Új privát üzeneted érkezett!

Pici!

Hol vagy már?

Mit mondott az orvos?
Vendég

Pici nagyon drukkolok! Amikor én véreztem, úgy véreztem, mint amikor nem hirtelen, de megjön, vagy pl amilyen utolsó előtti nap. Amikor még vér, de már kevés, elég egy tisztasági, nem kell egészségügyi.
Volt, mikor rózsaszínes volt, volt, mikor élénk piros. De ugye ezek a betéten már barnásnak tűntek. És ugye volt az a nagyobb vérzés, hát az szó szerint téglavörös volt, és rendes mensiszerű.
Aztán sokat pihentem, szedem a Duphaston-t (te is ezt kaptad?), és elmúlt (kopp-kopp-kopp).
Most már csak amolyan okker színű folyás van, az gondolom természetes ilyenkor.
Bocs lányok a naturalisztikáért, de Pici kérdezte :roll: :wink:

Cat, feltétlenül jelentkezz, hogy mit mondott az orvos!!! Egyébként meg tegnap is már a 6. héten voltál, úgyhogy mehettél volna a dokidhoz, hiszen azt mondtad, a 6. hét ELŐTT nem foglalkozik a terhességgel:) (ez egyébként nem feltétlenül rossz, megmenthet egy késői vetéléstől...)

Én a reggelem első óráját hangyairtással töltöttem, mondhatom, remek... :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, mennyire barnázgatsz?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az a baj, hogy csak a mensi szerint 5 hetes+ 5 napos a baba.
Ha a peteérést nézük, akkor csak 4+6.
Az pedig még olyan korai.
Vendég

Nemlajos!

Igazából nem nagyon. Inkább csak a wc papíron látszik.

Benivel is volt ilyen, de csak a 9-10. héten. Feküdnöm kellett.
Ez most nehéz.
Vendég

A terhességet a mensitől nézik. Különben sose tudnák, ki mennyi. Úgyhogy Te most HIVATALOSAN 5+5 vagy, tehát a 6. héten 8)

Lányok, tényleg igaz, hogy ha nem jelentkezem a védőnőnél a 12. hét előtt, akkor nem járnak a juttatások?
És hogy kell oda jelentkezni? Kell vinni valamit, vagy csak besétálok?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Terhesség alatt négyszer kell megjelenni a védőnőnél. Koraszülés esetén csak egyszer vagy kétszer.
És olyan papírt kell vinned először, amit a nőgyógyász adott, hogy hány hetes terhes vagy.

A lakhely szerint illetékeshez kell menned. Nem számít, hogy hol van a bejelentett lakcímed. És ha elköltözöl, akkor átmész másikhoz.
Vendég

Nemlajos!

Minden hol máskép megy, de az tuti, hogy egy olyan papírt kell vinned amin rajta van hogy terhes vagy (tehát a dokitól kapott valamilyen papirt), nálunk ez elég volt :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos!

A terhesség korát szokták módosítani a 12. hét előtt végzett Uh-ok alapján. Ha ott két különböző vizsgálatnál egyértelműen kiderül, hogy más a baba kora, mint a mensi szerint lenne, akkor módosítják.
És mivel én tudom, hogy mikor volt pé, így nagy valószínűséggel fiatalabb a baba, mint mensi szerint lenne.
Vendég

Hjaaaa, hogy úgy! Hát igen, mivel én is tudom, hogy nem lehetett a legutolsó mensim utáni péből a gyerek (mivel még pé sem lehetett akkorra), és nekünk is csak egy hozzávetőleges menzeszt kellett kitalálnunk, így már értem, hogy mit mondasz!:)

Konkretizáljuk a válaszaitokat: NEM BAJ (juttatások szempontjából), ha nem megyek a 12. hét előtt védőnőhöz?:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Amikor Benivel voltam terhes, nem volt baj.
Hogy azóta ez változott-e? Nem tudom.
Vendég

Sziasztok lányok...
Nagyon szomorú vagyok.
Bejelentkezett a kicsi, majd sajnos elment.
Nem tudták megmenteni.
Mire beértünk, már nagyon görcsöltem. És véreztem.
Benn voltam, kaptam szobát...
Az orvos szerint semmi baj velem.
De a kicsi nem volt elég erős...
Nem értem az egészet már.

:cry: :cry: :cry:
Nincs kedvem semmihez.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Picike!

Úgy sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És megértem, hogy nincs kedved semmihez!

De legyél erős! Hamrosan ott lesz a következő baba a pocidban!
Most már biztos, hogy a fogamzással nincs baj, a kapaszkodáshoz pedig legközelebb kapsz előbb gyógyszert.

Arra gondolj, hogy talán azért ment el, mert beteg lett volna, és ez sem Neki sem Nektek nem lett volna jó. Most megnézte, hogy milyen jó hely ez, és küld majd maga helyett mást!

Írkálok mindenfélét, de igazából nem tudom, hogy van-e egyáltalán valami ami ilyenkor segít.

Melletted állunk!
Vendég

Jaj pici, nagyon sajnálom... De akkor nem kellett műszeresen befejezni? Fel a fejjel, egy-két hónap, és hajrá! Kell valamennyit kihagynotok? Vissza kell menned kontrollra, hogy megnézzék, rendesen kiürült-e?
Tényleg ne nagyon keseredj el, ebben a topicban is többen jártunk tavasszal pórul (nekem pl ugyanez volt, mint most Neked, csak műszeres befejezéssel), aztán látod!
Nagyon, nagyon együtt érzek most Veled!!! :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj pici....ilyenkor semmit nem lehet mondani, ami vigasztal,tudom. Csak annyit tehetek, hogy most gondolatban jól megölellek. És sok-sok erőt adok Neked át.
Gondolj arra, hogy talán a Sors úgy érezte ez a baba nem lenne teljesen egészséges, ezért vitte vissza a többiekhez, hogy erősödjön...

Meglásd, nemsokára csudaszép pozitív teszttel fogsz előrukkolni!!!

Kép
arwen***

Cat, te se aggódj, minden rendben van a kicsivel!!!!

Kép
arwen***

Picimami!

NAGYON SAJNÁLOM (nem tudok megszólalni se, erre nem lehet mit irni.) :cry: :oops:

Kép
Kép
minimano74

Kép

ez a kínaiaknál az erő jelképe.Neked küldöm Pici! És minden kismamának,akinek babácskája van. A többieknek meg azért hogy legyen erőnk kibírni minden újabb hónapot!

Kép
arwen***

Pici!

Én úgy hallottam, hogy vetélés után 2-3 hónapig sokkal könnyebb teherbe seni. Ha az orvos nem mondta, hogy tartsatok pihenőt, illetve ha elég erősnek érzed magad, akkor most nagy esélyed lesz egy egészséges babára.

Próbálok, valami megnyugtatót és pozitívat kitalálni, de ebben az esetben nem nagyon megy ez nekem.
Vendég

Nemlajos!

Ezt itt találtam a Babaneten:

"Az ultrahang vizsgálat általában a fogamzás után 23-25 nappal tudja kimutatni a terhesség fennállását. Ekkor még nem maga a magzat látszik (az ekkor kb. gombostűfejnyi), hanem a petezsák megléte, annak szabályossága, esetleg a pici szikzacskó. A magzat általában a fogamzást követő 30-35. napon látható; géptől függően esetleg a szívműködés is detektálható.
Dr. Nagy László "

Nekem a pé óta még csak 20 nap telt el. Szerintem nem is lehet semmit látni.
Vendég

Köszönöm lányok!

Szerencsére nem kellett műszeresen bejezeni, akkor várni kellett volna, 6 hónapot.
Így egy hónapot mondott pihenőt.
És szerinte sincs gond a fogamzással.
Azt mondta ez gyakori, mégha fáj is, de a természet szelekciót végez...
Szerinte ez csak erősíti a méhemet. És a hormonjaimat.
Szép ez így leírva...
De nem egy jó érzés.
Most nem fogok sem hőt mérni, és semmit sem.
Kicsit elegem van..

picimami

Pici!

Megrételek!

Azért maradsz köztünk, vagy kell egy kis pihenő?
Vendég

Hihi, én is a vetélés után kihagytam a párommal egy hónapot (már a szexszel), aztán meg mondtam, hogy én már nem mérek hőt, meg semmit sem, és aztán meg jól kiderült, hogy ott a baba:)
Már csak egy fogorvost tervezz be olyan szept. közepére, és tuti, hogy utána itt fogsz örömködni!!!
Szóval csak fel a fejjel, gyanúsan a jól bevált utat járod, még ha most nagyon nem is úgy tűnik!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!
Persze hogy maradok köztetek.
Csak kicsit hanyagolom a figyelmet, lh tesztek, pé-k, hő...
Újra a régi leszek.
Melózom, torna, shopping... kirándulás.
Higyjétek el, még motorra sem ültem, hogy vigyázzak.

picimami

Megyek lefekszem nagyon fáj a hasam, és a fejem is.
Ha tudok benézek.
De inkább már csak holnap.
Puszi mindenkinek

picimami

Sok-sok millió puszi PICIMAMI :!: :!: Pihenj, pihenj sokat

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Menj aludni!

Az sokmindenre jó.
És vegyél be fájdalomcsillapítót a fejfájásra!
Vendég

Óh Pici nagyon sajnálom ( ne haragudj de nem tudok mit mondani), de veled vagyunk :(
Jönni fog az a baba talán jobb is,hogy nem fogsz a lh tesztekre és a pé-re koncentrálni.
Vendég

Cat: veled mi van?mész dokihoz?
Vendég

Szerintem csak fülészetre.

Barna óta nincs, és még olyan korai...
Próbálok sokat pihenni.
Szerintem nekem nincs gond a hormonszintemmel, mert viszonylag hamar kimutatta a teszt, és azóta is folyamatosan erősödik a csík.
Szedem a vitaminokat és fekszem.
Ha újra előfordul akkor megyek orvoshoz majd.

Én nagyon bízom ebben a babában!
Vendég

óta = azóta (reggel)
Vendég

Na megyek Benit elaltatni.

Majd jövök, ha lesz időm.
Vendég

Na megyek Benit elaltatni.

Majd jövök, ha lesz időm.
Vendég

Cat: Bizni is kell a babában. Ki ne bizna ha nem az Anyukája .
Nyugi nem lesz baj.

Pici: Sajnálom. De egy mensit vártok aztán meglátod jönni fog a babó. És való igaz vetélés után hamarabb teherbe esik az ember.
Októberben nekem is volt vetélésem úgyanigy mint neked. Mire beértema kórházba már el is ment a baba. Azt mondta a doki a nőknél 70-% nál is előfordul csak van aki nem is tudja terhes. Egy erősebb mensi és közben meg babás volt az illető. Nem könnyű tudom de hidd el ennek akkor igy kellet lennie. Most pihenj aztán meglátod a rossz után a jó jön.

Kép
csucsu05

csajok hivatalosan az anyasági segélyhez kell a 4 orvosi pecsét nem védőnői hanem orvosi

Picikém nagyon sajnálom nem tudom mit lehet ilyenkor mondani :(
ezt az ölelést küldöm neked és mindenkinek :)
Kép és tudom rossz ezt hallani de ha el kellett mennie annak meg volt az oka és az nem te voltál jól pihend ki magad az egy hónap alatt és utána minden erőlködés nélkül csak úgy szeretetből jönni fog hozzád a babóka

Én meg megjártam a dokit ma Gergő két napja nagyon rosszul alszik napközben de éjszaka is ma meg nagyon meleg volt reggel de még nem mértem neki hőt csak most hogy felébredt 38,3 volt popsiban abból 0,5 le kell vonni vagyis egy erős hőemelkedése volt neki ugye nem szokott csak úgy mégcsak hőemelkedése sem lenni így leszaladtunk a dokihoz mandula gyulladása van most megyünk a gyógyitárba a gyógyiért :(

nika70
Salgótarján

Picikém!
Annyira sajnálom... de teljesen igaza van Catnek... sokkal rosszabb lett volna, ha betegen születik....
Nagyon jól teszed, hogy kikapcsolsz egy kicsit és feltöltődsz.... jól is jön ez a szabi nálad most.... pihenj minél többet, drága.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Jobbulást Gegének!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika,kicsi fiad mihamarabb gyógyuljon meg!

Kép
arwen***

Nika: Javulást a kicsi fiadnak.

Kép
csucsu05

Na látom, ma sem fogunk oldalakat írni :shock: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Nem ez egy ilyen nap.
Én viszont most indulok fülészetre. Ma délutános a doki. Lánykám még nem akar indulni igy őt győzködöm még. De szerintem mindjárt indulok is.

Kép
csucsu05

Köszönjük csajok rajta vagyunk hogy meggyógyuljon :) kicsit hisztisebb de ez van :):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!
akkor szerencsés utat a dokkerig!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Gegét majd a sok anyapuszi meggyógyítja!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika: jobbulást Gegének. Remélem hamra meggyógyul.

Márk ma a földön aludt el, olyan édes volt. Utána volt ebéd, és fagyizott is.Persze utána fürcsi.

Zsu: látom,hogy 22-én mész vérvételre akkor mit néznek?
Vendég

Azta de izgi volt a kézimeccs. De nyertünk :D :D
Vendég

Sissi!
Teljes hormon panelt vesznek le, de leginkább a prolactinomat és a progeszteronomat.... a többit meg az inszem miatt kell.

De jóóóóóóóóóóóóóó... nyertünk!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziszi köszike de nem látszik rajta hogy beteg itt rosszalkodik szerintem a láza is lement csillapító nélkül estétől kapja a gyógyit :):):) hamar meggyógyul erős a szervezete hála istennek :):):):)

nika70
Salgótarján

Az szerencse....
Nekem hat évvel ezelőtt volt egy nagyon rossz korszakom.... hónapokon át beteg voltam.... alig evickéltem ki egyik betegségből, máris mentem bele a következőbe.... aztán vitaminnal megoldottam. azóta szerencsére nagyon ritkán vagyok beteg :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nika!

Gege hamarosan meggyógyul. Ezek a gyerekek sokkal hamarabb regenerálódnak, mint mi. :D

Voltam fülészeten, szépen gyógyul. :D Még holnap délelőtt kell mennem, aztán rendben lesz.
Állítólag azért nem hallok rendesen, mert nem csak hallójárat gyulladásom van, hanem valami hurutos izé is.

Nőgyógyásznál nem voltam. Majd a sajátomhoz két hét múlva, és jövő hét csütörtökön pedig UH-ra.
Nem akarom túl korán zavarni a baby-t, nehogy a végén abból legyen baj. Szerintem minden rendben van. :D :D :D :D :D :D
Az orvosomnak pedig több mint 30 év tapasztalata van, és pár hónappal ezelőttig ő volt a Péterfy szülészet-nőgyógyászatának osztályvezető főorvosa. Inkább nem vonom kétségbe a szaktudását. Semmi okom rá. :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?