Új privát üzeneted érkezett!

Petne: nálunk belül a hátsó falon van egy lyuk, ami hátra vezet ki egy kis tartályba: azt a lyukacskát szoktam fültisztító pálcikával megnyomkodni. Belepotyog minden apróság, attól dugul el... ha túljut a "kanyaron", onnan könnyebben lemegy.
Katuska: nem irigyellek a mosógép miatt... nem is tudom, mit csinálnék nélküle. Nekünk napi 1-2 adag simán lemegy... amennyit a gyerekek koszolnak. Látod, a hűtőt mi is addig húztuk, amíg kiöntött :oops:
Petne: gratula az UH-hoz :) ha nem lát semmit, még tényeg lehet bármi :) akár Julcsi is :) Nekem még 1 hét a genetikai UH ... már nagyon várom :) de holnap talán megyünk kuksizni a doktornénihez, ha tényleg megvan az AFP-m. Mert ma azt mondta a doktornéni, hogy megvan és úgy emlékszik, hogy rendben. Remélem, jól emlékszik... :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Jujj Petne akkor lehet lesz még egy "lányunk?" hajrá hajrá!
Amúgy én is így vagyok a varrás végére, hogy az apró eldolgozások mindig későbbre maradnak... a tunikának sincs még beszegve az ujja meg az alja.

Úgy néz ki valami elektronikai baja lett a gépnek mert elindítom, beszívja a vizet aztán meg elkezd centrifugázni és közben nyomja ki ahol tudja a vizet. A szűrő is el volt dugulva, volt benne egy melltartó merevítő...szerencsére az nem ment tönkre, forognak a lapátok rendesen. Úgyhogy apa este szétszedi, kiszárítja az elektromos kütyüket és majd kiderül mi lesz. Nálunk is állandóan hegyekben áll a szennyes pedig minden nap mosok...már látom, hogy még mindig túl sok ruhánk van, közben meg nincs egy göncöm se!
katuska79
 
 


Csöre, köszi a "műszaki" tanácsot, ki is próbálom, hátha bejön.
Biztos minden rendben az AFP-vel, ne izgulj. Nagy örömöt a holnapi mozizáshoz!

Katuska, talán tényleg javítjuk a nemek arányát, bár a biztosra még várnunk kell. Sajnálom a mosógépet, mindig akkor csinálják a kütyük ezeket a hülyeségeket, amikor a legkevésbbé sem alkalmas az időpont. Persze soha nincs alkalmas időpont, de nekünk általában vendégség előtt, karácsonykor, szilveszterkor üt be a ménkű. :lol:

Kép
petne
 
 

 
 

Én jövő hét Szerdán megyek védőnőhöz, ott láttam kiírva, hogy mikor tartanak kismama jógát, én is szeretnék majd jelentkezni. Addig meg a Rubint Réka kismama DVD-jére mozgatom át magam, igaz kisebb ismétlésszámmal, mint ő csinálja. Én már a terhesség elején is rendszeresen tornáztam "vele" vagy épp Pilateseztem, most meg valahogy a 12. hét után újra megnőtt a mozgásigényem. :)

A babanet már most is szórakozott velem.
Betölteni nem akarta, aztán meg nem jelent meg semmi. :S De most nem adom fel, jönni fogok rendszeresen. :)
Vendég
 


:) hajrá Picuranyu :) Ne hagyd magad :)
Nekem annyira azért nem esik jól a mozgás... mármint a plusz mozgás ahhoz képest, amit amúgy is művelek a két gyerek mellett. Lehet, többet kéne bicajozni... Egész izomláza lett a hátsómnak attól a 2 km-től amit tegnap és ma reggel letekertem :oops: pedig az semmi :oops:

Petne: majd számolj be :) remélem, sikerül... és köszi :)

Katuska: heti egy váltás ruha, és nem is kell annyit mosni :wink: Már látom, hogy néznénk ki :D
Nekünk volt már benne zokni, bugyi, kendő... de hogy miként jutnak oda be?!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Petne! Jajj de jóóó. :) Lányos mami leszel.

Többi kismamink?????????

Moffli? Ugye minden ok??

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Holnap megyek genetikai uh-ra az Istenhegyire. Drukkoljatok nekem légy szíves. Talán ha most azt mondják minden rendben (és kislány) akkor egy picit én is tudok majd gondtalan, boldog kismama lenni. Mindig aggódom valamin.
Ma voltam vizsgálaton is, ott mindent rendben talált a dokim és ő is akart uh-t csinálni valamikor. Nagyon ciki volt, mert akármilyen időpontot mondott, nekem egyik sem volt jó. Aztán végül éjszakai ügyelet kezdetére kell(ene) mennem kedden, de kiderült aznap kell menni a pesti dokimhoz is. Remélem hazaérek majd. Tiszta bolond vagyok, mindent elfelejtek.
Vendég
 


Eperfagyi! Drukkolok! Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Megjöttem Zalaegerszegről, jó volt... :evil: :evil: :evil:
Petne, nagy gratula a potenciális kislányhoz!!! :D
Látom, te jógáztál már korábban is, én még soha, nagyon kíváncsi vagyok rá!
Azt írják, hogy a 14.héttől javallott, nos én közel 20 leszek, mire eljutok :oops:
Katuska! Szuper ügyi vagy!! Megkaphatom a szabásmintát?? Lehet, kipróbálom, bár én nem vagyok ilyen gyakorlott és ügyi mint te! De édi lehet Máté!!! Kint kolbászol a piros gumicsizmában? :lol:
Eperfagyi! Nagyon drukkolok, meglátod, minden rendben lesz, ez 100 %!!!! :lol:
Picuranyu! Üdv itt újra, remélem, kicsit kegyesebb lesz veled a babanet és nem dobál le.... :wink:

Lányok, hogy jártam éjszaka! Negyed egykor arra ébredtem, hogy a bal bokámnál az ín/izom rettenetesen fáj, mintha izomgörcs lett volna, jött fel a lábszramba, gondolotam teszek pár lépést, de felállni sem bírtam, csak fél lábon. Nem tudtam, ébresszem-e fel az uramat, vagy csak megijedne, úgyhogy könnybe lábadt a szemem, miközben araszoltam a hálóban, hajlítgattam a bokám ide-oda, majd mikor kicsit enyhült, visszabújtam az ágyba és bebugyoláltam a takaróval, úgy elmúlt. Ez mi lehetett?? A terhességben szokásos izomgörcs?

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Tessék pihenni. Sajna az izomgörcs ilyenkor gyakori. Calcium és magnézium segít.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata: :( ez a sok utazás... A lábgörcsre nem tudok mit mondani... örülök, hogy elmúlt, még nem hallottam ilyet.
Eperfagyi: minden szuper lesz :) nagyon drukkolok :) majd számolj be, jövő szerdán megyek ugyanoda, fel kell rendesen készítened :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


sziasztok,

kicsit lemaradtam, bocsi :oops: pár dologra azért megpróbálok reagálni...és küldjetek lszi privit, ha valamit javítsak a táblában! :D

Katuska, engem is érdekelne a szabásminta! Lehet még Burdát kapni itthon?

Szeptemberi tali: az első két hétvége sajnos nem jó (6 és 13), mi akkor nyaralunk 8)

Kata, nyugi, nem vagy elkésve a jógáról :lol: Jól meggondoltad,hogy év végéig dolgozol? Nekem 1,4 az AFP-m. Mindkettőnké belefér abba, hogy az alsó határérték felé kisfiú :D Megrendelted végül a babakocsit? Én még mindig azon agyalok, hogy milyet vegyünk :roll:

Eperfagyi, Csöre! Drukk a holnapi naphoz! Mi csak 1 hét múlva megyünk a genetikai UH-ra, de nem izgulok, mert tudom, hogy minden rendben odabent (egyre nagyobbakat rúg Levente manó :wink: :lol: )

JAndrea, kérdezted a munkát, én aug. végéig dolgozom, már most is csak félgőzzel (épp a szabimat veszem ki :lol: ). Úgy döntöttem, ennyi jár nekünk Leventével, 3-4 hónap pihi, készülődés, miegymás. Soha többet ilyen az életben nem lesz, hogy az első gyermekemet várom, szeretném minden percét kiélvezni. :lol:

Datolya, Picuranyu, beírlak Titeket! :D

Most pár napig nem leszek, holnap rohangálós nap (két babalátogatással :lol: ), aztán meg hétvégén megyünk Ausztriába a hegyekbe, remélem jó idő lesz, jó lesz kicsit kirándulni 8)

Addig is jó pocaknövesztgetést! :D

Kép
vickybabe
 
 


Datolya, megmértem a bandázst: fölül 37, alul 44, hossza 42 cm. Rugalmas pamut anyagból a legjobb (mint a sztreccses pamut fölsők anyaga, én cseles voltam, mert egy régi felsőm anyagából varrtam, így sokkal egyszerűbb és persze olcsóbb volt :wink: ). Azóta kaptam egy eredetit is, annak is kb ezek a méretei. A trapéz alak előnye szerintem, hogy felül is van tartása, nem csúszik le a pocidról már most sem. Később, ha majd pocakosodsz, akkor meg rugalmasan tágul :D

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok kismamik!
Bocsánat, hogy betolakodtam közétek, de van néhány szép téli kismamáknak való holmim! Mikor terhes lettem 55 kiló és 168 cm voltam, tehát a ruhák 36-38-asok! Egy kertész farmer(Mamma mia, eredeti ár 12.000ft), egy Esprit farmerszoknya(eredeti ára 17.000ft), egy babaházas barma kockás térdnadrág(eredeti ára 8.000ft), egy C&A-s fekete sportosabb 3/4-es naci(eredeti ára 5000ft), és egy fekete 3/4-es ujjú hosszú tunika, szintén C&A-s(eredeti ára 4000ft). Az összest odaadom 20.000 ft-ért. Ha valakit érdekel írjon privit, szívesen küldök képeket is!
Kép Kép Kép Kép Kép

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya
 
 


Csöre, Hanna: :oops: Ígérem, jövő hét szerdától teljes gőzzel nyaralunk, úgyhogy másfél hét szabi, hurrá! Azért riadtam meg kicsit, mert nem a vádlim fájt, ahogy szokott, hanem az az oldalsó nagy ín :cry: De majd akkor rendszeressé teszem a magnéziumot meg a kalcium pezsgőtabit.

Vickybabe: nem dolgozom év végéig, hanem október végéig (aztán majd meglátjuk,sikerül-e ebből faragni egy kicsit :lol: )
Babakocsit még nem rendeltünk, de a héten szerintem megtesszük, most hogy tutibiztos, hogy kisfiú, így nyugodt szívvel döntök a szín ügyben is. Ez lesz:
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1043

vagy ez

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1045

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok Kismamák!

Én is 2009 elején (dec-jan) fogok szülni, már régóta követem az oldalt, de csak most regisztráltam!
réka-jankó
 
 


Eperfagyi: drukk, de minden rendben lesz. :)

réka- jankó: üdv!

Nekem is szoríthattok, bár én csak 4D-sre megyek, de hátha kiderül a neme. ;) Szóval drukk, hátha növelem a potenciális kislányok számát. Vagy épp a fiúkét. :) Végülis a 2 közül az egyik tuti. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Petne: Gratulálok a kislányhoz:)

Picuranyu: Dr. Dubecz Dániel-hez járok. És január 30-nál szerintem előbb lesz meg a baba, mert császáros leszek és az min. 5 nap a kórházban, a dokim pedig 31-én elmegy 1 hónap szabira. Szerintem előtte meg lesz a baba... Lehet hogy találkozunk a kórházban?;) Te kihez jársz?

Mindenkinek szép napot!

Móni

csmoni
 
 


csmoni: :) A Dubecz nagyon jó doki. Először én is hozzá szerettem volna menni, aztán a Kondér doki lett belőle. :)
Mi 27-ére vagyunk kiírva, de a Kondér azt mondta, hogy ez február eleje is lehet majd, szóval elválik, de lehet, hogy összefutunk majd a kórházban. ;)
Vendég
 


Kata! Vickybabe írjátok meg priviben a posta címeteket meg a méretet és küldöm a mintát. Lefénymásolom hozzá a Burda magyarázatot is, de szerintem jobb ha én a saját szavaimmal mellékelek leírást:)
HA nem vagytok biztosak a méretben akkor egy mellbőséget meg egy csípőbőséget kérek, az alapján be tudom határozni. De ahogy elnéztem a képeiteket szerintem 36-38-as méretűek vagytok. A 40-es már elég nagy...

Igen Vickybabe lehet itthon kapni a Burdát egy pár éve...előtte csak német nyelvű volt, a sógornőm gyűjötte őket.

Szia Réka-Jankó! remélem legközelebb kicsit bővebben is írsz magadról :)

MA is 4-kor volt az ébresztő...megőrülök! Szerencsére gyorsan visszaaludt ellentétben velem...

nem tudom ki hogy van ezekkel a szakkönyvekkel,d e aki szereti ha van valami támpont annak ajánlani tudom majd a Suttogó könyveket! VAn bennük egy két igazán jó tanács, irányvonal.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Katuska, küldöm priviben a címet!
Nagyon tetszik az a tunika... :D Méretre jól belőttél, lehet, hogy a poci miatt inkább a 38-asban kellene gondolkozni :lol:
Én is megkaptama Suttogó könyvet, szoktam már olvasgatni, olyan okos dolgok vannak benne!
Réka-Jankó! Üdv köztünk! Gratula a babához!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Csöre, köszi a tanácsot, kipróbáltam, és sikerült. Hihetetlen, milyen egyszerű dolgok nem jutnak az eszembe, és hogy a babanet mire is jó :lol:

Kata, remélem, nem jött elő újra az izomgörcs. Pihenj sokat!

Réka-jankó, üdv itt!

Picuranyu, drukk az uhu-hoz!

Eparfagyi, majd gyere ám a hírekkel! Drukkolok Neked is!

Kép
petne
 
 


Sziasztok!

Réka-Jankó! Üdv itt! Írj magatokról.

Eperfagyi???

Picuranyu??? Mi volt az uh-on?

Csöre! Várlak a hírrel a dokitól.

Mi is ma voltunk dokinál. Zsebi jól van, szépen nő. :lol: Hallgattunk szívhangot is. Viszont, én le lettem tolva (ami jogos), többet kell pihennem. Szóval mától pihenés újra. Nincs ugri-bugri. Ezerrel nyomatom a Magnéziumot és Cordaflexet kaptam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata! Bocs, kihagytam, szuper a babakocsi. :)

Tapasztalt anyukák, kíváncsi lennék, milyen a jó babakocsi?
Illetve, amit a babakocsihoz adnak hordozót, amit lehet a kocsiban rögzíteni, szerintetek megfelel az új szabályoknak? Mert ha nem, akkor...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Mi nem rég jöttünk meg uh-ról!!!
Megint fantasztikus élmény volt!!!!! :-)
És.... KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
A méretei alapján 5 nappal idősebb!!! kb. 16 cm hosszú (CRL: 10 cm, bár ilyenkor már nem szokták mérni állítólag, de a kedvünkért lemérte a szonográfus).
Már most látszik, hogy akaratos baba lesz, mivel egész héten kértem őt, hogy mutassa meg magát és mocorogjon sokat, ezzel ellentétben először meg sem akart moccani, csak akkor volt hajlandó, amikor a szonográfus tanácsára elkezdtem csokit enni!!!! De még ekkor sem nagyon mutatta meg magát, a két lába közé tette a kezét!!!!!!!! Először 2D-s uh-n állapították meg, hogy kislány, utána egyszer sikerült elkapni 4d-n is széttett lábakkal.
De az is lehet, hogy meg van sértődve, mert bizony ma nem kapott valami finom kajákat.
Tegnap azt mondta a dokim, hogy a vizesedés miatt mostantól kezdve semmi só!!!! De szó szerint semmi!!!! Se főzéshez, se egy picit ízesíteni. Azt mondta, lehetőleg rá se nézzek!!!!
Hát.... nem lesz egyszerű!!!!!

Itt van az én kis drágám, az én édes kislányom:
Kép

Kép Most már maradjatok csendben! :-)

Kép
jandrea
 
 


Megjöttünk és kispasink lesz. :)

Kép

Amúgy nekeünk 4 nappal idősebbnek mondta a gép, mint anno a 12. heti UH-n.

Szóval, kispasi jól van, szégyellős, de nagyon mosolygós kis tündér. :)
Vendég
 


Itt vagyok csajok és előre is elnézést mindenkitől, de teljesen összeomlottam. FIÚ. Egész nap sírtam és nem tudom elfogadni. Azt hittem ezt az ajándékbabát azért kaptam, mert végre odafent megkegyelmeztek nekem és engedni akarták, hogy boldog legyek. Én már nem akartam gyereket, lemondtam róla. Egész életemben semmit nem akartam csak egy kislányt. Elhittem, hogy boldog lehetek. Gyűlölöm a pasikat. Soha nem is tudtam velük mit kezdeni és semmire nem tartom őket. Csak arra jók, hogy fájdalmat okozzanak a nőknek. Én a kislányommal sütit akartam sütni, ruhácskákat varrni, szalvétaképet készíteni és gyöngyöt fűzni. Nem pedig lövöldözni, autózni, focizni stb. Ja, és félpercenként megpróbálni elterelni a figyelmét, hogy a jobb keze is szabad legyen.......
MIndenkitől bocsi és tudom, hogy ez nem egészséges gondolkodás. Az lenne a csoda, ha egészséges lenne a lelkem azok után, amilyen szar életem volt. KÉREM VISSZA A KISLÁNYOMAT!!!! tavaly mindegy lett volna, mert két gyereket akartam, de már csak ez az egy lehet. Még nem volt az életemben egyetlen perc sem, hogy fiús anyukaként gondoltam volna magamra, vagy a páromra. Szembe tudnám köpni magam, de nem vagyok boldog. Nem ezt akartam. Most megyek és megnézem az uh felvételt a kislányomról. Hétfőn volt egy éve, hogy meghalt. Azóta nem tudtam megnézni, de most szeretném.
Léccci ne harapjátok le a fejemet, mert így is elég szarul érzem magam. (Ha ismernétek az életemet, akkor könnyebben érthetővé válna ez a férfiutálat.)

Jandrea
azt hiszem még soha életemben nem voltam annyira irigy, mint most Rád és a kislányodra
Vendég
 


Jandrea! Nagy gratula a nunishoz!!!!

Picuranyu! Itt is gratula a kiskukishoz!!!

Többiek?????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nyugi PIcuranyu hidd el nemsokára elfelejted a mostani érzéseket és nagyon fogsz örülni a fiadnak! AMikor megszületik, hálát adsz majd az égnek, hogy van egy egészséges gyermeked!
Annak idején én is kislányt akartam..nagyon. Pont így voltam, hogy a fene akar majd autózni lövöldözni...most meg méééég fiút akarok!!!!! De ha lány lesz az se baj:)
ALudj az egészre és ne ásd bele magad jobban a fájó emlékekbe. Soha nem fogod elfelejteni, de el kell tenned egy nagyon mély polcra magadban. Ez a kisfiú nem tehet arról, hogy meg fog születni. És Ti sem tehettek róla.
És igen is a kisfiúk is tudnak nagyon anyásak, bújósak, érzékenyek lenni akik szívesen segítenek az anyukájuknak!
katuska79
 
 


Hanna,örüök,hogy tetszik a kocsi :D Én már kapram tanácsokat Katuskától és Csörétől ,megerősítettek a jó választásban! :D
Jandrea! Gratula a kislánykához!!!
Picuranyu! Neked meg nagy gratula a kispasihoz!!!
Eperfagyi: nem tudom, mit mondjak. Nincs is jogom, nem is akarok véleményt alkotni, hisz nem ismerem a történteket. Tudom, más a helyzetem, de megértem a 'csalódottságot', hisz én is kislányra készültem, de most én vagyok a Földön a legboldogabb és imádom a kisfiam. Ne haragudj ezért rá, ő nem tehet róla és csak Ti vagytok neki az Apukájával, ő rátok van utalva, csak tőletek függ. Kérlek, hogy szeressétek őt! Én nem akarom leharapni a fejed, de ez a kicsi lény, benn a pocakodban számít rád, Te vagy az Anyukája!!! Ő nem egy férfi, ő a KISFIAD!
Most lehet rám haragudni, és nem egyetérteni velem, bizonyára annak is megvan az oka, háttere. Én, mint leendő fiús mami, csak azt szeretném, ha megbékélnél a helyzettel és elfogadnád, Ő a Tiéd egy egészséges gyönyörű fiúcska.
Ne haragudj, hogy ezt leírtam, de megragadott az elkeseredettséged. Nagy ölelés Neked a megnyugváshoz és hogy minél gyorsabban szeretettel gondolj a kis jövevényre!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Eperfagyi! Remélem, nem fogsz rám megharagudni, de amit írtál, kegyetlen!!!! Én ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
Gondolom, a pasid csinálta a kisbabádat. Hogyan, ha ennyire gyűlölöd??? Akkor valamire mégis csak jók a pasik.....
Elhiszem, hogy elvesztettél egy babát, én kettőt! DE ilyet soha nem írnék.
Örülök, hogy egészséges kisbabám lesz! Más összetenné a két kezét! Gondolkodj! És igen, én leharapom a fejed....

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata! Én is hasonlót néztem. Bár, csak nézem...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Szóval kicsit bővebben: 18.hétben vagyok, ma voltunk UH, és..... KISFIÚNK LESZ!!! :lol: Azért is regisztráltam tegnap mert tudtam hogy ma délután fontos dolog fog történni velünk és ezt szeretném megosztani, olyanokkal akik hasonló időben fognak szülni. ezenkívül minden renden a babával szépen fejlődik. :D
réka-jankó
 
 


Réka-Jankó! Gratula a kiskukishoz. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Szóval kicsit bővebben: 18.hétben vagyok, ma voltunk UH, és..... KISFIÚNK LESZ!!! :lol: Azért is regisztráltam tegnap mert tudtam hogy ma délután fontos dolog fog történni velünk és ezt szeretném megosztani, olyanokkal akik hasonló időben fognak szülni. ezenkívül minden renden a babával szépen fejlődik. :D
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára réka-jankó 2008.08.07 20:35-kor.
réka-jankó
 
 


Hanna! MÉG csak nézed :lol: Aztán pikk-pakk tologatod benne Zsebit :D
Milyen lenne már, ha többen rendelnénk tőlük 1 címre, postaköltség spórolás végett és akkor küldenének 15 babakocsit :lol: :lol: :lol:
Réka-Jankó nagy gtatula a kiskukishoz! Gyere majd gyakran eszmét cserélni :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Még átnézem ezt a honlapot. Nekem a másik tipusú tolókaros jön be ( a teli) . Nem tudom, mi az oka.
Ja, te leszel a topic babakocsi felelőse. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata, Katuska
Dehogy bántottál, tudom, hogy én bántok sokakat azzal, amit érzek. Azt is tudom, hogy igazad van és köszönöm mindenkinek, aki nem leharapja a fejem, hanem segíteni próbál.

Hanna
Nem egy babát veszítettem el...... Nekem sem az ölembe pottynt, hiszen több, mint 10 éve vártam a kislányomra.
Mindez a gyűlölet, amire rákérdezel 32 év eredménye és hidd el nagyon kemény. A férjem az egyetlen, akit tisztelek, de neki is van vaj a füle mögött rendesen. Erről értelemszerűen nem szeretnék egy világ előtt írni. Nem tudok mit kezdeni a fiúkkal, férfiakkal. Nem tudom megérteni a gondolkodásmódjukat. Nem értem miért kell hazudniuk, miért a farkuk az egyetlen szervük, amire gondolnak és miért csalják meg, alázzák meg azt, akit állítólag szeretnek. Még millió dolog van, amit nem értek.........
De leginkább attól rettegek, hogy ha nagyon szeretem, akkor megfojtom a szeretetemmel és anyuci pici fiát csinálok belőle (apám az anyjához ment haza és vele sétált kézenfogva az utcán. Anyámról mindenki azt hitte, hogy a szeretője, pedig a felesége volt 15 évig.) Ha meg próbálok távolságot tartani vele, hogy teret hagyjak neki, akkor nem érzi mennyire szeretem. Ezek a félelmek nem úgy alakulnak ki egy emberben, hogy reggel felkel és eszébe jut, higgyétek el, hogy ehhez nagyon sok fájdalmat meg kell élni, hogy ettől rettegjen valaki. Éppen ezért nézek a feladat elé ekkora félelemmel, mert nem tudom, hogy lehet ezt jól csinálni, hiszen még senkit nem láttam a közvetlen környezetemben, akiről példát vehetnék. Mindenki megnyugtatására írom, hogy én is érzem, nagy a baj, ezért írtam a védőnőnek, hogy ajánljon valakit, akivel beszélhetek erről és esetleg segíthet nekem mindennek a gyökerét feldolgozni.
Vendég
 


Bocsi, ez a régi nevem volt. Egy éve nem jártam bent, de ma egy sms miatt beléptem és ottfelejtettem magam. Elnézést érte.
Vendég
 


Eperfagyi, vagy Lexi... Inkább nem írok semmit.... Remélem a BMC-s topicba is beírtad ezt.... Csak szánalmat érzek.... :twisted:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok
Neharagudjatok,hogy ide pofatlankodom,En 2008 januar 14 en szultem kisfiamat es eletem legboldogabb napja volt es az a 9 honap is amit a pocimba toltott,csodalatos volt.Nagyon imadom ot.Ha segitsegre lenne szuksegetek valamiben szivesen allok a rendelkezesetekre.Elso babam.Es foleg elso babasoknak nem olyen szornyu a szules,hat legalabb nekem nem volt az Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Szia Marcsitita!

Gratula a kisfiadhoz! Köszönjük a segítséget. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna
Nem, nem írtam meg. Nem véletlenül választottam új nevet. Én megértelek Téged. és igazad is van
Vendég
 


Eperfagyi v. Lexi: nem tudok ezzel én sem mihez kezdeni. Ehhez segítségre van szükséged. Nem tisztem védeni Hannát, de csodálom a kitartásáért és azt az örömöt, amit most érez, semmi sem halványíthatja el! Így kell hozzáállni! Az, hogy a fiadat milyenné neveled, csak rajtad múlik. Nekem is van olyan tapasztalatom, ami miatt rühellhetném a férfi nemet, de olyan társat találtam, aki mellett megtanultam hinni bennük, hidd el, ők sem egyformák. A tanácsom, hgy próbálj meg továbblépni és elfogadni a helyzetet, ami adott, ne vágd magad alatt a fát!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


:idea:

Kép
réka-jankó
 
 


Hanna: szívesen leszek babakocsi felelős! :lol: Tényleg nézd meg a www.bimbomarket.it honlapot, biztos van teli tolókaros is, csak nem tudom a fantázianevét :oops:
Marcsitita: gratula a tündéri kisfiadhoz! Én, mint első babás, köszi a bátorítást, kicsit valóban parázok a szüléstől :oops: De bizti minden rendben lesz :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Ja, és Vickybabe-é a dicsőség, tőle tudom a címet :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata
Minden erőmmel ezen leszek, hidd el. És köszönöm!
Vendég
 


Eperfagyi! Részemről a téma lezárva.
Tedd össze a kezed, hogy van egy egészséges kisbabád a pocakodban! Hidd el, én még finoman fogalmaztam. A másik topicban nyársra raknának! És tanulj meg igazat írni.

Kata! :wink: A múltban nem élhet az ember. Örülni kell a mának és a jövőnek! 20 hét és babázunk!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


eperfagyi: véletlenül nem vezettél régebben egy blogot Lexi(itt egy szám volt) néven? Persze, ha nem szeretnél válaszolni, semmi probléma. Csak feltűnt a hasonlóság a neved és a történeted között. ...
Tudod, én is valahol arra számítottam, hogy Picur kislány lesz. Így ma, mikor megtudtuk, hogy kisfiú az első reakcióm a döbbenet volt, de amikor megláttam a mosolygós arcocskáját, úgy éreztem, hogy mindig is kisfiúra vágytam. ... Szóval valahol átérzem amit írtál, de valahol meg nem. Örülj annak, hogy egészséges, szépen fejlődök. Ő nem kérte, hogy megfoganhasson, nem tehet arról, hogy nem kislány, és ki van éhezve a szeretetedre. ... Most egy kicsit csalódott vagy, de hidd el alszol rá 1-2 napot és épp úgy fogsz neki örülni, mintha mindigis kisfiút szerettél volna. :)

Köszönöm a gratulációkat. :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: