Új privát üzeneted érkezett!

_Bolygó,

2 rucit rendeltem, egy 62-t és egy 68-t, a kettő együtt 1600 ft volt!

KépKép
kisfruzsi
 
 


szasztok, ma nyűgi van a meleg miatt :( -másnál is?

Csöppke: végül is majdnem "talált" (Nici/Viki) Nekem babyhawkom van amit a mamamin Hanele hírdetett :) Tetszik, színe sok mindenhez megy most is meg majd ősszel-télen is (liliputiakból is a lilások tetszettek) és kényelmes is (ma is abban volt kicsi miözben teregettem -hiába ha meleg van mindig nyűgös) Neked mennyire vált be hosszú távú sétán -próbáltad már úgy? És elnézést: utólag is boldog névnapot Lócinak! :)

Kisfruzsi: dejó képek lettek a keresztelőről! (Lau súlygayarapodás pont 3-4. hó táján lassult -tegnap néztem emg potn)

Marjan: de jó, köszi előre is ha beszámoltok -engem is érdekel, bár kendőm az nincs

Kép Kép
celesztina
 
 


 
 

Celesztina,

köszi. Menyire lasult a gyarapodás?

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi:

szül súly - 3420 g
1. hó - 4200 -780g+
2. hó - 5130 -930g+
3. hó - 6050 -920g+
4. hó - 6600 -550g+
5. hó - 7080 - 480 g+

Szóval míg eleinte havonta majd 1 kg-t gyarapodott addig a 4. hóra csak felet és utána is kb ezt tartotta egy darabig.

(kíváncsi is vagyok, Julinka hogy lesz ezzel)

Kép Kép
celesztina
 
 


kösi Celesztina

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Lolkáék látogattak meg minket ma, kölcsönkaptam a mai tai-át, kipróbáltam és eddig nagyon bejön! Majd később kipróbálom élesben is és lemegyek vele a boltba, de teljesen jól elvolt benne Mazsi :) Egyébként nekem a fekete-fehér kockás a Liliputon kimondottan tetszik.

És annnnnyira irigyeltem Lolkáékat hogy így mennek jobbra-balra együtt Marcival (aki hadd jegyezzem meg, hihetetlen édes élőben is!), na ilyenkor megint előjön az hogy bár tudnék szoptatni... De a fejéssel annyira jól állunk hogy még mindig napi 600 milli fölött fejek, úgyhogy nem adom még fel.

így jól van benne?
Kép

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nagyon jó Szőlő:) Örülök, hogy bejön. Basszus Marci milyen pici lehetett, mikor vettem, hogy Mazsi ilyen jól mutat benne. Annyira hihetetlenül szép a kiscsaj. És nyugodt, kiegyensúlyozott. El voltam ájulva tőle.. (kár, hogy nem kővágóörsi a telek:) )

ja és utálom, hogy hátul kötöd meg:)

Fekete-fehér nekem is tetszik, de az még nem volt, mikor rendeltem. Nekem azonnal kellett, mondta acsaj, hogy szabin vannak, de egy ilyet tud küldeni. Pont ezen és a csíkoson gondolkodtam. úgyhogy ez lett. De a magyar meitai-okon nem vagyok elájulva. bezzeg egy majmos vagy pötyis bamberoo...

nem hiszem el, Marxi megint az orosz haverral dumál. Lefotóztam nektek Igort, csak még nem töltöttem le:)

Szépek a babaképek.

Bambi, nekem megmondom őszintén, 1-2 nap meló elég:) sőt heti egy elég:) de én szeretem, hogy otthonról dolgozhatok. nagy szerencse.

Csöppke, boldog Lóci és utólag dominónapot. szuper lehetett a nyaralás. olvastam a blogon.

Bolygó, szégyen ide vagy oda, én bizony alkalmazom a cumit.

Szössz, röhögtem a baracktetetésen.

Dumagép gyerekem betekerte magát a lepedővel és textilpelussal.

lolka_zs
 
 


Nekem is az volt rögtön a favorit Szőlő, csak azon gondolkodtam, hogy nem gáz a fekete egy babának? Vagy hülye vagyok?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Na, itt vannak csodaszép mei tai-ok! De dán oldal és egy vagyon :roll: meg ami tetszik az nagyon rikító -ezek azok:
Kép Kép

És rákérdeztem a hordozós fórumban és lenne aki tudna varrni kérésre is mt-t, ha valakit érdekel.
Mindenféle részlettel kapcsolatosan -meg a már elkészült mt-jét meg lehet nézni itt
Elsősorban azt kérdeztem, h mivel sokaknak nem tetszenek a most itthon kapható mei tai-ok színe ezért van-e aki tudna varrni, szóval őt lehet faggatni a blogosat is ajándékba csinálta

Kép Kép
celesztina
 
 


Nici, a babára feketét kérdésre ez a válaszom:

Kép

Szóval engem egyáltalán nem zavar. :wink:

Lolka, köszönjük a Mazsi-dícséretet, de képzeld miután elmentetek nem volt hajlandó aludni.... (ja, tudod hol aludt 10 percet? Mikor lementem vele boltba, a mei taiban elszunyált. :D ) úgyhogy 8.ra már annyira nyűgös volt hogy semmi nem volt neki jó. Utána kidőlt, most meg nincs szívem felkelteni fürdetni meg vacsizni...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono Gratula Márknak.

Rini még nem forog. Max oldalra, de lábemelgetés, tornázás az megy. A pelenkázón remekül érzi magát. Helyes ahogy emeli a lábát, csípőjét mikor kiveszem a pelust, meg mikor aláteszem. De azt hiszem ezt még visszasírom. Pár hónap múlva lefogni alig lehet majd.

Lolka ez a kukac dolog, uramisten!

Mezsó
fogacska képet kérünk, ha majd lesz alkalmad. A műtétért szorítunk. Mi lett a növekedési hormon vizsgálat eredménye?


Marjan, kisfruzsi
burkoltan én is rákérdeztem a sok sírásra, ami a napokban hetekben van. Az orvos szerint rendben vagyunk, most ilyenek.
Normális, hogy egyik nap 25 másik nap 32 fok van. Micsoda ingadozás.

Emi, Szössz komolyak a képek a barackozásról.

Tegnap ettem almát, és annyira nézte, hát odanyúltottam a szájához. Megnyalta.Azt hiszem mi almával kezdünk. Nem fintorgott.

Jezsek a Clostylbegytes téma ismerős. Felírta, hogy ezzel majd könnyebb lesz teherbe esni, nem is próbáltuk gyógyszer nélkül. És egy büdös szó sem mondott, mi ez, csak erőltette. Ő a doki gondoltam. Utánanéztem, és láttam mire jó. Kaptam egy jó kis cisztát, aztán dokit váltottam. Letettem ezt a szart és lám rögvest összejött. Jó egy szót sem szólhatok, mert másodikra megérkezett. De ez a én okosságom miatt volt. Holnap lesz 1 éve, hogy pozítiv lett a teszt!

Virág te merre? Akkor a temető nem segített a keresésben, nem tőzsgyörekes vagy, mint én.

Ma Emi nyomdokaiba lépve megszabadultam hajfürtjeimtől. A hátközépig érőből csutka rövid. Baromi fura, még sosem volt ilyen. De remélem a hatás nem marad el hajhullásilag. A törülközővel a fejemen nem ismert meg, csak nézett, de aztán beszárították és kaptam egy : Na jó lehetsz az anyukám megint vigyort.

Kép
téjé
 
 


Szőlő, ez bunda, ebben van rózsazín is :):):)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Kérünk képet Judit :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="téjé"]M írta:téjéa Emi nyomdokaiba lépve megszabadultam hajfürtjeimtől.

Ma én is fodrásznál voltam :P
Ez egy ilyen nap .. de én nem mertem sokat vágatni :)

Kép
szösszenet
 
 


Téjé:
" Na jó lehetsz az anyukám megint vigyort"- ezen nagyon nevettem:)
képet kérünk

Szőlő: Marci nálatok egy angyal volt, hazafelé alvás, már akkor aludt mire leértem az ezüst mellbimbóhoz:), Marjanéknál szintén angyal volt. IOtthon is kaptam vigyorogat, jókat játszottunk, majd egyszer csak minden átmenet nélkül sírás. iszonyú bánat. néha egy kis szopi megnyugtatta, kis vigyor (többnyire tisztába tevésnél), majd újra zokogás. és ez ment órákon át. apja focimeccsen, nekem melózni kellett volna. nem voltam nyugodt. itthon babaolajjal megsimizgettem (mert a Bolygó által küldött honlapig még nem jutottam el), akkor hatalmas vigyor, majd fürcsi után sírás, alig evett (igaz egész nap azt csinálta), majd egyik pillanatról a másikra álmában mosolygós alvás.

ki érti ezt?


mindenesetre én most dolgozhatok...

lolka_zs
 
 


Jó reggelt!

Hú, Lolka, nem semmi mikor írtál -és akkor utána dolgoztál még?

Szőlő: jól áll a mei tai :) szerintem jól kötötted meg

Tényleg, ami mei tai-okat fotón feltettem azok szerintetek? Csak kivi vagyok.

Julinka még nem forog semerre, oldalra se, nem is próbálja. De sztem ilyen tömeggel (mármint súllyal) nemcsoda. Viszont szépen emeli a mellkasát és ülni próbál (megülni nem felülni)

Fodrásznál jártaktól fotót kérünk :wink:

Tegnap párommal összevesztünk, olyan szomorú vagyok :( kibékültünk már, mégis...

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok,

Szőlő, de jól mutattok az MT-ben. :)

Nekem piros csíkos Liliputis van, de még kicsinek találom hozzá Lócit, nem öleli annyira jól körbe mint a kendők. De jó nagy szenyóság a liliputisoktól hogy most tették fel azt a fekete-fehéret, mert az is nagyon tecccc. Lehet, hogy inkább azt választottam volna. Nomindegy :)

celesztina, nekem mind a két MT tetszik. Így simán üresen a képen mindegyik fura, aztán felvéve egész más. Nagyon szépek :)
Ja és a kérdésedre válaszolva. Mi inkább kendőzünk, hosszú távon a hátamra kötöm Lőrincet, úgy alszik 2-3-4 órákat:)


szőlő, annnnnyi8ra jó ez a kép Mazsiról!! Az az átszellemült arc, kész. :lol:

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Nici - őőő igaz, van benne rózsaszín is 8)

Egyébként szerintem most hiány lesz a Liliputisoknak a fekete-fehér MT-ból, mert a többihez képest szerintem magasan az néz ki a legjobban, és ahogy látom nem csak szerintem... Nem is értem miért nem csinálnak kicsit modernebb mintákat, több csíkosat (mert nekem spec. az a csíkos a mamikám húzós kiskocsijára emlékeztet...) vagy akár egyszínűt. Egyébként szerintem lehet hordani kifordítva is, és akkor csajoknak pl a rószaszín-lilából sima rózsaszín lesz (legalábbis ennek a fekete-pirosnak a belseje tiszta fekete, gondolom akkor a többié is ilyen). Én egyébként is egyszínű-párti vagyok.

CSöppke, köszi :lol: annyira imádom ezt az "én most nagyon alszom" fejet :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Gyerekem még mindig alszik :o Nem akarom felverni, mert mostanában nem hajlandó nap közben nagyon aludni, úgyhogy mindenkinek jobb ha legalább ilyenkor kialussza magát, de lassan 11 órája húzza!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

teljeen belezúgtam a mei taiokba. Bár a derekem nem a lassan 7 kg-os fiamra van kitalálva így szerintem nem lesz belőle semmi.

Forgás: lehet h én voltam félreérthető de nem forog Márk csak 2x megfordult hasról hátra és u.ezt vissza a járókában de azóta csend van. Semmit nem produkál. Bár sztem nem véletlen volt mert nem vágott meglepett arcot inkább olyat, hogy na ez is megvan. És azt is hozzá kell tennem akkor tette mikor kb 15 perce reklamált már h kezdjek vele valamit de nem tudtam mert Szonja lefoglalta mind a két kezemet.

Szépek nagyon a baba-képek! (mint mindig)

aki fodrásznál volt annakkiváncsi lennék nagyon a hajára!!!

celesztina! mi történt? ha nem titok persze!
Vendég
 


Nici, Celesztina: Köszi a szabásmintás oldalakat! :)

Szőlő: Aranyos az a mei tai-os kép rólatok. Jól áll Mazsinak a fekete.

Csöppke: Utólag is: Boldog névnapot Lócinak és Dominónak.

Nálunk nem volt tegnap se és ma sem még nyűgi, tegnap este 9 körül elaludt, 2x evett éjszaka, fél 8 körül kelt. Szopi és játék után most újra durmol. :D Elkezdtem olvasni a Suttogó 1-et, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon sokat segít!!! :D

Frizurákra én is kíváncsi vagyok. Nekem hosszú, nemrég növesztettem meg tök rövidről, úgyhogy nem akarom vágatni (csak a végéből szoktam vágatni egy keveset).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Kisfruzsi: Megérte!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


várom haza a naggyobbik gyerkőcöm a nagyitól és még úszik a lakás, Márk kepeszt a járókában és fáj a fejem így itt ragadtam a neten .....ezért elolvastam az első 1néhány oldalunkat!


aztán...

van egy geni nevű topikirogatósunk is ill. volt mert régóta nem írt.Olyan rég, h elfelejtette levenni a terhes vonalzóját, ami ma az 58. hét 2. napot mutatja és kérdezi h vajon ma születik e a baba....

voltak az elején nagyon sokan de sokan lemorzsolódtak...sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.12 09:22-kor.
Vendég
 


Nono, Mezsó Blankája 7-én született...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


valamit benéztem...sorry...már törlöm is.
Vendég
 


58. hét... nem semmi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Semmi, csak nem emlékeztem 12-re, és gyorsan utánanéztem, nekem megvan az összes tábla, mind szorgalmasan elmentegettem :) (nem kötekedni akartam, bocsi :oops: )

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nekem meg enni kéne de én is itt ragadtam... Kanapé kihúzva, gyermek mellettem háton, egyszer csak érzem hogy valami meglök oldalról. Átfordult és pont a lábamnak, aztán meg olyan vigyori fejjel nézett rám "Na, Anyu? Miccósz?" :D Hihetetlen cuki, egyszer kénytelen leszek megzabálni :lol:

Valamelyik nap én is rácsodálkoztam hogy Mezsó Blankája már 5 hós, nagyon komoly! (Csak asszem írni már nem hagyott Mazsi :oops: )

Nemtom, ez az olimpia.... Eléggé csalódás a magyarok szereplése. Éppen az evezősök szabták el, a Szávay is kiesett, vívást hagyjuk is... Szegény Cseh Laci meg tök jó de ezt az amcsi srácot képtelenség megverni, nagyon durva amit művel :shock:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ja, és megjött a pihiszék tegnap, ahogy látom szeret benne Mazsi. Bár tegnap kissé sok volt neki az újdonság talán. :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nono: forgást csak azért írtam, mert meg se próbálja a kicsi -semmilyen oldalirányú mozgást
(a vita oka az volt h vettem ad hoc egy játszószőnyeget -leértékelt volt az abc-ben :shock: és olcsó volt nagyon, nem is ez a gond, hanem h előtt enem beszéltem meg párommal. Uakkor most kaptam szülinapi ajszi-pénzt rokontól és abban maradtunk azt arra költöm amire akarom... szval nem értettem miért dorongolt le annyira. Aztán bocsit kért de nagyon megbántott -olyan rossza kedvem itt ülök a gép előtt egész délelőtt annyira nicns kedvem semmit csinálni de persze furdal a lelkiismeret h a naggyal kéne játszanom, bár ő most jól elvan -buszozást imitál a kanapén kicsi meg végre elaludt -nyűgös volt a melegtől)


Bolygó: szívesen, remélem van köztük megfelelő -nem tudok varrni így nem tudom milyen a "jó" szabásminta


Szőlő: tennél képet a székről? Mi is vettünk egy simát de nem jött be :(

Kép Kép
celesztina
 
 


és írtam a rácsos ágy-gondunkról -fokozni is lehet :roll: a kanapét összecsuktuk erre Lau a tetején mászkál. Áll, ül, stb. Eddig hagytam mert csak ült, állni msot kezdett, megyek is leszedni.
Asszem nyithatjuk ki a kanapét újra de az a fél nappalit elfoglalja :x

Kép Kép
celesztina
 
 


sziasztok

pár képet hoztam:)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép


bocsi ha sok lettem:)
Vendég
 


Én is szeretném látni az új frizurákat. :D

Lányok!

valaki babája szeretne állandóan ülni vagy kézben lenni???
Bogi az autóban a hordozóban is állandóan fel akar ülni.
képzeljétek emeli a fejét és a hátát is. Olyan mintha hasizomgyakorlatokat csinálna... :lol: aztán dühös, mert nem tud felülni,de a hátát félig megemeli.
hason meg utál lenni. Most már pár percig elvan aztán dühöng, hogy nem tud mászni. Előre akar menni, de nem sikerül neki....
apa csak hiszti zsáknak hivja... :lol:

jövő héten megyünk három napra a Balatonra. Nagyon izgulok hogy fogja birni Bogi

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok, hátamon a gyerek, voltunk taqnfolyamon Hordozó Áginál. Döbbenetesen kimerítő, nem is értem valaki ezt hogy meri megtenni tanfolyam nélkül. Marjan küldesz fotókat?
ide is felteheted, de küldd el légyszi mailben is:)

lolka_zs
 
 


Lekri nagyon édsek a srácaid! :)

Lolka, kipróbáltátok a babaőrt?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

nekem lerokkant a hátam :D és olyan vagyok, mint akit agyonvertek, de a lényeg:
Kép Súgok valamit Kép Kép Kép

Kép
marjan78
 
 


ollem


DádiZsomi ugyanígy van, sőt előrehajol a cumisüveghez éééés szerintem max. 2 hét és négykézláb lesz. Atombomba van a seggégen a kezemben sincs már mindig nyugi, ha megunja a jobboldali látnivalót, akkor fekvőtámaszt nyom a cicimen és átmegy a másik oldalra.Nagyon erős a fogása is.

Kép
marjan78
 
 


Lekri: Aranyosak a fiaid!

Mary: Drukkolok, hogy minden jó legyen a Balatonnál! Az én Bogim is dühös, ha hason van.

Bogi most végre alszik. 10 óra óta próbált elaludni, csak feszengett szegény, de nem ment neki az alvás. Cicin is próbáltam altatni, de azzal sem sikerült szegénykémnek. Most hátha... :roll:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


de jó Marjan köszi:)


azóta alszik így

lolka_zs
 
 


áá szőlő még nem, mai terv:)

lolka_zs
 
 


csak két hírem van

már a második napja nem fogadja el a cicit. Leválasztja magát? Totál kivagyok. Tejem van, mert fejni tudok, Miért? áááá :cry: :cry: :cry:

Hasra fordult és én nem láttam, :cry: :cry: :cry: apjának produkálta magát. Sajnos hatalmasat bukott és a párom visszafordította, mire odaértem.

Brigi hívlak, csak egy kicsit zűrös a nap.

Kép
téjé
 
 


Mary: dettó Julinka -felülni szeretne aztán kiakad, ha nem megy neki

Lolka, Marjan: hú, ez ijesztően hangzik -ennyire fárazstó a tanfolyam? De a kendő nagyon szép! Kié? És milyen? És mennyi volt és hol? :lol: bocsi, ez sok kérdés lett, de olyan ritkán látok olyan kendőt ami tetszene.

Judit: hú, enm tudom, mitől lehet de asszem abban a kismamás szoptatós könyvben van valami ilyesmiről is szó, szopási sztrájk címszóval -vagy neten láttam?

Lekri: jók a fotók, nagyon aranyosak a fiúk!


Mennem kell párom mindjárt jön és tuti összeveszünk megint

Kép Kép
celesztina
 
 


Marjan 78!

Bogi is előrehajol a cumisüvegéhez. Ahogy kézbe veszem és tudja, hogy kaja van, akkor már hajol is előre az üveghez. Mondjuk amugy is hajol. Hát van ezekben a gyerekekben kakaó...

Bolygó!

Köszi remélem tényleg jól sikerül a nyaralás...
Bogi ma egész délután nyügi volt, most sikerült elaltatnom babakocsi tologatással.

Celesztina!

Akkor nem csak Bogi akad ki, ha nem jön össze neki a felülés...

Téjé!

Ahogy Celesztina irja létezik a szopási sztrájk. Keress rá a neten sok jó dolgot irnak, hátha segit.
És ahogy én anno olvastam mindenkinek 3-4 hónapos babája sztrájkolt. ha jól emlékszem

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Marjan, én is eszméletlenül kifáradtam a hordozós konzultáción, másfél óra után mondtam, hogy elég... :( pedig még a csípőt nem is vettük át... (viszont egyéni után is lehet menni a 2. alkalomra, de oda csak szeptemberben megyek, mert még nincsen nem rugalmas kendőm, rugalmassal meg életveszély a háton hordozás...de sokkal kényelmesebb, mint az elöl....tök jó, hogy Ti is voltatok! :D )

Kép
babyteve2
 
 


Hajrá, laptető... :oops: ja, és nagyon szép a kendő! :D

Kép
babyteve2
 
 


Sziasztok!
Próbáltam gyorsan vissza olvasni, de jó sokat írtatok!
Nagyon jó képeket láttam, és gratuálok a kostolgatásokhoz!
Én tegnap azéet nem voltam, mert vasásnap evett a drágám először amát. De ezt már írtam.Úgy izlett neki, hogy tegnap is adtam, és megevett egy fél üveggel, és még megivott egy üveg tápszrert utána. Ennek az lett a vége, hogy se nem aludt, se nem kakílt, fájt a pocakja. Egész du. ezzel küzdöttünk. De végre ma reggel 2szer is volt kaka, meg is könnyebbült. Az a hülye alma megfogta a pocakját. Úgyhogy most egy kicsit pihentetem a témát, és lehet hogy legközelebb barackot vagy tejpépet adok neki. Most egyenlőre örülök, hogy túl vagyunk rajta. Azért hoztam képeket, hogy mennyire ízlett neki. Majd kitépte a kanalat a kezemből:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Én kérdeztem a gyerekdokitól a hozzátáplálást, ő azt mondta hogy ha ennyi tejet kap egy nap, akkor még ne kezdjem el, mert nagyon szépen fejlődik.

Ja, merthogy ma beállított a doktornéni hogy akkor ő most jött oltani, ahogy megbeszéltük. Hát én nem emlékeztem de nem volt baj egyáltalán. Viszotn Mazsi belázasodott most estére... :( Az előző után semmi ilyen nem volt. Adtam neki egy kúpot és már alszik. Remélem nem lesz gáz...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Az én gyermekem nem szopi sztrájkot, hanem alvás sztrájkot tart! :shock: :shock: :shock: Napok óta egyszerűen nem hajlandó napközben aludni! Reggel 7 és este 9 között kb. kétszer 20 percet alszik, azt is olyan éberen, hogy ha megmoccanok mellette, bár ébren van! :roll:
Emiatt állandóan hulla fáradt, hisztizik, túlpörög és amikor látom már, hogy majd leargadnak a szemei leteszem, de egyszerűen nem bír elaludni... :(
Így viszont semmi időm nincs az utóbbi időben!
A mellgyusziból szerencsére úgy tűnik kilábalóban vagyok, ez legalább jó hír... (na, ezt gyorsan le is kopogom...)

A kostoltatós és egyéb babaképek is nagyon jók, mindegyik igazi kis egyéniség már! :wink:

A mei taival most én is elkezdtem szemezni, de addig nem akarok venni, míg valahol ki nem tudom próbálni, hogy bejön-e nekünk!
Beni mondjuk a Mamacka-féle hordozót is nagyon szereti, csak éppen nekem nagyon nehéz már cipelnem, mivel ott egy vállon van a súly!
Talán a mei taiban könnyebb lenne... :roll:

Testtömeg gyarapodást is kérdezte valaki: pont most mondta a szülésznőm, hogy 4. hónap körül szinte stagnál a babák súlya de nehogy megrémüljek emiatt! (főleg az anyatejes babaké) Mondta, hogy ilyenkor minden védőnő meg gyerekdoki elkezd paráztatni, hogy keveset eszik, de egyszerűen csak stagnál a súlya, de ebben semmi kóros nincs...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Zorróné, Mazsi is ugyanzet csinálja! ma csak az oltás miatt alust szerintem egyhuzamban 3 órát, de amúgy ő is ilyen 2-3x 20 percet alszik, délutánra-estére meg teljesen kész van...

Kép Kép
szõlõ
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?