Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ditke!
Nagyon jók a party-s képek, főleg az első! Nagy az összhang a tricikli és Zsófi között! (színügyileg) :lol:

Dorka!
Mi lett a hajsütőzés eredménye? Jól sikerült?
Szabinak még mindig bejön a szívószálas ivászat?

Kata!
Előtej???? Az már szokott lenni ilyenkor is? :oops: És az baj, ha valakinek nincs? Attól még lehet majd tejem?
A fekvés miatt ne izgulj, mikor eljön az ideje, biztos, hogy minden okés lesz.

Virág!
Szép lett a szobátok, tényleg nagyon jó színeket választottatok. Ha a szoba közepén ekkora hely van, Védikének biztosított az akadálymentes gyakorlás! :lol:
Ja! És boldog féléves évfordulót neki!

Fanna!
Sajnálom, hogy a kórház elkerülhetetlen, de biztosan rendben lesz minden!

Szami!
Bár ezt már nem valószínű, hogy olvasni fogod, de jó nyaralást neketek. Pihenjétek ki az elmúlt hetek fáradalmait!

Évi!
Csongi orra helyrejött? Azóta nem vérzett?
Az unokatesód esete nem semmi! Ha még most is olyan kis picike a kislány, mekkora volt, mikor megszületett?
Ügyes, erős kislány, hogy ilyen szépen alakul és fejlődik!!!
Az unokatesódék egyébként is debreceniek, vagy a komplikáció miatt szült ott?

Szilbee!
Jó pihenést nektek!

Babakocsi: Végül is az első lesz, mert a másikat csak hordozóval együtt lehet megvenni, az pedig nekünk nem kell, mert már van. Szóval maradt az első lehetőség. Kicsit nagyok a kerekei, de azt mondják, most ilyeneket gyártanak, és előnyösebb a kiskerekűeknél. A mózeses részénél még nem is zavarna, csak azt nem tudom mennyire lesz majd idétlen a sportrészéhez?
Na, mindegy majd kiderül. Úgyis használat közben tapasztalja ki az ember, hogy jól választott-e?

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
kitten13

Jaóreggelt :)

Szilbee, nektek is kellemes pihenést! :D

Kitten, nem KELL lennie előtejnek, de lehet :) Viszont a léte/nemléte nincs összefüggésben a későbbi tejtermeléssel. A lényeg, hogy ne görcsölj rajta! Én sokat tépelődtem azon, hogy ugyan tudom e majd szoptatni a kicsimet - nem is volt elég tejcsim... A szülésen viszont csöppet sem agyaltam, és simán is ment minden :) Najó, lehet nem pont ez az összefüggés (van azért genetika is :) ), de én hiszek/bízok az ilyen agykontrollos izékben..."Fejben dől el minden." :)

Menünk ma nyíregyre, állatparkozni :) Úgy látom, a jegesmaci-etetésről le fogunk csúszni...pedig az érdekelne :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jónapot!

Világvége? :roll: Egyedül vagyok az éterben?

Lányok, nincs véletlenül tapasztalata valaki valakijének a MÁV-kórházzal kapcsolatban? Konkrétan csípőprotézis műtétet illetően.

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Nem nagyon voltunk itthon...

Balwin, konkrétan van. A barátnőm anyukájának (már alig tudott járni) egy év várakozási időt adott a prof. Aztán mondta neki, hogy 150 eFt-ért 3 hónappal előrébb jut. Teljesen felháborodtak, átmentek a Hetényibe, és sűrgősségi alapon pár nap alatt megcsinálták.

Szopival és szüléssel kapcsolatban egyébként teljesen egyetértek veled! Nagyon fontos a pozitív hozzáállás! Minél jobban sugallja az ember magának, hogy valami nem fog sikerülni, annál biztosabb, hogy tényleg nem fog.

Kitten, nem az előtejen fog múlni a szopi! Ne igzulj, menni fog az!!!

Csongit gyógyszerezem az orra miatt, ma már egyáltalán nem vérzett, tegnap egy kicsit.
Hétfőn megy anyósomékhoz Erdélybe 5-6 napra, már előre izgulok. Csak nem olyan, mint amikor itt van tőlem 20 km-re.

Unokatesómék T.miklósiak. És igen, komplikáció miatt szült ott. De ezt már csak akkor mesélném el, ha megszültél :wink:
Egyébként 1,45 kg-val született. Most mérték, 1,85 kg, úgyhogy hízik a picur :lol:

Munya, merre vagy? Hogy vagytok?

Évi és
Kép
csongianya

Hahóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Lányok, én kezdek aggódni a topik jövőjéért... :wink:

Dorka! 22-ére kaptunk időpontot. :evil: Ettől kapok frászt, h. húzzák-halasztják, addigra 5 hónapos lesz Dorka, 3 hós kora óta járunk. Merthogy hiába áll ez fenn születése óta, 3 hós kor alatt szóba sem állnak veled a szemészeten, addig próbálj ki mindent, -amik persze úgysem segítenek- :x , aztán mire még időpontot is kapsz, ott vagy, h. megnőtt a gyerek. Amúgy nem tartana sokáig, csak sajna mindkét szemét kell :cry: :cry: :cry: , és hát egyébként is mikor úgy sír, hogy jobban nem is tudna, pár perc is örökkévalóság... Igen, tudom, h. jobb lesz, bár már túl lennénk rajta!!!

Balwin! Ezek szerint Ti a Maya környékén laktok? Állatparkos képek?

Kitten! Sztem jobb a nagyobb kerék, legalábbis nálunk. Viszont képzeld, a minap láttam egy kocsit, oooolyan nagy kerekei voltak, majdnem mint egy szem. autónak!!! Hát az már kicsit durva volt! Szép kocsit választottatok amúgy! Szolnokon veszitek?

Évi! Csinálj wellness-napokat nagy magányodban! :wink: Bár gondolom, a munka azért nem áll meg...

Hiányzókat már nem is sorolom! :? BBJ-ék nyaralnak?

donkoaniko

A topik jövője ne rajtam múljon már... :wink:
Mi megvagyunk, car éjjelek, elbénázott nappalok (részemről - hulla vok), de tegnap lánybúcsúban voltam, az a pár óra kicsit feltuningolt!,
Szabi új szavakat mond (sátor=tátóó, Mama=Mammmm stb.), és még mindig iszonyatosan nyűglődünk a fogak miatt.

Anikó, az még majdnem 2 hét.... :cry: :cry:

Judit, dobsz képeket?
Többiek???

Kép
Kép
dorkáék

Jó estét!

Hát a hétvégén tényleg elég nagy csend volt. Mindenki olimpiát néz vagy nyaral? :lol:

Balwin!
Milyen volt az állatparkban? Kellőképpen elfáradtatok estére?

Évi!
De jó, hogy így erősödik az unokatesódék babája! Biztos kemény volt az elején!
Gondolom üres lesz a lakás Csongi nélkül, de használd ki az időt és pihenj, amennyit tudsz! :D

Anikó!
Sajnálom Dorkát, hogy ilyesmin kell átesnie ilyen picin, de ha muszáj, tényleg jobb lesz minél előbb. Egyszerre fogják megcsinálni mindkét szemét?
Nálunk is előnyösebb a nagyobb kerék a babakocsin az utak minősége szempontjából. Csak az zavar, hogy ez nem egy tömegközlekedős fajta, bár szerintem egyikkel sem egyszerű, és igazából nem is nagyon tervezem vele a buszozást, vonatozást.
Egyébként Szolnokon vettük a Maya-ban. Nekünk nagyon bejött az a hely, a ruhákon kívül szinte mindent ott vettünk meg. A csajok is nagyon kedvesek és az áraik is jók, szerintem.

Ránéztem a vonalzómra, és 'elképedtem', hogy már tényleg itt tartunk! :shock:
Kimondva olyan sok időnek tűnik, mégis olyan gyorsan eltelt!
Kedden megyek először NST-re.

KépKép
kitten13

Jó reggelt!
Újfent nem aludtunk jól :(

Dorka! Elbénázott nappalok? :shock: Ismerős... Az a gáz, h. hulla vagy, majd'elalszol, és akkor a nap meg zajlik, csinálni is kéne vmit...Én pl egész hétvégén nem vasaltam. Gondolhatod... Ma délelőtt muszáj nekiugranom. Komolyan mondom, ha vki feltalálná a "vasalás nélkül is vasaltnak kinéző textilpelust" pl., felkeresném, és a lábai elé borulnék... :)

Kitten! Hú, én is ránéztem a vonalzódra!!! Ugye, h. telik az idő? És ha megszületik, még inkább így lesz. :wink: NST? Kívánom neked, ne legyenek sokan! Vagy van már időpont ott is? Maya: én most jutottam be először, de szimpi volt, vissza fogok térni... :wink: Árak sem sokkolóak, ami nagy szó! Buszozás, vonatozás? Hát én sem gondolkodom ilyeneken :wink: Bár könnyű dolgom van, h. itt helyben nem is kell tömegközlekedni.

donkoaniko

jó reggelt,

Anikó, éjjeli műszakban mit csináltatok, hogy rossz volt? Pocija fájt Dorkának?
Mi 3/4 1-től 4-ig, 3 órán keresztül üvöltöttünk... Először csak Szabi, aztán már Apa és én is, a hajunkat tépve a tehetetlenségtől.... :cry:
Az ellenségemnek sem kívánom, soha!!!!!

Kitten, már NST-nél tartasz?? Húú, de jó, tényleg lassan megszületik Babó!!!

Katlina, ez a hétvége nem sült el jól, amikor szombaton csörögtél többször, én itthon hagytam a telefonom :evil: Bocsánat!
Azért ha más nem, elugrunk mi, ha gondolod!

na igyekszem felturbózni magam erre a napra, ma a túlélésre hajtunk... :roll:

Kép
Kép
dorkáék

Hall!

Tegnap megjöttünk. Majd ha lesz enerdzsim (ki tudja mikor) majd mesélek... Röviden azért: A hely ahol laktuk FANTASZTIKUS volt! Az eső viszont szakadt... szóval nem tudunk igazán sehova se menni. :?

Én is csatlakozom a Survivor show-hoz!!! Mosott kaka effektus van nálam is.
Kép

Nagyfőnök melózik, Kisebbik főnök böcsizik... Legkisebb pedig épp most ébred. Na léptem is.

Uff!
szilbee

Sziasztok! Én is vagyok! :( Csak semmi hírrel nem tudok szolgálni. Eddig nem volt gond a melóhelyemen.( Ezt le is kopogtam.) Sőt,hétvégére jó nagy munkát kaptam, szóval most kipurcantam.
Ez az első hónapunk. 3 napja görcsöl a hasam,pedig nem szokott. Aztán nagy lelkesedésemben csináltam egy tesztet,de persze negatív. Tudom korai is volt,meg nem lesz ez olyan gyors dolog, de a kiváncsiság motoszkált bennem. Amúgy semmi jelét nem érzem, szóval jövő hónapban majd lehet tovább próbálkozni.
Voltatok már Cegléden az aqua parkban.Tegnap délután 6 órán keresztül magunkból kivetkőzve csúszdáztunk.Nagyon jó volt!!!
kutyafüle

Hella :)

Noh, visszatér az élet? :wink:

Fajintosas volt az állatparkban, jól el is fáradtunk...Huncit a végén már az állatok sem érdekelték, csak nézett szegénykém üveges szemekkel; hazafelé a kocsiban azonnal el is aludt :) Nagyon élvezte amúgy, engem vigyorogva hallgatott, az állatokat meg ámulva/nevetve nézte :) Képet leghamarabb holnap tudok tenni :oops:

Bakker, csak én nem vasalok ebben a topicban? :oops:

Szilbee, várjuk a beszámolót :)

Anikó, Dorka, részvétem az éjszaka miatt :( Mi volt a baj a picurkákkal?

Anikó, pü :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.Egy hétig vitte a párom a gépet dolgozni,ezért nem jöttem.Jól vagyunk.Hétvégén szalókon voltunk barátoknál,nagyon jó volt egy kis kikapcsolódás,de azt nem bántam volna,ha kicsit jobb az idő,de Gabó így is pancsizott vasárnap,mert a víz viszont nagyon jó volt.Tegnap 5 körül elkezdett járkáli a kocsi körül és hangosan kiabált az ülésére mutogatva:oda-oda pá-pá.Jött volna haza majd meg zabáltuk és fél óra mülva el is indultunk.Mikor hazaértünk olyan boldogan vette birtokba a szobáját,pedig nagyon jól érezte magát.

Megyek,mert törpe felébredt,majd még jövök.

Kép
pné rami81

Hali!

Mi is megvagyunk, sokmindent tettünk-vettünk hétvégén, meg kerti partykban voltunk... ettünk-ittunk, beájultunk. Tegnap reggel óta meg élő halott vagyok... pakolászás közben olyan rosszul mozdultam /hajoltam, hogy valószínűleg a gerincsérvemet meghúztam a derekamnál... hát azóta se nem mozgok, se kép se hang... Majdnem el is ájultam, az volt a szerencsém, hogy jött felém apa és elkapott... azóta pihenek. Ma volt itt anyám, a holnapot valahogy túlélem, szerdától meg elvileg szabin lesz apa. Ma azért már egy kicsit jobb, mert legalább nem sugárzik le a fájdalom a jobb lábamba és remegek.
Annyiszor megbántam már azóta azt a mozdulatot... el sem tudjátok képzelni...

Kitten: ne aggódj, tényleg alkati kérdés az előtej, a későbbiek nem függnek tőle... Balwinnal egyetértve mindenben.

Balwin: Mennyi idő alatt értetek Nyíregyh.-ra? Nekem olyan hosszúnak tűnik.. Mennyibe kerül a belépőjegy? Majd képeket tegyél!

Dorka, Anikó: én ilyen időszakokban azzal nyugtattam magam, hogy néhány napig fog tartani max., aztán megint jó lesz minden.

Évi: Csongi hogy jut ki Erdélybe? Te viszed ki?Biztosan nem lesz könnyű időszak.

Kutyafüle: mi tavaly voltunk Cegléden, de mi már csak lájtosan, Bencével gyerek pancsiztunk. Jó nagy park, meg modern, csak nincs fa, árnyék.

Kép

Kép
szolkata

Kivasaltam!

Szilbee! Üdv idehaza! Tetszik a kép! Leventének ma kezdődött a bölcsi? Majd írj, milyen volt neki a visszatérés!

Dorka, Balwin! Csak találgatunk, mi lehetett a gond. Hasfájás nem 100%, igaz, pukizgatott, de nem volt vészes. Lehet, meleg volt a szobában, forgolódott, nyugtalankodott. 11kor aludt el, 3-tól negyed 5- ig volt fenn, ( Apa 4:40-kor kel... ), 4 óra tájt már nevetgélt, magyarázott, persze, ha nem kapott választ, jött a nyafi. :) Az a pláne, hogy napközben is alig aludt tegnap, arra se tudom fogni, h. kipihente magát...

Szolkata! Igen, ez így van, én is ezzel vigasztalom magam és Apát, aztán pár napig jó is, aztán újra minden más... Na de ez a szép a gyereknevelésben, telis-tele változatossággal... :wink: Azta, nem gyengén kibabrált veled az a mozdulat! :cry: Gerincsérved van? Műtött? PIHENJ, mást úgysem tudsz csinálni!

Balwin, ment válasz pü!

donkoaniko

Sziasztok!

Megvagyunk mi is! :D
Csak közben múlt héten megjártuk Esztergomot, Párkányt, Visegrádot. Minden várakozásomat felülmúlóan jól sikerült az első "nyaralás" gyerkőccel. Strandon is voltunk, van Esztergomban is aqua park. Zsófi nagyon élvezte! A szállodában is jól viselkedett kaja közben, pedig tartottam tőle, hogy szaladgálni akar majd, mert itthon már vagy 2 hónapja nem ül meg az etetőszékben. Mivel kellőképpen kifáradt minden nap, tök jól aludt éjszaka + napközben is nagyokat aludt, így nekünk is jutott egy kis pihi.
Ma meg Jászberényben voltunk az állatkertben.

Zsófi is nagyon rosszul alszik mostanában megint...tegnap 2 órát volt fent...nyűglődött, forgolódott, sírdogált...tuti, hogy a foga...mi lesz velünk, mire mind a 20 kijön?!
Most adtam neki Viburcol kúpot, múlt héten is adtam már neki pár nap, akkor jól aludt. (csak ugye nem akarok minden nap) Dorka, Ti már próbáltátok? Anikó, Neked azért nem ajánlgatom, mert 6 hótól adható.

Kitten, tényleg már 36 hét! Majd írj, mileyn volt az nst.

Anikó, miért kell ezt a szondázást csinálni Dorka szemén? Mjad csak túl lesztek rajta...

Kata jobbulást...na jól megjártad. Még jó, hogy Pisti otthon lesz.

Balwin, szolnoki Máv vagy a pesti?

Dorka, amúgy jól vagytok? Veletek álmodtam az éjjel. Jó lenne megint sétizni együtt, de nem tudom, mikor jutunk be a városba....(míg Apa itthon van, igyekszem olyan dolgokat csinálni, amire máskor nincs időm. De ha mégis mennénk, akkor szólok!)

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de segítségre lenne szükségem.
Most költöztünk Újszászra és kellene Szolnokon egy jó nődoki. Tudnátok ajánlani valakit??? Az sem lenne egy utolsó hátrány ha tudná mi fán terem a pcos! Minél hamarabb kellene valakit találnom, mert 3 havonta endokrinológushoz járok és oda kellenek laborleletek is hormonokról amit ugye nődoki írhat ki, mert az endokrinológusom pesti.
Egyszóval tudtok segíteni???

Köszi: Hajni

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Tegnap megérkeztünk a nyaralásból. Nagyon-nagyon jó volt, rossz volt hazajönni. Lányok is nagyon jól érezték magukat. Majd jövök, visszaolvasok, mesélek, teszek képeket.

Hajni: Szia! Én nem tudom mi az a PCOS, de ha a meddőségi kezeléshez tartozik, akkor Emődi Sándort ajánlom. Szolnokon Hozzá szoktak menni a lányok, akik meddőséggel küzdenek. Ha kéred az elérhetőségét, szólj.

Niki

Kép
Kép
csni

Erika! Boldog 8. hóferdülőt a leányzónak! :D

Kata! Úristen!!! :shock: Jobban vagy már????? Így akkor storno az utazgatás... vagy már rendbe jöttél? (Remélem ez utóbbi!!)
szilbee

Hali!

Anikó: Van 3 gerincsérvem, 1 a derekamnál, 2 a lapockáim között, de legutóbb szerintem 9-10 éve fájt bármelyik is. Nincs műtve.

Ma már jobban vagyok, jó volt, hogy tegnap itt volt anyám, sokat feküdtem.

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem olyan sok szúnyog van, hogy szinte kibírhatatlan... no és amilyen vaddisznók... Szerintem sok valamilyen betegséget/fertőzést is hordoz, mert Bencének egyik csak kicsi marad, a másiktól meg feldagad a fél feje. Tegnap előtt megcsípte például egy az arca közepén és úgy fel van neki dagadva, hogy még a szeme is csak résnyire nyitható. Így ma ki sem megyünk, nehogy a nap tovább allergizálja.

Kép

Kép
szolkata

Leti! Boldog Névnapot!! :)

Kép
szilbee

Sziasztok!

Szilbee!

Jó hogy mostanában újra köztünk vagy meg jó a képed is!

Szúnyogok!

Anyósoméknál a holt tiszán is rengeteg van erre kedves anyósom nem beküldött a kertbe barackot szedni na szarrá is csíptek.

Niki!

Képeket képeket beszámolót is!

Anikó!

Szegény Dorkát még az ág is húzza úgy sajnálom remélem hamar túl lesz rajta.

Dorka!

Alváshoz inkáb nem is fűzök semmit Védike nappal kétszer 40 percet se alszik!este mielőtt elalszik azelőtt 2órát ordít és nem jó neki semmi,azt mondta a dokinő hogy majd kinövi hát türelmetlenül várom :lol:

Ééés képzeljétek úgy döntöttem meglepem magam a szülinapomra és végre ma megyek fodrászhoz már nagyon ráfér a fejemre....De úgy utálok ott ülni órákat...

na menek Védike szólít...

KépKép
viragb88

Szió!

Szilbee!
Csini vagy!

Leti Drága SOk BOldog Névnapot!!!!

fanna3

LETI BABÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁN AZ EGÉSZ CSALÁD!

Niki

Kép
Kép
csni

Letinek nagyon boldog névnapot kívánunk!! :D
jaimee1

Letinek mi is boldog névnapot kívánunk!
(Judit, nagyon el vagy tűnve!)

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Köszönjük Leti nevében is a köszöntéseket.

Aki hiányolt, köszi, nyaralni voltunk, majd hozok képeket, nagyon jó volt, aktív pihenésnek nevezném, most két hét kell, hogy kipihenjem az egy hét nyaralást. :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Réka baba! Boldog hófordulót! Nagyon telik az idő! :)

Leti! Boldog névnapot!

Szilbee! Csini vagy! És Dávidról is új a kép, ugyi? :wink:

Ditke! Azért kell a szondázás, mert Dorkának szűkebb, vagy el van záródva a könnycsatornája. Ez egyfajta éretlenség, nem nyílt meg szüléskor, így a könnye nem tud lefolyni az orrüregébe, pang, és befertőződik. Amit mi ebből észlelünk, az a váladékozás, vannak napok, mikor letisztul, de aztán újra előjön. Az "egyszerű" átfecskendezés nem segített :cry: , a szondázás lényege ua., csak egy más eszközzel, ami kicsit hosszabb... Hát nem túl röviden ennyi...

Judit! VÉGRE!!! :lol: Majd gyere, ha tudsz most már!!

Virág! Kép az új frizkóról? :wink: És Védiről is frisset, plíííz!!

donkoaniko

Köci! Köci! :oops: :) Aranyosak vagytok! Azért ha nagyobb avatart kéne feltöltenem, már gondban lennék... :oops:

Igen! Dávid képe is új. :) Van ám párja is... :wink: (Leventéről).

Minnyá feltöltöm... (u.az a sapka van rajtuk).

Kép

Anikó! és mikorra várható, hogy rendeződik a dolog? vagy rá kell segíteni műtéttel? Hogy van ez?

Na lépek is, mert apjuk jön most...

Jóccakát! 8)
szilbee

Rékababa Boldog Hófordulót!!!

Leti!
Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ide ebbe a topicba is felteszem a nagy kérdést, hogy szerintetek okt 12-én délelőtt megfelelő lesz a következő SZOLNOKI BÖRZE ?

Ki tudja hanyadik lesz? :roll: :wink:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Köszönjük az újabb köszöntéseket, és Réka babának Boldog Hóferdülőt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller :)

RékaPopicicának Boldog Hófordulót! :D Úristen, tényleg a nyolcadik?! :shock:

Leti Drága, neked pedig Boldog Névnapot! :D

Bocsi, képekkel még egy darabig adós leszek :oops: :oops: :oops: De holnap gyűlik még hozzá, mer strandolunk egyet :wink:

Évi, hűha, elbizonytalanítottál... nevet tudsz írni? Mer ha ezt a kórházat választjuk, akkor egy konkrét dokihoz megyünk.

Ditke, képek? Jászberényes is! :D A szolnoki MÁV-ról...

Szilbee, csatlakozom az előttem szólókhoz, csini vagy! :D Hogy a sapkás fiaidról már ne is beszéljünk :lol:

Kata, báze, az nagyon gáz :( Pihenj sokat! Van azért javulás?
Nyíregyre kb. 2 és 1/4 óra alatt értünk oda...vissza Apa jobban hajtott, cirka félórával hamarabb hazaértünk :) Ez a Szolnok-Jászapáti-Füzesabony-M3-Nyíregyháza útvonalra érvényes...a 4-est nyűgösnek tartjuk :roll: Belépő felnőtteknek 1500, nyugdíjas/diák 1000, 4 éven aluli gyereknek meg 50 Ft...de ez utóbbit valami miatt nem kellett kifizetnünk :roll:

Judit, bár voltam olyan bunkó feledékeny állat, hogy nem kérdeztem rá a beszélgetésünkkor, mikó mentek nyaralni, de a nemírásból sejtettem, hogy ott lehettek :oops: :mrgreen:
Tőled is, Nikitől is várjuk a képeket, beszámolókat :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó, pü :) És ez a szűkület jár fájdalommal? Vagy Dorka ebből nem észlel semmit?

Hajni, orvost tudok mondani (a sajátomat), de hogy a pcos-hoz mennyit tud hozzászólni, azt - szerencsére :oops: - nem tudom...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilvi, BBJudit, Balwin, Anikó, Katlina:
Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :)
jaimee1

Jó reggelt!

Kicsit kóválygós a fejem, pedig 11-től 5-ig aludtunk!

Szilbee, Balwin! Ez egy rutinbeavatkozás, a fecskendezésnél asszem sóoldatot :?: fecskendeznek be a tisztítás céljából, a másiknál, amire megyünk, egy apró szondát vezetnek be, hogy átjárható legyen a csatorna. Ha kell, tágítanak is rajta.
Dorkának nem fáj ez a szűkület/elzáródás, sztem a csipásság lehet neki kellemetlen, na meg h. törölgetem állandóan a szemét. Amíg csepegtettem, meg az... Most 2 napja tiszta neki, de napok kérdése, h. előjöjjön - sajna tapasztalatból tudom... A beavatkozás SEM fáj ÁLLÍTÓLAG, csak hát ugye nagyon le kell fogják, meg a szemben matatás... :cry:

Majd még jövök!

donkoaniko

na akkor a képek, lehet kicsit sok lesz, de annyi helyen voltunk, hogy tényleg aktív pihenés lett belőle.
Kép első pihenés Sopronba menet
Kép Turul Kép már a szálloda, Kép Ausztria Sonnentherme Babyworld Kép lányok csúsznak ezerrel Kép Kép jacuzzizunk Letivel Kép elfáradtunk Kép Kép Kép Kép a kis csipet csapat megérkezett Bécsbe, Schönbrunnba Kép már a kastély előtt Kép schönbrunni állatkert Kép Kép Sissi parkja Kép Ausztria St. Margarethen Marchenpark Kép Kép tiszta vizesen csúszás után Kép na a másik felünk sem úszta meg Kép Micurkák Kép csigafutam Kép traktorderby Kép

Kép gyerek óriáskerék Kép és akik tekerik, hogy forogjon Kép Kép Kép
Kép

ezeddig négy nap, majd jövök még a többivel

Judit,
Kép
Kép
bbj

folyt köv.
Kép Bécs belváros Kép Hofburg előtti téren Kép Mögöttünk a kapucínusok kriptája Kép Pandorf egy kis vásárlás az osztrák outletben Kép 6. nap, megint Sonnentherme Kép Kép uccsó nap, Nagycenk gyerekvasút Kép Fertőbozra értünk a gőzössel, naná. hogy mindenki tiszta korom Kép Sopron nyári bobpálya Kép tejszínhab és Leti Kép

és itt a vége fuss el véle.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haligali,

Letinek boldog névnapot, Rékának pedig boldog hófordulót kívánok utólag is (szokás szerint...)
Judit, eszméletlen jó képek, szuper lehetett! Az apák tekerte óriáskerék nagyon tetszik!! Csipet-csapat tényleg tartalmas túrán volt! :)

Ditke, Viburcolt kapott már Szabi is, tompább lett tőle, de most tudtuk, hogy mi a gond. megy az éjjeli kajáról leszoktatás (miután a hajnali-reggeli tápszeradag előrecsúszott 3/4 1-re), és azért parádéztunk...
Ma éjjel már nem kelt fel Szabi, kopp-kopp...
Jó lnee majd összefutni, Szabi és Zsófi is rég látták egymást :) De most élvezd ki minden percét, hogy Apa otthon van!!!

Kata, őrült egy mozdulat lehetett, szegénykém! Gondlom, hogy megbántad... Még jó, hogy anyukád segít! Jobbulást kívánok!

Virág, Védi is akkor nyomja ezerrel a dolgokat, úgy látom! :) Akaratból nem lesz hiány :D

Hétvégén lagzizunk, nem tom, meddig merjünk maradni, másnap úgyis legkésőbb 7-kor kelés... És hát így is a mosott rongy kategóriába tartozunk....

Na nem panaszkodom tovább, elvégre szép az élet, tombol a nyár, gyerek alszik! Kell ennél több? :wink:

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Bocsi, most olyan olvasóüzemmódos kedvem van.... :(

Balwin, a mávban a professzorrol van szó....

Judit, Lettinek nagyon boldog névnapot kívánok! Isteniek a képek, nagyon sok helyen voltatok, és nagyon jó helyeken!!!! Jó lehetett :lol:

Évi és
Kép
csongianya

végigolvastam.

lakásfelújítóknak gratu, ügyesek vagytok!

nyaralós képek szupik, és még várom, aki nem tett, éppen nyaralóknak szupi idejük van, és irígy vagyok!

Kata!
neked jobbulást! ez is akkor múlik el, ha elhal az ideg? vagy ez hoyg műkszik?

Évi!
nem semmi sztorijaid vannak!

családlátogatás? ez még divat? már az én koromban sem jöttek!

a többit leírom útközben, ha eszembe jut.

ja szept. 27. babymarkt a bnv-n az autóban van 3 hely. valaki? aztán nov 29 33. kismama babaruhabörze, szintén 3 hely kiadó. Gondolkozzatok! nagyon sok rucit be lehet szerezni, potom áron!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit! Láttál már valahol ingyenes jegyregisztációs lehetőséget a Babymarkt-os börzére?

Nov.29. a Kismamás? Normálisak? (bocsi) Térdig érő hóban?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit, Niki, nagyon fajin volt a nyaralásotok! Szuperosak a képek :D

Anikó, akkor tényleg jobb, ha minél előbb túlestek ezen a szondázáson...jobb lesz mindhármatoknak... a műveletet meg majd gyorsan elfelejtitek :)

Évi, értem...sajna :? Akkor asszem maradunk a pesti ortopéd klinikánál... pedig kényelmesebb lett volna itt.

Jaimee, várjuk majd a keresztelős képeket! :D

Dorka, jó lagzizást nektek! Hátha feltöltődtök kicsit...

Judit, a börzékre még nem merek semmiccse mondani :oops: :mrgreen:

Akkor rakok én is pár fotót... nyíregyi állatokról szinte egyik sem sikerült, üvegfal mögül jóformán csak magamat tudtam lefotózni :? Ahol meg rács van, az aprómintás kerítés, azzal meg az a baj... legalábbis nekem, mezei halandónak :roll:
A tegnapi balcsis strandoláson meg kameráztunk, pancsis fotó nem készült :(

Úton Nyíregyházára
Kép

Hami az állatparkban
Kép Kép

Fóka-show...üvegfal mögül fényképezve :?
Kép

Szia Cica!
Kép

Bugyis-szandis Manci a szigligeti strandon
Kép

Nagyik akcióban
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Hall!

Nagyok királyak a képek!!! :D

Judit! De jó hogy nem fukarkodtál a képekkel! Tök jó volt nézegetni őket!!

Balwin! Imádni való csajszid van. Egyszerűen gyönyörűűűű!!! És a tekintete (is többek között) teljesen az apjáé.
Az utolsó képen meg nagyon jót mulattam! :lol:

Rólunk röviden, mert kevés az időm...:
Sz'al Dév tegnap kapaszkodva felállt. Ezt 3x meg is ismételte úgy egy negyed órán belül (azóta se). Pár nappal ezelőtt pedig nyégykézlábból feltolta magát ülésbe... azóta is ezt gyakorolja. Egyetlen félrenyelés nélkül eszi a darabos kaját. Ami nem kell neki, azt vagy fordatja a szájában (akár fél órát is) vagy kiköpi. Turbóra kapcsolt kúszás terén és újabban imád kutyázni (4kézláb rugózni). Megtanult autót tologatni és alkalmasint brümmög is hozzá. Voltunk szemésznél.. és nem kancsal! Majd ha az orrgyök kiemelkedik, akkor már nem fog úgy tűnni, mintha Az lenne. Mégegyszer köszi a tanácsokat szemdoki ügyben!!!!
Levente bölizik lassan egy hete, de várja már az ovit ... nagyon. Jól van ő is, csak odabent marhára nem itatják őket (látszik a szeme alatt is a lila kör, ami ilyenkor szokott jelentkezni). Tegnap fel lett köszöntve a böliben a szülinapja végett. Nem volt hajlandó kézzel enni a tortát, csak villával. :shock: :oops: :lol: (De a levest simán kiissza a tányérból... na mindegy. Kitől tanulhatta? :roll: :oops: :lol: ) Voltunk L-vel logopédusnál (Fölöpné Fazekas? Zsuzsa) is, de nem tartotta aggasztónak a dolgot. Egy év múlva kell nála jelentkeznünk, addig megejtünk még egy hallásvizsgálatot. Kaptunk némi tanácsot, mit gyakoroltassunk vele. Eddig nagyon jól haladunk.

Na "röviden" :oops: ennyi....
szilbee

hali,

csak röviden:
Judit, de jó képek, a nagyis akció ismerős, az nagyon király! :lol:

Szilbeee, mennyit fejlődött Dév 1 hét alatt! Úgy megnézném, lehet, holnap du. mi sis kimegyünk akkor anyáékhoz, viszem a pakkot!

MA du. egy barom felcsöngetett kaputelefonon, persze alig 20 perce aludt el Gyerek.... na, persze nem volt visszaalvás, úgy sajnáltam, még a dög meleg miatt a játszóra sem vihettem le...
de. meg Abonyban mentem át Szabival, vadasparkoztunk egyet....

Van Pampers (DM-es) bónom, pleusra, törlőkendőre stb., szívesen odaadom valakinek, aki használja...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Judit! egyre kíváncsibb vagyok arra a állatkertre, de én valahoyg az ottalvós bulihoz ragaszkodnék, hoyg éjszaka oroszlánbőgés zavarja meg álmomat...

Annalucus gyönyörű, mint mindig, nagyon jó fényképarca van!

és hát a mamák :lol: mi is ilyenek leszünk? én nem akarok!!!!!!!!!

Szilbee!
mondj már egy-két gyakorlást, ha van az "r"-re, nekünk az még nem megy, de 5-6 évesen kell tudnia, még nem aggódok, de gyakorlás teszi a mestert! Neketk melyik nem okés? lehet valahol kimaradtam, nem emlékszem, hyog mit írtál.

Na akkor a szemész bevált, és hála az égnek semmi baj.

képek az újabb repertoárból?

hát nagy gáz, hoyg nem itatják őket, pont ebben a dögmelegben!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Nekünk nem ilyen jelleggű problámánk volt beszéd terén. Ez még nem merült fel, mert csak 3 éves. Az R hanggal így még nem kell foglalkoznunk.
Nálunk lassú a beszédfejlődés, ezért nézettük meg. Szerencsére a beszédértése nagyon jó. Tök hülye kéréseket is végrehajt (általában felhúzott szemöldökkel... "Hogy azt ugyan minek csináljam meg, de ha te kéred... "). Így teszteljük hogy ezen a téren minden okes e... De majd egyszer személyesen elmondom, hogy mi is volt aggodalmunk tárgya. Nem mintha nem lenne publikus, csak most kevés az időm...

Dorka! Oksa! De akkor te hozod ki anyud? vagy hogy legyen? Majd szóljatok jó! köci!
Egy adag ... 2 bőröndnyi és 4 szatyornyi ruhát akkor viszek. Lesz még több is, csak az a fiókok mögötti ruhatárat még nem túrtam át... Lehet azt majd a hétvégén (szombaton) és vasárnap du-án vinnén ki.

Csók!
szilbee

szilbee,
majd anya velem jön ki, oké? úgyis itt lesz nálunk!

Kép
Kép
dorkáék

Oksa! Pedig már úgy rákészültem, hogy én viszem anyósomat! :lol:

Ádám így viszont nem akar cangázni... végülis nem is baj, nagyonmeleg van most.

Na de jó! megfürösztjük a kölköket majd az udvaron! :wink: :lol:
szilbee

Köszönjük a dícséreteket, bezsebeltük :wink: :oops: :lol:

Szilbee, örülök, hogy minden oké Dév szemével! :D Hűha, akkor hamarosan elkezdi szedni a lábacskáit is :lol:
Hm, hát több zseni is így kezdte a pályafutását...késői verbális gondolat-kinyilatkoztatással :wink: A bölcsiben miért nem itatják rendesen a gyerekeket?!
Tényleg apja lánya a lányunk - szerencsére :mrgreen: Így akartam, még a fogantatása előtt... Remélem kistesó is majd inkább Atti-fajta lesz :roll:

Dorka, mindig csak írni akartam, aztán elfelejtettem: gratu Szabinak a szívószálazáshoz! :D Hogy sikerült kitanulnia? Magától, vagy mutattátok neki, vagy hogy? Én sem bánnám, ha Annaluci megtanulná, hátha több folyadék lecsúszna :roll:

Juteszembe, szerintetek gáz, ha naponta 3x kap tápit (már ahhoz képest, hogy ennyi idős)? Egyszer reggelire, aztán meg délben és este, lefekvés előtt...

Judit, az oroszlánbőgésről jut eszembe: oroszlánt nem láttunk :lol: Csak akkor tűnt fel, amikor már jöttünk kifelé...biztos van azért, csak a park egy részére már nem volt időnk :oops: Egész napos hely az...lehet télleg érdemesebb ottalvósbuliként kezelni :) A képek alapján fasza hotel(j)ük van.

Ami a mamákat illeti...hát ennyire én sem akarok elszállni :mrgreen: Azért aranyosak, csak soooooooksok enerdzsi leszerelni őket :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?