Új privát üzeneted érkezett!

Gabó

Gratulálok
melyik csoportba megy Flora.
anha

Enyim a pont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Most csak gyorsan, majd holnap jövök :wink:

Minden rendben, vagyis majdnem minden. A lepényen van egy bevérzés :( Azt mondta az uh-s csaj hogy erre nagyon kell majd figyelni, talán majd a doki többet mond erről, addig para... :roll: remélem nem a szopi miatt :roll:

1000% hogy kisfiú, és mekkora van neki :lol: jó nagy :lol: Elkezdett szépen növögetni, már egy héttel nagyobb a koránál :D becsült súlya 365 gramm. Ha valakit érdekel: bpd 50 mm, ofd 63 mm, hc 180 mm, ac 163 mm, fl 30 mm, efw 365 mm. A lábacskája rövidebb a koránál egy héttel, lehet törpi lesz :lol:
Folyamatosan ficergett, játszott a köldökzsinórral, össze-vissza tekergette magán :shock: :lol:

Kép Öcsike feje oldalról, a fejére rálóg a köldökzsinór :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Ja és a legjobb, a lepény hátsófali :lol: :lol: de ez már tuti :D láttam, csak nem mászik már sehova :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Szerintem a méreteket ilyenkor csak megbecsülik, így az a lényeg, hogy átlag méretei vannak!
Különben is, ha nagy a kukac, akkor minden rendben (rövid láb nem számít) :lol: :lol: :lol:
Tudom hülye kérdés nemtudjátok a szopit abbahagyni?
Bár ha szopi mellett megfogant és szépen fejlődik, akkor nembiztos, hogy ahhoz van köze!

Zsuzsa!
Aug. 26-án lesz szülői és akkor tudjuk meg Flóra hová került, persze apa megy szülőire, mert nekem akkor van nevelőtestületi értekezletem(kezdődik) :? .
Most már csak azon izgulok, hogy hamar beszokjon!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó! Gratulálok, hogy felvettek :D Flóra is biztos hamar beilleszkedik, talpraesett kiscsaj :)

Móni! Szép nagy már a kisöcsi :D Neveken gondolkodtatok már?
Hú, nem semmi ami anyósoddal történt :shock: Mit mondott a hapsi aki csinálta?

Képzeljétek Vince már járássegítőnek használja a székeket, puffot, kissámlit, az igazival is tud lépegetni, de az még nem olyan izgi :D És ezekkel még egyszer sem esett el, nagyon ügyi :D Igazi fiú, kedvenc helye a wc, kiszökik a teraszra, a konyhaszekrényben a legjobb a kuka...stb :wink: Egyik nap főzök, ő meg ott rámolgatott mellettem, egyszercsak nézem, hogy kirágta a csokis keksz zacskóját, és megdézsmálta a kekszet :lol: Csak pár morzsányit evett belőle, izlett neki nagyon :wink:

Friss kép a kis zsiványomról:
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Küldtem e-mailben a képeket!
Nem tudom hogy ha a dokumentum képekbe mentitek nektek megjeleníti-e. :roll: Ha nem akkor az asztalra, de lehet magától felismeri majd a gépetek. :wink:

Barbi!
A te e-mail címedet visszadobja! :(

Majd később még jövök és írok, de most mennem kell Nonót altatni...

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Niki!

Köszönjük a képeket! :D :D
És megleltem Encut is :wink: :lol:

Majd 3 órán keresztül takarítottam a Ricsi után a hányást. Mindent sugárban hányt ki :shock: :( Most már csak mosok-mosok, és kész :) Majd leszakad a derekam, úgy fáj :? Megyek kihasználom a pihit és én is lefekszem egy kicsit :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Akkor csak sikerült megnézni! :wink:
Légyszi küld már át a Barbinak is, mert nekem valamiért nem engedi! :?
Nagyon édi a baby :lol: , azzal meg ne foglalkozz hogy egy hét eltérések vannak. Nálunk is azt mondták, hogy a Nonó feje nagyobb egy héttel, a combcsontja meg le van maradva egy héttel, és mikor kibújt semmi baja nem volt! :D
Már akartam kérdezni (lehet én vagyok tudatlan, de nem tudom)
hogy ha végig szoptatod Ricsikét a terhesség alatt, akkor a szervezeted hogy fog felkészülni arra, hogy a kicsit is tud majd szoptatni? Nem kellene egy kis szünetnek eltelnie, hogy mire megszületik a kicsi rendesen beinduljon majd megint az előtejcsi, és a tejcsi? Vagy ez hogy működik??? :roll:

Gabó!
Szupi, hogy felvettek!!! :wink:
Reméljük Flóra is jól fogja viselni a bölcsit! :wink:
Ha addig már nem beszélnénk, akkor nagyon jó nyaralást nektek!!!!! Jó pihit, és vigyázzatok az úton!!! :D :wink:

Barbi!
Vince tiszta Szilárd!!! :lol:

Kép
niki+baba

Niki! De kár pont nekem nem jöttek a képek :cry:

barbi.sereg@gmail.com e-mailemre próbáltad?

Kép

Kép
sbarbi

Jajjjjjjj elírtam az e-mail címed a . helyett - tettem :oops: .

Töltöm megint és küldöm! :wink:

Kép
niki+baba

Köszi Niki
a képeket
anha

Sziasztok!

A babaneten kívül semmit sem tudok megnyitni a neten :shock: :shock: :D :D :D szuper :lol:

Tegnap este tért magához az egerünk, valamiért úgy dönött hogy nem működik. Aztán meggondolta magát :lol:

Gabó!

Hatalamas gratula! Ügyi vagy! :D Flóra bizti élvezni fogja a bölcsit, szereti a társaságot, ügyes okos kislány :D

Barbi!

Ééédes Vince!!! :D :D Nagyon ügyi :D :D
Gondolom mostmár a fiúk is egyre jobban kijönnek, hogy nem csak egyhelyben tevékenykedik Vince? VAgy még mindig öcsi kergeti bratyót? :lol:

Niki!

Ha sikerül végig szoptatnom a Ricsit szülésig, és remélem igen, akkor tejjel megyek szülni. Tehát már azonnal fog tudni szopizni a pici, kb egy lityót :lol: A tej minősége és összetétele változik ilyekor, teljesen az érkező pici igényeit fogja kielégíteni. A mennyiséget szabályozzuk mi a Ricsivel :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

MEgjöttem, lányok, kicsit helyrejövök (szédülgetek), aztán írok majd!

De jó volt ám olvasni Titeket!!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Nem bírod a hazai levegőt??? :lol: :wink:
Mesélj, milyen volt?????? KÉpek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

A szekrényes ürge először azt hitte viccelünk egész addig amíg meg nem látta hogy mi van :shock: jó poén :shock: :twisted: Megcsinálja a szekrényt, ma már tették volna fel csak a Ricsi most alszik, így elmarad. Majd valamelyik nap... Amúgy szomszéd, ezer éve jóban vannak apósékkal és nagy csórók, most nem tud fizetni... :roll: Mama jól van, már kiheverte szerintem, nem erről beszél reggeltől estig... :)

Nektek is olyan fura a babanet? Nincs privi meg csíkos alul :roll: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Tesóka! Hááát, nemtom mi bajom van, mindenesetre egész nap szédelgek. Csináltam brahiból egy terhestesztet, és érdekes eredménye lett, úgyhog holnap szerezhetek be pótteszteket ;) (Bár szerintem nem vagyok az, de biztos, ami biztos :) )

Nagyon jó volt, merülni is tudtam 3-at, kedves férjem átadta az övét és közben pesztrálta a Manót :D A hazaút borzalmas volt, majd 5 órát ültöünk dugóban, olyan vagyok mint a mosott sz@r, de hát ez van ;)

Majd a talin mesélek még, csak most itt kicsit hosszú lenne...

Gabó! Gratula, tudtam, hogy fel fognak venni!!!!!! :D

Barbio! Nagyon ügyi Vince! KArcsika is mindenhol feláll és ezerrel büszke magára :D A legújabb, hogy le is csücsül néha, meg ma felmászott 2 lépcsőfokot teljesen egyedül.

Csilla! Gyönyörűek a fiúk(vagy már írtam? :roll: )

Zsuzsa! Kinek szólt az iwiw-es kiírásod??? Miért ez a nagy lemondás? :oops: :shock:

Képekkel majd esetleg akkor tudok szolgálni, ha az egyik srác átküldni, mert mi nem fotózkodtunk.... :( Pedig nagyon élvezte a srác a vizet :P (Mert tiszta volt és nem hullámzott!!! NIKI!!! Jövőre ilyen helyre menjünk ;) )

Na, megyek fejet jegelni :)

Kép
Kép
encu

Úúúúú, bocsi minden nyelvhelyességi, illetve helyesírási hibáért... :oops: :oops: :shock: :roll: :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Encu! Üdv itthon :D Biztos jó lehetett a nyaralás :D Nagyon ügyes Karcsika, látod abszolút nem lusta :D Vince is felmászik a lépcsőn, csúszdára is próbálkozik...

Niki! Köszi a képeket, szuper csinik voltatok :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Gabó
Nagyon szépek voltatok! :) Elkezdtem én is nézegetni a képeket, azon az oldalon, amit Encu tett fel. Örülök, hogy minden tökéletesre sikerült, bár hogy is lehetett volna másképp?! :)
Neked gratulálok a munkához, Flórának pedig a bölcsihez :)

Móni
Ééédes a kistesó a képen, nem tudom, hogy picinek milyen volt a Ricsi, de sztem hasonlítanak :)
A méretek meg tényleg csak becsültek...nekem szülés előtt csináltak uh-t, és azt mondták, hogy Marci 3500 gramm, és csak rámijesztett, tuti nem fog aznap megszületni :D ahhoz képest megszületett aznap, és fél kg-val könnyebben :D
A szekrényes sztori durva :shock:

Barbi
Nagyon ügyes fiú Vince, igazi nagyfiú már! :wink: Hamarosan szaladni fog már! :wink: édi a képen, tiszta zsivány mosolya van :)

Encu
Örülök, hogy jó volt a nyaralás! :wink:
Karcsika is nagyon ügyes! Nemsokára ő is szaladni fog :)

Csilla
Bárcsak nyaralás miatt nem tudtam volna írni :D
Mikor lesz a fiúk keresztelője? Hú, hogy megnőttek ők is a tali óta! :)

Niki
Veletek miújság? Nonó miket csinál már?

Kicsit rólunk:
Marci végre elkezdett önállóan, rendesen ülni. A legújabb, h feláll, és megpróbálja elengedni a bútorokat, hogy majd ő egyedül áll, persze hatalmasakat esik. :oops: :( Imád pakolni, mindent! Zsinórokat, videokazikat, dvd-ket. Kedvence játékai közé tartozik a billentyűzet (kapott sajátot) és apa fejhallgatója. Késő délutánonként pedig játszózunk, hintázunk, homokozunk, igy jól elfárad, és este fél 9- 9-től, reggel 7-8-ig alszik.

szisszka

na, még pár kép, és eldugulok: :oops:
Kép

Kép

Kép

szisszka

Szisz

nagyon jok a Képek
anha

Zsuzsa
Köszönjük szépen :)
Sikerült már egy belakni az új lakást?

Csilla
Találtál cipőcskét a fiúknak?

szisszka

Sziasztok!

Szisz!

Milyen nagyfiú lett Marci :shock: :D Nagyon édes! :D Gratula a sok új mutatványához :wink: :P

Tesóka!

????????? :shock: ???????????? :o Helyzet????Tessék védekezni! :wink:
Tegnap menekültél előlünk????? :roll: :shock:

Gratula Karcsikának, ő is nagyon ügyi :D

Köszi lányok, de egyáltalán nem aggódom a méretek miatt :lol: :oops: :lol: Sőt, örülök hogy nagyobbnak mérték a babát a koránál, a múltkori egy hetes lemaradás aggasztott egy kicsit :roll:

Végre beindult a Ricsi beszélőkéje :D Hogy milyen fárasztó egész nap dumálni :shock: :shock: Be sem áll a szája, ráadásul általában találgatnom kell hogy mit akar mert még mindig szótagot mond vagy halandzsázik, ha meg nem figyelek rá: anya-anya-anya-anya amíg nem figyelek :lol: :lol: Már most félek a "miért" korszaktól :lol: És extra akaratos-hisztis :shock: Volt hogy húztam magam után az utcán mert nem akart jönni :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ma nincs is netünk délután 4-ig :shock: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Nagyon ügyes a Ricsi! Milyen hamar beszél :shock: Nálunk Szilárdnál a nem tudom hanyadik miértes kérdezős korszak van...ráadásul a kedvenc témái: az űr, illetve hasonlóak, amire nekem a válaszom, hogy majd apáddal megbeszéled :oops: Szóval már okosabb nálam ezekben a témákban :lol: Viszont el kezdtünk többet rajzolgatni, és láthatóan ügyesedik, hátha majd az óvónéni is megdicséri :)

Szisz! Nagyon ügyes Marci :D Milyen nagyfiús lett!

Jaj de jó egy kis hűvös, a gyerekeim ezt bírják :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Űrtéma :lol: egy anya mindent tud, legyen az ufó vagy feketelyuk :lol: :wink: Jó taktika apára hárítani :D
Én azt mondom a Ricsinek, hogy apa betette anya hasába a babát, majd ha érdekli hogy hogy :idea: :arrow: kérdezd meg apát :lol: 8) Gólyamesét feleslegesnek tartom :roll:

Beszéd: kb így néz ki egy mondata: apa do bo :arrow: apa dolgozik a boltban :lol: , kakas mo ma kuku :arrow: kakas mondja a magáét hogy kukurikú :lol: Úgyhogy azért még ez nem beszéd de alakul :wink: Én meg fejtegetek ezerrel :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi is nagyon csípjük ezt az időt :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja még mindig nincs netünk :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Miért nem ír senki????? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

MILYEN SZÜLŐ KELL NEKEM???

Milyen szülő kell nekem,elmondom én rendre.
Vonatkozik mindenkire gonoszra és szentre.

Azt akarom, hogy a szülő
tudjon lufit fújni,
bújócskában jól elbújni!
...Az sem baj, ha nem tud!

Tudjon nekem vásárolni
mindenféle dolgot,
babát, rágót, villanymozdonyt!

Legyen erős, legyen okos,
legyen szép és nem rút.
Fusson gyorsan háromszázzal!

Védjen engem mindenkitől!
Süssön rájuk ágyút!
Küzdjön értem ként!
...Hát...Az sem baj, ha nem tud!

Higyjen bennem, bízzon bennem,
mélyen, mint a mély kút,
akárki mond akármit is!

Mégis-mégis a legjobban
áhítozom azután, hogy
legyen nékem mindörökké
ANYUKÁM és APUKÁM!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

csakhogy teljen az oldal :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi van lányok, ennyi volt???????? Bezárunk??? :shock: :roll: :( :cry: Írjatok mááár :wink: :twisted: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Móni! Írok :wink: Csak küzdök a náthával meg a két gyerekkel...Nem tudom mikor voltam utoljára ennyire náthás...remélem mára már jobb lesz. Tudjátok, egy anya még beteg sem lehet :wink:
Encunak nincs nete, azért nem tud írni :(

Majd még meg próbálok jönni

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!:)

Móni
Éééédes lehet a Ricsi, ahogy beszél, én imádom, amikor kezdenek beszélni a gyerkőcök :D Nálunk az volt a durva, h a tesóim között 1,5-2 év van, igy nálunk folyamatos volt a bababeszéd egy ideig :)
De vannak szavak, amiket azóta sem tudtunk "kitörölni", meg jókat derülünk rajta amikor dumcsizunk. Az egyik ilyen szó a bujásleves=gulyásleves :lol: ezt azóta is mindannyian így mondjuk. :lol:

Barbi
Jobbulást neked! Gyógyulj meg mielőbb!
Aranyos lehet Szilárd, ahogy ilyeneket kérdezget :)
Az unokatesóm is az űrért meg a dinoszauroszokért volt oda kiskorában, akkoriban a nagyszüleim nevelték őt, ezért a nagymamám belevetette magát az őskoros, dínós, stb. könyvekbe, éjjelente is azokat bújta :) Most az unokatesóm 6.-os, teljesen profi az őskorból, dínókból, tejútrendszerből, olyanokat tud a bolygókról, hogy csak lese! És most nagyon könnyen tanulja a törit, földrajzot, meg ilyeneket :)

Jajj, képzeljétek, tegnap öcsém eljegyezte a barátnőjét :D
Tök cukik :lol:

Tegnap voltunk tanácsadáson, Marci 225 grammot hízott 2 hét alatt, most 6885 gramm :)

Na, mennem kell takarítani, mert jön anyósom, már délelőtt elindul valamikor.

szisszka

Encu
utólag is boldog hófordulót Karcsikának :wink:

szisszka

Vagyok én is!
Szervezgetem a napjainkat, elviselem a két gyerek (főleg a Dávid) sírdogálását és vigasztalom őket, addig amíg én is bírom. Aztán kiakadok és hagyom, hogy vörösre sírják magukat... :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Csilla! Kitartás! Egyre könnyebb lesz, meglátod :) Nehogy azt hidd, hogy ezzel egyedül vagy, hogy rosszul bírod a sírást...van hogy semmi nem segít, meg nem szakadhatsz ketté...stb Szóval együtt érzek veled, és szólj, ha tudok bármiben segíteni :)

Szisz! Szuper, hogy hízik Marci, ennyi mozgás mellett :lol: ja, igen a dinók az örök kedvenc...

El is felejtettem dicsekedni, hogy a napokban megtanult Szilárd 2 keréken biciklizni :D

Tényleg Csajok! Encu, Szisz! Boldog hófordulót a babáknak :D Bocsi, hogy elfelejtettem :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Örülök, hogy írtatok!!! :wink: :D

Barbi!

Gratula Szilárdnak! Nagyon ügyi :D :D
Nem teszel fel egy képet arról amit rajzol?? Úgy megnézném, szeretem az ovis rajzokat 8) :D

Mostanában állandóan felétek lófrálunk félutánonként :lol: , elmegyünk a buszmegállónál lévő játszóra kutyusosni (rugós hintázni), utána át elétek a padra, ott követ szedünk majd vissza a játszóra és ezt kb 2-3 szor megismételjük mire sikerül hazacsalnom a Ricsit :lol: Viszont tök jó, teljesen elhagytuk a babakocsit!!!! :D :D

Szisz!

Gratula a jegyeseknek! :D És Marcinak is! :D
bujásleves jóóóó :D

CSilla!

Kitartás, lesz ez "jobb" is :wink:
Régebben nem hagytam sírni a Ricsit, azonnal ugrottam hozzá. Mára már megváltozott a véleményem ezzel kapcsolatban :roll: Semmi baja nem lesz egy kis sírástól , sőt a soktól sem :roll: Ne aggódj, hogy ha hagyod sírni bármelyik gyerekedet is, tényleg nem tudsz kétfelé szakadni :wink: Ezt majd ők is megtanulják, addig meg kitartás :wink:

már megint elfelejtettem mikor lesz a keresztelő, de nagy drukk hozzá hogy jól sikerüljön :wink: Majd ha lesz időd akkor lerendezzük a csörit, vagy ha épp felétek járunk bedobjuk a postaládába ha épp nem vagytok otthon :wink: E miatt aztán meg főleg ne aggódj :wink:

Gratula minden hófordulósnak!!!! :D

Tesóka!

Remélem hamar lesz netetek!!!!!!!!! :wink: :D

Niki, Zsuzsa? Veletek mizujs??????

Szerintetek létezik az, hogy a Ricsi külön akar menni tőlünk???? :roll:
Ugye még velünk alszik egy szobában, ennek fő oka az hogy egy-két héten belül apa nekiáll átalakítani a gyerekszobát, bővítünk és ha az kész akkor a mi szobánkat is rendbe tesszük. Így nem akartam külön szoktatni pár hónapra, aztán meg összeköltöznénk, utána meg megint külön. Gondoltam majd ha kész lesz minden mehet külön. De most pár napja, a másik szobába vonul át esténként és ott alszik el, nappal is ott alszik és nem akar a helyén. Ha beteszem éjszakára az ágyába a szobánkban(még járókában alszik majd ha kész lesz a gy.szoba akkor veszünk neki gyerekágyat) , hajnalban nekiáll üvölteni hogy nem akar ott lenni. Ilyenkor köztünk köt ki és az istenért nem lehet kirakni onnan. Ma otthagyom a másik szobában hátha az tetszeni fog neki egész éjjelre. Csak hát ugye max két hét és nem lesz másik szoba jó pár hétig :roll: Akkor mi lesz :roll:

Ja és már 3 napja nem szopizott a Ricsi :D És még be sem durrantam :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Jobbulást! :wink: Remélem már jobban vagy... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock: :roll:

Sziasztok!
Vagy szia én :lol:

Éjszakánk brutál volt, egész éjjel jött-ment a Ricsi :shock: :twisted: Apa megunta és átköltözött a Ricsi helyére a másik szobába, így mellettem maradt a kölök. Hajnalban már én is költözni akartam a másik szobába :lol: Hát és amit eddig művelt :shock: hiszti ezerrel, nem igazán találta a helyét...most aludt el nemrég, apa meg elmenekült dolgozni :lol:

Még mindig nem volt szopi, de az egyik zacsi lassan ereszteni fog :lol: úgyhogy asszem ma lesz egy pici szopi hogy ne kelljen fejnem :oops:

Tegnap óta próbálom rávezetni a Ricsit hogy mi a külömbség ő közte és a baba között. Hamar ráérzett a lényegre, a baba nem iszik kólát, nem eszik csokit csak tejet tejjel :lol: :oops: Most már kikéri magának, ő nem baba, az a hasban van, ő nagyfiú :lol:

Írjak még magunkról???? GYertek és írjatok!!!!!!! :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Halihó!!

Tesóka, hálistennek te elég kitartó vagy!!! :D

majd még jövök!

Kép
Kép
encu

Jaj, szóval megzabbantotta a gépet egy-kétezer vírus, ezért nem voltam..meg nem is nagyon van időm, mert örökmozgó lett! Le sem lehet lőni ;)

Kellene már egy babatali...ezt már mondtam Barbinak, asszem ő is benne lenne :)

Na, megyek kicsit lazulni...

Többiek?

Kép
Kép
encu

Ejnye no! Én voltam ennyire ijesztő? :)

Karcsika első szava: Mámpa, ami lámpa akar lenni! :D:D És néz föl a lámpára közben..megzabálom!

Ki merre és mit? :D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hazajöttünk, minden szuper és élménydús volt, de remélem, hogy talizunk és akkor személyesen tudom elmondani!

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!
- most akkor, hogy teljes munkaidőben dolgozom jár a gyes????
- Ha jár tudja valaki, hogyan kellene igényelnem és a gyedet lemondanom?
-már azt is elfelejtettem, hogy a családit hol kell intézni, mert az is változott így.-mivel megváltotzott a nevem a személyim és lakcím kártyámat meg kell csináltatnom a jogsimat is????

Bocsi a sok kérdést, de ha tudja valaki írja meg! :oops: Köszönöm

Tali!
Nekem még a jövőhét eleje jó aztán ezerrel megy a pörgés intézni való.
Viszont én feladom, hogy nálunk talizzunk, mert írtó kupi van itthon, így bocsi, de talizzunk, talizzunk, talizzunk!!!!!!!!!

Kép
gabriel79

Gabóóó!!

Üdv itthon, reméljük is, hogy lesz élménybeszámoló ;)

Tali: lehet nálunk, elég bababiztos a kecó (már amennyire lehet :P )

Most indulunk anyósékhoz szülinapra, majd jövök!

Kép
Kép
encu

?? :shock: :shock: :shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Holnap megyünk dokinénihez, elvileg szurira, viszont mára begyulladt a Ricsi kukaca :cry: Kiváncsi leszek mit mond a doki...fitymaszűkület + gyulladás, szerintem sos műtét na de nem filózok, majd holnap kiderül :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni! Szegény Ricsi :( Majd jelentkezz, hogy mit mondott a doki :roll:

Encu! Ügyes Karcsika, hogy már szavakat mond :D Vince integet, és mondja, hogy pápá...dehát ez még csak ilyen babaszó :lol: Szerintem szuper ez a korszak 8)
Bár az az igazság, hogy én elvetettem, hogy már ebben a korban van hiszti, de tényleg van :shock: Vince iszonyú hisztis tud lenni, ha valamit nem szabad, még a fenekét is rázza ülve, és bömböl :shock: De aztán megnyugszik, és próbálkozik megint :wink:

Köszönöm, már a náthám elég jól rendbejött, erre szombat reggelre hánytam...ráadásul itt volt anyósom, meg Esztike is (unokahug)...szóval lett volna dolgom, erre tök rosszul voltam. Felment valamitől a gyomorsavam, mielőtt másra gondolnátok...

Gabó! Teljes munkaidő mellett is jár a gyes, itt találsz nyomtatványt:
www.allamkincstar.gov.hu/hu/csaladtamog ... egyeb/gyes

Ugyanitt kell intézni a családit is.

Szuper :D Legyen Tali :D :D

Többiek?

Kép

Kép
sbarbi

Drága Barbi!

Ezer köszönet a segítségért!
Mitől lettél rosszul?Ilyen sok savad lesz hirtelen? :shock:
Nem semmi!

Móni!
Na jól összejöttek a dolgaid!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csilla
Mostanában van, hogy én is hagyom srni Marcit :oops: Jó, nem akkor, ha valami baja van, de mostanában hamar rájött, hogy sírással (hisztivel ) sokmindent elér, mert akkor anya egyből rohan, és az lesz amit ő akar :?

Barbi
Szilárd nagyon ügyes! Múltkor a görkori, most a bicikli :) Nagyon szupi szerintem, hogy ilyen jól mennek neki ezek a dolgok!

Móni
Szegény Ricsi! :( Mesélj majd, mit mondott a doki, de drukkolok, h ne legyeen nagy baj!

Encu
Gratula Karcsikának az első szavához! :) Nagyon édi lehet :)

Gabó
a férjemnek is meg kellett csináltatni az összes papirját újra, amikor férjül vettem :lol: de 3-4 nap alatt meglettek az új papirok!

Zsuzsa
Boldog Névnapot!!!! :)

Barbi
De akkor már jól vagy, ugye?

Mi szombaton voltunk a velencei tónál, meg balcsinál is, persze tök rossz időben :lol: de azért jó volt :D láttunk hattyúkat, meg jókat sétáltunk, és nagyot autóztunk :lol:

ééééés mikor lesz a tali???? :lol: :lol: :lol:

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?