Új privát üzeneted érkezett!

szeretnék továbbra is azon a néven "futni", ahogy eddig itt, ha nem túl nagy kérés.

Kata
Pont attól félek, hogy milyenné nevelem majd??? Szeretném jól csinálni hidd el, hiszen 10 évnél többet vártam rá. És én sem tudtam, hogy ezt fogom érezni. Mondjuk ahhoz képest milyen szar volt egész nap, csak rosszabb lett. Megint kár volt őszintének lenni! Hiába na, meg kellene tanulnom színészkedni végre.
Vendég
 


Kata! Köszi! Vickybabe-nek is.
Ezt nem tudom, milyen lehet.....
http://cgi.ebay.de/Haberkorn-Variosport ... dZViewItem

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Miután kiderült Picur kisfiú, beszabadultam egy üzletbe, és vettem neki 7 db body-t (persze fiúsat). :) Már csak azért is mert jó vétel volt. ;)
Anyum persze meg jól felidegesített, mikor telefonon meséltem neki, milyen cuki ruhácskákat vettem, mert szerinte ilyenkor nem jó dolog még venni. ...
Nyugtassatok már meg, hogy ez baromság!
Én nem vagyok babonás, de totál felhúzott. :(
Vendég
 

 
 

Picuranyu
Legjobb tudomásom szerint nem írtam, de nekem is szám volt a név mögött. Biztos, hogy blogban olvastad??? Esetleg nem emlékszel, hogy pontosan hol?

Hanna
Rendben, hiszen mindenkinek ez lesz a legjobb. És hangsúlyozom továbbra is, hogy maximálisan igazad van MINDENBEN.
Vendég
 


Hanna! Cuki a kocsi! Először nem láttam a képet,de aztán megérkezett :lol: A praktikusságról a gyakorló anyukák tudnak nyilatkozni :D
Amúgy peg-peregoban és chiccoban is volt telikaros, ha jól rémlik, mintha a Brendonban láttam volna. Annyi féle van, hijetetlen! Igen, 20 hét és babázunk, el sem hiszem!
Ma elgyengültem: a Mammutban voltam, van egy Kenguru bababolt, vettem 5 rugdalózót :oops: Jajj, de nagyon rossz vagyok... :lol: Bodykért megyek majd a Tescoba, meg más rucikat is venni, mert azok is olyan cukik! MAJD! :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Picuranyu! A babonákról írtam a blogomban. Én nem hiszek benne... elég viccesek...

Eperfagyi. ok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


eperfagyi: igen, biztos, hogy blogban olvastam, mivel már tavaly is nagyon bújtam a blogokat. És az illető Lexi egyik percről a másikra eltűnt, mi meg, akik olvastuk, mint a kommentekből észrevettem fórumos kismamik is, eléggé megijedtünk, hogy miért tűnt el. ... Hónapokkal később is visszataláltam hozzá, de nem jelentkezett.
Sajnos már nem emlékszem a címre, de ha nem írtál blogot, akkor biztos nem a tiéd volt. :)
Vendég
 


Kata! Gaz csaló. hihi Én a kék-fehérben a Zsebi cuccokra gyúrok. :wink:
A babakocsiről nem tudok semmit, de baromi olcsó a többihez képest. Majd kérünk segítséget. :lol: Bár még kb 10-15 hét van a kocsivásárlásig.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Babakocsi. ... Ma mi is nézegettünk a Kenguruban, hihetetlen, hogy milyen áraik vannak. :) ... Totál nem értek hozzájuk, szóval szerintem ez Apácska feladata lesz. ;)
Vendég
 


eperfagyi: én is szeretném lezárni a témát. Ha ilyen averziókkal állsz a dologhoz, nem lesz egyszerű.
Nekünk pedig ne színészkedj, ha kiírtad magadból és reakciót vártál, ne légy elutasító, ha nem feltétlenül adunk igazat. Nem azért írtunk, hogy szarabb legyen, segíteni akartunk. Nem azzal segítünk rajtad, ha mindenben egyetértünk és kizárólag sajnálunk.
Végül, attól függetlenül, hogy kinél mikor jön a baba, MINDENKI jó anya szeretne lenni, hogy a gyerekünk boldog legyen. Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. Gondold át, amiket írtunk és arccal előre az ANYASÁG felé

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hanna,Picuranyu: az tuti, hogy a kenguru, meg a brendon eszelős drága, főként kocsi ügyben. Én nem nagyon vagyok otthon a netes vásárlásban ilyen tételben, de ez az olasz lap megbízhatónak tűnik, úgyhogy hamarosan rendelünk :lol:
Kék-fehér -- Hanna. te is láttad a szőrmók mackófüles ovarallt? :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Igen.... :oops: és megérintettem. :) és emlékszel, akkor jöttek a halak és az álomnak vége szakadt...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: :lol: demonstráni kéne, hogy a babaholmikat tegyék hermetikusan elzárt helyre a halaktól, meg az ilyen szagos dolgoktól :P

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Ok! Majd lázadunk. :)
Most viszont megyek aludni. Jó éjt Mindenkinek!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nincs mit.
Ja Eperfagyi en is kislanyt szerettem volna de az en kicsi fiamat Adam babat 100000000 lanyert sem cserelnem le.Egy anygyal,tunemeny IMADOM IMADOM.Es hat himbije van :lol: Orulni fogsz neki hidd el.Csodalatos dolog egy egeszseges szep baba anyukajanak lenni Kép Kép 1,5 honaposan,nem gyonyoru Kép 2,5 hosan imadnivalo

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Marcsitita! Szép végszó a mai naphoz! Én is követem Hanna példáját és megyek durmolni :lol:
Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Szeretnék bekerülni közétek ha lehet,most vagyok a 18. hetemben és a héten tudtam meg hogy kisfiút várok és annyira örültem neki hogy el se tudom mondani.A dokim még készített is egy külön uh-s képet a kukackájáról mert hiába mutogatta a monitoron hogy ott van én nem láttam semmit.Biztos azért nem láttam mert 2D-s volt az ultrahang,4D-s uh-n még nem voltam
liuska
 
 


33 éves vagyok és első baba.Az AFP vizsgálaton ez a MOM értékem 0.7 lett,azt mondták ez alsó határ.Az egész napot végigidegeskedtem,megkérdeztem az orvosomat hogy van e okom izgulni,azt mondta nincs de azért hogy megnyugodjak elküldött egy 4D-s genetikai uh-ra.Remélem minden rendben lesz a babával
liuska
 
 


Jó reggelt!

Liuska! Üdv itt! Gratula a ksifiadhoz. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Gratula a kisfiúkhoz, és a lányokhoz mindenkinek!
Olyan jó, hogy többetek túl van már az AFP-n, nekem még csak szerdán lesz, de aztán pénteken irány a nődoki egy kukkolásra. Remélem megmutatja Babó mindenét.
Kedden voltunk a védőnőnél, és el volt ájulva a tök jó eredményeimért, leleteimért. Hallgattunk szívhangot is, és a védőnő teljesen beleszeretett, úgy áradozott, hogy milyen tiszta, tökéletes a szívhang, hogy csak lestem és nagyon örültem :lol: Amúgy nem kellett hosszú percekig keersgélni Babó szépen befészkelte magát. Meghallgattuk a köldökzsínór hangját is, és a méhlepény főverőerét is.

A CD: Álomszép zene babáknak és mamáknak 2. (az egyet még nem tudtam megvenni...)
Bizek Emi a zeneszerző, nem válogatás, nekem nagyon tetszik.
Itt megnézhetitek, és talán zene is van fent: www.alomszepzene.hu

Eperfagyi: a sors nem küld véletlenül egy csodaszép kisfiút neked, talán pontosan azért kapod őt, hogy szembenézz a gyűlőleted gyökerével, és hogy megmutasd, Te tudsz másmilyen férfit nevelni. (Amúgy pedig nem szép dolog a férfiakról általánosságban beszélni, kikérem a férjem helyettem is, mert Ő egy csodálatos ember!!! Nem tudom megérteni azokat sem, akik a női társadalom egészét lekurvázzák az élete rossz tapasztalatai miatt... Ezzel le is zártam én is a témát.)

Ma megyünk a Balcsira!!!! :lol: DE csak 3 nap...

Jók legyetek, majd jövök!

biga.csiga
 
 


Jó reggelt!

Liuska! Üdv köztünk, nagy gratula a babához! De jó, hogy láttad a kis kukiját is! Én a héten voltam genetikai UH-n és ott már én is láttam, amikor először mondták, 16 hetesen, még csak foltokat láttam azon a környéken! Van már nevetek? Hol fogsz szülni? Az AFP miatt ne idegeskedj, elég megbízhatatlan mérés -- különben a dokim azt mondta 0.5és 2.5 között semmi ok az aggodalomra! De jó, hogy elmész 4D-sre, legalább megint láthatod a kisfiadat, az mindig olyan nagy élmény!

Hanna,Csöre: Lehet leszúrni, ma Székesfehérvárra megyek :wink: :lol: :oops: De legalább az nincs olyan messze innen Budakesziről. Meg remélhetőleg valami emberi időben hazaérek.... :lol:
Addig is nagy ölelés mindenkinek!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Biga.csiga! Jó pihit! Fürcsizz helyettünk is! :lol: És nagy gratula mégegyszer a tökéletes Babádhoz!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Biga.csiga! Jó pihenést!
A CD jó. :)

Kata! Nagyon vigyázz magatokra!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Igyekszem! :D Majd jövök! Most megyek! :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hanna: ne haragudj, hogy tegnap nem jelentkeztem, marha későn értem haza.
Teljesen ki vagyok borulva:
szuper UH: a baba aranyos, azt mondta a doki, hogy nagy lesz (ez nem ér meglepetésként), szegényem teljesen össze volt gubózva, a lábfeje 1 centire a fejétől. A doki szerint nem azért, mert kicsi a hely, hanem azért, mert így érzi jól magát... Apa szerint meg azért, mert így vonul fedezékbe (tegnap rendesen felhúztak a munkahelyemen, úgyhogy mentszegénykémnek az adrenalin rendesen). Megvolt a 4 kamrácska a szívében, láttuk a köldökzsinort pulzálni, mocorgott is anyucinak, igaz, csak visszafogottan. Ja, és nem mutatta meg magát továbbra sem.
Ami kiborított: 0,54 az AFP-m :cry: a referenciaértéken annyit pontosítanék, hogy 0,8 és 2,5 között normális. Egyszerűen egész nap a sírás kerülget, teljesen kész vagyok. A dokinéni bíztatott, hogy valszeg semmi gond, mert a 12 hetes vizsgálaton rendben volt a tarkóredő és volt orrcsontocska, de majd a jövő héten a genetikai UH-n megmondják, hogy van-e még valamilyen teendő (hasiszuri, ?...) szóval teljesen készen vagyok...
Majd jövök, ha összeszedtem magam :cry:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Kérlek nyugodj meg!!!! Minden rendben van a babával!!!
Az AFP elavult vizsgálat. Hajdú doktornő meg fog nyugtatni, ha a dokinéninknek nem sikerült.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre: nyugodj meg, biztos nincs baj. Minden rendben volt a 12. heti UH-n, és ahogy Hanna is mondta az AFp elavult, nincs semmi baj, és ezt a genetikai Uh is tanusítja majd. Nyugi Drága!!!!!!

Mi pedig döntöttünk név terén. :) KRISTÓF lesz a kincsünk. :)
Vendég
 


Hanna: nem tudok... :cry: szegény Kispocok biztos nagyon rosszul érzi magát a pocakban, amikor ennyire ki vagyok borulva, de nem megy :(
Mesinél 0,8 volt ... az is alsó határérték, Zazánál nem találtam papírt, de nála is az alja felé volt... viszont róluk tudom, hogy később fogantak, tehát fiatalabbak voltak a mérésnél, Kispocok meg betöltött 17 hetes (17+0).
Bár eltiltott a doktornéni az internettől, azért megnézem, hogy a beta Hcg-nél mik a refenecia értékek... mert a lapon nem szerepel (?!)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Ne nyomozz kérlek! Minden ok. A kisbabád érzi ezt.

Picuranyu! Nagyon szép a név. Nálunk is megvan.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


:) nagyon aranyosak vagytok, annyira jó, hogy próbáltok megnyugtatni, KÖSZÖNÖM!
A béta HCG egyébként a normális tartományba esik... a közepébe. Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy minden rendben van. Próbálok lehiggadni.
Hanna: tudom, hogy érzi, simizi a hasamat bentről, hogy "nyugi anyuci, minden ok idebent"

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Hidd el, hogy minden ok!
De ha jön Vicky, megmondja ő is, hogy mennyire elavult, kismamaparáztató az AFP.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hát, paráztatni az sikerült rendesen :cry:
Megyek, a másik kettőnek veszek valami ellátmányt reggelire...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! :(
Jó étvágyat a családnak.
Megyek én is, mert este az uram hazavisz az anyukámhoz. Csomagolok. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre, tényleg nyugi. :) Engem már előre figyelmeztettek, hogy az AFp-vel ne foglalkozzak majd, elavult. Hidd el, az UH-n megnyugtat majd a doki. :) ... Tudom könnyű mondani, hogy nyugi, én a 12. heti UH előtt majd felrobbantam, de minden rendben lesz, hidd el.

Hanna: :) Köszi. És nálatok hogy fogják hívni? Vagy átsiklottam fölötte a blogodon? :(
Vendég
 


Picuranyu! Nem, mert még nem írtam meg. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


És titok? :wink:
Vendég
 


Megbicikliztettem Kispockot, és vettem magamnak is egy csigát, hátha a csoki megnyugtat... egy kicsit jobb, azt hiszem. Bocsi, hogy ide nyavajgok, de máshová nem tudok :( biztos az is sokat ront a helyzeten, hogy tegnap ettől eltekintve is vacak egy napom volt
Picuranyu: szerintem is aranyos név a Kristóf....
Közben egy kicsit visszaolvastam...
Liuska, Réka-Jankó: üdv itt, gratula a babákhoz
Marcsitita: tündéri a kisfiad :)
Jandrea: nagy gratula :)
Eperfagyi: ne haragudj, most én sem tudok együtt érezni veled :( örülj az egészséges babának... és a fiúk sem egyformák. Olyan, amilyenre neveled. Az én Zazám boldogan dekupázsol, rajzol, főz, miközben ízig-vérig kisfiú. Nem attól lesz valaki vadállat, hogy fütyi lóg a lába között, hanem attól, amilyenné a környezete teszi. És valóban tapperolják a fütyijüket (na nem állandóna, én azt szoktam mondani, hogy ellenőrzi, megvan-e :)) na és? Egészen elviselhetetlen kislányokat is ismerek... És nagyon jó ötletnek tartom, hogy keresel egy szakembert, aki átsegít ezen a helyzeten. Nagy szükséged van rá. Sok sikert.
Kata: Székesfehérvár? Ejnye :wink:
Babakocsi: azt hiszem, ezt a projektet most halasztom :( Hanna: néhány oldallal korábban Katuskával valóban összeszedtük a legfontosabb szempontokat... szerintem lapozzz vissza, és ha kérdésed van, szívesen segítünk :) az egybe tolókaros előnye, hogy szabad egy kezed (pl. ha megjön a második baba :wink: és fogni kell a kezét) a két fogókarosból viszont van olyan, aminek átfordítható a tolási iránya... szerintem utóbbi igen praktikus, de ahogy elnéztem a babakocsikat, ezek jóval drágábbak... :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


A fütyifogdosásról jut eszembe. :)
Tegnap az Uh-n, Kristófunk szinte folyamatosan vagy a fütyijét fogdosta, vagy benyúlt a lábai közé, és a pposiját markolászgatta. :) Annyira cuki volt!!!!

Amúgy van egy mondás, mely szerint a legfontosabb a születési faktor.
Tényleg minden attól függ, hogy milyenek a szülők, milyennek nevelik a gyereket.
És nem szabad álltalánosítani.
Ismerek nagyon cuki, okos, szófogadó kisfiúkat, és rossz, neveletlen kislányokat.
Minden tőlünk függ eperfagyi, hogy milyen szülők vagyunk! Hidd el, a te kisfiad lesz az egyik legfantasztikusabb kispasi! És a leendő menyed majd kezet csókol neked. :)
Vendég
 


szijjasztok!

Üdv az újaknak és gratula!

Látom azóta már gyarapodtak a fiús és lányos anyák is! :lol:
Bocsi,hogy eddig nem voltam,de párocskám héten szabin van, és ha nem haragszotok,inkább vele vagyok,mint a neten lógjak. De jövő héten már minden nap leszek!

Tegnap voltunk 4D-n.Apa iszonyatosan be van sózva azóta. Ssajna oldalt feküdt, és 10 perc múlva megunta és hátatfordított. 2D-n amit látott a doki, arra párom is és ő is azt mondta,hogy kislány, de ez még csak nagyon feltételezés,úgyhogy nem éljük bele magunkat.Majd 5 hét múlva talán nem lesz szégyenlős. Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy előtte egyen csokit,mert iszonyat izgága volt a kis babócánk! :lol: És ami a legviccesebb, mégsem elöl,hanem hátul fekszik a méhlepény, doki meg is mutatta,hogy a babó alatt húzódik szépen. Abban igazuk volt,hogy kicsit lejjebb van, de nem lóg a méhszájra!!!+s nincs nyitva a belső sem!!!! Úgyhogy ennyit a kórházi dokikról. Mert nem hiszem,hogy 1 hét alatt elölről hátra vándorolt volna.

Baba neméről csak annyit, hogy mi is kislányért vágyakozunk, mert nekem 4 fiútesóm van, és nagyon jó lenne végre kislány a közelünkben, de ha 20 hetesen mégis fiút látnak, annak is ugyanúgy fogok örülni. Mert úgy vettem észre, hogy a lányok apásak, fiúk anyásak inkább. És velük is lehet gyöngyöt fűzni és főzőcskézni, sütit sütni!! 8 éves a legkisebb öcsém. 4 éve,mióta külön lakom szüleimtől minden nyáron lejön pár napra. És mindig kotyvasztunk együtt vmit, és nagyon élvezi!! Pedig eleven kisördög. De olyan örömmel adja oda anyunak a kis sütikét, hogy azt ő csinálta. Bátyám pedig 10 éves kora óta süt-főz, nem hiába lett belőle szakács-cukrász, 23 éves öcsém pedig pincér. :lol: Gyerekkorunkban mindig a konyhában lógtunk anyu mellett, mert nagyon finiket készített.

Bocsi, kicsit belemerültem a nosztalgiába. Ezzel csak oda szerettem volna kilyukadni, hogy szerintem bármilyen nemű is legyen a baba, minden területen lehet vele játszani. Pl. lány létemre én is autóztam. :lol:

Kép
moffli82
 
 


jajj, és elfelejtettem a legfontosabbat:3 napja érzem már biztosan a babánkat!!

Igaz, még nem azt az erőteljes rugdosást, de mindig tudom,mikor a legéberebb,akkor olyan vibrálás szerűt érzek a hasamban. És már azt is megtapasztaltam, hogy milyen,amikor éhes:na,akkor nagy léggömbök durrannak a hasamban. :lol: Én sem akartam elhinni, hogy első baba, és már most érzem, de a tegnapi Uh-on meggyőződtem. Végig éreztem a vibrálást, és persze ő ezerrel kalimpált. :lol: Azért nekünk is produkálta magát, szopizta az ujját, tekerte a fülét, és megnyalta a tenyerét. :lol: Ízlett neki a csokis danett. :lol:

Az AFP-ről annyit, hogy most, hogy a doki megvizsgálta "mindenét", nem érdekel mi lesz az eredményem. Hétfőn megyek, de egyrészt még mensi szerint is csak 15+6 naposak leszünk, másrészt kiderült, hogy valószínűleg 3 nappal később fogant, legalábbis a mostani adatok szerint. Tehát bizti nem lesz jó az eredmény. De mi láttuk,hogy a magzatvíz normális mennyiségű, nincs nyitott gerince, semmi nem utal down-kórra, és én ennek hiszek,nem az ősrégi vizsgálati módszernek. Úgyhogy csöre te se foglalkozz vele!!!

Tegnap szomszédasszonyom közölte,hogy napról napra nagyobb a pocim, és már szépen látszik, úgyhogy le sem tagadhatom,hogy kismami vagyok. :lol: Ma talán sikerül rávennem páromat a fotózásra, így talán lesz pocis képem nekem is. :lol:

Kép
moffli82
 
 


Valaki tudna nekem abban segíteni, melyik programmal, és hogyan lehet DVD-ből képkockákat kivágni és képként elmenteni?

Kép
moffli82
 
 


Moffli: könnyű azt mondani... :( most olvasgatom az alacsony afp-s topikot, ott Hajdu Krisztinának is volt egy bejegyzése... remélem, jövő héten engem is megnyugtat, mert azt mondták, ő fog UH-ozni.
Ja, és gratula a mocorgáshoz :) bennem ez tartja most a lelket, hogy rendszeresen bejelentkezik, hasonfocizik...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hanna, pihenj sokat, örülök, hogy szépen nőtök.

Jandrea, még egy kislány! Gratulálok! Nagyon klasszak lettek a képek.
A só nélküli életet el sem tudom képzelni, jajjjj!

Picuranyu, gratulálok a kiskukishoz, édes ez a mosolygós kép!

Eperfagyi, ne már!!!! Olyan helyesek a kisfiúk is! Az unokaöcsém is egy tündér.
Ezt a kisfiút Te fogod nevelni a pároddal, és nagyon jó, egészséges lelkű és kedves embert faragtok belőle. Szerintem próbáld meg elfogadni a helyzetet, mert tudod, a gyerkők már a pociban érzik az elutasítást. Én is kívánok Neked megnyugvást és sok-sok örömöt!

Réka-jankó, neked is gratula a kisfiúhoz.

Marcsitita, köszi a segítséget, és gratula a gyönyörű kisfiadhoz.

Liuska, üdv köztünk, és gratula a kisfiúhoz!

Biga.csiga, jó pihenést… ha csak 3 napra is!

Kata, vigyázz az úton!

Csöre, nyugi, semmi baj nem lesz. Már írtam nektek, hogy engem a védőnő már a vérvétel előtt figyelmeztetett, hogy ne izguljak az esetleges jó eredmény miatt, mert az értékek 50%-ban téves eredményt adnak, aztán az UH-on és később meg kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben.

Picuranyu, édes lehetett a fogdosós kisfiad tegnap!

Moffli, gratula a következő lehetséges kislányhoz!

Kép
petne
 
 


csöre,petne:köszi a gratulációt! :lol:

Bár most 2 napja kicsit nem szeretem a délelőttöket:megint jön a hányinger. :? Remélem csak időszakos lesz. :wink:

Kép
moffli82
 
 


Moffli: hol jön, hol nem... sajnos ilyen ez a hányiger. Nekem is elő szokott jönni, pedig majdnem 3 héttel előtted állok. Jajj, asszem ezzel nem nyugtattalak meg :? de az remélem, nyugtató, hogy nem állandó
Lányok, kicsit lement az adrenalin a sok utánaolvasástól... most elkezdett ettől fájni a fejem :( de ettől még türelmetlenül várom a szerdai UH-ot
Picuranyu, most nézem, mit ír Petne, só nélkül kell élned (átmenetileg)? uff... nem lesz könnyű, kitartás!
Petne: semmit nem írtál magatokról ...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


csöre:semmi gond, majd csak hozzászokok. De legalább nem egész napos. :lol:

De ez a mellbimbó fájdalom iszonyat. És mindig éjjel. :cry: Meg néha 1-szer 1-szer nappal is.De furi,hogy csak a jobb.

Kép
moffli82
 
 


MOffli: nekem is érzékenyebb a jobb, pedig annak idején a gyerekeim a balt strapálták jobban. Vagy azért? Vagy független? Nem tudom. Kence sem segített?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csöre: szerintem nyugodj meg, nem lesz semmi gond. Én azt hallottam, hogy azért is hülyeség ez a 16.heti afp-vizsgálat, mert már az uh-on rég kiderült volna, ha van valami gond a babával.
Állítólag a nyaki-redő mérete sokkal többet árul el, mint az afp eredménye.

Egyébként nekem kell só nélkül élni.
Sajnos hétfőn nagyon bevizesedtem, szerencsére nincs semmi baj a labor-leletemmel, de azt mondta a doki, hogy mostantól kezdve rá sem nézhetek a sóra.
Mondanom sem kell, hogy azóta úgy, de úgy kívánom a húslevest (ami ugyebár tele van sóval)!!!!! :-)
A tegnapi sómentes étrendem ellenére estére megint bevizesedtem. Remélem csak azért, mert még nem ürült ki teljesen a szervezetemből a só. Mert ha a sómentes élet ellenére még vizesedni is fogok, én megőrülök!!!!
Még csak tegnap óta diétázom, de én már most szenvedek!
Ja! És tudtátok, hogy még a kakaóporban is van só??????


eperfagyi: szerintem ha a kezedbe fogod tartani a kisfiadat, ugyanúgy odaleszel érte!
Egyébként nagyon elgondolkoztattál!
Ha ennyire gyűlölöd a pasikat (aminek biztos megvan az oka, ezt nem vitatom), akkor majd mit csináltál volna, amikor a kislányodhoz jönnek az udvarlók????? Ezt most csak azért kérdezem, mert írtad, hogy félsz attól, hogy fogod nevelni egy fiút.
Hát... szerintem ugyanennyire félhetnél attól is, hogyan nevelnél fel egy lányt! Hiszen a fiúktól nem zárhattad volna el!!!!
Próbálj örülni!!!!!

Kép
jandrea
 
 


Petne: bocsi :oops: kicsit készen vagyok ma... még mindig tart az ideg, remélem, nem árt Kispocoknak... már hasmenésem is van tőle :oops: (mármint az idegtől), fogytam 1 kilót.
A só miatt nagyon nem irigyellek... én is vizesedek, de nem gáz annyira... felteszem a lábam... így nem dagad be...
Tudtam, hogy a kakaóban is van só, minden csokifélében, anélkül nem finom :? gyümölcs... egyes kekszfélék... de azt nem gondolta komolyan a doki, hogy 0 só? az szinte lehetetlen...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Jandrea, neked bocsi :oops: :oops: :oops: teljesen hülye vagyok

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: