Új privát üzeneted érkezett!

anda ez jó hír hpgy anyud joban van!!!!!!!!!! :lol: erős az anyukád csak így tovább! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam szépjó éjszakát mindenkinek!
pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!

Nita! Azta mindenit! Te titokban bebabásodsz? :shock: Hogy hogy teszteltél? Nem úgy van hogy később indul a tesóprojekt? Mindenesetre mi nagyon örülnénk neki ha várandós lennél.
Vannak tüneteid az álmosságon kívül is? Mikor kellet volna megjönnie?
Bocsi, hogy ennyit kérdezősködök, de most nagyon felizgatott a hír. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Anda: Nagyon jó, hogy anyud jobban van és jó ötlet volt a virág vétel:)

Kép
csucsu05

Anda!

Valóban jó ötled volt a virág édesanyádnak! Jobbulást kívánok neki!

Edit!

Férjecskéd feje jobban van már?

Képzeljétek! Tegnap óta úgy fel van puffadva a hasam, meg egy kicsit fájdogál is mint amikor meg akar jönni. De hol van az még? :shock: Felfázva nem vagyok, ez tuti. A ferty 4.-ére a ciklus.hu pedig 2.-ára tette be a pé-t. Hát kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni. :?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni: Na ez kecsegtető. Már csak ki kell várni a végét:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Hát ez az! Várni a legutálatosabb dolog.... de mást úgyse tehetünk. :wink:
Nálatok hogy áll a helyzet?Mikor izgulhatunk érted?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni: Hát rajta vagyunk az ügyön. Még van a ciklus végéig 9nap.

Kép
csucsu05

Akkor megy a drukk neked is!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Férjecském fején tegnap összevarrták a sebet, de a kötés maradt, hétfőn megy vissza.

Csucsu: Részemről is megy a drukk.

Akkor egy héten belül sokan fogunk pozitívat tesztelni! :wink: :D

Nita! Jelentkezz és mesélj, az első "teszt negatívsága" még nem jelent semmit!( ezt jól megfogalmaztam)

Anda! Én is nagyon örülök anyukádnak! Kívánok sok-sok erőt és kitatást! Hidd el fogja Ő még látni a kisunokát, csak nagyon kell hinni!
pedi
Kalocsa

Edit!

Levél ment. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát lányok, ma sincs nagy forgalom itt.
Ennyire péntek van? :shock:
Akik nem tudnak lenni a hétvégén, azoknak nagyon szép napokat kívánok!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!

Egyetértek! Merre vagytok, csajok?

Én leszek holnap is, mert dolgozom, de most, hogy regisztráltam ide, már nagyobb kedvel jövök dolgozni! :D
Tényleg minden rosszban van vmi jó! :D
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Köszönöm lányok a drukkokat! Nagyon jól esik! Nagyon szeretem anyukámat (bár ki nem szereti a saját anyját??)) és teljes erővel azon vagyok,hogy jobban legyen. Ha ezt egy egyszerű napraforgóval meg tudom tenni, akkor azzal, ha egy kedves szóval, akkor azzal!

Pedi:
Holnap is dolgozol? Sajnálom! :? Viszont annak nagyon örülök, hogy jól érzed magad köztünk! :D

Kép
anda81

gnemoni már 9-10 napja meg kellett volna jönnie....az álmosságon kívűl fájdogál a hasam alja! :roll:
nem kezdtük korábban a projektet de 1x kilukadt az ovszer! :oops:

pedi a második teszt is negatív! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!
Ma ott a 2. halvány csikom a Hcg-n!!!
Majd teszek képet!
encike 2

Encike!

Jesszus!!!!
NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON GRATULA! (persze még csak halkan)
Ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphattál volna.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sejtettem ám én, ahogy tegnap néztem a hődet...... 36,8 a 31.-ig napot, hát ez erősen gyanús volt nekem. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Enci:
Nagyon-halkan gratula! :D várjuk a képet!!!!

Kép
anda81

Encike!

Várjuk ám a képet. Most kipróbálhatod az új fényképezőgépedet amit apától kaptál. :wink: :lol:

Nita!
Hány nap telt el a "baleset" óta? Úgy értem, hogy már ki kéne mutatni a tesztnek ha babás lennél? Reméljük hétfőn eléred a dokidat, és akkor már biztosabbat tudunk.

Edit!

Szombati meló.... fúj. :x
Annak idején én is utáltam ilyenkor dolgozni.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

gnemoni én is remélem h elérem a dokimat,probálom ma is hívni!

encike hatalmas halk gratula!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike! Micsoda jó hírek! Mondtam én, hogy ebben a hónapban mindenki pozitívat tesztel, lám, Te meg is kezdted a sort! :lol:
Nita!
Tuti TE is babás vagy, de ezek a fránya tesztek, de jó lenne, ha tényleg kiderülne, hogy úton a bébi! Én más örömének is tudok örülni, úgyhogy hajrá csajok, csak jöjjenek azok a potitív tesztek!

Köszi, hogy együtt éreztek velem a szombat miatt, már megszoktam, de szerencsére csak minden második szombat az enyém.

Móni!
A Te hőd is egészen jól alakul! :wink:

Zsuzska!
Nagyon eltűntél!

Ha lesz még időm zárás előtt, benézek! Ha nem, akkor mindenkinek nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok!
Edit
pedi
Kalocsa

pedi nem hiszem h baba hosz 2 teszt is negaítv! :cry:
de encikének nagyon örülök megérdemli a babát!!!!!!!!!
talán én is sora kerűlök szeptemberben :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Pedig hinni kell! A kozmetikusomnak a második babájánál a haramadik teszt mutatta ki, hogy van baba, az első kettő semmit, és akkor már vagy 8hetes volt. :)
Vagy Nálad normális, hogy ennyit késsen?Mert, ha igen, akkor megértem, hogy nem hiszed.

Mostmár tényleg elköszönök, hétfőn jövök.

Puszi Mindenkinek!:lol:
Edit
pedi
Kalocsa

Nita: Abarátnőmnek is 7hetesen egy teszt sem mutatta ki a terhességet. Sőt még menstruált is rendesen. De közben meg voltak tünetei ezért is tesztelt. Szóval elment dokihoz miután elmúlt e mensije és vérből mutatták ki neki a babát. Most lezs 3éves a fia szeptember 14én:)

Kép
csucsu05

Pedi nekem soha nem késett max 1 napot! :roll:
ezek bíztatoak lányok amit mondtok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Volt már, hogy késett nem? Kakor Miklósra mentél dokihoz? Vagy akkor nem késett?

Kép
csucsu05

amikor utoljára késett akkor baba volt a dologba,amugy soha nem késett! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Még nem tudtad elérni a dokidat? Nem lehet hogy nyaral?
Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy babóca legyen a pocidban.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

szerintem ma megprobálom megint! :roll:
de ha nyaral attol még fel lehet venni a telefont és megmondani hogy nincs itthon!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát igen, igazad van.
Kicseng egyáltalán a telcsi, vagy ki van kapcsolva? Lehet, hogy külföldön van és azért nem veszi fel, bár egy orvosnak ez nem jelenthet nagy problémát. :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

kicseng a telója sokat csörög de volt mikor foglaltat jeztt sokáig! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita:
Nem is tudom! Nem lehet, hogy azért késik, mert idegileg egy picit kivagy, hogy nem jön meg? Ezt most jól megfogalmaztam, de remélem érted a kérdésem lényegét! :roll: (Persze jobban örülnék én is neki, ha baba lenne a dologban!!!!! :D )

Kép
anda81

anda nem vagyok ideges,tehát nem hinném h a stressz miatt késik!
most beszéltem a szülésznőmmel és jövöhéten csinálnak uh-ot mi van odabennt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Drrrrrrrruuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

köszi anda ari vagy! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is nagyon drukkolok! :lol:
Jövő héten mikor mész uh-ra?
Jajj de jó lenne, ha te lennél a következő kismami Encike után. :wink: :wink:
És utánatok meg mi jönnénk szép sorban..... :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

majd holnap tudom meg pontosan mikor megyek uh-ra!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Haliho!
Meg volt abuli, tök jol érezte mindenki magát.
Ki is takaritottam, az idő is tökéletes lett estére.

Menszi nincs, kicsit émelygek, még késöbb lövök egy tesztet, hátha erösebb lesz.
Pedig ebbe a honapba semmi esélyt nem adtam magamnak és tessék, itt van! Épp csak a hőm mértem, meg szedtem az antioxantot, nem néztem mikor van pé, csak együtt voltunk, de csak kb. 4- szer.
encike 2

Enci:
Hát ez az! Nem kell nézegetni állandóan a hődet, és teljes erőbevetéssel arra koncentrálni, hogy mikor van pé, középidő, lh pozitív-negatív stb. Látod, most nem figyeltél oda rá teljesen, és ha minden jól megy, akkor meg is lesz az eredménye!!!! :D

Kép
anda81

Remélem, ugyhogy lányok, ti se foglalkozzatok semmivel csak apára fel!!!
encike 2

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

nekünk mikor máté fogant mi se figyeltünk csak szerettük egymást!
és most is ezt fogm tenni..ugyis jön az a baba ha akar.nemigaz?! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Egy alkalomból is lehet baba. Ha 4X voltál a pároddal együtt akkor 4X az esély:) Reggel csinálj tesztet mindenképpen:)
És tedd is fel a zebrádat:)

Kép
csucsu05

encike nagyon várjuk ám a képet a tesztről!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hali!

Emlékeztek mikor irtam, hogy az ismerösöm hamarabb szült 2 honappal?
Ma összeesett a korház folyosoján és meghalt.
Annyira sajnálom, mi lesz a kicsivel???
Ugyis megérzi, hogy nincs anyukája, de rem,élem erös lesz a baba és megmarad!!!!
encike 2

Te jó ég!!

Encike, ez nagyon szőrnyű dolog. Őszinte részvétem!
Lehet tudni hogy mitől esett össze? Vagy hogy mi történt pontosan?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Hát megjöttünk Szovátáról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz, hogy az odaút 13 óra volt, vissza már 10 óra alatt itthon voltunk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Az idő elég borongós volt, de azért fürödtünk is..... 25 fokos a víz a tóban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Edi!
Jobbulást párodnak.
Hogy van a búbja????

Anda!
Piros monnyon mán le!!!!!!!!!!

Enci!
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen hírekre jövök vissza??????????????
Csuriban mindenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Részvétem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez olyan szörnyű..... mi lesz a családdal így?????

Anda!
Örülök, hogy anyukád jobban van, csak így tovább :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szijjja Zsuzska!

Örülök hogy testileg, lelkileg felfrissülve tértél vissza hozzánk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszi csajok, még teljesen érthetetlen nekem ami történt.
Tegnap késö este annyit tudtam még meg, hogy állitolag tüdöembolia volt. De szerintem nem!!! Csak az orvosok kibuvot találnak mint mindig!!!

Császár volt és teljesen elfertözött a sebe, ezzel került vissza 3 napja a korházba, amit most kezeltek. Valo, hogy belsö vérzése volt vagy annyira elfertözödött, hogy ebbe halt meg. Már nem tudom!

Annyira sajnálom, a pici még a korházban, már 50 deka, gépről levették, magátol lélegzik.
Apa teljesen kibukva, de érthető.
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?