Új privát üzeneted érkezett!

roni: köszi, de ne irigyelj, ez az 5 kiló valószínűleg annak köszönhető,hogy én 5 hónapig szinte alig ettem, vagy amit megettem az egyből ki is jött.Úgyhogy gondolom ezért nem híztam. Te is nagyon szép kismami vagy, semmi okod szomorkodni :wink:

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok! :lol:

köszi a drukkokat 8)
4 petesejt lett, abból mára 3 termékenyült meg :D
hétfő reggel kiderül, hányan osztódtak, és hétfőn 11-kor beülti :P
Vendég
 


Vicuska!!!!De jó hírekkel jöttél!!!Csak így tovább!!!Gratulálok.

Csehi, az valóban nem lehetett kellemes. Én szerencsés voltam, és még hányingerem is alig volt, pedig azt hittem, hogy az én gyomrommal minden ki fog jönni belőlem. Össz vissz 3 hétg volt hányingeres kórszakom az első hetekben. Szeretek enni. :oops: Egyébként köszi. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 

 
 

vicuska: gratulálok, csak így tovább :) drukk-drukk-drukk

roni: az jó, hát én nem voltam ilyen szerencsés, de elmúlt, kibírtam :) Enni én is szeretek,azért is volt olyan szörnyű az az 5 hónap :lol: Na de azóta pótolom ám a hiányosságokat :lol: Eszek ha kell ha nem.Lábad javulgat már?

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok,

A hétvégén nem tudok jönni, mert Enyingen leszünk, visszük a srácokat a mamához.

Vicuska,

Nagyon ügyesek a petécskéid, hogy máris megtermékenyültek. Meglátod szépen osztódásnak indulnak hétfőre anyuci nagy örömére. :lol: :lol: :lol:
Gondolok rád, este majd gyere a hírekkel. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Örülök, hogy azért indulgat a tejecske. :lol: :lol: :lol:
Én nem hagytam sírni, főleg az első 6 hétben, mert tudtam, hogy azért sír mert fáj a pocija, és próbáltam babusgatni, dédelgetni, meg simogatni a pociját. Szinte állandóan kézben volt. :lol: :lol: :lol:
Barbika is nagyon keveset büfizett az elején, szinte semmit, talán ez is közrejátszott a pocakfájáshoz. De aztán szépen belejött mindenbe.
:lol: :lol:

Csehi,

Nagyon szép kismami vagy, formás pocakkal. :lol: :lol:
Ha eszembe jut, hogy én mekkora bálna voltam, hát beleborzongok. (na most sem vagyok sokkal kisebb :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Alíz,

Nagyon szép a kiságy. nem lehet egy szava sem a védőnődnek. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Hát azért nem minden olyan csodás nálunk, nehogy azt hidd.
Apa is és én is nagyon önfejűek és akaratosak vagyunk. 10 év után is nagyon nehezen találjuk meg az aranyközéputat, és ezért vannak összezördülések rendesen. De ettől függyetlenül szeretem és ő is engem, még ha néha nehéz is vele. Főleg hogy olyan nevelést kapott, hogy apuci dolgozik, keresi a pízt, a többi az anyuci dolga. Azért már változott a 10 év alatt sokat, de sajna elég nehéz "nevelni". :lol: :lol: :lol: Néha ugy érzem ő a 4. gyerekem, mert utána is állandóan pakolni kell, ha beteg kitennia gyógyszereit, különben be sem veszi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


judy : köszi :) jó hétvégét nektek.

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok,

Nati,
Büfi! Próbáld meg azt csinálni, hogy fekvő helyzetből egy-kétszer megemeled a válladra a kicsit, hogy nyeljen egy kis levegőt. Ettől jobban jön a büfi. De az is igaz, hogy vannak gyerekek, akik nem büfiznek. A fiam pl. nem igényelte! hasfájós volt, de egy kis cseppel, és lábtornával segítettem neki! De azt hiszem, ezt Te is csinálod, ugye? Próbálj meg többféle cseppet, mert lehet, hogy az első nem jön be! Ha teáztatnád javasolnám a Mecsek babateát! Nagyon jó hasfájásra! Kamilla, édeskömény van benne! A Pannának adtam rendszeresen, sőt a mai napig adom is neki ezt a teát, de már csak vacsi után!
Kaka! Fontos odafigyelni rá, hogy legyen! Hülye az, aki azt mondja, hogy anyatejes babának akár napokig nem kell, hogy széklete legyen! Kell, hogy legyen, de ezt egy normális védőnőnek is el kellene mondania. Ha minden kötél szakad, lázmérő a popsiba, de nagyon finoman! És nem naponta! Ez ingerli a babát a kakira! A fiamnak volt ilyen gondja, és néha bizony rá kellett vennem magam a lázmérős sztorira, de legalább nem volt baj a székrekedéssel!
Hasfájásra javasolt még a hason fektetés, de csak felügyelet mellett! Esetleg próbáld meg úgy, hogy lefekszel és a melledre fekteted a kissrácot! Az még nyugtatja is!
Hát ennyi jutott az eszembe most hirtelen!
Első időben mi sem hagytuk sírni a kicsit, de ha már eljön az idő és nem a hasfájás miatt sír, talán egy kicsit lehet hagyni!
Sok sikert!

Judy,
Drukkolok a negyedik babaprojectnek!!!
Remélem hétfőn tényleg kiderül ki is a kis Pocaklakónk!

Ani,
Vond csak bele apát a dolgokba, mi lesz, ha valamiért Te nem tudod ellátni a kicsit? Akár egy betegség, vagy bármi! Tudnia kell, hogy kell ezt csinálni!

Roni,
Gratula az esküvőhöz!
Épp néztem, hogy lehet, hogy találkozunk a szülőszobán! Nem sok idő van köztünk!

Viki, Orsi,
Örülök, hogy megismertelek Titeket!
Viki,
Nézz el a Tescoba, jó kis bébicuccok vannak, le vannak árazva. Vettem én is egy pár szép darabot! Meg hasznosat is olcsón! Babahálózsák 1200 ft-ért, bodyk 2-300 ft/db, rugik 1500 ft. Mind hasznos lesz, ha megszületik a kicsi, és nem érdemes túl drágát venni belőlük, hiszen az első időben 2-3 hetente cserélheted a ruhatárat!

Teljesen belegárgyúltam a babakocsi keresésbe! Amit kinéztem, jól eladták, most kutathatok másikat!
Jó hétvégét mindenkinek!

Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Sziasztok!

A fiúk délutáni sziesztájukat tartják, most van időm írni két teregetés között. Én reggel olyan jót aludtam Ronival a nagyágyba hogy csak fél 10-kor keltünk. Nagyon jó volt. :) Reggelente elég sürün veszem magamhoz a nagyágyba mert akkor kakil és még sírdogál hozzá, én meg olyankor vagyok a legfáradtabb és nincs türelmem az ágya mellet vigasztalni. Lehet hogy ezzel elrontom, de a fene ott egye. :)

Röné, nagyon szép a kutyusotok Az én drága megboldogult Ficusom volt hasonló, jaj de szerettem.

Nati, jaj de jó hogy jöttél :) Az elején nekem is sokat segített apa, most már kényelmesedik, sztem rájött hogy egyedül is meg tudom csinálni. Hasfájásra sajna nem tudok jótanácsot adni, sírni mi se hagyjuk soha Ronit, kivéve ha tényleg látom hogy csak szivat. Akár hiszitek akár nem én úgy vettem észre hogy bizony tudatossan csinál már dolgokat és biza nyavajog ha egy percig nem vele foglalkozom. De ő nem is sír sokat (kop-kop-kop), talán csak ha jön a szar idő akkor nyüglődik, de az se sírás. Egy jó szülésznő mindennél többet ér, én is többször kértem utólag segítséget és mindig szívesen segített. Büfi: Roni 1 hónapos elmúlt mikor végre büfizett, addig hiába raktam válra csak fészkalódott és nem volt semmi. Persze ennek eredményeként sokat bukott, de mostanra már ez is beállt, ahogy emelm a vállam felé már böfizik is. Kíváncsi vagyok mit mond BB a varratra.

Orsi, nagyon cép vagy, és az ágy is szuper. Nem akarok okoskodó lenni, de biztos hogy jó lesz az ablak allat? Nem süt be a nap nagyon, vagy majd télen a cug? Ne hari, nem akarok kioktató lenni.

Alíz, nem volt furi a késöbbi lagzi. Igaz ami igaz mindenki azt hitte hogy meg se fogjuk már tartani. Van egy kedves ismerősünk aki írt egy szöveget és szépen elmondta, nagyon megható volt (ha megtalálom leírom nektek) mi felhúztuk újra a gyürüüket, utána ettünk ittunk mulattunk. Nekünk nem volt templomi (nem vagyunk valásosak). A polgárin csak kiskosztüm volt, de a lagzin igazi fehér ruha csokorral, fotosal, tortával mindennel ami kell. És fantasztikusan sikerült a zuhogó eső ellenére. A seregélyesi kastélyba volt az egész, a szigeten volt a "ceremónia" (ekkor még nem eset) és bent a kaja és a tánc. Kb 90-en voltunk, főleg barátok. Nem mondom hogy olcsó volt (nagyjábból visszajött a menyasszony táncból), de felejthetetlen. Mielött belevágtunk megbeszéltük hogy nekünk vagy ilyen lesz vagy semilyen. Ezért kellet 2 évet várnunk a polgári után (gyült a píz). Volt kivonulás édesapámmal a szigetre, fehér székekkel, zöld környezettel, kastélylépcsős fotózással, svédasztalos fogadással. Szóval pazar volt. Itt egy link az esküvős képekről: http://picasaweb.google.hu/Madiani612/E ... fQNw7nXOf8
Ez csak töredék, kb 2000 kép készült

Vicuskám, micsoda hírek :D Annyira de annyira drukkolok!!!!

Judy, olyan család sztem nincs ahol minden tökéletes. Az a lényeg hogy ha vannak is problémák azokat meg tudjátok oldani. Gáborom után is pakolni kell, pedig nem is úgy nevelték.

Anna, tudok segíteni? Milyen babakocsit keresel? A tescos rucik tényleg nagyon jók. Jó az anyaguk, strapabíróak (az auchan-os nyúlik) és még szépek is. A héten többfélét is kaptunk a látogatóktól, nagyon örülök mert a nagyrésze tecsós. :)

madiani
 
 


Sziasztok,

Ani,
Kinéztem az angol ebay-en egy bugaboo cameleont! Szép volt, világos színű, sok extrával és még tesófellépő is volt hozzá(Pannának). Hát erre tegnap elmentünk Agárdra egy kicsit, mire visszaértünk eladta a csaj a kocsit. pedig előtte többször leveleztünk, megbeszéltünk mindent, még azt is, hogy aug végén jönnek Bécsbe és elhozzák odáig a kocsit! Vacakolt az outlookom, és nem jött át az e-mailje előző este a gmailról! Pedig rendes volt, írt, hogy döntsem el mit is szeretnék, de én meg azt hittem még nem válaszolt(előző este írtam neki, hogy mi újság, kötünk e üzletet). Hát így jártam, de sebaj, majd nézek másikat! Ez nem egy olcsó kocsi, itthon legalábbis nagyon drága, de angliában egész jókat lehet kapni átlag elfogadható áron! Nekünk volt egy quinnynk, amit eladtam, és annak az árát fordítanám egy ilyen kocsira. A quinnyhez kellett volna még mózes, meg tesófellépő, és nem lett volna rá keret! Ezért gondoltam arra, hogy annak az árából veszek valami szépséges és praktikus kocsit a két lánynak(vagy a Pannának és a fiúnak? Még ugye ez nem dölt el!)
Hát ezért vagyok kicsit elkeseredve! de nem késtem el semmivel, mert a szeptember még odébb van!

Nálunk a Kiscsaj reggelente átfekszik mellém. Már szétszedtük a rácsos ágyat, mert nem akart benne aludni, így át van alakítva heverővé! De olyan jó, amikor mellém vackolódik, és aztán alszik még 8-9-ig is! Úgyhogy ennyi kényeztetés jár nekik(meg nekünk is :lol: )

Anna

Kép
Kép
szofika3
 
 


Sziasztok!

Most megint csak gyors bekukk. Időm lenne rá, de valahogyan kedvem nincs igazán. Voltunk ma Agárdon Apa tesójáéknál, nem igazán éreztem jól magam, meg most a gyomrom is fáj egy kicsit (remélem, nem valami romlott kajától...) Szóval nyügi vagyok.

Nati, még egyszer nagyon-nagyon gratulálok. Remélem, már rendeződik a helyzetetek és ma talán már van is bőven tejci!

Röné, üdv köztünk. Ha jól látom, egy napra vagyunk kiírva! :)

Nagyon szépek a babaszobák! Én is már úgy várom, hogy megkapjuk a kiságyat és végre rendezkedhessek.

A héten megkaptuk az utolsó adag ruhát is: ha hármasikreket várnék, sem lenne gond a kisruhák mennyiségével. Szerintem jövő héten lesz program: mosás és vasalás reggeltől estig. Persze ezt nem panasznak szánom, nagyon örülünk neki. Sok tízezer forintot megspórolunk így.

Megírnátok, ki milyen mosószert használ?

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 



Várom a javítanivalókat!!!!!

Hol vagytok elveszett báránykák (nem sorolom mert sokan vagytok már :( ) ? :?: :?: :?:

madiani
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukantásra van idöm.Köszönöm a kszöntéseket.Nagyon nem ünnepeltünk, de kaptam virágot, meg ajándékokat is.
Gergő tegnap meg ma is nagyon nyűgi volt, biztos az időjárás is zavarja.

Crissy
Igen, Gergő még hasfájós, sajnos.De adok neki még cseppeket, meg tornásztatni szoktam és valamennyire segít.Annyiból jó, hogy nem sír! :)

Ani
Gregő mivel hasfájós elég sokat van a kezemben,mi sem hagyjuk sírni, mert látszik rajta, hogy kinlódik.Én a délutáni alvásnál szoktam vele aludni a nagy ágyban, és olyankor összebújunk, és tök nyugodtan alszik.Olyan jó! :P Nekem még elég sokat segít apácska, remélem ezt késöbb is igy fogom látni!
Megnéztem az eskűvös képeket, nagyon csinik voltatok! :P

Judy
Azért már sokat változtattál apucin?Nehéz megváltoztatni?Vagy csak tudni kell a gyenge pontot?

Csehi
Nagyon szép a pocid!Nem sokat szedtél fel! :D
Szép a kiságy is, nekem is az ilyen tipúsuak tetszenek, aztán még sem lett ilyen.

Alíz
Gratulálok az eskűvötökhöz!

Vicuska
Hétfőre mennek a drukkok!!! :)

Nati
Örülök, hogy van tejcid, remélem szépen minden rendeződik.Sajnálom, hogy Bencus is hasfájós.De kitartás! :) Nálunk bevált a lábtorna, látszik rajta, hogy megkönnyebül ha tornászunk.A büfi nálunk se mindig van, olyankor legtöbbször bukik.Kaki kb. naponta 2-3 szor van.
Nagyon jó, hogy apácska segít!Sokat számit! :D

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Halihó itt egy rég elveszett bárányka :roll: , végre elkészült a gépem, apáéról nem akartam írni meg persze Levi is beteg :( , majd leírom, hogy mi volt vele. Most már szerencsére minden a legnagyobb rendben, sokat eszik és hízik.

Látom ismét gyarapodtunk új anyucikkal mióta nem voltam, úgyhogy sok sok üdvözletem küldöm mindenkinek, nagyjából olvasgattam, hogy próbáljak képbe kerülni.

Natikám óriási gratula Bence babához, gyönyörű kis legény!!!Pocakfájás reméljük hamar múlik. Írtam neked még jó múltkor sms-t, arra a számra mikor itt voltál nálunk és hívtál, gondolom megváltozott mert nem kaptad meg. Nőjetek nagyra :D .

Vicuska nagyon nagyon drukkolok, biztos vagyok benne, hogy minden rendben fog menni, szerintem ikreitek lesznek meglásd :wink: .

Mindenkit puszilok, megpróbálok most már jönni ahogy tudok, hiányoztatok ám. Ja teszek majd fel pocakfotót is.

Jaj, Andi és Chrissyy örülök, hogy összefutottunk a városban, szépek a babák.
Andi milyen kicsi a világ :D .

Teszek fel még képeket!

Kép
Kép

Nst
vikike_
 
 


sziasztok,

Vikike,
de jó, hogy jöttél!! Nem kaptam sömit... de tényleg új számom van, Ani tudja :wink:
GYere és tégy fel képeket, már nagyon kíváncsi vagyok rátok!!! Levikének jobbultás!!!

Vicuska,
millió és még egy drukk holnapra!!!!! Minden rendben lesz- hajrá!!!!!!!!!!

Ibi,
hát, a torna nálunk annyira még nem működik, annyira befeszíti a lábát, de hamarosan elfogy az infacol és áttérünk az espumisanra (mert az van itthon :wink: ) - talán már jobb a helyzet, de ha elkapja szegényt, nagyon tud szenvedni... Annak nagyon örülök, hogy nálatok legalább már nincs sírás!!!!!

Ani,
az én aláírásomban vagy egy-két drukk :wink: . S beírnád Bozsa Anikót is a szüléshez? DE ráérsz ám javítani!!!! Köszi!!
Hogy van a mosolygós Roni baba???? Annyira kis helyes!!!! Apa tisztába tette már????

Nálunk ma volt kaki - kettőt én tettem tisztába, aztán lefeküdtem és odaadtam Apának, hogy ez most az ő sora - mikor megtudta mi van benne menekült :P :P . Még nem meri tisztába tenni, de segít vetköztetni, öltöztetni és minden mást :P

Enikő,
én az elején baba mososzerrel és Gabi öblítővel mostam, most már Tomival mosok, de a Gabi megmaradt, mert nagyon fincsi illata van. Jó babaruházgatást - nagyszerű érzés!!!!

Csehi,
csodaszép pocód van!!!! nagyn csini vagy!!!

Szofika,
találtál valami jó babakocsit? Majd ha a következőt keressük kérek tőled tanácsot, az tuti!!! Sajnálom, hogy ez most nem jött össze, de drukkolok, hogy a következőnél minden rendben legyen!!!!
Köszönöm a tanácsaidat, szerencsére ma lett kaka :P :oops:

Judy,
milyen volt Enyingen? Meddig maradnak a srácok??? Ismét csöndes lesz a lakás :wink: :wink:

Tegnap BB kivette azt a fránya varratot, pici volt, de valahogy mégis bökött. Szerencsére minden rendben, azóta egyáltalán nem fáj, bök, szúr, semmit sem érzek :P :P
Tejcsim alakul, bár most mindig bealszik Manócska, s fejni meg utálok - alig jön valami, szinte csak akkor, ha kimarad a szopi.. ops, Manócska ébredezik, mennem kell!!!!
Vendég
 


Na akkor a képek, előre szólok, hogy sok lesz :roll: :D :wink: !

Kép Ádi unokatesónál

Kép Visegrádon a várban

Kép

Kép hintázás Ádi unokatesóval

Kép pancsi

Kép piknik az udvarban:)

Kép névnapja, apáéval egybe tartva

Kép

Kép bilizés:)

Kép wc-zés:)

Kép FIÚK:), Roni drágámmal Levi drágám:) és az apucik

Kép

Kép tökfőzelék evés:)

Hát akkor ennyi, tényleg jó sok lett, bocsika :roll: , még pocak képet majd teszek.

Kép
Kép

Nst
vikike_
 
 


És akkor a beígért pocak kép, most csináltuk, úgyhogy még friss nagyon :) .

Nati akkor majd elkérem Antától az új számod.
Levinek is puffadt volt most a hasa a betegség után és a dokinő az espumisant mondta, nekünk bevállt, próbáld ki akkor ha van otthon. Pocifájás mentes napokat.

Na megyek játszom a csemetémmel mert már felforgatja a lakást, apa is gépezik :wink: .
Pusza mindenkinek!

Kép
Kép

Nst
vikike_
 
 


Jaj a képek!

Kép

Kép 27.hét mindkettő

Kép
Kép

Nst
vikike_
 
 


Sziasztok! :)

Olyan szupi volt ez a hétvége :) :D
Tegnap Vikikééknél voltunk (akkor készült a kép). Vikantyom köszi hogy felraktad, kérni akartam. Annyira jó volt náluk, jól éreztük magunkat. Levike újra a régi, már csak fel kell hízlaljuk, de majd a Balcsin megtömjük. :D
Mai nap is csodás volt, hatalmasat sétáltunk Mártiékkal (apácskák tolták a babakocsikat :) ). Kis drágánk ma csodás dologgal ajándékozott meg minket. Több tiz percen keresztül többször is azt mondta hogy "egő" és olyan értelmes fejett vágott hozzá, biztos magyarázott valamit. :) Eddig is mondogatott már dolgokat de ez most olyan jó volt, még a nagyit is felhívtam hogy hallgassa meg. Apával együtt fürcsiztek, nagyon élvezte a sok vizet, csak úgy rugkapált benne. Vasárnap lévén ismét mértünk, 5340g, egy hét alatt 330g-ot hízott, de látszik is rajta.
Na talán enyit rólunk, lássuk mit írtatok.

madiani
 
 


Ibi, köszi a dícséretet, ari vagy. Biztos hogy apácskád a késöbbiekbe is segíteni fog, csak okosan csináld, érezze hogy szükséged van segítségre. Sírás: hát nem tudom mit csinált a szomszédba az 1 éves Nóra baba, de minden este olyan keservesen sír, hogy szörnyű. Azt tudom hogy nagyon "nehéz" baba, sokat panaszkodik az anyukája, de miért kell hagyni ennyire sírni?! Én most azt mondom hogy soha nem fogom hagyni hogy ennyire sírjon.

Vikikém, csodálatossak a képek! Cép a pocakod is, de ezt már élőbe is mondtam! Megint összeraktam egy szatyor kinőt rucit, majd visszem a kosárral együtt. Milyen barackot szedtek?

Nati, bocsika, tudom hogy írtad már az Anikót, de látod elfelejtettem, na most javíttottam. Sorry.... Köszi nagyon jól vagyunk, imádjuk Ronit. Apácskám még nem tört meg, de mindennek eljön a maga ideje. :)
Örülök hogy szépen alakul a tejecske, nem kell aggódni, minden szépen rendeződni fog. Ügyesek vagytok, hallgass az ösztöneidre!!! Kérünk friss képeket!

madiani
 
 


Most nem rakok táblit mert hulla vagyok, megyek alcsikázni.

Vicuskám, nagyon de nagyon drukkolok nektek (neked, apácskának és az ikreknek) holnap. Kérlek amint tudsz jelezz nekünk! Ugye tudod hogy a holnapi nap nagy nap lesz? ;) Biztos nem tudsz aludni. :) Annyira izgulok én is.

Enikő, holnap védőnéni, ehez igaz nem kell drukk, de azért gondolok rád is :)

Jó éjt nektek, remélem a ma esténk is olyan lesz mint a tegnapi (csak egyszer kelt Roni :) ) Puszi mindenkinek.

madiani
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem.... :oops: A héten sokat pihentem, mert fájt, szúrkált a hasam (gondolom a szalagok végzik a dolgukat :D )

Visszaolvasok és írok mindenkinek :D
bessy76
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Vicuska mega hiper szuper drukk mára!!!!

Bessy, szia (mégegy elveszett bárányka kipipálva :) ) Ne ijeszgess már lécci így kora reggel! Pihizz sokat, hisz most csak a babóci a fontos, minden más mellékes! Mi megvárunk és jössz amikor tudsz :)

Ma van a házassági évfordulónk (első), gondoltam rakok nektek egy képet, ahogy edddig már páran elöttem :)

Kép

madiani
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Remélem a hétvége mindenkinek jól telt :) Lányok: Nekem egyre inkább fáj a csípőm. Éjjel alig bírtam megmozdulni annyira fájt ez ugye normális hogy a medence alakul?

Alíz: Gratulálok! :) Nálunk pénteken azaz előbb volt anno a polgári, majd másnak templomi és lagzi. Bár mi reformátusok vagyunk így a templomi nem volt túl hosszú és tényleg csak arról szólt amiről kellett szólnia :)
Tök ugyanilyen ágyunk van, mostmár heverőként használja a Manó és nagyon jó volt!

Rönééé: Most kapcsolok!!! Szia itt is! :) De jó, ezek szerint családi házba mentek?
Nagyon édes a kutyuska.

Vicky illetve Lányok: Lehet hogy mocsok vagyok de engem megnyugtat hogy nem én vagyok egyedül aki nem bírja csendben a vajúdást, vagy ez így csúnya dolog? :oops:

Vicky: Ami a lányokat illeti nyugodtan büntesd meg őket ha rosszak. Nem verésre gondolok hanem elszeparálásra, vagy valami megvonására. Csak az első pár napon kell keménynek lenni, utána tudni fogják hol a határ (persze azt azért néha megpróbálják veszegetni) :) Ja! És ettől még szeretni fognak ám! :) Idegeskedni viszont nem éri meg főleg pocakosan :)

Ani: Spektrumon van gy műsör a "Mamit akarom" címmel. Otthagyják apukákat a napi teendőkkel :) Ajánld a párodnak, bár azért hiszem hogy nem akart megbántani :)
Barnika reggel a mai napig mellettün lustizik nmég egy kicsit. Szerintem ez tök jó :)

Alexa: Te is jó gyorsan szültél! Irigykedem!

Nati: Barnika nyelve már nagyon jól van, csak nem eszik de nem emiatt :)
Az elején még nyugodtan vegyétek fel próbáljátok megnyugatni, bár én egyszer hagytam anno kb 3 percig sírni (épp mással kellett foglalkoznom) de aztán elaludt.
Az is lehet hogy túl sok az inger és fáradt és nem tud aludni, bár sok okosat mondani sajna nem tudok. Az első időszak nálam is nehéz volt.

Csehi: Te is pofátlanul vékony vagy :) Nagyon klasz a babaszoba :)

Vicuska: MEGADRUKK!!! Remélem mindhárom ok :) Jaj de jó, nagyon izgulok érted!!!

Judy: Erről az átváltoztatásról egy tök jó mondat jutott eszembe amit a Szex és New York-ban hallottamm.
Csak vigyáz hogy jó helyen nyúlj hozzá különban szétesik az egész
:) Nagyon tetszett, egyébként meg mindenki váltotzik változtat egy kapcsolatban. Gondolom te is változtál egyreinkább összehangolódtok, és egyre inkább elfogadjátok azt amin nem lehet változtatni.

Vikie: Szia!!! :) Jó hogy jöttél a képek csuda klasszak! Hát te aztán pluszt nem szedtél fel, és ahogy látom babuci is szépen nő. Szép pocid van :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bessy: Volt olyan nap amikor nekem is húzódott meg szúrt. kicist meg is ijedtem de másnapra elmúlt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szép jó reggelt!

Köszönöm Csajok a gratulációkat!!Aranyosak vagytok!!!Puszi érte
Kép

Ani, nagyon szép pár vagytok!!!!Tényleg remekül sikerült a lagzi!! Nagyon jó képeket csináltak. BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT kívánok!! Lesz valami ünneplés? Egyébként nagyon sokat segített, hogy leírtad az esküvői történetedet. Nálam is felmerült a kérdés, hogy megfogjuk-e tényleg tartani később. De én ragaszkodni fogok hozzá. Végülis egyszer (remélhetőleg) van egy ilyen napja az embernek, nem?

Vikike, Ani, nagyon édesek együtt a kis srácok!!!

Vikike, nagyon jók a pocakképek, hihetetlen vékony vagy!!!

Anna, én is úgy nézem, hogy csak pár nap választ el egymástól. Örülnék neki, ha együtt lehetnénk, lenne egy ismerős a szobán! Jó babakocsi keresést!

Tündi, köszönöm hogy leírtad te is az esküvői történetet. Nálunk a templomival az a baj, hogy én katolikus vagyok, a párom meg nincs megkeresztelkedve. De nem ez lesz az akadálya a lagzinak. :wink:

Csehi, a lábam hol feldagad, hol leapad. Most jobban van. Hála az égnek, többet tudok pihenni, és ez meg is látszik rajta. Az a kép akkor készült, amikor a nagy festésben benne voltunk, és az volt az első hét, hogy nem dolgoztam. Na meg nagy meleg is volt.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ani: Boldog házassági évfordulót!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Andesz, Gabi
Nagyon sajnálom a nagymamátokat, őszinte részétem! :cry:

Chrissy
Utólag is: Nagyon boldog névnapot kívánok!

Gabi
Nagyon-nagyon ügyesek vagytok! Gyönyörű lett a szoba!

Tündi
Örülök, hogy reagáltak a panaszodra. Ez azt jelenti, ha mást nem is, hogy legalább elovasták. Az még jobb, ha ki is vizsgálják a dolgot :)
Végre túl vagytok a nyelv csípésen... Barnika nagyon ügyes!

Ani
Roni milyen hősiesen viselte a szurit :D a kis hős :D

Tand
Gyönyörű Gréti még mindig :D szép képeket raktál a kesesztelőről. Tök jó a torta is :D de egy pap hogy lehet ilyen érzéketlen.... :shock: :shock: :evil:

Nibcsike
Neked is nagyon boldog névnapot kívánok!
Gratulálok, Gergő nagyon szépen gyarapodik! :D

Alexa
Nagyon jók a képek! Tündéri Martinka! :D
Amikor írtad, hirtelen azt hittem, hogy egy babához kaptál kedvet :lol: :lol: aztán a mondat vágére kiderült, hogy a felújításhoz :D Martinka úgy mondja, hogy Miszimaszi? Édes lehet :lol: :lol:

Ildi
Örülök, hogy Bence befordult! :D Nagyon szép lesz a szoba is vagyis már most is az, csak írtad, hogy még nem teljes :D láttam a névtábláját is, amit írtál szupi! :lol:

Alíz
Szuper a kiságy! Gratulálok az esküvőhöz! :D

Röné
Üdv. köztünk! :D Nagyon szép a kiskutya! :D

Csehi
Szép a pocakod! Semmit nem híztál. :wink: :D Luca kuckója is nagyon jó!

Judy
Hogy van a szemed? Azt hiszem, apa be fogja adni a derekát és tényleg jöhet a negyedik baba. :wink: :lol:

Nati
Örülök, hogy beindult a tejcsi! :D Megnéztem a kórházi képeket, nagyon szépek vagytok! :wink: :D

Vikike
Tök jó, hogy jöttél! :wink: Levike még mindig gyönyörű és a te pocid is nagyon csini. Még mindig nem híztál semmit. :wink: :lol: Látom, már a baba nevét is sikerült kiválasztani, ami nagyon szép. :D

Ani
Aranyos vagy! Tényleg sokat pihizek.
Nagyon boldog évfordulót kívánok!
Nagyon szépek vagytok ezen a képen! Az ilyen típusú fényképek annyira tetszenek, ami fekete-fehér és csak egy szín van kiemelve!
Igazad van apával kapcsolatban. Szerintem is nekik is kell segíteni a baba körül. A minimum a pelus csere. :wink:

Vicuska
Ma ikres kismami leszel :D majd gyere és írd meg, mi volt :wink:
bessy76
 
 


Húú, milyen furcsa látni, hogy már túlvagyunk a félidőn. :shock: :lol: :lol: 8)
bessy76
 
 


sziasztok,

Először is Vicuskának mennek a drukkok mára.
Mindjárt beülti.++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Voltunk a hétvégén Enyingen meg a Balcsin fürcsizni. :lol: :lol: :lol:
Danika nem maradt a mamánál csak Bazsi, így most 2 gyerekes anyuka vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Megvan a fülcsink is, ma reggel kilőtték a kis fülét. Egy piros köves kis fülbevalót választottam aminek hátul sapka van a bököjén, így bizti nem fogja szúrni a kis fejét.
Jól viselte, kicsit síírt, de aztán hamar megnyugodott. Próbáltam képet csinálni, de mindig elrántotta a fejét. Majd még próbálkozom. :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Nagyon szép pocakos van, és tényleg nincs rajta egy deka felesleg sem. :lol: :lol: :lol: :lol: Levike is gyönyörű ksifiu, mint mindig nagyon szupi képek lettek róla. :lol: :lol: :lol:

Tündike,

Ez a Sex és New York-os beszólás nekem is tetszik. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Gratulálok az 1 éves házassági évfordulótok alkalmából. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Tényleg szalad az idő és már te is félidőn túl vagy. :lol: :lol: :lol:
Lassan elfogynak a ksimamik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi ha valakinek nem reagáltam most, de Barbika nyafog, muszáj mennem. Később még próbálok jönni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Másik elveszett bárányka is jelentkezik! :D
Ani! Sok boldogságot! :)
Húúú,Mi pénteken leszünk 10 éves házasok...olyan hihetetlen :D !
Vicuska!
Megadrukkkkkk!!!!! :D :D :D
Bocsi,hogy már megint nem reagálok Mindenkinek,de Bencust most tettem le,és gyors nekiállok a kresz tesztnek!
A héten tuti nem jövök,holnap megyek be a suliba megkérni a vizsgát,aztán szerda takarítás,csütörtök sütés,főzés,és temetés :cry: pénteken ugye meg a keresztelő :D !
Szóval majd jelentkezem!És hozok képeket is! :D
Puszi Nektek! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Judy: Kislánykád hölgyesedik? Az én lányomnak is lesz fülbevalója, lehet hogy még a kórházba kiböketem neki. Móron megcsinálták az egyik anyukának :) Tényleg! Nekem is lesz egy lányom :)
Danika nem akart a nagyinál maradni vagy nem is volt tervben?
Barnikámat meg eladta az apja megint a nagyihoz, és ezt tegnap este közölte hogy megbeszélte a nagyival hogy...
Jókor.

Vicuska: MEGADRUKK! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lányok,az elöbbi tesztem 0 hibapontos lett :D !
Tündike!
Van egy védőnéni ismerösöm,aki lyukaszt,és Ő azt javasolja,hogy 2 hós-nál kissebb gyerkőcnek még nem ajánlott!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Andesz
Ügyes vagy! Csak így tovább! :wink: :D
bessy76
 
 


Andesz: Én is hallottam ezt igen, hogy várni kell vele, ezért is csodálkoztam amikor a móri kórházban egy csecsemős megcsinálta. Majd akkor meglátjuk, de akkor már nagyon fáj neki nem?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bessy!
Köszi! :D
Holnap kell a suliban egy házivizsgát tenni,remélem jól sikerül majd! :D
Tündike!
Szerintem akkor sem fog Neki fájni,végülis egy pillanat alatt megvan :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Köszönjük mindekinek a köszöntéseket, nagyon jól esik!

Tündi, igen normális hogy a csípőd feszül, fáj, hisz alakul hogy kiférjen a ksi tündérkkirálylány. Igen-igen a múltkor belepillantottunk abba a műsorba. Tudom hogy egyszer apácsámnál is megtörik a jég. Eddig a fontos alkalmkat is elfelejtette, de ma úgy keltett hogy boldog házassági évfordulót. :) Dehogy csúnya dolog, nem vagyunk egyformák, valaki bírja csendben is valki meg nem, és ebbe semi szégyelnivaló nincs.

Alíz, örülök hogy tudtam segíteni. Sztem is ragszkodj hozzá, mert csodálatos dolog, azon a napon te vagy legszebb és a legboldogabb. Ha bármiben tudok segíteni szólj nyugodtan!

Bessy, nekem is ezek a kedvenc fotóim, nagyon úgyi volt a fotós, bárkinek merem ajánlani.

Judy, nagyon várom azt a fotót a fülcsiről. Látod hogy sikerült olyat amilyet szerettél volna.

Andesz, akkor nektek jó sűrű hétvégétek lesz, keresztelő, házassági évforduló és még Gabi szülinapja is. Gartula a 0 pontoshoz, igy fog menni élesbe is.

madiani
 
 


Sziasztok

Vicuska
Millió drukk mára!Nagyon-nagyon sokat gondolok rád,hogy sikerüljön!!!

Ani
Boldog házassági évfordulót és még legalább 50 ilyet!

Többieknek bocsi,hogy nem reagálok,nem is olvasok vissza,mert nagyon le vagyok maradva.

Dobok egy táblicskut,LÉGYSZI MINDENKI REAGÁLJON,HOGY NEKI MIKOR JÓ A TALI!!!!!-köszike.
Aki a héten reagált már az légyszi írja meg mégegyszer,mert nem olvastam vissza :oops: ,de nagyon jó lenne ha már összeállna a kép és legalább a pontos időpont meglenne.
Kép
Vendég
 


Gabi, 08.21. és 22 nem jó, 23.-a jó.

Ani, köszi!!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Köszi Alíz,beírtam.
Vendég
 


Sziasztok!
Teszek fel pocakos képet meg a csajokról is mert a multkori már elég régi volt.
Kép Kép Kép Kép



vikcy6
Pákozd
 
 


Mai pocak fotók.Hát én nem vagyok valami vékony bár nem is voltam.Hét kilót hiztam a terhesség alatt eddig.Az elsö csajszi Virág ö két és fél éves a másik Vivien öt éves.Ilyenkor nagyon aranyosak de nagyon szó fogadatlanok.De imádni valóak.
Sajnos akármit csinálok a nagyobbik nem fogad szót.Söt ö mondja meg hogy én mit csináljak.Neki csak anya meg apa parancsolhat én nem. :(



vikcy6
Pákozd
 
 


Vikcy

Neked is csini pocid van :wink: ,és már nem is kicsi :wink:
Bocsi a hülye kérdésért,de kik ezek a gyönyörű angyalkák a képeken????
Vendég
 


Szia Gabi!
Hát ezek a kis angyalkának nevezett rosszcsontok a testvérem gyerekei.És most rájuk vigyázok a héten meg már elözö héten is.



vikcy6
Pákozd
 
 


Köszi a felhomályosítást :D
Akkor gondolom nem unatkozol mellettük :wink: :D
Vendég
 


Csajok! :lol:

ksözi a drukkokat, csak egy gyors bekukkra van energiám, most értünk nemrég csak haza :shock:
mindhárom pocakmanót megkaptam, van egy 4 sejtesem, egy 8 sejtesem és egy tizsejtes babám :P :P :P
jövő pénteken kell mennem uhura+vérvételre! :D

Ani!
Boldog Házassági évfordulót Nektek :lol:

megyek lefekszem :oops: 8)
Vendég
 


Vicuska
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyszerű hírekkel jöttél!!!!
Nagyon-nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!!

Tetszik a vonalzód!!!!!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?