Új privát üzeneted érkezett!

Ja,és ha jó sokat csinálsz,megyünk mi is :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Krisz!
Jó hírem van, itt a Balcsi nyugati végén már süt a nap. Kár, hogy mindjárt indulunk haza, szerintem valahol utolérjük a frontot, és repetázunk Szegeden az esőből. De nektek jó lesz a bográcsos, és ilyen eső után víz is lesz a medencétekben. :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
kisbuta

Lányok!

Ide is írom, mert Zsu itt is topiklakó! Szegénykét kórházba kellett vinni, mert elkezdett vérezni! Minél többen szorítsunk értük, hogy ne legyen semmi baj sem!

Kép

Kép
gröni

Gröni, köszi a hírt.

Zsu, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
drukkolok értetek! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Zsu,
Nagyon drukkolunk nektek+++++++++++++
Vendég

Zsu!

:shock:

Nagyon drukk!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Gröni, köszi az infot. :cry: Neked boldog babavárást!

Zsu, nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Remélhetőleg csak kell egy kis progipótlás és egy kis fekvés.

Nyulasz, még maradt egy kis kaja, de ma elfogy. :lol: Fincsi lett!

Kisbuta, a mi telkünk egy víznyelő. Egy csepp víz sem lett a medencében. :wink:

skrisz72

mi is drukkolunk Zsunak...ezerrel

gyongyike

Sziasztok,

Zsu,
nagyon szorítok!

Dezsi,
még nem kezdtem el a stimut, majd 26-án megyek a Doktor úrhoz és utána kiderül.

Brumi,
Ölelés meg minden! Remélem mihamarabb visszatérsz hozzánk.
Vendég

Sziasztok!
Zsu!
Kezem-lábam csuriban értetek!!!!Én is nagyon bízom benne,ogy egy kis progiemelés és pihi lesz a megoldás.Sok-sok babaragacsot küldök!!!
Gröni!
Köszönjük a híreket Zsuról!Neked meg további jó pocaknövesztgetést!
Krisz!
Mi meg vasárnap bográcsoztunk.Elirigyeltük tőletek :lol:
Vendég

Sziasztok!
Rég jártam erre, de mindig van valami, igyekszünk kihasználni a még kettesben töltött időt. :lol: :wink: 8)

Zsu!
nagyon szorítok érted! Minden rendben lesz!!!! ++++++++++++++ :D

Kisbuta! :lol:
Hol voltatok a Balaton nyugati partján? Csak mert én itt lakom! :lol: :wink:

Nyulasz, Krisz! :lol:
Nálunk szombat este volt halászlé bográcsban! Csütörtökön meg harcsapaprikás.

Bella!
Én is 26-án megyek dokihoz!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Zsu! Nagyon-nagyon szorítok!!!! Minden ok lesz!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

lányok: köszi.

zsu: nagyon drukkolok+++++++

petne: grat a kislányhoz.

nyuzsi: hajrá fogigátló! és utólag is boldog névnapot!

lola: drukk++++ teszt?

alle: sajnálom, hogy ismételni kell a vérvételt.

bella: drukk a longhoz!

brumi: ölelést küldök neked.

rólam: ma vagyok a 40. cnen. mensi még mindig sehol :shock:

katica
katica30

Zsófi,
hányra mész?

Katica,
a műtét után nekem is 40 napra jött meg.
Vendég

Katica!
Köszi :wink: ...ez a mensi :shock: :roll:
Vendég

Bella!
10 körül. :lol: És Te? Te hova jársz? Én tapolcára.

Katica! :D :roll:
És miért nem jön meg? Bocsi, én le vagyok maradva. :oops:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
bocs hogy hallgattam, melózok ezerrel...

Zsu!
máris küldöm a ragacsokat! nem lehet semmi baj :!:

Nyulasz!
ne keserítsük már itt Skrisz lelkét... 8) Hát persze, hogy lobickoltam... de azért nem szombaton! VASÁRNAP! :lol:

Skrisz!
2 falevél volt a medencémben vasárnap! Elötte soha! Nem érdekes? :D Még csodálkoztam is, mert egy olyan levél lett benne, amelyik messze van a medencétől!

Nálam semmit! Apával spontánozunk! 8) :D :D
dezsina

bella: nekem abban a ciklusban amikor a műtét volt, 25.napon megjött. ez a műtét utáni következő ciklus, amiben most vagyok.
neked is ez volt hosszú, vagy az a ciklus, amelyikben a műtét volt?

zsófi: nem tudom. lehet, hogy még a múltkori hisztero műve.

dezsi: hajrá spontán!

katica
katica30

Dezsina, :lol: :lol: :lol: hát ez jó! Isten bizony, nem jártam arra. :lol: Látod, így fogom kívánni neked a babát is, és már hopp, ott is lesz a pocidban. :wink:

Zsu-val vajon mi lehet? Nagyon izgulok értük.

Úgy látszik ez egy bográcsolós hétvége volt. Mindenkinek egészségére!

Katica, küldök neked piri nénit! Ha falevelet tudtam küldeni Dezsinának, akkor egy pár csepp vér már nem jelenthet gondot. Holnap reggelre ott lesz!!!! Készülj!

skrisz72

Zsu!
Léci jelentkezz,nagyon izgulunk érted!Sok-sok babaragacs mégegyszer!!!
Dezsi!
Ahogy nézem a vonalzód,apát most ne hagyd pihenni! :wink:
Lehet azt a medencében is csinálni... :lol: :lol: :lol:
Krisz!
Nekem is összeboszorkánykodhatnál egy gyerkőcöt :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek!

Zsu, drukkolok neked, remélem, minden rendben van/lesz.
allegrobarbaro

Zsuról átmásolom:
Van egy 6 mmes szabályos petezsák! De nem engedik haza, csak szerdán. Szegény már nagyon unja,és az oszt vezető is egy kretén, de nem kő félteni, már kiosztotta...
Vendég

Sziasztok :!:

Na ki emlekszik meg ram :wink: :?:

Reg jartam net es babanet kozelben. Amig dolgoztam a terhesseg alatt, sokat voltam gep elott a munkahelyemen, mostanaban keveset. De olyan kivancsi voltam ratok, ki hogy all az anyasaggal.

Katica tablazatanak koszonhetoen megtudtam, hogy Lanyane ikreket szult, Heninek kislanya van, szertettel gtaulalok nekik :!: Es Hanna neked is, mert latom kerekedsz :wink:

Drukk nektek tovabbra is, kitartas :!: Sikerulni fog :!:
katavirag

Sziasztok!
Zsu!
Pihi,és nyugi,minden rendben lesz!Drukkolunk tovább!
Katavirág!
Látom nem sokat olvastál vissza,mert nem rég osztottam ki az anyukákat,hogy az oké,hogy kevés idejük marad már ránk,de legalább ennek az okáról egy képet kérünk :lol: :lol: :lol:
Tessék magadra venni,és kérünk szépen egy-két képet Olivérről!!! :D
Vendég

Sziasztok,

Katica,
Nekem rögtön a műtét utáni ciklus volt ilyen hosszú.

Zsófi
Én Pestre járok!:)

Zsu,
továbbra is drukkolok!

Katavirág,
Képet kérünk!:)
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág!
Végre újra jöttél! Képet! Képet!!! :wink: Nagyon kiváncsiak vagyunk mindannyian!!! :)

Pandácska!
köszönjük a híreket! Mindig olyan figyelmes vagy, hogy tájékoztatsz bennünket!!! :wink:

Alle!
:)

Skrisz!
de jó lenne, ha igy lenne! :)

Katica!
bizti, hogy nem vagy babás? 40 nap :roll: :shock: ?

Nyulasz :!: :!: :!:
:shock: Na de mégis :oops: :oops: mire gondolsz :?: :lol: :lol:
(ilyet még nem próbáltam) :D
dezsina

Dezsi,
Hát Nyulasz biztos nem a gólyás mesére gondolt ezügyben!:)))
Vendég

Bella! :D
ez Nyulasz, nagyon kis hamis :D :lol:
dezsina

Sziasztok,

Bella, drukkok 26-ra!

Katica, nem semmi egy ciklus ez. Remélem, azért most már hamarosan meglátogat Piri nénje, és nem lesz durvább és fájdalmasabb, mint egyébként, sőt.

Dezsi, csak nem tulajdonítasz a faleveleknek valamilyen jelentőséget? Hajrá spontán, hajrá 2 falevél.

Pandácska, köszi a jó híreket Zsuról!!! Örülök neki, még ha unja is az egészet, és mindenkivel összeveszik is. A lényeg, hogy minden rendben velük!

Kép
petne

Zsu, hurrá! Úgy örülök!!!

Nyulasz, ne félj semmit, ősszel babásodunk, illetve te mindjárt... :wink:

Lányok, képzeljétek, tegnap vettünk egy boxer kölyköt. A blogomban olvashattok róla részletesen. Kislány, Fibi-nek neveztük el. Majd tolok fel képet is, csak még méreteznem kell. (Persze nem ide, hanem a blogba)

Katica, mi van a mensivel?

skrisz72

Skrisz!
:D :D :D :D :D :D :D :D
jaj de nagyon sárglok!
:lol: Figyu!
Nagyon tapasztalt, jóképű, kisportolt, jó anyagi háttérrel rendelkező, kedves, romantikus alkatú fiú boxerem van :lol: :lol: :lol: Rettentően imádja a kedves fiatal lányokat 8) :lol: Kis testi hiba nem akadály :P :P :P :P
De kár hogy nem tudom nézni blogodat, mert nem tudom hol van :roll:
nem lehetne ide is egy képecskét. tudod, én nekem csak boxer! Az enyém most lesz 10 éves..... képet kérek szépen :D
dezsina

Skrisz!
:D :D :D :D :D :D :D :D
jaj de nagyon sárglok!
:lol: Figyu!
Nagyon tapasztalt, jóképű, kisportolt, jó anyagi háttérrel rendelkező, kedves, romantikus alkatú fiú boxerem van :lol: :lol: :lol: Rettentően imádja a kedves fiatal lányokat 8) :lol: Kis testi hiba nem akadály :P :P :P :P
De kár hogy nem tudom nézni blogodat, mert nem tudom hol van :roll:
nem lehetne ide is egy képecskét. tudod, én nekem csak boxer! Az enyém most lesz 10 éves..... képet kérek szépen :D
dezsina

Úgy látszik, hogy ikreim leszenk 8) :lol: megint dupláztam....
dezsina

:lol: :lol: :lol:

Kép
petne

Dezsi,
Krisz oldala: http://solymibaba.freeblog.hu/
Vendég

sziasztok!

lányok: köszi :wink:

krisz: köszi, de nem ért ide.

katavirág: örülök, hogy jelentkeztél. képet kérünk! :wink:

pandus: köszi a híreket.

dezsi: nem hiszem. :( hajrá ikrek! :wink:

rólam: mensi még nem ért ide. ha pár napon belül sem, akkor elmegyek dokihoz.

katica
katica30

Halihó!

Itthon vagyunk, igaz saját felelősségre jöttem haza, mert még holnap se akart hazaengedni az a nem normi doki, Mondtam neki, holnap kell dokihoz mennem, aki csinálta a lombikot. Erre azt mondja, majd mi megnézzük és majd telefonon megmondom a lombikos dokimnak az eredményt. Meg hogy ő a mit tom én milyen vetélés országos szakértője, tv-ben is szerepelt,higgyek neki. :evil:
Most is kiverte a biztosítékot nálam, de most csak röhögtem, és hazajöttem. Itthon sokkal nyugisabbá váltam. :lol:
Holnap fél 11.re megyünk a dokimhoz, délután jövök, hogy mit mondott.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, a vérzés (élénkpiros volt :? ) szombat délutánra megszűnt, s a barna is egyre csökken.Most már csak itt-ott veszem észre. Ja és a kórházban nem adtak semmit, szerencsére a saját dokim telefonon emelte meg a progikat. Folyamatos kapcsolatban voltunk, nagyon aggódott. Kár hogy szabin van. :cry: Ha nem lenne, hozzá tudtunk volna menni. MIndegy, ez most így sikerült.Legközelebb már nem lesz ilyen. :D
Most megyek pihenek tovább,holnap jelentkezem.
Pusz.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Zsu! Pihenj sokat! Holnapra drukk!!!!!

Krisz! Gyönyörű a kutyusod.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Zsu!
Ez szuper!Nem lesz semmi gond,várunk ma a hírekkel.Pihi :wink:
Dezsi!
Öööö...valami rosszat mondtam? :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Krisz!
Gratulálok az új családtaghoz :lol:
Katica!
Nem semmi maratoni ciklus :shock: Kiváncsi vagyok mi lesz a vége:roll:
Vendég

Sziasztok,

Zsu,
pihenés, pihenés, pihenés

Krisz,
Nekünk boxer kutyalányunk van 11 éves, ő Bella a kutyagyerek!:) Dezsivel együtt boxer imádók vagyunk, ezt mi már régebben meg is vitattuk, illetve én még Basset hound őrült vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Katica, hajrá piri! Én is kíváncsi vagyok a végére.

Zsu, örülök, hogy minden rendben veled végül, bár a viszontagságos körülményeket sajnálom. Engem is kirázna a hideg egy olyan dokitól, aki az országos hírnevével meg a TV-s szereplésével jönne nekem. Sok sikert mára, aztán gyere a hírekkel. Addig is sok-sok-sok pihenést!

Kép
petne

Zsu,
nagyon örülök, hogy már jobban vagy. Jól tetted, hogy hazamentél. Az ember otthon sokkal hamarabb helyrejön, mint egy kórhában.
Azt is jól tetted, hogy te beszéltél a dokinkkal. Ő ismer 'kívül - belül", tudja min mentél keresztül. Lehet, hogy az a másik doki is koponya, de akkor sem tudja a részleteket. Elmesélve meg nem olyan, mintha ott lett volna minden eseménynél. :D
Ügyi voltál, hogy kiosztottad. :) Talpraesett nőnek látszottál mikor találkoztunk és az is vagy!!! :)

Csajok,
nem tudom kinek kellhet, de találtam egy ilyet:
A barátcserje (Vitex agnus-castus L.) alapvetően nőgyógyászati panaszok kezelésére használt gyógynövény.

Számos különböző alkotóelemet tartalmaz, többek között flavonoidokat, iridoid glükozidokat és terpenoidokat. Úgy tűnik, hogy a teljes terméskivonat gyógyhatású. Hormonokat nem tartalmaz, jótékony hatásának lényege azonban éppen az agyalapi mirigy serkentése – különösen az LH-hormonnak nevezett lutein termelésére. Ez közvetett módon növeli a szervezet progeszteron-termelését – ez az anyag pedig a menstruációs ciklus szabályozását segíti. A prolaktin-termelés szabályozását is javítja. Az enyhén megemelkedett prolaktin-szint csökkentése nemcsak néhány meddő nőnél lehet hasznos, de azoknál is, akik melle a PMS (premenstruális szindróma) részeként nyomásérzékeny.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Zsu! Nagyon szuper, hogy rendben vagytok, azért pihenj sokat!

Katica! Drukkolok, hogy minden rendben legyen végre.

Dezsi! Persze, hogy ikreid lesznek! Még kételkedtél?

Zsófi! Szigligeten voltunk, ott van egy kevés szőlőnk, de most szigorúan csak nyaraltunk. Remélem, a szüreten már nem vehetek részt, és akkor az idénre letudva. :)

Én meg ma voltam a kaális dokimnál. c10. nap. Szokás szerint hiperaktív a petefészkem. Úgy döntöttünk, hogy jövő hónapban fogamzásgátló, hogy lassítson egy kicsit a ciklusomon, aztán meg egy másfajta hormonkezelés, amit talán nem fogok túlreagálni.

Kép
kisbuta

Zsu,
Örülök, hogy otthon vagy :D Holnapra drukkolunk!
Vendég

Köszönöm Fibi nevében is a bókokat. :D

Dezsina, a te kutyusodhoz korban jobban illik Belláé... nem? :wink: Nálunk ez még liliomtiprás lenne. :lol:

Zsu, örülök, hogy jól vagytok! Erős az a gyerek! :D

Katica, sajnálom. Lehet, hogy kifogyott a szufla a varázspálcámból. :?

Petne, mi volt UH-on?

skrisz72

Zsu!
Örülök, hogy minden rendben van már és drukkolok a holnapi dokilátogatáshoz!!! +++++++++++

Katica!
Remélem megjön mielőtt elindulsz a dokihoz!! :wink: 8) :lol:

Kisbuta!
Akkor nem voltál messze. :wink: Nagyon szeretem Szigligetet. :D Van ott a régi falurészen egy jó kis pizzéria, tönkölybúzából sütik, nagyon fincsi. Szőlőnk nekünk is van Cserszegen, és hasonló reményekkel várom a szüretet. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál! Nőtt a kicsikénk hétfő óta. :D Ma egy 9 mm-es petezsákot láttunk. Szívhang még nincs, 21-én kell újra mennem, akkor már várható a szívhang.
Addig szigorú fekvés, csak wc-re kelhetek fel. :roll: De ezért a picurért bármit megteszek. 8) , csak nőjjön szépen, s egészségesen szülessen meg. Azt mondta a doki, hormonhiány miatt lehetett a vérzés, mert mióta megemeltük már nem vérzek.
Még azt mondta, hogy ha nem lett volna ez a hétvégi vérzés, uh után azt mondaná, hogy egy rendben zajló 5 hetes terhességnek megfelelő dolgot látott. Röviden ennyi. Most pihizek ezerrel, szerencsére a párom nagyon rendes, s lesi minden kívánságomat. Imádom érte.

Mindenkinek puszi.

kobzoszsu

Csajok!

Köszönöm nagyon a drukkokat, s hogy velünk érzetek. Annyira jó, hogy itt vagytok. :lol:

kobzoszsu

Zsu!
Akkor pihi,örülök,hogy csak hormonhiány volt,és meglátod,legközelebb egy dobogó szivecskét is látni fogtok :D :D :D
De most akkor 21-én vagy 25-én mész uhura?
Kisbuta!
Mi is voltunk már Szigligeten,egyszer Ábrahámhegyen nyaraltunk,és elmentünk oda fincsi borokat venni.Persze csak ajándékba,mert sajnos egyikőnk sem szereti a bort.
Én meg irigy a hiperaktív petefészked miatt :D ...persze kiváncsi leszek az akupunktúra mit segít az enyémen.
Dezsi!
Most aztán jól ki tudjátok használni a medencét,melegből van bőven.
Nekünk is van kutyus,mi meg sem tudjuk normálisan simizni,mert olyan kis kajla,de amikor vannak itt gyerekek,akkor belelapul a fűbe,még a fejét is belenyomja,és úgy kúszik feléjük.Ha simizik,meg sem mer moccanni,nehogy megijedjenek.És ezt több mint fél órán keresztül.Imádja a gyerekeket.Igaz mikor kölykei voltak,azokat is ugyanígy imádta...meg a macskánkat is,meg a sünit is...
:D
Vendég

Zsu!
Akkor pihi,örülök,hogy csak hormonhiány volt,és meglátod,legközelebb egy dobogó szivecskét is látni fogtok :D :D :D
De most akkor 21-én vagy 25-én mész uhura?
Kisbuta!
Mi is voltunk már Szigligeten,egyszer Ábrahámhegyen nyaraltunk,és elmentünk oda fincsi borokat venni.Persze csak ajándékba,mert sajnos egyikőnk sem szereti a bort.
Én meg irigy a hiperaktív petefészked miatt :D ...persze kiváncsi leszek az akupunktúra mit segít az enyémen.
Dezsi!
Most aztán jól ki tudjátok használni a medencét,melegből van bőven.
Nekünk is van kutyus,mi meg sem tudjuk normálisan simizni,mert olyan kis kajla,de amikor vannak itt gyerekek,akkor belelapul a fűbe,még a fejét is belenyomja,és úgy kúszik feléjük.Ha simizik,meg sem mer moccanni,nehogy megijedjenek.És ezt több mint fél órán keresztül.Imádja a gyerekeket.Igaz mikor kölykei voltak,azokat is ugyanígy imádta...meg a macskánkat is,meg a sünit is...
:D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?