Látom itt vagy...
Hidd el jól döntöttetek!!!Se neki,se nektek nem lett volna jó azt végig nézni hogy nem tud mozogni ,járni,gondolkodni,normális életet élni...
Igaz hogy a mi kis magzatunk csak 6 hetes volt de nekünk is egy betegség miatt kellett elvetetni.Én elkaptam egy vírust(lepkehímlő)ami nagyon káros a magzatra...szellemi és testi fogytékos szívbeteg lett volna..nekem azért sokkal könnyebb volt mert még csak 6 hetes volt és nem láttam a szívét sem dobogni és nem mozgott...de a szívem nagyon fájt,annyira akartuk őt és kislánynak készült(tutira kislány lett volna mert figyeltem a pé-m és úgy akcióztunk)de utána mindegy volt csak jöjjön minél hamarabb..és jött is,angyalka tesó küldte Olikát nekünk!!!

És annyiban is könnyebb volt h itt voltak már a nagy srácaim,ők sok erőt adtak!!!
Én azért sem vártam meg a sok-sok vizsgálatot mert nem akartam hogy elkezdjen rugdosni netán,kötödjek hozzá és akkor kelljen elvetetni...mert volt 5 % hogy nem károsodott,de ez csak kb-15-20 hetesen derült volna ki 100%-ra..na ezt én nem vállaltam be.Ezért is megértelek titeket!!
Sok-sok erőt kívánok és azt hogy minél előbb kezedben tarthasd a babád amit az angyalkátok küld nektek az égből!!!
Panni