Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés: megjöttünk Spo-ból, minden n jól sikerült, csak szegény Gergő lázasodott be, mire hazaértünk. :( 38.8 volt délelőtt, kapott kúpot, sok folyadékot, C vitamint, és remélem holnapra lemegy a láza. :roll: Bár este még mindig (már megint) 38.7 volt, úh hűtőfürdőztünk is + kapta a kúpot (szegénykém, hogy utálja!), úh nem tudom, mit remélhetek. Ez az első láza Gergőnek, úh kicsit meg vagyunk riadva, de azért úgy tűnik, csak-csak megbirkózunk a helyzettel. :roll: Persze nyári szünet miatt doki nem volt délután, legközelebb csak holnap délelőtt lesz, bár gondolom ennél sokkal többet ő sem tud majd javasolni....

Egyelőre ennyi, igyekszem bekapcsolódni.
Vendég

hi!
Ria, helló! De jó, hogy felbukkantál! Beni kalandjain jót szórakoztam (így messziről :lol: ). WC-papír letekercselés és miszlikbe cincálás nem volt még?
(Csak előre sejtetném, hogy az új lakásban újabb felfedeznivalók lesznek számára és még jobban be fog zsongani.... 8) )

Pann,
jó sokáig megúsztátok láz nélkül! Jobbulást Gergőnek! Aztán ha túl vagy az első sokkon, mesélj a nyaralásról!

Orsi,
Ahogy emlékszem, ebből a topic-ból csak én szültem a János kórházban, de nekem nem voltak rossz tapasztalataim (Persze nincs összehasonlítási alapom, de Olivérrel is oda megyünk :lol: ). A dokimat is szivesen ajánlom: sajnos a 14. ker-ben van a magánrendelése, én oda jártam, a kórházbéli terhesgondozásról nem tudok semmit. Írok több mindent priviben, ha érdekli a barátnődet.
Ja, a kukac-híreket örömmel vettem, már éppen akartam kérdezni :wink:
Vendég

hahó!

élünk és virulunk :lol: csakhát itt a nyár és már olyan kevés van hátra h igyekszem minden Leával kettesben töltött percet kiélvezni...
munkám még mindig nincs a jelenlegi cégem épp a múlthéten közölte,h bár júniusban még úgy nézett ki visszamehetek, egyenlőre mégsem :twisted: (pedig már kezdtem beleélni magam,h mégsem kell új helyre mennem)
a többi helyen is tombol a nyár úh momentán nem tudom mi lesz.
12-én szülői a bölcsiben...utána gondolom kezdődik a beszoktatás :cry:

Lea egy kis vízipók lett :lol: amióta felállítottuk a medencét minden délután (addigra melegszik fel a víz benne) pancsolás, mi több már úszás van! :lol: na jó talán még nem úszás ink csak vízen lebegés háton-hason amit senki nem mutatott neki hanem 1x csak kb 1 hét medencézés után elkezdett nyakig a vízbe merülni (guggolni) majd felállt,újra vissza és közben sejtelmesen mosolygott majd a következő mozdulattal lábak égnek és feküdt a hátán (persze karúszók segítségével) és hangosan rötyögött :lol:
persze apával jól körbe puszikáltuk és apa gyorsan megmutatta,h lehet ezt hason is csinálni....és Lea már csinálta is :lol: azóta már pörögni is tud a vízben szóval imádja! :lol:

Beszéd terén sok változás nincs...egyre több szónak mondja vagy az első vagy az utolsó szótagját...Na és persze a baba halandzsa 8)
A kedvencem : "nnn-ta"=hinta :lol:

Harci sérülések folyamatosan vannak ill szegénykémnek a térdén nem is tud begyógyulni a seb, mert folyton ráesik és újra meg újra felszakad :cry:
valamelyik nap lefejelte az ajtófélfát :wink:

Sztem egy kis művész lesz imád énekelni (most már lalázik :lol: ),rajzolni,zsírkrétázni...A múltkor a zöldségesnél is lenyúlta a krétát és addig nem lehetett eljönni amíg valamit nem firkanthatott a betonra (persze az eladó örömmel segédkezett neki :lol: )

Kedvenc játékai mostanában a lovacskázás,pacsizás,mesekönyv nézegetés.

Most jelenésem van,de később jövök,addigra rem sikerül visszaolvasni is :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Gyorsan pár fotó :lol:

Kép sírósan 8) Kép vidáman :lol: Kép kukoricázva :) Kép napozósművésznős 8)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ria, navégre, én már azt hittem, h át is költöztetek és nincs internet, ezt el is fogadtam volna alibinek (ellentétben a fentivel).. :wink: Léci, léci rakj egy képet a megváltozott Beniről!

Sno, a kukacos engem ugyan nem érint, de ismerek egy Boldizsár nevű kisfiút akit igen. Szóval 2 éves korig nem izélgetni, ez jó.

Pann, megértelek, Boldinak egy hónapja kb volt láza először (addig csak hőemelk. volt a max), én is aggódtam, de persze semmi nem volt, se oka, se következménye. Spanyolországból minden gyerek betegen tér haza? Lásd Lillus..

Timo, ti nem vagytok itthon?

Mazsi, hogy kiszőkült Lea. Nálunk bölcsödeszünet van, és ellentétben veled én már repesve várom, h beinduljon. nagyon élvezte, nagyon jó kaját kapott, és nagyon pihentető volt egy kicsit nélküle lenni :oops:

Ehhez hozzátartozik, hogy én most úgy érzem már alig bírom idegekkel. Nem a rosszalkodást, az rendben van, hanem a nyűglődést és hisztériázást, ami gyakorlatilag folyamatos. ma pl. nem evett, mert csak egyedül hajlandó, úgy meg egy falat se jutott a szájába, minden próbálkozásom ordításba fulladt. Felőlem ne egyen, de emiatt nem fog eleget aludni.. Tegnap ébredés után jó 40 percig indokolatlanul zokogott, semmit nem tudtam tenni.
Gyakorlatilag alig bőg kevesebbet mint újszülött korában, biztos valamit nem jól csinálok, ezen tipródok és megpróbálok nem sikítva ordítva reagálni, de az elfojtás sem tesz jót :( Kitalálja, h merre akar menni (autók alá), és ha nem, akkor fetreng és ordít. Itthon meg unatkozik mint a fene, egyértelműen jó neki a bölcsi a gyerektársaság miatt, ill. megfelelően ingergazdag velem és a lakásunkkal ellentétben..

Kép
Kép
agiboldi

Pann,
eddig nem volt láz? (ja, de te sem vagy belázasodós fajta, ugye?)
Na majd mesélj Spanyolról!

Bigsis,
nem emlékeztem, hogy innen szült ott valaki, de akkor jöhet a privi, repesve várjuk! Nálad naprakészebb embert most keresve sem találnánk :D
Hogy vagy/tok?

Mazsi,
nagyon átérzem a helyzetedet bölcsi-ügyben, bazi nehéz lehet :cry:. Koncentrálj a pozitív hozadékára: energikus dolgozó anyuka, anyagi biztonság, önálló talpraesett kislány, együtt töltött minőségi idő, stb.
A lépcsős kép a kedvencem.

Ágiboldi,
tegnap Sebi pont ezt csinálta délutáni ébredés után, kénytelen voltam visszafeküdni vele szopizni, mert nem tudtam elképzelni, hogy mi baja lehet (betegségre gyanakodtam, de eddig semmi).
Még mindig az van, hogy ha nincs műsor akkor jön a nyüszi? Másnál is csinálja, vagy mással nem tölt annyi időt, hogy eljusson az unatkozásig?
Nem tudom elképzelni, hogy benned lenne a hiba, mindenesetre ez a bölcsi kész áldás! Bölcsi mellett is kikészít? Mert ha tartósan így vagytok, akkor lehet, hogy meg kéne nézetni valakivel mielőtt teljesen bekócolsz tőle.
kukacot 3 éves korig lehet háborítatlanul hagyni aszem, ha nincs semmi panasz.

Jövőhéten nem lesz melegvíz szolgáltatás a házban, és arra gondoltunk, hogy leugranánk a Balcsihoz. Nem tudtok olyan kempinget ajánlani, ahol vannak fa vagy kőházak (alacsony költségvetésű nyaralás), van saját strandja, sekély vízzel, és gyorsan megközelíthető?

Orsi
Kép Kép
sno

Bölcsi mellett rendben volt, fél napot féllábon is kibírok. És az apjával csinálja még ritkábban (de ritkábban is látja), de nagyszülőkkel nem nagyon, persze ők full time szórakoztatják, hiszen ők ha itt vannak nem próbálják a hétköznapjaikat élni (ahogy én önző módon igen).
És az a poén az egészben, h Boldizsár híres arról, hogy milyen mosolygós, kiegyensúlyozott gyerek! Akárki látja, dokinéni, védőnő, bölcsis ÖSSZES gondozónő, bölcsisorvos, mindenki azzal kezdi, hogy ilyen kiegyensúlyozott barátságos gyereket ritkán látni, látszik, h nem veszekszünk itthon és sokat foglalkozunk vele, szeretjük. Ami igaz is. Csak épp itthon dühöng egész álló nap. Most pl. hallom, h felébredt, és görcsbe ugrik a gyomrom (amit nyilván ő megérez amúgy), hogy ma is az a majd' órás cirkusz jön az ordítással mint tegnap. Hiába szeretgettem, puszilgattam, bohóckodtam, visszaraktam, barackkal, kiflivel, vízzel, teával kínáltam, semmi. Megyek, jaaaj

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Holnap megyünk fel Pestre(sajna tali nem fér bele:(), mir hatajövönk alvós vendégeink lesznek, a barátnőm+ a férje.Vsaárnap is itt lesznek, aznap este mennek haza.Úh. most főzök.

Ria!
De jó, hogy jöttél!:DGratula Beninek a járárshoz, mostmár szaladhatsz utánna. :wink: Erkélyről dobálást átérzem, ismerős :twisted: Milyen az új lakás?Nektek kell beszerezni vmit?(járólap, csempe, stb)Szomszédság?
Mitől volt rosszkedved? :roll:
Húha, tényleg kis ördögfióka lett Beni.De szerintem nem hyperaktív, csak eleven.Ha hagynám Emili is tudna ilyesmiket csinálni, de nálunk zárhatóak az ajtók :D Kitartást!!!!

Ditke!
Igen, a Viborcilra.Homeós szer, adható banális fertőzésekben, fogzási fájdalom, nyűgösség esetén is.Dinka=hisztis, nyűgös, kezelhetetlen, semmi sem jó ahogy van.Utána lecsillapodik, és szépen játszik, vagy alszik. :wink:

Fal:lekentem a lakkbenzinnel, másnap afestékkel.Egész jó lett, majd ma még 1x átkenem, aztán nyoma sincs afoltnak! 8)

Pann!
Gergőnek jobbulást!!!Majd ha tudsz gyere élménybeszámolózni, persze hozzál képeket is! :wink:

Sno!
Örülök hogy megoldódni látszik a kukac-ügy :wink: , és nem kellett hentelni!

Mazsi!
De jó, hogy Lea is így imádja avizet!:DKis ügyes a mutatványokkal!
Aranyosak a képek, látom ő is szereti a főttkukit:D

Nálunk ahinta az hi-ha, a megfelelő dallammal mondva. :D
Új szó az oda, és a ké=kérem, eközben a tenyerét felfelé tartja, és várja hogy beletegyem amit kért. :lol:
Párszor már volz az apa is.És mindenkinek integetve köszön, és mondja hozzá hogy szia :D
a napokban elkezdett jól enni, tegnap majd 2 felnőtt tányérnyi főzit evett meg a nap folyamán, amit én főztem!+gyümilevest is 2x, meg ropit, banánt.Olyan jó amikor ilyen jól eszik, és nem csak 3 falat megy bele.Ja, és 2 napja 4 órát alszik du.!!!
:shock: Petrsze van játszóterezés is, ott jól elfárad.
:wink:

Ágiboldi!
Sajnélom hogy ilyen Boldi, de biztosan el fog múlni.Csak addig megőszül az ember.Én sem bírom ha hisztizik, vagy ordít, azt elég nehezen viselem.De Emilit legalább le lehet kenyerezni vmivel általában.Szóval kitartást kívánok, és sok erőt! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Ria,
De jo, hogy jelentkeztel! Ezek szerint meg nem koltoztetek at az uj lakasba?? Hogy haladtok?
Gratula Beninek a jarashoz! Aron egy honappal ezelott indult el, mostanra mar eleg ugyesen jar s kel :) De azert nem lett ilyen kis bandita, mint Beni :)

Pann,
Orulok, hogy Te is jelentkeztel, mar hianyoltalak Titeket! Sajnalom, hogy Gergo belazasodott, remeljuk, gyorsan tuljuttok rajta! Orom az uromben, hogy nem Spanyolorszagban tortent mindez!

Agiboldi,
Bennem az a kerdes merult fol eloszor ezzel a helyzettel kapcsolatban, hogy hogy lehet az, hogy Boldi jol ugyesen eszik a bolcsiben, es otthon meg nem? Mi lehet ennek az oka???? Irtad korabban, hogy tekintelyes mennyiseget eszik a bolcsiben, pedig ott biztosan nem eteti senki... Otthon miert mas a helyzet vajon??

Sno,
Epp kerdezni szerettem volna a futyis gondokrol.... :( Remelem, azert nem fog begyulladni ...
Janos korhaz: nincs tapasztalatom, annyit hallottam rola egy bekasi kismamatol, hogy amikor O szult, iszonyat zsufolt volt a korhaz (akkor szuntettek meg a Margit korhaz szuleszetet), de mas rossz dolgot nem mondott....

Mazsi,
:( Munkahely .... Remelem, azert sikerul valamit talalni!
Mostanaban eszembe jut, mi lenne, ha Aron most menne bolcsibe. Nekem ez meg elkepzelhetetlen! Orulok, hogy meg otthon maradhatok vele, bar a munka nekem is hianyzik mar.
Nagyon ugyes Lea a medenceben! Kivancsi vagyok, Aronnak hogy jon majd be a Balaton!!
A kepek is szupik, nekem a kedvencem a szolid aktfoto :) annyira felnottes!!

Panka,
Orulok, hogy Panka jobban eszik. Aron mostanaban kezdett rosszabbul enni.... nalunk is ragofogak jonnek, szinte egyszerre 4.... mar jo regota...

Bigsis,
Betoltott 36. het! Hurra! Mar nem lesztek koraszulottek!!!

Kditke,
Mar korabban szerettem volna kerdezni, mennyire vagy meg elegedett a porszivoval?? Nekem nem igazan tetszik, hogy olyan surun kell cserelni benne a porzsakot, szinte par alkalom utan erzodik a porszag... es ugy tunik a porszivo hatoldalan levo szurot is cserelni kellene nemsoka....

KépKépKépKép
thelga

pann
hahóóó, üdv újra itthon! ha még nem volt lázas, akkor sztm jó eséllyel 3napos. n jól kezelted a helyzetet, lázcsill, c-vit, ennyi az alaptudomány a dokinál is :lol:

snorsi
jánosról én sem tudok semmit, bár az én tapasztalatom az ilyen fórumokban, h nyugodtan bele lehet kérdezni, válaszolni fognak még ha már más is a téma. v esetleg egy-egy szimpibb tagnak lehet írni privit... persze nem kell erőltetni, amikor itt van nekünk (barátnődnek) bigsis :lol:

balcsihoz sok sikert kívánok, mi átmentünk csopakon a szállásunkkal szembeni szállóba, hátha meg tudjuk hosszabbítani a nyaralást, mondták, h szívesen fogadnak aug 25 után, addig teltház van :roll:

kukiügyben: gyengébbek kedvéért (h én is megértsem :) ) semmit nem kell vele csinálni kétéves korig? v azért huzogatni kell?

ria
dejó, h írtál már!!! huhh, ez n n durva, amiket beniről írtál! a kis rosszcsont peti! én már tutira szereltem volna fel ajtózárat, ha más nem egy kis kallantyút. nem is drága, nem kell hozzá szerszám és tutira kevesebbe kerül, mint a sminkcucc+öblítő... :lol:

pankaa
szupi, h működik a falfestés! a kúp nem a viburcol? én azt adtam régebben kelének nyűgösségre, de most már n nem vevő a kúpra :? úgyh nálunk mostanában megint sláger a chamomilla, ráadásul a golyókat szívesen be is kajálja

mazsi
n jók a képek! ne stresszelj a bölcsi miatt, mindenképp ez a jövő! :wink: és a te hozzáállásodon n sok múlik!

tali
úgy látom, gondok lesznek az időponttal.. a jövő hét nem jó snorsinak, az azutáni ágiboldinak, szvl nem ússzuk meg áldozatok nélkül :cry: :cry: szvl mindenki mondjon vlmi konkrét időpontot!! mondjuk a jövő hét kedd az jobb mint az azutáni? v mi alapján döntsünk??? a másik, h nem tudom, h van-e mazsinak vlmi kontaktja, ahol kisírhat(unk) kedvezményt egy átlagos napra, v bevállaljuk teljesáron, v nyomorgunk a szerdai féláras napon a külsősökkel? asszem több kérdésem nincs egyelőre :lol: :lol:

majus3

Talira nekem jó a kedd, vagy szerda, vagy az utsó hét.

Helga, sztem a bölcsiben is megetetik a végén, csak hagyják, h próbálkozzon (nem ők takarítanak, ezt hangsúlyozták is :lol: ), és aztán megetetik. És aki nem annyira ismerős, azzal nem szívózik. Itthon inkább hüyéskedik a kajával, szétdobálni viccesebb mint megenni, ott meg áhítattal figyeli ahogy a többi gyerek eszik.

Mazsi, Májusnak igaza van, kb az egész a te hozzáállásodon múlik. Mondták a mi szülőinken is, h nem a gyereket kell beszoktatni a bölcsibe, hanem az anyukát.. :wink: ha érzi, h te ellenzed az egészet akkor nem lesz bizalommal irántuk.

Kép
Kép
agiboldi

Helga

Igen azt én is észrevettem, hogy gyorsan megtelik a porzsák, de a bosszantó benne, hogy én a szövet anyagost tettem bele a papír eldobása után, amit alig lehet azon a kis résen át kiüríteni. (ez zavar egyébként nagyon jó lenne, főleg ha Tomi porszívózásnál nem tekergetné a szíváserősség állítót) :twisted:

Szűrőt még nem néztem, hogy mikor kell cserélni !! :wink:

Pankaa

Gratula a falgyógyításhoz !!!!! :lol:
Tomi is nagyon jól eszik, amióta itt a mama ő is eszik vele minden étkezésekor(amikor mi nem is szoktunk) !!! :wink:

Ágiboldi

Őszinte részvét az átélt nyügös napokhoz, ilyen nálunk csak 2 nap volt (az is sokkal enyhébben) ilyen mikor jöttek Tomi rágófogai !!! Nem lehet ez Boldinál is csak tovább tart a fog áttörése ??? :wink:
(erre a kis időre internátus ????-VICC !!!!!) :wink: :lol: :P

Biztos, hogy nincs semmi hiba benned, szépen bánsz Boldival, szereted, csak Boldinak van pár rossz napja azért gondold el hozzászokott a gyerektársasághoz és most ugye ez megszünt egy időre, hidd el minden visszatér az eredeti kerékvágásba !!!(csak addig bírd ki ősz hajszál nélkül) :wink:

Nem tudsz "telefonos" segítséget kérni vmelyik nagymamától egy pár napra míg te ismét kipihened Boldit ???? :wink:
Nekem jelenleg anyósom van itt, de annyira jó, hogy itt van nagyon sokat jelent, hogy játszik Tomival én tudom a munkám végezni, plussz pihenni is ha akarok !!!

Timiék elutaztak anyukájáékhoz erre a hétre !!! :wink:

Pann

Jobbulást Gergőnek, én is félek, mert még Tomi sem volt lázas (kopp-kopp) sosem !!!

Mazsi

Lea a kis ebihal !!!! :wink: (mi is a horoszkópjuk ?? Ja igen halak!!!!) :lol: :P

Annyira édes Lea és milyen sokat nőtt !!!!
A lépcsős kép az én kedvencem is !!!Tomi is ugyanilyen technikával eszi a kukoricát !!! :wink:

Átérzem a félelmed a bölcsi miatt, én is nagyon izgulok pedig Tomi csak februárban megy bölcsibe !!! Az eszem állandóan nekem is azon jár, hogy fog-e neki tetszeni, nem lesz e beteg az első héten ??

Nanica

Vettem Tescós mosógélt, de abból csak a color meg az universalis van, fehér ruhára nincs ??? A szines zoknikat szépen kimossa, de a kakit még mindig körömkefével kell kisúrolni a szines ruhából !!!!
:twisted:

Illetve a Wanisch duo van most tesztelés alatt, úgynéz ki, hogy kevesebb súrolással kijön a szines ruhából a kaki!(de azért nem úgy mint a TV-ben a folteltávolítás) :twisted:

Kép
kditke

Sziasztok!

Megint itt. Gergő még mindig lázas, 38.2-t mértem este. Délelőtt elvittük a dokinénihez (szerencsére senki nem volt a váróban), vmilyen kis hólyagok vannak a garatívén, úh kapott rá kanalas fájdalomcsillapítót, meg homeo-bogyót + nurofent. Azt mondta a doki néni, h ez olyan vírus, ami n magas lázzal jár együtt, 39-40 fok felettire(!) számítsak :shock: :shock: :shock: és készüljek a hűtőfürdőzésre. Kicsit most meg is vagyok ijedve, mert Ádámot elengedtem a Balcsira (utolsó szabadnapja), úh egyedül vagyok Gergővel és kb. óránként felsír és nem tudom, miért. :( Nem lázas (beletömtem a Nurofent), nem szomjas, nem éhes, nincs melege, nem fázik....jaj olyan tehetetlennek érzem magam ilyenkor.:cry:
Na jó, nem nyavajgok tovább, pozitív hozzáállást erőltetek magamra, és bízom benne, h nem lesz több ébredés. :(

Néhány képet feltettem Spanyolo-ról a Picasára, de ezzel az energia-tartalékaim végére jutottam, úh ma már reagálásra nem futja, bocs! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Végre összepakoltam, holnap indulunk kora reggel Ausztriába, 800 km-es az út, úgyhogy elégé húzós lesz.
Visszatérve a vonatúthoz, nem volt vészes leszámítva, hogy Botond állandóan a földet mászta, mindenáron be akarta préselni magát a székek alá, és a szemetest is sűrűn ellenőrizte. Mivel nem nagyon abajgattam ezen tevékenységeiben egész jól elvoltunk. Bár mikor eszegette a karfát két nő kicsit sopánkodott, hogy piszkos, de szerintem ez volt a legkevésbé ártalmas elfoglaltsága. Végül is egy hét helyett két hétig voltunk otthon. Szuperül éreztük magunkat. Én azért, mivel rendeltünk kaját, háztartási munka minimális, gyerekek jól aludtak nem nyűglődtek, sok rokonnal cseverésztem. A gyerekeknek meg ott volt a kert, a szomszéd gyerekek traktorját egész idő alatt Bálint bitorolta, mindig volt egy kis eső, így a pocsolya dagonya kiapadhatatlan örömforrás volt. Botond megtanult profin kismotorozni, most már lejtőn le-föl is megy.

Közben Botond növesztett két rágófogat és most küzd a harmadikkal, ilyenkor éjszaka sokszor felsír. Beszéde változatlan, két darab szóval (+ a pá-pá) jól elboldogul, az egyik az Ez, jelentése minden tárgy és személy ami felkelti érdeklődését. A másik az ana, jelentése, add ide, segíts, gyere már stb.
Evése fogzáskor zéró volt, de most már visszatért, csak nagyon válogatós. Reggel a kenyeret nem eszi meg, csak a szalámit, vagy lenyalja róla a lekvárt. Kézzel szeret enni önállóan. Sajnos a kanálhasználat nem nagyon megy. Etetni alig hagyja magát. Persze már minden létező dolgot megkóstolt az eper kivételével, nem lehet visszafogni. Mivel nagyon hisztizett megkóstolhatta a tejet is, de nem nagyon tetszik neki, bezzeg amikor tettem bele egy kis kakaóport. Bálint 1 éve kora után kis mennyiségben kapott rendszeresen tejet, tápszert nem és ma is szívesen megissza tejet. Botond meg fordítva tápszert kap és félek, hogy később sem fogja szeretni a tejet, mert nem szokja meg az ízét.

Bálint Lyme foltja elmúlt, beszedte az antibiotikumot, remélem a vírus is elpusztult. Sajnos ennek bizonyítására nincs megbízható eljárás. A 3 éves kor sok változást hozott. Szobatiszta lett, elkezdett irtó sokat beszélni (telefonba is), szerepjátékozik és persze káromkodni is :twisted: , ha valami nem sikerül. Teljes oviérettség.

Bocs, hogy csak így magunkról, de állandóan mozgásba vagyunk, főleg a vidéki ház felújítása miatt, de muszáj idén befejezni.

Üdv:
Mónika

mmónika

De jó, hogy most többen is írtatok! :)

Ágiboldi
Teljesen megértelek, Brigi a fogzási időszakaiban pont ilyen. Legújabban még a játszón sem jó neki. Emellett az evés is katasztrófa, mert egyedül akar enni, de ő is viccesebbnek találja dobálni, mint megenni. Bezzeg anyu meg mondja, hogy nem ért engem, neki olyan szépen eszik. :x De nálunk legalább tudom, hogy ha egyszer talán kinő végre a foga, akkor ennek vége. (Vagyis csak nagyon remélem!)

Ria
De jó, hogy jelentkeztél. Én is azt hittem, hogy elköltöztetek már és még nincs net. Azt ajánlom valamit zárat találj ki gyorsan a fürdőre! Nálunk a fürdőszoba az egyetlen helység, ahová nem mehet be. Emiatt sokszor olyan dolgok is vannak ott, amik egyébként nem odavalók lennének. :wink:
Kérünk szépen képet! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet!

Pann
Gergőnek jobbulást! Nem hangzik jól ez a magas láz dolog!

Sno
Anyu a 3 fiát a Jánosban szülte. (Engem valamiért nem :roll: ) Ő meg volt vele elégedve, de az utolsó szülése is 22 évvel ezelőtt volt. Gondolom így nem segítettem túl sokat! :oops:

Mazsi
Lea tündéri, mint mindig! Úgy irigyellek, hogy hagyja magát fotózni! Brigóról az utóbbi időben alig készült értelmes kép. :( Az én kedvencem a morci művésznős! :lol:

Május
A jövő kedd még tökéletes volna nekünk, utána nem, mert jövő szombattól megyünk nyaralni és csak szeptemberben leszünk újra.
Tőled nem kapunk nyaralós képeket?

Mmóni
Jó hogy te is jelentkeztél. Asszem neked birkatürelmed van! Irigyellek, hogy végig birod nézni, hogy a karfát nyalogatja Botond, meg a földön mászkál. Én sajnos a pocsolyáktól is rosszul vagyok. Pedig nem vagyok egy tisztaság mániás!

Bigsis
Megkezdődött már a visszaszámlálás? Hamarosan jön a kisöcsi! :wink:

Nálunk folyamatos megint a fogzás. De legalább már van 1 rágófog csücskünk és hamarosan jön a többi is. Sajnos nem alszik, nem eszik, híg a széklete, folyik a nyála, nappal is nyűgüs. Múlthéten még lázas is volt emiatt, így asszem az összes tünetet produkálja, ami ilyenkor lehetséges. Marha nehéz így. Sokszor már nekem is lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem vagyok vele elég türelmes, elvégre nem tehet róla, hogy fáj neki. :?
Ma meg estére megy át anyuékhoz, mert mi esküvőre megyünk. (Ez is, eddig attól féltem, hogy meg fogok sülni a ruhában, amit kinéztem mára, most meg a megfagyástól félek! :evil: ) Azért remélem ahogy eddig mindig, most is jól viselkedik majd anyunál.
lora7

Jó olvasni benneteket, bízom benne, hogy igazatok van és csak a foga (és nem én b@sztam el nevelésileg vagy genetikailag :roll: ), már mind a 4 helyen kinnt van az első rágófog, és a szemfogak is, tehát csak a hátsó rágók hiányoznak, nem látom őket, de remélem, h azok mocorognak..

Pann, nagyon csodállak, jó asszony vagy, h elengedted, én nem tenném :oops: Gergőnek jobbulást. Ha megvan a tünet a torkában akkor jó, én az olyan lázoktól tartok amikor nem lehet tudni, h mitől van. Éjszaka biztos fájt a torka azért kelt.

Mmónika, jó nyaralást!

Kditke, az a gáz, h a nagyszülők szerdán mentek el... vagyis 2 nap alatt borultam ki ennyire :oops: :wink: és jövő szerdán jönnek megint.
Itt is alszanak vele mert mi megyünk a Szigetre bulizni csütörtökön.

megyek megnézem a picasan a pann képeit (pedig nagyon nagyon fordítanom kéne, mivel a bölcsiszünet miatt hétközben nem tudok :twisted: )

Kép
Kép
agiboldi

hi!

igyekeztem kicsit visszaolvasni...

Ágiboldi
sztem Boldi csak tesztel téged/titeket! :roll: anyukámnál látom a pöttömöket, h csak addig megy a "hiszti", nyűglődés amíg anya ott van,amint az anyuka kikerült a látótérből kenyérre lehet őket kenni....sokx a szülők sem hiszik el anyának, h nincs semmi gond a gyerekkel...
úh kitartás! türelem sztem ennyi a nyuitja...

Lea hisztije? akaratossága? (nem tudom minek nevezzem :roll: ) az utcán most kezd "durvulni" (elszalad -legalábbis próbál.... :lol:- előlem,ha nem az van amit ő szeretne ledobja magát a földre és ordít stb. új terelő módszer az "aki nem lép egyszerre..." c. mondókára masírozás :) amint ledobja magát elkezdem neki ezt és elindul vigyorogva :lol: vagy a cicák,kutyák,madarkakeresgélése elkapása a cél szval még mindig le tudom szerelni, de egyre nehezebb...

Otthon pedig csak úgy hagy bmit is csinálni (gondolok itt a házimunkára...főzés,takarítás stb) h ha bevonom őt. Pucolja a fokhagymát,söpröget,nézi amint aprítom a hagymát,husit stb.
De ha en mlátja mit csinálok, üvölt!

Boldit egyáltalán nem tudod elterelni? Mindig gyalogszerrel mentek a városban? Bicaj? Babakocsi? (Lea pl szereti tologatni)

Más 5letem nekem sincs persze a fogakon kívül,amit a többiek is mondanak, bár nálunk a fogaktól nappal soha nem volt nyüszi.

bölcsi
az eszemmel tudom amit írtok (rajtam múlik, ne lásson a gyerek ebből semmit stb) de a szívem még nem engedelmeskedik :oops: :wink:

Lora
na azért nem olyan egyszerű Leát sem fotózni :wink: azt nem kérdezted hány próbálkozás után sikerültek ezek a képek :lol:

kicsit irigyellek a lagzi miatt...úgy elmennék már én is egybe :lol:

Mmónika
jó pihenést nektek!

a Borellia-t serum vizsgálattal (vérvétel) nem tudják kimutatni?

Pann
ne izgulj! amikor Lea lázas ugyanez van :wink: gyakorlatilag csak az nyugtatja meg, ha dajkálom,összebújunk, de legalábbis 40cm-es körzetében legyek és kizárólag vele foglalkozzam :lol:
a folyadékbevitelre figyelj nagyon!

Kditke
Lea még KOS :wink:

Tali
sztem mi most kihagyjuk ezt :cry:
konkrét kontaktom nincs nekem sem, a múltkor egyszerűen csak felhívtam őket és megkéredeztem , h miután csoportosan megyünk akkor ugye jár a kedvezmény?! :wink: :lol: próbáljátok meg!

Ria
jó volt hallani rólatok! :lol:
képeket tényleg tehetnél fel :wink: lehet h mégis jó lenen taliznmi hátha Lea jó hatással lenne Benire :lol: :wink: (hozzá képest Lea egy angyal! 8) ) Csak h lásd nem csak a fiúk ilyen elevenek...a barátnőm kislánya WC papír tekercset dugott a WC-be és miután az anyja nem vette észre, simán lehúzta, csakhogy lentebb eldugult a rendszer és elöntötte őket a sz@r :shock:

evés
na ez az egyetlen dolog amivel nincs gondunk :lol: Leaának mindegy tél vagy nyár, jön a foga vagy nem, ő mindig éhes :oops: :lol:
abszolút mindenevő,eddig nem sikerült olyat adni neki amit nem evett meg :roll:

alvás-nem alvás
az utóbbi hetekben volt néhány átaludt éjszaka úh van remény...

fogak
kb 2,5 hónap után végre áttört a bf4-es is és tegnap láttam, h a jobb és bal felső 3-as fogak csücskei is fehérednek (ezekkel együtt már 14 lesz)

nekünk a rázósabb napokon a 3x5 golyó Chamomilla+ R-E 1-1 Viburcol kúp segített ill a borostyánlánc mindig a nyakában van

folttisztítás
a játszótéren kikérdeztem többgyerekes rutinos anyukákat többben a Vanish Oxi-ra esküsznek úh most ezt fogom tesztelni (eddig én sima Vanish-t használtam)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi

Lea mikor született pontosan , hogy KOS ???? :oops:
Nagyon találékony anyuka vagy mondhatom (masírozás) :lol:
OKÉ következő próba az Oxi lesz nálam is a Dual után !!!! :wink:

Ágiboldi

2 napja mentek el a nagyszükők akkor más a helyzet !!! :wink:

Kép
kditke

Ditke
március 26 :lol: így a skorpió apja mellé egy kis kosom is van.(én oroszlán vagyok 8) )
vannak "harcok" :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi

Akkor pont 1 hónappal fiatalabb Tomitól Lea !!! :lol:
Nem egyszerű a család horoszkóp szempontjából !!!! :wink:

A skorpió és az oroszlán se egyszerű együtt, de még ehhez egy kis KOS !!!! Kié az utolsó szó ??? Gondolom Leáé !!!! :lol: :P

Kép
kditke

Sziasztok!

Én leszek Miss Vasárnap? :lol: :lol: :lol:

Az elmúlt héten anyukáméknál voltunk, de én sem tudok jó hírrel szolgálni. Csütörtök óta Lillusnak egyfolytában megy a hasa, jó kis méregzöld folyós kaki! :( :( Adok neki Normaflore-t, próbálom itatni, de semmi javulás. Éjszaka nem alszunk, iszonyatosan hulla vagyok, pedig már beköltöztem mellé a szobába. :( Lázas is volt, 38,7 levonva, de az már elmúlt, hőemelkedés maradt. :( A popója kisebesedett, hiába a fél óránkénti peluscsere, hiába sudocream. :(

Holnap elviszem a saját doktornéninkhez, hátha mond valami okosat.

További szép vasárnapot mindenkinek, majd igyekszem visszaolvasni.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

Sziasztok,

Visszaolvasni most nem tudtam, csak annyi, hogy ezen a héten végig Bp-en vagyunk, úgyhogy jöhet kis-és nagytali, strand, játszótér/ház, akármi :D :D :D

Orsi
Kép Kép
sno

Sno, Lora, meg aki tud, Timo, ha Lillus jól lesz már, Ria stb. azt beszéltük Májussal, h szerda délután alvás után játszóházba megyünk gondolom 3 körül (aznap kedvezményes, csoporttá úgysem tudunk felfejlődni, h máskor is kedvezményes legyen..)

Kép
Kép
agiboldi

sziasztok!

Timi
Lillus jobban van?

körkérdés
van vmelyik kölyöknek igazi lábszaga :shock: ? Lea ui pár napja bűzlik :oops: :lol: de annyira h naponta többször lábat kell mosni :?
gyanítom a szandija az ok (mondjuk párszor már eláztatta és ki kellett súrolnom) pedig bőr kívül, belül ,.lehet h ez az oka? :roll:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi, nem volt még nálunk ilyen, csak normál lábszag, de nem kellemetlen csak vicces :lol: Tuti a cipőtől van, sebaj, úgyis mindjárt kinövi. Boldinál az van, h gyakran ki van törve picit a sarka (pedig a szandi pont jó), úgyhogy adok alá zoknit még nagy melegben is..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Hozok én is pár képet:
Emili ma reggel ivott akakaómból:
Kép Kép

És még nem is meséltem, hogfy jártam:vamelyik nap reggel ez a látvány fogadott, pelusozáskor:
Kép Kép Kép

Azt sem tudtam megint mit szóljak, a szavam is elállt mikor megláttam!Pempers pelus, legszívesebben beküldeném nekik, de a honlapjukon nem találtam email címet :twisted: Mondjuk az is igaz, hogy előtte éjszaka sokat ivott, de máskor is ivott már sokat.Most vmiért nem bírta a pelus, és a hasánál kiszakad, így ömlött ki belőle a zselé :evil: :x

Helga!
Köszi, én tényleg jól eszek!
:lol: (gondolom Emilit akartál írni :wink: )

Mazsi!
Lábszaga Emilinek is van, de nem vészes, főleg akkor van, ha mezítláb van a szandiban.Én is kisrúlom a belsejét néha, de szerintem nem ettől llesz szagos a tappancs:)

Timi!
Lillusnak jobbulást!Neked pedig kitartást, reméljük hamar meggyógyul!Gyógypuszik!:)

Ditke!
Ki kell hogy ábrndítsalak, nekem nem nagyon válik be az oxis sem:(

Lora!
Neked is sok erőt és türelmet kívánok, elhiszem hogy ki vagy bukva.De egyszer csak kinő már az összes foguk!(aztán meg akkor leszünk ismét bajban,a mikor hullanak kifelé, mert azzal fognak nyűglődni :lol: )

Emilinek is kint a 12. foga:)

Pann!
Jók a képek!Gergőnek jobbuláést, vszleg herpanginája van, kis herpeszes bogyók a torkában, az nekem is nagyon durva, jó lenne az ilyen betegséget álomban tölteni!Biztos ő is nagyon vacakul érzi magát.Gyógypuszik mennek neki is!

Kép
pankaa

Ágiboldi
Talit még nem tudom. Ma is csak kb. 10 perce aludt el. Nem tudom, hogy miért tette ilyen későre az alvását. Pedig reggel 7-f8 körül kel mint mindig. Ja, meg most jut eszembe, hogy párom pont szerdán ér haza korán és még el szeretnénk menni vásárolni ezt-azt a nyaralásig. Máskor erre együtt nem lesz időnk. Tehát ránk ne számítsatok. :( Esetleg ha lesz vmi szeptemberben... :wink:

Mazsi
Briginél még nem éreztem igazi lábszagot. De néha egy kicsit büdi, ha sokat van mezitláb a szandiban, dehát kinek nem? Egyébként én is már többször kimostam a szandiját (bár nem látszik rajta :evil: :oops: ) és még ilyet nem tapasztaltam.
Ja és Lea inkább MÁR kos és nem még! :lol:
A Chamomillát hogy adod neki? Még mindig feloldva, vagy már tudja szopogatni? Az a baj, hogy feloldva Brigi már nem issza meg. :?

Miss Vasárnap! (Timi :lol: )
Hogy van a kicsi örökmozgód? Remélem jobban van már. Gyógypuszikat küldjük!!!

Pann
Nagyon-nagyon jók lettek a képek! Nagyon sokat nőtt Gergő! :o Már jó rég nem láttam.

Rólunk
Nagyon jó volt a hétvégi esküvő! A Margitszigeten volt, és a Margit hídon bombariadó miatt nem lehetett közlekedni. Persze mi pont arra a részre igyekeztünk. Végül az Árpád hídig elvitt minket a taxi és mivel a szigeten autóval közlekedni nem lehet, így onnan az étterem leszervezett nekünk ilyen túrista elektromos kisvonatot, de mivel kellett volna vagy 4 vonat és darabja 20e-ért vitt volna el minket, így felszálltunk a 26-os BKV buszra, menyasszonyostul! :lol: Csak a dédiket vitte el az étterem tulaja autóval. :lol: A buszos meg végig dudálta az utat!
De ezenkívül is nagyon jó volt. Jót buliztunk végre apával!
Mindeközben jól elvolt anyuéknál. Egész nap nyüszizett itthon, mondtam is anyunak, hogy készüljön fel rá. Persze anyuéknál mintha kicserélték volna és éjjel is este f9-reggel 8-ig aludt egy nyekkenés nélkül. Bezzeg itthon...
lora7

Halihó!

Nem akarom lekopogni, de talán jobban van Lillus. Ma még csak 2-szer kakilt, ami nagy szó az utóbbi napok terméseihez! Enni ugyan még mindig minimálisat eszik, de talán-talán.

Játszóház:
Ha nem lesz addig Lillusnak egyéb baja, akkor én mindenképp megyek puffogni! :lol: :lol: :lol:

Lábszag:
Lillusnak nincs. :D

Mazsi!
Nagyon jók a képek, Lea olyan nagylányos! :) Simán kinéz legalább 2 évesnek! :lol: :lol:
Új a szandi? Vagy eddig zoknival adtad most meg anélkül?

Evés:
Lillus katasztrofálisan teljesít a betegségen kívül is. Amilyen kis "kalácsképű mislenbaba" volt az elején, most alig hízik, még 10 kg sincs. Ami amúgy nem baj, csak az idegbaj kerülget állandóan, hogy miért nem eszik! :shock: :shock:

Pann!
Remélem jobban van Gergő!
Örülök, hogy jó volt Spo-ban, majd kellene személyes élménybeszámoló is! :)

Lora!
Milyen volt a lagzi? Brigi hogy viselkedett nélkületek? :)
Már a múltkor is akartam írni, hogy nagyon megnőtt a haja, tök cuki így! :)

Na, eddig jutottam, pedig igyekeztem gyorsan olvasni, míg Lillus kipakol a játékos dobozból! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Huh, Panka, a pelusos kép eléggé sokkolt! :shock: :shock: Még nem is láttam ilyet, pedig mi is Pampers pelust használunk! Komolyan érdemes lenne beküldeni!!!
Amúgy meg kell jegyeznem, hogy igazi kishercegnőd van, nagyon szép Emili! De komolyan, nem csak úgy mondom! :oops: :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Köszi:D
Nincs emila címük, eztért nem küldtem be. :twisted:

Lora!
Na akkor titeket láttunk szombaton!Pont az Árpád-híd pesti lábánál álltunkl,mikor átment előttünk a dudáló konvoly:DMég néztük is, hogy taxival megy a násznép? :shock: :lol: Örülök hogy azért jól éreztétek magatokat!:)

Kép
pankaa

Előző hsz-emből kimaradt egy Brigi az utolsó bekezdésből. :oops:
Panka
Ha f6 körül láttátok a konvolyt akkor lehettünk mi! :lol: Eredetileg kocsival mentünk volna át a Kossuth téri polg. hivatalból, mert ugye a Margit hídnál be lehet kanyarodni a szigetre és az étterem rögtön az elején van.
Pelusos kép engem is sokkolt. De nálunk amúgy sem vált be a Pampers. Jelenleg 5-ös Liberot használunk, de még a tescos is bevált.

Timi
Sztem Brigi sem lehet nagyon több 10 kilónál. És teljesen átérzem az evés mizériátokat, én lányom sem eszik szinte semmit mostanság. Minden egyes kaja egy kínlódás.

Most ébredt fel. Megpróbálok egy kis uzsit belediktálni, aztán megyünk a játszóra. :wink:
lora7

lora
n sajnálom, h nem tudtok jönni szerdán :cry: mondjuk nekünk a szeptember is jó lesz :wink:
én is a kettes villamossal mentem az esküvőmre. még jegyet is lyukasztottam :lol:

timo
drukk, h el tudjatok jönni szerdán, de sztm simán, ha már most is javult a helyzet
ami mazsinál igaz volt a bölcsire, az neked kajaügyben szintúgy jótanács, ne izgasd magad a kaján, mert úgy sem eszik többet :lol: , viszont ha kiszagolja, h hatással van rád, akkor később taktikázhat vele :wink: .

pankaa
extradurva a pelusfotó, én tutira betelefonálnék és elkérném az ímélcímet :roll:

mazsi
nálunk nincs durva lábszag, ink télen, harisnyás időszakban jellemző

majus3

Lora!
Igen, akkor voltunk ott, ti voltatok azok:D

Május!
Én is erre goondoltam, hogy holnap majd felhívom őket.:)

Emili is vmikor eszik sokat, most megint nagyon keveset. :? De már kezdek beletörődni.

Kép
pankaa

Imsét én, ismét fotóval. 8)
Kép

Este megyek fogdokihoz, drukkoljatok hogy ne kelljen tömni!(már ha jár erre vki :? )
Emili ma megkapta a 15 hós oltást:DKicsit megkésve a betegség miatt, de nagyon jól viselte, éppen csak nyiffant egyet. :wink:

Kép
pankaa

Halihó,

Immár Pestről. Tegnap állatkertben, ma Közlekedési múzeumban voltunk. Általános tapasztalat, hogy még nagyon erős benne a részvételi szándék, tehát végig ment az "oda...csücsüj...Sebi...bele...pancsi", szóval csak az volt izgazi élvezet, amire felmászhatott, felülhetett, az állatkertben az összes medencés kifutó hisztigyanús volt, de aztán egy ivókútnál kipancsolta magát, összességében jó volt.

Nekünk jó a szerda 3 óra Lurdy játszóház. Akkor eddig: Május, Ágiboldi, Timo...Ki jön még? Lorcáék itthon vannak?
Nekünk amúgy az utolsó hét nem jó aug-ban.

Ami mindig lemaradt: Köszönöm az érdeklődést a férjem nevében is! A darázscsípés utáni nap még gyengécske volt, gondolom a sok cucc, amit kapott. Igazából most bizonyosodott be, hogy allergiás (az első alkalommal nem észlelt csípést).

Köszönöm a Jánosos válaszokat a barátnőm nevében is!

Jobbulást a betegeknek, többek közt, hogy tudjanak jönni talira :D

Május,
kérdésedre az őszinte válasz: nem tudom, a dokinőnk a huzogatás mellett van, de igazából a sebész véleménye lett volna érdekes...és ezt nem kérdeztem...fenébe

Sebire sem tudom ráadni a szandiját zokni nélkül, ez így nyáron azért nem annyira remek.

Mazsi,
A lábszag szerintem is a cipő miatt van (nekem is van egy papucsom, ami nagyon büdös, még most is pedig pont ezért nem is hordom)
A menetelés jó ötlet, én is úgy érzem, hogy bár most még sikerül elterelni, de ennek bármikor vége lehet, szóval minden bevállt fogás érdekel.

Orsi
Kép Kép
sno

Panka
Megy a drukk a fogorvoshoz! :wink:

Ágiboldi
És mi van a te bölcsesség fogaddal?

A szemüveg nálunk is sláger :lol:
A kis maffiózom: :lol: :lol: :lol:
Kép
(Eredetiben jobb a kép, de teljes aktfotót nem szeretnék felrakni)
lora7

Jaaaaajjjj csajok!
Brigi az utolsó tabu helyet (fürdőszoba) is birtokba vette! :x :x :x Most láttam, hogy simán ki tudja nyitni a kilinccsel! :shock: Most már ha el akarok tenni valamit előle csak a szekrénytető maradt. :?

Sno
Fúú, én is ettől tartok. Brigi is víz imádó és mindenbe bele akar menni. Pl. a Városligeti tóba pancsizni szeretett volna. Még a végén bemászik majd a jegesmedvék közé. :? :lol:
lora7

Sno, mi vasárnap voltunk az állatkertben és cirka 28 db óriási hisztéria volt pont emiatt.. Azóta is ezen röhögünk, h fejenként 1700 Ft-ot fizettünk érte.. Nálunk a sláger, h nem hagyja fogni a kezét, és nem érti a vagykocsi vagykézfogás koncepciót, márpedig rengetegen voltak, tökre féltünk, hogy elveszítjük :twisted:

Lora, köszi a kérdést, a fogam megállt!!!! Pont ahogy reméltem!!! :lol: Persze ha lenne egy kis eszem akkor ennek ellenére elmennék az orvoshoz, de asszem nem fogok :oops:

Akkor holnap 3 után játszóház Lurdy, aki tud jöjjön!

Panka, mi volt a fogorvosnál?

Kép
Kép
agiboldi

Jaj, nekem is van egy szupi napszemüveges képem (Sebiről 8) ), de csak jövőhéten tudom feltenni, akkor már nem fog annyira témába vágni. :?

Ágiboldi,
ti is megállapítottátok, hogy az állatkert egyáltalán nem megvadult másfeleseknek való pl. a vizilovakhoz, az orszarvúakhoz, és még egy csomó helyre simán be tudnak sétálni a rácsok között, de te nem tudsz utánamenni.

hát akkor holnap..

Orsi
Kép Kép
sno

Lora

Nálunk Tomi több mint egy hete kilinccsel jár mindenhova, most a kulcsrazárt ajtók izgatják(fürdőszoba ill. spejz), egyenlőre még nem tudja kizárni. (hogy meddig azt el sem merem gondolni-remélem nem pár hét) :wink:

Milyen "kis " pocakja van Briginek ???Nem látszik a képen, hogy rossz az étvágya avagy hogy nincs 10 kg, hány cm ??? :wink:

Ágiboldi

Akkor egy pár évig nem mennénk állatkertbe úgy hiszem !!! :oops:

Holnapi játszóház: sajna du-án dolgozom !!! :oops:

Sno

Erre a rács problémára nem is gondoltam !!! :twisted: :evil:

Kép
kditke

Sziasztok!

Csak dobok én is egy képet, házimunka Lillussal! :lol: :lol: :lol:
Kép

Akkor a játszóházban találkozunk! Remélem sokan leszünk! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Szaisztok!

Kicsit talán kipihentben. Pár napja nem kelünk olyan brutálisan éjszaka, legalábis olyan hosszú időre nem csak töbször.
Nanica: Én szerintem nem történt semmi változás a napirendben, azon kívül, hogy napközben sem hajlandó aludni túl sokat. Eddig azért meg volt a napi 2,5-3 óra valamikor egyszer valamikor kétszer. Most egyszer alszik és 1,5 óránál nem igazán volt még több az elmúlt két hétben.

Azért még pluszban hozzájönn, hogy iszonyatosan anyás lett, ami eddig nálunk nem volt. Eyg pillantom nincs nélküle, semmit nem tudok csinálni tőle. Így én is kezdek egy kicsit kikészülni és úgy vagyok, mint Agiboldi, hogy néha legszíveseben "agyonütném". És egyfolytában lelkiismeretfurdalásom van, hogy nincs elég türelmem hozzá :oops: .
Nem is tudom mi lesz, ha mi elmegyünk augusztus utolsó hétvégéjén és itt hagyjuk anyuékkal.
Mi lesz itt szeptembertől, ha kezdődik a suli?!

Ria: Végre újra köztünk! Mesélj rólatok, alakásról és kérünk képeket.

Mazsi: Nagyon tetszenek Leáról a képek, kész hölgy. Szépen nő a haj is, én is mondtam többet nem vágjuk szépen besűrösödött és megerősödött most már nőjön csak. Sajnálom, hogy még nincs munkád, én is nagyon félek tőle hogy nem találok. Sajnos még nem sok gyakorlattal rendelkezem, gyerek, suli, úgy hogy nagy reményeket nem fűzök.

Timi: Lillus látom már meggyógyult (blog-ból), az alvás pedig nem irígylem, nem egyszerű dolog. Egyépként a kajcsival kapcsolatban én amióta kap tápszert és rendesen át tudja aludni az éjszakákat, ha akarja azóta olyan 7-nél hamarabb nem adok neki enni. Ebbe a melegbe legfeljebb csak inni, de sokszor láttam, hogy tulajdonképpen nem azért kel, mert éhes vagy szomjas, hanem valami gondja van, foga, meleg van, vagy más. Vagy esetleg közénk akar jönni :oops: :oops: De mostmár erről is leszoktatuk. Ha felébred van amikor elég, hogy odaadom a cumit és most csicsikáljál, vagy felveszem ringatom és ha menne hozzánk mondom nem és már nyújtózkodik is a saját ágya felé és elalszik.

Panka: Gyönyörű haja van Emilinek, a pelusos kép meg sokkolt! Ez brutál!

Jó talizást mindenkinek!

Napszemüveges képek meg nagyon csinik, én is dobok egyet.

Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!
Jók a napszemcsis képek!:)
Milyen volt a tali?Majd tegyetek fel képeket :wink:

Köszönöm a fogdokis drukkokat, ideértek, ui. nem volt lukas fogam, csak egy kis fogkő volt amit éreztem, nem luk, azt meg leszedte 8) Jipijjjéééé, most egy ideig megint nyugtom lesz ezen a téren:D

Kép
pankaa

Timi

Nagyon helyes a kis bejárónő, de ugye tudod, hogy ezt szigúan büntetik ??????:wink:

Néha eljöhetne hozzánk is, bár a sepregetésre nekem is van egy segítségem aki nagyon jó viszont ápol a partvissal !!!! :wink:

No sehol senki, semmi beszámoló a taliról !!!

Panka és Helga

Tomi az imént maszatolt el fél tubus popsikrémet a szőnyegen, de sebaj, hajrá Vanisch !!!!!! :wink:
Mindketten eszembe jutottatok !!!

További szép napot és jó hétvégét és egyenlőre barackba temetkezem !!!Apuka vett 60 kg-t, befőtt és mirelit részleg beindul !!!!! :oops:
Még az a szerencse, hogy apuka pucoljaés darabolja én meg üveget mosok és teszem bele a barackot plussz a levét !!!!
20 kg pedig megy a mirelitbe !!!De milyen jó lesz télen !!! :lol:

Kép
kditke

Ditke!
Csak hogy te se maradj ki a jóból :twisted: Majd írd meg milyen volt a Vanisch! :wink:
Jó barackozást!

Kép
pankaa

Körkérdés:Emike megkapta kedden a 15 hós oltást.Ma viszint lázas.Vszleg ettől van.
Volt vmelyik gyerkőcnek tünete az oltástól?H aigen mikor, és miylen tünet , meddig tartott?Köszi előre is.

Kép
pankaa

sziasztok!

Pankaa
Lea az oltás után 10 nappal volt levert,étvágytalan és hőemelkése is volt kb 3 napig.
sztem ilyen hamar nem lehet lázas :roll: bár ki tudja esetleg kérdezz rá a dokinőnél,minden gyerek másként reagál az oltásokra...jobbulást a kis Hercegnőnek! :wink:

mi lett a pelusgyártó sorsa? :wink: reklamáltál?

Kditke
20kg barack a fagyóba? mekkora fagyasztótok van? :lol:
jó munkát!

napszemcsis fotók
nagyon édes mindegyik kis maffiózó 8)

Lin
nem tudod bevonni Grétát? vagy az nem elég neki? nálunk ez bevált...most már nincs folyton láb alatt, egyre többet játszik egyedül :lol:

éjszakai ébredés
változó, mint mindig :lol: ha kel, akkor tuti iszik (van olyan éjszaka h 2 pohár víz is lecsúszik,de közel 30°C fok van a szobájában szval sztem érthető)

Timi
a hajnali étkezést én megpróbálnám kiiktatni... :wink: sztem csak rossz szokás...és amint látom ezt napközben azért Lillus próbálja jóvá tenni egy kis házimunkával :lol: :lol: :wink:

Sno
férjurad (most h tudják allergiás a csípésre) kapott szurit tartalékba vészhelyzetekre? elmondták mit kell tenni ha újra megcsípi a darázs?

rólunk
kedden voltam szülőin a bölcsibe :? vegyes érzelmekkel vagyok tele...ott persze a könnyeimmel küzdöttem :oops: de erős maradtam és csak itthon bőgtem ismét :oops: :lol:
pozitívum:a számomra 2 legszimpibb gondozónőt kaptuk meg
negatívum:ink hagyjuk :cry:

viszont a beszoktatás az eddigi infókkal (augusztus utolsó 2 hete)ellentétben csak szept.8án kezdődik el úh nem tudok csak szept végén dolgozni menni...
ma bent jártunk a bölcsiben egy fél órára és Lea sírt amikor eljöttünk :lol: úh sztem nem lesz gond...

új szavak: "nénnni" =néni, "nnni"/"innni" =inni és néha a "Llléa"=Lea :lol:

Ma akkorát esett az első lépcsőfokról , h azt hittem, betört a feje :cry: Szerencsére semmi komoly:?
Egyre több balesete van :cry: fut,rohan képes a saját lábában felbukni :x

lábszag:rájöttem h csak mezítlábas szandizás után van :lol:

Köszönjük a sztárfotók dícséreteit :wink: :lol:

Lora
a Chamomillát félig felodva adom neki,mert úgy látja még golyócskákat és megissza :wink:

násznép a 26-os buszon :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Most már biztos vagyok benne, hogy Lillus hajnali evészete csupán megszokás. Ma adtam neki egy flaska langyos vizet a tápi helyett, simán benyakalta azt is! :shock:

Kditke!
A játszóház tök jó volt, bár marha sokan voltak! Fényképek nem készültek, hisz ahány gyerek, annyi felé kellett szaladozni! :) De azért tudtunk dumcsizni is!

Mazsi!
Lillus is állandóan elesik, ő is képes a saját lábában is felbukni! De tegnap pl tök ügyesen állva kapaszkodva jött lefelé a csuszda lépcsőjén, de az utolsó lépcsőfoknál elfogyott a korlát és pofára esett! :lol: :lol: Baja nem lett, csak megijedt! :(
A bölcsi biztos jót fog tenni Leának, meglásd milyen sokat fejlődik is majd! Csak tudom, az anyai szív.. :)

Holnap Lillát apósomék elviszik hétvégére, kettesben leszünk itthon Balival! Már nagyon ránkfér! :) :)

Timi
Kép Kép
timocska

Lora!
Ha jól emlékszem, nektek van asztalra szerelhető etetőszéketek? Hogy vált be? Brigi szereti?

Csak azért érdekel, mert totál eluntam, hogy nem férünk a konyhában a PegPerego etetőszéktől, állandóan tologatni kell, nem lehet rendesen kitakarítani stb! Le akarom cserélni! Köszi! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?