Új privát üzeneted érkezett!

Petra,
hol dolgozol? Én is napi 3-4 órát, konkrétan 140 km-t utazok naponta a munkahelyemre. Hát nem túl jó, főleg egy 2,5 éves babóca mellől.

Encike,
és lehet tudni, hogy mi történt az anyukával? A baba jól van?
Csináltál ma tesztet?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia linácska hogy vagy?olyan rég voltál! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most megint muszáj írnom!

Encike!

Nagyon sajnálom szegény anyukát!Volt valami betegsége ? Tudni a kislányról valamit? Pedig milyen nagy szüksége lenne a picinek most az anyukája közelségére:(:(:(:(

Irigykedve szurkolok a teszt erősödéséhez:)

Lyndee!

Szépen gömbölyödsz és úgy látom nem nagyon van rajtad felesleg:)

Juca!

Nagyon aranyos a két csajszi, jó lenne az én ördögpalántám mellé is 1 kis "csomagocska ".

Nita!

Részvétem! Mintha írtál volna olyasmit, h lesz vmi kivizsgálás az ujabb terhesség előtt, ez elmarad, v én emlékszem rosszul?

Bubone és Petra!

Nagyon sajnálom a történteket!

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
hencsi

hencsi nem marad el a kivizsgálás!szerdán megyek uh-ra mert ugye még mindíg nem jött meg! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike:ez borzasztó!Mi lehetett a baj?
:cry:

Nagyon várjuk az újabb tesztedet! :wink:

KépKép
lyndee

Tényleg nagyon sajnálom, ami történt, de titeket se szeretnélek ezzel elszomoritani, de olyan jo kis csapat ez, hogy gondoltam leirom. Ilyen eset is van.
Tudjátok min gondolkodtam?
Melyik a rosszabb ha a baba hal meg vagy az anyuka. Mert ha a baba ugye helyette lesz másik. Csunya gondolat ez, de tényleg ezen törtem az agyam. De hogy az anyuka??? Ettöl nehezebb nincs az apára nézve.

Anno császározták és elfertözödött a varrat. Ugye ilyenkor, mint mindig nem az orvos a felelös semmiért. Namost már 3 napja ismét bekerült, hogy kezeljék. Tegnap este sétált a korház folyosoján és csak összeesett.
Este 10-kor telefopnon kaptuk a többi hirt, hogy tüdöemboliát kapott. Számomra ez teljesen érthetetlen!!! És ha belső vérzés????
Ilyenkor ki a felelös? Hogy mennyi mindnt megtehet az orvos???!!!!
encike 2

Sziasztok!

Pár napot nem jövök, és mennyi minden történik! A baj az, hogy nem túl jó dolgok!!

Nita!

Őszinte részvétem, mielőbbi lelki gyógyulást a mamád miatt...
És remélem jön már mensi...

Encike!

Én csak annyit, hogy nagyon vigyázz magatokra! Biztos rendben lesz minden! Várjuk a képet! És részvétem az ismerősöd miatt... Tudni lehet hogy mi volt a baj?? És a babával minden oké?

Lyndee. Irigyellek a pocid miatt! És tényleg nincs rajtad felesleg!!
szilvia80

encike sajna az orvosoknak "mindent szabad"
mindíg nekik van igazuk az emberekkel szemben! :? :cry:
szilvi szerdán megyek uh-ra ott remélhetőleg megtudom mért nem jön meg! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok amik itt vannak azok nagyon szomorú dolgok.újakat üdvözlöm, persze nem nagy boldogsággal, szomorú ami veletek történt.

Enci halk gratula, szorítok nagyon, neked is Nita.

Valaki használt már itt eldobhtó bugyit szülés után?
Nem tudom elképzelni, hogy anyósom, vagy a hugom mossa kia véres cuccaimat, nagyon szupi lenne ha így meg bírnám oldani.

Én pici babám, feszegeti a határokat, egy kicsit lentebb csúszott, elmúlt gyomorégés mellkasfájdalom, nem fulladok annyira, viszont a mozgása miatt néha vannak fájdalmaim, olyan mintha nyitogatná az ajtaját, nagyon izgulok, jó lenne még 2 hetet kibírni.Megfordulni már tuti nem fog, szűk neki a hely erre.
Nem is bíztatom rá nehogy valami baja essen közben.

Kép

Kép
napsugár035

Encike,
nem azért mondom, hogy az orvosokat védjem, de azért sokmindenről tényleg nem tehetnek. (különben örökké élnénk) Persze az egyéni tragédiák attól tragédiák. Egy tüdőembóliát a legnagyobb jóindulattal meg szakértelemmel sem tudnak észrevenni. Anno sajnos a nagymamám is így halt meg kórházban. Előtte olyan 10 évvel volt egy szívműtéte, ott maradhatott az ereiben egy rög. Szépen elvolt 10 évig. Aztán mikor az akkori ápolásánál kapta az infúziókat, meg a vénás injekciókat, egyszerűen levált ez a 8 centis rög, pedig akkor nem vágták, varrták, semmi nem volt. Persze akkor én is mondtam, hogy hogy nem lehet észrevenni egy 8 centis rögöt, de belegondolva, hogyan is vehették volna észre.

Tesztet csináltál ma?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én se bántani akarom a dokikat, csak tudod jobb lenne, ha tényleg együttéreznének a hozzátartozoival, ez is lelkileg nagy segitség lenne.
A férjemből indulok ki, ha ő a munkája során halál esetet lát és ki kell értesiteni a hozzátartozokat, ő legalább együtt érez velük.

Nem csináltam még tesztet. Szerintetek már erösebb lenne a csik?
encike 2

encike:mindenképp csinálj egy tesztet mert már megöl bennünket a kíváncsiság. :lol:
szerintem erősödött azóta!Most van otthon teszted? :lol:

KépKép
lyndee

Encike,
nem tudom, lehet csak én vagyok egyedül a véleményemmel, de ha az orvos, főleg mondjuk egy olyan, akinél nagyobb a kockázata a halálos kimenetelnek (baleseti sebész, szívsebész) mindenkivel együttérezne, akkor belehülyülne. Neki ez "csak" a munkája, még ha szörnyen is hangzik, és mint írtam, az egyéni tragédiák azok tényleg tragédiák.
Persze, legalább kívánjon részvétet, és a legfontosabb, hogy lehetőségeihez mérten adjon kielégítő választ a történtekre, és ha tényleg hibázott, azt persze ismerje be, és vállalja.
A babával minden rendben van?

A csík tuti erősödött, akár most délután is megpróbálhatod szerintem. A görbéd nagyon biztató, hogy még a végén is emelkedik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, megjöttünk a nyaralásból!
Még szabadságon vagyok.
Vendég

Sziasztok, megjöttünk a nyaralásból!
Még szabadságon vagyok.
Vendég

Kétszer is megjöttünk! :wink:

Encike, kérünk újabb tesztet!!!
Vendég

encike lássuk azt a tesztet! :lol:

napsugár köszi a drukkot!szerintem ilyen eldobhato bugyit dm-be vagy akár gyógyszertárban is kaphatsz! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,

várjuk a tesztet! :lol:

Nita,

neked is 1000 drukk! :lol:

Napsugár,

most már a finishben vagy lassan. Hogy vagy? :lol:
Vendég

sziasztok.
PETIKE.jÓL VAGYOK, NÉHA FÁRADTABBAN, NÉHA EGÉSZEN FRISSEN
Éjszaka nem mindig sikerül aludnom, hihetetlen csatát vív odabenn a kis lurkó.
Igen lassan a finisben , kezdek is bepánikolni.
Ma reggelre nagyon bedagadt a felső ajkam , azt hiszem diétáznom kéne.
Voltam múlt héten védőnőnél, minden rendben volt, 2 hét múlva doki, aztán jön az nst.Jól jön ki nagyon,mert a fiam szept 1 kezdi az ovit, így nem kell magammal cipelnem , meg órákat várnia, mire végzek.Remélem szülés után elmúlik ez a nagy érzelem kitörés, ma reggel is kibőgtem magam, Itthon minden rendben nincs semmi okom az elkeseredésre, de azért van egy fájó pontom, ami igencsak kikészít néha.Ezen a héten megyünk babalátogatóba.A párom legjobb haverja, felesége szült szombaton egy hete, alig várom hogy lássam.
Rendeltem eldobható bugyit, 10db veszek, sztem akórházban kitart.
Csaszival ugyanannyira vérzünk?
ezt ki tudja?

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár,

nem tudom, hogy hol rendelted az eldobható bugyit, Én annak idején a Tesz-Vesz-en szereztem be szinte mindent. Még a TENA rözítő bugyik is jók (ez is kimondottan szülés utánra van). Nagyon jók ezek az eldobhatós cuccok!

Csaszihoz nem nagyon értek, csak annyit tudok róla, hogy utána intenzíven vagy 1 napot. :shock:
Vendég

Napsugár!

Most már megrendelted a bugyit így mindegy, de sztem is nagyon jó a Tena hálós bugyi. Zuhanyzáskor kimosod és egy óra múlva már száraz is, nem nyom. Elég belőle két darab is akár, de ha szuper komfortos vagy négy darab, mintegy ezresért.

Csaszit én sem tudom, de aki mellettem volt két éve vérzett rendesen. Meg ugye ahogy beindul a szoptatás, akkor a méhet összehúzó görcsök következményeként általában hullámokban jönna "lé", mikor éppen mellen van a gyerek.

Alíz!

Nagyon szép gyerekeid vannak. :wink:

tjuca

Lina, írtam privit.

Petra
petra70

Petra, én is nemrég veszítettem el a kisbabáimat, és még mindig nem vagyok túl rajta.
Sőt, egyre rosszabb.A kezdeti sokk után most kezdem igazán felfogni, mi is történt velem.

Szerintem is jó ötlet egy szakember segítségét igénybe venni.
Kívánom, hogy minél előbb tudj visszatérni az emberek közé, és enyhüljön a bánatod.
Vendég

Itt a teszt!
Kép
encike 2

Köszönöm csajok.
fölteszem a képet a bugyiról, a két 5 db-os csomag nem volt 1400.
Nem akartam ilyet venni, de nem gondoltam , hogy ebből a mosás ügyből gond lesz.
Nagyon közel állok anyósomhoz, meg tudta volna oldani a mosást, diszkréten, de azt nem tudnám elviselni hogy a hugom férje lássa az én kiterített fehérneműimet, Úgy láttam ezt a hugom nem venné jó néven hogy anyós mosson rám, így ezt akartam elkerülni.
Anyósom végig mellettem volt egész terhesség alatt, felújítás alatt soha nem engedte hogy szenvedjek a takarítással, mindig óvott mindentől, sztem megérdemli hogy a finisben is velem lehessen.Áhh csajok soha nem hittem hoy még ilyen gondjaim is lehetnek.
De úgy gondolom jogom van eldönteni hogy ki legyen melletem.
Na kipanaszkodtam magam.
Encike, grat, erősödni fog az szépen.Örülök nektek.
Juca pici lányod jó baba?
Éjszakákat hogy viselitek?
mesélj

Kép

Kép
napsugár035

Kép

Kép

Kép
napsugár035

Encike: Szuper a teszt:)

Kép
csucsu05

encike nagyon szép a teszted!!!!!!!!!!!gratulaaaaaa!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
na ez már látszik rendesen :lol:

Napsugár,
ha jól látom a képen a bugyikat, nekem ilyen volt, én szerettem, csak pl. ha beteszed a betétet, már nehéz kivenni, és cserélni, mert olyan papír alapú kicsit, és megy szét. De nagyon kényelmes.
Vérezni ugyanúgy fogsz császár után is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Petra,
nekem nem jött privi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Encike!

Gratulálok, nagyon szép a teszt.

Sugi!

Én a hálós bugyira esküszöm. :twisted: Amúgy a balesetes hálóculáimat mindkéteszer Kofa mosta. :wink: Azaz betette a mosógépbe, és kimosta 95 fokon, sőt ki is terítette. :lol:

Kata jó gyerek, eszik, alszik, néha elmélkedik. Két éjjel nyávogott, óránként kakukkolt, de rájöttem, hogy kevés lett a tej, többek közt nem ittam eleget, valamint este emiatt sokszor mellre tettem. Ez egy kicsit 22 csapdája, de ma már aludt, mert taktikát váltottunk.

tjuca

Ja és ma lemérte dokinéni 4,21 kiló. :lol: Majd át szakad. Viszont egyáltalán nem tűnik hurkásnak, sőt. :shock:

tjuca

Lina, ismét megpróbáltam, ha most sem kapod meg, akkor itt megírom, de akkor vége az inkognitómnak.

Luca, nagyon sajnálom ami veletek is megtörtént. Már a másik topikban is olvasgattalak beneteket lassa 2 éve és nagyjából képben vagyok.
Egyébként én is pont úgy érzem, ahogy írtad. Nekem is egyre fájdalmasabb, főleg ahogy közeledik az az idő amikorra ki voltam írva. Tegnap óta dolgozom (remélem nem sokáig), de sokkal rosszabb, mint amikor otthon voltam. Otthon már voltak olyan napok, hogy nem sírtam, ítt meg elkerülhetetlen, hogy néhány tapintatlan kollága ne kérdezzen, vagy esetleg "jó" tanácsot ne adjon. Tudom, hogy egyszer eljön az idő amikor nem kérdeznek, de addig mindíg felszakítják a be nem gyógyult sebeket.
Amint visszajön az orvosom a szabadságról rákérdezek a pszichológusi javaslatra.
petra70

Encike:hatalmas Gratula a pozitív teszthez!Mit szólt a férjed? :D

Közben én is figyelek és gyűjtöm a tapasztalatokat szülés téren,hiszen nekem még ez lesz az első.
Én nem is gondoltam ezekre a bugyikra,de nagyon jó ötlet! :wink:

KépKép
lyndee

sziasztok!
juca szépen hízik a Kata :lol:
ezek a bugyik tényleg nagyon jo ötletek legközelebb én is ilyet fogok venni az tuti! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Petra,
most se jött, de megnéztem, 100%-ban be volt telve a postafiókom. Megpróbálod most?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Petra, ha nem mondok újdonságot akkor előre is elnézést kérek, de én sokáig azért nem tudtam privit küldeni, mert nem írtam be témakört.Nem lehet, hogy Nálad is ez a baj?

Én június 9. óta dolgozom.És úgy veszem észre, hogy a munkahelyen már jobb.Nekem akkor van gond, ha van időm a múlton töprengeni.A munkahelyen nincs. :wink:

Viszont éjjel megint nem tudok aludni, mert mindenfélén agyalok, ezért egész nap kimerült vagyok, amitől persze pocsék a hangulatom.
A nyaralás kicsit kizökkentett, jó volt.

Én már tudok beszélni a történtekről bőgés nélkül, de amikor kijöttem a kórházból, és megkérdezte a háziorvos, hogy hogyan érzem magam, csak annyit tudtam kinyögni, hogy "szarul"....
Mondta, hogy elhiszi...
Ha többet kellett volna beszélnem, elbőgtem volna magam.Nem győztem szégyenkezni utána, milyen bunkó voltam.Ráadásul új a házidokim, jól bemutatkoztam. :lol:

SZóval nehéz dolog ez.Nekem nagyon sokat segítettek itt a lányok, nélkülük még nehezebb lett volna.

Mi elvileg már próbálkozhatnánk újra, Nektek mennyit kell várni?
Vendég

luca szerintem az uj dokid megértette hogy mért "ugy" válaszoltál! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mára elteszem magam mert nagyon álmos vagyok!
pusza!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike! Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Nitácska! Sajnálom nagyon! :cry: :cry: :cry:

Napsugár! A Tenna hálós az igazi! Nekem volt olyan is, mint amit te vettél, de az volt vele a baj, hogy a betét hozzáragad és amikor cserélni kell, akkor bugyival együtt megy a kukába. Márpedig az első napokban nagyon sok betét elmegy. A Tennánál még az a jó, hogy a hasadra is jól rásimul és a kötést is jól fogja tartani. Ezenkívül nagyon kényelmes, jól tartotta a betétet és szinte észre sem vettem, hogy rajtam van. Császárosoknál mesterségesen kinyitják a méhszájat, hogy a vérzés tudjon jól kiürülni. Egyébként nem vészes a műtét. Az Istvánban az a szokás, hogy műtét után 6 óra múlva fel kell kelnie a kismamának, de nekem nem volt vele semmi bajom, pár óra múlva már szaladtam, mint a nyúl.

Juca! Nagyon aranyosak a lányok. Kata inkább rád fog hasonlítani a mostani állás szerint. Kinga igazi kis hölgy lett.

Petra! Miért kellett amniocentézist csinálni?

Margo! Hogy lettek az ikrek? Teljesen spontán, vagy stimulálva voltál? Első gyerekek lettek volna, vagy vannak már gyerkőcök? Petra ezt tőled is kérdezem.

Lyndee! Figyeljél is csak! Lassan már vásárolni és pakolni is kell! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Nita, jó hamar kidőltél... Hányra mész holnap dokihoz?? Szorítok... Mondd meg neki, hogy ilyesszen rá erre a mensire, mert neked szükséged van rá, hogy rendszeresen megjelenjen nálad....!!!! :twisted:

Viszont nekem sem akar piri jönni... Pedig kb. két hete fájt a pocim... Lehet mégsem peteérés volt, csak felfáztam??? :roll: Na mindegy, várok pár napot..

Ma bejelentkeztem az újabb orvosomhoz!!! Remélem most már ő lesz az igazi, és nála születik a bébink..

Napsugi! A sógornőm is használt ilyen eldoható bugyit, és azt mondta nagyon jó. Sajnos a márkáját nem tudom.. Lassan pakolhatod össze a kórházi csomagodat... Milyen izgi lehet!!!
Vigyázz magatokra!

Encike! De szép ez a teszt.... Erősödik ám Te!!!! Mikro is mész dokihoz??? Bocsi, ha már írtad.

Ejha, mennyit írtam.. Bocsi.,.
szilvia80

Monti, de jó, hogy jöttél!Jó látni Téged!Hogy vagytok?

Sugi, nagyon örülök, hogy minden rendben van Nálad, és teljesül szíved vágya!Igazán megérdemled a sorstól a boldogságot!
Bár én nem tudok Rólad túl sokat, de azt tudom, hogy nem volt Neked könnyű, és most végre kárpótlást kapsz az élettől mindazért a bánatért, ami a szívedben van.

Szilvia, mivel nincs vonalzód, nem vagyok képben, hol is tartasz most?

Encike, valami tünet?????Bár nekem ilyenkor még nem nagyon volt...
Én sem emlékszem, hogy írtad, mikor mész dokihoz...

Nita, biztos, hogy álmos vagy????? :wink: :lol: :lol:
Vendég

montana mért sajnálsz? :roll:
szilvi 9-re megyek uh-ra! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska! A nagymamád halála miatt sajnálkoztam. :cry: Csak régen nem voltam, így most olvastam csak.

Luca! Köszönöm a kérdésed, jól vagyunk. Marci szépen gömbölyödik :lol: (hízik 8) ), lassan megkapja a második oltást is.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Luca!

Azért nincs vonalzóm, mert nem tudom hány naposak szoktak lenni a ciklusaim... A vetélés előtt nem is volt.. Utána meg csak egyszer jött meg.. De most már azon is túl vagyok...
Szóval május végén volt a műtét, azután 35 napra jött meg..
Most meg már a 40. napon vagyok..
szilvia80

montana köszi!ma telefonált apu hogy jövöhéten hétfőn lesz a temetés! :(
szilvi van esélye hogy baba legyen? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvia, és védekeztetek?
Babás nem lehetsz?

Monti, jöhetnél gyakrabban!Olyan megnyugtató a jelenléted!Bár tudom, kisbaba mellett nem könnyű.De jó érzés mások boldogságáról olvasni!!!!Kaphatnánk képet?
Vendég

monti luca jol mondja kaphatunk képet? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,

HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvia80,

nem lehet, hogy baba van a dologban??? :wink: Miért nem tesztelsz??? :wink:

Luca,

olyan jó, hogy itt vagy közöttünk!!! :lol: :lol: :lol:

Juca,

Neked is nagyon szépek a gyermekeid!!! :lol:

Monti,

tündéri a kicsi fiad!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Életjel....

Csucsu!
Ábi bicaja normál bicó, olyan mint a felnőtt. Az elől pedálost is hajtja, van a szomszédban :D Próbáljatok ki egy sima bicajt....

Csajok!
Most már tényleg mindegy mindgy ki lakik a pocakban, csak szülessen meg egészségesen és velem is minden ok legyen...
KÖSZI A TIPPEKET MINDENKINEK!

Linácska!
Bocsi, a 4D-sek közt volt ez a kép, másik nincs..
Lili??????? Tesó?

Encike!
hajrá!!!!!! szorítunk!!!!!

Petra!
Iszonyat! Ha segít beszéld ki magadból a fájdalmad!!! A pszihológus jó ötlet! Sokunknak segített! Én inkább vértesztre mentem tavasszal, nagyon féltem a hasbaszuritól....

Lyndee!
Alakulgatsz :D Neveitek vannak már???

juca!
Rohamosan nőnek a csajaid! Kinga tényleg tiszta apja, Kata pedig tiszta Te ! GRATULÁLOK!!! :)

Napsugi!
Én is kaptam ilyen eldobós bugyit egy nemrég szült édesanyától, így kipróbálom.... Ábival hálós bugyim volt, nagyon bejött....

Jó felkészülést a csaszira, várjuk a híreket!!

Luca!
Egészséges babát elveszteni a legszörnyűbb....... lányaid?????

Velünk minden Ok.... 7végén készülök babarucitmosni+kórházi csomag....

SOK ERŐT, EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?