Sziasztok!
Orsi: Nem voltak rosszak az éjszakák, csak tegnap anyukáméknál voltunk,így a net az kimaradt.
Tegnap pl. 1x kelt fel éjfélkor, akkor is egy rövid altatás után be tudtam rakni az ágyba, meg még 1x felsírt 2 körül, de mire bementem aludt tovább, de 6-kor viszont kelt!!!
Előtte nap meg 2x kelt fel, uh. viszonylag most jók az éjszakák.
BOLDOG HÓFORDULÓT NÜNCSINEK
BOLDOG HÓFORDULÓT DÁVIDNAK!
Lili már megtanult közben ülésből hasra fordulni és mászni előre. Na persze vissza még nem megy.
Tegnap meglátogattuk unokatestvérét is (9 hónapos) és annyira tetszett neki, állandóan meg akarta fogni az arcát, ment volna hogy megszorongassa. Édi volt.
Tegnap Lili sem aludt sokat, indulás előtt még délelőtt 20 percet, felébredt ahogy becsempésztem az autósülésbe, utána meg délben egy fél órát és még az autóban egy fél órát hazafelé. Na akkor fölvittem a kiságyba és még azért aludt egy keveset.
TIna: Lilinél is szokszor az van, hogy annyira fölpörgeti magát, pedig álmos, de nem tud elaludni. Mondjuk ő mindig nehezen alszik el, sokára, nem az a típus aki leteszi a fejét ha álmos és mint akit fejbevágtak alszik is.
Egyébként most elhatároztam
(hogy mi lesz belőle nem tudom) hogy ha látom álmos, nagyon álmos, ami kb. 3 óra föntlét után van, akkor be az ágyiba és kivárom, mikor alszik el magától. (na persze közben már egy etetés is van, uh. majd meglátom hogy sikerül végrehajtanom.
Jó lenne változtatni rajta, mert nagyon fárasztó, szerintem nagyrészt ebben fárasztom ki magam.
Tegnap Székesfehérváron benéztünk a Brendonba is az üléseket felmérni, de nagyon tanácstalanok vagyunk.
Mi a véleményetek az isofixes ülésekről, érdemes olyat venni, vagy nem? Jó a másik is? Orsi tudom írtad a márkát, mi is megnéztük, de az ugye nem isofixes?
Valószínű esernyőkocsink is lesz, mert amikor meséltem anyunak, hogy nézegettem, mindjárt lecsapott rá, hogy akkor ő majd vesz egyet! Nem tiltakoztam ellene. Tegnap is jó lett volna, mert elmentünk fagyizni és cipelni kellett Lilit. Nem vittük a nagy kocsit, (elfért volna) de hogy minek. Hát ezért! Na de nem én cipeltem, anyu ilyenkor le sem teszi szinte Lilit.
Na most már megyek, mert annyit írtam, hogy el sem olvassátok a végén.
Ja Orsi még az egész napi fáradságról. Én is így vagyok vele, csak valamelyik nap egy kicsit kevésbé fáradtan, van hogy iszonyúan. Van hogy már 8-kor legszívesebben lefeküdnék vagy még előbb, de akkor jön az altatás és ilyenkor már nagyon rossz.
Tegnap elég hamar sikerült f9kor, 8-kor még nem volt álmos, apa bevitte az ágyunkba amig fürödtem meg egyebek, aztán 9-kor mondtam hogy most már fekvés és pár perc alatt elaludt.
megyek már tényleg, meg már reklamál is...