Sziasztok!
Nusildi!
Okés, "olyan" csíkom tényleg van...de nem zavar. A nyúlási csíkoktól mászok falra, ha lesz...remélem nem, mert küzdök rendületlenül!
Perdo!
Kitartás! Remélem minél tovább húzod majd! Beszéld meg Vivivel!
Zsuzsu!
Szerintem higgadtam és érdektelenül tudd le a védőnős talikat....jobb a béke!
Szegények nem tehetnek arról, h nincs még gyerekük....arról már igen, ha szerencsétlenek, és hülyék, de ez már más kérdés. Gondolom rosszat azért nem akarnak. Gondolja arra, h nem kell örökre elviselni őket.
Ábel még mindig nagyon tündér!
Akkor most ketteske is fiú lesz???
Dejó nektek, h Bence 6hétig otthon lehet...én örülök, ha daddy 1 hétig itthon tud majd maradni. Utána jön anyukám, majd apukám....
Kata!
Gratulálok a kissráchoz! Tökjó, h már befordult, én bevallom, aggódom egy kicsit ez miatt. Az én csajszim még mindig ülve, nyakba tett lábbal, vagy totál lent rugdosva érzi jól magát. Igaz az elmúlt pár napban mintha most rengeteget helyezkedne, remélem úgy döntött, hogy ideje befordulni, és el is kezdte.
Össze-vissza érzek rugdosást, csapkodást, úh most én sem tudom megmondani mi van.
És úúúúristen, már 2kg??? Jó nagy babyd lesz!
Én örülök, ha most a hétvégére elérte az 1kg-t. Ő valszín kicsi baby lesz, igaz én is 2,6kg és 46cm voltam csak...de állítólag husis voltam, nem voltam vékony.
25+1-en volt 705g, 26+4-en pedig 835g. Ez sok leírás szerint átlag, sok szerint pedig picit alatta van. Hát majd meglátjuk.
Eldöntöttétek már, h mi lesz a pontos neve a kissrácnak?
Babe!
Drukkolok neked is a csíkok elleni harcban!
A nevet illetően én egyértelműen a Lillára szavazok, ez nálunk is benne van az első pár esélyes között, és Lilinek hívnánk, ha emelett döntenénk. A Lizáról nekem is kutyanév jut eszembe, meg én max becézném így a kiscsajt...alapjában azt mondanám, h tetszik, de hát nemtom....
A Dorka is nagyon tetszik, fent is volt a listánkon, de gyorsan elvetettük mert az Ördög-el a "d"-k miatt annyira nem jó...
Nem lenne kényelmesebb az ágy közelében ehelyezni a pelenkázót? (akár lapot az ágyra, vagy komód formában mellé) Csak mert szerintem (és így is tapasztaltam) nem lesz túl kényelmes a szobából mindig kirohangálni a fürdőbe (mert gongolom ott van a mosógép), ha pelenkázni kell...főleg éjszaka.
Nekem is keményedik így a hasam, hogy csak egy része, de én kívülről érzem is, h az a gyerek, főleg ha a fejét kinyomja.
Úh sztem nálad is ez lehet.
Marek!
Hurrá, ma már nem leszel egyedül!
Emmalena!
Uhhh, nagyon sajnálom! Remélem rendbejössz hamar, és nem kell sokáig bent feküdni!
Lovaszkata!
Örülök, h már jobban vagy.
Nálam úgy szokott lenni, h amikor befeszül a kiscsaj, akkor majd be pisilek, akkor is, ha előtte 1 perccel voltam...
üdítő: Az enyém sztem 2-3éves koráig csak vizet fog kapni...itt nincs is ebből probléma, azt isszák és kész. Cola viszont egyenesen ki van zárva, én sem iszom. Olyan cikkeket ovastam róla, h iagz nem is szeretem, de pár havonta 1-1 pohárnál többel nem is mérgezem magam. Állítólag vm vas darabot pár nap alatt szétszedett egy pohár cola....hát ezek után...
A 100%-os leveket nagyon szeretem, és iszom is rendesen. Itt külön lehet kapni azokat, ami koncentrátumból van, és van ami tényeg 100%-os, ezek max egy hónapig jók, és csak hűtve lehet tárolni bontatlanul is. Tudom, h ezek sem makulátlanok, mert valamitől csak jónak kell maradnia 1 hónapig is...de sztem ez már simán belefér. Camdenben pedig lehet kapni frissen facsart, ott helyben üvegezett narancs levet, azt is imádom...na az tényeg igazi narancs ízű, meg minden. De az előbb említett sem áll messze tőle.
Velem nincs semmi különös. Ahogy fejjebb már írtam, a kiscsaj elég sokat rendezkedik, mozgolódik az elmúlt pár napban. Meglátszik, hogy most csak pihenek, és nem csinálok semmit, mert mindig is akkor volt a legaktívabb, ha nyugi volt....tehát áltlalában esténként, miután bedőltem az ágyba.
Végre itt is eljött a nap, amikor már nem leszek egyedül. Igaz csúszik a program, mert daddy délelőtt helyett kb éjfélre várható. Most nem rég sikerült elérnem péntek este óta, mert azóta kikapcsolta a telóját, míg át nem értek angliába. Elég ideges volt, nem is beszéltünk sokat, mert merül a telója, gondolom sokat kell rakodniuk, mert fuvaros kocsival jött, és változott a program, vagy nemtom, majd elmeséli. Biztos elege lehet már, kb 55órája utaznak, még leírni is sok.
Tegnap elmentem venni új dvdket, meg persze a babynek is "muszáj" volt vennem vmt.
Most épp beszereztem a vattakorongokat (nagyobb méretű), mert sok helyen a kórházba ez kell, nem popsitörlő. De olyat is vettem még 2-t, Huggiest, mert akciós volt (1-et fizet 2-t kap), és fültisztítót, aminek bumbis a vége, h ne csússzon be. Meg betértem a H&M-be, ott vettem magamnak egy dupla csomag bandázst vagy mit (fekete és fehér), meg persze ő is kapott 2 hosszúujjút, meg egy tök édi kiwizöld kordbársony szoknyát.
Most épp azon gondolkodom, h beszerzek egy Quinny Zapp babakocsit is, mert arra rá lehet tenni az autós ülésünket is, és összecsukva a legkiseb babakocsi ami létezik. Ilyen a főnökömék 2. babkocsija is, tényleg tök pici, és könnyű, ők azt a kocsiban tartják, és nem viszik magukkal soha a nagy bugaboot. Szal az elején használhatnám autóssal, ha csak rövid időre elruccanunk valahova, vagy kocsival megyünk bevásárolni mondjuk, később meg kb 6hó-1 éves kortól kényelmes, könnyű kocsi. Nem állítható az üléstámla, úh csak nagyobb gyerkőcöknek kényelmes. Bár lehet akkor is csak nyaralós, rohangálós, utazós kocsinak használnám másodikként, de ezért már megéri. Na még gondolkdom...
További jó hétvégét!