Új privát üzeneted érkezett!

Évi, de jó hogy jelenkeztél, már hiányoltalak hogy érzed magad az ikrekkel?? Pocid nőtt azóta amióta nem láttuk???


Timejka, megértem a vivódást nem könnyű, de ha már helyi vizeken evezel akkor az L betűs dokit válaszd inkább sztem. Péterffyből azért ragadt rá valami.


Viki, Monic, Nem igazán volt sok választásom a diétámmal kapcsolatban mivel közölte a védőnő hogy ez gáz. 24 kg hiztam tavaly óta idén pedig 13-at a két inszem alatt nagyon hamar. Szóval nagy akaraterővel de elkezdtem és hála Istennek van eredménye. Azt mondta a doki is meg a védőnő is hogy ezzel a súllyal kellene majd szülnöm ami az első védőnős látogatásnál mértek. Nagyon durva volt.



Ditus, a Sotét nagyon szeretem. Talán ezért is mert nem traktál a doki a tűszők méretével hanem megmondja hogy jó vagy nem jó. Nekem röpke egy hét alatt nagy lett mert azt mondta hogy kiváló méretű. A számitógépbe mindig beirta a dolgokat és ha megkérdeztem volna a méretét el is mondta volna, de saját ügyének élte meg a stimulációt. Nekem az volt a fontos hogy ő jónak találja és bizzak benne. Igy visszagondolva ez volt a jó. Mert ha állandóan számokat néztem volna és mértem volna össze a többiekével akkor állandóan azon lovagoltam volna hogy nekem kicsi, vagy miért ennyi. Igy több hitem és bizalmam volt, és biztam benne mert tudtam hogy profi. És szerintem az inszeminél ez a legfontosabb, a hit és a bizalom. A másik dolog hogy mivel nem fizetős hely a Sote igy elég futószalagon megy a dolog. Nincs sok idő egy páciensre szóval az orvos közli kedvesen a tényeket és csá. Viszont cserébe az orvosok meg az egész osztály profi. Még nem meséltem neked hogy hogyan kerültem a sotéra. Az egész házat itt Tatabányán ahol lakom a Sotés doktorbácsik népesitették be igy volt bőven referencia. Igy kerültem én is oda. A szomszédomnak is ott hozták össze inszemivel. A negyediken ugyanott ikrek születtek az első lombikkal, és a másodikon is van egy kismama szintén Sotés. Ezek a bébik röpke félév alatt jöttek össze, hát ezért nem gondolkoztam más Klinikán. Engem ez teljesen meggyőzött.

Kép
pgsuska
 
 


Évi,

mikor derül ki a nemük? Nemsokára ugye? Nagyon kíváncsi vagyok rá :wink:

Mara,

nekem is főzött ma a férjem vacsit, majd kitalálom hogy háláljam meg neki :oops: :lol:

Évi, Linácska,

miért van házasélet tilalom? A vérzés miatt?
Nálunk szerencsére nincs ilyen, de nem visszük túlzásba a dolgot, heti max 1-szer vagyunk együtt, akkor is nagyon óvatosan.
Apa nagyon félt minket :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
házasélet tilalom főleg a 12. hét után van azoknál, akiknél a méhszájhoz közel tapad a méhlepény. Egyszerűen megsérülhet, és akkor annyi. Nekem mélyen tapadt. A 12. heti UH-n majd már neked is mondják szerintem, hogy hol tapad, addigra már látszik.
Nekem anno a 31. hétig úgy volt, hogy császár is lesz, mert a méhlepény miatt nem fér ki a gyerek, de ahogy nőtt a hasam, szerencsére elhúzta jó helyre.
Ja, és korábban meg néha azért mondják, hogy a méhösszehúzódás nehogy lelökje a babát. Amúgy egészséges terhességnél semmi gondot nem okoz, jól be van bugyolálva ott a babóca. Én mondjuk a terhesség alatt nem is nagyon kívántam. Vagyis kívánni igen, de az eszem nem engedte, 1 évet küzdöttem a babáért, nem akartam kockáztatni.

Évi,
nektek az ikerterhesség miatt kell vigyázni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Jó reggelt!

mindent nem tudok visszaolvasni... utol kell érnem magam.tegnap éjjel keveset aludtunk, mert Zsiginek fájt a pocija...

tettem fel képeket a Hőmérősbe.mindenhova nincs időm..

ölellek benneteket!
Vendég
 


Kép helyesebben nektek és SZIASZTOK!

Bocsi, hogy este köszönés nélkül leléptem de észre sem vettem hogy apuskám a kerti bútoron elaludt :oops: !
Nagyon el van fáradva, és már egyre több az ősz hajszála is. Bejött fürödni aztán megmasszázsoltam a hátikóját. Muszály lesz elmenni valahová kettesben pár napra, bár erre se idő, se pénz, és apa hallani sem akar róla, hogy amig így állunk bárhová is elmenjünk! :roll:

Legszívesebben nem kérnék más gyogyit, eleve úgy tervezem, hogy ez az uccsó inszemem lesz. :wink:

NIKI
Nem tom hová jársz, de nálunk és sok más intézményben hétvégén is van inszem!

TIMEJKA
Piri remélem még nem jött és nem is fog!
A helyedben kikérném más doki véleményét is.
Én a 2,5 évem alatt kb. 6 orovoson mentem már keresztül mire végre idáig eljutottam, hogy egyáltalán az inszemet megcsinálják.
A helyi kórházunk enyhén szólva egy k@ki!
A szomszéd szülésznő aki eleinte a szurikat beadta nekem Tapolcát javasolta, hogy oda kéne már most mennem, de én csak a lombiknál szeretnék odajárni, hisz az sincs nekem a szomszédba.
Én is dolgozom, örülök, hogy legalább így meg tudom oldani, hogy reggel elszaladok és miután végeztem rohanok vissza melózni.
Tapolcára az egész napom elmenne! :roll:

MARA
A férjed valóban egy angyal!

ÉVI, LINA
az én férjem nem egy szexőrült, de belehalna, hogy ha 9 hónapig nem lenne semmi sex. Mit kockáztatok azzal, hogy ha együtt vagyunk? Évinél még csak-csak megértem mivel véreztél és az ikrek miatt eleve veszélyeztetve vagy, no de Linánál, hisz Lili nektek teljesen természetes úton fogant, nem? Akkor meg lehet.
Na mindegy!

ZSUZSKA
Sztem te nagyon magas és erős vagy, ezáltal lehetsz több kiló mint az átlag. Ha neked 55 kilónak kéne lenni lapjával nem is látszódnál. :lol: Én nem láttam rajtad súlyfelesleget, gondolom ilyen géneket örököltél, erős a testalkatod, de kövérnek egyáltalán nem mondanálak. Persze nem árt követni az utasításokat, met valóban nagyon el lehet hízni egy terhesség alatt, hogyha az ember nem figyel oda, nagyon ügyi vagy! :wink: :D
A ti házatokon valami átok ülhet, hogy ott természetes úton nem fogan baba! :shock: De minden jó, ha a vége jó! :lol:

Na közben látom megválaszoltátok a házasélet tilalom lényegét!
Már ezt is tudom!

Akkor további szép napot nektek, én ma sztem egész nap dolgozom, annyi a meló, az előbb kinyílt az ablak és szétfújta a sok papíromat az asztalon, akkora káosz van körülöttem, kár, hogy nem vitte el az egészet a szél akkor nem lenne már semmi dolgom! :D

dita75
 
 


Dita,
írtam fentebb, hogy rossz helyen tapadt a méhlepényem, a méhszáj közelében. Na most egy rossz mozdulat, az megreped, és annyi a terhességnek. Én, sőt mi, nem akartam kockáztatni. Na meg ugye az örömszerzésnek azért lehetnek más formái is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Évi,
Drukk a vizsgálathoz, és remélem sikerül kikönyörögnöd egy UH-t! :wink:

Monic,
Gratula Pindurkához, jó nagyot nőtt már! Kár, hogy nem adtak képet, úgy megnéztem volna...

Linácska,
Sajnálom, hogy Lilinek mégis bacija van, de nagyon ügyesen intézted a dokikat! Biztos hamar meggyógyul majd, és jót nyaraltok!
Én az első 4 inszemnél Puregont, az utolsó kettőnél, és a lombiknál Merionalt kaptam, és mindkettőre jól reagáltam. A Puregonnál pl. ugyanarra az adagra minden hónapban egyre több tüszőm lett. De régen még a sima nőgyógyászom próbálkozott a clostival is, és 5 napig szedtem 1 szemet, és így lett az első hónapban 1, a 2.-ban már 2 tüszőm.

Viki,
Tündéri ez a kisfiú! Petróleumot fognak pisilni a lányok utána, ahogy a nevelőapám mondaná! :lol:

Bumi,
Ügyes vagy, hogy elintézted a hsg-t jövő hétre!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Pamilla,
Üdv köztünk! Remélem, hamar babát varázsolnak a pocakodba!

Bumi,
Csak egyféle homeos bogyót próbáltam ki, mert eddig nem volt rá szükségem, de ha előfordul mégegyszer, akkor majd valami mást fogok kipróbálni.

Már megint megállt a vonalzóm. :evil:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dituli, imádom a humorodat :wink: az átok a házon történettel! Cuki vagy! A súlyomról annyit hogy tudom hogy nem vagyok kövér. De egész életemben sportoltam. Versenyszerű úszás, kosár, aerobic. Egész életemben 60-67 kg között mozogtam és ezzel a súllyal nagyon vékonynak látszottam mert 182cm vagyok. Most +24 kg van rajtam és ezt nagyon nehezen viselem. Nehéz egy egész életében sportoló, fitt nőnek elviselni hogy akkora mint egy ház és másképp néznek már rá az emberek. Nem hiúsági kérdést csinálok ebből, csak nekem ez az év nagyon furi ezzel a súlyfelesleggel. Ezért gondoltam hogy nem szeretnék 100 kg-mal szülni menni, kivonom az életemből az értelmetlen tápanyagokat. Mint ahogy régen éveken át tettem. És most már boldogságom lelem ebben hogy látom magamon a változást. Kiváncsi leszek a szeptember 4-i mérlegelésre.


Szép napot lányok!!

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lányok,

Vikimami: Lackó .....tudod???? v lehet dícsérni????
nagyon tüneményes!!! és olyan nagyon szép!!

Boni: Zsigi is nagyon tüneményes, és aranyos!!!

ZSuzska: van egy pcos lány, aki komoly ch diétára volt kötelezve a cukor miatt (h ne kelljen inzulinozni magát) és nem hízott a terhessége alatt. igaz volt túlsúllya, abból fogyott és a baba szépen fejlődött, egészséges babája lett!! okosan kell csinálni a diétát, ennyi! de a baba a legfontosabb!

Dituli: fel a fejjel!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Évi: örülök, h jól vagytok!! Dorcusz egy angyal, h ilyen figyelmes!!!
vigyázzatok magatokra!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ja köszi LINACSKA közben már láttam, hogy leírtad.
Nem olvastam végig az oldalt, csak később miután már leírtam a témáról a hozzászólásomat.

ZSUZSKA
Én duplán örülhetek, hogy diétára fogtak, és hogy ezt be is tartod, mert képzeld el, hogy egy 120 kilós madonnára híznál nekem, és amikor megint meglátogatnálak téged és te a nyakamba ugranál összeomlanék alattad mint a kártyavár! :shock: :shock: :shock:

Amúgy a vonalzódon mindig megpusztulok amikor látom, a csaj rajta, eszméletlen! Nagyon találó, hogy ezt választottad! :wink: :D

NEMONE
Ma hogy vagy?

dita75
 
 


Dita,
Köszi, egész jól, bár sajna az orrom megint bedugulva, de majdcsak elmúlik. :?
Tényleg az az anyagrendelési probléma megoldódott?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Hú apa bejött és meglátta, hogy a babanetnél van nyitva, pedig dógozom gőzerővel közben! :evil:

NEMONE
Nem vagy allergiás? Én több éven át azt hittem augusztusban, hogy megfáztam a szigeten, mert nem mindig volt sátor meg hálózsák, és hát pont abban az időszakban jött rám a takonykór és egyéb velejárói. Nagyon rossz volt, és évről évre rosszabb. Egyik évben otthonmaradtam csak a PRODIGY-re mentünk ki egy napot és nem aludtam ott, így is rosszul voltam.
Na ekkor derült ki hogy allergiás vagyok. :shock:

Hú de nincs kedvem dolgozni, pedig már egy csomó minden kész van ám! Fogyogat lassacskán!

dita75
 
 


sziasztok!

megjöttem. sajna nem volt inszem, mert nem repedt meg :(
17 mm, méhnyálka 9 mm. holnap 8kor újra randizok a dokival :)

szerintem a szuri bekavart. magától mindig megreped a 15. napra.

na mindegy. kérem átcsoportosítani a drukkoat holnap reggel 8 és 10 közé :) :)
Vendég
 


nemone írta:Petróleumot fognak pisilni a lányok utána, ahogy a nevelőapám mondaná! :lol:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sztem is, de én elfogult vagyok!

Némóka!

Kérdezted korábban, hogy kipihentem-e már magam. Igen. Nagy könnyebbség volt, hogy nem kellett főznöm, anyósom és anyukám ellátott minden földi jóval, mikor hazajötttünk kitakarították a lakást. 2szer főztem még mióta itthon vagyunk.
LaciApu is nagyon sokat segít, éjjel is kel szó nélkül.

Én javaslom nektek, hogy minden segítséget fogadjatok el szülés után, amit felajánlanak, hogy csak a picire tudjatok koncentrálni. Az eleje úgyis nehéz, mert akkor még fáj mindened, nem szoktál össze a babával, és a hormonokról ne is beszéljünk....

Ditusom!
Apa letiltott a Babanetről?

Czinki!

Lehet dicsérni, én is mindig mondom neki ,hogy milyen csuda jóképű kismaszat.
20150601134430
 
 


Boni!
MiniZsigi nagyon tüneményes! Hogy vagytok? Tejcsi?
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Egy nyíregyházi taliban én is benne lennék. :)

A vv eredményem nem tudom mikorra lesz meg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


VIKI
Szuper, hogy ennyi segítséged van! Nagyon szerencsés vagy ebből a szempontból is! :wink:

Igen apa letiltott, jogosan! :oops:

SZILVI
Átcsopiztam a drukkjaimat! :wink: :D

BUMI
Nem mondták mikorra lesz meg?

Képzeljétek el, hogy a felszívótűm totál el volt záródva! :shock:
Egy csepp nem sok annyit sem lehetett felszívni vele.
Még jó, hogy itt volt a fél cég így hoztak nekem másikat, addig a kezeben tartottam a letört ampullát. Ezekkel a szurikkal nekem duplán-triplán nincs szerencsém, arról nem beszélve, hogy már egy szita a hasam! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM!!!!!!!!!!!

Oké nem picsogok! Ússenem lesz ilyen többet. Még holnap beadom az uccsót pénteken meguhuznak, megkapom a töszőreppentyűt és legkésőbb hétfőn meginszeminálódom, és jól bekapom! (mármint a legyet!) :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok,

mindent elintéztem, jól el is fáradtam. A vv körülményes volt mert a lombik rengeteg vérvétele óta még mindig nincs rendes vénám és így a karomból vették le a vért ami jól bekékült.
Beszéltem a védőnőmmel is, péntek reggel kell mennem hozzá, vinnem kell vizeletet is. A telefonban aranyosnak tűnt, viszont mondták róla, hogy nagyon alapos, úgyhogy innentől akármikor számíthatok rá, hogy megjelenik a kapuban. Nem tudom, hogy mit fog szólni a 2 kutyához a lakásban :roll:

Dita,

a tűkkel tényleg nincs szerencséd. Nem baj, ez úgyis az utolsó inszemed lesz :wink:

Linácska,

köszi a felvilágosítást a házaséletről :wink:

Zsuzska,

a magasságodhoz képest pont jó a mostani súlyod, inkább régen voltál vékony nem? Majd ha megszületik a kisbaba utána úgyis visszafogysz és újra jól érzed magad a bőrödben.
Én 176 cm vagyok és 75 kg. Én sem szeretnék 100 kg-mal szülni menni. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni: olyan komolyan fekszik Zsigi, mint egy igazi férfi, ahogy rakja a kis kezecskéit! nagyon édes!! és milyen hosszú volt minden baba, egyedül 1 baba volt kis mini, aki teljesen be volt bugyolálva, a többiek meg mind Zsigihez hasonlóan, nagyon hosszúak voltak.
én is egy 3,5 hosszú babácskát szeretnék!! :lol: :lol:

Monic: jó, h ha alapos a védőnőd!! a kutyák miatt ne aggódj! biztos nem ti vagytok az egyetlenek! meg ha látja majd, h tiszta a lakás, és nem tiszta kutyaszőr és ápoltak a kutyusok, tuti nem fog szólni 1 szót sem!

Dituli: továbbra is +++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++csííííííííííí!!!!!!!!!!!!!
azért csak óvatosan babanetezzél, nehogy összerúgd apával a port!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


MONIC

Virtuális gyógypuszik a bibidre!
Szerintem több kutyis család van, mint nem kutyis, effelől nem kell aggódni. Biztos nem nálatok fog előszőr vauvaukat látni! :D

Te "csak" 176 cm vagy, én magasabbnak láttalak a talin!
Viszont nem létezik, hogy 75 kiló !!!!!!! :shock: csak néhány centivel vagyok kevesebb nálad, és kb. én vagyok annyi. Olyan 78-80 körül ingok-bingok mostanában. A talin 78 voltam. Ez a néhány centi és néhány kiló különbség ennyit jelentene? Mert én téged tök vékonynak talállak, hát magamat már kevésbé, amit ez az idegen doki is tegnap megerősített! :roll: :x

Nem tudom tovább csinálni a dógom, mert hiányoznak adatok, úgyhogy most itt rontom a levegőt egy darabig! :wink: :D

dita75
 
 


Dita,

lehet, hogy nekem nehezebbek a csontjaim. És verd ki a fejedből a kövérség dolgot mert egyáltalán nem vagy kövér. Nagyon csinos csaj vagy.

Czinki,

a tisztasággal nincs gond itthon, igyekszem rendet tartani, a kutyik havonta járnak kozmetikába, és mi is szoktuk őket itthon fürdetni. És a leendő gyerekszobából már a kezdetek óat ki vannak tiltva, nem is igénylik, hogy bemenjenek oda,sőt ha mi vagyunk bent akkor sem akanak bejönni. Remélem ezek meggyőzik a védőnőt. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Köszi! :oops:

(te meg a kutyik miatt ne izgulj!) :wink:

Minnnyá vége a műszaknak, hurrá!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

dita75
 
 


Monic: azért mondom, h szerintem tuti nem fog rosszallóan nézni a védőnő!! ezért kár előre idegeskedni! ha meg szól, elmondod neki, h ....., amit az előbb. és ha még mindig rondán néz, le kell tojni!!

Dita: számítanak a csontok is , ahogy Monic írja!! én pl tudom, h tök vastagok a csontjaim! a vádlimban is érzem, és amikor 1 fogamat húzták is azt mondták, h tök erős és nagy a gyökere.
szóval sok minden számít! és tök sokszor nem is a kg a lényeg!
apukám szokta mondani, h van sovány elefánt és husi kisegér.
az a fontos, h te jól érezd magad a bőrödben, nem a kg.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Látom megint mérlegeltek :)

Én kidőltem. Egyrészt meleg van, mársrészt túl vagyok a nyár legutálatosabb melóján. Leolvasztottam a hűtőt, és megpucoltam a tűzhelyet az olajcseppektől, a konyhaszekrény már csak a ráadás volt, de ezzel jóidőre letudva. A héten már csak az ablakpucolásra kell rászánnom az időt...
és vége is a szabadságnak. :( A hét végén szerszámost építünk a diós telekre, aztán jön a férjem unokahuga és 20.-ám visszük vissza Mendére, hétfőn meg már menni kell dolgozni. NEM AKAROOOOOOOOM! :cry:

hofeherke
 
 


Monic: Az unokatesóm is védőnő, és nincs baja az állatokkal, bár ő sem tartja szerencsésnek, hogy van papagályunk, meg cinánk, de azért ez nem főbenjáró bűn.

hofeherke
 
 


Nekem is tök nehezek a csontjaim. 160 cm vagyok, egy éve még 85 kiló voltam. Na jó, az már kicsit sok volt, de még mindig nem voltam bálna. A mostani 68 szinte már tökéletes. A hugom, tényleg nagyon jól néz ki, vékony csinos fiatal csajszi, és ő is 60 kiló hasonló magassághoz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszönöm mindenkinek a véleményt. Én is arra jutottam, hogy elmegyek a másik dokihoz. Most megvárom, hogy megjöjjön (ne jöjjön) aztán kérek időpontot.

Monic hány olyan lakás van, ahol gyerek van, kutya nincs, kosz meg annál nagyobb. Na erre mit szólnak a védőnők? Ahogy elnéztem az iwiwen a képeket, egyáltalán nem koszos a lakásotok.

Linácska, hogy van Lili?
timejka
 
 


Mostanában sokat beszélgettetek a stimuláló győgyszerekről. Van ezek között lényeges különbség? Azt tudom, hogy a clostit sokan elítélik, mert cisztásíthat, és csak 3-4-szeri próbálkozásra ajánlják. A Gonal a Merianal és a Puregon (remélem jól írtam a nevüket) között mi a különbség?

hofeherke
 
 


Én a clostin kívül atöbbit nem ismerem. A clostit én is már 4-5 hónapja szedem és ezért akarom abbahagyni. Nekem hál istennek cisztát még nem okozott.
timejka
 
 


Dita,
Hát, nagyon remélem, hogy nem vagyok allergiás! Amúgy van egy kisebb allergiám, de nálam az kifullad annyiban, hogy júliusban viszket a szemem, és vigyázok, hogy úgy vakarjam, hogy még ne nyomjam ki. :?

Viki,
Örülök, hogy sikerült kipihenni a szülés fáradalmait, és hogy ilyen klassz családod van, hogy ennyit segítenek! :D

Szilvi,
Drukk holnapra!+++++++++++++++++++++
Amúgy nálunk úgy volt, hogy a tüszőrepesztőt az inszem előtt 36 órával kellett beadni. Nem lehet, hogy azért nem repedt még meg a tüsződ, mert még nem telt le a 36 óra?

Monic,
Biztos nem lesz semmi baj, hogy vannak kutyusaitok! :)

Mara,
Te aztán jó sokat takarítottál ma, így olvasva is belefáradtam! :wink:
Húúú, már menned kell dolgozni!? Akkor baromira elrepült a nyár! :roll:
Én kaptam merionalt is meg puregont is, de igazság szerint nem tudom, hogy mi a különbség köztük, a doki biztos tudja, hogy mikor mit ad...

Képzeljétek, szombaton megyek esküvőre fényképezni! Egy barátunk kért meg, hogy az ismerőse esküvőjén fényképezzek, mert az lenne az ő ajándékuk. (Nagyon gazdag az ifjú pár, és csak jelképes ajándékot visznek nekik.) Remélem, nem rontom el a képeket, mert a belső fotóim nem mindig sikerülnek, mert hadilábon állok a vakuval. Majd gyakorlok otthon addig, lesz majd jó sok kép a férjemről...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: nem semmi!! akkor biztos ügyi vagy, ha téged kérnek meg fényképezni!! csak nyugi!! biztos jól fognak sikerülni! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


nemo: én nem nagyon ismerem ezeket a tüszőrepesztőinjekciókat. nem is nagyon értettem hogy nekem mindek kell, mikor eddig minden esetben megrepedt a 15 napon. na erre beadták tegnap nekem ezt és nem repedt meg.
remélem holnap minden oké lesz és meglesz végre az inszem :D

van még egy lh tesztem, szerintem reggel megcsinálom hogy biztosra menjek.
Vendég
 


sziasztok, mentem uh-ra és haza!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bocsi lányok, hogy tegnap nem jöttem, most is csak gyors leszek. Annak "örömére" hogy nem kell gyógyszerre költenem ebben a hónapban elmentem tegnap apával meg a sógorommal a Szigetre. NAGYON JÓ VOLT!!! Ma persze olyan voltam a munkahelyemen, mint a mosostt s.ar. 1/2 2-kor feküdtünk le és most éjszaka is vonyított a házban a kutyus, úgyhogy nem sokat aludtam. Szegény kutyát minden éjszaka egyedül hagyják, mert végig vonyítja az éjszakákat. Már a párom megkereste, hogy melyik lakóé és mondta neki, hogy fel fogja jelenteni, mert a kutya szenved. válasz: Ő sosem hagyja magára a kutyát! Akkor kérdem én, hogy képes mellette aludni, mikor az 5. emeletről a földszinten is hallani. Olyan emberek vannak. :evil: Miért nem adja akkor oda valakinek, aki tudna vele foglalkozni? Nagyon mérges vagyok...és persze fáradt, valószínűleg ez összefügg. :) Majd megpróbálok visszaolvasni, de ma nem jutnak el a dolgok az agyamig. Nem bírja már az ökör a szántást. :lol:



vicky79
 
 


Nemone, nekem is sokszor bedugul az orrom. Pedig régen nem volt ez jellemző. Nem izgulsz a hétfővel kapcsolatban? Ha esetleg nem kapnék helyet hétfőre csak keddre tájékoztatsz a fejleményekről ha szépen megkérlek?????? Azt hallottam az egyik ismerősömtől hogy ilyenkor már a vérből tudják a baba nemét és a papirra rá is irják. Ha esetleg nem mondanák meg én azért megkérdezem.Sok sikert a fényképezéshez szombaton!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
ha csak tőled fognak vért venni, a kombinált teszthez, abból nem fog kideülni a baba neme. Azt csak az ő sejtjeiből lehetne kimutatni, de ugye a véretek nem keveredik. Amniocentézis során meg lehet mondani, mert ott a baba sejtjeit veszik ki. Ahol én lakom, ott alapból megcsinálják mindenkinek a 12. heti UH után az anyai vérből való Down szűrést, ott csak egy kockázati tényezőt mondanak, hogy pl 1:10000 az esélye, hogy beteg lesz. Ez már egy tökéletes arány.

Szilvi,
én úgy tudom, hogy LH teszted du. 3-6 között kell csinálni, mert akkor a legnagyobb a hormonkoncentráció. A terhességit meg reggel, mert a HCG meg akkor a legtöbb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, köszönet a hasznos infóért, akkor valószinüleg várakozunk, viszont a down kór kockázati tényezője kedvező. Annyit rosszat olvas az ember mindenhol. Várom már a jövöhetet hogy túllegyek rajta, meghát hogy meglássan újra Oroszlánt, hátha megint integet!

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Én már megmondtam neked mindenféle vizsgálat nélkül, hogy PUNIS!
Tehát hamarosan módosíthatod a nevet a vonalzódon OROSZLÁNYRA!!! :lol:

LINÁCSKA
Hogy te miket tudsz, annyira irigyellek titeket, én semmi jó tanácsot nem tudok adni senkinek, tök hülye vagyok mindenhez, csak nyomom itt a lökött dumáimat! :oops: (hát ez vagyok én) :oops:

VICKY
Aludj egy jó nagyot, most talán annyira ki lehetsz ütve, hgoy egy falka kutya sem tudna felébreszteni!

SZILVI
Ezt én sem értettem, hogy miért másnap kell menni inszemre, nekem szombat este kellett beadnom a tüszőrepit és hétfőn délelőtt volt az inszem! :shock:

MARA
Kár, hogy dolgoznod kell menni, mert hozzánk is jöhettél volna nagytakarítani! :D

Most mentek el a szomszéd meg a két kisgyereke, hulla vagyok! :shock:
Jó éjt!

dita75
 
 


linácska: én is úgy tudtam eddig hogy délután kell az lh-t csinálni, de itt kifejezetten azt mondták hogy délelőtt.

dita: szerintem azért mondták hogy esélyes volt a mai nap is, mert nekem eddig mindig megrepedt magától a 15. napon. na most hogy beadták a 14-en a szurit valamiért nem repedtmeg. szerintem a szuri bekavart kissé. remélem holnap megrepedmár.
Vendég
 


kiszámoltam, hogy ha kedden reggel fél10 körül kaptam a szurit, akkor ugye elvileg ma este fél10 körül kell hatnia és ovumnak lennie. akkor kb 10 órára rá lesz az inszem.

hááát....elégkésőn. remélem nem túl későn.
Vendég
 


Szilvi,
ne aggódj, a 10 óra még tökéletes :lol: Nekem is valahogy így volt az inszem, és a biológus csak annyit mondott, hogy semmi gond, így készülnek a kisfiúk :lol:

Dita,
annyi okosságot azért én sem tudok, de az tény, hogy a biológia, azon belül is az emberrel kapcsolatos dolgok nagyon érdekeltek mindig is. Az, meg hogy a lányommal is voltak gondok, ugye nekem sem jön rögtön a baba, rákényszerít az infószerzésre.
12. heti vv-en meg már voltam, én is egyből azt kérdeztem, hogy a nemét meg tudják-e majd mondani, és akkor magyarázta el szintén ugyanaz a biológus.

Na léptem apával a McDonaldsba reggelizni, majd a munkahelyemről jelentkezem. Ma se lesz sok dolgom, max. megcímzem a maradék 30 borítékomat, hogy ennyivel is segítsem a helyettesítő kolleganőt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska,
Nem izgulok a hétfő miatt, csak nagyon várom már az UH-ot, mert 5 hete láttam utoljára a babónkat. Persze értesítelek, hogy mi volt a vizsgálaton. Mikor kell hívnod a dokit? Mikor tudod meg, hogy melyik napra kaptál időpontot?

Dita,
Jó sokáig voltak nálatok a szomszédok! :? Sikerült kipihenned magad?
Nekem nem tudod megmondani, hogy milyen nemű lesz a baby? :wink:

Szilvi,
Drukk a mai inszemhez!+++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, ma reggel átadta egy nő a helyét a metrón! :shock: Baromira meglepődtem!
Pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy szerintem elkezdett nőni a pocakom, és ma reggel alig tudtam magamra ráncigálni a nadrágomat, amit múlt héten még gond nélkül felvettem. Bár az is igaz, hogy a blúzom is egy kicsit csalóka, mert olyan, amit mell alatt kell megkötni, olyan kismamis. De ebben az az érdekes, hogy évek óta megvan, és eddig még nem akarták átadni a helyet, amikor ez volt rajtam. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


SZIASZTOK

SZILVI
Drukk az inszemhez +++++++++++++++++++

NÉMÓCSKA
Jajj de cuki lehetsz abban a felsőben! :D
Nekem úgy 3-4 évvel ezelőtt adták át a helyet télen a buszon, egy XXL-es nagykabát meg vagy két pulcsi volt rajtam annyira hideg volt, és valóban úgy néztem ki mint egy kismami! :lol: :lol: :lol:

NAGYON FEL VAGYOK HÁBORODVA!!!
Eddig lányok voltunk, hiszen ketten ügyintéztünk, most is még úgy gondolják, hogy lányok, mert igy is mondják megszokásból, hogy lányok intézzétek el. Nem veszik észre, hogy egyedül vagyok, és két kezem, két fülem, egy szám van, de ezzel szemben 4 db telefon ami folyton csörög, a főnökök száma sem nagyon csökkent, elegem van. Erre fel ma mi történik? Három cégünk közül szerencsére megszűnik kettő, és marad egy, mindenki abba lesz bejelentve, ez így mind szép, kevesebb lesz a macera, de mit látnak szemeim? Azt hogy mindezt az én pénzem bánja.
Nem elég, hogy már két ember munkáját egyedül végzem, még 35000 Ft lekerül a bruttó béremből???
Én holnaptól már nem is jövök, hogy ha ezt komolyan gondolták!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


Sziasztok Lányok,

Szilvi: én is úgy tudom, h hcg teszt reggel első pisi , és lh teszt du a legjobb! drukk az inszemhez!

Dituli: ne bolondozz már!!! mi sem a kisujjunkból szopjuk a dolgokat, hanem neten olvassuk, többi lánytól halljuk, olvassuk. és a lelki tanácsadás is számít, abban meg te nagyon jó vagy!!! :wink:
nem semmi a mhelyed!! hát nem csodálom, h fel vagy háborodva! verd is ki a balhét, tisztázzátok a félreértést!!!

Némóka: gratula a szép pocihoz!! kényelmes nacit mielőbb szerezz be, mert nekem a kényelmetlen naciktól bekeményedett a pocakom du-ra, hiába gomboltam ki. de olyan is volt, h elfelejtettem kigombolni, akkor meg egyenesen borzasztó volt nekem.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja, voltunk dokinál! minden rendben volt!! én parázok minden túl a doki szerint, de csak aranyosan mosolyog, de még a szemével is , nem csak a szájával. a páromnak meg megmondta, h adjon nekem más olvasnivalót, mint nyitottméhszáj, magas cukor hátránya...stb.
a baba korának megfelelő méretekkel rendelkezik. már 590 gr!!! :lol: és ,,hatalmas,, pocakja van (doki szerint ilyen fajta - lehet, h ezt tőlem örökli :roll: )
képem nincs róla, mert szar uh-val csinálta. én is alig láttam a babát. ezért kicsit csalódott vagyok, de a lényeg, h Mákszem szépen nő és jól van!! mostantól inkább a magánba megyek uh-ra.
2 hét múlva vércukker vizsg és rá 2 hét újabb uh. de szerintem én elmegyek addig is a magánba egyszer mozizni. :lol:

most de nem leszek, meetingelek .

szép napot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
:shock: Ezt komolyan gondolták??? Tényleg mihamarabb tisztázd, mert ez nem tisztességes tőlük! :evil:

Czinke,
Gratula Mákszemhez, de azért kár, hogy nem kaptál képet róla!
Igen, valószínűleg kénytelen leszek legalább egy vékony nacit venni, bár azt hittem megúszom ezt a 1-1,5 hónapot, hogy ne kellje nyári nacit venni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok! Jó reggelt, meg minden egyéb!

Dita: Nagyon fontos, amit itt csinálsz, mert nagyon megértő, és kedves vagy, ami sokónknak nagyon sokat jelent! Én max adatokat tudok írni, amit neten találok, és a hozzászólásaim fele nem ér semmit, sokszor nem is reagálnak rá. Önző vagyok, és sokszor csak magamról írok, mert nincs energiám ötödik hozzászólóként ugyanazt leírni, amit előttem már elmondtak, te viszont mindenkinek tudsz írni néhány kedves szót, és ez nagyon jó!
A főnököddel meg mostmár tényleg beszélhetnél, vagy esetleg elkezdhetnél új állást keresni, mondjuk mit szólsz egy ilyenhez: állandó együttlét egy babával ;)

Czinke: Nem hiszem, hogy a paramama kategóriába tartoznál :) Csak kiváncsi és körültekintő vagy.

Nemone: Ez azért jó érzés volt valld csak be :)

hofeherke
 
 


Mara,
Hát, tényleg nagggyon jó érzés volt! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: