Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi: Az a fránya piri :evil:

Kinga: Mit mondott a doki mi lesz a cisztával? Megvárja mig felszivódik?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Tabati, Szilvi!
Piri monnyon leeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Tabati:
elküldöd priviben, a nevedet, hogy meg tudjalak keresni az iwiwen? Kíváncsi vagyok a képekre! :D

Kinga:
Nagyon sajnálom! Mit mondtak hogyan fog eltűnni ez a ciszta? Kérlek gyógyulj meg mielőbb!!! ((((((Kinga)))))))) :)

Kép
anda81
 
 


Anda: köszi, ez jól esett.

Azt mondta, hogy a következő piri után menjek megit uh-ra és akkor megnézi, hogy esetleg kisebb lett-e vagy ugyanolyan, vagy nőtt. Ha nő, akkor műtét egyébként meg nem tudom.

Kép
németh
 
 

 
 

KLinga: Biztos vagyok benne, hogy csökkeni fog. Általában vissza szivódik. nyugi!

Kép
csucsu05
 
 


Kinga:nem lesz semmi baj,legközelebb amire mész már nem lát semmit a dokid. :wink:


Rólunk:vannak még rossz napjaim,mert még nem szűnt meg teljesen a hányás.Annyiban módosult hogy most már "csak" reggel és aztán egész nap békénhagy vuk.
100%-ra még nem tudjuk hogy mi a pici neme,de az eddigi uh-k alapján kislányunk lesz :D

KépKép
lyndee
 
 


Kinga!

Én is sok ilyet hallottam már, hogy a ciszta felszívódott. talán valami gyógyszer is van, ami segíti a felszívódást, de ez nem bizti.

Lyndee!

Még mindig rosszul vagy reggelente? :shock: Szegénykém... :?
És fiút vagy lányt szeretnétek inkább? Gondolom mindegy, csak egészséges legyen, de azért biztos érzel magadban valamit, olyan női megérzésfélét, hogy tényleg lány?

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati:Nagyon furi az egész mert az elejétől kezdve azt érzem hogy kisfiam lesz.Viszont a doki már másodjára mondta hogy a lány a valószínűbb.
A párommal kisfiút szerettünk volna,de igazából a kislánynak is nagyon örülünk és egyre jobban kezdek hozzászokni a gondolathoz hogy punisom lesz :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: sajnálom a hányást! Látod, lehet, hogy valahol megérezted amikor csináltad a vonalzót, hogy kiscsaj lesz? Na de aztán még bármikor mondhatja a doki, hogy meglátta a kukiját.

Tabati, Csucsu: igen én is ebben reménykedem. De amilyen béna állat vagyok nálam nem ez lesz. :?

Kép
németh
 
 



Sziasztok!

Vera:
Köszi az Infokat! Mi lesz a babócád? Kiderült már?

Lyndee:
De jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy még mindig hánysz! De kívánom, hogy most már hamar szűnjön meg! :wink:

Kép
anda81
 
 


Rólam röviden:

Hulla vagyok! Ma este hétre estem haza. A menetrend: 5.30-kelés, 6.30-indulás a munkába, 7.30-kirendeltség nyitás, 13.10-ig meló ezerrel, hónapzárás elindítása, és koordinálása, 14.15 barátnőmnek segítettem dekorálni (rohadt nagy táblákhoz, betűket, meg rajzokat vágtunk, és szedtünk ki) 17.15 elmentem anyukámhoz, akinél szerdán kiderült, hogy mindenhol csontáttétje van! :cry: És 18.53-ra értem haza! Holnap megint hatkor kelünk, mert egy másik barátnőm meg összeveszett a szüleivel, így mi segítünk neki a lakásfelújítást befejezni! Vasárnap, meg úgy néz ki, hogy megyek megint dekorálni, úgyhogy nem sokat leszek itten! :(

Kép
anda81
 
 



Vera: Na mi volt a 4D? Ird már meg? Kislány ugye?

Kép
csucsu05
 
 


Vera
én is várom, mi újság!!!!! esetleg teszel egy pocakfotót? :wink: :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


súgok csajok......a Várandóságra kattintva, ott a 2008. novemberi topikba már irt Vera tegnap....és kép is van.

d.dodó
 
 


Köszi, Dodó, megtaláltam. :wink: :D
Neked gratulálok az 1 hónapos kislányodhoz!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Kicsi pihi volt a hétvégén, ezért tűntem el, meg picit meg is fáztam, ráment a fülemre, csepegtettünk, de nem vészes szerencsére.

Kinga!

Mizujs a cisztáddal? :? Voltál már azóta dokinál? Mikor mész? Remélem már nem vagy annyira elkeseredve! :roll:

Szilvi!

Nagyon eltűntél! Enyje-benyje! :x Mi van veled? Nemrég volt még egy vérvétel, már talán konzultáltál is a dokival az inszemről? Újabb fejlemények?

Lyndee!

Akkor hajrá kislány!! Erről jut eszembe!

Harivera!

Meglestelek a novemberi topicban, és bár én semmit nem tudok kivenni ezekből az Uh képekből :oops: , de a hozzászólásokból ítélve, megint teljesült egy álom!!!! :D :D

Mindenkinek kívánom, hogy így teljesüljenek az álmaink.

Anda!

Még megy a meló ezerrel?


Én ma megkaptam postán a személyimet, úgyhogy azzal lesz még egy kis intéznivalóm, utánajárok, hogy milyen iratokat kell még átiratnom az új nevemre. Esetleg ha tudtok segíteni ebben, akkor megköszönöm! :wink:

Újra elkezdtem hőmérőzni, háááát...nem tudom, most meddig fogom bírni. :lol: Nem vagyok túl kitartó... Aki hőmérőzik! Hogy tudjátok megcsinálni, hogy minden nap azonos időben mérjetek? Mert kipróbáltam, hogy ha időre kelek, mondjuk 6kor, akkor tuti előbb felkelek fél, vagy egy órával magamtól, és nagyon kell pisilni, no meg ugye mivel már felkeltem, muszáj mérnem, lévén "ébredési" hőmérséklet. De a pisit sem tudnám tovább tartogatni... :oops: Úgyhogy nem tudom, hogy így mennyire hiteles a mérés...

Kép
Kép
tabati
 
 


Sehol senki? :(

Közben utánanéztem ezeknek a hivatali dolgoknak. Sajnos egy csomó helyre be kellene jelenteni az új nevemet. :x

Viszont olyat is olvastam, hogy mivel én kötőjelesen vettem fel a férjem nevét, tehát úgymond az új nevemből is lehet következtetni a régire, egyes helyeken nem is kell bejelenteni. Konkrétan talán nem kell új Taj kártya? Tud erről valaki valamit? No, meg állítólag, hiába már elköltöztem, de annál az Apehnél kell bejelentenem a névváltozást, ahol kiállították a régi adókártyámat. Meg mostanság csináltattam új számlatömböt, mert sürgősen kellett, egyszer használtam, szerintetek vehetek újat megint? :roll: :x Az biztos, hogy útlevelet nem csináltatok újat!!

Kép
Kép
tabati
 
 


És ami még fontos! :D Lett új kistekink! Szombaton vettük, nagyon pici és nagyon aranyos, rendesen eszik, bár néha még nagyon meg tud ijedni, de szerencsére nem bántja a nagyobbik, jól elvannak. Most már azt hiszem jobban fogunk rá vigyázni, mint az előzőre! Kavics lett a neve! :lol: A nagyot meg Benjaminnak hívják! 8)

Erről jut eszembe, hogy vasárnap a templomban az egyik nénitől kaptunk egy utólagos nászajándékot, egy könyvet. Megnéztük, és utónévkönyv! :lol: Kis célzás! :lol: Annyian "drukkolnak" nekünk a környezetünkben, hogy legyen hamar baba, meg ismerősök is anélkül, hogy tudnák, hogy már rajta vagyunk az ügyön, mondogatják, hogy sok gyereket kívánnak nekünk, remélem tényleg sikerül ha már ennyi jóakarónk van! :wink:

Gyertek lányok, mert szájmenésem van!!

Még eszembe jutott, hogy anyósom tegnap alakított! :lol: Sógorom hozott nekünk gombapörit, mondta, hogy hamar együk meg. Mi vacsira szerettük volna, de anyósom alig engedte, meg balhézott, már ott tartott, hogy nem fog aludni, meg szóljunk ha rosszul leszünk, megnézte a legközelebbi mentőállomás telefonszámát, meg ilyesmik. Ekkora műbalhét!!! Mi meg csak mosolyogtunk magunkban, hisz tényleg vigyázni kell a gombával, gyorsan meg kell enni, nade hűtőben volt és déltől estig, hűtőben nem lesz semmi baja. Csak napokig nem szabad tárolni. No mindegy, csak muszáj volt elmesélnem! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok!

pénteken voltam vérvételen, levették a maradék hormonvizsgálathoz, meg cukorhoz a vért. ma voltam megint. ultrahang volt csak. még nem volt semmi értékelhető méretű tüszőm. pénteken 10kor megcsinálja az átjárhatóságit a doki és előtte még leveszi a fertőzések vizsgálatához is a kenetet. úgyhogy így már komplett lesz a kivizsgálásom és kezdődhet az inszem. meg ugye megmondja hogy van e elzáródás a petevezetőben (remélem ott legalább minden ok lesz, szorítsatok! ) és hogy a hormonjaimmal is minden rendben van-e (ehhez is kérek egy kis szorítást csajok! :) )
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi! Nagyon drukkolok, h minden rendben legyen nálad és kezdhesd az inszemet!!! Ebben a ciklusban lesz az inszem? Akkor addig már nincs is sok hátra! Drukkolok, h ez legyen az utolsó!
Én múlt héten 3x voltam uh-n, szépen megvolt a pém. Megcsinálta a doki a PC tesztet, aminek eredménye sajnos nagyon rossz lett. Így nálam is kezdődik az inszem a következő ciklusban. Aminek nagyon örülök, h nem akar hormonokkal tömni, mert van rendes pém. Sok helyen nem így csinálják. Mi holnap megyünk mindketten vérvételre, szürő vizsgálatok lesznek: HIV, Hepatitis, meg még nem tudom mi. Ez előtt szabad meginni a reggeli kávét?
Tabati: én már régóta hőmérőzök, először nagyon oda figyeltem, beállítottam az ébresztő órát a lehető legkorábbi időpontra, amiről tudtam, h ennél korábban tuti nem kelek fel. Aztán volt olyan h megmértem pisilés után is a hőmet, ugyanannyi volt mint ébredéskor. Aztán volt olyan, h mérés után még nem keltem fel, aludtam egy órát, és 1 tizeddel volt magasabb mint előtte. Sokat méricskéztem és ez az óránkénti 1 tized változás volt mindig a tapasztalatom. Úgyhogy a görbét is így töltöttem ki, ha egy órával később mértem mint általában, akkor 0,1-el kevesebbet írtam be. Így is jól látszott minden. A peteérés környékén szoktam jobban odafigyelni, amíg alacsony, addig szoktunk akciózni. A pé után pedig izgulok mindig, h maradjon jó magas, de eddig még sose maradt :(
Vendég
 


Szilvi!

Megy a drukk!!! :wink:

Angi!

Köszi, de úgy néz ki nekem ehhez nincs türelmem... :roll: A mai napot is kihagytam, de azért próbálkozom még holnap is. Talán... :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok! Előbújok olvasó üzemmódból! :wink:

Sajna nálam is beköszöntött piri! :evil: :evil: Sebaj, majd az augusztus lesz a mienk! Úgyis megyünk szabira! Apával megbeszéltem, hogy most nagyon-nagyon sok időt fogunk szánni a projektre! Majd meglátjuk, hogy mi sikerül belőle! :wink:
Viszont mától szombatig szalma vagyok! :cry: :cry: Apa elment dolgozni vidékre. No, de majd csak eltelik, valahogy az a pár nap! 8)

Jah, ma életemben először pirítottam libamájat! Isteni lett! A munkatársaim mind a tíz ujjukat megnyalták utána, s közölték, hogy holnap is főzhetek! :D

Kinga: Hogy vagy :?: :?: Nem eltűnni ám :!: :!: :!: :!:

Kép
anda81
 
 


Anda: sajnálom, hogy megjött piri :(

Angi: megvolt a vérvétel? mondtak valami újat is? fizetni ugye már nem kellett többet???


Kinga:????

lyndee:????

amy:????

csucsu:???

többiek:???
Vendég
 


Én vagyok,csak olvasok! :lol:

Szilvi:remélem az inszem sikeres lesz,nagyon rukkolok hozzá :wink:

tabati:milyen férjes asszonynak lenni? :lol:


Tud valaki valamit Ritt-ről?elég régen volt már és azt hiszem lassan a finishben járhat.nagyon kíváncsi vagyok mi lehet vele! :shock:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak olvasok (ha van mit... :roll: :lol: ) Meg voltam valakinél, aki "megvizsgált" és most elvileg járok hozzá gyógyulni. Ez kicsit fura dolog, kevesen hisznek benne, inkább úgy írom, hogy természetgyógyász, de még annál is alternatívabb dolog. Szóval megnézett és azt mondta, hogy egyszer rég fenékre eshettem és összébbtolódott két csigolyám, az is probléma lehet a fogantatásnál, de a lényeg, hogy már legalább 5 éve bújkál bennem egy bakteriális fertőzés, ami újra és újra előjön, e miatt kicsit be van gyulladva a méhem, meg a petefészkeim, de nem vészes. Ja! És a húgyúti részekben, meg a belekben is megvan ez a baci. Itthonra mondta, hogy 90 :!: fokban mossam ki az összes bugyimat, hogy ne kapjam vissza a fertőzést. Hát ezt nem biztos, hogy megteszem, mert el tudom képzelni, hogy hogy néznének ki a bugyijaim 90 fokos mosás után... :roll: :lol: Nem is értem ezt hogy gondolta... De mindegy is, mert azt mondta, hogy páromnak is el kéne jönnie vizsgálatra, mert valszeg benne is bújkál a baci, tőlem elkaphatta.

Lyndee!

És itt jön az édes házasság része! :lol: Nagy lelkifurim volt, mert ő nem hisz az ilyen alternatív gyógymódokban, úgyhogy sokáig rágódtam, de végül titokban mentem el. Utána meg a lelkifurim csak nem hagyott nyugton, elmondtam neki, és azt is, hogy neki is el kéne jönnie. Édes volt, mert mosolygott amikor kérdeztem tőle, hogy most haragszik? most hülyének néz? stb... De megbeszéltük, hogy én nyugodtan menjek, ha engem megnyugtat és én hiszek benne, de ő nem hisz, ő nem jön. Majd ha a megbeszélt egy év letelik és addig nem jön össze a baba, akkor eljön velem rendes dokihoz, ha az nem használ, akkor hitetlensége ellenére kipróbálja ő is ezt az alternatív dolgot. Csak azt "szabta" meg, hogy több ilyet nem találok ki. :lol: Szóval most ide járok, de utána nem találom ki még, hogy egyéb alternatív helyekre is el akarok menni. :lol:
Szóval meg tudtuk beszélni, senki nem haragszik senkire és senki nem erőlteti rá a másikra a saját akaratát. Hát ennyi! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! Azt elfelejtettem írni, hogy valszeg a méhen kívülim is a baci miatt volt (amit mondjuk sejtettem is) és ez azért nagyon veszélyes, mert észrevétlne, pl. én nekem sincsenek most tüneteim, és ha össze is jönne a baba, akkor is fennáll a vetélés esélye. Nemhiába mondják az orvosok is, hogy terhesség alatt is nagyon vigyázni kell ezekre a fertőzésekre.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok Lányok!
Megvagyok, csak úgy ahogy.
Szilvi nagyon drukkolok holnapra!
Tegnap voltam fogászaton, leszedték a fogkövemet, és teljesen szétb-szták a szám szélét a csiszolóval, most fel van dagadva meg fáj és a bőr is teljesen lejött. Úgyhogy eléggé tele van a kicsi tököm az egész életemmel már, azért nem is nagyon írok.
Mindenkit puszilok.

Kép
németh
 
 


kinga: sajnálom! :( jobbulást neked és gyere minél hamarabb vissza ide, mert itt csak jobb kedved lesz :) :wink:

csajok: nálam lassan kezdődik a para holnapi átjárhatóságitól! :oops: :?
Vendég
 


Szilvi: én nagyon fogok drukkolni neked! Megy veled a férjed?

Ja és Tabati: az előbb nem válaszoltam, most meg kell várni a következő pirit és utána kell mennem uh-ra, akkor derül ki, hogy mi történt odabent, hogy nőtt-e vagy sem.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Miért mi lesz holnap Szilvinek? Ide már senki sem ír, csak néhanapján... :( Nagyon nyár van, vagy nagyon depis mindenki? :(

Néha nagyon durvák tudnak lenni a fogdokik, ja... :x Főleg amikor a leghátsó fogakat csinálják, nekem a bölcsességfogamnál szedték teljesen szét a számat. Szó szerint szétrepedt a két szélén akkorára kifeszítették, hogy hozzá tudjanak férni.

Na, ne legyetek már depisek!!! :roll: Még van egy kicsi a nyárból, mindenki élvezze inkább ki, és drukkoljunk, meg reménykedjünk!! :wink: Mi mostanság kezdünk rástartolni megint a dologra. És kiderült, hogy páromnak lesz még pár nap szabija, úgyhogy el is megyünk még egy picuri nyaralásra. Mindig jönnek még szép napok a rosszak után!! Csak pár nap, de én ennek is úgy, de úgy tudok örülni!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Jányok! Nem beleesni a depibe :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mondom a depi ellenérveket:
1. Nyár van!
2. Süt a nap, meleg van, de mégse 45 fok!
3. Pozitívan kell a dolgokhoz állni! "A pohár még félig TELE van, nem pedig félig ÜRES!!!!!"
4. Ne akarjuk görcsösen! (a fogalmazás direkt többes szám 1. személy)

Jó hír! Anya ma egészen vidámka volt! A keze kezd mozogni, ez jó jel, viszont mindkét válla fáj, ami viszont rossz (az áttétek miatt!)! :cry: Vettem neki egy dísz napraforgót! Annyira örült neki, hogy ha Dáriusz kincsét tettem volna le sem lett volna ilyen boldog! Ezt olyan jó volt nézni! :D

Kép
anda81
 
 


kinga: nem jön velem. pontosabban nem lesz ott a vizsgálat alatt, mert úgyse jöhetne be, hanem majd értem jön és hazavisz. nem akartam hogy ott legyen ha nem jöhet be mert annak semmi értelme hogy kinn várakozzon.

tabati: holnap lesz az átjárhatósági.
Vendég
 


kinga: nem jön velem. pontosabban nem lesz ott a vizsgálat alatt, mert úgyse jöhetne be, hanem majd értem jön és hazavisz. nem akartam hogy ott legyen ha nem jöhet be mert annak semmi értelme hogy kinn várakozzon.

tabati: holnap lesz az átjárhatósági.
Vendég
 


szorítsatok csajok hogy minden rendben legyen az átjárhatóságin.

10re megyek. majd utána írok.
Vendég
 


Szilvi: Ma gondolok rád. Kitartás.

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi
szorítok. :D már biztos ott vagy a kórházban.

Kinga
fel a fejjel! felszívódik az a ciszta, meglátod. :)

Kép

Kép
syrynx
 
 


köszi lányok a drukkot :)

na túl vagyok rajta. már itthon is vagyok.

háááát..... nem volt egy leányálom. nekem kifejezetten fájt. még úgyis hogy előtte bevettem egy fájdalomcsillapítót.
kb 15 perc alatt kész volt a doki. utána 30 perdig még üldögéltem , aztán jött apárom és hazahozott.
a doki írt fel valami enyhe gyulladásgátlót, hogy nehogy benyulladjon odabent valami most hogy megbolygatta.

amúgy minden rendben odabenn, teljesen átjárhatók a petevezetők. améh normális szerkezetű, állagú, stb.
szóval minden okés benn :)

látott a bal petefészekben egy 12mm-es tüszőt is, ezért hétfőn megyek ultrahangra. nem mondta ugyan, de lehet hogy már ebben a ciklusban meglesz az inszem. majd kiderül.
Vendég
 


Na ez már valami!! Csak így tovább lányok! :wink:

Szilvi!

Ugyan csak most tudtam olvasni tegnap óta, de gondolok rád, bár már lehet, hogy túl is vagy rajta! Nagyon várom, hogy gyere és írj, hogy milyen volt. De reméljük átjárható voltál és semi különösebb fájdalommal nem járt! :wink:

Anda!

Ha anyud vidám, az tényleg szuper hír!! :D És aranyos vagy, hogy vettél neki egy kis apróságot!! Reméljük ez a pozitív hozzáállás megmarad nála is!! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


ja, még annyit, hogy most már csitul afájdalom.
de akinek már volt ilyen vizsgálata: mikorra múlik el a fájdalom teljesen? mire kell figyelnem? mármint mi az a jel, amikor tűzzek vissza az ügyeletre mert az azt jelenti hogy baj van.

egy leheletnyit vérzek, de ez ugye normál ilyenkor?
Vendég
 


Hú, látom pont egyszerre írtunk!

De jó Szilvi, hogy már túl vagy rajta, és hogy nem is talátak elzáródást! Drukkolok, hogy még ebben a ciklusban meglegyen az inszem!! :wink:

Nekem ugyan még nem volt ilyen, de máshol azt olvastam, hogy egy kis vérzés normális, hisz ahogy feltették a katétert, meg miegymás, szóval megbolygattak.

Kép
Kép
tabati
 
 


közben én is olvasgattam itt egy másik fórumot és ott írták, hogy egy kis vérzés normális.

viszont a gyógyszer amit kaptam brutális. eléggé kiütött ahogy bevettem rá egy órára.

most már lassan csendesülnek a mellékhatásai. még jó hogy csak naponta egyet kell bevennem. igaz ezt 6 napon keresztül kell szedni.
Vendég
 


azt nem is meséltem, hogy ma fény derült arra, hogy miért kerül pénzbe a hsg itt. számomra eddig nem volt ismeretes, hogy ez az ultrahanggal végzett hsg egy "mberbarátibb2 változat, amit az OEP nem támogat. az OEP a hagyományos, röntgennesl és jódos sóoldattal készülő hsg-t támogatja. itt viszont csak ezt az ultrahangosat csinálják. de ez nem is gond, mivel én eleve allergiás vagyok a jódra, így nem is csinálhattak volna nekem hagyományosat hagyományos kontrasztanyaggal.
Vendég
 


Szilvi:örülök hogy túl vagy rajta és hogy nagyon jó úton jártok a cél felé.Az pedig hogy még lehet ebben a hónapban meglesz az inszem csodálatos :D


Kinga:ne hagyd hogy a negatív dolgok felülkerekedjenek rajtad!Jó hogy túlestél a fogdokin és nem akkor kínoz meg amikor babás leszel :wink:

Tabati:Érdekes amiket ez a természetgyógyász mondott.Biztos hogy van benne igazság.viszont a 90 fokos mosáson kívül nem javasolt más gyógymódot?pl,homeos termékeket,teát?
Igaza van a párodnak,a férfiak nem szívesen járnak orvoshoz és ha egyszer rászánják magukat akkor is csak egy utat járnak végig.
mikor telik le az egy év próbálkozás?

KépKép
lyndee
 
 


szilvi:és ezt mondtad a dokidnak hogy allergiás vagy a jódra?nehogy a későbbiekben problémát okozzon,pl a terhességnél...

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: mondtam a dokinak még az elején. meg a kartonomra is rá van vezetve hogy ilyen allergiáim vannak.

veled mi a helyzet? kerülget még a kisróka?
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi: de jó, hogy túl vagy rajta és ráadásul minden rendben! Szuper! Jöhet az inszem! Az jó, hogy az ultrahangosat csinálták,állítólag az sokkal jobban kimutat mindent és kevésbé megterhelő. Nekem röntgenes volt, borzasztóan fájt és nagyon rosszul voltam utána. Ráadásul katéterestől le kellett gyalogolnom 1 emeletet a röntgenre. Brrr
Már elég régen csinálták nekem és nem is ment át egyből az anyag az egyik oldalon, ráadásul jobb lenne ha a mostani dokim látná, hogy mi a helyzet odabenn. Ezért gondolkodom rajta, hogy megcsináltatnám itt is. Mennyibe kerül? Ja azóta nem kellett fizetnem semmiért. Megvolt a vérvétel szűrővizsgálatokra, hétfőn megyek 21. napi hormonra.
Tabati: érdekes, hogy ez a természetgyógyász így megtudja mondani a belső gyulladást. Hogy vizsgált? Talpon? Orvosok nem látták ezt 5 év alatt?
Kinga: drukkolok, hogy felszívodjon a ciszta
Vendég
 


Szilvi: Na akkor végre túl vagy rajta. De jó:) És , hogy beindulnak a dolgok az is jó. Nemsokára babás leszel :)
Mennyibe került amúgy?

Kép
csucsu05
 
 


angi, csucsu: pontosan 21650 volt :) a kontrasztanyag és a katéter együtt.

angi te is véreztél utána kicsit?
Vendég
 


ja, de kértem számlát a patikában. remélem elszámolja az egészségpénztár
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: