csajok kicsit nem vagyok és három oldalt kell olvasnom
:):)
sziszka jó az avatarod
Asiye: vigyázzatok magatokra és jó pihenést gyere ha tudsz
Ibici: sajnálom pirit:( Viszont BOLDOG NÉVNAPOT
Cat: szegény Beni hát apa már csak ilyen nem mérik fel a lehetőséget a veszélyre legalábbis nem mindig
Gábor is olyan néha én szólok rá mert ma pl a húst olvasztottuk melegvízben erre gyerek magára rántotta nem volt forró csak megijedt de mondtam Gabinak hogy ne pakolj semit az asztal szélére mert Gege még nem lát bele az edénybe ezért húzná mindig le
Dr houset én is imádom
:):):))és egyre erősebb az a csík
:):) tök jó
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
picikém : jók a tüneteid a gége égése nekem is volt habár akkor már 38 hetes terhes voltam de van akinek már az eleén van
a hőd még szupi nem esett ez még csak 0,2 fokot és azt mondod ennyit még sosem késett szerintem tuti babás vagy
Mikor volt az a gólyás jelenet?
én mikor suliba jártam sanos gyakorlaton láttam abortuszt na azt senkinek nem kívánom azt a sötétben tapogatózást és ki tudja mit kaparnak ki az emberből ezt azért is írom le mert tudom egyiktők sem akar ilyet de én akkor fogadtam meg 17 éves fejjel hogy ha én valaha terhes leszek nincs az a rossz körülmény hogy elvetessem a babámat
jaja pé után 14 napra jön mensi max egy nap eltérés lehet
nekem szülés előtt mig Gabit meg nem ismertem naptár szerinti 28 napos cilusaim voltak aztán amikor összejöttem Gabival elkezdte hogy volt hogy hat hétre jött de mikor Gege fogant tuti 28 napos lett volna a ciklusom
amióta megszületett 4 hónapos volt mikor megjött előszőr majd két hónapig semmi aztán most meg egsyik hónapban 24-25 napos a ciklus másikban meg 35-37 napos szóval nem értem én sem de ez van