Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Höe! Reggelt nekem az! Tök sirály tegnap bejelentkeztem a kozmetikushoz mára 9-re, de valahogy olyan jól aludtam, hogy csak most ébredtem fel! Tegnap este apa elkapott egy fordulora mikoözben probáltam felhuzni a frissen vasalt ágynemüt! Olyan kis édi volt! Na most Brid nem a te szívedet akarom ezzel fájditani, de nemsokára te is otthon vagy és minden a tiétek lesz! :wink: :lol: :lol: :lol:

És Brid! Én is csatlakozom még pluszban Csucsu igazán helyéntalálo hozzászolásához! Nem is érdemel meg az aki ilyen! És való igaz! Ő miért is nem megy el hozzád?!??!??! :o :roll: Szoval inkább annak a valakinek kéne inkább magában keresnie a dolgokat és nem megsértödni! Szal hadsértödjön! Biztos azt hiszi, hogy jól áll neki!

Pendi dráám! Te már biztos dodozol! De rossz neked! De nem baj hamar elmegy ez a 24 óra is! Kezed hogy van?? Jobban van már?? Ugye nem zsibizik már??? A fejed ugye nem fáj??? Mert a kollégémmal is ig kezdödtek a bajok zsibbadt a karja majd az oldala és a végén féjt a feje! De nem ragozom!

Csajok Kéne takaritsak de semmi kedvem mase semmihez. Meg kéne menni vásárolni, holnapra kéne egy kis pik-nik kosarat csinálni! Ha már romantikázni szeretnék akkor az legyen romantika! A balcsiparton! HUUUUUUUUUUU de akarom, hogy már holnap legyen!!!!!!!!!! Na jo megyek takaritok mosok, de még késöbb megnézem mik vannak itt!! Addig is pusz :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Laptetűűűűűűűűűűű! De most már lehetne neki bizonyitási alapja is!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05ridget: aki azért megharagszik mert nem mentél el hozzá az megsem érdemli a barátságodat. Jelzem nem mindig neked kell elmenni meglátogatni valakit hanem hozzád is mehetnek ha nagyon akarnak. Szóval ne akarj mindenkinek megfelelni úgysem lehet. És ha bevalljuk képtelenség is mindenkit végig látogatni az itt tartozkódásod alatt. Arról pedig nem is beszélve ha nem tudják miért is vagy elfoglalt akkor ne is ítélkezzenek.
Ennyi:)


Mintha csak az en gondolataim lennenek itt 8) Minden egyes szavad az en gondolatommal is egyezik :!: :!: :!: :!: Csak en mar elore aggodok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Noci
Jajaja laptetuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vegul is en mindig mondom mindenkinek ha hazajovok nem tok 50embert felhivni,hogy itt vgyok!!! :roll: Meg mar irtam is nektek 50fele se tok menni de ok barmikor johetnenek delutan mar itthon vgyok mindig :roll:

Na jol elaludtal akkor :lol: :lol: :lol: :lol: mintha magamat latnam :oops: :oops: :oops: :lol:

Na varjal csak jovo het szombaton meg lehet embert elintezem ut kozben a repterrol hazafele a kocsiban 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan othon johet a 2.menet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szamot nem adtad meg :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na megvan a haditerv 8) Holnap kora regel indulas balcsira 8) estig maradunk 8) este irany haza aztan vasarnap meg strand!!!! 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote]N írta:a varjal csak jovo het szombaton meg lehet embert elintezem ut kozben a repterrol hazafele a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kocsiban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan othon johet a 2.menet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na! Már nem merem leírni azt amit gondolok most épp!!!!hihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol:
A tel szám miatt sorry! Már írom is!: 06-20-204-8008! De ez amugy a utazási irodáé! És ez amugy Zamárdiban van a siófoki uton! Házszámot nem tudok, mert a nőcike akivel beszéltem azt mondta, hogy ki van táblázva! és megtaláljuk könnyen! Na de majd meglátjuk! És holnap kivel mentek?? Mikor indultok meg hová?? A siófoki Beach-re nem mentek le este eggyet mulatni?? Mi lehetséges, hogy átnézünk! De meglátjuk, hogy hogy alakulnak este a dolgok! 8) :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :P :P :P :P :wink: :roll: :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na ezt megint sikerült elbaltáznom! De remélem azért érted, hogy mit akartam!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Anyuval itt nezzuk a bevonulast Pekingben 8) :lol: :lol: :lol: A magyaroknak milyen ruhajuk van :? lehetett volna szebb is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote] írta:s holnap kivel mentek?? Mikor indultok meg hová?? A siófoki Beach-re nem mentek le este eggyet mulatni?? Mi lehetséges, hogy átnézünk! De meglátjuk, hogy hogy alakulnak este a dolgok!


En meg anyu meg kerianyum 8) Kora reggel megyunk 7korul es Siofok 8) Este mi mar jovunk haza :?

Amugy az irasod elott irtam,hogy csak 1napra megyunk :roll: latom figyelsz te is :lol: :lol: :lol:

A hazafele utat meg latom erted mire gondolok 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote] írta:
[quote]A írta:mugy az irasod elott irtam,hogy csak 1napra megyunk latom figyelsz te is


Hát ja! Figyulok, de úgy hogy majd kigugvad a szemem! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: Nem talizunk lennt????? Nem van kedvetek??? Vagy fakultativ progit csinátok????

[quote]A írta: hazafele utat meg latom erted mire gondolok


Na ja! naná hogy vágom!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: te kis hamis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most latom mast is irtal :shock:
Szal mi megyunk reggel parton leszunk amig sut a nap 8) Aztan lehet Fonyodra nezunk at...mert van ott csaladi barat :? (en is ott laktam es dolgoztam 1evig anno 17evesen) es utana megyunk haza :roll: Mert estere jovunk haza keresztanyum remeg milyen keson erunk haza vajon :? Szal beiktathatjuk valamelyik progi koze de neke muszaly napoznom amig sut a nap 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hűha! És mikor indultok át Fonyodra?? Hánykörül? Mert mi van ha mondjuk lent vagytok 9 és 11-kor már nem süt a nap?? akkor már mentek is át Fonyodra?? Nem beszélünk meg valami idöpontot?? Mit tom én monjuk 13 Óra vagy elöbb vagy késöbb? vagy mit tom én!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget:Én is néztem. annyira nem is volt gáz. Volt akinek nagyon csúf volt.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu :lol:
Hat az a kosztum szeru valami es ilyen piros macskatalp szeru plecsnikkel rajta :roll: En nem mondtam masnak jobb volt...de nekunk lehetett volna jobb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="nócika"]H írta:nócikaűha! És mikor indultok át Fonyodra?? Hánykörül? Mert mi van ha mondjuk lent vagytok 9 és 11-kor már nem süt a nap?? akkor már mentek is át Fonyodra?? Nem beszélünk meg valami idöpontot?? Mit tom én monjuk 13 Óra vagy elöbb vagy késöbb? vagy mit tom én!!!


Hat nem tom erre nem lehet felkeszulni ugye :? :roll: de en du-tan 5ig a parton szeretnek lenni :roll: ha mar csak 1napom an a balcsibol :twisted: Viszont ha annyira kaki az ido akkor valtozas lesz.Szal idopontot igy nem akarok adni :roll: ti merre fogtok napozni?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szerintem legyen ugy,hogy telon ertekezunk 8) es tartjuk a frontot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


a mult havimat erdekes megnezni 8)

http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nos mi holnap délelött valamikor ugy 9 és 10 között indulunk! Szerintem, de ez sem bizti! De szerintem igy lesz! Az jó, ha legalább 5-ig ott lesztek, mert akkor tuti tudnánk talizni és végre meglehetne az áhitatott fagyi is! Mi tuti a parton leszünk, mert elvileg Zamárdiban lesz a szállás, de Siófok ott van töle 10 percnyire ugyhogy ott leszünk az tuti! Meg én azt a környéket szeretem meg ott nyaraltam szinte minden évben 13 éven keresztül! Tehát régen ismertem a helyet és most ujra meg kell ismernem! :lol: És meg is akarom ismerni! És ha reggel esik akkor el sem indultok?? Mi igen! Pláne, hogy a szállás már le van foglalva! Szoval, ha ti ot lesztek meg mi is akkor telon majd dumizunk és akkor összefuthatunk, ha te és ti is ugy gondoljátok!!! :wink: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hűűűűűűűű! Elég jól néz ki a görbéd pláne 23.-án!!!!!!!!!! De kár, hogy az van ami van!!!!!!! pedig jó lenne, ha másért járnál dokihoz!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


MOst raktam oda a krumplifözeléket föni! A fasirt az tegnap elkészült hozzá csak ki kell sütni! Az most a legkevesebb!!! Most fö a krumpli a piritott hagymán és utána meg finoman behabarom! Rottyan eggyet és kész! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Te én most kapcsizok! Szerintem megállt a vonalzom!!!!!!!! Mintha tegnap is 4 napot mutatna a pé-ig!!!! Lehet ez???? Szerinted??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jaj mar en is ehes vgyok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mi a BAECH HOUSE-on leszunk 8) es szerintem megyunk akkor is ha esik mert szep idot mond nem? :roll: Es akkor siman a strandon is talizhatunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="nócika"]T írta:nócikae én most kapcsizok! Szerintem megállt a vonalzom!!!!!!!! Mintha tegnap is 4 napot mutatna a pé-ig!!!! Lehet ez???? Szerinted??


Nem tom :shock: figyelni kell mert neha megall :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Istenem ez a galamb utanzas a szabadsag jelekent ngyon meghato volt :!: :!: :!: :!: :!: :cry: Itt pityergek :oops: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


MIlyen galamb izé??? Ne sírj!!! Én nem nézem a tv-t! Lehet, hogy te a olimpiát nézed még mindig?! Biztos szép volt! Én nem láttam! Talán majd 4 év mulva!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ok figyelem a vonalzom, de ha megállt valahogy ujra lehet inditani, vagy ujat kell csinálni??? Na jo majd erre is gondom lesz! :lol: És miért áll meg?? Nem engedtem meg neki!!!!! :lol: :lol: Irgum.burgum lesz!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én a híreket nem figyeltem, de remélem jó idő lesz, mert szeretnék megmártozni a balcsiba! Egyébként mi is megyünk rossz idő esetén is, mert ha reggel szar idő lesz netán késöbb meg lehet, hogy megbánom, mert olyan fasza lesz! Szoval ha esik ha fúj, ha 7 ágra süt a nap mi akkor is megyünk!!! Remélem ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="nócika"]M írta:nócikaIlyen galamb izé??? Ne sírj!!! Én nem nézem a tv-t! Lehet, hogy te a olimpiát nézed még mindig?! Biztos szép volt! Én nem láttam! Talán majd 4 év mulva!


Az azt nezzuk de nem sokaig mert megyunk a batyamhoz pizzazni 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Éhes vagy?? Mondanám, hogy gyere egyél velünk fözikét fasirttal, de tom, hogy nem jössz! De azért ha gondolod gyere! Jut! Vagy küldjem át imélben??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Akkor már nem is kell a krumplifözelék!!!!! Helyes! Ő sütötte vagy rendelitek??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="nócika"]O írta:nócikak figyelem a vonalzom, de ha megállt valahogy ujra lehet inditani, vagy ujat kell csinálni??? Na jo majd erre is gondom lesz! :lol: És miért áll meg?? Nem engedtem meg neki!!!!! :lol: :lol: Irgum.burgum lesz!!!!


Csinalj ujra bar az sem garantalja,hogy mukodni fog :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


De gázzzzzzzzzzzz! Akkor nem marad más hátra minthogy VÁROK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="nócika"] írta:nócikan a híreket nem figyeltem, de remélem jó idő lesz, mert szeretnék megmártozni a balcsiba! Egyébként mi is megyünk rossz idő esetén is, mert ha reggel szar idő lesz netán késöbb meg lehet, hogy megbánom, mert olyan fasza lesz! Szoval ha esik ha fúj, ha 7 ágra süt a nap mi akkor is megyünk!!! Remélem ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: En is igy vgyok vele :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Húúú de jó lenne! Komolyiból mondommmmmmmm! Tök sirály lenne összefutni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Rendeljuk 8) 8) :lol: mellettuk van a pizzeria :lol: :lol: :lol: :lol:

A fozelek is johetne en mindenevo vgyok :lol: majdnem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most akkor ti is a Beach H.-on lesztek?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Te figyu! Te most tudsz fürcsizni már?? vagy még a napozoban és a csomagmegörző peronon vagy várakozolistán??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Igen szerintem! De lehet az is hogy inkább melette valamelyik szabad strand részén mert ugyanolyan és nem kell érte fizetni! Bár ha nem kerül drággába azaz van akcio mondjuk 1 fízet 2 mehet be akcio akkor lehet mi is oda megyünk! De az tuti, hogy sijofokony jeszünk!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


De az tuti, hogy este oda megyünk mulatni meg táncizni! Tök jo lenne ha a kerianyudat is rá lehetne beszélni egy esti kirucchoz és akkor ti is mulatnátok eggyet a mo-os tengerparton!!! Zene tánc buli meg egy kis karaoki!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mikorra mentek a bátyusodékhoz??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote="nócika"]T írta:nócikae figyu! Te most tudsz fürcsizni már?? vagy még a napozoban és a csomagmegörző peronon vagy várakozolistán??


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jo volt eloszor nem is ertettem elkellett olvassam meg1szer :shock: :? :oops: :oops: :oops: :lol:

Hat ez egy jo kerde meg en sem tom,hogy furodhetek-e mar de majd ma este megkerem a dokimtol mert este hivnom kell ugyis :roll: De ha zerncses vgyok talan 1dugoval belemehetek :lol: :lol: :lol: mondjuk uszni nem tudok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ahh korianyum mar altalaban du 5- tukon ul barhova is megyunk :? ugyhogy 9kor max elkell induljunk :roll:

A batyamhoz minnya elobb el kell szakadnom innen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aztan tusolok es irany 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na figyu! Ezt a dugosra gondoltam én is! Szerintem bejöhetsz! Meg talán nem is kérnek róla papirt, hogy tudsz- e uszni, mert azon a részen nem is mély a víz! 1 km is besétálhatsz de akkor is max derékig ér a víz! Szoval megfulladni nem tudsz!!! Még ha akarsz se!! Szal most én voltam a figyelmetlen megint de elfelehtettem, hogy mért is kell felhívnod a dokikádat?? :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na jó akkor nem zaklatlak mert nekem is kell mennem behabarni, meg készülödnöm kéne holnapra! Szoval valamikor még felnézek az tuti! Jó étvágyat a pizzához! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és jó szorakozást!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na akkor ezt megbeszeltuk 8) azt meg,hogy nem tok uszni azert irtam ha esetleg azt gondolod talaltal egy uszotarsat ne okozzak csalodast :oops: :oops:

A dokit a vereredmeny miatt kell hivnom,hogy mien lett :roll: meg nem mondtam szerintem :roll:

Amugy akciora ne szamits a strandon :? sose volt es sose lesz de azert orulnek ha 1strandon lennenk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Meg akartam irjuk teleaz oldalt mer minnya tetu lesz :lol: na meg ha mar ilyen szepen irogatunk...ugyhogy talan meg par iras erejeig itt vgyok 8) bar nekem nem kell a tetu :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na jó neked nem kell tetü, de nekem igen! de végül is nem muszály! Meg milyen akciora gondolsz?? Amugy nem is uszotársa gondoltam! Csak jó lenne a vízben eggyet labdázni vagy csak szimplán hülyülni! Na megyek tusizni és apácska elakar menni a Tescoba! Szal utána megint jövök! Te mondjuk most tuti valami nagy piizával birkozol! Jó étvágyat! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?