Új privát üzeneted érkezett!

ppetike elhiszem hogy nem akar menni oviba a mamáknál mégis csak jobb!!!!! :lol:
petra is szépen növöget!nemsoká rohangálhatsz majd utána! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok,

merre vagytok???????????????????????????????????????????????? :D
Vendég

én itt vagyoooooooooook
:lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is beléptem párszor, de nem volt ma nagy forgalom :cry:

Viszont 3,5 hét után végre van TV-nk!!! Lemondtuk a DIGI-t, és lett T-Home tv-nk. Szuper, komolyan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ppetike:éppen akartam írni,hogy a kis Petrusról rakj fel képet olyan régen láttuk már!Nagyon szép kisbaba!Igazi kislány! :D
Egyébként szeretnétek még babát?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Sajnos pár hete már olvasgatlak benneteket és most szeretnék tanácsot kérni.
8 hete veszítettük el az első babánkat a 18. héten. Ma a körzeti orvosom azt mondta, nem tud tovább táppénzen tartani, hétfőtől mennem kell dolgozni. Kértem, hogy adjon a neurológiára beutalót, de azt mondta az más diagnózis, ezt nem tudja a felülvizsgáló orvosnak beadni és ezért most nem tud beutalót adni, csak pár hét múlva. Én viszont még nem érzem úgy, hogy képes lennék dolgozni és ráadásul napi 3-4 órát utazni a munkába és haza. Szerintetek mit csináljak, kihez forduljak? A nőgyógyászom augusztusban szabin van, hozzá nem tudok.
A történethez még annyit, hogy mivel már nem vagyunk fiatalok és még nincs gyerek szeretnék mielőbb ismét babás lenni, ami csak akkor sikerülhet szerintem, ha nyugodt körülmények között itthon vagyok.
Köszönöm, ha válaszoltok.

Petra
petra70

Petra
sajnálom :cry:
A háziorvosod vetélés után hivatalosan a szabályok szerint 6 hétig tarthat táppénzen. Viszont ha van táppénzes javaslatod nőgyógyásztól, akkor nem bírálhatja felül. Mivel nincs itt a saját nőgyógyászod nem tudod azt megoldani, hogy bemész abba a kórházba, ahol befejezték a terhességedet és bármely más orvostól kérsz ilyen javaslatot?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Petra70,

A munkahelyeden is ki kellene írni szabadságot, ha a tavalyi évről maradt meg. Azt a munkáltatódnak ki kell adni. Tudsz még olyat, hogy a nőgyógyász orvosoddal megbeszéled, hogy tegyen javaslatot a pszihológus által való kezeléshez (így bármeddig maradhatsz táppénzen). Csak a pszihológushoz kell majd eljárnod (és ő adja majd továbbiakban a táppénzes papírt). A háziorvosodnak csak majd egy papírt kell leadni arról,hogy jársz pszihológushoz. Másik lehetőség:
Én tavaly 1 hetet jártam dolgozni, egy hét letelte után visszamentem táppénzre.

Lyndee,

igen szeretnénk még kisbabát.

Csajok,

merre vagytok?????????????????????????????????????
Vendég

sziasztok! a mai reggeli teszt is negatív lett!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
az orvosomat meg nem tudom elérni!!! :?

petra sajnálom,hogy elvesztetted a babádat,kívánom hogy mihamarabb ijra babás legyél!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Petra,

Sajnálom a mi történt!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

petra linácskának igaza lehet,probálj bemenni a korházba ahol befejezték a terhességet,hátha! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm a segítséget.
A kórházban már én is érdeklődtem, nekem 6 hetet mondtak, arra adtak is javaslatot, így marad az a megoldás, amire már én is gondoltam, hogy vissza megyek egy hétre, aztán kiveszem a bennmaradt szabimat és utána ismét táppénz.
Azon viszont elgondolkodtam, hogy lehet tényleg szükségem lenne pszichológusra. Nehezen tudom feldolgozni, hogy egy egészséges babát vesztettünk el, nagy valószínűséggel a genetikai vizsgálat miatt.
Mielőbbi babásodást kívánok, aki még babára vár, a babásokat jó egészséget!
petra70

petra nekem például az nagyon sokat segített mikor januárba meghalt a 12.héten a babám,hogy itt a lányoknak elsírhattam bánatomat!nagyon sokat segítettek nekem!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Petra,

amikor tavaly Nekem mennem kellett 6 hetes kontrollra, akkor megkérdezte a dokim, hogy akarok-e pszihológushoz menni. A nőgyógyász elméletileg bele tud szólni a táppénzes dolgoka. :shock:
Vendég

mára elteszem magam szép jó éjszakát mindenkinek!
pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek:

Kép
Vendég

Petra: Ha igy érzed akkor menj el pszichológushoz. Hidd el segit feldolgozni ezt a bánatot. Ártani biztos nem ért.

Kép
csucsu05

Petra: Sajnálom, ami veled történt :( Hogy érted azt, hogy a genetikai vizsgálat miatt vesztetted el a babát? Ha nem akarsz rá válaszolni én megértem, nem szerertnék tapintatlan lenni.

Nita: Lehet ,hogy meg fog jönn,csak "kicsit" hosszúra nyúlt a ciklusod. Azért remélem minden ok!

Juca: nagyon szépek a lányok! És te is! Nme is látszik, hogy most szültél :) Ja és én is megcsináltam a sütit ha nem baj , A párom oda volt tőle meg vissza. Imádja a kókuszos dolgokat

Szép napot!
bubusmumus

Na jó ötlet most én is megcsinálom a kókuszos sütit. Úgyis valami hamar elkészithető sütit akartam. Vissza is lapoztam a receptért:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Persze, hogy nem baj :-) örülök, hogy Alíznak, és nektek is ízlett. Azért szeretem, mert gyors, nem kell sokat mosogatni.

Petra!

Csak nem? Beleestél az 1%-os vetélésbe amniocentézisnél?
Szerintem nagyon jó dolog pszichológushoz fordulni.

Csak csendben, nálunk pont akkor jöttek a lányok, mikor mentem dolgozni, és 180 fokot fordult az életem. Akkor nem koncentráltunk a babára, és szerintem leesett a gát. Tudom ez egyéni dolog, de ha olyan közegben dolgozol, ahol "normál" esetben szívesen vagy, értelmes melót végzel normális emberek között, akkor lassan érdemes visszatérni az életbe. Tudom ezt neked kell eldönteni, de a hat hét bizonyos értelemben nem hülyeség. A pszichológus segítségét viszont feltétlenül kérd!

tjuca

Bocs Csucsu, és Bubus, összekevertelek Titeket.

tjuca

sziasztok!ma meghalt a nagymamám!mért ilyen igazságtalan az élet,mért a jok mennek el?,, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bubusmumus remélem hogy nem csak hosszu a ciklusom.mindíg normális volt! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Mamádat sajnálom.:(
De a vetélés óta a ciklusod lehet még nem állt vissza a helyére.

Juca: Megcsináltam a kókuszost. Hú de jó íze van. Előszőr kételkedtem benne, hogy fini esz de nagyon jó:):)

Kép
csucsu05

majd a doki visszaálítja a helyére! :lol:
mára elteszem magam pusza jéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Sajnos nekem csak ez az oldal maradt, ahol kiírhatom magamból a fájdalmamat. Júli 29-én vesztettem el hármasiker babáimat, a 20. héten. Két kisfiút és egy kislányt gyászolok! Felfoghatatlan, ami történt és az orvosok is csak annyit mondtak, hogy túl sokan voltak, azért indult be a spontán vetélés! (Ezt nem tudom elhinni...) Szövettanom még nincs, bár semmin nem fog változtatni, azért talán megtudhatom belőle a miérteket.
bubone margo

Nitacska,
sajnálom a nagymamádat :cry:

Margó,
gyere, és írj, ha úgy érzed csak egy kicsit is segít!!! Én nem értek hozzá, de az nagyon fura, hogy csak annyit mondanak, túl sokan voltak. Születtek már egészséges négyes-ötös ikrek is. Szövettantól azért sokat ne várj szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép napot nektek!

Elöször is Nita nagyon sajnálom ami történt, részvétem.
A mami házát vennétek meg vagy már rendben van minden?

Margó!
Egyszerüen felfoghatatlan, hogy mik mennek keresztül a szervezeten, de nagyon sajnálom! Tényleg!

De viszont egy jo hirt közlök: látható a 2. csik, de igaz még halványan! De ott van. Ma kellett volna megjönnie.
A párom kicsit elszomoritott, mert azt mondta, hogy volt már ilyen halvány csikom, de viszont jo szándékbol mondta, mert nem szeretné, ha rossz történne ismét.
encike 2

Nita:Fogadd őszinte részvétemet!
Remélem hogy mielőbb el tudtok költözni az anyósodtól!

Encike:Drukkolok hogy a két csík erősödjön :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Nita: Őszinte részvétem!!! Sajnos tudom milyen érzés, nekem már egy nagyszülőm se él :(

bubone margo: :( :( :(

Encike: nagyon szorítok, hogy egy darabig ne jöjjön meg!
bubusmumus

bubone margo nagyon sajnálom ami történt veled,még olvasni is rosz nemhogyátélni!de gyere minél sűrűbben és írd ki magadból a fájdalmad amennyire lehet!
lányok köszönöm a részvéteket,apukám anyukája halt meg! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Margo: Még olvasni is szörnyű most nagyon erősnek kell lenned. Kiváncsi vagyok a szövettan mit mond majd. Gyere sürübben és ird ki a fájdalmadat hisz ezt másképpen nem is lehet feldolgozni csak ha beszélünk róla.

Encika: Halk gratula:):)

Kép
csucsu05

lányok merre vagytok? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

Őszinte részvétem!!!
Vendég

Nita!

sajnálom a nagymamit.

Csajszik, életképek rólunk :twisted:
http://kovacs-telekes.org/hu/kofa/blog/ ... r-ur-kepei

tjuca

Lányok, köszönöm a tanácsokat.

Juca: igen, úgy néz ki beleestem az 1%-ba. A genetikus szerint nem a vizsgálat okozta a vetélést, de akkor kérdezem én, hogy mi. Problémamentes terheséggel a vizsgálat után 2 nappal elment az összes magzatvíz, semmit nem tudtak tenni az orvosok.
Igazad van, hogy jó ha az ember mással foglalkozik, mint a baba témával. Igazából nekem nem a munkával van gondom, hanem az utazással, ami napi 3-4 óra a 9-10 óra munka után. Ez egy kicsit kimerítő. A babánk is akkor jött össze, mikor itthon voltam hosszabb szabin és egy kicsit feltöltődtem.

Bubus: a fent leírtak miatt gondolom, hogy a vizsgálat okozta a vetélést.

Nitácska, részvétem.
petra70

juca Kata egyre szebb na és Kinga is egyre szebb és nőiesebb is!!!

köszönöm mindenjinek a részvéteket!!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Köszi szépen az együttérző sorokat!
bubone margo

Juca:csodálatos a két csajszi,órákig tudnám nézegetni a képeket :D

KépKép
lyndee

haliho lányok!mere vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én most akartam pocifotót készíteni de lemerült az elem a gépben :cry: ,most töltöm...később jövök :wink:

KépKép
lyndee

várjuk ám a te pocifotodat is! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

:D

KépKép
lyndee

lyndee nagyon szépen gömbölyödsz,csak így tovább!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Meg volt a tegnapi buli, tök jol sikerült minden. A barátoktol szőnyeget kaptam, olyan aranyosak!!!
Ma takaritottam, most lettem kész.
Menszi nincs,de még csak a tegnapi teszt van, majd késöbb tesztelek megint, hátha erösebb lesz. Fel akartam tenni, de alig látszik a képen.
encike 2

bubone margo,

sajnálom a történteket! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

lányok merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Miylen szőnyeget kaptál? Milyen szinűt?

Lyndee: Szépen kerekedik a pocid. :)

Kép
csucsu05

Haliho!

Ha fenn lesz a fényképezöröl a kép, felteszem a szönyeget. 1.90*2,90 kék szinü és vastagabb szörü.

Emlékeztek mikor irtam, hogy egyik esmerösöm hamarabb szülte a kislányt 2 honappal?
Ma az anyuka este 6-kor összeesett a korház folyosoján és meghalt.
encike 2

sziasztok!
encike ilyen rossz hírre jönni nagyon nem jó! :(
részvétem! :cry:
amugy a szőnyeg nagyon szép lehet így a leírás alapján! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás