Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nekem is a háziorvosom írt beutalót az ÁNTSZ-be,de nem azt írta a papíromra,hogy lombik miatt,hanem valami mást kitalált.Ez teljesen az orvosok jóindulatától függ.De lombikosoknak tényleg fizetni kell.A férjemet az ő dokija hamar elutasította,hogy mit képzel...

Kemény heten vagyunk túl.Remélem a következő már könnyebb lesz!Azt hittem eddig,hogy nekem vannak a világon legjobb gyerekeim akik ritkán sírnak,sokat alszanak,de ez a héten megcáfolódott.Ki vannak fordulva önmagukból.Nagyon nehéz velük,és jövőhéttől apa már dolgozik! :oops: :oops: :oops: Bízom benne,hogy ez átmeneti időszak.
Kincs!Donát hogy viselkedik mostanában?

Szmet!A görcs jót is jelenthet!

Kép
ani0227
 
 


Szülés után meddig normális,hogy nincs menszike? :roll: Mikortól várható?

Kép
ani0227
 
 


Csajok!
Tőlünk kapásból kérdezte az ANTSZ-ben a csaj, aki a vért vette, hogy lombikhoz kel -e. Mondzuk, hogy igen. Semmit nem kértek, életem legöügyesebb vérvétele volt (ha nem nézek oda, észre se veszem) és sok szerencsét kívántak.

Ani!
Egyénenként változó. Ha szoptatsz, akkor akár még hónapokig sem jön meg. De semmi baj nincs vele, ha jó a memóriám, nekem Manóval olyan 4-5 hónap után jött meg először. Ja és ne ijedj meg: több lesz a vér az elején, mint amihez korábban szoktál, fokozatosan fog visszaállni.
vovanda
 
 

 
 

ANTSZ
Az, hogy kell-e fizetni, azon múlik, hogy szűrővizsgálat, vagy "betegség" miatt kérik-e a vizsgálatot...

Ani
Nekem Majmocskám van :oops:
Mensi... sajnos megjött :cry: ... elvileg szoptatás alatt nem kellene...
Vendég
 


Sziasztok!

Ani a hetünk nekünk is ilyesmi volt...
Sírni nem sírt csak az éjszakai alvásunk zavarodott meg kicsit...volt hogy 5.30-ig mukk nélkül aludt volt hogy szopizott kétszer és volt az is hogy kétszer simivel visszaaludt és 6.30kor evett csak :shock: :roll: olyan jól beállt pedig az éjszakánk tök kiszámítható volt, remélem rendeződik. Mikor kel akkor sírdogál a fenekét mereszti és 1-2 puki kijön,ha sikerül visszaalszik ha nem kell a cici.. normális hogy a pukikkal küzd lányok?? Van kis infacolunk most estére azt adok neki.
Mensim nekem sincs, jól elvagyok aztán jöhet a tesó.
Kispasid nagyon cuki!!!!!!!

Pusz mindenkinek
Vendég
 


ani: Köszi a bíztatást. Hogy őszinte legyen olyan semilyen érzésem van. 1 hétig legalább éreztem valamit hogy van bent valaki de most semmi a görcsökön kívül. Lehet már nem figyelek oda és azért van.
Hú kitartást a picikhez. Bizti jók lesznek hamarosan. Lehet hogy ez a hülye időjárás is közrejátszik.

szmet
 
 


Kép

szmet
 
 


marejke: Olvastam az üzidet. Létezik olyan megoldás hogy a debreceni kaáliba kérsz egy nyomtatványt a mi utazáshoz jó és az oep 100%osan visszatéríti. Én így járok. És ez buszra és kocsira is érvényes.
Illetve tudnak adni igazolást hogy voltál na persze azt hiszem ez így fizetés nélküli munkanap.

szmet
 
 


Kincs!
A 3. hónap után változik a tejed összetétele, valószínűleg ez viseli meg a babát. Balunak valami kegyetlen szorulása volt ebben az időszakban, sokat kínlódtunk. Infacolt szerintem ne adjál, nálunk csak rontott a helyzeten.
vovanda
 
 


Vovanda köszi!! :)
Két napja adom és nem jobb..a kakis napi 3pelus 1-re csökkent remélem tovább nem fog :?
Ti ,hogy vagytok magatokról keveset írsz?.
Fürdőszoba??
Vendég
 


Kincs!
Nem vagyok túl jól, panaszkodni meg nem szeretek. Vacak lett a vérképem (alapból vashiányos vagyok) és nehezíti a rendbetételt, hogy nem nagyon bírok vasat szedni. Lehet, hogy injekció lesz a megoldás, nem tudom.
A fürdőszoba kész, nagyjából rendet is raktunk. És azon töröm a fejem,hogy Manó már egyáltalán nem megy bölcsibe. Álljon be rendesen a szobatisztaság, tudjuk kezdeni az ovit. Meg lassan elkezdek tanulni, szept. 5-én szakvizsga.

Ha Kiskincs nagyon szenved a kakival, lehet neki adni Duphalacot, csak a gyerekorvostól kérdezd meg az adagot, arra már nem emlékszem.
vovanda
 
 


VOVANDA EGYIK ISMERŐSUNK AJÁNLOTTA A FERROCOMPOT HOGY AZ JÓL TOLERÁLHATÓ ÉS NAGYON JÓL FELSZÍVÓDIK PRÓBÁLTAD MÁR? REMÉLEM HAMAROSAN JAVULNAK AZ ÉRTÉKEID!!! ÉS JOBBAN IS ÉRZED MAGAD ELMÉLETILEG A 12.HÉT UTÁN JOBB ,BABÓCÁK TESSÉK MÁR MOST A NAGYKÖNYVHÖZ IGAZODNI! :lol:
http://www.invitro.hu/ferroforte.php
Vendég
 


Kincs!
Legalább ötfélét próbáltam már. Sajnos már annyi vastól is kikészül a gyomrom, ami az Elevitben van. És hát az nem sok. Ami meg a nagykönyvet illeti: az egyik babának a 12. hetes UH-n pont akkora volt a feje, mint Manónak 12 hetesen. :lol: Szóval ők jól vannak, anya meg lerongyolódik. :?
vovanda
 
 


Csajok a vérvétel után ugye nincs uh? Csak a doki elmondja majd hogy mi a helyzet ugye?

szmet
 
 


Lányok köszönöm az infókat, nagyon rendesek vagytok. Már alig várom menjek D-be, remélem ott jobban haladok majd.
marejke
 
 


Szmet!
Vérvétel napján akkor sincs mit nézni, ha terhes vagy. Vissza fognak rendelni, egy darabig kb. hetente fognak nézni, hogy hogyan fejlődik a pocaklakó. Szívhang kb. 6 hetesen lesz, előtte csak petezsák.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Kincs, Ani, sajnálom a nyűgös napokat..

Vanda, nem tudom a kipróbáltak között szerepelt-e a Neo-Ferrofolgamma gyomornedvellelálló tabletta. Vas és folsav keveréke, a folsav segíti a vas felszívódását. Bár én nem vagyok vashiányos, a dokim kb. a 15. héttől szedette velem, hogy ne is romoljon a vérképem. Egyébként eleinte én se nagyon bírtam a vasat, abba is hagytam az Elevitet, s áttértem a Maternára. És reggelire teljes kiörlésű kenyéret ettem, aztán így helyre jött a gyomrom és az emésztésem.

ANTSZ-nél nekünk sem kellett fizetni, a nőgyógyásztól kértem beutalót, s ahogy Vanda is írta, tőlünk is megkérdezték, hogy lombikhoz kell-e, és sok sikert kívántak.

Marejke, drukk, hogy Debrecenben sikerrel járj! :wink:

Lányok, volt valakinek az utolsó trimeszterben hüvelygyulladása? A múlt héten a doki enyhe gyulladást látott, írt rá Candibene kúpot. Mennyi idő alatt múlik el?

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!
Azt bírtam a legrosszabbul... Maternát nem szedek, attól (állítólag) én is dagadok, meg a babák is. A gyomrom totál készen van, teljesen mindegy, mivel próbálkozom. A kenyeret alapból itthon sütöm, próbálok mindenre figyelni, gyomorsavtúltengés marad.

A hüvelygyulladás hamar gyógyul, és már most a kúp a babának sem árt. Sőt, fontos, hogy kikezeljék, mire szülsz.Szerintem ugyanúgy gyógyul, mint normál esetben: 1-2 hét maximum.
vovanda
 
 


Köszönöm mindenkinek az együttérzést!
Kincs!A mi éjszakáink is felborúltak!Jázmin végignyomatta a 12 órát,most 3-4x felkel.2 kajcsi,de nem sok,és egy nagy ölelés.Volt,hogy kb.10x is felkelt egyik éjszaka.Tegnap egyszer kelt.Hátha...
Szabi mostanában meg túlpörög,és nincs az az ember aki meg tudná vígasztalni.Észre sem veszed rajta,hogy fáradt,mert nem mutatja,de egyik percről a másikra mint akit elvágtak.Másik véglet:Ma hazafele hangosan végigkacagta az utat a babakocsiban,amikor sétáltunk.Csak úgy magában.És úgy csinál mint egy varjú,csak visszafele szívja a levegőt(Nem tudom értitek e... :roll: )Jázmin pedig csak nézi,hogy ennek a "valaminek" itt mellette mi a baja.
A kisasszony pedig beterített sárgarépa pürével egy kis tejcsivel vegyítve,és úgy kellett hazajönnöm végig a városon.Miért is ne fehérben voltam!

Menszi ügyileg megnyugodtam.De nem is tudom miért félek....
:roll:

Gigi!
Majmocska???
Képet raksz fel a gyerkőcökről?

Vanda!
Akkor mostantól tanuljál!Mindjárt itt a szept.!

Mazsi!
Hogy birod a nagy melegeket?

Kép
ani0227
 
 


Barnázgatok! :cry: :cry: :cry: :cry:
Na most fogalmam sincs hogy mi van és vérvétel még csak holnap és persze még csak a 25. napban vagyok.

szmet
 
 


negatív

szmet
 
 


Szmet!
Sajnálom. De a vérvétel lesz a tuti.
vovanda
 
 


Sziasztok

Szmet :( :(
De biztosat a vérvétel mond, a barnával ne törődj.

Marejke akkor majd , bár ne kelljen, hozzád jövök infóért leidenennel kapcsolatosan.
Ne búslakodj miatta, itt a babaneten tudok olyanokat akiknek ez a bajuk, és már vagy babáznak, vagy most állapotosak. :) :wink:

Lányok Ti hogy tervezitek, elmondjátok majd utódnak hogy hogy készült stb. vagy marad titok??


Aki tud nekem választ létezik, hogy a sok folyadékbevitel rendszeresen, javítja a véreredményeket??

Kincs te terhesség előtt vagy közben mérted a cukrod??

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


árnika: Ha lesz egyszer babám én tuti el fogom neki mondani.

szmet
 
 


Sziasztok!
Bocsi,hogy így ismeretlenűl betolakodom,de egy gyors kérdésem lenne.
Van köztetek olyan aki ismeri a pre-seed termékenység barát intim síkosítót vagy esteleg használta is?
Ha igen írna rólla véleményt priviben.
Köszönöm ha válaszol valaki.

Kati76
kovacsne.kati
 
 


Árnika!
Nekem már a várandósnaplóban is benne van nagyjából, hogyan lettek az ikrek. Az pedig nekik készül. Szerintem tök felesleges titkolózni. Bár nálunk annyi nehezítés van, hogy Laura (a párom kislánya) nem fogja tudni, hogy ő is lombikbaba. Az anyja iszonyatos családi titokként kezelte az egészet, nem hiszem, hogy el fogja mondani neki. Ezt pedig nekünk tiszteletben kell tartani.
vovanda
 
 


szmet: sajnalom a negatív tesztet :( azért a vérvétel biztosabb, hátha mégis...bíznunk kell a sikerben, muszáj, másképp nem haladnánk előre.

Árnika: nem szeretnék infókat adni a Leidennel kapcsolatban, bízom benne, hogy jó lesz az eredményed. Ahogy olvasgattam a fórumban már régóta várjátok a babócát, remélem hamarosan már pozitív tesztről számolsz be, nagyon megérdemelnéd.

Én megcsináltattam a hormon labort, holnapra lesz kész, jövő héten már azt legalább tudom vinni D-be, úgy várom már menjünk, annyira bízom benne, hogy ott segítenek végre megvalósítani az álmunkat.
marejke
 
 


Mikor megtudtam, hogy Leiden-es vagyok nagyon elszomorodtam, már már nem is hittem, hogy nekem is lesz gyerekem, de aztán utána olvastam és azért van remény...remélem én azok közé fogok tartozni akiknek sikerült. Nem lesz könnyű, de hátha...
marejke
 
 


Sziasztok

Kovácsné Kati Én még soha nem hallottam erről a dologról, de szivesen olvasok róla.
Igaz lassan már csak a emlékeim léteznek a nemi életemről :lol:

Vanda a centrifugát ki ne hagyd belőle :wink: :lol:

Marejke aranyos vagy. nem akarok neveket írni, de egy másik topikon komolyan írtam hogy tudok olyanokat, akik szúrták, és már babáznak. Fel a fejjel.
Én mikor sorban kiderültek a dolgok, (nem mondom hogy nem törtem össze)de akkor szinte fellélegeztem , hogy végre valami amivel lehet mit kezdeni!! :?
Arra pedig , próbálj ne gondolni , hogy nem!!! Borzasztóan nehéz, tudom, de sikerülni fog nekünk is, csak nekünk ezt a lapot osztották odafent, hosszú , nehéz, de engem kárpótolni fog Kispuszedlim egyetlen mosolya az elmúlt évekért.

No és gondolj arra, hogy statisztikai adatban kimutatták, hogy a lombikos babák okosabbak a természetes úton fogant társaiknál!!

pusz, megyek megnézem Görög Zitát

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


itt is aláírom a jelenléti ívet:-)
bocs mindenkitől, figyelek rátok, de most (is) lusta vagyok visszaolvasni és mindenkinek írni...

üdv az újoncoknak, mindenkinek nagy-nagy hajrá, akinek aktuális, annak grat, és nagyon szépek a babók...

cica....elfelejted, hogy én is írok amolyan babanapló-félét Laurának...abból ki fog derülni, hogy ő is lombikbaba...

és fujjj, törjön el a kezem, ha még egyszer ilyet írok ( :P ), de árnikákának igaza van.....a lombikos babák tényleg nagyon okosak, sokkal okosabbak mindegyik másik babánál...igazam van anyukák? :-)

árnika drága....mit mondjak, jó ízlésed van....ha nekem is csak emlékeim lennének a nemi életről, lehet, hogy én is görög zitát nézegetném :lol:
1szálpasi
 
 


és asszem, most megyek lapítani, mert ha vanda ezt emglátja, húzni fogom a nyakam és szorulok:-)
1szálpasi
 
 


ááááá, sajnálom, hogy a már elküldött hozzászólást nem lehet módosÍtani....most már így marad, mert lusta lennék újra bepötyögni.......az azért mindenesetre érdekelne, hogy árnika miért kattant ennyire rá görög zitára :lol:
eddig azt hittem, ez olyan pasis szokás :lol: :roll:

és árnika: RÉSZLETEKET A RÁKKATANÁSRÓL ÉS FÉNYKÉPES ILLUSZTRÁCIÓT!!!! :lol:
1szálpasi
 
 


Pasi fújjjj, neked lehet bejön , tiszta perverz vagy.
Én maradok inkább az emlékeknél

A hozzászólásodból egy mondat volt ˝csak˝igazán értékelhető:
Idézem: Árnikának igaza van :lol: :lol: :lol: [/url]

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Lehet tényleg átmegyek gyilkos galócába :evil: egyre jobban rontassz helyzeteden :twisted:

Ja, és még hogy pálmafák........ :lol: :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika: köszi a biztatást, rám fér.
marejke
 
 


Pas!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem tudod, hogy ezért most kissé komolyan haragszom!
vovanda
 
 


És bocs, ennek egy része vélhetően hormontúltengéses hiszti DE!!!!
Köpök a statisztikákra és ha elfelejtettétek volna, Balu spontán baba. És nem hiszem, hogy ettől kevésbé lenne okos. Szóval ez most zokon esett.
vovanda
 
 


Vanda miután elküldtem hsz. utána gondolkoztam, hogy le kellene azt is írni, hogy miért írták azt.
Éppen ezért, hogy ne bántson senkit sem !!!!! köztük Téged sem!!

Szóval a hülye statisztika szerint, a lombikos babák azért okosabbak, mert a szülők annyit vártak rájuk, hogy többet foglalkoznak velük , több mindenre megtanítják őket mint , természetes úton fogant társaikat.
De hangsúlyozni szeretnémhogy ez statisztika, és nem kell [b]általánosítani!!!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


pasi többet nem ír és nem beszél a csajával, amíg meg nem születtek a babák....vagy el nem múlik a hormontúltengés....
vagy akármi. de ennek semmi értelme.
1szálpasi
 
 


Nem sikerült. De szeptemberben kezdhetek is valószínű long lesz. A férjemnek lesz genetikai vizsgálat.

szmet
 
 


Szmet: annyira sajnalom...
Szeptember már itt van nemsokára, akkor már biztos sikerülni fog.
marejke
 
 


A mai mérések eredménye: "A" baba fej 27 mm, ülőmagasság 86 mm. "B" baba fej 26 mm, ülőmagasság 73 mm. Szóval egy hét alatt több, mint egy centit nőttek, nem csoda, hogy feszül és fáj néha a hasam, csinálják maguknak a helyet. :lol:
vovanda
 
 


Vanda, Pasi a babák nagyon ügyik, szépen nőnek :D
Vassal mi a helyzet?

Szmet :( Két lombik közt ki kell várni 3 hónapot, egyrészt hogy a szervezet működése visszaálljon, másrészt az OEP akkor támogatja a beavatkozást.

Móni, eltűntél :roll:

Mi holnap megyünk a klinikára a lepény miatt áramlásvizsgálatra, UH-ra. Meg csinálnak valami toxo panelt :roll: :oops:
Kúpozok a gyulladás miatt, bár nem szívesen...
Kenetet valamikor vesznek kötelezően?

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!
A kúp miatt ne idegeskedj, nem lesz semmi baj. Kenetet nem hiszem, hogy vesznek, legalábbis engem a 12. heti rákszűrésen kívül nem zargattak. A te esetedben lehet, hogy nem ártana. Beszéld meg a dokival, ártani nem fog. A lepény miatt meg ne aggódj. Becsülték már a baba súlyát? Ha igen, mekkorát mondtak?
vovanda
 
 


Vanda! Hát pedig eléggé aggódok. Mindig van valami... Még sose volt hüvelygombám, gyulladásom, ilyesmi, bezzeg most terhesen már másodszor. Pedig csak zuhanyzok, Lactacidot használok, és mégis. Bár most én nem észleltem semmi tünetet, a doki látott gyulladást. Azt olvastam, az utolsó hetekben kell lennie egy kötelező kenetvételnek, hogy kiszűrjék az ilyeneket, főleg a srteptococcusB-t. Na majd holnap rákérdezek.
A legutóbbi uh-n már 1,5-2 kg közelinek saccolták a baba súlyát.
Ja, és hogy ez ne legyen elég, a nagy meleg napokon vizesedik a lábszáram és a bokám :(
Na, szóval holnap túlórázni fognak rajtam a klinikán. Remélem a baba egészséges és szépen fejlődik az anyja nyűgjei mellett, csak ez izgat!

Bocs, nem akartalak ilyen hosszan traktálni benneteket, de így a végére minden összejött, s parázok a szüléstől is...

Kép
mazsi02
 
 


sziasztok! picit be kukantok

vanda! nalam az elso dolog amit neztek kb 8 hetesen hogyha egy burokba vannak vagy ha egy mehlepenyhez tartoznak, mert alitolag 3 tipusu iker terheseg van ezektul fugoen es maskep kel oga figyelni eben a 3 lehetosegben, nekem a babok 2 burokban vannak es 2 mehlepeny van, remelem nalatok is igy van, alitolak a leg job a babaknak.... :roll: sajnalom hogy nem jol vagy, nekem tavalj venan adtak vasat, nagyon le eset a lapar utan, persze most az utalso ver kepem is hianyos vasban, majd a jovo hetem meg latom mit mondanak, aszt mondod hogy nem jo a materna, nekem pont most fogy ki, anak idejen a kaaliban aszt mondtak hogy szedjem a szoptatas vegeig, gratulalok nagyon jol nonek a babak

arnika! hat egy csomot nezelodtunk a barataimal a napokban, voltunk veronat, velencet meg nezni, voltunk a garda ton, vasarolgatni osze visza, volt mikor este ki voltam facsarva, de jo volt. A meselesel kapcsolatban nem tudom hogy lesz, mivel nalunk donnor volt, nahezeb a helyzet, a sima iszem vagy lombik lett volna nyugodtam el mondanam, de igy... majd meg latyuk

ani! :cry: sajnalom hogy a picik trefalkoztak veled a heten, remelem minden visza all, te a terheseg alat ebredtel egyszaka, en szinte minden ejel fel ebredek fel 3 korul es a babak is ebren vannak mert mozognak, szerinted aszt jelenti hogy kb aban az oraban majd fel ebrednek szules utan is, en aszt mondtam a ferjemnek hogy igen es o aszt mondta hogy tul sokat olvastam mert szerinte bizti majd vegig alszak az ejszakat :wink: szeretne o... :D

kincs! :(

mazsi! remelem hamar el mulik az a nyavanya, szep sulja van mar a kis fickonak, kerdeztem mar hogy mi lesz a neve? en is vizesedek sajna nem nagyon van mit csinalni

szmet! sajnalom :( de el jon majd a te babocad is

pasi! bizti nagyon okosak a lombikos babak, az inszemesek is es a "normal" babak is, de persze mindenkinek a sajatja a leg jobb es enek igy kel lennie, semmi szukseg a statisztikakra, na nem akarlak le torni csak hagsulyozni hogy mindenkinek a sajatja a leg job atol fugetlenul hogy "keszult", milyen hulyeul hangzik....

nekem tegnap mondtak hogy van egy gyenge diabetiszem, kaptam uj dietat es a pajzsmirigyem is meg van picit duzadva, erre kel uj ver vetel, a doki aszt mondta hogy nem kene roszabodjon a helyzet es a babaknak sem lesz bajuk belole, 2 het mulva visza kel menyek, de most hogy meg itt vannak a vendegek eleg nehez dietazni, majd hetfon reggel menek, remelem le tudom vini a cukor eredmenyt, a furcsa az hogy kenyeret lehet eleg sokat enni es szinte semmi gyumulcsot :?:

na puszi mindenkinek! majd hetfotol tobbet leszek mert mennek a vendegek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


móni: teljesen igazad van.
szerencsére vandában és bennem is elmúlt a hormontúltengés, és megint minden rendben van:-)
lányok: ha ti is nyúzzzátok még egy kicsit vandát, hamarosan lesznek pocakfotók:-))) (eddig nem engedte, mert szerinte úgy néz ki, mint egy tehén....pedig nekem nagyon tetszik)

árnika: láttam ma egy olyan kocsit a városban, mint a tiéd....először azt hittem, te vagy, de aztán rájöttem, hogy az a kocsi ment, így nem lehetsz te:P
vigyed a krumplit, mert kezdek éhes lenni:P
1szálpasi
 
 


Sziasztok

Vanda mi az hogy tehén :evil: most az egyszer egyetértek Pasival, nekem is nagyon tetszik pocid.
Fotóóóóóóóóót!!!!!

Móni komolyan le a kalappal elötted, nagyon jól birod a strapát. Ezt a kenyér dolgot nem értem, bár éppen nemrég olvastam hogy kinek mi emeli meg a cukrot, de azt is csak akkor lehet tudni ha rendszeresen nézik.
Gyümölcsöt nem?? :shock: még ha a szőlőt mondaná csak.
De majd megyek én is hozzád, :) igaz majd csak ha meglesznek M&M, és megszeretgetem Őket, és jössztök velünk is Velencébe, hátha most jobban tetszene.
Még tartozol pocifotóval, és babaszoba fotóval.

Pasi nem tudom miért sipitoztál krumpliért, így is lenne miből leadnod :twisted: :lol:
Bejött a dolog, gondoltam megcsörgetlek , de csak hogy nevess :(
Izlett amit sütöttem???

Többiek???

Ági doki szabin, majd szept. közepén lesz. De a másikhoz megyek jövőhéten( már félek tőle)
Szerintetek nem furcsa idegen embernek beszélni érzésekről, gondokról???

Mazsi bár még nem vagyok tapasztalt ilyen téren sajnos, de sokat olvasok. :?
Lényeg állítólag a kismamiknak hamarabb elöjön ez a fertőzés ilyenkor.
A szülés....kívánom neked hogy kb. úgy viseld, és gondolj vissza rá mint Kincs.
Fogsz szedni homeos bogyeszokat, amik ilyenkor jók??

Régiek, újak tessék jelentkezni!!!

pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Móni!
Ez a diéta tényleg elég furcsa. Semmi gyümölcs? Na mindegy, ehhez nem értek. A diabétesz miatt tényleg ne izgulj, a babáknak nem árt és szülés után el is felejtheted az egészet.

Árnika!
Kösz a krumplit. :lol: Meg jó volt, hogy jöttél, majd ismételünk.
vovanda
 
 


Mazsi!
Terhesen könnyebben gombásodsz, ne idegeskedj. A vizesedés ebben a hőségben nem csoda, próbáld meg legalább térdig beletenni a lábad langyos vízbe. Lejjebb nyomja és a közérzeteden is javít.
A streptococcust a 36. héten szűrik (már akinél, nekem nemigen volt vagy nem emlékszem) de úgy alapvetően nem baj, ha ott bent már nem bolygatnak ilyenkor. Nekem a dokim méhszájat is talán összesen 3szor nézett, ebből egyszer én kértem, mert akkor sokat keményedett a pocakom.
A szüléstől ne félj. Nem hazudok: fáj mint állat. De megéri. Értelme van és amint kint van a baba, mintha elvágták volna, el is felejted az egészet. Nekem Manóval a kitolási szak egy nagy maszatba mosódik, alig emlékszem valamire. Igazából csak arra, amikor a hasamra tették a babát. Szóval nyugi és ha valaki esetleg rémtörténetekkel akar traktálni, lődd le. :lol:
vovanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?