Új privát üzeneted érkezett!

Andi, te leszel az első, aki a kiírás után szül?? Nem hatott rátok a front?
Vendég

Köszönjük a bókokat, átadom a kislegénynek.
Niky, Ti is édesek vagytok. Látom, nekünk egy avatar jön be... :wink: annyira édes.

Hasleszorító: nekem olyan deréktartó övem van, amit terhesség alatt lehetett hordani. Az is jó erre a célra????
Ha nem, akkor mondtok nekem fajtát? Gyógyszertárban is kapható?
Mert eddig csak bugyiról tudtam, de ugye abból több kéne és baromi drága...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok lányok!

csandi, szuszu, yuyu, lassan én is csatlakozom hozzátok, mert Zsófika nem nagyon szeretne még kibújni. Ma voltam CTG-én és a magzatvizet szerette volna megnézni a doki, de zárva volt még a belső méhszáj, ezért nem tudta megnézni. Legközelebb kedden megyek.

aprooka olyan nyugodt a második képen a bébikéd. olyan édes.
Olyan gyönyörűek ezek a babák. Már annyira várom én is!

Kép
andaka

Sziasztok Lányok!

Én is egyben még mindig. 10-ig aludtam. Éjjel volt egy ébredésem, hajnal 1-től kb. 2-ig, szóval nem vészes, akkor görcsölgettem, próbáltam mérni az időt, de nem nagyon megy ez nekem, mert amikor épp nincs fájás, akkor mindig visszabóbiskolok. Ráadásul nehezen látom az időt a videón szemüveg nélkül :)
Annyi változás történt ma reggelre, hogy elkezdett belőlem valami barnás-véres (bocs) folyni. Remélem ez a nyákdugó utolsó része. Most azon drukkolunk, hogy Andriska egy igazi jellem már most is és tudja, hogy mára vagyok kiírva, ezért ma fog megszületni. De legalább kialdutam magam.

szuszu

Cs-Andi, nyillalások nekem is szoktak lenni, főleg alul, de nem rendszeresen...

Ma reggelre olyan halvány barnás lett a folyásom, ez már jelenthet valamit vajon :?:

yuyu79

Csenge, én azt hallottam, hogy az eldobható bugyi nem tartja olyan jól a betétet. Én is tena bugyit vettem, azt lehet mosni is (állítólag 5 perc alatt megszárad). Nekem összesen 4 db van és egyet meg is próbáltam, tényleg jó szoros, de nem szorít. Le kell mérni a derekadat és aszerint javasolnak a gyógyszertárban egy méretet. Nekem L-es méretű kellett.
Egyébként meg ezek a nevelési tanácsok is nagyon hasznosak, nyugodtan oszd csak meg velünk őket.

szuszu

Szuszu, akkor hajrá, talán Te lesz az első, aki a kiírása napján fog szülni... Vagy volt már ilyen valaki?

Nekem nem véres, csak halvány barna... És a nyákdugómat még nem láttam...

yuyu79

Andim! Menjél már szülni mert babázni akarok!!! :lol: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mi is vagyunk még!

Szuszu hajrá! Hiszen a mai napra vagytok kiírva, Cs-Andinak pedig megy ezerrel a drukk! :)
Nálam se híre se hamva a szülésnek. Holnaptól van itthon a dokim! Most már tuti megvárjuk! :D

rizsimami

sziasztok!

mi is még egyben! ma vendégek jönnek, így takarítunk, főzünk, szülésnek egyelőre semmi jele! nyákdugóm még megvan, szóval elvagyunk itt 2in1...

most rohanok is, mert leég a hús, és akkor éhen maradunk! ;)

majd még estefelé jövök, hátha valaki megszül addig!

Niki, amúgy én még sajnos várok a szüléssel, mert kiderült, hogy az első 2 uh alapjén tutibb a dolog, az pedig nekem aug. 26-30 közé esik! na persze azt azért nem várnám meg! ;)

sophie27

Szuszu, akkor hajrá! A kiírás napján még tényleg nem szült senki. Jó a felirat is a vonalzódon :lol: Én M-es eldobhatót vettem, fel is próbáltam az egyiket és pont elég szorosnak tünt. Na mindegy, majd ha nem lesz jó, akkor hozatok be másfajtát a kórházba valakivel.

A kiírás napján én is szívesen szülnék, mert akkor épp látogatóban lesznek nálunk a sórornőmék és legalább lenne, aki vigyázzon a fiamra. Az éjjel ezen gondolkodtam (alvás helyet..)hogy mit csinálunk majd, ha éjjel indul el a szülés. Akkor a párom marad a fiammal én meg mehetek szülni?? Igazából nincs senki, akit hívhatnánk, hogy jöjjön vigyázni Zétire. Mondjuk amíg anyumék felérnek az legalább másfél óra, de éjszaka nem szívesen kérném meg őket a 100 km-es útra. Na mindegy, majd csak lesz valahogy, ha másképp nem viszem Zétit is a szülőszobára :lol: pl. ha ma éjjel kell menni, mivel ketten leszünk csak otthon :lol:
Vendég

Rizsimami, ki a dokid? Az enyém is holnaptól lesz megint.
Vendég

Sziasztok!

Mi is egyben - tegnap voltunk bent a szulesznonknel a korhazban este - jot beszelgettunk. A pocakom meg elegge fent van - remeljuk, hogy mostmar lassan lentebb megy - nekem meg egy het van a kiirasig.

Ma talan vegre kesz lesz az erkelyunk is - lehet, hogy erre var Laura baba, hogy legyen hol szunyokalnia a jo idoben? :wink:

Szuszu - megy a drukk mára! :) Cs-andi, Yuyu - nektek is!

Kellemes napot mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Yuyu, szerintem mostantól érvényes az ránk, hogy teljesen kiment a nyákdugó és 1-2 napon belül megszülünk. Mondjuk nekem most nincs fájásom. Reggel volt egy kicsi, amikor felkeltem.

Csenge, szerintem anyukádék boldogan jönnének, akár az éjszaka közepén is. Neked meg nem kéne egyedül szülnöd.

szuszu

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de kicsit elhavazódtunk!
Köszi a sok drukkot, tuti az segített, hogy sokan gondoltak ránk. :)
Még nem tudtam visszaolvasni, ígérem, majd bepótolom.
Ha van új jövevény, gratulálok Hozzá! :)

Röviden leírom mi is történt... Vasárnap délután 5kor kezdődtek a fájások, éjjel kettőre értük el az 5 perceseket. 3.10-kor vettek fel a kórházban, továbbra is 5 perces fájásokkal és 1 ujjnyira nyitva.Na akkor teljesen elkeseredtem, hogy ez ilyen lassan megy, de a doki nyugtatott, hogy szépen haladunk, mert a baba feje teljesen elöl van, méhnyak már nincs és látszik a haja. :)
Felfektettek NST-re ami sajnos másfél óra volt, mert kiscsajszi teljesen nyugodtan alukált.
Negyed 6-ra 2,5 ujjnyi tágulás, majd beöntés és mentünk a szülőszobára. Sajnos egyből hányással indítottam, így hányáscsillapítót kaptam, de emiatt újra le kellett feküdnöm, hogy megnézzék jó-e a szívhang. Majd burokrepesztés, 7kor újra vizsgálat és én nem tágultam semmit.Kaptam oxitocint, ami viszont iszonyúan felerősítette és gyorsította a fájásokat. 50 mp-cenként tartott jó 1.5 percig.Eredménye viszont lett, mert 8-ra már 4 ujjnyira voltam. Akkor mondta a doki, hogy még kb. 2 óra és baba lesz. 8.10-kor a szülésznő le akart ültetni a szülőszékre, de mondtam neki, hogy mintha csontot éreznék nyomás közben. Ja mert közben megjöttek a tolófájások, amit már nem tudtam viszatartani. :( Szülésznő mondta, h lehetetlen, hoy érezném a fejét, mert 10 perce még nem volt sehol. Szerencsére doki hitt nekem és megvizsgált. Igazam lett, célegyenesben volt kicsi Hannánk. A tolófájások nem tudom miért, de szinte nem is fájtak és a 3. nyomásra kint volt a kiscsaj.
:)
Egyből rámtették, szopizott, én meg teljesen elolvadtam :D

Képeket rakok fel, ha sikerül.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Csenge! Kovács Zoltán a dokim!

rizsimami

Csimby, hát nem lehetett könnyű, de gondolom a végeredmény mindenért kárpótol :)

Szuszu, biztosan szívesen jönnének, csak már nem olyan fiatalok. Anyum lassan 70 éves és apukám meg nem egy rutinos sofőr, ezért nem szívesen hívnám őket éjszaka. De majd meglátjuk, hogy lesz, mindenesetre van egy szimpi szülésznőm, úgyhogy azért nem leszek egyedül a szülőszobán semmiképp.

Rizsimami, nekem Kocsis dokinő, pedig már azt hittem ugyanaz a dokink :)
Vendég

Csimby, köszönjük a születéstörténetet. Nagyon ügyes voltál. Várjuk a képeket Hannáról.

szuszu

Csimby, gratulálok, nagyon kól bírtad, ügyi voltál! Várjuk a képeket!

Szuszu, nekem még nem jött ki a nyákdugó, vagyis nem láttam... Lehet hogy még csak most fog, ki tudja ;-)

yuyu79

Jó reggelt!

Csimby ügyes voltál! Grtaulálok Hanna babához!

Köszi Niki az infókat! Nagyon édes barnus baba!

Winona, ha nem fordul vissza akkor császár lesz, bár már nem reménykedem... :cry:
Pöttöm volt még császáros, de Ő tényleg ritkán jön. :(

Mi is egyben, bár hajnalban nem tudtam aludni, így olimpiát néztem, aztán meg sunytam fél 10-ig, de nem esett jól... :(
makadu

Bocsánat, Barnus baba. :oops:

Winona, igen mondta a doki is,h visszafordulhat még.
makadu

Sziasztok!

Csak ma érkeztünk haza, tegnap még szoliztunk....

amint lesz időm jövök!de IMÁDOK ANYUKA LENNI!!!!!!! :lol:
Vendég

Boniko, üdv otthon! Remélem jól vagytok. Majd írj le mindent, ha tudsz, hogy mi hogy volt... És képeket is kérünk ám ;-)

yuyu79

na, itten vagyok! ;) vendégsereg el! :) volt itt egy kiscsajszi is, 7,5 hónapos és nagyon kis nyugis babó! szóval jó volt, csak nem nagyon akarták engedni, hogy babázzak, mondván, hogy egy örökmozgó és nehogy megrúgjon, meg már 8 kiló, és az nehéz, stb. stb. :D szóval elvoltunk!

üdv az anyuciknak! de jó, hogy már otthon vagytok egyre többen, és milyen irígy is vagyok rátok, hogy már a kis manótokkal lehettek, nem csak 2in1, hanem valóban együtt! tök jó dolog lehet, de remélem, nekünk itt maradottaknak is hamar eltelik a még hátralévő idő! :)

este elmegyünk apával még egy utcsó tesco-zásra, mivel kb. semmi nincs itthon, én pedig itthon vagyok, szóval főzni is kellene magamnak, bár holnaptól megint nagyon meleg lesz, nem tudom, hogy mennyire lesz kedvem bármihez is! :S

ma estétől nálunk van apósom kocsija, szóval most már nyugi van, bármilyen körülmények között is pikk-pakk a kórházban vagyunk! azt hiszem, hogy most már tényleg készen vagyunk mindennel!

amúgy görcseim egyáltalán nincsenek, semmi jóslót nem érzek, illetve "megnyugtattak" affelől is, hogy még nagyon fent van a hasam, szóval én még ráérek!

Julcsi, neked van dokid? vagy kihez jársz terhesgondozásra?
csak azért kérdezem, mert a kiszámított értéked szerint hordtad már túl Enikőt, vagy az uh eredmény szerint? mindig belezavarodok ebbe a két fajt vonalzódba!? :( bocsi!

csináltunk valamelyik nap pocakfotót, mindjárt feldobom, hogy nézünk mi ki mostanság! bocs a ruházatért, de pont lekefvés előtt készült a kép! ;)

sophie27

sajnos a csíkok is eléggé látványosak a hasamon... :(

Kép

sophie27

Ébredezünk, így csak gyorsan:

Vki írja meg ezt a hasleszorítós dolgot, amit kérdeztem légyszíves...ezer köccccccc

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ez a hasleszorító mire kell amúgy? hogy a has visszanyerje az eredeti formáját? vagy, hogy könnyebb legyen a felkelés?

amúgy Szuszu azt írta, hogy gyógyászati segédeszköz boltban lehet venni, tehát patikában nem feltétlenül, viszont egészségkártyát ott is tudsz használni...

viszont azt én is hallottam, hogy nem szabad egész nap hordani!

sophie27

yuyu!nekem is ez ahalvány barnás kocsonyás micsida kísérte a nyákdugót .elötte sok volt utána már kevesebb és először azt hittem ez a nyákdugó.

aprooka!én a szülésznőtől azt hallottam, hogy nem szükséges, sőt jobb ha magától tartja a hasad magát mert van hozzá ereje csak megint szokni kell és ha megtámasztod valamivel akkor nem fognak dolgozni az izmok ...
de nyilatkozzanak inkább a tapasztaltak
Vendég

Hali!

Én vettem hasleszorítós övet, a kórházban nem hordtam, de mikor hazafelé jöttünk már felvettem. Tényleg nem szabad egész nap hordani, de nekem sokat segített, hogy hamarabb visszarendeződjenek a dolgok a helyükre. Most már nem hordom, szinte semmi hasam nem maradt, csak érzem,hogy a szövetek és az izmok megnyúltak, de ezen majd csak a torna segít.
Zsóf! Mikor kibújik a baba, egy- két nap múlva, olyan érdekesen lóg a hasad alja- legalábbis nekem így volt- nem fáj, csak lenézel és olyan kellemetlen látvány. Az öv eltünteti és nekem nagyon jól megtámasztotta a derekamat is, ami eleinte fájt a kényelmetlen testhelyzetű szopik és a hosszú vajúdás miatt.

Épp ma két hetes a prücskünk. :)

2 in 1 lányok gyorsan szüljetek, mert jövő hétre olyan embertelen kánikulát mondanak, hogy még azt sem irigylem aki egész nap a Balatonban hűsölhet. Szerdától minden napra 34-35 fokot jósolnak, nem tudom, hogy viselitek majd.

Ritának, Félholdnak nagy nagy gratula!!!! A viharos szüléshez külön dicséret. Úgy látszik a futár odatévedt az én gyors szüléses utalványommal :)

Mecsi! kitartás Neked!!!!! az egész családnak sook-sok puszi.

Jól olvastam, hogy valakinek a párja a elutazott Pekingbe?????

Fél szemmel egy ideig én is néztem a megnyítót és elámultam hogy mekkora a stadion, hogy hány ember vesz részt a műsorban... egyebek. Aztán folyamatosan hallom, hogy hány ezer önkéntes van, hány ember tanult meg angolul, irdatlan számadatok. Belegondoltam, hogy Budapest - Magyarország is pályázni akar az olimpiai játékok megrendezésére... és lehet, hogy kishítű vagyok, de azt gondolom, hogy a jelenlegi helyzetben, mi magyarok képtelenek lennénk egy ilyen esemény megrendezésére. Nem akarok politizálni, csak eszembe jutott, mekkora egymásra mutogatás lenne, minden felmerülő kérdésben, hányan lesnék azt, hogy hol tömhetik meg minél jobban a zsebüket, az összefogás helyett. HM???
bende

Mi nagyokat sétálunk, mikor jó idő van és még nincs annyira meleg, Pockunk ezerszer jobbakat alszik a levegőn, a babakocsiban, mint itt fenn a panelban. Sajnos én még nem bírom annyira a sok sétát, ezért naponta egyszer megyünk. Ha jobb formában vagyok, akkor 1,5 órát is kibírok.

Segítsetek: a ködökcsonk még mindig nem esett le, de tegnap este a tiszításnál egy icipicit vérzett. Illetve nem is vérzett, olyan volt mintha az alvadt vér oldotta volna fel az alkohol. Volt valakinél ilyen??? 14 napos a gyerkőc, most már ideje volna elhagynia az a kis vackot, nem????!!!!
bende

Még egy kérdés- Azt olvastam, hogy a baba start számlájának megnyitásához, kell az adókártyája. Ezt hogyan kell igényelni??? Mi a menete? Csak bebattyogok az Apeh-hez, kitöltök egy nyomtatványt és kész? vagy lesz benne, valami kanyar?
Eddig semmilyen papírt nem kellett intéznünk, mert intézte a kórház. Holnap megyünk egyszeri anyaságit, meg családi pótlékot igényelni.
bende

sziasztok!

Zsófi szép méretes pocak :) nagyon pirosak a csikok a hasadon ? azért kenegeted valamivel? nekem a vichy krém bejött a cicimen egész jól elhalványitotta a csikokat persze megmaradt de nem vörös és a sötétkék niveát használom még poci cicire.

Boni üdv otthon! végre ti is saját kis otthonotokban .

Bende köszi! 14nap istenem hogy szalad az idő. a hasleszoritós öv olyan fehér szinü erős anyagu mint egy fűző? az nem kényelmetlen?
Szerintem mi még 10év mulva se lennénk felkészülve egy olimpiára!
:?

Csimby ügyes voltál várjuk ám a képeket!

Párom egész jól van , már fogja a poharat a kezével ugyhogy ma kártyáztunk kicsit. persze elég murisan mozog a gipsszel, olyan mint egy kis robot. Mondjuk vállig gipszben nem csodálom. a mai ügyeletes azt mondta holnap tuti jöhet haza szerinte, de reggel néz majd rá a doki aki műtötte.

Pöttöm és Binyek nagyon eltűntek semmi hir róluk!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ági szerinted érdemes a taj kártyát a kórházzal intéztetni vagy sok idő mig kiküldik vagy be is lehet menni érte személyesen ha már kész van?

puszi a csöpségeknek!

hajrá 2in1 szülni kéne még a nagy meleg előtt 36fok lesz jövőhéten :wink: :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

bende! Nekünk tegnap esett le, 11 naposan, de előtte, írtam is, hogy eléggé váladékozott, véres volt, de most szépen visszahúzódott neki. Azért még nem merem vizezni, holnap jön a védőnő, majd megnézi.

csenge! Ezekkel a dolgokkal nálunk sincs gond, ebben én is próbálok kitartani, de most például elkezdett harapdálni, meg ha rászólunk, hogy maradjon csendben, mert a kistesó alszik, csak azért is kiabál. Én ilyenkor mondom, hogy este nem bújok össze vele ha ilyen, de azzal meg nem akarom pont a mellőzöttség érzését kelteni benne.

Niki! Én nem keltegetem, mert akkor állandóan noszogatni kell.

Megyek, mert picuri ébred. Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok csajszik!
zsóf.nem vagy semmi ennyit pörögsz.....vendégseregek stb.....
csimby:nagy gratu......várom a képeket is.
makadu:de vicces, mert megbeszéljük a dokkal a csaszi időpontját, aztán mégis visszafordul és lefújva az egész.........én mondjuk nem félek a csaszitól....azaz nem félek jobban mint a sima szüléstől...sőt én a simától jobban tartok.....és Téged nézegetnek hetente uh-n, h. hogy van a baba???
akik szülnének hajrá!!!!!

Kép
winona

Gratulálok félholdéknak!

KépKép
jazmin2005

boniko nagy gratu neked is, várom a képeket!
mecsi:tök jó, h. holnap már nem egyedül leszel!
bende:tök jó h. már ilyen nagyokat sétálgattok!én is én is.....na jó majd egy öt hét múlva.. :lol:

Kép
winona

A nagy melegtől én se vagyok boldog :( nagyon meleg tud lenni a lakásunkban ilyenkor.

A mai éjszakát ha megússzuk szülés nélkül akkor már jó lesz, mert holnaptól én se leszek egyedül, jön végre a barátnőm. Barbi, te is jól eltüntél, amióta barátnőzöl :)

Andi, hát a testvérféltékenység nálunk is bekavarhat az állóvízbe, kíváncsi vagyok én is, hogy fogja Zéti lereagálni a kistestvér érkezését. Meg biztos nekem is kevesebb időm, türelmem lesz hozzá.

Bende, Zétinek is nagyon sokára esett le a köldökcsonkja, azt hiszem több, mint két hétig megvolt és néha váladékozott, picit vérzett is. A séta nálam is így volt, az elején nagyon fárasztott, de szután egyre hosszabb túrákat tettünk meg. Az én párom szurkol most a magyaroknak élőben, örülök, hogy elment végül, de már nagyon hiányzik.

Mecsi, örülök, hogy javul a párod! Csak így tovább.
Vendég

Bende, ezt találtam a START számláról:
[quote]a írta: babakötvényt nem szükséges kérelmezni, mivel az államkincstár, az anyakönyvezést követően, automatikusan értesítő levelet küld a szülők számára, amely tartalmazza az újszülött adóazonosító számát, továbbá részletes tájékoztatást nyújt a START számláról.

szuszu

Csajok, én ma már nem szülök az biztos. Még fájásaim sem voltak, pedig voltam ma a boltban is, azaz megmásztam a negyedik emeletet kétszer, aztán ebédet is főztem. A hétvégékkel semmi bajom, mert ilyenkor itt van velem Balázs, de már eleve rettegek a holnaptól, hogy megint egyedül fogok unatkozni. Holnap lesz a névnapom, bár én februárban szoktam tartani, de hátha Andris megérkezik most ajándéknak.

szuszu

Na, ma nem szül senki?

Cs-Andi, de nekem egyelőre még csak nem is kocsonyás, hanem vízszerű...

Zsófi, nincs dokim, az sztk-shoz járok... A számított alapján vagyok már túlhorásban, a korábbi méretek alapján meg még nem...

Nem úgy van, hogy a végén kevesebbet mozognak már a bébik? Hát nekem még mindig elég sokat, és kb naponta egyszerre, annyira, hogy fáj... az előbb is, mikor ideültem, úgy rákezdett, hogy mozott az egész hasam, és a hasam aljánál is olyan kavarás volt , hogy azt hittem, bepisilek... nem tudom ezt hogy csinálja, hogy a kezeivel kavar-e, vagy a fejével keresi a kijáratot ;-) Van ilyen másnak is??

yuyu79

Köszi Szuszu!

Nekünk meg a következő szerepel az önkormányzat által küldött tájékoztatóban:

Számlanyitáskor a gondviselő további teendői:

- be kell mutatnia a gyermek adóigazolványát, vagy felhatalmazást kell adnia arra, hogy a gyermek adóazonosító jelét a Magyar Államkincstár küldje meg a számlavezetőnek.

Hm?

Csenge- tök jó lehet a párodnak, de mikor jön vissza??? Addig tutira nem fog megszületni a kistesó?
bende

julcsi én is érzek hasonlót, de baromi fájdalmas, meg néha olyan mintha a körmeit húzná végig odelent odabent :shock: közbe meg néha betudnék pisilni

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lehet hogy tényleg azt csinálják... a kis aranyoskák ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Bende örülök hogy haza jöttetek.

Mindenkinek sok szerencsét a szüléshez. Legyen gyors.

Kép
nitty

yuyu!neked ilyen nembaj nam vagyunk egyformák...amíg nem friss vér színe van addig azt mondják ok.lehet te is elkezdtél kicsit tágulni!!az is lehet, hogy a babóca gyakorol oda nyomást és azért eresztődik ki onnan a valami...
és nálunk pl.most lett csak igazán aktív!!állandóan birizgál a kezeivel és a kis talpaival sem rest a kicsike :D :D érzem, hogy baromira feszeng és folyton tök kemény a pocakom...
MOSTMÁR CSAK LESZ VALAMI!! :roll:
Vendég

Bende, szerintem ez csak akkor van, ha te választod ki a számlavezető bankot. Majd a férjem utánajár, ő bankos. Az ilyen dolgokat ő intézi.

szuszu

Én nagy boszi vagyok amúgy és általában bejönnek a megérzéseim de szerintem most szerdára várható egy két szülés!
Andaka is egyben még és olyan vigan mászkál , takarit , nem fáj sehol semmilye kész vagyok én meg itt keményedek és görcsölök míg ő állatkertbe sétikál . ááááááááááááá :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Bende, pénteken és addig csak kibírjuk egyben.

Holnap mi is állatkertbe megyünk fiam kis barátnőjével és az anyukájával. Remélem nem lesz délelőtt még olyan nagyon nagy meleg.
Vendég

Szisztok!

Niki, a Marika nekem is azt mondta, hogy nincs is fájásom, nem érti mi fáj......... Majd leugrottam a vizsgálószékről. Amúgy minden rendben volt tényleg, de ez, hogy nincs is fájás, hát........

Itt van pár kép a cunásról!

Cicizés: nekem azt mondták semmiképp se fejjek. Nálunk változó meddig cicizik, vagy kiköpi, vagy bealszik és akkor percenként 3-at szív, na akkor leveszem. Van, hogy óránként kér, de akkor keveset, szerintem szomjas. nekem annyi tejem van, hogy reggel is kiköpte mert sok volt, erre szemenspriccelte a tejci. :)

Akkor a képek!

Kép nekünk is van büdös bogarunk Kép Kép pocifájás után kidőltünk Kép

Ritus

Kép
rituspoc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?