Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz!
laptetőőőőő!!! :lol:
szombaton szép idő lesz, ne aggódj! De inkább fürödni kéne.
Képzeld, én már olyan szinten vagyok, hogy hazaérek (leizzadva) és ledobom a rucimat, átvedlek fürdőruciba és csobbanok a vízbe! :lol: :P Isteniiiii :!: :P

Alle!
Ha Te örülsz a leletnek, akkor én is :lol: Bár egy kukkot sem értettem belőle 8) :lol:
dezsina

Dezsina, most méééééééééééééér vagy ilyen kis gonosz? Tudod, hogy mennyire irigy vagyok a kész medencédre! :P :wink: Remélem a vendégeink nem fognak beleesni a nagy gödörbe! :lol:

skrisz72

helló lányok!
mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok,nem nagyon írogatok.nem merem kinyitni a topikot,mert itt most mindenkinek megjön.és én nem szeretném.ma van a 27. nap.kedden teszteltem,persze nega,de titkon még reménykedem...ma meséli egy kolléganőm,pont nekem,hogy egy barátnője most lett terhes,és nagyon rég akartak gyereket!!!!persze az új mhelyemnen senki sem ismeri ezt a babavárós oldalamat! :roll:
aztán ebben a ciklusban adattam be eddig a 2. gynevac-ot.mondom magamban.hátha,mindent ki kell próbálni,most annyira szeretném,hátha nem jön meg!7végén barátnők jönnek,összesen 5!gyerekkel,elég szar lesz mensisen babázni!!!!!
hát ez van csajok,szorítok mindenkinek,ti is szorítsatok!
lola29

Lola, hajrá! :D
Egyébként az bizonyított orvosi tény, hogy ahol sok nő van, ott előbb utóbb alkalmazkodik a ciklus egymáshoz. A kollégista csajok, akik egy szobában laknak egy idő után azonos időpontban kezdenek menstruálni.

skrisz72

Lányok, egyébként ki hogy éli meg a barátnők gyerekeit és a róluk szóló "ömlengéseket". Arra gondolok, hogy mosolygós arccal hallgatjátok őket, és melegség önti el a szíveteket, vagy inkább kellemetlen érzéseitek vannak?
Kezdem én a sort: néha nagyon képmutatóan mosolygok, de belül irigy vagyok, és nagyon fáj, hogy már minden barátnőm és ismerősöm terhes, vagy már a sokadik csemetéjét neveli. Itt meg kell jegyeznem, hogy a topikos csajoktól nem irigylem a babájukat, mert tudom min mentek keresztül érte!! Én például olyan típus vagyok, hogy nem érzékenyülök el minden pici baba láttán, csak ha tényleg olyan hangulatban vagyok. Nem vágyom arra, hogy az összes kismama kolléganőm gyerekét az ölembe ültessem. Én a saját pocimat szeretném már simogatni. :oops: :oops:

skrisz72

Skrisz!
nagyon megragadtad a témát!én uígy érzem.aki itt topikos,vagy tudom,hogy ezer éve küzd,és mindent megtett a babáért,annak örülök.
de akiről megtudom,hogy első diszkórandin terhes lett,akkor mintha kést forgatnának bennem.
múlt héten egy 3.barátnőm volt nálunk,áprilisban szült,persze elsőre terhes lett.a kisbabát ahogy fogtam,egyből cicizni akart,persze nevettem,de belül sírtam,olyan rossz volt!
lola29

Lola!
üdv újra!Drukk a 2 csíknak!!!

Skrisz!
mit gondolsz miért meséltem el a medencébe beugrós estémet :roll: :D Hogy irigykedjél :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
jó kis téma :P :lol:
szóval: szintén a topicosoknak csak örülni tudok, mert az olyan mintha együtt csináltuk volna :lol: :lol: :lol: (de végülis együtt :P )
A kollégám felesége terhes. Nem tudom mikor fog szülni. Bejöttek tegnap... :? "Jaj szivem ülj ide a fotelba, dölj hátra, jaj hozok neked vizet, jaj pihenjél stb. :evil: A guta kerülgetett. Nem is néztem rájuk. Utálom, hogy teszik a fejüket. Ez nem betegség :shock: :!: És képes elmesélni nekem (a férj) hogy milyen bölcsőt vesz és milyen kiságyat és milyen ruhácskákat és mi bánatot még, amikor tudja, hogy lombikozok. Ilyenkor 200 a vérnyomásom :evil: Az íre az teszi fel a pontot, amikor közli velem, hogy ezt én ÚGYSEMÉRTEM :evil: :evil: :evil: Ilyenkor fel tudnám rúgni, vagy elküldeni valahova, de nem süllyedek le erre a szintre 8)
Sajnálom, de nem szeretem a gyerekeket. Az átlagot. nem bírom elviselni az üzletben rohangáló szemtelen, neveletlen kölyköket (ez a szülők hibája, tudom) de irritál! :evil: :evil:
A barátnőm 3 fiát viszont birom (1,3,6 évesek) És az unokatesómét is :roll: (mert jól neveltek, inteligensek)
nem bírom a rosszul nevelt gyerekeket... :x :evil:
Jaaa, és azokat sem bírom, akik azonnal megváltoznak, kifordulnak önmagukból a terhesség alatt.
A kolléganmőm ikrekkel volt terhes! Egyáltalán nem játszotta meg az eszét, ugyanolyan kerge-csaj maradt, amilyen volt! És nem traktált, csak ha kérdeztem, és kérdeztem, mert érdekelt, mert vele együtt tudtam örülni :)
dezsina

Krisz!
Neked is boldog névnapot!És én is mint te :D ...de ez titok :wink:
Dezsi!
Nagyon jól megfogalmaztad,és Skrisz is meg Lola is,én pont ugyanígy vagyok ezzel.Én sem "általában" szeretem a gyerekeket,hanem van amelyiket imádom,de van olyan aki ha hív,hogy beugrik a gyerekkel,aki 3 éves,letagadom,hogy itthon vagyunk.És persze én is az enyémet szeetném már :D
Ma beszéltem dokimmal,bevallom már hiányzott,rendes,üzentem neki,hívjon vissza.Jó volt megint hallani a hangját,olyan megnyugtató.Aki hozzá jár,biztos tudja miről beszélek.
Szóval szedem mától a fogit,és a hónap végén megyek hozzá.

Lola!
Nagy drukk,én is ellőttem 2 tesztet,de végül 32.nap délután elszállt a remény.Neked nem ezt kívánom,hanem hogy zebrásodjon az a teszt :wink:
Petne!
Uhun voltatok?
Alle!
Kiváncsi vagyok mit mond erre a dokid.Nagyon én sem értek hozzá,mitől lehet a 0 perces magas?
Vendég

Én mostanában kicsit fásultnak érzem magam ebben a kérdésben. Mármint, hogy tudok-e örülni más örömének. Megint van egy kolléganőm, aki most lett terhes, de már csak legyintek, hogy na, még egy. Bár nem is vagyunk valami bensőséges viszonyban. Viszont van egy másik kolléganőm, akinek most 2 hete késik, annak viszont nagyon tudnék örülni, ha terhes lenne. :D

skrisz72

Nyulasz, ez tök jó! Végre történik valami! :D

skrisz72

Nyulasz!
ez azt jelenti, hogy nekiindultál???
vagyis fogigátló 28 napig és onnan stimu? Neked short lesz ugye? és akkor kb mikor van beülti? akkor az szeptember??? :shock:

Skrisz!
én is fásult vagyok. Minden mindegy alapon. De mire jön a lombik felturbózom magam :D
dezsina

Sziasztok,
Kicsit nehezen szállok be ebbe a témába, tekintve, hogy a pocimban van Julcsi. Vagyis az irigykedés része rám már nem vonatkozik, viszont az rám is igaz, hogy én sem általában szeretem a gyerekeket. Az unokaöcsémet imádom, bár szerintem ő nagyon el van kényeztetve, de az unokaöcsém, ezért őt tudat alatt más mércével mérem. Viszont a terhesség sem változtatott meg semmilyen szempontból, talán az emelgetés és a nyújtózkocás az egyetlen (kettetlen :lol: ), amiben nem ismerek tréfát. Azt is szokták mondani, hogy a kismamák odavannak minden gyerekért. Ez sem így van, legalábbis velem. Továbbra sem ájulok el minden gyerektől, aki szembejön az utcán.

Nyulasz, igen, tegnap volt genetikai, azt írtam is, hogy mi történt, de talán a másikat kérdezed, mert hétfőn megyek a dokimhoz vizsgálatra, és ott is látom majd Julcsit :lol:
Neked akkor elindult a dolog, hamarosan beülti!!! Jaj, úgy drukkolok Nektek!!!

Kép
petne

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a megadrukkok, Katicának és Bruminak, meg az őszieknek.

Krisz és Nyulasz! Boldog névnapot!!!! Meg boldog utó-névnapot!!!!

A témáról csak annyit tudok, hogy én is nehezen viselem, szerencsére elnézik nekem, mert mindenki tudja, hogy pocsék kapcsolattartó vagyok, anti-PR-os, és engem így kell szeretni, ezért nem gyanús, ha messzire elkerülöm a babás barátnőket. Csak azt a múlt hetit nem lehetett kihagyni sajnos. Igyekszem nem irigykedni, de ennyi kínlódás után azért megfordul a fejemben óhatatlanul, hogy nekem miért nem ilyen egyszerű? De nem tudom, a ti párjaitok hogy vannak ezzel. Az enyém már szintén utálja az összes kismamát, aki szembe jön az utcán.

Na, de majd ha nekünk lesz nagy kerek pocakunk, akkor magunkat fogjuk irigyelni, és az egészen új életérzés lesz! :lol: Fel a fejjel nyuszifülek!!!

Kép
kisbuta

Hali :D

Krisz :D

Szombatra drukkolok a jó időért, bár jő időt jósoltak, ha jól emlékszem.

Nyulasz :D

Boldog névnapot neked is. :wink: Hajrá fogigátló és hajrá lombik. Akkor szeptember?

Témához:

Volt időszak, amikor kerültem a babás/babát váró ismerőseimet. Az utóbbi időben már csak belül "fájt" és irigykedtem. Van akinek nagyon örültem. Én azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban nem volt türelmem a gyerekekhez.Itt volt azért egy-két kivétel. Aki ismer engem, meg is lepődött, hogy mi van, pedig régen még babysitterkedtem is. :roll:
És a múlt héten a keresztgyerkőceim hisztijeit nem bírtam elviselni. :oops: Lehet azért, mert én is hisztis voltam?(párom szerint :oops: )

Rólam: megvolt a vérvétel. :lol:
Hcg: 2452. Ez volt ET+20. Egyre szebb. Remélem velem örültök, mert nagyon sokat köszönhetek nektek. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Petne, mi az a kettetlen? :roll:

skrisz72

Zsu, ez nagyon szép érték! Mikor derül ki, hogy hányan vagytok? :lol: És igen, nagyon-nagyon örülünk veled!!!!! Hiszen mi drukkoltuk össze a babádat! :wink: Örülni is nagyon tudunk, nem csak sárgulni az irigységtől. :D

skrisz72

Zsu!

Persze, hogy veled örülünk! Az általános kismamáknak nem tudunk annyira örülni, emberi gyengeségből, de annak, akivel együtt drukkolunk, hogy legyen már végre, annak szívből és igazán! Csak légyszi, maradj itt velünk babásan is, és örülj velünk, mikor mi leszünk soron a nagy örömködésben.

És gratula a magas a hcg-hez. Mikor láthatod ő(ke)t?

Kép
kisbuta

Zsu,
Gratulálok, nagyon szépen emelkedik a hcg-d :lol: Uh-ra mennek a drukkok.

Téma: Nekem a próbálkozásunk során egy olyan terhesség volt, ami nagyon rosszul érintett, de akkor 3 napig bőgtem. Nővérem is pocakos lett közben, és minden pillanatánál ott voltam, sőt, a tesztet is velem csinálta. Az én tesztem volt(inszemhez kaptam a Kaáliba), de neki nagyon örültem, talán még jobban, mint ő :D
Vendég

Sziasztok,
dokim azt mondta, a labornak sikerült ugyanabból a kémcsőből kihoznia a 0 perces és a 120 perces értéket is :evil: Majd ismétlünk valamikor, a köv.kontroll szeptember 4-én lesz.
allegrobarbaro

13-án megyek Uh-ra, akkor remélem már kiderül hányan vackolták be magukat. :lol:
Aztán 25-én megyek ismét. :lol:

Kisbuta :D

Persze, hogy maradok sokáig. 8)

Pandácska :D

Köszönöm szépen. :D

kobzoszsu

Alle :D

És azt hogy a manóba sikerült nekik???? :evil: Sajnálom, hogy ezért meg kell ismételni, de akkor már hátha jobbak lesznek az eredmények. :wink:

kobzoszsu

Sziasztok,

Krisz, Nyulasz
Még 8 napon belül vagyok, tehát: Boldog Névnapot Nektek!:)

Nyulasz,
Én 25-re tervezem, hogy visszamegyek kedvenc dokinkhoz.

Más terhes nők és gyerekek:
Egyetértek az előttem szólókkal. Mindenben. Én leginkább mostanában azért kerülöm a társaságot, akár család, akár barátok, mert már megőrülök attól a kérdéstől, hogy és nektek mikor lesz baba, nem akartok. Most erre mit lehet mondani, nem, á hogy akarnánk, majd helyett állatfarmot nyitunk.
Vendég

Zsu,
Gratulálok a hcg-dhez! Hány vackolást szeretnél?:)

Alle,
Én ebben a világban már semmin nem csodálkozom. Ugye emlékezzünk arra az esetre, mikor mást vittek el megműteni mint akit kellett volna.
Vendég

Ma reggeli élményem:
Sikerült a Kaáliban belefutnom egy nagyon készséges és segítőkész recepciós hölgybe telefonon. Szinte majdnemhogy elküldött az anyámba. Ugyan az van kiírva, hogy 25-től lesznek már emlékeim szerint és addigra szerettem volna időpontot kérni, közölte, hogy hogy képzelem akkor még pakolás lesz és egyébként is hol tartok stb. mert nem tud ő csak úgy időpontot adni. Mire nagy nehezen megértettem vele, hogy most fogom elkezdeni a Suprefacott és a 24. ciklusnapig vissza kell mennem, erre nagy kegyesen 26-ra adott egy időpontot. Mondjuk lehet, hogy én sem voltam elég határozott, mivel long protokollom nem volt még és csak azt tudtam mondani, hogy most fogjuk megbeszélni a továbbiakat a dokival, de azt hiszem ez a fokú ingerültség, amit leadott így telefonon keresztül nem volt jogos.
Vendég

Jó reggelt :D

Bella :D

Egyet-kettőt szeretnénk. 8)
Sajnálom, hogy ilyen emberekkel kell néha összefutnunk. :evil:
Reméljük legközelebb készségesebb és kevésbé ingerült lesz.

kobzoszsu

Bella, érdekes ez a recepciós dolog. Egyre többen írják, hogy milyen türelmetlenek és arrogánsak voltak velük telefonon. Pedig tudhatnák, hogy milyen baromi kellemetlen nekünk, hogy állandóan odajárunk, időpontért kuncsorgunk, szurkálnak, piszkálnak stb. Amilyen kedvesek a dokik, úgy durvulnak a recepciós csajok... :? tisztelet a kivételnek.

Alle, :evil: hát ez nem lehet igaz! Még hány ilyen kémcsős sztorit kell elviselnünk??? Képtelenek normálisan végezni a dolgukat?

Zsu, akkor drukk 13.-a! Szeretnél ikreket, vagy jobb lenne egy babával kezdeni?

Puszi a többieknek!

skrisz72

Zsu, látom már meg is válaszoltál. :lol:

skrisz72

Tudom, hogy sok "hülyével" futnak össze ott nap, mint nap, akikhez nagy türelem kell + még most pakolnak már előre a tatarozás miatt, ezt is m egértem. De ha egyszer még nem volt longom és fogalmam sincs mi lesz, csak annyit tudok, hogy most fogom megkapni a gyógyszereket, illetve a suprefactot csak ezt tudtam mondani, hogy most tartok a suprefactnál, illetve most fogom elkezdeni, de hogy lesz-e vérvételem, vagy sem fogalmam sincs, mert azt nem mondta a Doktor úr. Na mindegy, ez mindenkivel előfordulhat, hogy nincs túl jó kedve, de őszintén voltam már úgy ott, hogy azt gondoltam még egyet beszól a hölgy a recepciónál és akkor én is vissza szólok. Tisztelet a kivételnek és annak, hogy mindenkinek lehetnek jobb és rosszabb napjai.
Vendég

:lol:

kobzoszsu

Sziasztok,

Bella :evil: Sajnálom, hogy így indult a napod. Nekem eddig sikerült elkerülnöm az ilyen recepcióst, de gondolom, ami késik, az csak a vonat lehet....

Zsu, szép hcg eredmény!

Gyerek témában nagyon egyetértek veletek! Minket is elég sokan kérdezgetnek, ugye már 3 éve házasok vagyunk, már "illene" jönnie a gyerekeknek...
Két taktikám van: vagy meg sem hallom a kérdést, vagy visszakérdezek valami olyanra, amiről tudom, hogy a másiknak kellemetlen. Így aztán gyorsan véget ér a beszélgetés.
A szűk családon belül tudják, mi a helyzet, ők nem kérdeznek.
De volt már olyan is, akitől simán megkérdeztem, hogy miért érdekli, mi köze hozzá és mennyivel lesz jobb neki, ha tudja, jön vagy nem jön nálunk a baba... :wink:
allegrobarbaro

Sziasztok!

Zsu, persze, hogy veled örülünk! Kíváncsi vagyok, hányan laknak a pocidban.

Krisz, mivel két dolgot soroltam fel, ezért nem találtam helyénvalónak az „egyetlen” szót… ezért megalkottam a „kettetlen”-t.

Alle, nem semmi, hogy mik történnek az egészségügyben. Én már lassan semmin nem lepődök meg.

Bella, sajnálom, hogy így jártál a Kaáliban… pedig régen olyan türelmesek voltak a recepciósok. De a lényeg, hogy végül sikerült időpontot kapnod.

Kép
petne

Sziasztok!

nahát! :P milyen egyformák vagyunk, gyerek témában :D Ilyenkor úgy örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen, és ez igazából akkor normális dolog :P

Zsu!
hatalmas gratula!
Ugyan Skrisztől megkaptam, hogy már nem sárgulhatok, de azért megint elkezdtem! irigy-irigy-irigy vagyok :D :D :D És nagyon örülök Nektek :D :!: :D
a további drukkjaim az UH-ra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!
borzasztóak ezek recepciósok. Az ember lánya csak azért nem küldi el őket a bánatba, mert ugye sajnos rájuk vagyunk szorulva... :(

Nyulasz!
mi lesz a kérdésemre a válasz? Akkor most mi lesz? kezdessz vagy mi :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Skrisz!
bocsi, de esni fog holnap :? De nem én küldtem az esőt, esküszöm... :D
dezsina

Petne,
persze kaptam
Vendég

Petne, lassú voltam egy kicsit tegnap... azért nem értettem a kettent. :lol: Jól vagy, kismami?

Dezsi, persze, neked mindegy milyen idő van, mert belebújsz a házitavadba, aztán eshet, fújhat... bleeeeeeeeee :lol: :lol: És nem fog esni! Nekünk külön mikroklímánk van a kertben. :lol: :lol:

Alle, látom azért nálad is elfogy a cérna, ha hülyéket kérdeznek az ismerősök... :wink:

skrisz72

Dezsi!
Mivel nem voltam gépközelben,így csak most tudnék válaszolni 8) ...de ha gondolod,legközelebb küldök telefaxot :lol: :lol: :lol: ...szóval igen,lehet,hogy szeptember lesz.Még májusban úgy számoltuk,hogy 16-a körül jön meg augusztusban(itt vissza is csatolnék arra az esetre,amikor kértem júniusban időpontot augusztusra,és nem hitte el a recepciós,hogy nem tudom pontosan megmondani,mikor jön meg majd,így nem volt hajlandó időpontot adni.Bella,gondolom ugyanabba futottunk :evil: ),de mivel volt egy 21 napos röpke ciklusom,így hamarabb vagyok,és valószínű hamarabb lesz a lombik is. :D
Télleg esni fog?
Zsu!
Én is veled örülök,és én is irigy-irigy és sárga-sárga :lol: :lol: :lol: és nagyon drukk az 1-2 babához :wink:
Bella!
Lehet együtt fogunk haladni?Én 27-én megyek hozzá.Drukk a long protokollhoz!!! :wink:
All!
Micsoda sztoryk :shock:
Petne!
Igazából a genetikai uhura gondoltam :oops: de fogjuk a melegre :oops: :oops: :oops: ,szóval gratuláltam is már Julcsihoz :D
persze drukk a következő uhuhoz is.
Kisbuta!
Én ígérem,miután nekem is összedrukkoltátok majd a babyt,én biza maradok viszont drukkolni :D
Vendég

Nyulasz!
Úristen! Akkor beelőzöl :!: :D Akkor mi ez a béndzsa vonalzó :shock: :roll: milyen 53 napról beszélünk itten kérem :?: :!: :roll: :D
Akkor most megmondhatnád, hogy mikor jön meg legközelebb, mert így ezzel a vonalzóval nem tudok egyetérteni :shock: :P :P

Skrisz!
csak hallottam, hogy este beborul. Itt Diósdon, a dolgozómban, már be is borult. És azt mondták, hogy szombat de. is esni fog :? De én drukkolok, hogy neeeee :wink:
(este csobbanni akarok :lol: :lol: )

Bella!
mega drukkok a longhoz! Akkor már küldhetem is a drukkokat? hanydik napon vagy most pontosan?
dezsina

Dezsi!
Béndzsa vonalzó azééé van még,mert nem tudom mi lesz.Lehet,hogy kell még szednem tovább a fogigátlót,lehet,hogy 27-én felírja a szurikat,és kezdhetem is.Asszem majd 27-e után csinálok másik vonalzót.Oké?
Most néztem a legutolsó hormoneredményem,és az FSH 10.8.Ez 12-ig jó,de tíz felett nehezen stimulálható.Gondolom ezen meg nem lehet változtatni,mert ez majd csak emelkedni fog.Nem?
Vendég

Olyan nehezen jön be ez a hülye oldal :evil:

Nyulasz!
:D egyszerűen nem is értem, hogy lehet az, hogy egyszercsak kezdessz! :D már megállt az eszem :lol:
Ok, a vonalzó maradhat 27ig. Addigra igyekszem egy + tesztelni sajátmagamtól :D 8)
és tudod mit, úgy érzem, hogy ez Neked, most sikerülni fog! :!: Egyszerűen annyira felvillanyozódtam, hogy már most fogigátlózol, hogy nem is értem. Pedig tudom, hogy még hosszú a fogigátlós idő, de mégis úgy feldobott! Iszom is este egy pohárkával az egészségedre! :D Azt nem is értem mit modassz a FSH-al kapcsolatosan :shock: sajnálom. Miután nekem, nem volt ilyen gondom, nem is tudom mi az :shock: mármint milyen hormonbigyó :roll: :oops:
Milyen kiegészítő szereket kezdessz szedni? tea? vitaminbogyó? méhpempő?
dezsina

Dezsi!
Akkor igyál mindkettőnk egészségére :D ...és örülök,hogy boldoggá tettelek,végülis babáért küzdünk,és mekkora boldogság fogamzásgátlót szedni :lol: :lol: :lol:
Az FSH a tüszőérésért felelős,és minnél magasabb az értéke,annál kevesebb tüsző érik.És minnél alacsonyabb,annál jobban stimulálható sok tüsző.Szóval a korai klimax jele,persze csak 20 körüli értéknél mondják ezt,a petefészek korai kimerülése.Elég szarul hangzik,még öt lombik kezelés,aztán donorspermával és donorpetesejttel megyünk lombikozni :evil: ...na jó,ez így sehol sem volt leírva,meg hát most kivételesen úgy érzed,hogy ez nekünk most sikerülni fog,így biztos így is lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked meg kívánok egy spontán csodát :D :D :D
E vitamin,C-vitamin,szelén meg talán cink,és méhpempő.
Most mennem kell :wink:
Vendég

Nyulasz!
Rendicsek! babásodjunk már!!!!
Most megint okosabb lettem... FSH. na, most már én is rá fogok kérdezni...
erről a donoros dolgról, most még ne beszéljünk már! :evil: Most meglesz! 2 blasztó baba! :lol: :lol: :lol: Nekem is :lol: :lol: :lol:
megyek én is, hétfőn jövök!

Csajok!
jó hétvégét (esőmentesen Skrisznek :D )
dezsina

Dezsi és Nyulasz!
Élmény, ahogy rástartoltatok. Most biztos meglesz, én nagyon bízom bennetek.
És milyen érdekes az FSH, ezt nem is tudtam. Amint hazaérünk, megnézem, nekem mennyi volt.

Krisznek küldjük a jó időt! Délután nálatok luk lesz a felhőn, meglátod.

Katica! Mi van veled? Valami hír? ++++++++++++++++++++++++++

Brumi? És veled mi van? olvasol minket? kezdesz most augusztusban? Neked is össze akarjuk drukkolni. ++++++++++++++++++++++++++

Zsu! Nagyon várom, hogy tudjuk, mennyien vagytok!

Én szerdán megyek a dokihoz, és akkor eldöntjük, hogy hogy legyen, bár lehet, hogy Piri néni fog dönteni: ha késik, akkor kezdünk, ha pontos lesz, akkor talán mégsem.

Jó hétvégét nektek!

Kép
kisbuta

Jó éjt!

kobzoszsu

Jó éjt!

kobzoszsu

Sziasztok!
Néha olvaslak benneteket, és örülök nagyon, hogy történnek az események!

Kobzozzsu, gratulálok!

Nyulasz, örülök, hogy indul a dolgo, ebből baba lesz! :)

Dezsi, örülök,l hogy feldobtad a gyerektémát, ilyen megközelítésből... Engem is irritálnak a neveletlen gyerkőcök, és annál inkább elbűvölnek a jól neveltek! :) De valahogy mostanában azok a helyek irritálnak, ahol sok kisgyerek van.

Lányok, nem fogok gyakran jönni mostanában, nem vagyok olyan passzban, ne haragudjatok. Ti hiányoztok, de most káosz van a fejemben, remélem kijutok belőle hamarosan, és megújult erővel jövök közétek!

Puszi nektek!
Vendég

Szép napot!
Krisz,remélem messze laktok tőlünk,mert itt csak esik,és esik,és esik...
Kisbuta,akkor reméljük most késni fog,és törheted elöttünk az utat :D
Brumikám,szomorúan olvaslak,olyan jó lenne,ha tudnánk segíteni.Esetleg ha gondolod priviben is beszélgethetünk,de ha nem szeretnél egyáltalán,akkor viszont kívánom,hogy a kisbuksidban mielőbb helyreálljanak a dolgok.Puszi neked is!
Dezsi,aztán nem lejjebb adni ezt a lelkesedést!!!:D :D :D
Vendég

Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható. A PCO-sbetegek kivizsgálásakor az FSH/LH arányt is nézik. Ez az arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCO diagnozisa valószínű.
Vendég

Sziasztok!

Krisz :D ! Köszi jól vagyok. Bevallom, a kicsit hűvösebbnek örülök, de az esőt ennek ellenére isti bizi nem én küldtem.

Nyulasz :lol:
Hogy Neked miket nem néznek?! FSH meg ilyenek. Engem csak stimuláltak, aztán vártuk a sok-sok tüszőt. Neked meg előre megmérik, meg minden. Mik vannak?!
Egyébként nekem is valami azt súgja, hogy most sikerülni fog, úgyhogy no para!

Kisbuta, drukkolok szerdára, illetve leginkább pirinek.

Brumi, mielőbb szedd össze magad, mert hiányzol! Őszinte jobbulást!

Katica, hírek?

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
petne

Petne!
Szerintem nálad is nézték,mielött bárkivel elkezdenek foglalkozni,néznek hormonokat.Ez a hormon az 5 alaphormon között van,tudod ezek,amiket a ciklus 3.napján kell levetetni.Így már emlékszel?Nekem is csak az első lombik elött nézték,aztán már annyi idő eltelt,hogy kértek egy friss eredményt.
Hétfőre drukk a kukucshoz :D
Vendég

Lányok, ez a hülye idő... de lesz, ami lesz, mi bográcsolunk. :lol: Az eső elállt, az ég már kékül néhol. Folyamatosan jönnek mennek a felhők, néha szitál az eső. Én már mindent beledobtam a bográcsba, nemsokára tüzet rakunk. Megcsináltam a palacsinta tésztát is. :lol: Úgyhogy mindenkinek jó étvágyat! :wink:
Akinek van kedve, nézze meg a blog-omat. Tegnap unatkoztam, és csináltam egyet.

Zsu, ma is mennek a drukkok!

Brumi, azért örülök, hogy jöttél, legalább tudjuk, hogy vagy még, és olvasol minket.

Dezsina, ne merd azt írni, hogy te lubickolsz a medencében... :twisted: :wink: Istenuccse, odamegyek és falevelet szórok bele... :wink: :lol: :lol: irigy, irigy, irigy vagyok.

skrisz72

Szia Krisz,gondoltam ám rátok,tegnap este kitaláltuk mi is a bográcsolást,de én reggel még azt hittem,hogy ez sose áll el,így rántott husit csináltam.Persze nem bográcsban :lol:

De sebaj,talán holnap szebben indul a nap :wink:
Nektek azért jó bográcsolást mára...szerintem Dezsi lubickol :lol: :lol: :lol:
Ja,minjá beleolvasok a blogodba.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?