Új privát üzeneted érkezett!

Pici!

Várjuk a tesztet!
Vendég

Jó reggelt!

Pici,gyere várunk! :wink:

Kép
arwen***

Jó reggel lányok!
Köszönöm, hogy ennyire vártatok.
Jól esik!
Semmi piri!
DE egy újabb negatív tesztem van.
Már nem értem.
És a dokim 2 hét szabin van.

:roll: :(

De mi lehet a baj velem???

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Most indulok majd a városba.
Kell vennem pár dolgot.
Sietek majd vissza hozzátok.

Puszi mindenkinek.

picimami

Hát,erre nem tudok mit mondani.Én ehhez elég tapasztalatlan vagyok. Biztos jó a teszt?Értékelhető?

Ne aggódj,minden rendben lesz, biztosan van magyarázat minderre.

Kép
arwen***

Arwen!
Én sem értem.
Soha Soha nem késett még.
Ez meg már egy hét késés!!

Ugyan olyan a teszt mint Cat-e, és a tiéd is.
Lehet rossz lenne?

Sírok..

picimami

Ne sírj, hidd el,nincs semmi baj. Keress fel egy orvost inkább, anyukád vagy barátnő orvosa esetleg. Van magyarázat,és nem feltétlenül rossz.

Küldök Neked egy ölelést jó? Itt vagyunk,és nem hagyjuk,hogy bármi rossz legyen Veled!

Kép
arwen***

Köszönöm!
Nagyon aranyos vagy!
Az orvosom egy hete azt mondta, teszteljek. Majd várjak két hetet, mert uh-n még nem látható.
De lehet elmegyek ma egy orvoshoz.

picimami

Sziasztok Lányok!

Pici nagyon sajnálom hogy nem mutatja még ki a picit :evil: én se értem. :twisted:

Zsu, üdv. itthon :P

Lányok mindenkit puszilok, nekem még nem jött meg, de nekem nem rendszeres tehát még minden lehet :wink:

Kép
Kép
minimano74

szia Gabi!
Akkor még neked is van reményhalad:-)

Pici, szerintem akkor fogsz megnyugodni,amikor látott orvos. Ha van baba, akkor ő tapintással is megmondja...

Kép
arwen***

Pedig én úgy érzem itt van a kicsikénk!!

Van egy lány akinek a 45 ciklusnapon mutatta ki.
Hát nem tudom...

Szorítsatok.
Puszi nektek Mennek kell.

Gabi!
Szorítok
És Arwen neked is!!

picimami

Ne aggódj,minden rendben lesz. Várunk vissza!

Kép
arwen***

Pici!

Úgy sajnálom! :( :( :(

Én sem értem. :shock: :shock: :shock:

ár óra múlva ki tudom Neked deríteni az egyik jó egri nőgyógyász telefonszámát. A magánrendelőjében 4D UH is van. Őt már többen dícsérték nekem.
Vendég

Pici!

A hődet megmutatod?
Vendég

Lányok!

Most odaadom Apának a gépet.

Remélm még tudok jönni ma, mielőtt kimennénk a Szigetre.
Ha nem, akkor csak holnap reggel.

Legyetek jók!
Vendég

pici sajnálomde ne add még fel én tudod mit csinálnék? menj el a körzetihez és kérj egy vérvizsgálatot hcg-re az sokkal korábban kimutatja ha babás vayg mint bármelyik érzékeny teszt:)

Zsu: üdv itthon és kérünk képeket az pihenésről:)

nika70
Salgótarján

Pici:sajnálom,pedig biztos ott az a baba.Szerintem is mindenféleképpen mejn el orvoshoz.Ő tuid neked mondani vmit.

Jó reggelt mindenkinek!

Mi most keltünk :D apa szabin igy Márk is elaludt velünk :D

Atrwen: örülök,hogy megnyugodtál hidd el igy sokkal jobb.
Cat gratu a laptetőhőz. :)
Vendég

Sziasztok!!!

Szóval az élménybeszámoló:
Szerdán reggel 7-kor indultunk Idea és este 8-ra értünk a szállásunkra Idea Idea Idea Idea
Debrecentől a határig szinte lépésben lehetett csak haladni, mert útfelújítások voltak Ártándig. Aztán a határon csak úgy átsuhantunk Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Viszont a határ után úthasználati díjat kellett fizetnünk, amiért fél órát Idea álltunk sorba a tűző napon. Majd szinte minden nagyvárosban útfelújítás, csatornázás, totyorgás. Az utolsó két órában pedig a kátyúkat kerülgettük.....
Persze kiderült, amikor beértünk a panzióba, hogy rossz úton jöttünk Embarassed Embarassed Embarassed
Aztán csütörtökön szinte egész nap aludtunk, végül délután kimentünk fél ötkor a strandra.... sikerült is vagy 10 percet Idea fürdenünk, mikor is kitessékeltek minket a vízből.... mert záróra volt.... mint kiderült, ott már 6 óra volt.... egy óra eltolódás van Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Aztán pénteken szétnéztünk, fürcsiztünk, de már csak 20 fok volt és elég borongós idő. Szombaton már csak 18 fok volt és nagyon hűvös, úgyhogy mire leértünk a stran elé, meggondoltuk magunkat és felmentünk, elindultunk a szomszédos városba a sóbányába.... na mire odaértünk, persze ezer fok lett és olyan tömeg volt, hogy vissza fordultunk.... aztán vissza a panzióba, fürdőruci fel, irány a strand.... mire leértünk, teljesen beborult, a vérnyomásom a béka popsija alá csusszant, úgyhogy s.o.s.-ben megittam egy kávét Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Aztán felültünk egy kisvonatra, ami Szovátán vitt körbe minket és közben mesélt a városról és a tavakról. Mert hogy 6 tó van egymás mellett.....van sós vizű, édes vizű, vörös iszapos, fekete iszapos...... Aztán vasárnap reggel korán indultunk haza, de már a jó úton, így hatra itthon voltunk Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Szóval pihenés, evés, ivás, fürcsi, és sok sok szex Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Szóval az élménybeszámoló:
Szerdán reggel 7-kor indultunk Idea és este 8-ra értünk a szállásunkra Idea Idea Idea Idea
Debrecentől a határig szinte lépésben lehetett csak haladni, mert útfelújítások voltak Ártándig. Aztán a határon csak úgy átsuhantunk Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Viszont a határ után úthasználati díjat kellett fizetnünk, amiért fél órát Idea álltunk sorba a tűző napon. Majd szinte minden nagyvárosban útfelújítás, csatornázás, totyorgás. Az utolsó két órában pedig a kátyúkat kerülgettük.....
Persze kiderült, amikor beértünk a panzióba, hogy rossz úton jöttünk Embarassed Embarassed Embarassed
Aztán csütörtökön szinte egész nap aludtunk, végül délután kimentünk fél ötkor a strandra.... sikerült is vagy 10 percet Idea fürdenünk, mikor is kitessékeltek minket a vízből.... mert záróra volt.... mint kiderült, ott már 6 óra volt.... egy óra eltolódás van Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Aztán pénteken szétnéztünk, fürcsiztünk, de már csak 20 fok volt és elég borongós idő. Szombaton már csak 18 fok volt és nagyon hűvös, úgyhogy mire leértünk a stran elé, meggondoltuk magunkat és felmentünk, elindultunk a szomszédos városba a sóbányába.... na mire odaértünk, persze ezer fok lett és olyan tömeg volt, hogy vissza fordultunk.... aztán vissza a panzióba, fürdőruci fel, irány a strand.... mire leértünk, teljesen beborult, a vérnyomásom a béka popsija alá csusszant, úgyhogy s.o.s.-ben megittam egy kávét Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Aztán felültünk egy kisvonatra, ami Szovátán vitt körbe minket és közben mesélt a városról és a tavakról. Mert hogy 6 tó van egymás mellett.....van sós vizű, édes vizű, vörös iszapos, fekete iszapos...... Aztán vasárnap reggel korán indultunk haza, de már a jó úton, így hatra itthon voltunk Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Szóval pihenés, evés, ivás, fürcsi, és sok sok szex Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocs a duplázásért :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Igyekszem vissza olvasni.... ha ze lehetséges és addig nem írtok megint oldalakat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, nem hiszem el, hogy amíg nem voltam, 16 oldalt :idea: írtatok..... hogy fogom én ezt elolvasni????

Tudjátok mit, majd odabent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De addig is elkezdem most :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Igen, nézegetni szoktam a listámat, ha rossz a kedvem.... de igyekszem anélkül is elhessegetni a negatív gondolataimat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó, hogy a párod is ennyire izgul a baba miatt.

Pici!
Mi történt az iwiw-en :?: :shock:

Arwen!
Én is bejelölhetlek iwiw-en :?: :?: :?: :?: :?:

Andy!
Még egyszer őszinte részvétem nagypapád miatt..... iszonyat, hogy ennyi mindent kellett átélnetek a temetéssel kapcsolatosan :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsi,még jó! jelölj nyugodtan!

Kép
arwen***

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy nem voltam a hétvégén,túl sokat,de időm az nulla.

Pici!
Ne addfel!!!Tessék bízni amíg nincs piri addig van remény :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok neked++++++++++++++++++++++

arwen!
Megy a drukk neked is++++++++++++++++++++Te mikor tesztelsz??

Zsuzska!
Élmény dús nyaraláson vagy túl,nem mondom!!Clostit nem kezdtemel a férjem lebeszélt róla.Ő nagyon bízik bennünk :lol: :lol: Lehet,hogy elmegyek dokihoz a héten.Folytassuk vizsgálatokkal a dolgot.

cet!
Hogy vagy?Tüneteid vannak?Úgy örülök nektek :D :D :D

nika!
Megy a drukk neked is hajrá,hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Esküvő szuper volt.Túl sokan nem voltunk szerencsére.Apa nagyon büszke volt rám.Közölte velem,hogy a mennyasszonyról elveszem a násznép figyelmét :D :D :D Aranyos volt,de persze a mennyasszony volt a legszebb.Hajnal 3körül estünk haza tegnap egésznap tompa voltam.Ma még szabin vagyok,jövök még.Holnaptól meló :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Cat!
Olyan gyönyörűségesek a tesztjeid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na és a hőőőőőőőőd :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Wooooooooooow :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Jövő pénteken megyek a 21. napi vérvételre. Akkor kapok időpontot konzira és majd a konzin tudom meg az eredményeket is :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Asiye!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok a párocskádnak :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska!

Jó lehetett a nyaralás!
Most biztos összejön a baba, mert feltöltődtetek egy csomó energiával.

Apa aranyos a kistesó miatt? :)
Látnátok akkor Benit! :o
Ha puszit kérek, először mindig a hasamra ad, megsimogatja és azt mondja: "baba". Utána kapok csak én! :D :D :D :D :D :D

Ibibci!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat szombaton.
Van fényképed, hogy néztél ki? Olyan kíváncsi lettem.
Párod nagyon aranyos, hogy így bízik bennetek és még mindig ilyen kedves bókokat mond.
Vendég

Szia Ibici!

Hát akkor hajrá Closti nélkül, mindent bele :idea: :wink: :lol:
Nagyon remélem, hogy össze fog jönni :!: :!: :!: :!:
NAgyon szurkolok :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibici!
Én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek!
Odafele Debrecen után vagy 25 gólyakoma körözött, és hazafele meg 12 gólyánál megálltam a számolást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Köszi! (teszt és hő)

Még mindig mérem minden reggel, mert megnyugtat. Ha fenn van, akkor tudom, hogy minden rendben van. :D
És a teszteket is azért csinálom. Inkább költök rá, minthogy stresszeljem magam, és ezzel esetleg ártsak a babának.

Ma reggel a kedvenc tesztemet csináltam. :D
Amir már olyan régen vágytam. Clearblue. Ami + jelet mutat, ha baba van. Olyan szép! :roll: :wink: :D :D :D

De hamarosan mindenki gyönyörködhet a sajátjában!
Vendég

Készült kép,de nemtudom,hogy hogykell a gépre tenni.Illetve azt hiszem a laptopon már fönt van mindjárt utánna nézek.

Zsuzska!
Köszi a drukkot.Megy neked is ezerrel.Azt hiszem már mindketten nagyon megérdemelnénk egy drága kis pocaklakót.A sorunkat már tuti kivártuk :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sajnos nincs a laptop-on sem.Sebaj,majd apa este fölrakja és holnap teszekföl képet.

Kép
Kép
a.ibici

Pici!
Sajnálom a nevedet, olyan szép volt :roll: :cry:
Köszönöm a hormon értékeket :wink:

Nemlajos!

Tessék pihenni, semmi munkára való gondolás..... dolgozzon most más helyetted :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibici!
Hát igen.... marha hosszú már ez a sorba állás a babáért.... de ebben a hónapban lesz nekünk is + tesztünk, meg itt még egy párunknak :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Hol vagy?
Vendég

Nika!
Olyan édes Gege a 16. hetes képen :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy!

NAgyon jók a Balcsis képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika, Pici!
A hiányolt babaragacsok: %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Ugyan egy kicsit megkésve :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Picinek el kell intéznie pár dolgot délelőtt, és valószínű, csak délután fog jönni valamikor :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Allergiához:
Nekem 8 évvel ezelőtt jött ki az allergiám... de ma már nagyon jó gyógyszerek vannak, amikkel szinte tüntetmentesen lehet élni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekem is Samsung telcsim van és imádom.... már három éves, de még mindig nagyon szuper :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy, Cat!
Jók az új vonalzók :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most megyek, majd csak holnap jövök.

Legyetek jók!
Vendég

Sziasztok Kedves Barátnőim!
Most estem be melóhelyre.
Bejártam a város a lelendő kis sógornőmmel.
Ő ment suliba beírakozni.
Megnézte e tesztem.
Nagyon sokáig nézte.. mert valami halvány.. valami árnyék van ott.
Holnap nem lesz időm korán tesztelni.
Várok szerdáig. És ha semmi, akkor megyek dokihoz uhu ra!

Vette, viszont csodaszép táskát, fehérneműt, és felsőt az esküvőre.
És 5 féle tesztet :lol: :lol: :lol:

picimami

Cat!
Köszönöm az infót!
Én Zsolthoz járok eredetileg, de ő azt mondta várjak 1 évet, addig nem néz nálam semmit.
Akkor mentem el anyukám öreg orvosához.
Valószínű szerdán meglátogatom őt... csak félek tőle, mert a telefonban nem volt kedves. Pedig évek óta hozzá járok.

Nagyon kedves vagy.
Tedd föl a teszjeidet kérlek.

picimami

akkor még bármi lehet Pici, jaj nagyon drukkolok Neked!

Kép
arwen***

Arwen!
nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Szerintem még nálad is lehet bármi!

picimami

ööö megint teszteltem ma. és negatív teljesen. tuuuuuuuuuuuuuuudom,hülye vagyok.
de teljesen megnyugodtam,csak jöjjön meg időben.

Kép
arwen***

Picimami!

Jó hogy jelentkeztél, mennek ++++++++++++++ energiát ott van aza ici-pici manóka

Arwen ne ad fel :!: :!: Nekem sincs még semmi :lol:

Kép
Kép
minimano74

Zsu!

Köszönjük az élménybeszámolót!

Kép
Kép
minimano74

lehet,hogy még nincs itt az ideje...költözködni fogunk, meg lehet hogy a munkában is ki kell teljesedjek...bár cigányosztályban tanítani nem leányálom. Viszont van több osztályom is, ahova visszavárnak a gyerekek, lesz egy nyolcadikos csoportom is, lehet, hogy még ott dolgom van :lol:

Kép
arwen***

Arwen, hát az nem lehet túl jó, melyik suliban tanitasz, messze lesz az új lakhelytől?

Kép
Kép
minimano74

Csucsu!

Jobbulást, nagyon rossz lehet az a fárnya :twisted: fülfájás :!:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?