Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is gratula Zsibima!Drukkolok nagyon!!!!
Kitartás Lei,nagyon ügyesek vagytok!Már csak néhány nap,és itt a finis!

Sokáig nem jelentkeztem,mert feküdnöm kell,de néha-néha olvasgatom mizujs veletek.Túl sokat keményedett a pocim már a 16.héttől,aztán a 27.héten kiderült,hogy magas a cukrom,így diétára vagyok fogva,a 31.héten pedig megnyílt a méhszájam,ezért most minden erőmmel azon vagyok,hogy még pár hétig pocakban maradjon a Babuci és még hízzon kicsit. De egész jól haladunk,már a 35.hétben járunk...
Most azért jelentkezem,hátha tudtok segíteni.Néhány napja a köldökömtől balra tenyérnyi részen időnként éles fájdalmat érzek.Volt valakinek már ilyen a terhessége alatt?Normális ez,csak a növekvő pocim feszül ennyire,vagy a babamozgások miatt lehet?Az a baj,hogy még 1 hétig szabin van a dokim,nem tudom felhívni.
Légyszi írjon,aki tud ezzel kapcsolatban segíteni!
Köszi.Zsu
susisusi
 
 


Sziasztok csajok! hulla vagyok, ezer a dolgom, nagy munkában vagyunk, és nincs időm. :?

Zsibi

te kis sunyi! :lol: na látod, így kell ezt csinálni, csak úgy szépen csendben bebabásodni :lol: :lol: :lol: Annyira örülök nektek!
:D Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :wink:
babácska08
 
 


susisusi!

Pihizz sokat! Bizti a keményedés okoz ilyen problémát! Én soha nem tapasztaltam az előző terhességnél sem ,ezért csak találgatok! Ha izgulsz szerintem hívj fel valakit. Pl : Én anno mikor gondom volt a helyi kórház szülészetén érdeklődtem telefonon, ahol készségesen segítettek! Ez csak egy tipp volt!

Babácska!
Ezt a hullaságot kezdem én is átérezni...ma éppen 12 órázom... :twisted: Alig várom, h este 7 legyen! Akkor talán már hazafelé ballagok!!!!!
merszi
 
 

 
 

Sziasztok!

Vége van, megint nem sikerült.
Az éjjel elöntött a vér. Képzelhetitek milyen éjszakánk volt.
A fiókom mélyén pedig már egy sor pozitív teszt lapul.
Valami nagy gáz lehet velem, de éjjel eldöntöttük a párommal hogy ha kell orvosról-orvosra járunk és nem adjuk fel.

Adjatok egy kis időt, mert nyalogatnom kell a sebeimet, nem
tudom mikor jövök. Majd ha el tudom magamat is viselni.

Nagyon köszönöm a sok pozitív energiát amit tőletek kaptam!!!
Vendég
 


Zsibi,
Gondolom ez mar biztos, amugy nem irtad volna. Inkabb nem irok semmit sem, ugyis tudod, mit erzek es mit irnek! :cry:
Varunk vissza minel elobb!

Kép
eperke25
 
 


Zsibi

tudom mit érzel most, én már háromszor átéltem a pozitiv tesztsorozat utáni menszit, kiborító :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Adjon neked erőt, hogy én se adom fel! Együtt küzdünk, és tudom hogy lesz babánk! így kell lennie!

Annyira sajnálom, hogy veled is ez történt! :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagy ölelést küldök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
babácska08
 
 


Zsibi!

Nem tudok semmit írni/mondani ... döbbenet......
Nagyon sajnálom!
Talán tényleg egy specialista segíthet nektek! Kívánom, hogy a felépülésetek után ez valóra is váljon!!!!!!!!!!!!
merszi
 
 


Zsibima - :cry: :cry: :cry:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Zsibi: :cry: Nem feladni, értve vagyok? Mert fenékbe leszel billentve! Sok nagy ölelést küldök.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Tegnap indítottam egy topikot, csak utána találtam ezt. Kérlek nézzetek be oda!!!!

Szülészetek, kórházak-*SOS* ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN..

Tünde

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Istenem, mindig elfelejtem levenni a vonalzót....
tünci28
 
 
 


Zsibima!
:( :( :( :(

De nagyon örülök hogy már most eldöntöttétek a pároddal h nem adjátok fel!!!
Erős csajszi vagy!!!Mielőbb várunk vissza...

Tünci!

Én benézek oda is :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok csajszik! Voltam dokinál, semmi jó hír, a vérezgetések miatt szednem kell a 21. naptól norculutot, plusz van csunya bacim plusz gomba, amire erős gyógyit szedek, no eksön, no baba ebben a hónapban, talán majd szeptemberben :cry: :cry:
babácska08
 
 


babácska!

Jobbulást! Ezeken én is átmentem. Amikor eldöntöttük, hogy babánk lesz, pecsételő vérzés jelentkezett, majd a páromnál lett gyulladás! Hozzáteszem mondhatni sosem vagyunk betegek!!!!! Csak amióta babázni akartunk ez úgy jött. Majd összejött a baba aki sajna nem születhetett meg, mert nálam egy csúnya vérrög keletkezett... A regenerálódás után mire újra esélyes lettem a terhességre jött a hólyaghurut elég makacsul. Aztán végre az is békén hagyott és végre +++ lett a teszt!
Kitarás nem győzhetnek le bennünket ezek a "nyavalyák"!!!!!!
merszi
 
 


zsibi: én is óriási ölelést küldök neked! Pihend ki magad testileg-lelkileg, aztán gyere vissza hozzánk. És persze, hog nem adjátok fel!!! Itt senki nem adja/adhatja fel!!!

susi: nekem is voltak , sőt vannak is még ilyen benyillalásos fájdalmaim. Nekem a hasam tetjén egy bizonyos ponton már hónapok óta többször hitelen benyillal,mintha kést szúrnának oda. Általában mondjuk akkor,ha hirtelen mozdulok, fel akarok ülni az ágyban vagy ilyesmi. Azt mondták nekem, hogy valszeg a babus nyom egy ideget, ami ilyenkor benyillal. Nem lehet mit tenni ellene, csak elviselni :roll:
lei
 
 


Sziasztok lányok. Kicsit sikerült összeszednem magam és visszaolvasgattam mit írtatok. Nem mondom, hogy most már tökéletesen jól vagyok, de lényegesen jobb. Eldöntöttük a férjemmel, hogy annyi időt töltünk együtt amennyit csak lehet és ez idő alatt eljárunk szórakozni, moziba, kirándulni. Hátha így gyorsabban telik ez a három hónap. Nektek mennyi időt kellett várni a vetélés után? Ahogy olvastam erről kicsit megoszlanak a vélemények. Már annyira várom, hogy leteljen ez az iőd, viszont lehet hogy butus vagyok, de félek egy kicsit. Félek, hogy vajon most mennyit kell majd várni rá és nehogy az legyen a vége ami most volt. Remélem hogy mire letelik a várakozási idő, eltmúlnak ezek a félelmeim.
Zsibi: őszintén sajnálom.
csige-bige
 
 


Csige-bige!

Örülök, h újra itt vagy és megújultan készülsz egy sikeres terhességre. Én 3 hónapot vártam , és 6 hónappal a műtét után lettem várandós (pont akkora amikor az előző baba született volna...).
Nagyon jól teszitek, h kikapcsolódtok, én is ezt tettem a párommal és láss csodát sikerült. A bébivel a pocimban rendesen roptam egy bulin és még egy koktél is lecsúszott! Később derült ki, h már ott volt Ő is... :wink:
merszi
 
 


Csige-bige: tényleg közhely, de a szervezeted tudni fogja, hogy mikor áll készen az új babára. Ez lehet egy hónap, vagy három, vagy hat, akármennyi. Tudom, ez nem vigasztal most, és emlékszem, nekem is milyen nehéz volt kivárni, pedig a türelmi idő után egyből teherbe estem.

Aztán jött az aggodalom, hogy nem volt e túl korai, de a szervezetem bebizonyította, hogy az van, amit ő akar..Sajnos a veszteségünk mindig velünk marad, megbélyegez minket :cry: ezzel együtt kell tudni élni. Megtanultam én is, megtanuljuk itt mindannyian.

De ha összehoztátok a bébit, irány a doki, hogy jó kezekben legyetek. Ez is nagyon nagyon fontos!

Kép
wruska
 
 


Csige-bige

az én orvosom azt mondta annó hogy várjam meg az első menszit, aztán hajrá! Én nem mertem, és kivártam hármat! Kár volt sztem, mert az első három ciklusom rendben lezajlott, és sztem akkor nagyobb esélyem lett volna, most meg össze-vissza pecsételek, gyógyszert kellesz szednem, szóval jól kitoltam magammal :evil:
babácska08
 
 


Mi úgy beszéltük meg a párommal, hogy a második menzi után próbálkozunk. A doki két-három hónapot mondott, így az pont időben lesz. Pont ma hívtam a doki, mert még mindig barnázgatok és tegnap volt három hete, hogy műtött. Olyan nagyon sötét barna, majdnem fekete folyásom van. Azt mondta, hogy ez normális, készül a szervezetem a menzire és még a hormonok dolgoznak. Remélem ez valóban normális. Bár biztos tudja a dokim, mert sajna nem én voltam neki az első páciense, akit vetélés miatt műtött. Annyira elkeserítő, hogy manapság mennyien küszdenek ezzel a problémával. Hiába mondják, hogy boldog kismama legyél, én biztos, hogy parázni fogok a terhesség alatt egy kicsit, hogy minden rendben van e és csak akkor nyugszom meg teljesen, ha már meglesz a baba és egészséges. De most még egyenlőre be kell őt ismét költöztetni a pociba.
Wruska: az tuti, hogy amint megtudom, hogy terhes vagyok, másnap irány a doki és táppénz. Azt mondta, hogy veszélyesztett terhesként itthon kell majd lennem, mert így is gyanús, hogy a munka és az utazás volt a probléma okozója. Egy multinál dolgozom és tiszta sztressz a munkám, erre jön még rá egy idegölő főnök. A vetélés előtti két napban is kikészített teljesen. Na mindegy, legközelebb már csak a babára gondolok és hogy neki mi a legjobb. Emellett azt is mondta a dokim, hogy kapok majd utrót, mert nagyon alacsony volt a progi szintem. Most nem kaptam és abba már bele sem merek gondolni, hogy ha esetleg kapok.....Igazából rájöttem, hogy nem érdemes azon agyalni, hogy ha ezt és azt másképp csináltam volna. Már nincs értelme, változtatni úgysem tudok a dolgokon. Tényleg megpróbálok a jövőbe tekinteni, de az biztos, hogy még ha csak icipici hat hetes baba volt, akkor sem felejtem el soha.
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Még 2002-ben Kisanya néven írogattam... Van egy 6 éves fiam, meg egy két és fél évs kislányom. És volt egy kisfiam, aki a pocakomban meghalt 14 hetesen... Két hete történt. Örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot is.

Csige-bige! Mi az az utró? Ne mondd, hogy az utazgatás is lehet a vetélés oka? Én, mielőtt elvetéltem, nagyon sokat rohantam, cipeltem, idegeskedtem, de csak két napig. Eddig azt hallottam, hogy ez nem elég "indok" egy babának ahhoz, hogy elmenjen... Egyfelől nem tudnám megbocsátani magamnak, másfelől: legalább megtudnám, hogy mi okozta. Ha ez okozta...
kisanyácska
 
 


Wruska!

Most olvastam csak: hogy érted, hogy a veszteségünk megbélyegez minket? Azzal egyetértek, hogy mindig velünk marad - és én soha nem is szeretném elfelejteni, ha már egyszer így történt. De ki előtt, hogyan bélyegez meg szerinted?

Kisanya
kisanyácska
 
 


Sajnálom Kisanyácska a történteket, kitartást neked. Ne okold magad, mert ha jól meg van tapadva a babó, azért nagyon sokmindent kibír és ezek valóban nem okozhatnak vetélést. Viszont a dokim azt mondta, hogy az első 12 hétben nagyon vigyázzak magamra, sokat pihenjek, no sztressz, semmi idegeskedés és igen, a napi három és fél órán bkv-zás sem hasznos. Hát ezeket én sajnos nem tudtam betartani, vagyis nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megvan a baj. Ezért okoltam egy ideig magamat, de rájöttem, hogy nem szabad. Ha a babával minden rendben van, akkor ő nagyon tud kapaszkodni ott bent. Nyilván azért a pihenés nem árt, mert azért csak egy "más" állapotba kerülünk. Az biztos, hogy ha sikerül és ismét állapotos leszek, akkor táppénz és nyugodt élet. Ha ezt a munkahelyen nem tudom biztosítani, akkor majd otthon.
Ne okold magad Anyácska. Nekem azt mondta a doki, hogy lehet hogy a babával volt valami probléma. Én is ebbe próbáltam kapaszkodni, talán így könnyebb. Volt szövettan, ami persze nem mutatott ki semmit.
Nekem azért kell a legközelebbi terhességemnél utrót szedni, mert nekem a progeszteron szintem nagyon alacsony volt. Most nem kaptam progi pótlást és azt mondta a dokim, hogy a következő terhességnél majd megtámogatja a terhességet gyógyszerrel. Mivel ha nagyon alacsony a progi szinted, akkor nem vagy nehezen ágyazódik be a baba és ez is lehet a vetélés oka. Tehát nekem már ahogy megtudom majd hogy babát várok, irány azonnal a doki és szednem kell a gyógyszert.
csige-bige
 
 


Sziasztok

Lei
Hú,már csak 5 nap! :lol: :lol:
de jó!!!!

Csige-Bige
Ha a progi szinted alacsony a doki szerint akkor azt még terhesség előtt kellene rendezni!
Én alacsony progiszint miatt vetéltem el 3×,mire megtaláltam azt a dokit aki foglalkozot ezzel és még terhesség előtt állította be!

Én a második és a harmadik vetélésem előt feküdtem,szinte semmit nem csináltam mégis elment a baba.
Aztán mielőtt Zalánnal lettem terhes ép elkezdtem aerobicra járni.
2 hétig tornáztam úgy,h nem tudtam,h terhes vagyok,mégis mgmaradt szerencsére,mert akkor már jó volt a progiszintem a gyógyszerek miatt.

Annus!Te hol vagy???
Vendég
 


Alziza te milyen gyógyszert kaptál rá? Én amikor kiderült, hogy gond van hormonokkal, kaptam clostit és azt szedtem két hónapig. Utána voltam kontrollon a dokinál, megnézett és azt mondta, hogy nagyon szép tüszőket lát és most már spontán próbálkozzunk. Első hónapban meg is fogant a baba, de sajnos elment. Ezért gondolok arra hogy esetleg még mindig gond volt a progiszinttel. Most szeptember első hetében megyek vissza kontrolra a dokihoz, de már megbeszéltem vele, hogy újra megyek hormonvizsgálatra, hogy megnézzük, hogy a vetélés utána mi a helyzet és milyen a progiszintem.
csige-bige
 
 


Csige-bige

Helyes!!!Nézess hormonszintet mindenképp!
Én is clostyt szedtem (emelt adagban)+ medrolt.
Mi már csak akkor próbálkozhattunk amikor huzamosabb ideig jó volt a progi szint!
Vendég
 


Köszi Alziza a tanácsot. Azért látom Ti jól belehúztatok :lol: Tök jó lehet az ilyen nagy család.
Én öt napig szedtem a clostit ciklus elején napi két szemet, két hónapon keresztül. Mellette én nem kaptam semmi mást. Hát most már nagyon oda fogok figyelni a progiszintre és igen is ha kell többszőr elmegyek hormonvizsgálatra, mert nem akarok ismét így járni. Persze lehet hogy nem emiatt volt a vetélés, de szeretném kizárni ezt a lehetőséget. Kíváncsi vagyok hogy mit hoz majd a hormonvizsgálat eredménye, mert sokak szerint a vetélés helyrezökkenti a szervezetet és a hormonszintet. A dokim szerint van akinek ez borítja fel. Hát majd meglátjuk.
csige-bige
 
 


Alziza

nekem minden hónapban nézték eddig a progi szintem a 19. és 21. napon is, és eddig mindig jó volt, ennek ellenére mindig pecsételtem , legutóbb már a 22. naptól , és most voltam dokinál, meséltem neki hogy ez volt, és rögtön fel is írta a norcolutot, azt mondta most már nem néz progit, mert mindig jó, közben meg sárgatest-elégtelenség tüneteim vannak :shock: :shock: :shock: :shock: neki is furcsa.
Elvileg ettől majd megszünik a problémám, de nem tervezem hogy szedem a kövi hónapban is, csak most. :roll: :roll: :roll:
közben elkezdtem a barátcserjét is! Remélem segít :wink:
babácska08
 
 


ja és azt mondta hogy a kövi hónapban terhesnek kell lennem! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még megvárom hogy mi lesz, aztán ha semmi változás, akkor irány debrecen! :evil:
babácska08
 
 


Bocsánat, arra gondoltam, hogy a lelkünkben marad egy "folt". Ez se a helyes szó, de valahogy azt akarom kifejezni, hogy sosem felejtünk. Csak béna vagyok fogalmazásilag. :oops:

Kép
wruska
 
 


Lányok tudtok nekem segíteni egy kicsit? Képzeljétek, úgy tűnik, hogy meg fog jönni, pedig még csak három hete és két napja hogy műtött a doki. Azt mondta, hogy menzim csak négy-öt hét mulva lesz és valószínű, hogy az is el fog térni a megszokottól. Most nagyon erősen barnáztam és ma már a hasam is görcsölgetett. Pont tegnap hívtam a dokit, hogy meddig tart ez a barnázás és azt mondta, hogy kitart a menziig, de most már inkább menzire hasonlít. Pedig nem emeltem, nem stresszeltem magam és nem is élénkpiros. Szóval furi. Remélem ez normális. Szerintetek?!
csige-bige
 
 


Csige-bige

nekem annó műtét után 31 napra már megjött rendesen! :wink:
babácska08
 
 


Hát én még csak a 23. napon vagyok ma. De arra is gondoltam, hogy lehet hogy most van pé-m és azt érzem, mert nekem olyankor igencsak fájdogál a hasam. Egyébként nekem a ciklusain 35 nap körül szoktak lenni. Hát majd meglátjuk.
csige-bige
 
 


Csige-bige

nekem annó 26-28 naposan voltak a ciklusaim, a műtét óta 31 lett, és a pé-m 17. napon van azóta :evil:
babácska08
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül csatlakozm, de tegnap meg kellett szüljem a 20 hetes kislányomat.
6 óra vajúdás után jött világra, életképtelen rendellenességgel. Mi döntöttünk úgy, hogy elengedjük, miután felfedezték nála ezt a betegséget, ami az élettel összeegyeztethetetlen....
A tágítás, a szülés megindítás és maga a szülés is rémálom volt, ez az első nap nélküle...
Nekem is írtak tejapasztó gyógyszert, meg antibiotikumot fertőzés elkerülésére, a dokim azt mondta 4-6 hét a menstruációm, de most is vérzek még, gondolom ez a tisztulás folyamata.
Januárban kezdhetünk újra próbálkozni.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Idő?Türelem?
Kíváncsi lennék arra is, hogyan állt helyre a testetek, lelketek....
Eddig a 2008. decemberi kismama blogban voltam, de oda nem érzem, hogy tartoznék tovább, a lányok tudják mi történt velem, de nyílván nem tisztességes a boldog kimamákkal megosztani a művi szülés és az ezután következő lelki élményt, nem biztos, hogy ezt akarják hallani.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti,
Sajnalom, hogy itt kell talakoznunk. Jo helyre jottel, itt mindenki aterzi a tortenetedet!
En figyelemmel kisertem tortenetedet a decemberi topikban, mivel en is decemberre varom elso gyermekunket.
En egy vetelesen vagyok tul a 12. heten vettek eszre, hogy nem el a magzat, igy megmutottek. Aztan nekem egy honap szunetet javasoltak es ujra probalkozhattunk. Szerencsenkre egybol sikerult is.
SZornyu lehetett megszulni a beteg gyermekedet. De szerintem jol dontottetek. Ha lehet ilyet mondani. Az ido sokat segit, de szerintem igazi vigaszt majd egy kovetkezo baba hozhat.
A test regeneralodasat nem tudom, mert en nem jutottam el eddig az elso terhessegnel. Szerintem a verzes az normalis ebben a helyzetben, ki kell tisztulnia teljesen.
Es a legfontosabb, hogy feltud dolgozni az esemenyeket, a parod. Beszelgessetek sokat, minel tobb idot toltsetek egyutt, nehogy eltavolodjatok egymastol. Ezt tapasztalatbol tudom, hogy nagyon fontos ilyenkor a masik kozelsege. De persze ez is csak jo tanacs.
De adj magadnak/ magatoknak idot!

Kép
eperke25
 
 


Betti!

Privi ment...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Csige-Bige!

Sztem normális ha most meg akarna jönni...hisz a szervezeted egy kicsit megbolydult...ez azt jelenti hogy már volt pé-d és ez csak jó hír lehet :wink:
Nekem már nem emlékszem mikor jött meg a műtét után (asszem 35 napra tán)de arra igen hogy mensi után már babás is lettem :wink: :wink:
De tudod nálam nem volt hormon gond,nekem el kellett vetetni betegség miatt a magzatot :cry: szal nekem lehetett azonnal próbálkozni...
Hallgass Alziza" anyánkra" :wink: :lol: :wink: ő profi hormon ügyben :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Betti

nagyon sajnálom, hogy veled is ez történt :cry:
Nekem a 23. héten kellett megszülnöm a pici lányomat, szintén élettel összeegyeztethetelen betegség miatt :cry: Én négy napot vajúdtam velem, mert sehogy se bírtam megszülni, szóval négy nap alatt annyi gyógyszert, tágító, stb, inkább nem is sorolom, majdnem ott maradtam én is, azt hittem sose jövök helyre, ennek ellenére 31 napra megjött a műtét utána a pirim. A műtét után még sokáig pecsételtem, de ez normális. Majd a hat hetes kontrollon mindenképp jelenj meg :wink:
És ha minden rendben, akkor minél előbb vágjatok neki újra! :wink:
A lelki része nagyon nehéz az elején, nekem már azóta lassan 10 hónap telt el, az idő tényleg segít, segít elviselhetővé tenni a gyászt, de kitörölni sose lehet.
Van egy másik topik, ahova el kéne látogatnod, várunk ott szivesen. MIndjárt írom a címét :wink:
babácska08
 
 


Babácska!

Én is pont a másik topicot ajánlottam neki priviben :wink: :wink:
Egyfele jár az eszünk meg a szívünk :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny

megvan :wink: :D Az ám :wink: :D
babácska08
 
 


Betti
Látom átjöttél! :)
Itt sokat segítünk egymásnak!
Én csak itt ragadtam!
Próbáltam már elszakadni innen de nem megy! :)

Eperkének igaza van!
Beszélj róla!Az talán segít!

Csige-bige
Valóban nagyon jó nagycsaládnak lenni! :lol:
Én mindíg 3 gyerekre készültem és asszem a 4. sincs kizárva! :lol:

Baba
Nem tudom.lehet,h tényleg másik doki kellene.
Mert ez valóban olyan mintha a progi lenne alacsony.
Azt pedig muszály beállítani.
Ami ovuláció után normális:
> 15ng/ml vagy 6-60 nmol/l vagy 1.9-18.8 ug/l

5 (ng/ml) fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban.

nekem a prof azt mondta,h amikor az ember terhes lesz a progi kicsit lelesik,akinél eleve alacsony annál lesz vetélés.
Vendég
 


Panny


[quote]H írta:allgass Alziza" anyánkra"


Ha-ha! :P
Ari vagy! :lol: :lol:
Vendég
 


Alziza

nekem 10 volt :roll:
babácska08
 
 


Alziza!

És itt nem a korod miatt írtam hogy "anyánk"(hisz asszem egyidősek vagyunk)...ez amolyan titulus ami jár neked...akár lehet hormonmumus is ha az jobban tetszik :wink: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszönöm a válaszokat!
Közben megtaláltam én is Tünci topikját, elsőre a Várandóság blogban keresgéltem, mert ott ahol voltam nem maradhattam, nem éreztem tisztességesnek.

Babácska
nekem nem mondta az orvosom,hogy menjek vissza kontrollra, azt mondta, mivel "szülés" volt, nincs vágás, varrat, nem szükséges a kontroll, pihenjek sokat egy ideig, ha van láz, görcs egyéb panasz, azonnal hívjam. Nem tudom, kicsit érdekesen hangzott, hogy ennyi, megnyugtatott volna, ha rámnéz, dehát ő az orvos....

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti!

De szülés után is kell 6 hetes kontroll!!
Sztem is nézzen csak meg.És ha minden OK,akkor lehet is próbálkozni!!

Csak bíztatásképp:(remélem Kriszti nem bánja ha megírom a történetét)...van itt egy lány(Chrissy)akinek a 39.héten kellett sajna megszülni halva a babáját és asszem kivárta a 6 hetet,vagy max.2-3 hónapot(már nem emlékszem pontosan) és terhes is lett és ma már ő a világ legboldogabb embere,Martinka anyukája :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Betti sajnálom a történteket, biztos hogy most nagyon nehéz neked. Kitartást és sok-sok erőt kívánok neked a felépüléshez. Szerintem is nagyon helyesen döntöttél és egy percig se okold magad. Szerintem egy anya nem ítélheti a gyerekét arra, hogy fogyatékosan élje le az életét. Azt nézni, hogy még más gyereket, játszanak, fejlődnek, az én gyerekem soha nem lesz képes a teljes életre.
Hat hét után mindenképpen menj el szerintem a dokihoz, mert kell hogy menézzen, hiába nincs varrat. Én hat hetesen vetéltem el és műtöttek utána. Nekem is mennem kell hat hetes kontrolra, de így a jó, mert legalább megnyugszol, hogy minden rendben van veled. Mert most már az a lényeg, hogy mi jól legyünk, mivel a történteken sajnos változtatni nem tudunk. Ez így lehet hogy kicsit kegyetlenül hangzik, de fel kell készülnünk és készítenünk a testünket-lelkünket egy újabb fogantatásra, mert akik itt vagyunk mindannyian egy dolgot akarunk. Egy szép kisbabát.
Egyébként én is vérezgetek azóta, vagyis csak barnázok. Azt mondta a dokim, hogy ez normális. Ha élénk piros erős vérzés van, akkor van gond. Pihenj sokat és vigyázz magadra.
csige-bige
 
 


Hát Panny a pét azt nem tudom, mert eddig nem tűnik normális vérzésnek. Csak erősödő barnázás, bár ebből már bármi lehet. Viszont a doki mondta, hogy ne lepődjek meg, mert lehet hogy ez az első menzi eltérő lesz a többitől. Így várok, majd kiderül.
csige-bige
 
 


Sziasztok

Panny
Tudom,tudom! :lol: :lol:

Baba
Igazából én nem tudk neked adatokat mondani a saját progiszintemről mert miden a profnál van.Ot van jó helyen! :lol:
De talán azért job tíz felett,mert mint írtam le is esik ez.
Nekem is volt peteérésem,hiszen terhes lettem,csak a progiszint arra nem volt elég,h be is ágyazódjon rendesen.
Nekem ezért kellett peteérést stimulálni,és jó magasra vinni a progiszintet,h biztos megmaradjon.
A prof mindíg azt mondja:"Csak jól trágyázott talajban lesz termés!" :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?