Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

mi is szerencsésen hazaértünk, szuper volt a hétvége 8)

Lécci küldjetek privit, hogy mit módosítsak a táblázatban, látom vannak új kisfiaink-lányaink :lol:

Csöre, szegénykém, elhiszem, hogy rádijesztettek, de hidd el, minden rendben a Manóval!!!!!!!!!!!!!!!

Kata, képzeld, úgy néz ki, hogy mi is ugyanazt a babakocsit vesszük meg, amit kinéztél :D Én a Bamboo színnel szemezek :wink: Tud mindent, amit szerettem volna, csak az a kérdés, befér-e a kis autóm csomagtartójába :roll: A Chiccohoz nincs isofix talp, amit eredetileg kinéztem, sajnálom, mert az kisebb lett volna, és 2 irányban tolható és telekarosra is meg lehet csinálni. De a biztonság sokkal fontosabb... Azért még utánakérdezek a Brendonban az isofix témának :roll: .

Cukor: nekem még egyszer sem nézték... :roll:

Hanna, milyen volt a hétvége?

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást és a tanácsokat is az afp-vel kapcsolatban.

liuska: sajnos még nem tudom ,hogy fiú vagy lány az én pocaklakóm,
de remélem hogy a következő uh-nál nem lesz olyan szégyenlős.
kislányom természetes lányt szeretne,de az apukája úgy érzem most egy fiúra hajt. Hát mind a két kérést nem tudom teljesíteni :)

Ez a cukor vizsgálat elég érdekes,mert a kislányommal még csak arra kértek hogy reggelizem, de most nálunk is a cukros víz van bevezetve.Valahogy túl fogom élni de készülök én is citromlével hátha lehet hozzá tenni.

kata8110:nálunk a kislányom velünk volt és tényleg sokat számított ,hogy csak oda veszem megszopiztatom aztán vissza teszem a helyére. alig vártam hogy aludhassunk egész éjszaka ,de ez nem jött össze, 2 éves elmúlt mikor le tudtam szoktatni a szopizásról és addig minden hajnalban megébredt egy kis szopizásra.

Kép


Kép
poszani
 
 


Hello lányok!
Köszi a megnyugtató szavakat az afp-vel kapcsolatban. Lehet, hgoy holnapra meglesz a vérvégel-eredmény.

Csöre :lol: Lehet, hogy kiscsaj, nem? Ha ennyire nem akarja magát megmutatni??!

picuranyu :lol: HÁt, ez tényleg izgalmas! Nem is tudom, hogy bírja ki valaki,hogy nem kérdezi meg a nemét, amikor már lehet. Én ki nem bírnám! Nem mintha nem lenne mindegy! :wink:

Petne :lol: ezek szerint Te is uakkor voltál afp-n, mint én. szóval,
ez lehet jó is. A múltkor nagyon szégyellős volt (12. hetin), remélem szerdán többet látunk belőle.
Tényleg! Milyen méreteket néznek még ilyenkor. Úgy tudom, hogy az ülőhosszt már nem.. vagy igen?

Katuska :lol: Ez a bukta baromi jól néz ki!!! asszem megpróbálom a héten megalkotni... Bár még sosem csináltam -csak fánkot meg lángost szoktam.

Lassacskán megkezdődnek az átalakítások a kisszobában. Kicseréljük a nyílászárókat -már megrendeltük- meg a radiátort. De lehet, hogy ezt már írtam. Úgy néz ki, hogy a fűtési szezonra készen is leszünk.

NEm tudja valaki, hogy most mennyi a szocpol. és hogyan lehet felvenni egy gyerekre??? Tervezzük, hogy pár éven belül elköltözünk és jó lenne tudni, milyen lehetőségek vannak. :roll: :roll:
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

 
 

szia poszani :lol:
velünk egyébként uez volt (afp), ezért is voltam bizonytalan. A védőnő mást mondott, mint a kórházi/beutalós doki. Így inkább megcsináltattuk előbb---később még lehet, de utólag nem, igaz?
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

Gyorsan eltelt a hétvége: :)

Hanna: te még lógsz nekünk egy névvel. ;)

madaran: én úgy tudom 900 E jár egy gyerkőcre, használt lakás vásárlása esetén. Új vásárlás esetén pedig 1.200.000. De nem vagyok ebben biztos, csak így rémlik.

Én Szerdán megyek védőnőhöz, kapom meg a beutalót AFP-re, igyekszem el is végeztetni minél hamarabb, mert rohan az idő, bár a véleményemet már leírtam erről. :) De ha kell, akkor kell.

Remélem, hogy akiknek még nem mutatta meg a pici magát, azok megtudják, hogy mi van a lába között, hamarosan. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Hirtelen most nem tudok visszaolvasni, akkora a termés :lol: Meg a munka :evil:
Vickybabe: egy gyors reakció a bamboo kocsihoz!
Képzeld, nenm lehet kapni a bimbomarketen csak pirosat és hogynem is rendelnek többet a peg-peregótól, mert állítólag totál kifogytak. Itthon van a Brendonban, lehet rendelni, az M5-ösnél illetve a Váci úton van is a boltban, úgyhogy mi este rohanunk megvenni, nehogy elkeljen. Egyébként a nem fordíthatósból fullon van a készlet a bimbomarketen, de látom, Téged is jobban izgat ez a verzió! :D

Majd még jövök bővebben!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Poszani! Üdv itt!!!

Moffli! Örülök, hogy jól vagytok! :wink:

Petne! Remélem, jól vagytok.

Katuska! Kérek szépen a buktából! :)

Vickybabe! Nagyon király volt otthon.

Vicky! Köszi szépen a linkeket!!!!

Picuranyu! Olivér Viktor a Zsebink neve. :wink:

Madaran! Ha gondolod, adj egy e-mail címet priviben és köldöm a szoc.pol infót. Használt lakásra csak a meglévő gyerek után adnak! Új építésre még lehet vállalni. A pocaklakó is vállalt babának számít.

Csöre! Hogy vagy? Milyen volt a buli???
Kata! Kevés melót!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, szép neveket választottatok :D be is írtam a táblába, gondolom nem bánod :wink:

Kata, nagyon köszi az infót - hogyhogy nincs? :shock: Azt írja, hogy rendelhető mindegyik szín :roll:

Madaran, drukk holnapra, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!! Szocpol -mi tavaly vettük fel megelőlegezőként, sajna az aktuálisat nem tudom :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Vicky, nagyon köszi a linkeket, meg is nézem őket :lol: :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe! Nagyon szépen köszönöm.
Raksz fel egy táblát majd? Nagyon sok hiányzó van ám!


Szoc.pol.:
1218453839.5851.pdf

Sikerült feltöltenem. Ha kérdés van, szóljatok. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! már csak kettő bukta maradt az is kőkemény...már csak dísznek jó:)

Picuranyu! én úgy tudom egy terhességi vizsgálat sem kötelező. MAgyarul senkit nem lőnek főbe ha nem csináltat afp-t. Főleg ha csináltatott integrált tesztet. A 4 bejegyzés ígyis úgyis meglesza ksikönyvben ami kell az anyasági támaogatáshoz. HA jól belegondolok vannak akik soha nem voltak egy vizsgálaton sem...de az inkább no comment :evil:
Viszont az afp teszttel együtt csinálják a hepatitis szűrést is ami viszont fontos!

Anna én gondolkodom rajta, hogy mégsem kérdezek majd rá a nemére. Egyrészt tényleg mindegy, meg az az izgalom oylan jó. Bár úgysem fogom kibírni! Viszont senkinek nem mondjuk el a családból:) Agyamra mennek, hogy állandóan kérdezik úgyhogy már eleve azt mondom, hogy tudom mi lesz de nem árulom el!

Tegnap este meg ma reggel és most is éreztem nagyon enyhe kaparászást. :) Még nagyon kis gyenge, oda kell figyelnem rá, de ez már Ő!!!!!
katuska79
 
 


Vickybabe: a bimbomarketen a Trio P3 Switch modular system már csak Tango színben van :( A többi, az mind a nem fordíthatós sport részes -- abból van minden szín, azok a nem Switch modellek. Én már emaileztem velüke ezügyben, sőt, fel is hívtam őket és megerősítették :(

Hanna: gyönyörű nevet választottatok, az Olivér nekem is nagyon tetszik, csak férjecskémnek volt valami kellemetlen emlékű Olivér ismerőse, így delet-elnem kellett :( De így most Martinunk lesz, ami legalább ugyanennyire tetszik :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Katuska! Majd leírom a receptet és megsütöm. :wink:
Gratula a kaparászáshoz. A kíváncsi ismerős sztori meg nálunk is megvan.

Kata! :) Nálunk is voltak ilyen nevek. De hála, ez nem. Akit ismerünk az vagány pasi és roppant jólelkű. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata, köszi...lehet, hogy én kibékülök a "sima" tri-fixszel, amit nem lehet megfordítani...de először is, bele kellene próbálni az autómba :roll: Párom a piros szín minden árnyalatától elzárkózik, mióta tudja, hogy kukis a drágánk :lol:

Katuska, szuper, hogy érzed Kismanót! Én biztos nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg a nemét, de le a kalappal, ha meg tudod állni :lol: Tőlem is mindenki ezt kérdezi, de engem nem zavar :lol:

Hanna, mindjárt dobok táblát :D

Kép
vickybabe
 
 


Kép

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe: nálunk meg én nem szeretnék pirosat a kisfiúnak, bár apája sem nagyon :lol:Bár ha a kisebb részek lennének pirosak, úgy még csak-csak, de ez nagyon piros :oops: Az az igazság, hogy én is kezdtem hajlani a nem megfordíthatóra, azt is néztem ki első körben, de kérdezősködtem gyakorló anyukáknál, többek közt Katuska és Csöre is adott tanácsot, végül a szomszédunk adta meg a végső lökést, akinek egy 2 és egy 4 éves kislánya van, hogy nekik is peg-perego volt, de nem megfordíthatós és bár nem létszükség, utólag néha bánta, hogy nem mindig látta őket :wink:
Erre Anyukám közölte, hogy akkor ne variáljunk, az legyen, ami engem megnyugatat (az a baj, hogy magam sem tudom, hogy mi nyugtat meg), mert a babakocsit, egyebek mellett, úgyis ők szeretnék ajándékba venni, úgyhogy ne problémázzak, ha az tetszik, azt vesszük. Így este irány a Brendon kocsiért, nehogy itt is elfogyjon, aztán nézhetek nagyokat. Kicsit sajnálok ennyi pénzt kiadni, de a szüleim olyan lelkesek és hiába mondtam, hogy ne vegyünk ilyen drágán, úgy látszik, elvesztem :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

A babakocsi választásban nekem is nehéz dolgom van ,mert nálunk nem valami jó az út,szeretnék egy nagykerekű ,nem túl nehéz babakocsit.Ha valaki tudna ajánlani olyan internetes oldalt ahol egy kicsit körül nézhetnék ez ügyben nagyon megköszönném.

Név választással kapcsolatban kiváncsi lennék a véleményetekre!
A Samu név jött szóba ,de nem tudom eldönteni ,hogy tetszik vagy sem.Nincs ilyen ismerősünk sem!
Szerintetek cikis név?

Kép


Kép
poszani
 
 


Poszani:
www.bimbomarket.it
vagy az e-bay oldal, asszem az www.e-bay.com...?
Az első nálunk amolyan szállóige lett, jóval olcsóbban lehet innen rendelni és millió fajta kocsi van! Persze pont az nincs, amit én kinéztem, jellemző :evil:
A Samu nagyon cuki, bár nem tudom, hogy felnőtt korára mennyire 'nő meg' a gyerekkel, értem ezalatt mondjuk egyetemista korában fogja-e szeretni, vagy dolgozó emberként? Kisfiúnak nagyon cuki szerintem -- csak a gyerkőcök fel is nőnek egyszer :D Mi ezért ejtettük ki a Benjámint, mert így kisfiúnak cuki, de Benji bácsi....? Hát... :lol:
De semmiképpen nem cikis név!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Bocs, lemaradtam. Most melyik babakocsi a nyerő?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: :lol: :lol: :lol: Látom, nem vagyok egy egyszerű eset :lol:
Ami most tuti,hogy lesz:


http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspxp ... 5&pageno=1

De továbbra is szívesen maradok babakocsifelelős -- úgyis itt kotlok egész nap a gép előtt, belefér, ha bármelyikőtöknek meg kell nézni valamit, árat, készletet, miegymást :lol:
Kivéve aug 13-20, mikor is hasat süttetünk a beach-en :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Nem jó a link!!!! :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata!

Én itt néztem, egész olcsó kocsik vannak.
http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/gi ... pg=2703294

Has süttetés! Csak ha nem esik. :wink: Hű, 2 nap és indultok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!
A hetünk tiszta strapa volt, alig van/volt időm bármire is, és esélyem sincs a magassarkúban klaffogó lányom mellett a visszaolvasásra... Szóval, ha így visszafogadtok, szívesen jövök, nem ígérek naprakészséget... :oops:

Koszorúslány volt a hétvégén..:)

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218462060.191.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Klassz....

És így?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =7&whid=32


Ez hosszabb, az előbb vmi lemaradt :P

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Mágnes! Szia eltünt! Gyönyörű a kislányod. :)
Írj magatokról.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Mágnes!

Naná, gyere, mikor tudsz!!! Annád egy kis tündér, én ilyet is szeretnék!!! :D GYÖNYÖRŰ!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Szerdán megyek uh-ra, drukkoljatok, hogy megtudjuk, mi van a lába között :) Mostmár naponta jönnek a mocorgások, elég erős babánk van, nha fájdalmas, de nagyon élvezem, és mostmár kívülről is lehet érezni :)
Anna olyan édes, mert puszilgatja a hasam. :) Nem hinném, hogy felfogja mi a helyzet, de szerintem ösztönösen érezhetnek a babák valami féle összetartást.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Most nem nagyon olvasgattam még vissza de, mindenkinek:
ma 18.00-kor a National Geographic-on lesz az Élet az anyaméhben 1.része. Holnap lesz a második. Pénteken pedig a Bámulatos babatudás.

Kép
jandrea
 
 


Kata! Így már jó! Szuper nagyon Martin baba járgánya!!!! :)

Nálunk is a zöld és a narancs a befutó szín. :)

Ahogy elnéztem, a rögzítő talpat még meg kell venni a hordozóhoz.

Ez a babakocsi azért ilyen "drága" mert a mózes is használható autós ülésként, DE itthon nem! Illetve baromira veszélyes egy fékezésnél.

Az átfordítható tolókar nagyon fontos. :) Tapasztalt anyukáktól tudom, hogy nem minden baba marad meg a kocsiban, ha nem láthatja az anyukáját. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Mágnes! Nagy drukk szerdára! Édes lehet Anna. :)

JAndrea! Köszi az infót! Hogy vagytok?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!

Egyetértek! Épp ezért választottam ezt a modellt.
Természetesen a hordozóban fog utazni Martin, nem a mózesben, már amennyit fog a kezdetekben -- vagy mindenkit megkérünk, hogy járuljon el hozzánk megcsodálni a kis trónörököst :lol:
Na meg a fordíthatóság -- ezt én is a mamiktól tudom, Csöre, Katuska, ismét nagy köszönet, hogy hozzásegítettetek a döntéshez! :D
A rögzítő talp most nem is tudom, hogy benne van-e a pakkban, arra nem emlékszem, de persze az is kell. A szomszédunk mutatta, hogy nekik is peg-perego hordozójuk volt, és milyen jó, hogy a talpat lehet rögzíteni, nem kell a hordozót magát bekötni, mert az nem a legjobb.

Mágnes, mondom én, hogy Annád egy tündér!!! :D Reméljük, kiderül, hogy hugicát vagy öcsikét kap :D

Jandrea! Köszi!!!! Felvetetem a családdal, mert a babakocsi projekt miatt nem fogom látni :( Pénteken meg nyaralunk :D

Hanna, az időre visszatérve, ha elreppenünk Tunéziába, baromira remélem, hogy nem fog esni az eső :twisted: Bár a férjem nézte a neten, állítólag 'csak' 30 fok körül van -- azt hittem, lesz vagy 40 8)

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Mágnes! Oylan tündéri a lányod! Ha lesz még egy ilyen klassz kislányod tuti nehéz öregkorod lesz:)
Máté is az én papucsomban szeret klaffogni....

Most jöttünk haza a játszótérről de uncsi volt mert nem volt senki más...a legjobb az volt, hogy ülök a padon, Máté előttem homokozik, mikor kint az úton megáll egy kocsi. A csaj erősen néz minket, körbe néztem sehol senki más. Gondoltam keres valakit. Aztán kicsit előrébb leparkol, lehúzza az ablakot és tök dühösen elkezd nekünk kkiabálni, hogy : NA mi lesz már, nem érek ám rá egész nap titeket várni!!!! Én meg csak lestem, hogy mi van???? NA akkor leesett a csajnak is, hogy valszeg nem minket keres. Mondta is, hogy bocs de eltört a szemüvege, a barátnője meg pont olyan messziről, mint én, ráadásul a gyereke is ekkora és a babakocsi is kék.... jót röhögtem rajta mert biztos full ciki volt neki:)
Aztán megettünk egy hatalmas adag fagyit és hazaslattyogtunk:)

Jandrea! remélem nem feljtem el nézni! Bár szerintem már láttam és emlékszem, ogy tök jó volt! Ez nem az amikor kicsi kamerával lesik a babát odabent?

Szerintem nincs oylan, hogy ciki név. Az emberek teszik azzá. Van akinek a Béla ciki, van akinek a DAni. Mert mondjuk van valami oylan emléke...A Samu meg szerintem pont jó lesz öregkorban is. Nekem inkább olyan nagyapapis név, mintsem kisgyereknek való. De egyáltalán nem ciki!

Nálunk az a probléma, hogy én lányban Fannit szeretnék. Csakhát tesómék régi kutyája is Fanni volt....ők mániákusan emberi nevet adnak az állataiknak.
katuska79
 
 


KAta! a talprögzítős mindenképp praktikusabb mert csak belekattintod a hordozót és kész. Tényleg elég utálatos akrobata mutatvány bekötni a hordozót.
katuska79
 
 


Kata! Azt írtam, hogy a talp nincs benne. :(

Katuska! Veletek mindig történik valami. :lol:
A Fanni pedig gyönyörű név. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!
Bocsi néha-néha olvasgatlak Titeket, szép emlékek jönnek elő, 2008 januáriakhoz tartozok...

Csak annyit tennék hozzá a babakocsi-vásárláshoz, hogy nézzétek azt, hogy a váz könnyű legyen, összecsukható akár esetleg ernyőre vagy annál kicsit nagyobbra, azért hogy ha ciplein kell vázastól-mózesostól vagy hordozóstól vagy csak sportrészestől, akkor elbírjátok!!!Mert vannak becsapós babakocsik, ilyen szép és olyan szép és amikor meg vinnétek, nagyon nehéz, alig lehet megemelni pláne aki Bkv-zik esetleg...Tolókar fordítható legyen, amiért Hanna is írta.
Vannak olyan babakocsik, amiknél egy katt és a váz leszerelhető, kicsire összecsukható és tetszés szerint módosítható egy mózessel, hordozóval vagy átvariálhatjuk sportkocsivá.Ez praktikus kocsi pl.
A többi tulajdonság érdemben nem számít, de a súly és a tolókar bizony megkönnyítjetik vagy megnehezíthetik az életünket...

További jó pocakosodást!
Vendég
 


Köszi a szocpolos infókat, nekünk biztos, h. régi családi házra kellene. Már találtam a neten is egy-két használható dolgot. Hanna, köszi :lol:

Látom, benne vagytok a babakocsi témában. mi még csak nézegettük őket, asszem egészen a végére hagyjuk a vásárlást. Valakitől azt hallottam, hogy külföldön sokkal olcsóbb (Au., Olaszo.), mit tudtok erről? :roll:

Jandrea :lol: Már bekapcsoltam a tv-t. megnézzük! Köszi a tippet!

Poszani :lol: A Samu név sztem tök jó. Az egyik keresztfiam második neve is ez (Dani Samu), és szereti is, illik is rá.

Kata :lol: :lol: Tunézia gyönyörű. Pár éve voltunk Djerbán, és imádtuk. A tenger türkiz színű és pazar volt az ellátás! Ja, akkor volt vagy 50 fok. A 30-at nem nagyon hiszem! Csak vízben meg légkondiban lehetett kibírni!

Katuska :lol: Kicsit én is így vagyok egy fiúnévvel. A Fülöp nagyon tetszik, de a tesómék kiskutyáját (1 éves) így hívják. Hülyén nézne ki, úgyhogy mást választunk! Talán szerdán mi is meglátjuk, mi van a lábija között!! :wink:

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hunci! Köszi a segítséget! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!
Most szabin vagyok, a héten a környéken csavargunk a gyerkőcökkel. Ma a repülőgép emlékparkban voltunk, utána meg elmentünk 3D moziba a T-REX-eket nézni (ezt persze a gyerekek találták ki...).
Babakocsi... Apa azt mondja, hogy lehet, hogy nem is veszünk Kispocoknak. Pedig a nagyoké rendesen le van strapálva. Mindenesetre hordozó nem kell (ellenőriztem, megfelel az új szabványnak, és semmi baja). A babakocsi témában meg még megy az elmélkedés... azért én jobban örülnék, ha kapna...
A gyereket nem érdekli a babakocsi színe :) nekünk zöld volt, az végülis elég semleges :) de nem kapnék szívbajt, ha kispasit pirosba kéne fektetnem :) AZért azt hiszem, egy kis esernyős babakocsiról meggyőzöm majd Apát...
Mágnes: gyönyörű ez az Anna baba :)
Szerintem szépek a nevek, amiket választottatok, és egyik sem ciki... Hanna, a névválasztásotokhoz (mindkettőhöz) lesz egy sztorim :)
A Samu sem ciki, van olyan ismerősöm, szerintem sem nem gyerekes, sem nem nagypapis...
Anna: lehet, hogy kiscsaj, de az előző két gyerkőcöm közül Zaza volt a szégyenlősebb, hogy kisfiú, az a 29-ik héten derült ki :)
Hanna: a buli hideg volt: kertiparti pulcsiban... de nem főztem :)
Lányok, nektek nem fáj a köldökötök felett? Ma kezdte, séta közben, és ha megnyomom (tudom, ne nyomkodjam...). A gyerek még nincs ott, sokkal lentebb van (bár elég magasra nőtt a pocim).
Kispocok egyébként egész élénk... amitől frászt kapok, amikor a hólyagomat focizza :oops: az elég gáz...
Na mára ennyi, holnap este jövök :)
(Persze, amikor egész nap a gép előtt ültem, akkor nem írtatok ennyit :))

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218475909.3073.jpg[/img]

Ezt néztük ki mi :)
Igazából még most is dilemmázunk, hogy kell-e testvérbabakocsi...
Babakocsinál arra is érdemes gondolni, hogy ti fogtok-e babával boltba járni. Mert nem minden babakocsi fér el a boltokban a pultok között. Mi a DM-ben pl. folyton beakadtunk a babakocsinkkal.[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: és ha csak "utánfutót" vesztek Annának? Azt is élvezik, olyan, mintha tolnák a kocsit :) bár ilyenkor még jobban kell figyelni, nehogy tényleg eltolja... Mesikém 1,5 évesen már tök jól elvolt az utánfutón... rövid távon. Csak ötlet, nem tudom, Anna mennyire mozgékony, és hogy áll az ilyen dolgokhoz, Mesivel szerencsénk volt :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Akkor jó. :wink: Remélem, azért jól mulattál.

Babakocsihoz: tök jó, amiket írtok. :) Csomó hasznos dolog.
Én is úgy vagyok vele, hogy nem akarunk vagyon költeni, mivel én kocsival mozgok, egy szuper (biztonságos) ülés fontosabb. Nem tudom, ezek a hordozók, amik a babakocsikhoz vannak mennyire biztonságosak? Tud valaki infót?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Mágnes! Szuper járgány! De Anna lassan kinövi. Nem?

Ja, Csöre! Az ajándék amit a gyerekeid készítettek gondolom nagy sikert aratott.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: a hordozók, amik a babakocsikhoz vannak, ugyanolyan biztonsági követelményeknek kell, hogy megfeleljenek, mint a többi. Viszont előnyük, hogy csatlakoztatható a babakocsi vázához. Nekünk ilyen volt (Graco, ami egy közepes árszintű márka), és teljesen jól tartotta a gyereket, szerintem ugyanolyan jól kezelhető is...
Igen, a gyerekek ajándéka nagy sikert aratott :) tök jól sikerült. Zaza bordó-rózsaszín-ezüst-arany kombinációjú lepkéset készített, Mesi mackósat (sárga-narancs dominált, de ez színes volt). Annácska rögtön megcsócsálta az egyiket, vigyázni kell még vele :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Babakocsi. :)
Mi azt a babkocsit nézegettük, ami az e havi Anyák lapja hátulján lehet látni. :)
Színben inkább uniszexet szeretnénk, kék vagy piros semmiképp nem lesz. Mert szeretnénk második babát is pár év múlva (reményeim szerint kislány lesz a második majd), és valahogy nekem nem tetszik, ha pl. kisfiú piros babakocsiban van. :) Tudom, ez mostanában divat, de nekem ez nem jön be.
Vendég
 


Sziasztok megint!


Na megjöttünk a kocsivásárlásból! :D :D :D Hát, gyönyörű!!!
Szürke,bambuszzölddel kombinálva, ahogy szerettem volna.
És nagyon praktikus:
Felcsatolható a hordozó,a mózes, a sport, két irányba is, meg a hordozó is --persze a hordozót úgysem rakom arccal előre, de lehetne.
A feltétek leszedése (egy kattal) után egy mozdulattal nagyon kis takarosra összecsukható, majd ugyanígy nyitható. A mózes aljadomború, így ringatható + az alján kinyitható lábak vannak, így nem kell közvetlenül a földre tenni. Továbbá az alja egy rács elmozgatásával szellőztethető, a fekvő rész szöge állítható. A sport szinte vízszintesig dönthető, egy mozdulattal a szög állítható.
A hordozó teljesen a biztonsági szabvány szerint való, isofif talppal illetve 3 pontos övvel rögzíthető -- a talpat később megvesszük.
Minden járt hozzá, lábzsák, esővédő, a napellenző alsó szelete lecippzárazható, így felülről véd, de nem föülled be alatta a levegő.

Szóval :D szuper, úgy örülök neki!!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Csöre! Köszi az infót.
Hihetetlen milyen ügyesek a gyerekeid. :wink:
Jó szabadságot a hétre!

Picuranyu! A garázsban, a kocsimban van az újság. :(
Melyik az a kocsi?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata! Nagy gratula Martin kocsijához!!!

Képet kérünk!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Lányok, az előbb betojt a gép, elkezdett tükörírással írni :lol: Mist rácsatlakoztunk az uram benti gépére itthonról, így jól ír :roll: :lol:
Jajj, köszi a gartut. Olyan képet rakok fel, ami a Brendonon van, vagy a Bimbomarketen, mert a miénk szépen be van nejlonozva és ugye részekben van még, nem sokat mutat.
Kép

Hanna,igazad van, az isofix talpat később megvesszük hozzá, persze, mielőtt megszületik Martin :lol:

Csöre! Remélem, kicsit megnyugiztál! Milyen kreatívak a gyerkőceid,tök jó!!! :D Én is úgy szeretem az ilyen dolgokat!

Madaran, most láttuk, 37 fok van Tunéziában -- hát, fázni nem fogunk :lol: Mi Hammametbe megyünk, csak azt sajnálom, hogy a dokim ha nem is ketiltott, de nem javasolta a sivatagi dzsiptúrát, illetve a 200 km-es buszozást Karthagóba :? Pedig jó lett volna, de lehet, hogy tényleg nem hiányozna :oops:

Katuska,jó lehetett a játszóteres sztori! Szerencsétlen, tiszta hülyének érezhette magát :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Látom, nagyon rajta vagytok ezen a babakocsi ügyön! :-)
Próbálok jegyzetelni magamban, hogy ha majd oda kerül a sor, eszembe jusson ez a sok minden, amit írtatok.

Névválasztás: szerintem mindenki számára vannak olyan nevek, amelyek valakihez vagy valamihez kötöttek és ezért nem adják a gyerekeiknek. Viszont szerintem azzal nem kell foglalkozni, hogy a választott névhez ki mit szól. Ez az, amit csak az anyukának és az apukának kell eldöntenie. Mi a párommal külön-külön felírtuk, hogy milyen lány- illetve fiúnevek jöhetnek szóba. Utána megnéztük egymás papírját és azok jöhettek számításba, amelyek mindkettőnkén rajta voltak. Mondjuk én nagyon örültem, hogy a Bianka név a párom papírján rajta volt, mert mióta teherbe estem, azóta ez a név jár a fejemben, pedig előtte ez a név eszembe sem jutott. Amióta pedig kiderült, hogy lányunk lesz, már csak Biankának nevezzük a kis pocaklakót. (Fogunk ám nagyot nézni, ha később mégis kukit növeszt). :-)

csöre74: nekem a köldököm mellett szokott fájni és tapintásra olyan érzékeny is. De én eddig azt gondoltam, hogy biztos azért, mert már volt két hasi műtétem és esetleg a letapadások okozzák.

Kép
jandrea
 
 


Hanna: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Mi ezt néztük, és még a színe is bejön. :) Igaz, hogy kék, de nem kimondottan fiús kék. :)

Kata: nagyon jó a babakocsi. :) A színe nekem pedig nagyon bejön.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: