Új privát üzeneted érkezett!

Mondta a drágám hogy amit szeretne telcsit az kb. 200.000.- Ft és inkább ezt a pénzt a lakásba költjük pl. laminált lapra festésre, stb.

Kép
Kép
minimano74

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéé

Laptető :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Akkor meg volt a nagy öröme!!

Én most ebbe a gépbe szerettem bele.
És a héten kapok jutalmat, tehát meg is veszem.
Ugyan ez a gép bézs színűben, olcsobb 15 ezer ft al.
Lehet azt választom. Az is nagyon szép

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici, ez egy szirup. Annyi a dolgod, hogy adnak egy mérőpoharat, és az adott csíkig kitöltöd és felhörpinted! Naponta max. 20. milit kell inni.
Egy dobozban két kisüveg van, az 12-14 napig elég(én van amikor csak 10 milit iszom), egy doboz 900FT a rossmannban. Tehát k egy hónapra két doboznyi kell.Amint felbontod, a hűtőben kell utána tárolni.
Nem kell felengedni vízzel,csak úgy simán meg kell inni. Nincs nagyon rossz íze, nekem a hohes c multivitaminos lötyiére emlékeztet.

És minden ugyanúgy benne van, folsav 200 %, vas 107% c-vitamin 100%, szóval ugyanaz, mint az elevit meg a többi.

Ha gondolod, írd be a keresőbe hogy hipp natal, fórumokat is kidob, mindenki csak dícsérte, és mellékhatásról nem olvastam.

Fú, szép ez a fényképező...nekem a Párom nagy fotós, úgyhogy mi ezeket gyűjtjük:-) Van itthon több régi manuális gép,meg két digitális az egyik belőle a drága tüköreflexes fajta...úgyhogy ha tanács kell, fordulj hozzám bizalommal :D :D :D

Kép
arwen***

Kép
Ilyen. Ugye ez is szép?

picimami

amúgy lányok csendben megjegyzem, hogy függővé tettetek...belövöm a gépet és az első utam ide vezet! :D
És innen nem is nagyon keveredek máshova..ittragadok egész napra! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
arwen***

Arwen!
Én is úgyanígy vagyok. Babanet függő lettem.
Ma venni fogok Hipp Natalt.. (jól írtam?)
Hol lehet kapni?

picimami

Gabi!
Gratula a laptetőhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

picimami

nézd meg nagyobb rossmannban, vagy gyógyszertárban. Ha itt nem lennének, minden Brendon áruházban van. Gyógyszertárban lehet hogy drágább...
próbáld ki egy hétig az elevit helyett...hátha nem émelyegnél tőle!

Kép
arwen***

Mindenképpen ki fogom próbálni.
Elevit már csak pár szem van. De nem szeretem igazán.
Délután menni akarok pár dolgot venni.

picimami

rossmannban keresd majd a hipp cuccoknál, nekünk itt erzsébeten kicsi van, itt nem is volt, de pl. a borárostérnél van egy nagyrossmann, ott volt. lehet, hogy dm-ben is van.
Tényleg, nem is tudom,pesti vagy? :roll:

Kép
arwen***

Nem Pesti vagyok.
Eger mellett lakom. :wink:

picimami

Sziasztok!

Csak beköszön9ök,mert vár a munka.Márkot már 2szer öltöztettem át :) jól sikerült a reggeli.De nagyon ügyesen evett sokat iogy nem érdekel,meg a mosógép ugyis kiomssa.

Cat: nagyon szép a teszeted.

Pici: neked meg a hőpd csodaszép.

Én régen gravidát szedtem mindig este vettem be most még semmit.

Pici: nagyon jól néz ki a fényképezőgép mindkét szinben.

Arwen: ha 1-2 kortyot iszol nem gond én a nászúton mindennap boros kóláztam a férjemmel meg a szomszédokkal.Semmi baja nem lett a picurnak.
Vendég

akkor bocsi,hogy itt terheltelek a pesti helyekkel...csak valamiért annak gondoltalak..egy volt barátnőm is ott lakik,szeretem én is azt a várost. Na akkor biztos találsz ott is.

Kép
arwen***

Lassan megint ,megyünk el itthonról.
Nem tudom mikor jövök.

Legyetek jók!

Még Arwennek annyi, hogy mond azt, gyógyszert szedsz allergiára, és nem lehet mellé inni. Húgom is így csinálta. Nyáron beválik. :D
Azért nézz utána, hogy milyen gyógyszer lehet ez?
Vendég

A nevem alá,hogfy tudok képet feltenni,tegnap este próbáltam de nem tudom annyira lekicsinyitebni.
Vendég

Én az Egri főiskolán végeztem igaz pesti kihelyezett volt.De azért néha mentünk oda le a csopi társakkal, meg volt,hogy lementünk és a tanárok ott tartottak az előadást majd mentünk velük ebédelni és sörözni.
Vendég

Arwen, eredetileg én is egri vagyok. :D

És én még előző hétvégén is megittam egy Bacardi-colat és néha napján lecsúszott 1-1 sör is. :oops:
Előtte 7 hónapig semmit nem ittam pé után. Lehet, hogy ez segített. :D

Amúgy amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok Benivel, akkor voltunk esküvőn is, sok-sok Jager, és hétvégi buliban is ami nem volt egy antialkoholista összejövetel. Mégis egészséges a kisfiú. :D
Vendég

Semmi baj! Nem terheltél. Gyakran utazunk Pestre is!

Cat!
Szép napot nektek. Várunk vissza!

Sissi!
Szép napot nektek is.
Örülök, ha jó az étvágya a kis manónak!!

picimami

Cat!

Mik derülnek ki rólad :lol: :lol: :lol:

picimami

én paintben kicsinyítettem, kép menü,nyújtás-döntés, a két szám legyen mindig egyforma, a 100ról vidd le 50re, aztán még 50, és közben nézd a kép tulajdonságait(attribútumnak van asszem írva). ott a képaránynak asszem 80x80 alatt kell lennie...azt már berakja

Kép
arwen***

Ne értsetek félre!
Senkit nem biztatok alkoholizálásra, de nem kell aggódni miatta.
Nekem folyamatosan eszembe jutott amíg Beni meg nem születetett, hogy nem ártottam-e neki.
De ez is olyan, hogy a 4-5 hétig még annyira kicserélődnek a "hibás" sejtek, hogy nem lehet baj. Ha lenne, akkor el is megy a baba. :(
Vendég

Csak beteszem, hátha érdekel mást is, aki nem bírja az Elevitet:
Natal
A Hipp több évtizedes múltra visszatekintő táplálkozással kapcsolatos kutatásai alapján született meg a Natal termékcsalád. A termékek 100%-osan biztonságos és szigorúan ellenőrzött természetes alapanyagokból készülnek. A magas minőségi kritériumoknak megfelelő speciális összetételű Natal készítmények hozzájárulnak a kismamák egészségesebb életviteléhez.

Natal étrend-kiegészítő szirup várandósoknak

A Natal étrend-kiegészítő speciális vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalmú szirup, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó magas gyümölcstartalmú készítmény várandós és szoptatós anyáknak, a várandósság és a szoptatás alatti megnövekedett vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükséglet kiegészítésére.

Átlagos tápérték és vitamin tartalom 100 ml-ben 20 ml-ben
(1 adag) RDA* %
Energia 240 kJ/57 kcal 48 kJ/11 kcal
Fehérje 0,5 g 0,1 g
Szénhidrát
ebből fruktóz
Ebből laktóz 13,1 g
12,2 g
0 g 2,6 g
2,4 g
0 g
Zsír
(ebből telített zsírsavak) 0,3 g
0,0 g 0,1 g
0,0 g
Élelmi rost 0,5 g 0,1 g
Nátrium 0,02 g alatt 0,02 g alatt
C-vitamin 300 mg 60 mg 100
B1-vitamin 4 mg 0,8 mg 57
B2-vitamin 4 mg 0,8 mg 50
Niacin 25 mg 5 mg 28
B6-vitamin 5 mg 1 mg 50
E-vitamin 25 mg 5 mg 50
Fólsav 2000 μg 400 μg 200
B12-vitamin 5 μg 1 μg 100
Biotin 150 g 30 g 20
Vas 75 mg 15 mg 107
Magnézium 50 mg 10 mg 3
Cink 15 mg 3 mg 20
Jód 1000 μg 200 μg 133

*RDA: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel

A Natal étrend-kiegészítő összetevői

Folsav
A folsav fontos szerepet játszik a születendő gyermek idegsejtjeinek képződésében, és a sejtosztódásban. A szervezet megfelelő mennyiségű folsavval való ellátása már a gyermektervezés ideje alatt ajánlott.

Vas
A vér oxigénszállításában és a sejtek energiacseréjében vesz részt. A vas továbbá azért különösen fontos, mert a magzat vérállományának kialakulásához is szükség van rá.

Jód
A pajzsmirigy fontos hormonjainak termelésében elengedhetetlen a jód, melyek a gyermek szellemi és testi fejlődésében játszanak fontos szerepet.

B1 Vitamin (Thiamin)
Az energiacsere és az idegrendszer fontos tényezője.

B2 Vitamin (Riboflavin)
Szénhidrátok, zsírok és fehérjék lebontásában, illetve azok energiává való átalakításában játszik lényeges szerepet.

B6 Vitamin (Pyridoxin)
A fehérjék anyagcseréjében, valamint a vérképzésben fontos.

Biotin
Bőr és köröm egészséges fejlődésében, valamint a szénhidrátok és zsírok anyagcseréjében nélkülözhetetlen.

B12 Vitamin (Cobalamin)
Fontos szerepe van a vörösvértestek képződésében, valamint a fehérje és szénhidrát anyagcserében. Mivel elsősorban vörös húsokban fordul elő, különösen vegetáriánus nők figyeljenek a B12 Vitamin pótlólagos bevitelére.

C-vitamin
Erősíti az immunrendszert, elősegíti a vasfelszívódást, megelőzi a káros anyagcsere-termékek képződését, és sejtvédelmi funkciót tölt be.

E Vitamin
A sejtfalak védőrendszere, antioxidáns hatású - megelőzi a szabad gyökök felhalmozódását a szervezetben.

Niacin
A sejtlégzésben résztvevő enzimek működéséhez, illetve az energia-átalakításban fontos, vagyis a tápanyagokból származó energia képződését segíti elő.

Magnézium
Az izmokat érő ingerek átvitelében, valamint az izom összehúzódás folyamataiban fontos. A magnéziumnak fontos szerep jut az egészséges szívfunkciók működésében is.

Cink
Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, védi a bőr épségét, az inzulinnal együtt pedig kiemelt szerepet kap a normális cukor-anyagcsere létrejöttében.

Kép

picimami

Sissi!

Ha átküldöd nekem, akkor lekicsinyítem. Csak nem most, majd este.
Ha addig nem tudnád megoldani...
Vendég

Cat!
Nem értünk félre!
Egy pohárka nem árthat szerintem.
Főleg ha hígítva van üdítővel.
A bor, még jót is tesz én úgy tudom. :wink:

picimami

Sára babáról, és Beniről még nem tettél föl képeket :roll: :roll: :shock: :shock:
Pedig így várjuk már :!: :D

picimami

a borral nekem sincs bajom, sőt, azt hallottam,hogy mondjuk egy pici tokaji aszú, vagy minőségi vörösbor még hasznos is lehet...csak féltem,hogy mi van ha legurítok monnnyuk unikumot vagy jagert...bár azok meg gyógynövényalapúak...
najó,meggyőztetek.egy pici nem árthat, a többit meg kiokoskodom...az allergia jó ötlet, tudom is mi jó rá,mert sokszor szedtem anno(claritin) :D

Kép
arwen***

Az éjszakánk nem volt túl jó, de végülis 8ig aludtunk igy birom.
A nettel én is úgy vagyok,hogy első utam ide vezet.Régen nőklapja cafes voltasm most már csak napi 1szer megyek oda.
Vendég

Cat akkor estére átküldom most m,ár mi is megyünk sétálni
Vendég

sissi,ugyanez volt nálam is, most már alig vagyok az nlc-n...
van ott amúgy egy totyik 2008 júliustól élesben...de olyan összeszokott társaság lett mire odakerültem,hogy nem is megyek mostanában...meg ott minimum 30-an vannak...

itt meg olyan családias :D

Kép
arwen***

Lányom az én barátnőm az esküvője előtt már babsá volt. Nem is tudtam és a lánybúcsún ivott nem is keveset. akertben voltunk kint és a slagot kigyónak nézta. Szóval terhes volt már akkor és a kicsinek semmi baja nem lett. Persze csak módhjával kell inni. De 1-2pohár nem árthat.

Kép
csucsu05

Szerintem is nagyon családias egy a topik. Jól egymásra találtunk mi itt!
Én mindenkit nagyon szeretek :!:

picimami

Én nem voltam, még máshol.
A héten írtam a Fogamzás topikba, Hcg és Lh tesztet akartam rendelni, Huncutkától.
De már nem lesz rá szükségem. :roll: :oops: :oops:

picimami

nem,nem biza,hogy nem lesz! :D :D :D

Kép
arwen***

Arwen!
úGy legyen!
És úgy is lesz++++++++++

picimami

Pici: Csak pozítívan. Na meg minek neked teszt ha most úgyse tudnád használni max a kistesónál:)

IGEN LÁNYOK EZ A TOPIC EGY NAGY CSALÁD :)

Kép
csucsu05

én most kicsit eltünök, lemegyek vásárolgatni, majd jövök
puszi Nektek!

Kép
arwen***

Sziasztok!!

Csak elköszönni ugrottam be! nemsokára indulunk!
Vigyázzatok magatokra!!
Pusszantás!
Andy és Danika

Kép
oriandy

Arwen!
Jó vásárlást!
Várunk vissza!

Andy!
Érezzétek jól magatokat!

Vigyázzatok magatokra!

Én most vagyok túl, egy sírás hullámon...
Nem tudom mi tört rám :roll:

picimami

Csucsu!
Mi jót csinálsz ma?

picimami

arwen, én nem csak, hogy ittam, de még cigiztem is az első hetekben (februárban szoktam le, és most valahogy úúúúúúgy rámtört, hogy márpedig kívánom, hát ilyen ez a gyerek, igazi rocker:D), azt persze nem ajánlom, de van egy barátnőm, akinek orvosi utasításra kellett reggel-este egy-egy feles pálinkát bevágnia (görcsoldó), és bizony én is van, hogy iszom egyet este, vagy egy pohár vörösbort.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Nemlajos!
Mikor is mész orvoshoz?
Jól vagy??

picimami

Lányok merre vagytok?

picimami

Jó étvágyat mindenkinek!!!!!!!!!!

Ki mit ebédel?
Én virsli salit, rozs kenyérrel :roll:

picimami

Asiye!
Mi volt az orvosnál?

picimami

na meg is jöttem. Voltam turiban, de most nem volt semmi rámvaló.Vettem viszont egy kis bizsut magamnak,egy nyaklánc fülbevalóval,potom 800FTért. Plusz bementem a rossmannba, vettem tönkölyös hamletet, meg bio durumtésztából készült spagettit, holnap azt akarok enni ebédre.

Pici,te hogy állsz a tünetekkel? nekem ma is olyan megjövős érzésem van, olyan görcsölős,hasfeszülős, de nem olyan erős,épphogy...

Kép
arwen***

nemlajos,köszi, akkod nem aggódom től magam ezen a témán...:-)

Kép
arwen***

Szia Pici!

Hát eddig keményen dolgoztam :evil: most van egy kis időm.

Nagyon szupi az a gép megnézem én is :lol:

Kép
Kép
minimano74

pici,jó étvágyat az ebédhez!Meg a többieknek is!
Én a tegnapi zőccségleveskémet fogom megenni :lol: Meg van még egy kisdarab dinnye, az lesz a második.

Kép
arwen***

Pici!
te hol nézted én ahol nézem ugyan annyi mit a pink és csoki szín :roll:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?