Szóval, jó kis menet volt, de szerencsére megvan. :)

csmoni: neked sikerült?
Vendég
 


Picuranyu nem kis bravur volt ez a vérvétel és pecsételősdi! :D
Szerencsére nálunk ez azért sokkal egyszerübben müködik!

Kép


Kép
poszani
 
 


petne :lol: Köszi! Szóval, uh. alapján mindezt. Remélem, a jobb gépen néznek majd (2van), és akkor lehet 3-4d-s képet is kérni... :?

Picur :lol: kiváncsi vagyok, holnap megyek én is az eredményért, bár sokat nem fogok rá adni,előre eldöntöttem. Nem izgatom magam rajta.. :roll:
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

picuranyu: igen, szerencsére sikerült. Én is úgy csináltam, hogy levetettem a vért és utána ráírattam a naplószámot. Nem piros polóban és farmerban voltál?

datolya: jól ki van ez találva, hogy egy kis fejtörést okozzanak a kismamáknak:)

Egyébként inkább más miatt ment fel a vérnyomásom... a védőnő kért egy szakvéleményt a szemésztől, hogy szülhetek-e természetes úton vagy csak császárral. Elég erős a szemüvegem. Elmentem a szemészetre, ahol természetesen kismillió ember. Végre behívnak és közlik megvizsgál a doktornő így vegyem ki a lencsét és tágítják a pupillát... a vizsgálat alatt közölte a doktornő, hogy véleményezést nem ad, hanem egy beutalót a Mária utcai szemklinikára, mert a bal szememen a retinán lát egy lyukat... és majd a Mária utcában eldöntik kell-e műteni... na szép. Az ember elmegy egy rutin vizsgálatra, aztán közlik, hogy nagy baj is lehet... Most mindenesetre szombaton elmegyünk nyaralni és ha visszajöttünk, elmegyünk a klinikára.

csmoni
 
 


madaran: nem is szabad, a lényeg úgy is az UH, és azon mindenkinek rendben lesz minden. :) Ez az egész AFp elég gáz! 1-2 napos csúszásnál már olyan eredményt kaphatsz, hogy beteg a gyerek, aztán idegbajoskodhatsz, miközben ő vígan lubickol a helyén. :)

csmoni: :) na, akkor gratula neked is, ügyes voltál. :)
Amúgy igen, piros fölső volt rajtam, de az nem póló volt. :) Pólót csak otthon hordok. :) Szóval akkor láttál. ;) Na és te miben voltál? Hátha kiszúrtalak vagy mégsem. ;)
Hanyas a szemed amúgy?
Nekem a védőnő azt mondta a diopriára, hogy ezzel még szülhetek normális úton, sőt, a kontaklencse is maradhat bent, de erről majd még egyeztetnem kell azért az optikussal. :)
Vendég
 


Picuranyu, Csmoni, a lényeg, hogy leküzdöttétek az akadályokat, és sikerült mindent elintézni :)

Csmoni, remélem, minden rendben lesz a szemeddel!
Előre is jó nyaralást!

Kép
petne
 
 


Bizony, bizony. :) Legalább már ez is megvan! ;)
Vendég
 


sziasztok!

Nem semmik ezek az AFP-s sztorik. Őrület! Miért nem tudják egyszerűen megcsinálni?! :evil: Nálunk a terhesgondozáson veszik le a vért,aminek az a hátránya, hogy délután van. Én viszont addig nem tudtam,hogy ezt is éhgyomorra kellet volna levenni,mert senki nem szólt. Meg 2ig ki sem bírtam volna. :oops: Így egy kifli, és 2 müzliszelet volt bennem. Szerintetek ez is befolyásolja az eredményt?

Kép
moffli82
 
 


Móni, Picuranyu, hát, nem irigyellek a vérvételes tortúra miatt... de lényeg, hogy megvan.
Móni: remélem, a szemeddel nincs komoly baj.
Anna: nekem is pont azokat nézték az uh-on, amit Petne írt
egyébként meg fogod még változtatni a vonalzódat :) a gyerekek nem tankönyv szerinti ütemben nőnek, hanem ahogy jólesik nekik :) lehet, hogy 3 hét múlva behozza az 1 hetet :) úgyhogy én hagytam az eredetit, hiába hozta ki pár nappal fiatalabbra az UH. Kicsi fiam a 19-ik héten még kisebb volt a ref. értéknél, a 36-ik héten azt kérdezte az UH doki, nem lehet-e, hogy elszámoltuk 1 egész hónappal, és most kellene megszületnie.... ehhez képest az eredeti kiírt időpont előtt 8 nappal született :D győzd követni :)
Petne: nem izgulok a kis gizdám miatt :D a doktornéni is mondta, hogy ilyenkor ilyenek, és majd híznak :) azért minden kis bordácskája kilátszott :)
Az AFP-ről (én fő paramami :oops: ): a doktornéni azt mondta, hogy akkor lehet (de nem biztos, hogy van!!!) gond, ha az AFP alacsony és a béta hcg magas (illetve ha mindkettő magas), de ezek önmagukban nem elegendőek diagnózis felállítására, inkább az UH, vagy ha az sem, akkor a hasiszuri.
Mágnes: a 0,8 teljesen a referenciahatáron belül van, a genetikus el fogja küldeni a dokit a ....-ba, gondolom a dokid ma megnyugtatott, ugye? Sajnálom hogy ilyen dokit fogtál ki. Hihetetlen, egyeseknek milyen a hozzáállásuk :evil:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Moffli: hát, lehet, hogy befolyásolja... jobb, ha előre készülsz

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


moffli: nekem azt mondta a védőnőm, hogy az AFP-t nem éhgyomorra kell levetetni, szóval nyugi. :)
Vendég
 


Na, innen is látszik, hogy mindenhol mást mondanak... :) mondjuk nekem teljes labor volt az AFP-vel...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én kedden voltam afp-n és a integrált teszt második vérvételén.
Hát... elég érdekes volt, egymás után két vérvétel, még jó, hogy elég közel volt egymáshoz a két helyszín, ami csak a véletlennek köszönhető.
Az sztk-s eredmény csak a jövő héten lesz meg, de ma felhívtak az integrált teszt eredményével és negatív!!!!! :-) 1:32000, hogy a babám beteg!!!! (1:300-hoz érték alatt pozitív).
Egyébként nekem azt mondták, hogy az sztk-ba éhgyomorral kell menni, ami azért érdekes, mert a másik helyre pedig nem!!!! Holott mindkét helyen nézik a AFP-t!!!!
A pontos értékeket postán fogják kiküldeni, az sztk-s eredményt pedig elvileg a dokimnál tudom meg jövő hét szombaton. Kíváncsi leszek, mennyire egyezik a kettő!!!! :-)

Kép
jandrea
 
 


sziasztok,

Mágnes, sajnálom a paráztatós orvost! :twisted: Gondolom azért vannak a határértékek, hogy ha belül vagy, akkor nincs semmi gond :roll: Egyébként is, az Istenhegyin tutira minden rendben volt!!!!!

Andrea, gratula a jó eredményhez! :D

Csmóni, remélem nem lesz gond a szemészeten és Téged is csak paráztatnak :?

Egyébként hány dioptriás szemüvegetek van? Bár, állítólag nem attól függ, hanem a szemfenék állapotától, hogy lehet-e természetesen szülni. Nekem elég erős szemüvegem volt, de 3 éve megműtötték lézerrel, azóta tökéletes. Attól függetlenül, szerintem visszamegyek még szülés előtt a klinikára, ahol műtötték és kérek egy szakvéleményt... :roll: Jó lenne természetesen szülni :roll:

Csöre, gratula a jó eredményhez! Akkor rózsaszínezhetlek Titeket? :wink:

Nekünk is megvolt kedden a "nagy" genetikai UH, Levente bébi méretei tökéletesek, pár nappal nagyobb is a koránál (eleinte kisebb volt picit, de ügyesen behozta, szerintem kb 4-5 nappal később lehetett a beágyazódás :roll: ).

Az UH-t kb 10 perc alatt lezavarták, szerintem a Genesis sokkal alaposabb volt... :roll: Viszont kellemesen csalódtam az állami kórházban, időpontra mentünk és egyáltalán nem kellett várni, rögtön szólítottak is :D :lol: És még mindig kisfiú :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Akkor jó, nem én felejtettem el a vizeletet leadni:)

DAtolya! Csongrádon aikidoztam, onnan jártunk le MAkóra meg Székkutasra és kurzusokra pestre.

Anna! fú én is ettől tartok, hogy pont iylen UH-ost fogok majd ki!

Én is ettem egy kicsit az afp előtt mert egyszerűen nem bírtam, de emlékszem Mátéval is ettem, akkor azt mondták lehet. Szerintem labortól függ, hogy hol lehet és hol nem. Itt két labor van, az egyikben már másnap megvannak az erdemények viszont azt mondják pontatlanok... a másik laborban meg egy két hetet kell várni, de pontosan dolgoznak. Én majd hétfőn teelfonálok, akkor telik le a két hét, hogy kész van-e már.

Itt rohadt fülledt meleg van...

a gépem meg tele van vírussal. nem tudtok valmai jó gyors vírusirtót ami ingyé van? Ami most van az iszonyat lassú, fél órája az üres dokumentumokat nézegeti...bezzeg a fizetős vírusírtó az fél perc alatt kidobta a vírusokat amiket talált, persze az írtáshoz regisztrálni kell sok pénzé...
katuska79
 
 


jandrea: :) gratulálok, ez nagyon szép eredmény. Nekünk 1:50.000 volt.
Vendég
 


Picuranyu, tegnap láttam a Soroksári úti Babyoutletben 2 db-ot a világoskék kocsiból, amit kinéztetek. Valami apró hiba miatt vannak leárazva kb egy tizessel olcsóbbra, ha gondolod nézzétek meg, vagy telefonáljatok oda!

Kép
vickybabe
 
 


Ha valaki még nem olvasta volna:

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked…
Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.
katuska79
 
 


picuranyu: ezek szerint te is voltál integrált teszten? Te mikor?
És téged is elküldtek a szokásos AFP vizsgálatra is?
Én mondtam a dokimnak, hogy csináltatok integrált tesztet, de azt mondta, akkor is kell menni a szokásosra.

katuska: nagyon jókat nevettem!!!! Köszi!!! Legalább 5 percre feledtetni tudtad velem a fejfájásomat. :-)

Kép
jandrea
 
 


picuranyu: ezek szerint te is voltál integrált teszten? Te mikor?
És téged is elküldtek a szokásos AFP vizsgálatra is?
Én mondtam a dokimnak, hogy csináltatok integrált tesztet, de azt mondta, akkor is kell menni a szokásosra.

katuska: nagyon jókat nevettem!!!! Köszi!!! Legalább 5 percre feledtetni tudtad velem a fejfájásomat. :-)

Kép
jandrea
 
 


katuska:ez iszonyat jó,amit írtál. :lol: Még most is hangosan nevetek. Még jó, hogy a kutyákon kívül más nem hallja. :lol: És az a legjobb, hogy ez mind igaz. :lol:

Kép
moffli82
 
 


Sziasztok!

Elöször is szeretném megkérdezni ,hogy mi ez az integrált teszt mert nekem ilyet nem csináltak.Az afp meg volt annak ma megtudom az eredményét.

Katuska ez nagyon jó volt,valóban igazak az állítások!
Sokat nevettem én is rajta.

Lányok tudtok olyan szülészetet ahol van lehetőség arra hogy a papa is a mamával és a babával legyen ?
Egy ismerősömnek kellene ez az infó!

Mindenki vigyázzon magára ebben a nagy hőségben!

Kép


Kép
poszani
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: