Új privát üzeneted érkezett!

Lilla,
értem.Tehát átjárható,ugye?Akkor mehet az inszem?Mikor?Drukkolok!
Vendég
 


Mmzsó
Laptetűd van. :D
Sajna csak az egyik fele átjárható. Jövő héten megyünk dokihoz, aki megmondja hogyan tovább.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Lilla! - Jaj, DE Jó hogy könnyen túllettél rajta!!!!!
Kép Kép
Valószínű lesz átfújás és utána felszabadul az út!!!!! Fogom a csipiszt hogy minél kevesebb és fájdalommentesebb beavatkozást vegyen igénybe!
Kitartás, erő...kitartás....erő!
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Bumi! - Drága! Remélem még belefér a dátum.....fogom a csipiszt!
BUMINAK POCAKOT!!!!!
mmzsó! - Gratulálok nagyapónak a 83. szülinapra!!! Kívánom hogy kis dédunokáját még sokszor tudja majd ringatni.

Kép


Kép
tea77
 
 

 
 

Tea
Mi az az átfújás? Én azt hittem, hogy a HSG is valami olyasmi. Jövő héten megyünk konzira a dokihoz. Gondolom ott megbeszéljük a továbbiakat.
Jajj, ezek a tigriskék olyan édesek. Le is mentettem a képet gyorsan a gépemre. Az autóm tele van aggatva tigriskékkel, úgyhogy nagyon találó a kép számomra. :lol: :lol:
p__lilla
 
 


Lilla!......

mm... most engem is megzavartál... :oops:
Én úgy tudom, hogy két féle vizsgálat van. Egyik, amikor csak megállapítják hogy aha, igen, van vagy nincs elzáródás.....és van a másik, amikor azonnal be is tudnak avatkozni, vagyis azonnal rendbehozzák a dolgokat. Ez a laparoszkópia, ha én jól tudom. :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ha neked csak megállapították hogy van elzáródás, akkor az ott is van még..... :roll: gondolom. Nem tették átjárhatóvá mint ahogy laparral azonnal átjárhatóvá tették volna. :roll: :roll: :roll: :roll:

Ez csak egy INTERMEZZO volt... :roll: lehet hogy baromi hülyeségeket hortam össze! Javítsatok ki ha nem így van.!
:roll: :roll: :roll:

Annyira örülök! Most is együtt mentünk futni a párommal! Meglepő számomra is, csak suttogva dicsekszem..nehogy meghallja :wink:
tea77
 
 


Lilla, Tea!

Amikor nekem volt a HSG, akkor azért fájt annyira mert azt mondta a doki össze volt tapadva, de aztán mindét oldal átjárható lett. Az elzáródással nem tudom mi a helyzet. :( összetapadás, elzáródás, nekem ezek egymáshoz közel álló fogalmak. Kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Szép napot mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Csak azt nem tudom, mitől van elzáródva, amikor soha semmi gyulladásom, nőgyógyászati problémám, semmi bajom nem volt.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Tegnap túlestünk az első konzultáción a Kaáliban. A köv. ciklusban ciklusmonitorozás, és ha minden okés, akkor az azt következőben indulhat a lombik. Addigra legalább letudom a méhtükrözést is. Nálunk egyértelműen ICSI lesz, és valószínűbb a long protokoll , de ez is csak a köv. ciklusban fog kiderülni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
De jó nektek, hamar menni fog minden. Nekünk meg decemberig várni kell a lombikkal, mert addig telítettek az időpontok. Amúgy Debrecenben van a Kaáli, ahova jártok? Nem tudom, itt nálunk mennyit csinálhatnak egy hónapban, de biztos kevesebbet, ha ennyit várnunk kell.
A méhtükrözés miből áll? Altatással csinálják?
p__lilla
 
 


LILLA!
ELŐSZÖR NEKEM IS OKT.14-RE ADTAK IDŐPONTOT, DE AZTÁN GONDOLOM MEGÜRESEDETT NÉHÁNY HELY, ÍYG TUDTUNK MÁR MOST MENNI KONZULTÁCIÓRA.

Egyébként ez egy speckó méhtükrözés lesz, amihez nem kell altatás. oHSC a neve.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hú,Lányok,szakértők leszünk lassan,mire gyerekünk lesz!Ennyi szakszót.... :roll: :lol:

Holnap megint elutazom,először csak a szüleimhez 2 napra,utána megint 1 hétre dolgozni.
Lilla,drukk a jövő heti konzultációhoz!

És mindenkinek szép napokat,szerelmetes estéket... :wink:
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Hát nekem semmi új hírem nincs. api szedi a clostit meg a multi macat, én meg az elevitet.nagyon pontosan, úgyhogy büszke vagyok rá. :)
ma volt ovulációm a naptár szerint. úgyhogy tegnap este megszeretgettük egymást :lol:
remélem lesz eredménye. :wink:
elvileg a 10m /ml is elég lenne spontánhoz nem?ha én nem vagyok elzáródva. azt nem értem miért nem néznek meg engem is, hogy nincs e elzáródás? most várunk 3 hónapot a closti kúrával, aztán ha neki lesz eredménye, baby meg semmi akkor vizsgálnak majd engem sztem.
jó, nem? nehogy már haladjunk!

hát már tényleg nagyon kigtanultak lesztek. csak kapkodom a fejem,hogy miket nem tudtok (sajnos, hogy ezeket át kell élni :cry: )

Kép
kissedi
 
 


Lilla! - Én is drukkolok a jövőheti konszulthoz! Fogom a csipiszt ezerrel, hogy gyorsan haladjatok!

Bumi! - De jó! Látod már a végét és a pocakot is! Gyorsan haladtok tényleg. Nálunk nem ilyen egyszerű a helyzet. Kérdés hogy elfogadnak-e a meddőségin. Még csak egy konszulton voltunk, aztán elküldtek bennünket azzal, hogy apa kiskatonái nem elég jók a lombikhoz. Jöjjünk vissza jobb eredménnyel, akkor lehet hogy megcsinálják. Mi most ezen dolgozunk, de eredmény még nincs. Nektek sok sikert kívánok! Nekem nem említettek méhtükrözést. Azt mondták, hogy lombikra nem kell sem átjárhatósági, nincs rá szükség. :roll:

mmzsó! - Kellemes hétvégét a szülőknél!

Kép
tea77
 
 


Szia kissedi!

Magkérheted a nőgyógyászod hogy írjon ki valamilyen vizsgálatra. Legalább ciklusmonitoringra hogy látják hogyan alakul a ciklus során a peteérés, a méhnyálkahártya vastagsága elég-e, van-e egyáltalán pedeérés, tüszőrepedés....stb. Ezen én is voltam.
tea77
 
 


Hopp,beugrottam még egy szóra! :wink:

Kissedi,
nekünk azt mondta az andrológus,hogy elvileg min.20mill/ml kell a megtermékenyüléshez,de a biológiában nincs olyan,hogy "soha",ezért mi is próbálkozunk a 10millánkkal.
Viszont,ha okt.elején kiderül,hogy a műtét nem hozott elég javulást,akkor szerintem belevágunk az inszemekbe.
Szerintem nálad is azért várnak a HSG-vel,mert adnak esélyt a párodnak,hogy szaporodnak a katonái és akkor próbálkozhattok spontán.De addig is csak szeressétek egymást!

Na,tényleg elhúzok!Jó éjt!
Vendég
 


Mmzsó
Kellemes hétvégét! Jó utazást!

Tea
Köszi a drukkot!
Mi az, hogy apa katonái nem jók a lombikhoz? Ha 1 db van, az már elég, nem? Valahogyan csak tudnak kinyerni 1 db-ot, vagy 2-t.

Kissedi
Szerintem meg jobb minél előbb megcsináltatni a HSG-t. Úgyis sor fog rá kerülni. Akkor meg jobb túllenni rajta. Inszemhez is kell mindenképpen. Meg legalább tudjátok, hogy nem hiába próbálkoztok, ha átjárható. Bár kívánom, hogy előbb ess teherbe. Az tök szuper, hogy pontosan szeditek a gyogyikat. Meg is lesz a hatása, csak kitartás!
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Hétvégén mi is elutazunk édesanyámékhoz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lilla!

Nálunk a meddőségiben nyiltan kijelentik hogy nem vesznek fel a várólistára mert túl kevés az esély a fogantatásra és nem szeretnék rontani az átlagot. .... Nagyon nehéz bejutni ...

Ez van. De mi majd bejutunk!!!! Kép

Szép hétvégét mindenkinek!
tea77
 
 


Tea
Hát..., ez nem semmi. Azért igazán megpróbálhatnának valamit. Lehet, hogy másik intézetet kellene keresnetek! Csináljanak valamit a pároddal, hogy a lombiknál jó eséllyel induljatok. Nem igaz, hogy nem tudnának valamit.
Azért én drukkolok, hogy 2 nap múlva valami jobb hírt halljatok az urológusnál.
p__lilla
 
 


Kép

Jó reggelt! :)

Megjártam a piacot, most épp kávét szürcsölgetek.

Lilla - Köszi, reméljük mi is hogy hallunk mostmár valami értékelnivalót is...

Tegnap észrevettem hogy be vannak dagadva a lábaim. Nem látszik a bokám :shock: :shock: :shock: A munkahelyen az idősebbek azt mondták víz....de honnan? :roll: Miért? Mitől?
Ma reggelre lelappadt, de olyan fura érzés veszi körül, mintha sütné néha. A combjaim és az alsó lábszáram is tele van vízzel, feszít. Eléggé bepánikoltam tegnap, vettem is azonnal a Herbában csalánteát és kukoricabajúszt ( az állítólag vizhajtó ). Megittam két liter teát és csak egyszer kellet pisilnom, két és fél óra után egy keveset! :shock: :shock: :shock:
Most pedig takarítanom kéne mert három szombatot lehúztam a munkahelyen, elmaradtak a nagyobb dolgok meg a vasalás...
Nem tudom mi lesz nap végéig...most még a teát sincs kedvem inni...ha nem hajtja ki a vízet. Vagy? Ti mit gondoltok? Igyak sok folyadékot vagy ne????
tea77
 
 


Tea
Pócold fel a lábad, talán segít. A csalántea tényleg jó rá, meg állítólag a petrezselyem. Szénsavmentes ásványvizet igyál. A vérnyomásod rendben?
p__lilla
 
 


Köszi Lilla a tanácsot...vérnyomásom talán rendben, mert jól érzem amúgy magam..
Iszom a vizet...., meglátjuk...
tea77
 
 


Sziasztok!

Lelappadt a bokám, végre! Nem tudom mi lehetett az okozója, de most nagyon kerültem a sós ételt. Szinte mindent sótlanul ettem, amit lehetett szójaszósszal..

Ki merre hétvégézett?
Mi az udvarban sütöttünk ma husit. Időközben holnapra megfőztem a tölöttpaprikát is, bár majd csak estére eszünk belőle mert munka után azonnal indulunk a dokihoz hogy 5-re odaérjünk. Valószínű holnap csak késő este tudok beszámolni arról, mit mondott az urológus, hogyan tovább. Szeretném nagyon ha idén még visszajutnánk a meddőségibe. Decemberben már muszály hogy terhes legyek. Mindegy hogy milyen módon..., de meg kell történnie!!!!

Kép

Kép
tea77
 
 


Tea
Örülök, hogy leapadt a bokád. Bizony a só is okozhatja.
Drukk holnapra. Nagyon várunk a jó eredményekkel.
Már nem emlékszem, lehet hogy írtad, ha igen bocsika, feledékeny vagyok, de nálatok csak a pároddal van gond?

Mi ma a nagyszüleimhez utaztunk. Papámnak tartottuk a szülinapját. Nagyon örült nekünk.
Tegnap meg takarítottam.
p__lilla
 
 


Köszi.
Csak konszult lesz, hogyan javíthatnánk a spermaképen. Remélem felír vmit.
- Igen, egyelőre csak a páromat vizsgálják, mert az ő eredménye volt a szenbetűnő. Azóta rám se hederítettek. Csak egy alapos Uh eredményt kell majd vinnem ha visszajutunk a meddőségibe a jobb spermaképpel....

Gratula a nagyapónak! Biztos örült nektek és annak hogy gondoltok rá. Én nagyon szeretem a nagyapám. Itt él velünk és minden nap hálás hogy nincs egyedül.

Puszi mindenkinek!

Kép
tea77
 
 


Ilyen türelmetlen vagyok... :oops: :lol:

Kép

Annyira várom már hogy felírjanak vmi serkentőket...

Kép
tea77
 
 


Tea
Én is utálom a várakozást. Sajna úgy néz ki, nekünk decemberig kell.
Csak ír fel a doki valamit a párodnak, ami használ. Hormonokat néztek nála?
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Kezd elegem lenni saját magamból.
Ma vagyok 1.cn. Most akkor lehet, hogy mégis csak időben volt pém, vagy nem is volt.
Mindenesetre jól bekavart a kis mocsok. Mert ugye így meg kéne csináltatnom jövő héten a hysterot, de ugye szerdánként van időpont, ami ugye a jövő héten 20. Nem is én lennék, ha nem így történne. Most reggel óta próbálom a dokit hívni, hátha ki tudom könyörögni, hogy mondjuk kedden csinálja meg. Emiatt nem szeretném ha csúszna a lombik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bumi!
Ne izgulj. Szerintem ez miatt nem fog csúszni a lombik. Van még elég idő. Csak ne burulj ki, inkább azzal rontasz a helyzeten. Meg lesz minden időben, hidd el... Muszáj, hogy sikerüljön, ne is gondolj másra...

Tea!
Nagyon várom, hogy jelentkezz, mi volt a dokinál?!

Elég rég írtam már, de valahogy nem igen volt mit. Mindennap elolvaslak Titeket, de elég rossz paszban voltam és nem igen volt mit írnom. De változatlanul nagyon szorítok mindenkiért. A hangulatom lassan talán javulgat, majd csak felkaparom magam a padlóról, már annyiszor meg kellett tennem, megteszem most is.
Szép napot minenkinek!

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!

Jövő hét kedden megcsinálja a doki az oHSC-t!
Ma meg reggel csináltattam megint egy terheléses vércukit, meg inzulint. Kivi leszek az eredményre.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Ez nagyon jó hír, hogy kedden is megcsinálja a doki. Drukk, hogy minden okés legyen, és akkor mehet a lombik. :D

Tea
Mi volt a dokinál? Nagyon várunk a hírekkel!
p__lilla
 
 


Hello mindenkinek!
Megjöttünk a hosszú hétvégéről, de elég rövid volt :cry:
Most olvastalak titeket. Ne izgulj Bumi bizti okés minden és mehet majd a lombik. Drukkolok!!!!
Én jövőhét szombaton megyek dokihoz, és megkérdem nem e lehetne engem is kivizsgálni, hogy haladjunk.
Már falra mászok hogy mindenre annyit kell várni,hogy nem emberi. :evil:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Bumi - Kép

Látod, mégiscsak belefér a jövőhétbe az oHSC! 8) 8) 8) 8)
Nagyon szurkolok hogy nyugi maradj és meg sem érezd + minden rendben legyen veled. A drukkok mennek a nomál vércukorszint és inzulin eredményekre is.!
És hamarosan indul a lombik!!! Kép

Bnandi - Azt gondoltam titokban elmentél nyaralni! Nem mindig jó megoldás a visszahúzódás....
De hogy újra itt vagy, annak nagyon ürülök, mert újra képes vagy harba szállni!
Hogy vidám maradj, feltöltök neked és a többieknek is néhány vidám sort a gyerekektől: :lol:


Csak egy kis vidámság: Gyermekdolgozatok:
"A Föld első élőlényei a kékmaszatok voltak"
"Amerikában a Sziklás-hg-ben rengeteg Gizimedve él"
"A tengerszint emelkedését dagálynak, a süllyedését apámnak nevezzük"
"Győr egyik legszebb kiállítási tárgya Szent László spermája"
"A világ legnagyobb sodrású folyója az Anakonda, melynek őserdeiben rengeteg amazonas él"
"A lelkészek a parókán laktak"
"A római katólikus egyház feje kétezer éve a cápa"
"Ady Endre szülei: Góg és MAgóg.."
"A költők csak akkor tudtak verseket írni ha homlokon csókolta oket egy mázsa"
"Arany János 1817tol 1882ig született"
"Caesar utolsó szavai így hangzottak: Te is fiam Brumi?"
"Maugli párducát Bagarolnak hívták"
"Mikszáth híres regénye a Nosztí fiú esete a Tóth Matyival"
"Hemingway Nobel-díjat kapott az Öreg halál és a hengerért"
"Juhász Gyula egyik legszebb szerelmes verse az Anna ökör"
"Az irányított egyenes szakasz a Hektór"
"Síkidomok a kör, a négyzet, a háromszög és a palalelógó gamma"
"Stephenson megépítette az elso rakétát, amit Gőzmozdonynak nevezett el..
ja nem! Fordítva!"
"A távíró feltalálása után már csak az lehetett távírász, aki megtanulta a Morzsa ábécét"
"Dugovits Titusz a hátsóját a falnak támasztotta és azon felmászott"
"II. József Mária és Terézia fia volt..."
"A trákok mai utódai az osztrákok"
"Mezopotámia a Tigris és az Elefántesz folyók között terült el"
"Egész Európa rettegett a magyarok nyulaitól"'
"1222ben II. András király adta ki az Aranybuktát"
"Caesar átlépett a Rubik Ernőn"
"Benyovszky volt Magadoszkár legnagyobb királya"
"Gararin volt az elso földönkívüli"
"Az USA azért lépett be az elso világháborúba, mert a Lucitania gozösbol a németek tengeralattjárót csináltak"
"A polipok lábasfejűek, de nem azért, mert lábas van a fejükön"
"Az ausztrál vadkutyák a digók"
"Az opera végén Othello ledöfte Desdemonát, aki erre énekelni kezdett"
"A medveféléknek több faja van, pl: a barnamedve, jegesmedve, grizzlymedve és Micimackó"
tea77
 
 


Tea
Mi volt az urológusnál :?: :?:
p__lilla
 
 


Szia kissedi! - A kevés is több a semminél...legalább kikapcsolódtatok egy kicsit....
A dokidat pedig kérd meg. Nagyon sokszor ki kell állnunk magunkénrt. Szajnos ez egy olyan tudomány, amin még kísérleteznek és tényleg egyelőre csak tapasztalatokon alapszik. Sokat tehetünk magunkért is. Kérd meg legalább a ciklusmonitorozásra, hogy legyetek biztosak abban hogy van peteérés. Egy hormon teszt, egy baciteszt, gombák, chlamidia...bármikor ellenőrizhető jogosan. Drukkolok hogy sikerüljön valamit kicsikarni tőle! Legyen veled az ERŐ!!! :lol: :lol: :lol: :wink:


Na, akkor mondom mi volt a dokinál tegnap :arrow: :arrow:

Spermogramot most nem nézett, de levette a páromat az antibiotikumokról. Kezdjük a serkentő-élénkítő-szaporító TENYÉSZBIKÁVÁ ALAKITÓ programot!

Végülis nem nagy durranás, még a doki előtt megmondtam a páromnak hogy mit fog felírni. Semmit nem tévedtem.
TERÁPIA : 2-3 HÓNAPIG
:arrow: E VITAMIN - 2x1
:arrow: CINK - 1x1
:arrow: PROXEED - 2x1

Már be is vásároltam az adagot. Mivel a doki nem mondta a napi mennyiséget :shock: ( még jó hogy órákat töltök a neten és informálva vagyok ), így bomba-adagokat vettem, mert ENNEK MOST HATNIA KELL!!!!!.

:idea:Natural Wealth - E vitamin 400 U.I.
:idea: Natural Wealth - Zinc 25mg
:idea:Natural Wealth - C vitamin 1000mg lassú felszívódású / csipkebogyókivonat
:idea: PROXEED megrendelve a gyógyszertárban / őrült összegért :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!! - Pénteken érkezik.

Kép

Két-három hónap múlva seregszemle + újabb konszult és ha lesznek fürge kiskatonák, mehetünk vissza a meddőségibe!!!

Kép
tea77
 
 


Lilla! - Cupp! Aranyos vagy hogy vártál.... :) Szövegírás közben elbolyongtam a képecskék között a neten... Olyan sok édi képet találtam....

A többieknek is nagy pusszancs!
tea77
 
 


Tea
Akkor te már tudtad előre, hogy mi kell a párocskádnak. Ügyi vagy. Mi az a Proxeed? Mennyibe került? Receptre adják?
Nektek legalább mondtak valamit. Nekünk semmit. Ha nem jövök közétek, semmit sem tudok ezekről a dolgokról.
Az én férjem nem szed külön cinket, errefelé nem találtam sehol nagy dózisút. 5 mg van a multivitaminban, meg etetem vele a tökmagot. Állítólag abban is van. Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény a legközelebbi seregszemlén. Valószínű inszemkor derül ki.
De ti már szeditek egy ideje ezeket a vitaminokat, ugye?
Akkor jó úton vagytok a siker felé, hamarosan neked is nagy pocid lesz. :D
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Tea!
Fura, hogy nem is néztek spermiogramot.Remélem ez a sok cucc segít!

Lilla!
Én olyan cinket szoktam venni, ami szelénnel együtt van, és abban 12mg cink található.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Tea!
Azért én valami nagyobb durranást reméltem. Újból csak a vitaminok.... Tudom kell ez is, de valami okosat azért mondhattak volna. Újból a várakozás. Őrjítő dolog. A Proxxeedről én sem hallottam még. Remélem ez már valami ami felpörgeti a kis lustákat.
Kösz a vidám sorokat a gyerekekről. Már rég nevettem ennyit. Igazi gyöngyszemek a dolgozatokból. Aranyos vagy.

Bumi!
Ez jó hír. Jó fej dokit találtál. Minden megy ahogy annak mennie kell. Nincs , és nem is lesz semmiféle csúszás, majd meglátod.

Szép napot mindenkinek!

remeny
bnandi
 
 


Lányok!
Semmi időm netre. :(

Csak kicsit olvastam vissza. Tea, nagyon tetszettek a vidám kis sorok. a könnyem is kicsordult úgy nevettem.

Nálunk semmi újság, csak várakozás. 27-én visszük a kiskatonákat immár nem urológushoz. És nekem kell majd menni vizsgálatokra a hisztero előtt, ami remélem szeptember első felében lesz. És ha minden összejön mehetek punkcióra. De jó is volna!

Ölelés Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Te jó ég! :x :x :x Elszállt a hosszú hsz-m!!!!

Nincs most erőm mégegyszer! :? :x
Majd visszajövök később!

Puszi
tea77
 
 


Tea!Köszi a vicces idézeteket, eszméletlenek!!Páromnak folyt a könnye :D
Jól jött ez a kis vidámság!
Szorítok mindenkinek hogy sikerüljönek a vizsgálatok és teljesüljenek vágyaink :lol:

Kép
kissedi
 
 


Tea!Köszi a vicces idézeteket, eszméletlenek!!Páromnak folyt a könnye :D
Jól jött ez a kis vidámság!
Szorítok mindenkinek hogy sikerüljönek a vizsgálatok és teljesüljenek vágyaink :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Voltam megint terheléses glükóz és inzulin vizsgálaton. Az inzulin megint csak kb 2 hét múlva lesz meg, de a cukrom az már most megvan.Tudom, hogy a 60. perces egy kicsit magas, de betudom a metnek, hisz mindenkinek rosszabb lett az első kontrollon az eredménye.

0.perc: 4,5
30.perc: 7,8
60. perc: 8,6
90. perc: 7,1
120. perc: 6,6

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Néhányszor írtam nektek és nagyon köszönöm nektek a segítséget, információkat. Nálunk az a helyzet, hogy apának nem kell szeptemberbe elmenni katincs vizsgálatra, mert ma teszteltem egy + at :)

Mindenkinek azt kívánom, hogy legyen mihamarabb egy szép zebrás tesztje! :wink: Vigyázzatok magatokra! Sok puszi és ezermillió drukk nektek! Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


várjál,várjál,Kisvirág!Hogy is volt?Mennyi volt,nektek is herevisszér volt?Tapadok a témára!!!!

És nagyon-nagyon gratulálok!!!!Szép pocakos hónapokat és egészséges kisbabát kívánok!De még írjál,hogy pontosan mi is volt a szitu!Kell nekünk a biztatás meg a pozitív történetek!
Ja,Gröni óta te vagy a topic első kismamája ám! :wink:


Megjöttem ismét,majd megint elmegyek,de már csak pár napra.
Bumi,örülök,hogy meglesz a vizsgálatod,holnap?Drukkolok!

Tea,hajrá vitaminok!
Katerina,türelem,mindjárt indul a buli,ha jól értem...
Nálunk ehavi dolgok ugrottak,mivel nem voltam itthon,mikor kellett volna...kb.6 hét múlva megyünk "népszámlálásra",már nagyon izgulok!
Vendég
 


Viri
Gratula itt is! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon örülök, annyira, mintha a saját tesztem lenne. Érzem, még az idén nekem is lesz ilyen.

Bumi
Holnap várunk a hírekkel a vizsgálatról. Majd írd le légyszi, milyen volt és hogyan zajlott.
p__lilla
 
 


folyamatosan olvaslak titeket, de nincs semmi változásom így nem írok, de figyelek!
Virág!Gratulálok!!!nagyon-nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek, vigyázz magatokra!!
Nagyon meghatott a dolog. a hideg is végigfutott rajtam , persze pozitiv értelemben,sőt megkönnyeztem :)
remélem én is hamarosan írhatok ilyen jó hírt.
nálunk nincs semmi újdonság. szedjük a cuccot, remélem nem sokáig.
:roll:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi
Apánál nincs mellékhatása a clostinak?
Nekem is írt fel a dokim, de annyi mellékhatást ír, sőt még autóvezetést sem javasol, mert befolyásolja a látást.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Hát nincsenek jó híreim:
Szóval: ma voltam méhtükrözésen, és kiderült, hogy van egy polip a méhembe. Ezt ki kell műteni még mielőtt belekezdenénk a lombikba.
Emiatt viszont minimum 3 ciklust csúszik az egész, mert a műtétet csak ciklus elején tudják megcsinálni, de az most van, így ebbe a ciklusba már nem fér bele a műtét, csak a következőbe. Utána pedig 6 hetet biztos gyógyulnia kell a méhemnek, de ha ki is kell kaparni, akkor akár fél évet is csúszhat a lombik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: