Új privát üzeneted érkezett!

Vikimami: olyan drága Lackó, ahogy szétveti kezét - lábát!! nagyon édes!!!! biztos örül, h ilyen kényelmesen elfér!!! :lol: :lol:
hogy írigylem, h így szét tud terpeszteni! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


VIKI
Jajj de tünemény ez a kis sapis tündérfiú!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

CZINKI
Nem 3-ig vagytok most már??? :roll:

Kezdem nagyon utálni a munkahelyem.
Nagy kicseszés volt, hogy elküldték a kolléganőmet, mert egy csomó meló szakadt a nyakamba, nem tudok elmenni szabira, és a borítékomban pénteken 500 Ft-tal volt több mint amit eddig kaptam! Megérte nem? :twisted: :twisted: :twisted:
Az anyagrendelés sem az én feladatom volt eddig, most már az, és ma diktáltam a főnöknek, hogy mit kéne rendelni, erre ő letette a telefont azzal a jelszóval, hogy majd visszahív, és hogy addig ne rendeljek semmit. Így tettem, és ő nem szólt vissza, úgyhogy nem rendeltem semmit.
Erre fel a párom most szólt, hogy hisztizik a főnök hogy ha ha holnap nem lesz anyag akkor nekem kell megoldanom, hogy legyen már reggelre. Ha meg megrendeltem volna akkor az lett volna a baj, szóval nem értem! Már az is baj, hogy ha azt teszem amit mond! Kezd nagyon elegem lenni, és úgy vagyok vele, hogy nem fogom ezt csinálni, főleg nem ingyen! Azért áljon meg a menet! :twisted:
Mikor lesz már babám........... :roll: :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Dituli: sajnálom!! nyugi!! poz csíííííí!!!!!!!
megnéztem , amit küldtél köszi!! én olyan labdás tornára szeretnék járni, csak nem tudom hol van olyan!! :cry:
és csak pénteken vagyunk 3-ig, és csak aug-ban!! sajna! :cry: de már ez is haladás! de én már számolok vissza, már csak 1,5 hó és itthagyom őket, de addig is szarok itt mindenkire és mindenre. már! :roll: :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Dita,
amíg így idegeskedsz, hogy akarszt te babócát, persze bosszantó amit írsz, és én sem vagyok jobb.
Hiába írtam a Zepternek, hogy ha nem cserélik ki a 3-szor javított készülékemet, akkor hivatalos útra terelem a dolgot, ők csak szajkózzák, hogy nem küldtem vissza 3 napon belül, és nem kértem a cserét. Könyörgök, heti 1-szer van szállítás, hogy a p*csába küldtem volna vissza 3 napon belül, na meg nem kértem rögtön a cserét, én hülye, bíztam benne, hogy meg tudják csinálni.
Na mindegy, nem idegeskedem, mert most van pé valamikor, tegnap már tök pozitív volt az LH.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sajnos nincs baba és nem kezdhetek a mostani ciklusban, mert maradt két nagy cisztám. Kaptam Orgametrilt, amit 3 hétig kell szednem és miután megjött, akkor kell visszamennem. Szóval most pihi. De ma kárpótoltam magam, vettem zseléket és olyan szép körmiket csináltam magamnak, hogy csak na. Jó kikapcsolódás.

timejka: Nem sikerült az első, de ha nincs első, akkor hogy sikerülhet a második?

mara: Sajnálom a kocsitokat, remélem azért csak megoldódik lassan a dolog.

viki: Lackó gyönyörű. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de csak ismételgetni tudom.

linacska: Sajnálom a bacikat. :(

Bocsi, most csak ennyire futotta, mert csak átnéztem a mai termést. Majd még jövök.



vicky79
 
 


Vicky: :cry: :cry: sajnálom!! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki annyira tünemény a kisfiad!

Vicky teljesen igazad van, ha nincs első nem sikerül a 2. inszem.

Dita fő a nyugalom!
timejka
 
 


Viki cukorfalat a babád,


Timejka, mikor lesz az első inszemid? és Hol? Én mindig azt mondtam az első inszemnél hogy nem kezdhetem egyből az ötödikkel. Különben van esély az első inszeminél is sztem. A második, illetve a harmadiknak adnak a legtöbb esélyt. Amúgy én ezt a tatabányai és környéki kórházat messze elkerülöm, csak vérvételre járok ide, ennyi.


Dita, nyugi vannak munkahelyi gondok mindenhol. Nekem a komplett személyzetet kellett lecserélnem párnapos terhesen és helyettünk dolgozni mindennap két héten át. Szóval nyugika, nemsoká jön a baba. :lol: :lol:


Monic, mizu veled???


Nemone, nekem is majdnem mindennap fáj a fejem. Régen én nagyon migrénes voltam. De akupunktúrával kikezeleték pár éve, de most a terhességgel visszajött. A doktornőm kinai olajat ajánlott az erős fejfájásra, azzal szokta a férjem bemaszirozni a halátékomat és a nyakamat utána mindig elmúlik. Ez is jobb módszer mint a gyógyszer.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

köszönöm jól vagyok, az egész délutánt végigaludtam, mert tegnap éjfélig könyveltem, de reggel leadtam mindent, úgyhogy jöhet a pihi.
Én is eléggé migrénes vagyok, de a terhesség alatt eddig csak kétszer volt, viszont akkor olyan nagy, hogy felkelni sem bírtam egész nap. :roll:

Dita,

szegénykém, szerintem a munkahely nem igazán befolyásolja a babásodást mert nekem sem volt fenékig tejfel és mégis pociban a baba. :wink:
Az viszont nagyon durva, hogy csak 500 Ft-tal kaptál több fizut. A közbeszerzési pályázat összeállításban tudnék segíteni ha közelebb lennék, mert amikor én is az építőiparban dolgoztam nekem is elég sokat kellett csinálni.

Viki,

álom gyönyörű a kicsi fiad, és ez a csíkos felső és sapka, nagyon menő kisfickó :wink:

Vicky,

nagyon sajnálom :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok!

ha minden igaz, nekünk szerdán lesz az inszemünk ( remélem holnap pozitív lesz az lh tesztem és akkor megkapom a tüszőrepesztő injekciót és szerda reggel irány a doki) :)

azt szeretném kérdezni, hogy van valami jó tanácsotok inszemet illetően? egyáltalán fájdalmas vagy csak olyam mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat?? meddig tart és utána mit lehet csinálni? vigyázni kell magamra vagy akár strandolhatok is már akövetkező napon? vannak "utóhatások"(görcs, vérzés, stb?)

bocs a sok kérdésért, de nagyon nagyon izgulunk és nem sokat tudunk a témáról :)
Vendég
 


A lényeget elfelejtettem, holnap délután 1-kor megyek uhra, már nagyon várom, hogy lássam Pindurkát. Képet szerintem nem fogok kapni mert múltkor is úgy kellett érte könyörögnöm, de nem gond, nekem elég ha láthatom. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Hónapok óta nem jártam erre,de most végre újra van netem :)

Anno mikor indítottam a topikot,végtelenül el voltam keseredve,de most a világ legboldogabb embere vagyok,hisz napokon belül karunkban tarthatjuk a picikénket :)

Mindenkinek kitartás és mielőbbi zebrás tesztet kívánok!!

Kép
kicsimálna
 
 


Kicsimálna,

nagyon örülök, hogy jelentkeztél, gyors szülést, sok tejcsit és sok egészséget kívánok nektek!

Szilvi,

az inszem egy rákszűréssel majdnem tejesen megegyezik.
Utána zuhanyzás javasolt és nem szabad nehéz dolgokat emelgetni. A strandolásról fogalmam sincs, szerintem arról kérdezd meg az orvosodat.
Nagyon drukkolok neked!++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


szilvi2: Én is nagyon féltem az inszemtől, de nem kellett volna. TÉNYLEG :) Bementem, uh, katéter (mint egy rákszűrés) és 5 perc pihi úgy hogy a fejed lejjebb van. Kicsit fura. Nekem annyi volt inszem után, hogy egy ideig a progeszteronpótlástól fel voltam fújódva. Ez másoknál is előfordult, meg a mellbimbóm volt érzékeny egy kicsit. Görcs, vérzés nem volt. Drukkolok, hogy szerencsésebb legyél, mint én.

kicsimálna: Először is köszönjük a topicot így utólag, sokat segítettek a többiek az inszem előtt és azóta is. Másodszor: nem tudjátok még, hogy fiú lesz-e vagy lány? Ez olyan izgalmas. Nehéz lehetett a dokikkal, mert azt tapasztaltam ismerőseim körében, hogy mostanában mondják a nemét ha kell, ha nem. Mennek a drukkok a gyors szüléshez!



vicky79
 
 


Kicsimálna: Ismeretlenül is minden jót kívánok!

Szilvi: Egyél kismamavitamint, vagy multivitamint. És az inszem napján többnyire tartózkodj vízszintesben.

Vicky: Roppant mód sajnálom! Remélem a második inszem szerencsésebb lesz!

Viki: A képből ítélve ti már sétálgattok :) Ha úgy gondolod egyszer összefuthatunk néhány méter erejéig. :)

Voltam futni, és megetettem a leendő bébikémet :) Már csak egy szurit kap kukkolás előtt. :D Remélem jó nagyra nő tőle. :) Én ma egész nap csuklok. Nagyon emlegethet valaki :shock:

hofeherke
 
 


Málnácska!

Istenem, minnyá anyuka vagy, én meg asse nem tudtam, hogy kismami vagy! :oops: De nagyon örülök nektek és utólag gratulálok! :wink: Anno Grönland voltam, azóta csöppet megújultam és nagyon találóan Grönire módosítottam a nevem! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Kicsimálna: Visszanéztem az első oldalt és már majdnem mindenki babás onnan. Pedig nem telt el 1 év!!! Ez biztató.



vicky79
 
 


Jó éjt mindenkinek! Megyek a páromhoz kicsit. :) Sziasztok!

hofeherke
 
 


Zsuzska privit írtam.

Monic aztán beszámoló az uh. után.
timejka
 
 


Timejka, ment a válasz, kicsit hosszú lehet, dehát a történetem is az.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok újra! :)

monic! Köszönöm neked! ;) Reméljük erősen kapaszkodik a miniManó a pocidban! :)

vicky! Mi határozottan kértük a dokit,hogy még véletlenül se mondja meg a nemét.Meglepi babót szeretnénk.Nem is voltunk 4d-n sem,nehogy elcsábuljunk :) De mindenki Sebire tippel. :/

hófehérke! Neked is nagyon köszönöm!!! :)

Jaj,Gröni! Úristen,tényleg,még akkor beszéltünk,mikor odaszemtelenkedtem a ti topikotokba :) De látom,nálatok is jön a baba,szívbúl gratulálok!!! Végül spontán lett?Párod rendbe jött akkor?

Kép
kicsimálna
 
 


Jó reggelt!

Csajok!

Köszi a dicséretet!
De nem ezért teszek fel képeket, hogy dicsérjétek :oops:

Czinki!
A terpesztés nagyon megy neki!

Ditus!
Főnöködet lekaratézzuk?

Kismamik!
Nézzetek be angol babarucis boltokba. Nagyon jó minőségű, egyedi holmikat lehet kifogni. Volt, hogy vadiúj holmit vettem. Pl. ez a kis pulcsi, ami Lacin van a képen került vagy 750 Ft-ba.....

KicsiMálna!
Gratula a MiniManóhoz!!!!

Mara!
Naná, hogy összefuthatunk! Hol? Merre is laktok? Vhol félúton kéne. De hozzánk is feljöhetsz (ha nem zavar, hogy nincs patika rend....)
20150601134430
 
 


monic, vicky, mara: köszönöm a segítséget és a hasznos infókat! :)

úgy néz ki meglesz az a holnapi inszem, mert a reggeli pisiből elég erőteljes kétcsíkos az lh tesztem :D

de csinálok egyet a biztonság kedvéért, 8-9 körül is még és csak utána,10 körül megyek be a dokihoz hogy adják be a tüszőrepit.
Vendég
 


Jó reggelt! ezzel még tartozom!az elirásokért bocsi, gyorsan kellett irnom !

1218522743.2267.doc
Vendég
 


Jó reggelt!

Szilvi: Drukkolunk, hogy sikerüljön! :)

Viki: Küldök püt. :)

hofeherke
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Viki,

ez a kisfickót nem lehet nem dicsérni, annyira szép és aranyos baba!
Veled mi újság? Kipihented már a szülés fáradalmait? Lackó miatt sokat kell éjszakáznod?

Szilvi,

gratulálok a + lh-hoz, remélem 2 hét múlva a hcg-d is + lesz!
Ha bármi kérdésed van, továbbra is szívesen válaszlunk.

Mara,

holnap lesz az uh-d? Nagyon-nagyon-nagyon nagy drukk hozzá!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kicsimálna,

nálunk a férjem nem akarja tudni a baba nemét, én viszont nagyon szeretném. Úgyhogy én majd titokban magamnak megkérdezem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


megcsináltam a második lh tesztet. még erősebb mint a reggeli :D

öltözöm és megyek a szurit beadatni :D
Vendég
 


Monic: Csütörtökön megyek. Ma még van egy szurim. Holnap meg szabin van a tűm. :) Legalábbis remélem.

Szilvi: Akkor futás :)

Boni: Ó de megható! :)

hofeherke
 
 


Boni,

olvastam a születéstörténeted, nagyon szép és kalandos!
Még a dokit is el tudtam képzelni ahogy kidagad az ér a homlokán, mert tudom, hogy ki ő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még egyszer gratulálok Zsigihez!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara,

akkor a drukkjaimat átteszem neked csütörtökre! :wink: +++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Vicky,
Sajnálom, hogy nem sikerült! :cry:

Viki,
Monicnak igaza van, tényleg nem lehet nem dícsérni ezt a pici fiúcskát, mert olyan kis tündér! :D

Boni,
Hát, elég kalandosra sikeredett a szülés, de a végeredmény mindent megér! :D

Linácska,
Sajnálom, hogy a kislányodnál bacit találtak, remélem hamar kikezelik!

Kicsimálna,
Gratulálok, és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a szülésnél, és persze utána is! Hogy bírtátok ki, hogy nem kérdeztétek meg a baba nemét? Én már most nagyon kíváncsi vagyok rá, pedig tudom, hogy van még pár hét mire meg tudják majd mondani.

Dita,
Sajnálom, hogy a munkahelyeden problémák vannak, de azt azért nem gondoltam volna, hogy nem honorálják, hogy 2 ember munkáját végzed egyedül! :cry:

Mara,
Drukk a csütörtöki UH-hoz!

Monic,
Neked meg a mai baba-mozizáshoz drukk! De irigyellek, én is úgy mennék már!

Czinke,
Hát, a férjemnek a gyógyszertárban azt mondták, hogy a 3. hónapig semmit nem szabad szednem, de rubophent még utána sem. Viszont azt ajánlotta, hogy ilyenkor egyek egy kis keserű csokit, mert az szokott segíteni, de mire hazaért a férjem már elmúlt a fejfájásom is.
Nem volt egyszerű a tegnapi napom így, hogy reggeltől kb. este 7-ig folyamatosan fájt, és olyan megkönnyebbülés volt, amikor egyszercsak elmúlt, mintha kihúzták volna a fejemből.

Zsuzska,
Én amúgy nem vagyok fejfájós, ez a tegnapi valószínűleg a megfázásom egyik mellékhatása volt. Ha nagy ritkán fáj is a fejem, akkor sem szoktam amúgy bevenni semmit, de tegnap már nagyon nem bírtam.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok,

Kicsimálna: neked is szép szülést kívánunk , mint Vikié és Bonié volt!!

Monic: hajrá holnapi uh!! én is holnap 18ra megyek! én is alig várom! képet azért könyörögjél ki!! :wink:

Viki: de hát mit csináljunk??? olyan édes Lackó!!!

Boni: megkönnyeztem a történetet és kirázott a hideg!! nagyon megható tényleg!! már én is alig várom a dec-t!! és most már tényleg tudom, h nem szabad félni , csak arra gondolni, h utána ott lesz az az édes pici baba a kezünkben!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Némóka: hát ahány ember , annyi félét mondanak! én már nem igazodom el! hát szerencsére nekem sem fáj igazán semmim, szerintem eddig az 5 hó alatt , ha 5* vettem be gyogyót (többször volt, h csak felet!!). de akkor már úgy éreztem, h muszály!
jobbulást nektek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

ma lesz az uh! :wink:
Én eddig a migrénjeim ellenére is kibírtam, hogy egy szem gyógyszert sem vegyek be...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ja, bocsi, azt hittem reggel írtad és akkor holnap!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Lányok,
Denika nem is jelentkezett még a beültetés óta? Remélem, csak pihizik és minden rendben volt!

Czinke,
Hát ezért próbálom meg elkerülni a gyógyszereket, és ezért szedek inkább homeos bogyókat, de a fejfájásra tegnap nagyon nem hatott...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


megjöttem a szuriból. :)
holnap reggel 8ra kell mennem a párommal a dokihoz. megnéz még egyszer ultrahanggal és ha minden rendben akkor meglesz holnap az inszem :D
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsi még nem olvastam vissza.
Na most jött el a pillanat, hogy több szúrka NEM ÉS NEM LESZ!!!
Egy azaz EGY db tüszőm van semmi több, ezt mindenféle 40 ezer forintos gyogyi nélkül is tudom produkálni, mérete 15 mm. EV: 9 mm. Amúgy a 11. napon vagyok, pénteken a 15-en fogok visszamenni, ezt én határoztam el, mert a dokival nem is beszéltem, egy másik (ismeretlen) orvos uhuzott, és amikor végeztünk azt mondta, hogy fogyjak le. Mondtam neki, hogy sikerült már 20 kilótól megszabadulnom akkor amikor nem volt stimu, és amióta meg van visszajött 5 kiló, de azt sem tudom visszatornázni, stagnáltam mostanában. Azt mondja nem baj, csináljam csak tovább a diétát. Nehogymár pont ezen múljon a dolog, hogy 5 kilóval kevesebb vagy több vagyok! :twisted:
Láttam én már szabályszerű teheneket spontán teherbeesni, már bocsi, de ezt annyira rühellem....... tudom, hogy minél kevesebb zsír van rajtam annál nagyobb az esély, de azért egy lógó bőrű szörnyeteg sem akarok lenni. :roll:
A buszon visszafelé megvágtak 6000 Ft-tal, úgyhogy ez nem az én napom, ma már nem is megyek sehová, elég volt a balszerencséből mára! :roll: :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.08.12 10:37-kor.

dita75
 
 


Szilvi: hajrá holnapi inszem!!

Ditulika: nagyon sajnálom!! :cry: de tudod , Lackó is 1 tüszőből lett!!! fel a fejjel , még igen is nagyon nagy remény van!!! buszos büntit is sajnálom!
+++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CZINKI
Köszi! :roll:
Mennyit is nő egy tüsző 1 nap alatt 1-2 mm?
Lehet, hogy nekem is LH-znom kéne mint Szilvinek! :?: :roll:

dita75
 
 


Dita,

akkor tényleg nem érdemes téged stimuzni, szurik nélkül több tüsződ lett mint a drága szurikkal.
A mnyh-d viszont csodálatos! Nekem is akkor volt ilyen vastag amikor teherbe estem! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita: igen 1-2 mm / nap! és még a repiszuri után is nő még.
hát igen, stimu nélkül nem inszemeznek???

Ancsiról tud vki vmit? eszembe jutott ő is, h mi lehet velük is?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

inszemeznek stimu nélkül mert Szezsonak is így volt.
Ancsiról és Denikáról sem tudok semmit :cry:


Dita,

szerintem érdemes lenne neked is lh-zni mint Szilvinek!

Szilvi,

nagyon drukkolok neked holnapra+++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sajna az lh teszt nem mindenkinek jön be. :roll: én is használtam és volt gyönyörű 2csíkos is, de közben bent nem volt semmi. (dokim csak mosolygott az lh teszten)
ki kell próbálni és ki kell tapasztalni! vkinek viszont bejön és tényleg kimutatja a pét!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


köszönöm lányok a biztatást és a drukkokat :)

alig birokmegülni a fenekemen annyira igzatott vagyok :)

lehet holnap valóra válik végre az álmunk :)

az lh teszt nekem nagyon bejön. amikor elkezdtem akkor 2 hónapig a hőmérséklettel és a nyálkával együtt figyeltem hogyan alakul. minden stimmelt és úgy volt ahogy a nagy könyvben meg van írva. alapvetően nálam úgy tűnik minden oké, mert 28 napos ciklusaim vannak 99%-ban, csak termel a szervezetem egy ellenanyagot ami megöli a spermiumokat :(

ezért kell az inszem.
Vendég
 


Én közben visszaértem a városból, ma már én se nagyon teszem ki a lában, ugyanis feltörte a papucsom :(

Dituli: Hát neked tényleg összejöttek a dolgok mostanában. A helyedben lehet, hogy leülnék egy órára és szép csendesen átgondolnám a dolgokat. Nincs minden között összefüggés. A buszos büntit kezeld különválasztva a stimutól. A doki beszólását ne vedd magadra, te nem vagy hájpacni, egy csinos molett nő vagy. És ha érzed, hogy elszabadulni készül a pokol a munkahelyeden, akkor számolj 10-ig, ha nem elég 100-ig, de próbálj megynugyodni, az sokkal többet használ! Esténként meg sétaáljatok fél órát a pároddal, annál jobb terápia nincs. Kibeszélhetitek megatokból a napot, és jól is esik megfogni egymás kezét! (Nem mintha én sokkal többre mennék a nagy nyugalmammal :( )

Szilvi drukk holnapra!

Monic: Mikorra mégy UH-ra?

hofeherke
 
 


Szilvi: Ez a fránya ellenanyag. Sajnos nem te vagy az egyetlen ebben a topikban, akinek ilyenje is van. :roll:

hofeherke
 
 


Na leírom ebben az évben hogy álltak a dolgok:

01. hónapban nem volt uhum

02. hónap3*1 closi 3. naptól
11. nap
mnyh. 6 mm
jobb: 12 mm
bal: 14, 10 mm

15. napmnyh: 7 mm
jobb 6mm
bal: 32*24, 12*7 mm

03. hónap

13. nap
3*1 closti
bal: 32 mm foly.tart képlet
jobb: 8,10 mm
mnyh: 11 mm

04. hónap
stimu nélküli hónap
15. nap
jobb: 34 mm egyrekeszes folyt. tart képlet
bal 11 mm

05. hónap
stimu nélküli hónap
15. nap
jobb: 1 db 24 mm-es tüsző
mnyh: 9 mm

06. hónap
13. nap
mnyh: 10 mm
jobb: 14 és 9 mm
bal: 14, 6, 7, 10 mm tüszők

múltkor 7 merional és 3 fostimonnal:
9. nap:
mnyh: 7 mm jobb oldal: 12,11 mm

11. nap
mnyh: 7 mm jobb oldal: 14*15, 2-3 db 11-12 mm
baloldal: 2 db 12 mm

13. nap
mnyh: 9 mm
jobb: 14,13,13 mm
bal: 14,12 mm

15. nap
mnyh: 10 mm
jobb: 16 mm tüsző

17. nap
mnyh: 10,5 mm
jobb: 19*20 mm tüsző

Tehát sztem teljesen felesleges 50* uhura járni, és egyetlen adag drága szuri sem kell! Elég ha a 13-14. napon bekukucskálok, és addigra spontán van egy csodálatos méretű tüszőcském, max nem lesznek ikrek...... gondolom ti is így látjátok! :?: :roll:

Bocsi a sok adatért! :oops: [/u]

dita75
 
 


Dituli: hát igen, tökéletesen gyártasz 1 tüszőt tuti stimu nélkül is!!
én ezt tökre nem értem! a hormonok, meg teljesen ,,blokkolnak,,.
ezt így a dokidnak is elő kellene adnod, pont így!!!
és nálad nézték az ellenanyagot? mert tudom, h volt hsg-d és laparod is, tehát tuti átjárható vagy! a párod is rendben, elég kiskatonája van.
fel a fejjel!!! azért még ne sirasd ezt a hót!!! most még légy poz ezt a hót illetően!!!! oké???!!! bőgd ki magad, rázd meg magad és szedd össze magad!!! de mindenekelőtt próbálj megnyugodni! sok ez a munka dolog (neked is sok és a párodnak is sok a munkája) + a kissrác miatt is sokat idegeskedsz.
szóval szúúúúúúúúszzzzzzzáááááááááá!!!
++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
és még semmi szín alatt ne írd le ezt a hót!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita: Szerintem ezt a dokinak is mutasd meg. Biztos megérti az ellenkezésed a stimu ellen.

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: