Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi:
Nagyon örülök,hogy minden rendben! Nálam a vérzés kb. másfél - két nap alatt elmúlt. De csak nagyon kicsit, szinte csak cseppeket véreztem. Nekem azt mondták bent a kórházban, hogy ha "rendesen" el kezdek vérezni, akkor nyomás vissza az ügyeletre. Igaz, engem bent tartottak egy napig megfigyelésen!

Kép
anda81
 
 


anda: köszi az infót. én is csak cseppeket vérzek, nagyon halványan. remélem hamar elmúlik.
Vendég
 


Angelica, Lyndee!

Hát azért írtam idézőjelbe, hogy természetgyógyász, mert tulképp nem is az, hanem annál még alternatívabb... :oops: :oops: Én magam sem tudom, hogy higgyek e benne, de szeretnék hinni, de párom meg susmutol a fülembe, hogy hülyeség az egész. Priviben szívesen leírom ha érdekel titeket, csak ne nézzetek hülyének! :lol:

Amúgy kb. novemberber óta nem védekezünk, de a januári méhenkívülim után újrakezdtük a számolást. :lol: :oops: De ki is írtam, hogy még kb 5 ciklus van az egy évig. De mivel én elég sokat dolgozom, nem lesz időm dokikhoz járni, csak a nyári időszak a nyugisabb, úgyhogy jövő nyárig mindenképp várunk a "rendes" :oops: dokival. :lol:

Szilvi!

Én is hallottam, hogy van ez a két féle hsg, meg ahogy Angi írta, olyat is, hogy többen gyalogolnak katéterrel a röntgenig emeleteket. :shock: Mit ne mondjak, borzasztó lehet, nem is tudom, hogy képzelik! Én már azon is kiakadtam, amikor gyökérkezelték a fogamat és akkor van egy úgynevezett tűs röntgen, amikor bennhagyják a lyukban a tűt és azzal röntgeneznek meg, úgy néznek valamit. (na most ezt jól leírtam, de remélem érthető :oops: ) és ott meg tátott szájjal kellett leliftezni a röntgenre, csak egy papírt kaptam a szám elé. De elég kiszolgáltatottnak éreztem magam. :x
Szóval elég drága szerintem ez a fajta hsg, de megértem, hogy aki nem jódallergiás még az is kifizeti inkább.

Képzeljétek! Egy idős nénitől, aki abba a templomba jár, ahol volt az esküvőnk, nászajándékba kaptunk egy mézeskalács szívet, benne felirat, a nevünk, meg, hogy legyünk boldogok. Gyönyörű, talán annak örülök a legjobban. De ma ledobtam a földre és eltört!! :cry: Szerencsére nem darabosra, úgyhogy fogtam magam és mézzel összeragasztottam, most benn van a hűtőben. Szerintetek ez jó megoldás volt? Vagy van valami jó ötletetek? Úgy félek, hogy hiába ragasztottam meg, kiveszem és újra el fog törni... :cry: De mindegy, ma este kiveszem és meglátjuk. Aztán visszarakom a fóliába, amiben volt és most már sík helyre fektetem. (az volt a baj, hogy nekitámasztottam a könyveknek, na mármost egy szív ugyebár nehezen áll meg a sarkán... :oops: Ajjjjj!!!!Üssetek!!!! :evil: :evil: Aztán ha felépül a házunk, akkor felakasztjuk majd a falra. Le is fényképezem rögtön, hátha nem ragadt meg... :(

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Szilvi: nekem is volt egy kis véregetés 1-2 napig utána, de nagyon kevés. Azt olvastam egy doki honlapján, hogy az uh-s sokkal pontosabb képet ad a méhüregről és a petevezetők állapotáról. Megbeszélem a dokival, csináljuk-e meg. Nyugadtabban mennék inszemre, ha ő is látná mi van odabenn. Ki tudja mi történt azóta, mióta egy másik doki megcsinálta. És az csak annyit mondott, hogy na átment. De arról egyáltalán nem szólt mit lát még, lehet nem is nézte. Ennyiért nem is olyan vészes, 25 és 37ezer között hallottam máshol.

Tabati nekem írd meg légyszi priviben, ki ez a "varázsló" és hogy diagnosztizál. Mindig érdekeltek ezek a dolgok, csak még nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam. A gyulladásodat elfogja mulasztani a kezelésekkel?
A szívet esetleg megragaszthatnád Technokollal is, ha már nem akarod megenni, aztán szorosan folpackba csomagolva talán nem esne szét.
Vendég
 


tabati: nekem is írd meg légyszi priviben ezt az alternatív gyógymódos dolgot. én is kíváncsi vagyok erre.

a szívecskét talán össze lehetne ragasztani csirízzel. azt elvileg magad is meg tudod csinálni otthoni dolgokból. élelmiszerből. és akkor az természetes anyag.
Vendég
 


Hát most kivettem a hűtőből és raktam rá még egy adag mézet (meg lefotóztam, holnap felrakom az iwiwre, majd nézzétek meg :wink: ) és inkább nem a hűtőben szárítom, mert nem látom értelmét, nem hűtő kell ennek, csak hogy simán megszáradjon. Amúgy ráraktam egy kerek fa deszkára és úgy vissza a zacsijába. Majd hetek múlva ránézek, hogy megragadt e. Ha nem akkor lehet, hogy tényleg hozzáragasztom a deszkához valamivel, hisz tényleg nem szeretnénk megenni sosem.

Szilvi, Angi írok nektek privit! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Hja, nekem is volt ilyen élményem HSG-n, hogy katéterrel kellett lemennem egy emeletet a röntgenre. Ráadásul a szív infarktus jött rám odabent, mert nem igazán voltam jól, meg izgultam, hogy mi lesz az eredmény, ezért nem is hallottam, amikor a doki elmagyarázta, hogy be kell állni a röntgenbe, mint egy mellkasi felvételnél, csak ez el fog dőlni teljesen vízszintesre. No én ezt az "apróságot" tök elfelejtettem, és nagyon megijedtem, amikor elkezdett dőlni hátra :oops: :? Szegény doki azt sem tudta, hogy hirtelen a kezemet kapja-e el, mert le fogok róla csúszni, vagy nyugtasson, mert megijedtem! Olyan szempontból nekem pozitív élmény volt, hogy a doki nagyon jól állt a dolgokhoz, pedig akkor már 36 órája volt ügyeletben! Ennek ellenére nagyon kedves volt, és mindent elmagyarázott, a páromat is megnyugtatta, és ez jó érzés volt! :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!
Tabati: nekem is írjál privit légyszi!
Szilvi: örülök, hogy túl vagy rajta! Meg pláne, hogy minden rendben! Meglátod, nemsokára inszem, aztán csak úgy nőni fog a pocakod! :wink:

Köszi, hogy bíztattok, most talán jobb egy kicsit a kedvem, a szám még most is brutális. Na de tegnap visszamelíroztattam szőkére a hajamat, meg szerdán megyünk nyaralni. Ezek azért jó dolgok. Ja, és fogytam 1,5 kg-t.

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Anda: nekem olyan szörnyű volt a mászkálás a katéterrel, mintha ködön keresztül láttam volna, zúgott a fejem, fal fehér voltam és kegyetlenül szédültem. Csak akkor lett jobb, mikor ki lett szedve belőlem. Brrr. Nekem vízszintes röntgenre kellett felmászni. De ez az a vizsgálat, amit soha többet! Az uh-s sokkal jobb lehet és azzal nem kell mászkálni.
Hova mész nyaralni 11 nap múlva?
Vendég
 


Kinga!

Gratula a fogyáshoz, az mindig feldobja az embert! A melír is jó lehet, nekem is szőke melírozott a hajam! :wink:

Írok privit!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Nekem is szőke melírozott a hajam! :lol:
És fogytam 2 kilót!!! :D
Vendég
 


Hát én megint egy ideje nem nézegetem magam. Amikor utoljára néztem, akkor elég sokat híztam, a gatyáimon is éreztem. Viszont az esküvői ruhám egy hónap alatt nagy lett rám, úgyhogy remélem azóta én is fogytam ezek szerint, így ebben a hitben jól érzem magam, nem állok mérlegre! :lol: Meg épp most vettem fel egy nyári gatyámat, ami nyár elején szűk volt rám, most meg jó, úgyhogy... :D

Az iwiwre felraktam a mézeskalácsot akit érdekel! :wink: Az egyik galamb csőrénél látszik egy picit jobban a törés, de szerintem aki nézi, az úgyis a szöveget olvassa tüzetesebben, talán nem annyira feltűnő... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Néztétek az olimpia megnyitóját? Voltam benne hihetetlenül fantasztikus dolgok is, nagyon jó lett volna élőben látni az egészet. Viszont voltam számomra uncsi részek is. Picit hosszúra is sikeredett...

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: köszi a privit, megkaptam és én egyáltalán nem nézlek hülyének, sőt nem tartom kizártnak, hogy előbb-utóbb én is kikötök nála. Egyébként ő ott "dolgozik" ahol te laksz? A mézeskalács nagyon szép! Egy kicsit látszik a törés, de szerintem csak azért, mert én tudtam, hogy ott van.

Na hát akkor hajrá a melírozott szőkék! :wink:

Az olimpiából eddig kb. 5 percet láttam... Pedig érdekelne, csak hát Máté miatt képtelenség bármit is nézni. Kivéve a Micimackót. :roll:

Kép
németh
 
 


Én is melírozott szőke vagyok eredetileg,csak most a terhesség miatt mellőzöm :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Tabati:
Megnéztem a mézeskalácsot! Szerintem szupi! Csak azt kell elérni, hogy lehetőleg ne törjön el még egyszer!
Én láttam az Olimpia megnyitóját! Félelmetesen, lélegzet elállító volt! Arról már nem is beszélve, hogy mennyi ötlet volt benne! Gondoljatok csak arra, hogy lábnyom alakú tűzijátékok vezettek a stadionig!

Lyndee:
Hogy vagy? Vuk már elmenekült mellőled? Kitartás! Már túl vagy a felén! :D

Kép
anda81
 
 


anda:köszi a kérdést,most már "alakulok".Remélhetőleg vuk már végleg elkerül :D
íme egy kis kedvcsináló pocifotó

Kép

KépKép
lyndee
 
 


éppen most kiabáltam el,az ebéd a wc-ben landolt :cry:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee:
Ne keseredj el, most már hamarosan vége lesz! Nagyon aranyos a pocakod! :D Gondolj erre! :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Kinga!

Pesten rendel!! :wink: :lol:

Mézeskalács!

Most még mindig szárad, nem merek hozzányúlni, elhatároztam, hogy majd szeptember elején megnézem, addigra tuti megszárad, ha szétesik, akkor jön a durvább ragasztó! :lol:

Lyndee!

Én még mindig azt mondom, hogy egy kiadós vasárnapi ebéd után nekem nagyobb a pocim, mint a te 21 htesed! :lol: Úgyhogy szerintem ha összejön a baba én már az elején rájátszok! :lol: Reméljük minél hamarabb lefotózhatom a 4 hetes pocimat! :lol:
Róka meg még mindig kerülget, sajnálom! :( De azért nem annyira gáz már, mint az elején ugye? Ki tudsz azért mozdulni otthonról?

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok!

ma voltam dokinál. van a bal oldalon egy 16.5 mmes tüszőm. holnap reggel (!!) csinálnom egy lh tesztet, ha az pozitív akkor rögtön irány a doki. írt fel tüszőrepesztő szurit. azt beadják akkor és szerdán inszem. ha nem pozitív holnap az lh teszt akkor szerdán csak ultrajang lesz.
Vendég
 


Szilvi!

:shock: :D :D Ez szuper!!!!!! :D Nagggyon drukkolok, hogy pozitív legyen!!!! :D Lehet, hogy ebben a hónapban megvalósul egy álom...??? :D 8) 8) :D Látod, hipp hopp eljött ez az idő is!!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi!

Drukkolok nagyon!!!

Én is ma voltam vérvételen. 3/4 9-3/4 10-ig voltam ott kb. Te mikor? Lehet találkoztunk?
Vendég
 


Lyndee: hát a vuk jól odaszokott hozzátok! :roll: De nagyon szép a pocid, és ez a lényeg!

Szilvi: nagyon drukkolok. Gondolok rád sokat!

Én elvileg szerdán megyek vérvételre, hacsak meg nem jön már megint hamar. De az az érzésem, hogy meg fog. Szerdán elutazunk egy hétre, lehet, hogy addig nem jövök már, majd meglátom hogy lesz időm.

Angelica: te melyik vérvételen voltál?

Tabati: nemsokára majd a te pocidat is végre megláthajtuk hidd el! :wink: :lol:

Kép
németh
 
 


tabati:megnéztem a kalácsot és nagyon szép!nem is látszik rajta hogy eltört,ügyesen megragasztottad.Én legszívesebben megkóstolnám olyan jól néz ki. :lol:
Egyébként a menyasszonyi tortátok is igen fincsinek tűnt :D
Azt már én is szeretném ha nagyobb lenne a pocim,szeretnék már büszkélkedni vele.Így még nem nagyon egyértelmű hogy babás vagyok,aki nem tudja azt hiheti hogy jól bekajáltam :D
A másik topicban azt írták hogy olyan mintha bekáposztáztam volna :lol:


szilvi:szuper lenne ha már pozitív lenne az LH,nagyon drukkolok az inszemhez.ha nem lesz holnap pozitív az LH akkor is meglesz az inszem csak csúszik?
az nem baj ha reggel csinálod?

KépKép
lyndee
 
 


Kinga!

Hova mentek? :) Nekünk is kinéz még pár nap nyár együtt, úgy néz ki férjem 3 napra még el tud jönni a munkahelyéről! :D

Holnap meg jön az építésvezető, megbeszéljük a piszkos anyagiakat, majd kezdik is felrakni a falakra a tetőt!! :D Annyira jó, már ház formája lesz! :lol: Aztán nem is tudom mi a következő lépés...talán a nyílászárók...

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga:a ciszta miatt ilyen rövid a ciklusod?olyan mintha nem lenne pé-d.
szerintem biztos lenne vmi tea a cisztára is hogy felszívódjon és peteérésre is.nem próbálkozol meg vele?hátha segítene........

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee!

A tortánkat innen a babanetrők csinálta egy lány! :D És nem csak szép, de fini is volt! :wink: A mézeskalácsot én meg is kóstoltam, mert alulról is tört le belőle egy parányi darab, amit már nem akartam visszaragasztani olyan kicsi volt, meg nem is látszik szerencsére! Az íze is jó!! :lol:

A pociddal kapcsolatban meg olvastam én is más topicokban (meg láttam is), hogy ha veszel kismama gatyót, azzal már te is várandósnak nézhetsz ki, mert annyira kihangsúlyozza a pocid! Plusz ha ráveszel még valami hosszú feszülős felsőt, tuti a hatás! Szerintem próbáld ki! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Felváltva írunk Lyndeevel! :lol:

Szilvi!

Azt én is akartam kérdezni, hogy akkor ha nem lesz pozitív az Lh teszt, akkor csak csúszik pár napot az inszem. Ugye? De szerintem ez lenne a logikus...

Kinga!

Arról jutott eszembe, amit Lyndee írt, hogy nem próbálsz meg valami homeopátikás cuccost, biztos van olyan ami tényleg segít. Akár a ciklusodban, akár a ciszta felszívódásában. Annyi mindenre vannak ilyen szerek, olvasom a szülés előtt állóktól is, hogy ők is szednek, hogy simuljon el a méhszáj, meg hogy gyorsabban táguljanak stb. , akkor miért erre ne lenne valami...?

Kép
Kép
tabati
 
 


Az a baj hogy meleg van és ha annyira beöltözök megsülök :D
De szerintem a 6.hónap környékén már meg fog ugrani a növekedése,az meg már majdnem itt van. :wink:
különben a hasonló időben járó kismamiknak mind kisebb babáik vannak mint nekem,az utolsó Uh mérések alapján.szóval a baba nő csak én nem..... :?

Egyébként ha van kedvem persze hogy kimozdulok(bár ez eddig a vuk miatt nem sokszor volt),pl holnap is "randizok" a barátnőmmel,elmegyünk sétálni meg beszélgetni,esetleg beülünk egy cukrászdába. :wink:

KépKép
lyndee
 
 


tabati:Most látom hogy pé környékén vagy,ügyesek legyetek :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee!

Szerintem szép a pici poci is, nem azért írtam :wink: csak ha látszik már, akkor lehet büszkén sétálni a városban! :lol: Meg mondjuk az sem baj, ha észreveszik akkor segítőkészebbek az emberek! Már amelyik... :roll: De igazad van, a melegre nem is gondoltam... :roll: Amúgy meg biztos sok helye van benn a picinek, azért nem látszik még a pocidon annyira. :wink:

Igen, én is lesem már a tojcsit, de eddig még nem jelentkezett. Hőmet is mérem, de abból mostanság nem sokat tudok megállapítani. MOndjuk nem is mindig azonos időben mérem, úgyhogy nem is tudom mit lehet kioolvasni belőle...én nem sokat...talán majd utólag! :lol: Okulni jó lesz! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati:Szerintem mától legyetek rajta az ügyön legalább 5 napig minden nap.Nálunk ez vált be. :wink:
ha még nem is volt Pé-d ,de már kiskatonát küldhettek előre,biztos ami biztos.mindig legyen ott egy kis türelmetlen :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek! :D

Szilvi:
Hajrá!!!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!! Mindent bele!!!!!

Lyndee:
Én is szeretnék már egy ilyen pocakot! A gond csak az, hogy én eleve duci vagyok, tehát nem hiszem, hogy ilyen hamar látszani fog rajtam a kicsike! :D De mit bánnám én, csak lenne már! :D

Kép
anda81
 
 


Amy-ről tud valaki valamit?csak nem vuk kerülgeti?


Anda:Amikor a legjobban nem számítasz rá akkor fog jönni a babó!Lehet hogy előbb mint gondolnád :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee:
Úgy legyen! :D

Kép
anda81
 
 


köszi csajok a drukkokat! :) :)

igen, holnap reggel kell csinálni az lh-t. ezen én is meglepődtem, dehát csak ők tudják.
azért én ma este is csinálok, meg holnap reggel is. aztán majd meglátjuk milyen lesz. elvileg amúgy holnap egész nap pozitívnak kellene lennie, mert akkor vagyok középidőben, 14. napon és az nekem az lh csúcs és utána a 15. napon hajnalban van az ovum.

ha pozitív akkor megyek befelé, beadják a tüszőrepesztő szurit (sajna ebből nem engednek, hiába van spontán ovum, kontrollálni akarják az időpontot hogy a lehető legjobb legyen inszem szempontjából, dehát majdcsak kibírom, bár nagyon utálom a szurikat)

ha esetleg nem lenne pozitív akkor szerdán reggel ultrahang és akkor annak függvényében valamennyit csúszik az inszem.
Vendég
 


tabati: köszi a privit, megnéztem. hát nem semmi egy ember lehet. én abszolút hiszek az ilyesmikben. majd írd meg a fejleményeket is, ha nem titok. ami meg a párodat illeti, megnyugatlak, hogy ez férfigenetika :) az én férjem is ilyen :)

angi: lehet hogy találkoztunk, mert én kb fél10 körül jöttem ki onnan.

kinga: akkor szerdán megint ott az esély hogy találkoztzunk, mert vagy inszemre megyünk vagy ultrahangra. :)
Vendég
 


Hát én már nem merek csak úgy garázdálkodni a teákkal meg a gyógyszerekkel, bogyókkal. Most már végre örülök,hogy Szilvinek hála van egy normális doki aki ért is a bajomhoz, nem akarok össze-vissza mindenfélét kipróbálni.
Szilvi drukk reggelre!

Kép
németh
 
 


Hú lányok, de izgi!! :D

Szilvi!

Még mindig miattad vagyok így felspanolva, olyan gyorsan történtek a dolgok, meg egyáltalán nem volt hosszú procedura, úgyhogy hajrá holnap reggel. A szurit meg gyorsan beadják, túlleszel rajta hamar! Mindent a cél érdekében!! :D :D

Én meg gyógyulok, szerdán megyek megint, majd beszámolok mi volt! :wink: A férfigenetikáról meg annyit, hogy igazad lehet, mert egy férfi van a környezetemben aki hisz az ilyesmiben, de ő is a fiúkat szereti inkább! :lol:

Lyndee!

Rajta leszünk elkapom a férjem! :wink: :lol: Amúgy ha akkor jön össze amikor a legkevésbé számít rá az ember, akkor nekem bármikor összejöhet, mert annyira nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz, hogy egyszer csak nem jön meg, veszek egy tesztet és az pozitív lesz. Sokszor elképzeltem már, meg azt is, hogy megyek a dokihoz, aki megnéz Uhval és gratulál. De mindez még olyan meseszerű nekem! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! Kinga !

Igazad van, végülis meg tudlak érteni, én is annyi mindenről hallok, hogy mi segíthet, vitamin, ilyen tea olyan tea, mindig el is határozom, hogy kipróbálom ezt vagy azt, de aztán csak a szám nagy, már a folsavat is csak hébe hóba szedem. :oops: Gáz, mert nem tudhatom mikor sikerül, de nem gondoltam, hogy ennyit kell várni a babára, így néha már el is felejtem bevenni, meg olyan érzésem van, hogy potyára szedem. :oops: :roll: Eddig nekem egy orrcsepp segített ami homeopátiás. Nem akartam megvenni, de akkor még minden hónapban azt hittem, hogy na most babás vagyok és nagyon meg voltam fázva, s még egy rendes orrcseppet sem mertem használni. (azóta már nem vagyok ilyen alapos :oops: :lol: ) Szóval régebben herpeszre kaptam homeopátiás bogyókat, de nem nagyon használt. Nekem a krém válik be. Ezért nem bíztam a cseppben sem, de meglepetésemre kidugult az orrom. Úgyhogy néha-néha érdemes próbálkozni ezekkel is.

Kép
Kép
tabati
 
 


csináltam ma este is egy lh tesztet. két csíkos de még halvány a második csík. kíváncsi vagyok hogy milyen lesz reggel. elég furcsa hogy reggel kell csinálni. nem is értem, hogy miért, mindenhol azt olvasom, hogy délután vagy este. na mindegy remélem reggel viszonylag erős két csíkos lesz. az első vizeletből is csinálok egyet meg úgy 8-9 körül is egyet. aztán majd meglátjuk.
Vendég
 


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi:

Akkor tuti láttuk egymást. Mi a párommal álltunk a nővérszoba ajtajában kb 3/4 órát. Biztos láttál, mert más nem állt ott annyit. És Te merre felé ültél?

Mégegyszer drukk reggelre!!!
Vendég
 


na megcsináltam az lh-t első pisiből. rendesen két csíkos :D

megcsinálom azért 8 körül a "rendes"-et is, ahogy kérték. Remélem még erősebb lesz :D

angi: én az első sorban ültem, szinte az egyik öltözővel szemben. farmer volt rajtam és nagyon olvastam :D
sajna nem emlékszem rátok, mert alapvetően nem szoktam nézelődni, de ha legközelebb is egyszerre nleszünk ott, akkor majd figyelek :D
Vendég
 


megcsináltam a második lh tesztet. még erősebb mint a reggeli :D

öltözöm és megyek a szurit beadatni :D

majd utána jelentkezem:D
Vendég
 


Szilvi!
ez nagyon jó hír! :lol: :lol: drukkolok!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++ akkor ezek szerint holnap meglesz az inszem! :wink: :D szorítok nagyon.

Kinga
jó nyaralást, pihenést. vasárnap hazajöttök? vagy maradtok 20-áig? Balcsi? vagy hova mentek? gratulálok a 1,5 kg hoz.

Kép

Kép
syrynx
 
 


megjöttem :D

szuri megvolt. nem volt vészes.

holnap reggel 8ra kell mennünk a párommal. akkor még megnéz ultrahangon a doki és ha minden oké akkor meglesz az inszem :D :D
Vendég
 


Szilvi:

De jó, hogy túl vagy rajta, remélhetőleg holnap is minden rendben lesz. Azt fogja látni uh-n, hogy megrepedt a tüsző? Vagy csak azt látja, hogy nem lát ott már semmit, ahol a tüsző volt?
Az injekciót neked kellett kiváltani a patikában?
Én azt hiszem láttalak téged, vékony, szőke, hosszú-félhosszú hajú vagy ugye? De kár, hogy nem tudtam, Te is ott vagy, dumizhattunk volna!
Én tegnap 21. napi hormon vérvételen voltam, leközelebb majd a 3. napira megyek talán a jövő hét elején.
Drukkolok holnapra is!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: