Új privát üzeneted érkezett!

jezsek! szentem ez nem súlyfüggő. Márk 6740 gr. Szval nem egy pehelysúlyú pasi. 2 hósan fordult meg előszőr hasról hátra 2x de aztán nem is mutatta meg eme tudományát többször. Most megfordult hátról hasra ami sztem nehezebb
.... azóta üvölt. Csak az jó neki ha felveszem de nem sétálgatok 7 kg-val. Ha leteszem beindul a nyekergés ami pár percen belül átscap üvöltésbe. Úhogy most üvölt.....sztem már fáradt ...vagy érzi a hidegfrontot mert ilyenkor nem lehet vele bírni.
Vendég
 


lolka! el kell h keseríselek mert lehet...de nem az oltástól. Van a székletében érdekes mozgó izé? Akkor a gyereké, ha nincs akkor nem valószínű de figyelj rá. Márk is hasmenéses lett az oltás után. Sztem a lázcsillapító miatt. Ha mégegyszer találsz ilyet akkor valszleg a babáé és akkor indíts még hétvége előtt a dokihoz.
Vendég
 


elraktam a férget


széklet normálisnak tűnő...talán picit darabos
ez megy egy centis féreg

fasza...

de az a doki rendel, aki elküldött, hogy ez nem lehet

lolka_zs
 
 

 
 

Jó reggelt Lányok!

Basszus... Az anyósoknak volt gyerekük?? tök úgy viselkednek, mintha életükben nem lett volna közelebbi kapcsolatuk gyerekkel... :? az enyém, akkor fantasztikus! Mondjuk tényleg az, nem volt vele semmi bajom, amíg itt laktak két hétig. De ilyet nem is mondok, még kitagadtok.. :lol:

Nono: gratula Márknak!

rajtam is 10 kiló maradt. Szopi után nagy családi fogyókúra lesz, már beígértem Levinek :D

A féreg mitől lehet?

ercsi_3
 
 


lehet, hogy a pelusban volt?
de akkor remélem nem arra megyek haza, hogy ott mászkálnak, mert sikítva elrohanok...

lolka_zs
 
 


Bambi: anyósod tényleg nem semmi... Jó hogy nem azon csodálkozik, hogy miért nem pattan ki Dani az ágyból és megy WC-re, amikor kell neki, hiszen már 4 hónapos elmúlt???!!! :D :D :D
BCG oltás: elég ronda, piros és úgy tűnik, mintha még lenne benn valami, nem hegesedik.

Szössz: hát tényleg nem egyszerű a négykézlábazás, úgy érem csak el Benit, ha lekönyökölök térdelőpózba közvetlenül mellé... 2 napja ezt csinálom és ma olyan izomlázam van... :shock: :D De így legalább nem kell edzés, fogytam két nap alatt 2 kilót! :roll:

Jezsek: neked is kitartást és sok türelmet anyóshoz... ja és mi sem forgunk még nyugi, csak néha, de az véletlen! Majd eljön annak is az ideje!

Nono: gratula Márknak, nagyon ügyi pasi!
Olimpiát mi nézni fogjuk éjjel-nappal, már mondtam Beninek is, hogy úgy készüljön két hétig tévézünk! :D Most örülök igazán, hogy szülési szabin vagyok és mindent megnézhetek!

Téjé: gratula Rininek, hogy ilyen jól viselte az oltást!

Lolka: én frászt kaptam volna a féregtől, kirohantam volna a világból asszem... Reméljük nem lesz több! :roll:

Mi amúgy megvagyunk, csak sajna most annyit és olyan sokáig szopizza Beni a bal cicit, hogy kezd kisebesedni... :( :( De mivel már alig érzem a csomót, ma megpróbálunk visszaállni az egyszer jobb egyszer bal felállásra, aztán majd meglátjuk! Délelőtti programomban meg az augmentin túlélése szerepel... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

OLLEM, JAZSEK: köszönöm szépen a kaki témával kapcsolatban a hozzászólást. Sikerült megnyugodnom egy kicsit.

Ha valakimár adott valami bébiételt,őszibarackot,almát a gyerkőcének írja már majd meg,hogy mikor és hogy reagált rá a baba? Már nagyon szeretném én is kipróbálni,csak még nem merem:(

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Lolka! Én biztos szörnyethaltam volna a féreg láttán! Nem akarsz méis elmenni a dokihoz? Nem azért, hogy idegesítselek, de én nagyon paragép vagyok. Biztos kapnám a férget és a gyereket és meg sem állnék a dokiig! Bízom benne rendben lesztek! Bár ha nem a pelusában volt, akkor valószínü, nem a gyerkőcböl jött. Gondolj bele, hilyen jól zár. Ha a kaka nem folyik ki szerintem ez a dög sem tud kijönni. Gondolom. Majd feltétlen jelentklezz, hogy mi van!
Mannogab, bevallom én reménykedtem, hogy te hamarabb kipróbálod, mert nagyon kiváncsi vagyok. De mi hétfőn almapűrét eszünk ebédre! Majd írok, hogy hogy sikerült.
Lányok egy hülye kérdés: a bébiétet almapépet meg kell melegíteni, vagy elég ha szobahőmérsékletü? :lol: Tiszta ciki, de foggalmam sincs hogy kell adni.
Vendég
 



Mannogab!

Én már adtam Boginak reszelt almát babapiskótával. A babapiskótát is lereszeltem a legkisebb reszelővel. Izlett neki. Nem is kellett neki a táp utána. Inkább aludt egy nagyot. jó nagyot. Hasfájás , semmi rendellenes dolog nem volt. Persze nem kapott sokat, csak pár kanállal, de jól lakott tőle, ugy láttam. Végülis nem aludt volna el, ha nem lett volna elég neki.

Aztán kapott már krumpli pürét, de csak apa adott neki ebéd közben az ujja hegyéről kóstolót. Nagyon izlett neki. Csak ugy cuppogott.. :lol:
Meg kapott már husi levesből répát a leves levével. az is lecsuszott neki.

Még csak kóstoltatjuk, de szerintem hamarosan be fogom iktatni a déli kajánál, hogy ő is kap ebédet.

Amugy is mindig felébred délbe kakilni. ugyanis ő akkor szokott... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Öcsééémmit csinált már megint Mazsi....... Hatalmas csend honolt a kiságyban, mondom mit csinál ez a kölök, odanézek, azt látom hogy odakúszott a cumijához és két kézzel beletette a szájába! :o :D Hihetetlen hogy napról napra ügyesebb, ilyet még sose csinált! :)

Bambi, anyósd nagyon komoly basszus..... Nem tudtam eldönteni hirtelen hogy nevessek vagy sírjak, komolyan....

Nono, köszi, volt-e felesleg....? Ááááá neeeem, 72 kilóig mértem magam, 56 voltam mikor terhes lettem.... Szülés után volt rajtam még majd' egy tizes. Egyébként még most is van 3, meg van azért pocakom, de valóban nagyjából szépen lement.
Gratula Márknak, nagyon ügyes kissrác! :wink:

Lolka, hű, ez komolyna hangzik... Nagyon remélem hogy nem a pelusból jött, majd jelentkezz mindenképpen. Mondjuk szerintem elég érdekes hogy a doki ennyire nem foglalkozik vele!!!!! És ha mégis a babából jött?

Mi nézegettük tegnap a babakajákat a tekkóban, hát iszonyat kemény árai vannak. :? Ilyen 200 és 300 ft között/db, elég komoly. Mondjuk pont azt mondtam Janinak hogy ha a fejésre ennyit időt szánok, nehogy már arra lusta legyek hogy lereszeljek egy almát vagy főzeléket csináljak neki majd.

[quote="téjé"]P írta:téjéedig azt hittem elértük már egy rendes családi méretű görögdinnye súlyát.


:lol: :lol: :lol: :lol:

Ma Mazsi is kelt 4-kor, pocakfájásra, de aztán visszaaludt 6-ig. Igazán nem is kel fel ilyenkor csak nyöszörög meg tekereg, van hogy párszor feltolom a lábát, kijön 2-3 puki (őszintén szólva ezeket már nem lehet pukinak nevezni :lol: ) és már alszik is tovább. Aztán mondják 3 hósan elmúlnak a pocakfájások, háát.... Igaz, még van 1 napunk....

Zorróné, mikor jár le a 4 nap antibio, hogy kiderüljön kell.e még szedned?

Olimpiát mi is nézzük :) A foci már megy 1-2 napja az eurosporton.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ollem, nálunk a reggel 9-es kaki az állandó, csak az a baj, hogy ő akkor eszik. Úgyhogy tök jó, mert meg eszi a fél kaját, tojik, majd tisztába tevés után megeszi a másik felét is. Ma reggel 6-kor evés közbe egy pukival kicsusszant egy kis kaka, de nem baj azért 9-kor is produkált egy jó nagy mennyiséget. Nem bánom, mert így legalább kiszámítható.
És menyit adtál neki a pépböl? Adtál neki külön csak amát is, vagy egyböl babapiskótásan kezdted? Jaj, úgy izgulok, mit fog hozzá szolni! Már úgy megkóstoltatnám vele, de szeretném, ha apa is ott lenne, mert ő legalább úgy izgul mint én.
És sikerült elsőre ennie? Nem nyelt félre?
Jól látom, hogy neked is az első babád? Úgy irigyellek, hogy ilyen bátor vagy.
Vendég
 


Szőlő! Nagy gratula Mazsinak! Nagyon ügyi! Csak úgy lesek, hogy miket csinál ez a kis vacak! Ha így halad, 6hósan már járni fog! :D :wink: Hihhetetlenül ügyes! Nálunk is volt már, hogy mikor oldalt feküdt kicsúszott a cumi, és egy kósza mozdulatnál véletlen visszatolta a szájába, de ez nem direkt volt.
Nekem mostanába az a legnagyobb örömöm, hogy egyedül elalszik, és elszórakoztatja magát a kiságyba. Mondjuk már elég sok mindent megfog és a szájába gyömöszöl, azaz mindent. Ma például a vizilovát próbálta, ami akkora mint ő. Még bajok vannak a méretekkel. :)
Vendég
 


Jezsek, köszi :) Én is mondtam pont Janinak, hogy szerintem karácsonykor már úgy kell majd rohanni utána mert úgy fog mászni mint a huzat. Azt egyébként én is megfigyeltem hogy minél nagyobb, annál izgibb a szájbagyűrni :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


azt mondják okosok, hogy ha férges a gyreek az hosszú és vékony és ilyenkor nem lehet, csak ha mászik pl tyúkoknál:)



azóta nem volt semmi. pedig volt akki. lehet, hogy a kúp miatt kakil ennyit?
mbe magam sok féreggel a pelusból

na abbahagytam, nem parázok, gyerek vidám, mosolyog.
úgyhogy nincs baja és kész


persze Zoli ma nem lesz otthon.



Este úgyis egyedül leszek és válaszolok mindenkinek nem csak a hülye kukacokkal fogllakozom!
de remélem nem fészkelte be magát a féreg a huggiesba és ha hazamegyek nem találom sze

lolka_zs
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentést tudok megtenni...

Meg van a műtét időpontja Blankának, október 7-én kell befeküdni,és október 8-án műtik.Ha minden jól megy,jól gyógyul akkor 10napos kórházi benttartózkodásra számíthatunk.És ami még újság velünk,hogy alul a középső 2 foga egyszerre nő neki,és már át is tört!!! :D :D :D Ott virít neki 2 fehérség,és minden mosolyánál látszik. :)

Én már 1 hete náthás vagyok,de már kezdek jobban lenni...

Mióta nem jöttem,lehetetlen volna visszaolvasnom de remélem mindenki remekül van és élvezi a nyarat!!!Legyetek jók,majd még jövök amikor össze tudom hozni,hogy ne merüljek feledésbe. 8) :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


előbb lemaradt hogy a középső fogairól beszélek... :D de szerintem rájöttetek :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


előbb lemaradt hogy a középső fogairól beszélek... :D de szerintem rájöttetek :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


előbb lemaradt hogy a középső fogairól beszélek... :D de szerintem rájöttetek :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Kedvet kapok ehhez a bábiételhez és lehet hétvégén én is kipróbálom.

Mezso: mi a baj,hogy műteni kell. Lehet hogy már írtad,de nem emlékszem.
mindenesetre én szorítok -nektek!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Oltáson voltunk délelőtt, azóta egyfolytában alszik szegénykém, csak szopni kelt fel egyszer. Olyan jó, mert sikerült a hordozóban menni. Egész héten szoktattam őt, hogy szűkítő nélkül is tudjon lenni az Ergóban, és úgy tűnik, megszokta azt a nagy terpeszt. Teljesen jól volt oda és visszafelé is. Olyan kényelmes benne vinni!
Egy ismeretlen idősebb védőnő volt ott, és hát furcsa dolgokat mondott a táplálásról - nekem legalábbis furcsa, bár én ugye elfogult vagyok az igény szerinti szoptatással szemben. Kérdezte, és föl is írta, hányszor eszik egy nap és hány óránként. Hát, szerinte azért 2 óra múlva nem biztos hogy éhes a baba, nyugtassam meg máshogy, és majd csak később adjak neki enni. Mintha nem tudnám, hogy mikor éhes a babám! Én nem fogom tőle megvonni a kaját ilyen hülye óraszámolások miatt. Nagyon fölháborított. Egy éhes babát nem fogok máshogy megnyugtatni. Azon is meglepődtem, hogy egy körzetben 2 védőnő ennyire mást gondol - az enyém az igény szerinti szoptatást pártolja.

Lolka! Ez a férges történet elég rémísztő! remélem, nem lesz több belőle és csak valami "véletlen" volt. Kendős képen nagyon jól néztek ki. Írtam hordozós Áginak egy levelet, hogy egyéni konzultációt szeretnék háti hordozásból (igen, végre eldöntöttem, hogy ,meg akarom rendesen tanulni, csak messze van bkv-val és babával), de még nem válaszolt.

Emi!
Nekem is tetszik az új frizurád. Az én hajam is eléggé hullik, de én sajnálok megválni tőle.

Zorroné!
Örülök, hogy jobban vagy. Jó ez a négykézlábas szoptatást. eszembe jutott, hogy én is csináltam ilyet, hogy az ágyon föléhajolva szoptattam babót.

Mary!
Bogi hogyan alszik oldalt fekve? Kitámasztod? Trudi nem marad meg az oldalán, "elgurul". Viszont ő már vagy 1 hónapja csak hason hajlandó aludni, háton feltétlenül nézelődnie kell. Evésidőhöz nem tudok mit mondani, ez valószínűleg tápszerrel máshogy van.

Babyteve!
Szépek vagytok mindannyian! Tetszik az a sátor is.

Anettoo!
Sajnálom, kitartás! Én szép lassan masszíroztam ki magamnak a csomókat, vagy egy hét alatt, szépen kímáletesen. Közben egyfolytában fejtem, abból a mellből mindig szoptattam és meleg vízzel is zuhanyoztam. Nekem még így is fájt. Nem tudom, abban a kórházban mi van, ahol te szültél. Én visszamehettem volna a csecsemőosztályra ilyen problémával, még szülés után mondták. Szerintem kérdezz rá. Én végülis háziorvosnál voltam meg a védőnővel beszéltem, a kórház messze volt 39,6 fokos lázzal.

Szőlő!
Gratula Mazsinak! Trudi még csak 2x fordult át hasról hátra, de nekem "véletlennek" tűnt. Mintha ő egyáltalán nem észlelte volna, mit csinál.

Majd még jövök, most ennyi jutott eszembe. Bocs, ha nem reagáltam mindenkinek.
Vendég
 


Nono, gondolom, már későn válaszolok, de azért leírom:

Bencének bent az oviban van 2 rövidnaci, 2 póló (télen is abban vannak bent) 2 melegítőnadrág, 2 gatyusz, 2 pár zokni. Ezen kívül van a kinti ruhája, nyáron ugye rnaci, póló, ősszel pulcsi, hnaci, télen vízhatlan nadrág, pulcsi.

Van 1 pár benti cipője (tornacipő) + 1 kintre (ez opcionális, én nem szeretném ha a szép cipőit rugná szét)

Ezen kívül nekünk vinni kell pizsit is, mert átöltöznek alváshoz. Nekünk nem kellett se zsákot, se ágyneműt, lepedőt, se fogkefét,poharat, türcsit vinnünk. Ez ovitól függ, itt mindent ők adnak.

Amit vinni kellett év elején: Egy rajzcsomag (zsírkréta, festék, színesceruza, papír, gyurma,) és 1 cs. wc papír, 2 cs papírzsepi, 1 cs. 100-as szalvéta, 1 fogkrém, 2 db szappan. Ez utóbbiakat 2-3 havonta újra kérik, de nem mindent. Mikor mi fogy.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na még 1 kicsit vagyok :) Elment a párom, megveszi nekem az álmaim telefonját :) 3,5 fél éves a régi telóm, éás már 1 éve csak szenvedés vele minden. És most megkapom a házassági évfordulónkra :) Úgy várom, remélem tényleg van a boltban, és nem megy hiába...

Utána kimegyünk a strandra, ha nem borul be addig....


Nem tudom ki kérdezte: Bébiétel melegítés: én melegítem egy kicsit a gyümit is, sokkal szívesebben emgeszi úgy mint hidegen.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah és megint megpróbálom a képeket:

Szóval a mei tai-ban:

(mi a véleményetek róla? Jó? Jól van benne Prünty? Jól van rám kötve?)

Kép

Miért is Béka a beceneve a Prüntynek? :):):):)

(mióta békázom a kicsit ,azóta mind a három béka :) Nagybéka, kisbéka, törpebéka :) Nem néznek ám hülyének mindenhol-áááá:):):):))

Kép


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, nagyon jó ez az utolsó kép, olyan békés rajta Liza :)

A horfozóhoz sajna nem tudok hozzászólni.

Nézi valaki a megnyitót? Attól a táncos-rajzolós résztől - már elnézést - de én lep.siltem a bokámat.... Meg a dobostól, meg a nyomdástól. Nem semmi. Durván sok ember szerepel!

Kép Kép
szõlõ
 
 


szőlő! én most kapcsoltam be. láttad? 2008 harcművész és mind 170 cm magas! csúcs! Mondjuk Kínában akad emberanyag mennyiség amiből lehet válogatni!
Mazsi nagyon ügyes, Márk is eljátsza ezt néha de akkor mikor nem tudok épp hozzá rohanni tuti nem akkor csak üvölt h kéri a cumákót.
- én is 56 ról startoltam és 72 volt a vége. Most 57-58 körül vagyok attól függ este v reggel mérem. De a hasam nagyon nagy maradt és csíkos és pfujjj.....

zsu! köszi szépen! igazából nem vettem meg mindent Szo-nak, farmer pulcsi, kombiné és egy benti kiscipő. A többit nem tudtam mi kéne. A neszeszert nekem kék majd vinni de nem tom h zsák legyen v igazi kis neszeszer csomi. Majd meglátom. A mei tai baromi jó lett! Miből varrtad és mennyi anyag kellett hozzá és hol találtál szabásmintát és milyen anyag kell? Mert akkor veszek anyagot és kerianyum varrónő ő megcsinálja nekem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.08 14:10-kor.
Vendég
 


babakaja! a gyümiket nem a főzit kell melegíteni. Szonja anno csak a konzerv kaját ette meg. Amit főztem az nem kellett neki pedig sztünk tök fincsi volt. Anyagi csődbe taszított a csaj ahhoz képest h alig eszik. Remélem Márk megeszi az általam csinákolt kaját mert ezt anyagilag nem lehet bírni. Ugyanis az napi 1 üveg főzi és min 2 üveg gyümi lenne.....az baromi sok ha 300 egy üveg....bár ha ő is firnyákos akkor nincs mit tenni...
Vendég
 


Nono, a mei tai-t a hugipakk-ról másoltam, konkrét szabásminta nem volt, csak kép, meg kb méretek. A többiben a fantáziámra hagyatkoztam :) Én is szívesen megvarrom ám :)

Maga a hordozó rész (kék) nagyo nerős rugalmas pamutból van (anno ebből terhesnaci lett volna, ebből lett volna a hasi része) a pántok meg plüss kord anyagból. Ez azért nagyon jó (nekem) mert eléggé tapad egymáshoz, nem csúszik szét a csomó.

Elvileg vászonból kell egyébként varrni.

A felső 2 pánt 200*22 cm-es anyagból lett varva, az alsó is 22*200-ból de csak 1 :)

Maga a "body" 40*65cm-es, és kétrétegű, azaz egymásra hajtottam.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


NOno és bébiételezek egyenlőre, mert nem eszik meg 1 üveggel. Sőt, 2gyümi +1 főzi az 2 napi adag. És van amikor ennyit sem eszik meg.

Ha majd nagyobb adagokat eszik, akkor én is magamnak csinálom, sőt már most gyűlik a fagyóban :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nono, jaja láttam, mondjuk ha nem mondják, nem nagyon hinném hogy bárkinek is feltűnt volna hogy az összes tájcsis emberke 170 centi.... :lol:

Ez olyan aranyos egyébként mikor egy ilyen ország bevonul mint a Marshall-szigetek és vannak öten :)

Ettől én is tartok hogy Mazsi majd csak a kész kaját lesz hajlandó megenni, amit én cisnálok azt nem. Mondom, én tengpa lepadlóztam hogy mennyire drágák ezek...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Lányok!

Ér kiborulni?
Olyan sokat sír....és olyan hangosan...és szétrugja a hasam és szerintem hiperaktív és kéééééééééész vagyok!!!!

Marjan:(

Kép
marjan78
 
 


Marjan,

Ne izgulj én mi már megkérdeztük a gyerekorvostól, hogy nincs-e valami idegi probléma (hiperaktívitás vagy mit tudom én) mert állandóan jár keze lába, és nagyon nyüszögős sírós volt akor éppen. A dokinő ránk nézett és miután jól kinevette magát azt mondta, hogy ez egy csecsemőú, és hogy a baj inkább a mi készülékünkben van! :lol: :lol: :lol:
Azóta jobb a helyzet de ma 3-kor és 6.15-kor kelt, majd 8-kor volt hajlandó csak visszaaludni...hulla vagyok, és most aludt kemény 35 percet.....vasalnom kellene...meg ilyenek...

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi

köszi a bíííztatást:))))

Kép
marjan78
 
 


Én is most vasaltam...kb 150 textilpelus, Mira nagyon elkezdett bukni :shock: ...Gergő csak néha, még szerencse... :D (Mira 5330, Gergő 5930 gr...tehát, azért marad bennük vmi :D )

Tomi is csak az üveges babakaját ette, és a poén, hogy 12 éve is kb. ugyanezek az árak voltak...csak a bérek nem :D

Én is 57 kiló vagyok, így rajtam még 6 kiló van, amióta kiköltöztünk, sokkal kevesebbet mozgok, (és simán lecsúszik egy doboz Pilóta, vaníliás karika, csokis perec, Zott puding, és néha még csoki is...ez egy napi adag, úgyhogy csoda, hogy nem vagyok dagadtabb :oops: ) meg vigyázok a tejre is (Jó kifogás :oops: )(bár így is kevesebb, mint volt, már ismét fele-fele...esténként lefejek 100 körül, az megy a mélyhűtőbe arra az időre, ha már egyáltalán nem lesz...)

Strandsátor Auchan-os, 1500 ft volt, ajtaja nincsen, kendőket kötöttem rá, ott szoptattam, tök jó volt!
Agárdon voltunk (eddig is ide jártunk, csak meg voltam róla győződve, hogy Gárdony... :oops: :D szőkeszőkeszőke :oops: )

Kép
babyteve2
 
 


marjan! Szonja a szobájában "gondolkodik" kb 10 perce. Hiszti rohama van és nem bír magával. Üvölt és bőg és vadul.
Vendég
 


Marjan, én is ezt csinálnám legszívesebben ebben a melegben, meg frontok miatt....addig jó, amíg megtehetik...nálunk tegnap volt műsor egész nap, fél 6-kor aludtak el, kb 40 percre, aztán folytatták...Mira majdnem egy egész órát üvöltött...aztán még nézelődött egy felet, és nyugodt éjszakánk volt...pedig féltem, mi lesz éjjel :roll:

Kép
babyteve2
 
 


Csatlakozom... Amennyire nem sírós már Mazsi általában, ma annál inkább... Egész nap nyöszörög-sír vagy alszik.

Kép Kép
szõlõ
 
 


szerintem megy felétek a hideg... Zsu strandra készül, mi meg pulcsiban kabátban megyünk le... :?

Nekem nagyon tetzik a megnyitó! Tátott szájjal néztem a dobosokat... :oops: :lol: Lilunak is tetszett... :wink:

Nono: használ ez a "gondolkodni küldés" a hisztire?

ercsi_3
 
 


babyteve! az 57 kg-ból sztem 3 a két cicó és akkor már nem is maradt rajtad plusz! 150 pelus???????????? 2 baba mellett????? van valami titkod?

ercsi! verni nem fogom, kiabálás nem használ, akkor nincs sok egyéb ötletem! De azt hiszem minden anya, akinek van nagyobb gyereke tudja milyen az az igazi kemény hiszti. No ez az volt. Most higgadt le. Kijött. Egyenlőre békés.
Vendég
 


én is a hidegfrontra tippeltem hogy az a baja. Márk sem piskóta ma. Még jó hogy ma "bébiszittyó" van vele és nem én szívok.
Vendég
 


Ó, Nono, az a 150 az "csak" 30 volt....de 150-nek éreztem...(egyébként csak egy oldalát vasalom ki, és ahogy felezem, mindig azt az oldalt, így csak egy mini részén nem volt egyáltalán vasaló..)

(A cicik nem is cicik, hanem tőgyek...Gergő tényleg úgy eszik, mint egy kisboci, tépi, viszi magával, ahogy nézelődik :shock: :roll: )

Kép
babyteve2
 
 


Csak kb. olvastam vissza ...

Jezsek - Én mindenképpen felkelteném őt, hogy még egyszer egyen az alvás előtt. Első körben szerintem ki kellene találjátok, hogy mikor szeretnétek őt letenni aludni .. 8? 9? 10?
Most engem kövezni fognak azért, amit írok .. de én hagynám kb 8-ig aludni, majd felkelteném, játszanék vele és fél 9 körül lefürdetném (vagy amikor le szeretnéd tenni, előtte fél órával) .. abban kellőképpen kifárad, főleg, ha hagyod pancsolni .. és akkor tuti fog enni lefekvés előtt.
Én azért nem hagynám ezt ÍGY, mert ha megszokja (márpedig miért ne szokná meg?) akkor sokáig fel fog kelni éjjel, mert az idő, míg az egészet átalussza ... ha most 7- fél 2/3-ig alszik, az tök jó alap, mert akkor pl. 9-től aludna fél 4/5-ig ... és ez csak nyúlik.
De ez az én szerény véleményem, nekem bevált Alíznál, hogy ilyen kora este 6-7 nem hagytam 1 óránál többet szunyálni. Sőt .. most már 5-6 körül alszik fél óra - árát, és utána 9-ig nem .. ha nem így van, akkor nem tudom elaltatni, csak kínkeservesen.
Ja, és az álometetést ne ilyen kora-este próbáld, hanem éjjel .. tehát ha megfigyeled, hogy éjjel mikor kel, akkor azt előzd meg kb fél órával, akkor már éhes és éberebb, és akkor próbáld meg megetetni félálomban. Ha nem zargatod nagyon fel, és tud így enni, akkor simán vissza lehet tenni aludni, de legalábbis jócskán lerövidül az altatás. Nekünk ez bevált.
Remélem neked is :)

Nono - Eloszlik rajtam a 10 kg :D És igen .. anyósnak van gyereke, akkor tudhatná, hogy a szülés utáni fogyás ezerszer nehezebb, mint csak úgy .. Ráadásul ez a kitágult has .. borzasztó. Te amúgy tök csini vagy - láttam a képet nemrég :) úgyhogy ne aggódj :)
Grat. Márknak!!!
Mi nézzük a megnyitót .. meg eleve az Olimpiát is :)

Köszi a bébi-kja melegítős infot :)
Amúgy nincs rajta az üvegen, hogy kell adni? :shock:

Kép
szösszenet
 
 


Marjan,
Dani is ´siros volt par hetig. Kb. 1 hete valtozott vissza.

Kép
1bambi
 
 


Szösszenet
Nincs az üvegen semmi, csak annyi, hogy a felbontás után 48 órát áll el. Nekem ez fura, mert ugye se tartósító, se semmi. Na mindegy.
Az a baj az alvással, hogy ilyenkor 4kor eszik, aztánfél6-6 fele elalszik, fél7-kor fürdetem és etetem, és 8-kor elalszik. Már mindent megpróbáltam (lehet, hogy nem elég erőszakosan), de nem kelt föl. Jó, lehet, hogy sajnáltam is, olyan méllyen bealudt. De nem baj, hétfőtöl úgy is lent leszünk a telken, és majd ott megpróbálom, hátha az újj hely varázsa segít. Nekem jó lenne, ha csak 1-2órát tudnánk tolni, mert nincs nekem bajom az 5 órás keléssel sem, csak közbe ne keljen fel.
Szerintem csúcsszuper a megnyitó! Nagyon látványos! És jó, hogy az egészet közvetítik.
Hízás: én szülés után 16kg-ot sec-perc alatt lefogyram, maradt kb.4. De gyorsan fölszedtem 1hónap alatt +4et. Szörnyű milyen mennyiséget eszek mostanába. Szerintem legaább 6szor eszek. És régebben nem voltam édesszájú, de most kívánom az édességet. És hasam az van!
Vendég
 


Ha 8-kor elalszik... az végülis nem olyan korai .. ha 9 lenne ideális akkor apránként húzzátok el az időt addig. Fürödhjetek hosszabban .... stb ...
Csak előbb 7-et írtál elalvásra. :)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok,

na a barack ennyire ízlett nekünk. Szerintem a ruhájára több került, mint a szájába... és csak levet kapott és csak két kanállal :roll: :roll:

Kép

Bambi, Szöszke,
nem semmi, amit anyósról írtatok :lol: :lol: Ezen a pelenka dolgon legalább 5 percig nevettem :lol:

Lolka,
asszem én összekakálnám magam, ha Lili pelusában kukacot találnék. Remélem, nem a babából jött!

Babyteve,
átérzem... Én is hetente kétszer vasalok 30 pelust. Én mondjuk szeretem vasalni a pelusokat, csak akkor nem, ha Lili közben üvölt. Néha magamra kell kötnöm.

Zsú,
szerintem jól van benne a lányka. Nagyon édeske!

Szőlő,
Imádom a lányod haját! Nagyon csinik vagytok!

Marjan,
kitartás!!

Virág,
örülök, hogy tetszett a lánykának az ergó. Én is egyre többet vetem be a mei tait. Ha tehetem mindig abban viszem Lilit vásárolni, így legalább mozgok is.

Kép
emi29
 
 


Emi, várom ám a privit :) De annyira nem sürgős :)

Én lemaradtam a megnyitóról :( Azt hittem azt is veszi már a T-home....de nem. Így majd este felveszi nekem az ismétlést.

Nem mentünk ám a strandra. Apa elég későn ért haza, és nincs olyan nagyon meleg sem...

Szóval most indulunk sétálni, boltba, ilyesmi.


Az normi, hogy Liza kb 4x eszik egy nap? Most napok óta figyelem és nem eszik 5x. NAgyon ritkán.

Viszont az átlagos adagja 170-240 között mozog.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nono, remélem nem értetted félre, tényleg érdeklődve kérdeztem, h használ-e, hogy elraktározzam csipetnyi buksimba, hogy mit kell majd csinálni! :wink:

jajj, elfelejtettem: Emi, tök jó lett a hajad! :wink:

ercsi_3
 
 


Szösszenet, bocsi, rosszul írtam. Tehát 7-kor eszik, 8-kor alszik e. Majd megpróbálom tolni.
Köszi a tanácsot!
Vendég
 


Sziasztok!

Végre hoztam pár képet nyaralásról:

Ilyen volt az apartmanunk:
Kép
Az apartmanban nem volt kád: :D
Kép
Így fürdött Beni a tengerben:
Kép
Így meg az apartman teraszán:
Kép
Beni nagybátyja (a 13 éves öcsém) szupermanként az ugrásaival szórakoztatta Benit:
Kép
Ez nagyon tetszett neki:
Kép
A Nagyiék nagyon sokat vigyáztak rá:
Kép

Bocsánat ha sok voltam... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?