Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Dita. Most világosított fel a Monic, hogy már leírtad a Szökést, megtaláltam. Nagyon lüke vagyok. Kicsit szétszórt vagyok mostanában.
timejka
 
 


Jó reggelt!

Timejka,
akkor biztos van pár közös ismerősünk, mert bár én tatabányai vagyok, a szívem Tatához húzott mindig. :lol: Igaz most Pesten lakunk :roll:
Beírtalak a táblába,demégkellene az is, hogy hova jársz, 1. ciklusnapod és hogy mikor tesztelsz pozitívat :wink:

i.kata
 
 


Timejka,
Ha már Monic és Dita is bejelölt az iwiw-en, akkor megtaláltalak és van párközös ismerősünk tényleg.

i.kata
 
 

 
 

Jó reggelt!

Mi van Ditával???

Monic,
Köszi a cica kérdésre a választ!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok,

vagyok, csak hát a 3 nap alatt annyit írtatok, h nagyon!! :shock: remélem vissza tudok olvasni ma, ha nem holnap folytatom anyóséknál!

Dita és Kata: köszi a híreket Boniékról!!! nagyon arik vagytok!!

BONI: HATALMAS GRATULÁCIÓ ZSIGI BABÁHOZ!!! SOK TEJET ÉS MIELŐBBI ÁTALUDT ÉJSZAKÁKAT KÍVÁNOK NEKTEK!!!
ZSIGINEK BOLDOG ÉS HOSSZÚ ÉLETET!!
remélem nektek is gyors és könnyű szülés, mint Vikiéknek!!

rólunk: jól vagyunk szerencsére. lehet, h nagyobb volt a riadalom, mint a baj! de jobb félni, mint megijedni!
kedden még fájdogált picit az alhasam, de utána már nem ! és Mákszem rugdos rendesen, szóval biztos jól van!
szinte végig feküdtem, tegnap du kezdtem kicsit aktívkodni, vasaltam pár órát (persze megszakításokkal, pihenőkkel!). de nagyon uncsi volt már otthon. nem volt jó a tv dekóder 2 napig, nem volt víz egy egész nap. szinte csak feküdtem , pihiztem, olvastam, tv-t néztem a szobaantennán (kvázi, csak az rtl-t).
végül is jól kipihentem magam. a du-i szieszták azok nagyon jók voltak! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibe,
Örülök, hogy jól vagytok! Pihenj sokat ezután is! :)

Lányok,
Írtam Ditának, és most egy ideig pihenni szeretne, magával és a párjával akar foglalkozni, mert úgy érzi nagyon függő lett, és sok mindent be kell pótolnia, de hamarosan jönni fog. És puszil mindenkit!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok csajok


Látom mindenki toppon van. Én meg csak dolgozom amóta visszajöttem a nyaralásból. Már kezd elegem lenni.


Timejka, Isten hozott, én is tatabányai vagyok mint a Kata de én itt is lakom meg néha Tatán (ott van házunk Remeteségben).

Ditát megmondom őszintén megértem az utóbbi napokban kapott hideget-meleget egyaránt.



Hála Istennek mindenki jól van és növeszti a pocaklakóját!



Szép napot


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


mostanra sikerült visszaolvasnom!! :lol: jó sokat dumcsiztatok!!
volt végre forgalom!!! :lol:

Évi: nem semmik a tojáskáid, már bunyóznak?? lehet, h fiúk?? lányok csak egymás haját tépnék v lehet, h még azt sem! :lol:
kár , h nincs képed!!

Boni: Zsigi , mint gyorsvonat!!! :lol: :lol: hát ez nagyon aranyos!!! :lol: remélem ez a gyors szülés tényleg ragadós, és dec-ben Mákszem is gyorsan kibújik!
nagyon édes kisbaba Zsigi is (akár csak Lackó!)!

Mara: gratulálok a pirihez!! szívesebben gratulálnék egy kétcsíkoshoz, de azért ez se semmi! és mennek a drukkok, h kezdted a szurikat és lesz inszem hamarosan!!

Kata: jó nyaralást nektek!! biztos nagyon jó lesz, kikapcsolódtok!! és Sevilla valóban nagyon szép, nézzétek meg, ha tudjátok !!! párom volt ott tavaly munkaügyben és nagyon ámuldozott tőle!!!

Némóka: én is kenegetem magam. nekem is dícsérték a dm-es babylove-t, de én a gyogyóban vettem babe krémet. a gyógyszertáros csajszi mondta, h teljesen egyénfüggő, h ki csíkosodik és ki nem . vki krémmel is csíkos lesz, vki anélkül sem.
de nekem is jólesik este bekenni a pocakot és kenegetni és úgy simizni! :lol:

Dituli drága: remélem, h azért néha bekukkantasz és nem tünsz el teljesen!!! hogy drukkoljunk neked így, ha azt se tudjuk, h mi van veled, h állsz??
és remélem, h nem a cigis eszmecsere révén döntöttél így!!! azért nagyon kár!! nagyon aranyos vagy, h így figyelsz másokra és tényleg így a szíveden viseled a sorsukat és mi tudjuk, h csak jót akarsz és akartál!!!!!
csak olyan hírtelen jött számomra az elvonulásod , nem értem igazán!!
remélem tényleg annyira függő lettél, h 1-2 nap múlva újra gyere!! max nem lógsz egész nap fennt és nem mész 3-4 fórumra, csak hozzánk!!! :wink:
na pusza nektek!!! és várunk!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata, Sevilla Istenkirály hely. Csak jót tudok mondani róla és bárkit hallotam róla mesélni csak áradozott. Érezzétek nagyon jól magatokat!! Rád fér azt hiszem a pihenés!


Mara, lassan két csikos teszted lesz, figyeld csak meg. A topikban beindult a baba dömping. Nemone-vel egyszerre Monic egy hétre ránk lett terhes. Évi előttünk jár pár héttel.


Czinki, üdv itthon. Hogy viseled ezt a nagy meleget?? Én hálát adok az istennek hogy télen leszek nagy pocis mert ez a nyár már most kikészit.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska:
Ditát megmondom őszintén megértem az utóbbi napokban kapott hideget-meleget egyaránt.

én meg pont , h nem igazán értem. bár lehet, h kimaradt nekem vmi az elmúlt pár napban!
a cigitémában pirított rá egy lány egy másik topikból , szerintem jogtalanul! mást én nem olvastam!! volt még vmi más is?
ha emiatt nem jön hozzánk, minket büntet csak! és nem kellene a lelkére venni ezt a pirítást!

egyébként még annyit szeretnék én is hozzászólni a témához, h egy munkatársnőm megkérdezte a nőgyogyiját, h mikor hagyja abba a cigit, ha babát szeretne. 3-6 hó, v 1 év? erre a nőgyogyi azt mondta, h egy nőnek soha nem szabadna cigiznie, és hagyja abba rögtön! másnap óta nem cigizik, ez kb 1 éve volt! napi 1/2 dobozzal szívott előtte. pedig még kb 1 évig nem állnak neki a babaprojektnek!

Vicuska: Dita csak jóindulatból mondta el a véleményét , nem bántani akart!!! ezért nem szabad megbántódni!!! és gyere továbbra is !

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska: hol jobban , hol rosszabbul bírom a meleget! teljesen változó! ha szarul vagyok, akkor megpróbálok nevetni, h lesz ez még rosszabb is és ne nyafogjak most !! :lol: :lol: (persze a hétfői alhasi rángásoknál nagyon megrémültem.)

kismamik: kényelmes nacit mindenképp szerezzetek be!! figyeljetek arra, ha leültök ne nyomja a hasatok! nekem sokszor fájt eleinte attól , és volt , h a sok üléstől és a kényelmetlen nacitól keményedtem is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok csajok!
Na szóval az iwiwről telefonból meg innen-onnan hallottam, hogy megint téma az a "téma" meg én!
Félreértések elkerülése végett mondom csak, hogy apácskának beszámoltam az esetről és ő erre annyit mondott, hogy hülyeség ez a babanet, hogy ha nem írhatod meg a véleményedet, csak arra meg hogy jópofizzatok egymással nincs értelme, és hogy ő örülne, hogy ha ritkábban lennék veletek, és ezáltal többet velük.
Ennyi! El is vette a laptopocskámat! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tehát most már csak innen leskelődhetek munkahelyről titokban, hisz ő is itt dódozik! :shock: :roll: :(
Nem akarok senkit bűntetni, de beláttam, hogy tényleg bepörögtem, ahogy azt a párom állítja, valóban a babatémán kívül szinte semmiről nem vagyok hajlandó beszélni, és ez nem jó!
Sajnos nincs rajtam off gomb, erre nem lehet nem gondolni, de tény, hogy ha folyton itt lógok akkor inkább csak rosszabb.
Jönni fogok, szóval nem szabadultok meg tőlem. Hehe!
Asszem el is megyünk pár napra ha minden úgy alakul ahogy szeretném! :wink: :lol: Ránk fér a pihi! Ki vagyunk mindketten!
CSókolok mindenkit, tökre cukkerek vagytok, hogy elárasztottatok az üzikkel meg a telefonokkal, és vártok vissza meg MINDEN!
Szánom-bánom, hogy kétségek közt hagytalak benneteket, de apácskára hallgattam, és tegnap egy szép babanet mentes napot töltöttünk egymással! :wink: :wink: :wink: Jó vóóóóóóóóót! :wink: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Szia Ditus!
Jó, hogy jelentkeztél! Menj csak, és pihizz! Ha meg úgy érzed, hogy nem bírod nélkülünk, akkor gyere.

Én ismerlek téged is, meg Grönit is... Mindketten jót akartatok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


hú csajok!! fél napig a 3 napi termést olvastam , most meg semmi!!!
hol van mindenki???
Dituli felmentést kap pár napig, míg helyrerakja a lelkét . remélem legkésőbb tényleg pár nap múlva itt lesz újra!!!
Kata is talán felmentést kap, hiszen csomagol holnapra a nagy utazára!!
Vikimami és Bonimami babáznak!
és a többiek?? mi a mentségetek???

hát akkor elbeszélgetek magamban!! :lol:
holnap pihi lesz, este meg a párom megy bulizni (búcsúztatják az egyik kollégát) és engem babysitterekre (szüleire) hagy. :twisted: :twisted: pedig én mondtam, h szívesen mennék táncizni, de nem visz. :cry: tudom, h hangos lenne a zene, meg cigifüst, de pedig olyan jó lenne kicsit táncizni, lötyögni kicsit!!! :cry:
vas meg megyünk ebédelni, mert párom apukája 7. volt az én apum 9. lesz 59 éves és közös bulit csapunk!! veszek 2 db 8 személyes tortát is nekik! ez lesz az ajándék, mert már nem tudunk mit venni. nem akarok egy 128milliomodik inget v nyakkendőt v hasonlót venni.

ki mit csinál a hétvégén???

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
hát én meg fortyogok magamban: vettünk pont 3 hónapja egy Zepteres légterápiát, ami kb. 1 napot tudott működni. Azóta harmadjára van a szervízben, és kértem, hogy most már cseréljék ki.
Erre most írtak vissza, hogy mindhárom alkalommal új alkatrészt raktak bele, és most már működik..., hát ennyi pénzért én meg nem egy agyonjavítgatott valamit szeretnék.
Na mindegy. De ez az évünk ilyen. Bármit veszünk, bármibe fogunk az nem sikerül. A kertépítők is a héten csak 1 napot jöttek, el nem érjük őket, na szóval most kivagyok egy kicsit.
De végre ma jön haza Lili, ma pizzázunk este, vasárnap meg Balcsizunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: akkor remélem a hétvégétek jó lesz!! nem vas-ra mondják a lehülést?? bocsi!! remélem csúszni fog 1 napot!!

mindenkinek jó hétvégét!! megyek haza!!!jjjjjjjjuuuuuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiiijéééééééééééééé!!!

holnap babysitterektől (anyóséktól) jövök!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
én úgy tudom, hogy holnapra, de már holnap délután jó idő lesz. Amúgy nem feltétlen a fürdés a lényeg, már a kirándulás is jó. Visszük anyukámat. Olyan érdekes, a férjem tökre szereti anyut, ő akar hozzájuk menni, meg nyaralni vinni...
Tavalyelőtt egy hetet nyaraltunk együtt 5-ösben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Csibi,
köszi a felmentést:-)

Dita,
tegnap este pont azt mondtam a páromnak, hogy jó lesz kiszakadni 10 napra a babanetből. Így biztos kevésbé fogok a témára gondolni, legalábbis remélem :roll: De ha hazajöttünk, akkor jövök :lol:

Ma felhívtam az intézetet és aug.27-én 11-re mehetünk megbeszélni a lombikot. :lol:

Bagós téma:
szerintem ezzel csak az volt a probléma, hogy nem azon a topicon írta le először Dita a véleményét, ahol erről szó volt.
Én is ellenzem a cigit, de azt is megértem, aki nehezen tud leszokni.

i.kata
 
 


Kata,
Jó utat, pihenj sokat, és élvezd a sok szépséget, amit látsz majd! 10 napig felejts el minket teljesen!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
köszi, de azért nem fogok teljesen elfeledkezni a topicról :wink: Majd hozok szép képeket :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok,

Czinki,

örülök, hogy jobban vagytok.
Van mentségem, délelőtt a testvéremet kísértem el nyelvvizsgázni ami sikerült neki, délután meg fodrásznál voltam.

Kata,

nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, és azt is, hogy a lombik nektek is olyan gyorsan menjen mint nekünk. És azt is, hogy sikeres legyen, még az sem baj, ha ikrek lesznek nem? :wink:

Dita,

nagyon örülök, hogy azért írtál nekünk!
Jól teszitek ha elmentek pár napra pihenni csak ti ketten! Nagyon romantikus! :wink:

Timejka,

valami poci-szerűség látszik már rajtam, de inkább úgy festek mint egy jól lakott napközis. Kettő nadrágom maradt a rengetegből ami rámjön, és kb ugyanannyi felső. Tegnap este majdnem elbőgtem magam mert vacsorázni mentünk és egyik felsőmet sem tudtam begombolni a mellemen.
Majd 18-án megyünk Bécsbe, akkor jól bevásárolok majd laza és kismamis cuccokból.

Nemone, Zsuzska,

gratulálok a 11. héthez, már csak 1 hét és jöhet a megnyugvás! :wink:

Nemone,

neked az utrót hogy kell majd abbahagynod? Nekem a dokim azt mondta, hogy betöltött 12. hétig marad a 3X2, és levezetésképpen még egy hétig 3X1-et kell dugdosnom. Nagyon várom már, hogy vége legyen. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jéééééééééééééééééééééééé, most először jól számol a vonalzóm. Hova mondjak gyorsan egy imát? :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


dita: Én is sajnálom, hogy nem jössz, de valamelyik nap én is ezt kaptam apától, úgyhogy megértem. Én a BMC-s fórumban vesztem össze a recepcióssal, aki csak priviket írogat és osztja az észt. Olyan mérges lettem, hogy nem is tudtam aludni, meg a hasam is elkezdett fájni, úgyhogy apa letiltott engem is egy kicsit.

A nyaralóknak jó pihenést, a kismamáknak meg kitartás, jön a hűvösebb.



vicky79
 
 


Dita,
jó pihenést! :wink:

Monic,
hatalmas gratula a tesódnak!!! Lassan nekem is meg kellene csinálnom a nyelvvizsgát :oops:
Bécsben hova mentek? Mi régebben, és mostanában is, csak kb. 1 évben 1x a Shopping City Süd-be jártunk. Szerintem az elég jó, de ha tudsz jobbat, akkor szólj! :wink:

Na megyek, van még egy csomó pakolni valóm, de majd reggel lehet, hogy bekukkantok, bár nem hiszem, hogy lemaradnék valamiről. Mostanában nincs nagy pörgés :roll:

i.kata
 
 


Kata,

holnap mikor indul a gépetek? A férjem is megy holnap délelőtt a reptérre mert ő hozza haza apuékat, 10 óra körül érkeznek. Már nagyon várom.

Itt megint akkora nagy vihar van! Ma csinálták meg a tetőt, remélem nem viszi le megint a nagy szél... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
azt hiszem 9.40-kor indul 2A-ról Frankfurtba, és onnan megyünk tovább Malagára. Még taxit is kell rendelnünk, mert anyumék nem tudnak kikísérni. :cry:

Gondolom, hogy márvárod apukádat:-) Biztos megint elmegy neked halat fogni :lol:
Megint csak 1 hétig marad?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.08.08 18:49-kor.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Czinke: Én is felmentést kérek. Itt van ANyósom, és vele kirándulgatunk egész hétvégén. Reggel meg vérvételen voltam, úgyhogy most álmos vagyok, de nagyon!

Kata: Jó utat!

Dita: Szerintem is jót tesz, ha nem pörgöl ennyire! Tölts minél több időt a pároddal, az többet jelent, mint bármilyen fórum! Meg kell találni az egyensúlyt.

Kellemes hétvégét mindenkinek! Én nem biztos, hogy tudok jönni!

Pá:

hofeherke
 
 


Monic, köszi a gratulát még egy hét, aztán kezdődik a vizsgálat sorozat, én már fejben ott járok. Neked is jó két hét és vége az első trimeszternek.

Czinki, nem volt más történet csak az amit olvastál. Aztán Dituvál váltottam pár privit, azért irtam azt a mondatot.


Nemone, hogy érzed magad? Minden ok? Augusztus 18-án fogom majd felhivni az orvosom hogy melyik napra kapok időpontot a Sotéra. Te hányra mész hétfőn?


Kata, jó nyaralást és jó utat kivánok!!

Kép
pgsuska
 
 


Kata majd ha hazajöttél, akkor írjál be a táblába. Most fontosabb dolgod van. Jó nyaralást.

Kata azt hittem bejelöltél az iwiwen.

Kata, Zsuzska iwiw bejelölés?

Dita ha úgy érzed, hogy most kicsit elvonulsz a babanetről, akkor tedd azt, azért gondolok rád sokat. Azért gyere.

Vicky már csak 3 nap a pozitiv tesztig, de jó. Írd meg az eredményt mindenképpen. Én szorítok.

Monic én nem vagyok babás (vagyis remélem az vagyok), én amikor pár hónapja nem tudtam felvenni a tavalyi gatyáimat akkor sírtam majdnem magam el, mert kihíztam. Amióta szedek gyogyit 5 kg-t híztam. Én örülnék, ha a babásodástól nem jönnének már rám a ruháim. Akkor vegyél szép kényelmes kismama rucikat.
timejka
 
 


Timejka,
bejelöltelek :wink:

i.kata
 
 


Timejka,


Bejelölnélek csak nem tudom a neved. Merre laksz Tatán? És mi jót csiűnálsz?? Gondolod küldj nyugodtan privit!! A gyógszerektől én sajnos embertelen módon meghiztam úgyhogy nagyon figyelj magadra, nekem most kell diétáznom terhesség alatt és nagyon nehezen viselem. Állandóan éhes vagyok. De elég erős kitartásom van úgyhogy nem féltem magam.

Kép
pgsuska
 
 


Kata,

apuék gépe 10 óra 10 perckor száll le a 2/B-re.
Augusztus 20-án megy vissza, úgyhogy most egész sokáig marad.
És igen, nagyon várom már, hogy hazaérjen végre.
Nektek nagyon kellemes nyaralást kívánok, ha valami rendkívüli történik itt akkor írok neked sms-t.
Jó pihenést, lazítást, pihend ki magad mert nemsokára kismami leszel te is :wink:

Zsuzska,

én még a kiskönyvemért sem voltam, nálunk egy uh-val nem lehet oda beállítani és mióta megvan az orvosom folyamatosan szabin van. Jövő héten megyek hozzá és utána irány a védőnő nehogy kicsússzak az időből...

Timejka,

még néhány nap és egy + teszt boldog birtokosa leszel.
:wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOnic,
köszi, remélem lesz olyan esemény, amiről érdemes értesítened :wink: A saját babátokról mindenképpen :lol:

Timejka,
ahogy elnézem te a családom egy részét, pontosan keresztanyámékat elég jól ismerheted, mert az egész családja ismerősöd.
Kíváncsi lennék honnan ismered a fél családomat, de ezt már biztos csak nyaralás után tudom meg :roll:

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Kismamik,
vigyázzatok magatokra és a picurikra! Monic, remélem az uh-on kapsz újabb képet! Már nagyon várom, hogy lássam :lol:

Leendő kismamik,
hajrá, mindent bele, bár 10 nap alatt olyan sok pozitív teszt nem tud születni :roll:

Puszi Mindenkinek!

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Húúú, Kata nemsokára indul a repülőtök! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Monic,
Tegnap elfelejtettem válaszolni az utrogestanos kérdésedre. :oops: A 12. hétig kell szednem, és én már múlt héten is csökkentettem az adagon úgy, hogy reggel-este 2, délben 1, a héten meg reggel-délben 1, este 2, jövő héten meg 3x1 lesz majd. Valószínűleg marad majd még pár napi adag miután betöltöttem pénteken a 12. hetet, de azt azért még elhasználom.
Most tényleg elég sokáig lesz itthon apukád, akkor több időt tudtok majd vele tölteni. :)
Gratulálok a testvérednek a nyelvvizsgához!

Zsuzska,
Köszi jól vagyok, igaz néha még jön egy hirtelen hányinger, de nem olyan vészes, inkább ez az éjszakai pisilés zavar, mert ha 2x megyek ki, akkor a 2. hajnal 4 körül szokott lenni, és nem mindig tudok visszaaludni, de akkor meg egész nap olyan vagyok, mint a mosottsz@r. 18-án 11.11-re kaptam időpontot, de valószínűleg előbb odamegyek, mert nem tudom mi a rendszer ott, és még azt is meg kell tudnom valahogy. Be kell valahol jelentkezni, vagy csak leülök, és majd egyszercsak kiírják a kódomat, és mehetek is. :roll:
Te hogy vagy?

Mara,
Jó kirándulgatást hétvégére, bár ma itt esik az eső!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Szép Jó reggelt lányok!


Kellemes esős időnk van ma reggel. Megyek is dolgozni nemsokára. Fáztam is az éjszaka mert hideg volt.


Nemone, köszönöm kérdésed én jól vagyok. Nálam soha nem volt hányinger csak este olyan hat körül iszonyú álmosság kezd el gyötörni úgy két órán át aztán elmúlik. Valószinüleg addigra fáradok el. Esti programokat nem igazán tervezek csak tévézés, pihizés, mert nagy vagyok egy felemelő társaság, pláne alva. Az éjszakai pisilés nálam is jáccik. Általában egyszer úgy kettő körül vagy kétszer jön rám éjszaka. Néha nálam is alvászavar utána.
Én a Sotéra jártam 2006 óta, általában rengetegen vannak. Az orvosm nekem is emlitette hogy először el kell menni a terhesgondozóba ott csekket kérni befizetni az összeget, és aztán a csekk bemutatásával lehet menni uh-ra. De hol van ott a környéken posta? Ez is érdekes lesz. Ha esetleg én is hétfőn mennék akkor talizhatnánk, legalább megismernénk egymást személyesen. Lécci küld el nekem privibe a mobilszámod, ha hétfőn ott vagyok megcsörgetlek. De azt sem tudom hogy hányadikra kell menni, hol fogom ezt mind megtalálni, valszeg egy fél napot én is ráfogok fordítani.

Kép
pgsuska
 
 


Kata!

Az ifj. Laci és a felesége szomszédunk volt, a gyerekeink meg csoporttársak az oviba. Innét ismerem őket.

Zsuzska küldök privit.
timejka
 
 


Kép
Szasz Mindenki!
Főgyüttem, mert mondták, hogy a másik topicban babaeső van, és ezt látnom kell......... :roll: tényleg az vóóóóóót......... izé van! :shock:
ÉNISÉNISÉNISÉNIS AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

Ennyi Tatabányai egy rakáson, ODAKÖLTÖZÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ NEM ÉR!!!!!!!!
Zsuzska jó volt látni! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :lol: :lol: :lol:
Drukk 18-ra!
Neked is Némóci! :wink:

Kata
Mégegyszer jó nyaralást, de ezt má úccse óvasod! :wink:

Vicky
Remélem a minusz hamarosan plusz lesz! :wink:
Ne add fel!

Linácska
Remélem holnap jó időtök lesz!

Czinkili
Remélem a bébiszitterek kényeztetnek minden jóval! :wink:

Timejka
Lassan te is pisilsz egy zebrásat! :lol: :lol: :lol:

Mara
Remélem a vv eredmények jók lesznek!

No kit hagytam ki????????????????
Remélem senkit! :roll:

Ja MONIC !!!!!!!!!!!
Alig látni téged is itt mostanság, de ha kihagytalak volna, te akkor is tudod, hogy attól még imádlak, te kis védőangyal! :wink: :D

Hatalmas cuppanós pusszantás mindenkinek!
És kéretik ebben a topicban is mindenkinek bebabásodni, ne csak a másikban!

dita75
 
 


Sziasztok,

nagy a pangás mostanában...

Kata,

nagyon jó nyaralást nektek!

Nemone,

engem mostanában a hányinger mellett az is gyötör, hogy egyik pillanatról a másikra leesik a vércukrom és olyankor úgy érzem, hogy menten el fogok ájulni. Csak az segít ha akkor eszek néhány falatot. És ez naponta 3-4-szer megesik velem, és tiszta poén, hogy mondjuk ebéd után 2 órával is :roll:
Éjszakai pisilés nálam is van, az első mindig 3 óra 30 körül, aztán 5 órakor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

de jó, hogy jöttél megint! Nagyon örülök neki, és ez a jó kedved engem is felvillanyoz! :wink: :lol:
Azért jövök ritkábban mert hó eleje van és nagyon sok a könyvelni való, hétfő reggelig le kell adnom az egész júliust, úgyhogy nem sok szabadidőm van. Meg hát ma apuéknál voltam, mert hazaért és már nagyon hiányzott.
Holnap is oda megyünk, mert tárcsás sütögetés lesz, és már reggel megyek mert akarok anyunak segíteni. Ma a testvéremmel pácoltuk a húsokat, jól elszórakoztunk közben. Jó volt.
Ti mikor mozdultok ki a pároddal? Mi talán jövő héten megyünk néhány napra a férjem lányával, a férjem továbbra is külföldre akar menni én meg nem. Ebben még továbbra is egyezkedni kell. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kata: Jó utat, és érezzétek jól magatokat!

Ma nekünk is csodás napunk volt. Mindíg pont akkor nem esett, amikor kiszálltunk megnézni valamit, és még a nap is kisütött. Kár, hogy közben néhány órát a rendőrökre várva töltöttünk, mert belénktolattak. :twisted: Nem ismerte el senki a kárt, így jöttek helyszínelni, de a helyszínelő is azt mondta kétesélyes, így még nem tudjuk ki fizet. Ráadásul a másik kocsi angol volt. Kint lakó magyarok jöttek haza rokonokhoz. A poén, hogy se forgalmijuk, se biztosítós papírjuk nem volt. Elvileg elfaxolják Angliából. Azért furcsa, hogy egy szál jogsival elindultak :shock:
Most megyek és lehiggadok, mert még mindíg pörög kicsit az agyam.
Holnap már többet leszek.
Sziasztok!

hofeherke
 
 


Dita, nagy boldogság volt találkozni veled és ez volt a mai napon fénypontja hogy megismertelek személyesen is. Nagyon megleptél hogy meglátogattál az üzletben. Kisgyermek teljesen olyan volt amilyennek a leirásod alapján elképzeltem, a párod pedig egy szimpatikus ember. Téged viszont összességében ilyennek képzeltek nagyon jó volt a pozitiv kisugárzásod. Ha arra jártok mindig gyertek majd be hozzám!

Timejka, köszi a privit, bejelöltelek. A férjed ismerősnek tűnik de majd rá jövök honnan kell esetleg ismernem.


Csajok megyek aludni, holnap is sajna meló!!



Jó éjt puszi mindenkinek

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lányok,

hát nem volt nagy forgalom! :cry:

Kata: már biztos megérkeztetek!! remélem ott szép idő van!! jó pihit nektek!!

Dita: vigyázz magatokra, jó pihit nektek is!!!

Mara: hát nem semmi!! szerintem nálunk olyan szigorú csak minden, a környező országban nagyon lazák! remélem azért sikerül ,,kiverni ,, belőlük a pénzt.
de legalább az idővel szerencsétek volt!

Monic: a dokidnak érdemes lenne mondani a cukor dolgot! de valószínű, h azt fogja mondani, h egyél többször kevesebbet.

Linácska: jó időt és jó kirándulást holnapra nektek!

pisi téma: én is 2* megyek ki (1körül és 3,30 körül) , de lesz ez még rosszabb is! majd amikor már 4* is ki kell mennünk! :wink:
szóval én most próbálok csak nevetni és azt mondom magamban: mit nyafogsz most? lesz ez még rosszabb is! :lol: :lol: :lol:
bár azért hétfőn a pocakrángatózásnál tényleg nem nevettem! :cry:

most meg kicsit csalódott vagyok, mert a párom most már úgy óv,mint a hímes tojást! eddig élveztem is, de most már kezd kicsit idegesíteni. tudom, h csak jót akar, de már úgy érzem, h legszívesebben otthon látna, és akkor is csak pihenjek! most még azt is kitalálták, h moziba sem mehetünk, mert a mozi túl hangos. most nem mehetek vele a munkatárs búcsúztatójára, mert túl hangos és füstös (talán!!!!???? nem is biztos, nem is ismerjük a helyet!). nem mehetünk kirándulni, mert én már csak a laza sétát birom csak. de a csúcs!!! most elmegy a fiúkkal a tátrába túrázni (valóban kemény fiús túra lesz) aug 19-24-ig, én meg irassam ki magam tp-re, h ne kelljen tömegközlekedéssel dolgozni mennem . :shock: :shock: :shock:
most már kész vagyok teljesen! tudom, h csak félt, de nem halálos beteg vagyok, csak terhes! és ha fáradt vagyok, v bajt érzek , akkor megálljt parancsolok magamnak. mint pl hétfőn!
hm ....csak olyan bezártnak érzem magam....de lesz ez még rosszabb is igaz?? :roll:

jó éjt mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska visszajelöltek. A párodat látásból ismerem. Majd megírom privibe, hogy ki az a közös ismerősünk, akinek a haverja, együtt bandáznak. Meddig fogsz dolgozni, mert azért télen, hóban feljárni a munkahelyedre nem kellemes.
Hol fogsz szülni?

Szia-mia Ditulika! Hogy ityeg? Látom tényleg jó a kedved (kiálts nagyokat).
Remélem tényleg zebrásat pisilek. Következő inszem neked is sikerülni fog.

Kismamik a terhesség alatt mennyi minden van, hányinger, éjszakai pisi, nagy pocival nem alvás. De nem baj, ez egy kellemes dolog, mármint a terhesség.
timejka
 
 


Timejka,

Úgy terveztem hogy decemberig dolgozom, remélem hogy nem lesz erős telünk, mert azt nehezen viselem majd. Sotén szeretnék majd szülni annál a doktorbácsinál akihez most is járok és aki az inszemit is csinálta. Réget Tatabányán a Dán Palihoz jártam de az első terhességem után ami sajnos vetéléssel végződött elment a bizalmam. Ezért választottam a Sotét. Nekem hála Istennek hányingerem nincs csak állandóan járok pisilni éjszaka. Álmosság van rajtam olyan hat-hét óra tájban olyankor pihizek picit, mos meg mindig éberkedem pedig már elköszöntem.


Na tényleg jó éjt!

Kép
pgsuska
 
 


Ma reggel elkezdtem elég erősen barnázni. Azt hiszem, hogy ez az inszem most nem sikerült, de holnap megkezdhetem a következőt remélem. Csak azt nem tudom, hogy akkor most még van-e remény, mert akkor még rakom az utrot és viszek holnap vizeletet. Ti mit tennétek? A déli utrótmég biztos berakom, ha nem lesz piros és este felé jövök, mert megyünk Párkányba sétálni és kajcsizni.

czinkeb: Azért ha már így óvnak, akkor pihenj sokat. Mond meg a párodnak, hogy az én kolléganőm a 39. hétig dolgozott és nem volt semmi baja. Ha te is jól érzed magad, akkor szerintem dolgozhatsz nyugodtan. Úgyis te érzed, hogy mit bírsz.



vicky79
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Vicky,

sajnálom a barnát de amíg nem piros addig van remény.
Az utróhoz nem értek mert én csak a lombik óta dugdosom ami sikerült.
De nemsokára felébrednek a szakértők is. :wink:

Dita, Zsuzska,

de jó nektek, hogy már találkoztatok!
Pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy nem olyan sokára kellene még egy talit csinálni. :wink:

Timejka,

mikorra is várhatjuk a + tesztedet? :wink:

Dita,

nagyon nagy drukk a keddi uh-hoz!

Czinki,

ez a féltés dolog nálunk is kezd elhatalmasodni, pl valamelyik este nagyon szédültem, a párom pedig ágyba parancsolt, és még azt sem akarta megengedni, hogy lezuhanyozzak. Amin persze összevitatkoztam vele, és én győztem, zuhanyoztam,.
Az ájuldozós dologról épp tegnap beszélgettem egy barátnőmmel, neki is ugyanez volt, és ő is azt mondta, hogy olyankor egyek egy kekszet vagy gyümit. Amúgy neki nem volt gond a terhesség alatt a cukrával, ez az ájuldozás egy terhestünet, el kell fogadni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ennyit a vonalzó dicséretről, ma vagyok 10 hetes erre megállt :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Dita,
Örülök, hogy jó kedved van! :D Te is nemsokára bebabásodsz, ha jól emlékszem jövő héten, ugye!? :lol:

Monic,
Sajnálom, hogy neked még a vércukrod is leesik, de szerencsére otthon vagy és rögtön tudsz enni valamit, és le is tudsz pihenni.

Zsuzska,
Van posta a közelben, ha kimész a körútra és elindulsz a Blaha felé, akkor kb. 2-3. sarkon ott van egy posta, ahol be tudod fizetni a csekket.
De jó Neked, hogy nincs hányingered, bár igaz, hogy nekem sem olyan elviselhetetlen, de azért nem egy kellemes érzés. Oké küldöm a telefonszámomat.

Mara,
Sajnálom az autót,! Nagyon összetört? Remélem, hamar megoldódik, és fizetnek nektek.

Czinke,
Tudom, hogy ez a legkevesebb, hogy 2x kimegyek pipilni éjszaka, mert majd a babához gondolom többször fel kell kellni az első időben, és még fáradtabb leszek, de akkor nem kell majd helyt állnom a munkahelyemen. Most is csak ezért zavar, mert amikor a 2. után nem tudok visszaaludni, akkor használhatatlan vagyok egész nap.

Vicky,
Sajnálom a barnát, de azt mondják, hogy amíg nem piros addig dugdosni kell az utrót. Vigyél magaddal vizeletmintát a kórházban, mert mindenféleképpen csinálnak tesztet,. Én már jártam úgy, hogy nem vittem, mert egyértelműen megjött, de akkor adnak egy poharat, és ott kell produkálnod... :?

Mindenkinek szép napot! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


szép jó reggelt!!! szépen süt a nap!

Vicky: sajnálom a barnát, de azért még van remény!
hát azért nem a mhelyről akarok menni szülni!! az nem normális! rá kell készülni és elő kell pihenni a baba érkezéséhez! mert különben nem fogja bírni a mami az éjszakákat, és h 24 órában mindig ugrásra készen álljon! de ha szept végéig dolgozom, akkor még 2 hót tuti otthon leszek, de inkább 2,5 , hiszen dec 13-ra vagyunk kiírva! szerintem az tökéletes!

Linácska: valóban szép időtök lesz a kiránduláshoz!

Monic: először tényleg élveztem az aggódást! sőt nagyon sokáig. csak magamba mosolyogtam, ha a párom túlreagált vmit. de most már úgy érzem, h büntiben és szobafogságban vagyok.
tudom, h vigyázni kell és vigyázok is!!! munkába szarok bele, nem érdekel már, semmin nem izgatom magam. amikor most 3 napot otthon voltam a 3 napban annyit házimunkáztam, mint máskor 1/2 nap alatt. szóval nem hajtom sehol túl magam.
és hajnalba is hazajött a buliból a párom és mondta, h az egyik munkatársa érdeklődött felőlem és ő is azt mondta, h a kismamikra vigyázni kell, mert hajlamosak túlhajtani magukat és észre sem veszik.
most erre mit mondjak???
ja és azt olvastam, h a kismamik ne hajolgassanak előre, mert könnyen megszédülhetnek, és könnyen pocakra eleshetnek! erre azért figyelj oda Monic!! ne kellj fel sehonnan hirtelen, ne hajolj hirtelen!!!!


na ma megyünk ebédelni, megünnelepjük a nagypapik 59. szülinapját! vettünk 2 kis tortát!! és fincsi halacskát akarok enni, nyami!!! remélem lesz halacska!!

szép napot mindenkinek! jó pihit, jó kirándulást, ki mit csinál!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: