Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: köszi a kérdésed, minden rendben van a babával. Kisfiunk lesz, majd dobok fel néhány uh-képet :)
Pocakfotó: hááát őszintén szólva úgy 3 hete indult igazán rohamos növekedésnek a hasam, előtte nem akarták elhinni, hogy terhes vagyok :) De azért majd teszek fel pocakfotót ;)

Mikor mentek nászútra? Ha jól emlékszem vmi egzotikus gyöngyszem volt a cél ;)

Judit
Kép
sonny
 
 


Sonny:nászút...hmmm...."Járda szigetek" vagy az OBI.
Az a helyzet, hogy vettünk egy nagyon szép új házat, múlthéten költöztünk be és most a kis apróságok (tisztító festés, függöny, lámpa...) felemésztik az összes létező és nem létező aranytartalékunkat.Szóval a nászút ára a falakon van!
Majd jövőre pótoljuk, Norvégiába szeretnénk eljutni.
Amúgy jól emlékszel, Madeira volt a célunk és ott szerettünk volna összeházasodni a tengerparton kettesben, de a házvásárlás "felrúgott" mindent, de ez így van jól!Ma délután leszünk egy hetes házasok! :D
Vendég
 


Na, teljesen egyetértek, nem ám itt szerénykedni a képekkel, olyan jó látni őket!

Nóri, még mindig tartom, hogy gyönyörűek voltatok! Kiváncsi vagyok a házra meg a konyhára!

Gyabi: annnnyira édes a kis trónörökös, nagyon szépek a képek!

Képzeljétek, nálunk lett megint egy legújabb játék-találmány, kis mókamesterem szopi közben kiköpi a cicit, és azt élvezi, hogy a szemébe meg az arcába spricál a tej, ilyenkor nagyokat kacag. :lol: Én meg nem tudom eldönteni, hogy most megzabáljam vagy agyoncsapjam é. :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Bibi, Gyabi,
nektek is ezer köszönet az infókért, sokkal okosabb lettem, sőt, ezek után majd ha Nikici már elaludt meg is fogom próbálni azt a fejést, ha minden nap csak egy adagot fagyasztok le, akkor is szuper lesz, ha már enni fog rendes kajcsit is! :D

Nóri,
igazán gyönyörűek voltatok, tényleg csodás képek! És ugyan már, nem csak a babafotók szépek, és kérünk még képeket! Nagyon tetszik a rucid! Nekem egyébként is a lila a kedvenc szinem... :lol:

Gyabi,
de édes... és ezek a keretek, főleg a legelső tetszik a legjobban! :lol:
sirkici
 
 


Bibi,
el tudom képzelni a helyzetet, nagyon mókás kislányod van! :lol:
sirkici
 
 


Köszönjük az infókat, ma megyek porszívós orszívót venni...


Nóri:ha van időd nézz fel köv. oldalra én innen szedtem le mindent... :lol:

http://ladyj.extra.hu/

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyorsan benéztem, apa és lánya alszanak, túl vagyok a fejésen, de nem sok jött ki, esetleg csak 20 ml. :( Talán az a gond, hogy rögtön szopi után csináltam? Várni kellene egy kicsit? Vagy próbálkozzak minden nap ugyanigy, és aztán majd lesz több is?

Gyabi,
hidd el meg fogja érni! :)
sirkici
 
 


Sziasztok!!!

Nori: mesésen szépek voltatok , (vagytok :wink: )!!! nagyon gratulálok a nagy eseményhez és sok sok boldogságot kívánok hosszú évekre együtt!!!!!


Omni: gyönyörű a lánykád :wink: Te hogy vagy? Bárányhimlő nálunk is veszélyt jelentett, mert a babáim uncsitesója az volt, együtt játszottak, másnap meg kiderült... Semmi bajunk nem volt :roll:

Betsy: Annyira szépek a fiúk, meg a kisugárzás, fantasztikus, a 3 fiú együtt az a kedvenc képem :wink:
A keresztelő nagyon hangulatos volt, utána egy ebéd itthon, majd teszek fel képeket. Zolcsika éjjel is pelus nélkül alszik 3 hónapja, nagyon ritkák csorog be, ha nagyon fáradt és mélyen alszik, vagy sokat iszik előtte ( összesen 3 szor csinálta). Szűkítővel intézi a dolgát a wc-ben.
Nyaralni pedig Erdélyben voltunk egy szépséges helyen pataknál, hegyek között a babák keresztszüleivel. Rettentően jól esett kimozdulni itthonról!


Gyabi: Olyan meghatóak a képeid :wink: Igazi babás-mamás 8) Gyönyörű a Beni baba :D :wink: Istenem, a topikunk babái a legszebbek :P
Zolcsika születésekor fázott meg, első hónapja taknyosan telt, a levegővétel nagyon nehéz volt, csak is az orrszívó segített, pedig még olyan picike volt. Bátran használj, mert nem jó, ha benn marad. Persze nem sűrűn, csak 3-4 szer naponta.

Bíbi: Tüncsike és játszott ezzel sokszor :lol: Mondtam is, hogy Kleopátra elbújhat az ő tejfürdőjével :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sirkici: jó a 20 elsőnek. Azt mondják, nem baj, hogy eleinte nem is jön semmi, csak az inger kell, hogy érezze a szervezeted, kéne még termelnie. Amúgy másfél óránként lehet próbálkozni napközben is.

Olik: ezek a csajszik tudnak valamit... :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Na megvettük az orszívót, kipróbáltuk.....és Beni végigvigyororgta az egészet :roll: :roll: :roll: . Volt is mit kiszívni, azóta már 3-szor szívtam neki.




Mai képe, félálomban: Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok Lányok!

Már tegnap hazajöttünk Sóstóról, mert elég pocsék idő lett. :evil: De az a 2 nap tök jól sikerült! Napoztunk, Férjuram fürdött (nekem viszont megjött, így nem mendtem be a vízbe). De nem szomorkodtam, mer legalább megjött, így újra remélhetek)! :wink:

Gyabi,
olyan szépek vagytok a közös képen, nagyon megható pillanatot sikerült a fotósnak elcsípnie! :)

Sonny,
én is tiszta szívből gratulálok a kisfiatokhoz! A leendő Apuka biztos, majd kiugrott a bőréből örömében.
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Gyabi: annyira gyönyörű a kép Benivel nagyon tetszik!

Arikon: ez az igazi pozitív hozzáállás! Mindíg is irigyeltelek érte.

Anyukák: kinek van Angel Care légzésfigyelője? Múlt héten voltunk csecsemő újraélesztési tanfolyamon, és ott azt mondták, hogy az Angel Care renszeresen tévesen beriaszt. Többektől is hallottam már ezt. Nektek mi a tapasztalatotok?
Persze mi is ezt vettük, de ezek után azt gondolom kicserélem egy másik típusra.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sziasztok!

Mici: nekünk az van! Az elején tényleg beriasztott, de azért, mert nem lehet a kiságy alja rácsos, csak sima felületű. Nekünk sajna rácsos, de vágattunk bele egy egyenes lapot és azótan tökéletes, semmilyen téves riasztás nincs.

Mellesleg inkább riasszon, mint ne...

Pussz, most rohanok:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni: Nekünk is rácsos az alja az ágynak. Hát ha csak ezen múlik akkor mi is vágatunk bele lapot. Az biztos, hogy jobb ha mindíg riaszt mint ha nem, de azért az sem hiányzik, hogy minden alkalommal rám hozza a frászt.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: Nálunk is riasztott már be, de utólag többnyire kiderült, hogy lepedőcsere volt és ennek során elcsúszott a matrac alatt valamelyik lapocska. Rékám pedig folyton valamelyik sarokban alszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.11 11:02-kor.
jaimee1
 
 


Nekünk is beriasztott, mi is vágattunk bele lapot, és azután is beriasztott, még a mai napig vannak 15 másodperces riasztások, a 20asok elmaradtak. Én nem tudom, nekem gyanús, hogy néha olyan mélyen elalszik a bébi, hogy megfeledkezik magáról, de ilyenkor elég megráznom az ágyat és felriad, ilyenkor vesz megint levegőt...szóval szerintem ez nem téves, meg utánaolvastam, tényleg vannak mormoták, akik 30 másodpercet is kihagyhatnak ( te jó ég!), szóval szerintem mindenképp hasznos. A másik meg, hogy megnyugtat, nem kell kétpercenként figyelni, vesz e levegőt...Bár nálunk csak este megy bele az ágyában, napközben a mi ágyunkban szunókál, már nem parázok annyira.

De akartam is kérdezni, Nálatok külön szobában alszik a baba? Most mellettem fekszik 20 centire, van, hogy teljesen magamhoz húzom az ágyat, de az új házban külön szoba lesz, vettünk babaőrt is, de én már beadtam apának, hogy eleinte a bébivel fogok aludni. Gáz?:oops:
Vendég
 


Niki, boldog hófordulót Dominak!
jaimee1
 
 


Mán megint én vagyok.....mindig elfelejtek valamit.... :roll:

Betsy: Képekképekképeeeek????????
jaimee1
 
 


Bíbi: légzésfigyelő mindenképp kell, én is ezt mondom, csak kicsit elbizonytalanodtam a típust illetően. Elvileg nálunk külön szobában lesz a baba, már csak azért is mert a hálóba nem fér be a kiságy, max mózasban tudna mellettünk aludni a baby.

Jaimee: a tanfolyamon már gykorló kismamák mondták az Angel Care-es tapasztalataikat, nem az oktató. Nem tudom mit csináljak....gondolkodtam, hogy kicserélem Baby Controllra a készüléket

Kép
Kép
mirci74
 
 


ja Bíbi ha megnyugtat aludj a babyvel, szerintem nem gáz, bár akkor inkább bevinném magammal a hálóba a babát. Én apa függő vagyok, nélküle sem tudok aludni.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Helló!

Mirci: nekünk Baby Controll van, még nem riasztott tévesen ( vagyis egyáltalán nem riszatott még-Hála Istennek!!! )
MI kölcsön kaptuk, de én meg vagyok vele elégedve. Ha vettünk volna akkor viszont AngelCare párti lettem volna... :roll:

Szerintem egyre megy...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Mirci: hová jársz tanfolyamra? Engem is érdekelne! A téves riasztásokról én is hallottam, bár valahogy azt gondoltam, hogy mind beriaszthat, csak talán az Angelcare-t veszik a leggyakrabban a szülők.
Mindenesetre ez a lap jó ötlet.... úgyis éppen kiságy vásárlás előtt vagyunk!

Arikon: hát tényleg nagy volt az öröm, de ekkora lett volna, ha kislányunk születik is! :)

Nóri: azért akkor picit sem sajnállak ;) a kutyukról nem küldesz képet? Képzeljétek, nálunk van egy süncsalád! Éjszakánként néha halljuk, hogy morognak meg túrnak lent.

Babszika: dolgozol ezerrel? Üdv neked is ;)

Judit
Kép
sonny
 
 


[quote="jaimee1"][ írta:jaimee1b]Niki, boldog hófordulót Dominak!


Nagyon szépen köszönjük!
Nem nagyon tudtam most olvasgatni, így nem is tudom, hogy kivel mi történt...
De azt még olvastam, hogy Réka felállt a kiságyban.
Mi is gratulálunk. :D
Velünk nem történt semmi, Domika jól van, növöget szépen, teljesen kibújt a 7. foga, és egész nap csak sétál a lakásban.
Persze a kezét már nem lehet megfogni... :roll:
:D
De mégis csak van újdonság!
Megtanúlt legugolni, és onnan felállni, úgy, hogy ne essen el, és mikor mászkál focizik a labdával, ami persze nagyon tettszik neki, mert folyton kacag akár hányszor a labdába rúg.


Betsy:

Bencus baba???
Nincsennek újjabb fogacskák??
Miket csinál már??
Hát asszem mindent leírtam, további szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sonny drága!
Köszi a kérdést.
Dolgoztm, de ma szabadnapon vagyok és holnaptól pihizek.
Megszivattam a cégemet, mert besokalltam, h szivatnak.... Tudod, Lúdas Matyi 3x adja vissza. de most nem akarok róla bővebben beszélni, mert pár nap itthoni munka és m.helyfeledés kell. :roll: :lol:

babszika
 
 


NIKI: Gratula a 10. hónaphoz!
CHRISSYY: Boldog hófordulót Martinnak!
JAIMEE: Réka 8 hónapos lett! Puszi neki!
CHRISTELL: Boldog névnapot Klárikának és az anyukájának!

Most csak ennyi, majd még jövök..
Vendég
 


Christell: Boldog névnapot kicsi és nagy Klárinak egyaránt!

Kép

Chrissyy: Boldog hófordulót nektek!

Kép

Betsy, köszi! :D Gyere, gyere!
jaimee1
 
 


Jamiee,
Boldog 8. hófordulót!!
Lenne egy kérdésem, meglett a fodros (keresztelős) zokni másik fele? :wink: :D

Christell,
Boldog névnapot az Anyukának és az ő picijének egyaránt! :)

Nóri, ifjú feleség!!
Merre jársz??

Babszi,
jó pihit neked otthon, és sz@rd le a bentieket!! :twisted:
Vendég
 


Sonny: csecsemő újraélesztő tanfolyam. Én itt a III. kerületben jártam ahol lakom, de nagyon sok helyen szerveznek ilyet, pl. a Madarász gyermekkórházban is. Amúgy 1 alkalom és 2 órás az egész. Elomdják az elméleti részét, aztán egy babán mindenki kipróbálja gyakorlatban is.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sonny: csecsemő újraélesztő tanfolyam. Én itt a III. kerületben jártam ahol lakom, de nagyon sok helyen szerveznek ilyet, pl. a Madarász gyermekkórházban is. Amúgy 1 alkalom és 2 órás az egész. Elomdják az elméleti részét, aztán egy babán mindenki kipróbálja gyakorlatban is.

Kép
Kép
mirci74
 
 




Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak és figyelmesek vagytok!

Niki! Utólag boldog 10.hófordulót Dominak!

Christell! Sok boldog névnapot neked és a kislányodnak is!

Jamiee! Nektek is boldog 8.hófordulót kívánunk!
Vendég
 


Christell és Klárika:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristenn, már 8 hónapos Rékuci???!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Popikám:
Kép

Arikon:el vagyok veszve, szombaton lesz a 30 fős kerti parti, rohangálok mindenért,...közben még dobozolok-takarítok esténként...ja és dolgozok! :oops:
KÁOSZ van, kicsit hamar jött ez a házavatós-esküvős buli, de ez van, sajnos nem lesz minden a helyén...ez kissé zavar. :oops:
Vendég
 


Figyelem........puccccccccccccccccér fotók következnek!!!! Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Végre egy kis erotika!!!!De jóóóóóóóóó, nagyon édes pofa! :D :D :D
Vendég
 


A Zuramnak vettem mára két koncertjegyet, úgyhogy elment a nagyfaluba a barátaival tombolni!Este félni fogok... :cry: :oops:
Majd valamikor hajnalba ér haza.
Vendég
 


Nórikám,
húha, akkor Ti tényleg belecsaptatok a lecsóba!! Szegénykém, hulla lehetsz! :?
Azon nem csodálkozom, h. zavar, ha nincs minden a helyén, TIPIKUS bika tulajdonság. :wink: :D

Gyabi,
Beni baba nagyon fogja utálni ezt a képet, úgy 18 év múlva... :lol: :lol: pláne ha megtudja, h. még fórumra is került belőle. 8) Mi viszont csak gyönyörködünk, h. milyen kis formás szépség!! :)
Vendég
 


Nórikám,
húha, akkor Ti tényleg belecsaptatok a lecsóba!! Szegénykém, hulla lehetsz! :?
Azon nem csodálkozom, h. zavar, ha nincs minden a helyén, TIPIKUS bika tulajdonság. :wink: :D

Gyabi,
Beni baba nagyon fogja utálni ezt a képet, úgy 18 év múlva... :lol: :lol: pláne ha megtudja, h. még fórumra is került belőle. 8) Mi viszont csak gyönyörködünk, h. milyen kis formás szépség!! :)
Vendég
 


Te már csak tudod, hogy van ez! :wink:
De élvezem a felfordulást is, csak törekszem a tökéletességre....meg az zavar, hogy nem haladok, mert minden helységben van valami tennivaló, hol itt ragadok le, hol amott, vagy a kertbe vagyok kutyázni és így nem látványos a rendrakás.Fura ez a nagy ház a panel 4.ről a kiszakadva, naaa.Ez van, bele kell jönnöm. :roll:
Este úgyis egyedül leszek, rakok fel képeket a szőrkölykökről!
Vendég
 


Pussssz az ünnepelteknek!
Vendég
 


Nektek is pusszantás, de mi ez a villámlátogatás? :wink:
Tessék mán írni valamit!
Vendég
 


Sziasztok!

Nóri, olyan gyönyörű voltál!!!!! Nem is tudom mit mondjak! Kár lett volna nem fel tenni ezeket a képeket!!!!!!


Gyabi, erotikus fotók!!!!!! WOOOOOOW!!!!!! Nagyon ari Beni!


Tejfakasztás: Én egy kicsit félek, mert anyukámnak csak 2 hónapig volt mindig teje. Vajon nekem se lesz?

Kérdés: Mikor megszületik a baba odateszik szopizni. Ekkor nem jön tej. Utána mindig 3 óránként rá kell tenni az üres mellre, vagy inkább mellszívó és ha már van tej akkor kell megint próbálkozni? Mennyi idő még lesz tej? Addig tápszert kap? Ha mellszívó, akkor mennyi ideig kell szívatni a mellet?
Vettem mellszívót. Avent Isis Iq. Kézi és elektromos. Megtanulja a kézi szívás ütemét és utána úgy szívja.
(Apuka rögtön vigyorogva mondta, ő biza kipróbálná.....
:shock: :oops: Férfiak... :D)
Ez most jó?

Vettem bimbóvédőt is. A kisebbet ajánlották. Az baj, ha nem ér végig a bimbó? Vagy annak végig kell érni? :oops:

Bocsi a sok kérdésmiatt.....

Klárikának boldog névnapot!!!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


1) Apa kipróbálhatja, de te ne nagyon, mert oxitocin termelődik és beindulhat a szülésed!!!
2) Az anyatej a 3.-5. napon lövell be. Addig csak akkor kapnak a babák pótlást, ha a kolosztrum sincs, vagy nagyon kevés , és fogy a baba.
3) ISIS iq- kein Komment, nekem kézi van, az is nagyon jó
4) Hogy anyukádnak mennyi teje volt, sztem lényegtelen a te szempontodból
5) Nem 3 óránként kell szoptatni az újszülőttet, sőt, ez a legbiztosabb módja annak, hogy elmenjen vagy meg se jöjjön a tejed. Mellre kell tenni akárhányszor csak kéri. Nagyjából 2 óránként, úgy rémlik. Minél több inger éri a bimbót, annál jobb. Annál hamarabb lesz tejcsi.
6) Bimbóvédő ügyben szintén kein Komment, nekem nem volt, soha nem is kellett szerencsére. Ha jól teszed mellre a babát, nem túl érzékeny a bimbó nem is fog kelleni.
7) Nem az üres mellre teszed rá a babát, hanem a kolosztrumosra. Talán még a szülőágyon nem mindig van kolosztrum, de nem is az a lényeg, hanem hogy a baba számára rögzüljön, hogy is kell szopni.

Rékám: Köszönjük kérdésed, nincs meg a zokni. :( :(
jaimee1
 
 


Gabi:

Nekem a mellkasomra tették Benit, nem tették mellre, ez volt este 10-kor, legközelebb reggel 5.30-kor hoták szopizni. Én a kórházban nem fejtem, 3 óránként hozták, akkor szopizott. Szombat este szültem, kedden este jött meg a tej, de addigra már a csecsemősök elszórakozták az etetéseket ezért Beni nem hajlandó szopizni csak cumisüvegből eszik. Így én a mai napig lefejem ( megelőzöm a kajázást fél órával ) és cumisüvegből kapja. Kicsit macerás, de inkánn így mint sehogy, mert 2 óra alatt nekem 10 ml szívott ki...
Az Aventes nekem bevállt, hála Jaimee-nek és a többi anyukának aki ezt ajánlotta. Az utolsó cseppig ki tudom fejni...

Bimbóvédő: nekem sem ért végig benne, 3 fajtát próbáltam ki, fájni nem fájt vele, de rengeteg levegőt szívott be vele...úgyhogy abbahagytuk.
Remélem segítettem valamit...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi, ezt nem is mondtad, hogy cumisüvegből eszik Beni! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez baj ám, mert a bimbónak a baba szájára van szüksége ingerileg. Egy idő után rá fog jönni a cicid, hogy azt nem a baba szívja....Mellre teszed azért rendszeresen?????

Agresszív kismalac vagyok ma, de a csecsemősök dolga az lett volna, hogy addig haza sem engednek, amíg BEni nem hajlandó szopni!!! Az anyjukat!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
jaimee1
 
 


Gyabi: Benike zabáli való! Mindíg elképzelem, hogy nekem is ilyen pici fiacskám lesz........

Szoptatással kapcsolatban bennem is 1000 kérdés van még nyitva, de szorgalmasan gyüjtöm az infókat. Azt tudom, hogy a babának az a legjobb ha minél többet van mellre téve, és én az igény szerinti szoptatás híve vagyok, tehát amikor csak kéri. Azt nem tudom, hogy mikor és mennyit érdemes fejni? El kell kezdeni már a kórházban?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sajnos sok kórházban elszúrják, hogy adnak bent neki tápszert cumisüvegből, így nehezebb rájönnie a csöppségnek, hogy kell szopizni.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: Ha elmondhatom a véleményem....Ne izgulj, jön majd magától ám sok minden. Ami most még homály, akkor és ott a babával természetes lesz.

Sok minden attól is függ, hogy mikor lővell be a tejed és mennyi lesz "alapból". Eleinte nem kell fejni (szerintem) elég ha gyakran mellre teszed a picit. De ez nem azt jelenti, hogy fél óránként és ha egyet nyikkan máris a szájába tömöd a cicit. Sokan félreértik az igény szerinti szopi fogalmát. :roll: :? Egy idő után a baba magától 2-3-4 óránként fog enni kérni. És beáll a kereslet kínálat egyensúly, tehát nem is feltétlenül kell fejni. Ha úgy érzed mondjuk, hogy kevéske a tejed, fejéssel, gyakori szopival lehet "szólni az agynak", hogy több tej kell...

Ha majd néhány hetes lesz a babád, meglátod, mi és hogy lesz a jó NEKTEK.
jaimee1
 
 


Ja, még azt akartam mondani, hogy nekem pl. a mellszívó hatására lett tejem. Popim nem volt neki elég inger. :roll: Hétfő este, kedd reggel lett tejcsim először (előző szerdán született),miután hétfő este megkínoztam mindkettőt a mellszívóval. Szóval ilyenkor érdemes az elején is fejni....
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?