Új privát üzeneted érkezett!

pici : tudom hogy feladta mert írt privit de azért köszönöm szépen :):)én is nagyon szeretném :):)a + tesztet de a tiedet előbb szeretném majd látni hétfőn reggel :):):)Ma különben farkasétvágyam volt és egyfolytában aludtam volna igaz hülye időjárás volt meg az éjszakánk sem volt valami sikeres :) ugye Gege hajnali fél háromkor kelt aztán még visszaaludt de reggel 5 után már nem tudtam visszaaltatni így azóta fent voltam de nem gond aludtam vele együtt anyósnál mikor délben aludt :):):):)

Andy: nagyon jók a képek pont tegnap mondtam a páromnak hogy a práterbe elvinném Gegét egyszer én voltam igaz 10-en éves fejjel de nagyon imádtam és mi ráadásul este voltunk amikor ki van világítva szerintem gyönyörű volt :):)

Zsuzska : remélem minden öszzejött ezen a kis kikaopcsolódáson :):):):)

Asiye: örülök hogy bejelentkeztél és rendben megérkeztetek isztambulba :):):):) vígyázzatok magatokra :)

nika70
Salgótarján

wow laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

nika70
Salgótarján

ÁÁÁÁÁÁ! Sikerült átírni azt a fránya vonalzót!

Nika!
Biztosan gyönyörű este is, de így is olyan izgi volt, még én is nagyon jól éreztem magam már így (lassan)30 éves fejjel! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

andy: prit sajnálom :(:( én még a ciklusos vonalzót látom hogy van még 6 napod a végéig

nika70
Salgótarján

Nika!
Most nézem, hogy egyforma a ciklusos vonalzónk! Nem tudom, ki kerálta elöbb, de ha téged esetleg zavar, csinálhatok újat!!! :oops: :roll:

Kép
oriandy

de így nem jó a vonalzód ah megjött akor day 1-en kéne lenned nem?

nika70
Salgótarján

engem nem zavar ha ilyen lesz a tied is :):):):)

nika70
Salgótarján

sziasztok!

Andy, dejó helyeken voltatok! A vidámpark nagyon jó lehetett! És látom, voltatok a Tutankhamon-os kiállításon is? milyen? érdemes megnézni? A piri meg kerüljön most már el!

Zsuzska, jó vacsizást!

Asiye! Dejó,hogy jelentkeztél!!További szép napokat Nektek!

Nemlajos, na látod, manócska ügyesen megkapaszkodott.

Pici, jók a receptek! És igazi HŐS vagy az én szememben is.

Ibici, gondoltam ma az esküvősökre, csak kora délután volt szép idő...remélem, azért jól mulattok.

Cat, Nika, sissi,csucsu,Gabi,Nektek is sok-sok pusz(nagyon remélem,senkit sem hagytam ki.)

Barátainkkal "ismerd meg Budapestet" játékot játszottunk: Budaörs, onnan Észak-Buda, onnan meg haza hozzájuk Csepelre. Sok-sok autót láttunk, végül is egy szép sárga Skoda Octavia lett nekik a befutó, hétfőn intézik majd.

Továbbra is nyilalgat néha a hasam. Illetve ma kétszer akartam csak elsírni magam, egyszer a buszon(fogalmam sincs mér), egyszer meg egy kutyát láttam az egyik autókereskedésben, elhanyagolt volt, és szomorúan nézett...és ennyitől...

Namost ha ennyi minden után mégsincs pöttöm, akkor a testem megzizzent, és meg kell nézessem magam...

Kép
arwen***

Tegnap jött meg, így jó, mert ma van a 2. nap.

Kép
oriandy

bár utóbbit akár be is beszélhettem magamnak pszichésen...mondtam már hogy úúúútálom a várakozást? :shock: :roll:

Na megyek csucsulni, jó éjt Nektek!

Kép
arwen***

Arwen!

Magán a kiállításon nem voltunk. Szerettem volna megnézni, de állítólag nagyon drága a belépő + időnk sem volt nagyon rá! :(

Kép
oriandy

andy: most már jó :):):) most már én is 2. napot látok de az előző hozzászólásomnálé még 6 nap volt hátras ciklusból de most már én si jól látom :)

nika70
Salgótarján

Hát, most még a ciklushosszon is változtatnom kellett, mert ugye eddig volt 35, meg 52 napos ciklusom is, de azért nem mertem beírni hogy 28, mert ki tudja ezután milyen hosszú lesz....

Kép
oriandy

Megjöttünk mi isMárk nagyon jól érezte magát.Finom volt az ebéd, húsileves volt és lasagne.Meg gyümölcstorta.

Andy: nagyon jók aképek.Látszik,hogy jól éreztétek magatokat.

Pici: remélem hétfőn tesztelsz.

Asiye: jó pihenést nektekés vigyázz magadra.

Nika: remélem nem jön meg a piri és jössz a + tesztekkel.Grat a laptetőhőz.

Nemlajos: örülök,hogy már nincs vérzés remélem igy is marad.

Zsu: örülök,hogy jelentkeztél, várunk vissza.
Vendég

A többeiknek is további szép hétvégét.

Márk ma 2 órát aludt, ezek szerint a nagy meleg miatt nem tud 1 óránál többet alduni.
Vendég

Nemlajos!

Örülök, hogy jobban vagy és vérzés sincs már!
Vigyázz nagyon magadra!

Kép
oriandy

Na, én most megyek aludni, majd holnap jövök még talán mielött indulunk!
Pusszancs!

Kép

Kép
oriandy

Jó reggelt!

ma abszolút a pihenésé lesz a főszerep nálunk...Kicsi Párom hajnalig bütykölte a gépet,úgyhogy aludni fog délig minimum... :wink:

Kép
arwen***

Pici,nagyon izgulok érted!Holnap kiderül minden. :D

Kép
arwen***

Most olvastam:
Cseh Laci ezüstérmes lett új Európa-csúccsal!
Büszkék vagyunk Rád! :!: :!:

Kép
arwen***

Andy: Jók lettek a képek nagyon:)

Arwen: Én néztem élőben az úszást és a vizilabdát is mert fájt nagyon a fülem és fent voltam.
Mikor néztem a CSeh Lacit az izgalomtól nem is figyeltem a fülemre:)
Lehet, hogy csak érmeket kell nyernünk? Az a gyógyír a fülemre:)

De amúgy tényleg nagyon fáj a fülem. Akinek volt iylen az tudja mennyire lüktet. Fent voltam éjjel 12klor, 1kor , 1/2 4kor. Azóta nem is aludtam.
Ilyen gyulladás mellet megtapadhat a baba??

Kép
csucsu05

jó reggelt

Csucsu szerintem nyugodtan megtapadhat egy baba a fűlgyulladás mellett :):):):

nika70
Salgótarján

Nika: Remélem is. :) Ez úgyis odafent van megírva nekünk mikro jön egy gólya felénk:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!
Andy!
Nagyon jók a képek!
Látszik, hogy jól éretztétek magatokat!

Nálam még semmi nem változott azóta.
Már a 34. ciklusnapnál járok.
Annyira izgulok már.
Remélem a picur növekszik a pocimban.

Puszi nektek.
Ne haragudjatok, ha nem írok most mindenkinek.
Fut a lakás.
Halászlét főzök, jönnek vendégek is ma. :roll:

Minenkinek szép hétvégét.
És szorítsatok ezerrel nekem.
Puszi

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: Na ez azért biztató. 34nap. Szerintem a baba ott van már a pocidban:):)

Halászlé: nyami nyami:)

Kép
csucsu05

szia Pici!

jó főzést!

Csucsu!Teljesen átérzem a fülfájást, gyerekkoromban nekem is voltak vele nehéz éjszakáim...szerintem sem befolyásolja a babásodást.

Kép
arwen***

Köszönöm Csucsu!
Nagyon remélem, úgy van ahogy írod!
És remélem holnap már jelt ad magáról, egy +++++++++++ tesztel!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Én most egyre jobban azt érzem,megfog jönni...csak abban bízom,pontosan jön meg.
Viszont ha így van,amint elmúlik,megyek dokihoz, és jól kikérdezem. :D

Kép
arwen***

Arwen: előre ne stresszeld magad.HIsz a mensi érzés terhes tünet.

Pici: Holnap reggel tesztelsz? Na akkor itt fogok ülni már hajnalban a gép előtt. CSak elindul végre a domino elv:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkienk!

Csucsu!

Hamarosan sokkal jobb lesz a füled! És most már tudod, hogy a vízzel vigyáznod kell.
A baba ha jönni akar, akkor jönni fog. És mindent meg is tesz, hogy itt maradhasson.
Nézd meg Nemlajost! Olyan erős a babája, hogy mindent kibír.
Az enyém pedig elintézte, hogy a fogorvos után ne kelljen bevennem a sok fájdalomcsillapítót és antibiotikumot, és így itt maradhasson velünk.
Nagy túlélők ezek a picik. :D :D :D :D
Vendég

Andy!

Bécsbe én is szeretnék elmenni!
Főleg most, hogy láttam a képeidet!
Vendég

Cat: ez igaz. Hisz mikor a Szabinát vártam egy erős virust kaptam el köhögtem de úgy, hogy minden kijött belőlem. Éjjelente nem aludtam és láss csodát Szabina egészséges szép baba lett.
Lehet nekem a betegség csak szerencsét hoz??
Na kiváncsi leszek:)

Kép
csucsu05

lányok,itt bőgök. Félek,hogy megjön.tudom,ne szóljak egy szót se,most volt az első hónapunk, mégis beforgattam magam ezerrel.

(és ma hülye fejemmel megint teszteltem és megint negatív lett.)
Bár még mindig van két nap. de ha lett volna beágyazódás,kimutatná nem?

Ne kíméljetek, nyugodtan ordítsatok le, lehet,hogy ez kéne... :shock:

Kép
arwen***

Arwen!

Nyugi!

Van akinek csak napokkal a mensi kimaradása után lesz pozitív a tesztje.
De ha most mégsem jött volna még össze, akkor is minden rendben van! Hiszen még rengeteg lehetőséged van!
És lehet, hogy a többi lehetőségre csak a további gyerekeknél lesz szükséged!

Várj türelemmel!
Vendég

Pici!

Holnap korán tesztelj, hogy ne kelljen sokáig izgulnunk!
Vendég

De ez a 10-es teszt nem mutatta volna már ki?
Ha tudnám,hogy biztosan nicns baba, talán megnyugodnák,de így...őrület lesz ez a pár nap. :oops:

Kép
arwen***

arwen nyugalom mint írtam a pete csak 24 órát életképes ha most nem jött össze akkor majd legközelebb én nekem Gergő másfél év nem védekezés de igazából 6 hónap erős próbálkozás eredménye:):):):) és nem vagy egyedűl sőt az a ritkább ha valakinek elsőre összejön :):):)

nika70
Salgótarján

picikém nyugoi neked is tuti ott van aza baba hiszen ennyit még sosem késett a mensid lesz egfy gyönyörű + teszted holnap reggel jó korán csináld hogy ne izguljunk sokat :)

nika70
Salgótarján

Juj, pici, ez nagyon izgalmas!!!
:wink: 8) :P

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem, nemsokára indulunk!!
Mindenkinek szép napokat és sok sok + tesztet!!!

Pici!
Nyugi! Ebből még bármi lehet!

Nemlajos!
Vigyázz magadra és a picurira!

Arwen!
Most egy darabig ne tesztelj, és ha már késik piri, akkor csinálj újra! Talán már nálad is ott lapul a babóka... :wink:

Nika!
Ezer drukk péntekre!!! Aztán csak pozitívan!!! :wink:

Csucsu!
Jobbulást neked, és meglátod, majd egy babó kárpótolja a mostani fájdalmaidat! :wink:

Cat!
Vigyázz te is nagyon magadra és Életkére!!!

Bocs, akinek nem írtam személyesen!!!!

Na. legyetek jók és vigyázzatok magatokra!!!!
Helyzetjelentést majd kérek 1x-1x!!

Millió puszi!
Andy és Danika

Kép
oriandy

emlékeztek encikére ? még az elején írogatott:) pozitívat tesztelt :) vagyis van még egy babásunk :):):) mégha keveset is jön ide :)

nika70
Salgótarján

köszi lányok. azóta megnyugodtam, Kedvesem felébredt a szipogásomra,jól megölelt, és a humorával elkergette a felhőket.
Azóta netezek, kigondoltam mára programot(csak Kicsi Párom is így gondolja): szépművészetiben egyiptomi kiállítás, utána indiai teázó és csokiüzlet:-)

Ja,és nézegettem hastánc-oktatást, bele kéne vágni a barátnőmmel, régóta foglalkoztat.

Úgyhogy köszönöm a fejbekólintást!
:D :D

Kép
arwen***

arwen: ezaz csak pozitívan :):):) jó kis program lesz :)

nika70
Salgótarján

Arwen: Előre ne sirj hisz nincs még miért. HA meg mégis megjön akkor sincs baj. Hisz ez a várakozás is szép:) Ha netán nem most akkor a következő hónapban összejön. Vagy utána. De az is lehet pár nap múlva pozítívat tesztelsz. Előre nem szabad itatni az egereket:)
Jó ötlet, hogy lefoglalod magad :)

Csajok: Na voltunk fülészeten. A dokinő hüledezett milyen csúnya afülem és elhiszi mennyire fáj. Most aztán szépen nézek ki mert a fülemen egy nagy kötés is van. Az egész gyulladás ráhúzodott a füllkagylómra is na meg a hallójáratomra is. Holnap reggel is doki 9-re kell mennem. Jó kis program. Na meg kellene szedbem antibiotikumot. De nem Augmentint írt fel amit esetleg babások is szedhetnek. Igy azt nem merem beszedni. Holnap a dokinőtől ha nagyon kell kérek augmentint hisz az nem árt ha babás vagyok.

Viszont volt ma egy jó sztorim: A doki után felmentünk a barátnőmhőz. Aki szót szót követet komolyan megkérdezte nem kell a fiú utónévkönyv? Jót nevettem hisz minek? Erre mosolygot és mondta sosem lehet tudni:)
Ja és neki nem is mondtam, hogy próbálkozunk hisz kabalából senkivel nem beszélem meg ezt. Csak veletek persze:)

Kép
csucsu05

Hát sziasztok Drágáim!!!!

Csak bejelentkeztem, hogy megérkeztünk épen és egészségesen......
Most megyek apa mellé és csak holnap reggel jövök hozzátok :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Szép álmokat mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu: Üdv újra a fedélzeten:) Menj csak Apa mellé és nemsokára gyere a zebráddal:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mi ia megjöttünk mai is szupi napunk volt.Halálra ettem magam és annyir kaját kaptunk,hogy pár napig tutira nem kell főznöm :D :D

Holnapra a gyermekvasutat néztük ki vszinű opda megyünk a többi napra úgyis nagyon meleget mondanak.

Arwen: nyugi!!Nem jó ha ennyier görcsölsz, próbáld elterelni a gondoplataid.Ahastánc tanfolyam jól hangzik!!
Én kb másfél héttel a mensi nemjövetele után teszteltem.

Csucsu: remélem hamar elmúlik a fülgyulladás. Biztos nagyon fájdalmás lehet azért remélem jobb éjszakád lesz.

Pici: holnap reggle kérjük azt a tesztet!! :)

Andy: jó pihenést nektek

Zsu: még szabin leszel?Mit fogtok csinálni?
Vendég

Arwen: megnyugodtál egy kicsit?
Vendég

sziasztok!
a mai program végül is a Batman mozi lett, egész jó film, Heath ledger nyugodjon békében Oscar-díjas alakítást hozott össze, túlszárnyalja Jack Nickolson Jokerét is. Christian Bale pedig igazi sármőr,főle amikor Batmanként beszél, olyan mély búgó hangja van.... A többi színész is nagyon jó benne, Morgan Freeman,Gary Oldman és Aaron Eckhart is. A női szereplő elég jelentéktelen, de nem rossz. Szóval érdemes megnézni. Bár elég erőszakos...vannak benne durva dolgok. De alapvetően elég mély film és ugyanakkor van benne akció is.

Igen,megnyugodtam, bár ma megharcoltam magammal...és a villamosozás közben megvilágosodtam,hogy igazán a Férjem a legfontosabb a világon, nem szabad elhanyagolnom...mostanában állandóan a baba körül járt az agyam, a virágaim elhanyagoltam, minden hétvégén felhívom a két nagyim meg nagyapát és most ezt is elfelejtettem...szörnyű.Úgyhogy észbekaptam, félre búval és sírással. Lesz ami lesz.Bármi is jön,elfogadom. És nem tesztelgetek. Minimum 3-4 napot, ha késik ,csak akkor....

Kép
arwen***

hú,és holnap alig várom,hogy Picinek örüljek!

Ma nem nagyon volt mozgás, látom,mindenki elfoglalta magát ebben a szép időben.

Jó éjt Nektek!Reggel kukorékolok majd és jövök! :wink:

Kép
arwen***

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?