Sziasztok!
Azt hiszem tudom ki a névtelen. És azt is kapisgálom, hogy miért. Azaz azt nem tudom, hogy önként, vagy nem.
Mindegyis. Az az ember és a "védőügyvédei" annyira felbosszantottak.
Biztos vagyok benne, hogy olvassák ezt a fórumot is. Hát akkor üzenem, hogy olvasgasság csak el az igaz történeteket, vagy kérdezzenek bátran. Talán én vagyok a legmázlistább, aki hamar megtalálta megoldást a félrekezelések sora után. Végülis nekem csak kb 1,5-2 év félrekezelés jutott, és viszonylag régen történt. De még mindig nem szépültek meg az emlékeim a "kedves" doktorurakról! Amiket nekem mondtak, simán alapot adhattak volna, hogy betegjogi képviselőhőz forduljak. És mondom, talán az egyik legszerencsésebb vagyok. A rágalmazás, mint a Btk-ban lévő büntetni rendelt cselekmény nem azt jelenti, hogy fogjuk be! Van szabad véleménynyílvánítás, ja, és vannak betegjogok is. Legalábbis a törvényben.
Na erről ennyit. Bocsi, csak kicsit rosszul érintett, ez a "minden orvos szent és sérthetetlen" duma.
Rambóka, én ezt nem hiszem el! Gergő még 2 éves sincs! Hihetetlen, amit művel! Nagyon ügyes fiú!
Lara, kisLara valami tünemény!
Bettica, szuper az após mentes nyugis időszak, mi?
Mona, csak így tovább!
Zazzy, hajrá a felvételhez! Azt ugye tudod, hogy nagyon sokat teszel a pcosokért!?
Rejo, Kavicska, hova tűntetek el? Okriszáról tud valaki vmit?
A bosszúságomon kívül: azt hiszem 1 hete volt pé, azóta szépen lassan, megfontoltan mászik fel a digi hőmérőm képzeletbeli higanyszála. Múlt kedden 36,2-re "esett le" a pé-kor, aztán 36,3, majd 36,4, és most napok óta 36,5. Nekem ált. mindig ilyen alacsony a magas hőm is! Majd talán mensi előtt egy-két napig eléri a 36,7-8-9-t.
Viszont, ha kedden volt pé, akkor haladok, mert csak kér hetet fog késni. Az már majdnem egy normáli ciklus! Drukkoljatok, a napokban megpróbálkozom újabb emeléssel!