Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Érdeklődnék,van -e köztetek olyan,aki,Dr Séra Péterhez jár,illetve nála szült?
Köszönöm a válaszokat.

Éva
v.éva
 
 


Sziasztok!

Köszi, Szandra, megkaptam a privit. Miért ti hol laktok? Mostmár jobban vagyok, állandóan fejek, és ma hajnalban már le is kellett megint fejnem, mert úgy feszült a cicim. Úgyh. most örülök újra. Lehet, hogy mostmár minden hónapban ez lesz, amikor megjön a menzeszem, de nem baj. Ha csak egy pár nap lesz ilyen, az még nem nagy ügy.
Hívlak majd Szandra, tök jó! Köszi a segítségedet.

Most járókát szeretnénk venni, az expresszen néztem néhányat, de mind ilyen kicsi? Ilyen 1nm körüliek vannak csak? Nektek milyen van???

Nnnna puszi, megyek tanulni. 19-én kresz vizsga. :shock:


Évi

Kép
evisan
 
 


Évi,

Nekünk a klasszikus négyzet alakú, farácsos járókánk volt. Használtan vettem a neten. 1x1 méteres. Szerintem tökéletesen elég a kicsi embereknek. Mindkét gyereket végigszolgálta, mindketten abban álltak fel:-) Most az unokatesóéknál van, és még mindig nincs semmi baja......

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 

 
 

Sziasztok!

Hajrá Évi, hajrá! Ne add fel, minden megy tovább a maga útján, csak így tovább! POZITÍV GONDOLKODÁS! Ügyi vagy!!!!
Nekünk 1 méter x 120 -as fajárókánk van, aminek három szintben lehet állítani a fekvő magasságát. Mi az Elefániban vettük anno, de a használtak is ugyanolyan jók. Ennél nagyobb már végképp nem kell, mert elég 1x1 is. Hidd el, kicsinek tűnik, de nem neked kell hanem a törpicúrnak, neki meg óriási. Ha már kicsi lesz neki, akkor meg úgyis már kinn akar mászkálni. Én az elején használtam, mivel nekünk tetőteres a ház, így amíg picike volt addig itt lenn aludt csak este vittük fel az ágyikójába. Most már, hogy csak egyszer alszik egy nap, így fenn van az emeleten a szobájában és ott alszik. Mi vágattunk a járókába egyszerű szivacsot és kész a nagyméretű kiságy. :lol: 8) Szóval szerintem felesleges venni nagyot, de ez csak az én véleményem/ tapasztalatom.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Sziasztok Csajok!

Szami!
Sajnálom a nyaralást, de szerintem is azért "csalódtál" a Kolping-ban, mert Szofi beteg lett, és nem tudtátok igazán élvezni a nyaralást. De azért remélem pihiztél is kicsit.

Évi!
Tényleg nem kicsi nekik az 1*1-es járóka, mi is kihasználtuk!!!! Nyugodtan vegyél egyet használtan, de mindenképpen fát, mert abban sokkal könnyebb nekik ülni, meg felállni!
És gratu a tejcihez! Látod, csak ügyesen, és fejni-szopi-fejni!

Judit!
Lassan célegyenesben a kégli! Grat az ovi-bölcsihez! Azért így is jó lesz, mégha nem is ezek voltak az első helyen!

Finike!
Azt én is hallottam, hogy a Szsztmiklósi Oázis király hely, 2 éve voltunk is már ott, jó volt. Ami még közel van, és állítólag nagyon szuperül megcsinálták, az Ráckevén a wellness fürdő. Oda még nyáron talán eljutunk.

V.Éva!
Sajna nem ismerem a dokidat.

Szandra!
Remélem már minden OK nálatok! Tami várja az ovit?

Nálunk minden rendben, már várom a nyaralásunkat, apa még mindig nem tudja, olyan izgi!!!!
Bence már nagyon várja az ovit, itt voltak barinőmék, 2 múlt a kislányuk, és úgy eljátszottak ezek ketten, hogy a hangjukat nem lehetett hallani egész nap. Hiányzik Bencének a gyerektársaság. Hugi még nem pálya, ő inkább zavarja egyenlőre.
Tényleg, mikor lesz olyan, hogy eljátszanak együtt?
Ja, és majd elfelejtettem Réka elkezdte a hisztit :twisted: Képes elvetni magát a földön, meg toporzékol.... Nem is tudom van-e valami köze Bencéhez.... 8)

Én már kezdek jobban lenni, bár még mindig elég ramaty a lelki állapotom, de majd csak helyre rázódok.
Ja, nektek nem is meséltem.... Sajnos Eszti beleesett abba az ominózus 1%-ba, amit a védőnőtől megtudtam nem is 1, hanem 2%. Igen, sikerült a spriál mellett, az ami másnak még normál állapotban is nehezen jön össze. Úgyhogy aug.1-én megműtöttek. Az egyetlen ami rohadtul bosszantott (persze azon kívül, hogy lelkileg túl kell vhogy tennem magam), hogy még így is el kellett mennem a családvédelmi szolgálathoz, kétszer is, és be kellett csengetnem egy csomó lóvét még pluszba. Az az igazság, hogy nem is csodálkozom ezek után, hogy fiatal lányok megszülik a gyermekeiket a wc-kben, meg fa alatt. Abszurd!

Röviden ennyi rólunk!

Többiek tessék írni, nehogy már megint vissza lassuljunk!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Eszti!
Nem semmi spirál mellett???!!! És nem terveztetek (gondolom nem most mert spirált rakattál) később harmadikat?
Nálunk a csajok akkor kezdtek együtt játszani mikor Edó másfél éves lett. Igaz két csaj lehet, hogy más mint egy fiú és egy lány de szerintem másfél év után már elkezdik.

Évi!
Megértelek! Én is nagyon szerettem volna nagy járókát, és ha lesz lehetőségem akkor fogok is venni ha...
Nekem a hatszögletű jött be, aminek ki lehet nyitni az ajtaját, főleg, hogy a Tami már sokszor bemászott Edóval simán játszani mikor az Edó is már tudott mászni.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok Lányok!


Finike! Már én is nagyon várom, hogy Nándi dumagép legyen! Most még mindenre mutogat és "hőget" ha fel akarja hívni a figyelmet. Néha már mondtam neki, hogy mondja rendesen mert nem értem. :) Nálunk a keresztlányomnak volt nagy kedvence Shrek. Kiváncsi leszek Nándi mint fog szeretni mert még mindig nem köti le a tévézés, bár talán már hosszabb ideig nézi a Jim-Jam-et mint mondjuk két hónappal ezelőtt.

Evisan! Kitartás szopi ügyileg!
Járókánk nekünk is van, de a hosszúkás (55 x110) hálós fajta. Kölcsönkaptuk a barátnőméktől. Azóta azt is hallottam, hogy azért nem jó a hálós mert a gyerek szemét rontja ha a hálót nézi. (??) Hát nem tudom ebben mi az igazság, de nálunk is Nándi inkább akkor volt benne mikor nem tudott még járni és pl. főznöm kellett. Amint megtanult járni, már nagyon unta volna a kis helyet.

Eszti! Tudom, hogy nem vigasztal de nekem egy kolleganőm esett teherbe már évtizedes gyógyszerszedés után. Ő állítólag - nekem azt mondta - hogy soha nem akart gyereket. Szinte egy napra voltunk kiírva vele szülni, de azóta nem találkoztunk mióta nem dolgozom. Állítólag elég jól belejött a babázásba pedig tényleg nagyon tiltakozott ellene és igazán csak a párja "kedvéért" tartotta meg - ha lehet ilyen mondani, írni...tenni, de aztán a helyükre kerültek a dolgok. Állítólag anyukájával nagyon rossz volt a viszonya és emiatt sem akart gyereket. Most pedig anyukája marad majd otthon a másfél éves gyerekével mert ő megy vissza dolgozni. Szóval van ilyen is, de a lényeg az, hogy ő is védekezett.

Egy kis jókedv csináló gyanánt rakok fel képet Nándiról.
Egy hete kapta ezt a fűnyírót, de most nagyon nagy sláger nálunk:

Kép

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Sziasztok!
Ismeri valaki a Jahn Ferenc Kórházban dr. Fekete Tamást? Tud valaki szülésznőt ajánlani nekem?
kelly
 
 


Eszti,

Drukkolok neked, hogy minél előbb feldolgozd ezt a dolgot. Nagyon meg tudlak érteni. Nem is tudom, mit csinálnék, ha most teherbe esnék. Nekem is spirál van fent. Egyik barátnőm világ életében kislányt szeretett volna. Ehhez képest született két kisfia, 21 hónap eltéréssel. Utána ő is a spirált válaszotta. Elkezdtek építkezni, két gyerekszobás házat terveztek, persze az utolsó fillérrig kiszámolt pénzzel. Elkezdett hízni, ezért elkezdett futni. 11 hetes volt, amikro kiderült, hogy megint babát vár. nem igazán volt idő dönteni, de végül megtartotta. 1 hónapig sírt, hogy nem is igazán szeretné ezt a manót. utána pedig hónapokig azért, mert lelkiismeret-furdalása volt. persze ő is fiú lett...ráadásul császárral, mert faros volt. több lányról is hallottam, hogy terhes lett spirállal. már kezdek félni...

A hiszti nekem is ismerős. Szonja naponta többször földhöz csapja magát, szó szerint, és toporzékol. Mivel nem nagyon foglalkozom vele, általában gyorsan abbahagyja.

Teszek fel egy-két képet, most készültek a nyaralás alatt.

Puszik.
Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!

Egyszerűen nincs időm hosszabban írni, pedig nagyon szeretnék! Majd talán vasárnap, mert hétvégére elhúzunk vidékre!

Kelly, a másik topicban írtam választ! A doktor urat ismerem, ő volt az orvosom. Kérdezz priviben mire vagy kíváncsi és válaszolok!
Ha őt akarod orvosnak, érdemes tőle megkérdezni, kit ajánl szülésznőnek, kivel szeret dolgozni! Bár a JF-ben a szülésznők egytől egyig szuperek! Senkivel nem fogsz mellé!

Judit, a manók zabálnivalók! Nagyon édesek!

Eszti, nagyon sajnálom! Kívánom, hogy sikerüljön túltenned magad a történteken! Ha bármiben segíthetek, csak szólj! Nem vagyunk messze egymástól! Csak elképzelni tudom mit érezhetsz most.

Mazsuzs, látom leendő vejem nagyon házias és nem fél a melótól! :D Imádnivaló!

Legyen mindenkinek nagyon szép 7végéje!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina
 
 


Sziasztok!

Eszti! nem semmi!!! nekem is spirálom van /hormonos/. Egyébként a sima spirállal már sokan jártak így!!! Nem csodálom, hogy nem vagy toppon!!! én félnék is megtartani, azért ilyenkor elég nagy a kockázat. unokatesóm járt így, Ők megtartották volna, de elkezdett vérezni és iszonyú fejfájása volt, ezért úgy döntöttek megszakítják a terhességet és még így is fizetnie kellett pedig már a vetélés is megindult. Ja neki ráadásul a doki le se tudta venni a spirált.

Judit! nagyon jók a képek. Imádom Szonjus "szigorú" pofiját. Ti mentek nyaralni?

Évi! Séra dokiról én már hallottam sztem vki járt hozzá itt a csajok közül vagy a másik fórumon, már nem tudom.

Finike! mi Bajára mentünk szombaton, hát Érdtől az M6 ig kb egy órát araszoltunk.

Szombaton Baján esküvőn voltunk. Nagyon jó volt. Johanna 3ig bulizott!!! Bulcsú aludt az autóban apukám meg szegény ücsörgött mellette.

Nem tud vki Tihanyban szállást? aug.19 és 20ai éjszakára kéne.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Sziasztok lányok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Aki ismeri, kérem írjon nekem akár priviben információkat Dr. Mikó Sándorról, milyen orvos, stb.? Az elérhetőségét is szeretném tudni.

Nagyon köszönöm előre is!

Üdv.
Fenci
fenci
 
 


sziasztok

Úgy néz ki lesz egy második babám. Az elsőt a Margit korházban szültem, de közben ide a közelbe költöztünk pesterzsébetre.
Kit tudtok javasolni? Van-e női szülészorvos a Janhn Ferencben és ha igen milyen, hogy lehet megtalálni?
Köszönöm a válaszotokat.
zamat
 
 


szia zamat gratula a babához!
egy női orvost biztos tudok aki vezet szüléseket a korházba de őt semmiképp nem ajánlom Szőczei Bea! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


huhhh de belassult a topic!!

na dobok néhány képet,hátha felpörögtök :)

gyerünk Csajok! friss képeket :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


mesi Lara már igazi kishölgyé érett már,gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!
szépen tud mosolyogni!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!
Tényleg kissé lelassultunk megint, de be kell tudnunk annak, hogy lassan vége a nyárnak, és mindenki próbálja még kihasználni a jóidőt, lassan itt az ovi, meg a suli...

Mesi!
Lara tényleg nagyon sokat változott, igazi kis hölgy!

Én javulgatok, szerencsére már a barnázás is elmúlt, most várom már nagyon a nyaralásunkat, remélem jó időnk lesz, és nem járunk olyan pórul, mint itthon Velencén.
Közben persze megy a meló ezerrel, hogy nyugodt szívvel mehessen el egy hétre, dehát ez van.

Szerencsére itthon minden rendben, gyerekek kicsapva a kertbe egész nap, illetve sokat megyünk anyuékhoz Szigethalomra, ott is bazi nagy kert, szóval jól elvannak.
Bence már várja az ovit, sőt már azt is mondtam neki, hogy szeptembertől, mikor kinyit az ovi már neki is lesz saját ágya odabent, és bent fog aludni a többiekkel ebéd után. Egyenlőre tetszik neki az ötlet, gondolom az első bentalvásig, mikor is felfogja ebéd után, hogy nem is megyek érte.... De sajnos ez van, egyszer ez is el kell kezdődjön. Olyan nagy már!!!!
És Réka is!!! Kell nekem egy pici babaaaaa! Jó, csak vicceltem, egyenlőre azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány 8) De mivel ez történt velünk bizony elgondolkoztunk Balázzsal, a mi lenne ha .... dolgon. Hát, majd meglátjuk!

Megyek, mert mesélnem kell az én nagy fiamnak!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Mesi!
Nagyon édes Lara baba. Ha jól látom pont ma fél éves, isten éltesse sokáig.

Fricky!
Az tök jó, hogy Bence várja az ovit, sajnos a Tami egyáltalán nem (vagyis ez valahol jó is), félek megint a hisztiktől de ezen is túl kell esni egyszer. Az szupi, hogy kezdesz te is jobban lenni. Elgondolkoztatok a harmadikon?? :D

Zamat!
Én nem ismerek női szülészt a JAF-ban sajnos.

Judit!
Édesek a manók nagyon. Hál istennek én még nem tudom az Edó részéről mi a hiszti mert még nem ajándékozott meg vele, de ami késik nem múlik alapon kicsit kevésbé sűrgetem az időt :wink: , főleg mert már nagyon szuper módon eljátszanak egymással és olyan hangosan kacagnak együtt, imádom ezt a korszakot.

Hexina!
Veletek mi újság? Hanna mekkora már? Képeket te is tehetnél fel.

Jó lenne lassan egy találkozót beiktatni még az ovik előtt, az utolsó héten. Mit szóltok?

Sid!
Johanna a sulit kezdi?

Szandra

szandrakiss
 
 


mi is mehetünk a talira? :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jó rég jöttem már megint. Hűűű, "hallom", hogy találkozó lenne? De jó, már nagyon fogom várni.

Eszti!
Nem semmi ami történt veled. :cry: Ez nagyon szomorú dolog, de ha kedvet kaptok mégis egy harmadik gyerkőchöz, akkor hajrá!!!



Én meg kedden (19-én vizsgázom KRESZ-ből). Biztos nagyon fogok izgulni. De egy csomót tanultam, úgy érzem, hogy 90%-ig tudom is már a szabályokat, úgyhogy szerintem minden ok lesz, de ha véletlenül megbukok, akkor sincs semmi. Majd a köv. sikerül.

Mit szóltok ehhez a rohasztó meleghez? Szegény babócámat úgy sajnáltam, egész nap meztelenül volt, le is fürösztöttem kétszer napközben hűvös vízben, de még így is olyan melege volt szerintem. Alig aludt egész nap. Most este is még 28 fok van a szobákban. Már betakarni sem merem, de egy textilpelenkát azért csak rá kell teríteni alváshoz. De úgy néz ki, most éjszaka jön egy kis enyhülés.

Most megyek, jó éjt, sziasztok:

Évi

Kép
evisan
 
 


Sziasztok!

Tényleg belassult a topik!

Eszti,
Örülök, hogy jobban érzed magad!!! Gondolom azért nehéz döntés volt, hogy emellett döntsetek...

Mesi,
Lara baba egy bűbáj... Az utolsó előtti képen amikor felnéz, az olyan mintha egy játékbaba lenne. Eszméletlen cuki!!!! Nagyon huncutúl mosolyog!!! :lol: :D

Tényleg jó lenne egy tali...

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Sziasztok!

Taliban mi is benne vagyunk. Utsóhéten már Johanna is itthon van.
Ma jött haza Siófokról, de vasárnap utazik vissza Tihanyba :lol: :oops: Bulcsú holnap megy mamáékhoz és kedden jön majd haza. Mi holnap megyünk billiárdozni a LUrdyba.

Mesi! nagyon jók a képek, merre voltatok?

Szandra! Igen Johanna kezdi a sulit idén. isitasi már megvan, füzetek és egyéb kellékek beszerezve, tankönyv majdcsak egyszer lesz, ebéd befizetve. sok pénz elköltve. és még kell venni íróasztalt székkel. :lol:

Mi már sajna nem megyünk nyaralni :cry:
Elvileg szept második hetétől dolgozom. Remélem még megkapom az első hetet szabinak.

hát röviden ennyi van velünk.

Fricky! örülök, hogy már kezdesz jobban lenni. Remélem mire hazajöttök nyaralásból addigra teljesen ki tudod pihenni magad!!!
Hajrá 3. gyerköc. Jó lenne együtt babázni!!! majd összehangoljuk, bár nálunk még apa teljesen elzárkózik az ötlettől.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Évi!
Én az Edót ilyen nyári dögmelegben úgy altattam, hogy vizes rongypelussal takartam be. Nagyon hamar el is tudott aludni, és sokat is aludt.

Finike!
Képzeld, mikor itt voltatok akkor elkeveredett a kulcsom, és azóta csak most lett meg. A kis büdös Edó bevihette a szobába játszani, már átkutattam az egész lakást és nem találtam erre ma kihozta a szobából és elkezdett vele rajzolni a tv-re. Baromira megúsztunk egy zárcserét.

Csajok, el kell mondanom, hogy Viki annyira gyönyörűségesen édes. Olyan vagány kiscsaj és milyen nagy már...!!!!!

Nitacska!
A találkozó az mindenkinek szól!!!!

szandrakiss
 
 


Ja, tényleg Mesi! De bunkó vagyok, hogy nem reagáltam a képekre, pedig mindet alaposan megnéztem a kislányodról. Nagyon édike Lara baba!!! :D
Élvezte a pancsit? Hol voltatok?
Istenkém, ő is már mennyit változott. Még legutoljára az újszülöttes képeire emlékszem.

Kép
evisan
 
 


Sid!
De jó, hogy írtál!!!!! Akkor Johanna biztos nagyon be van sózva a suli miatt, hogy ennyi szuper dolgot kapott. Kész anyagi csőd, nem semmi mennyi minden kell az elinduláshoz.

Akkor ez a nyár igencsak szuper volt a gyerekeknek, hogy ennyi helyen voltak.

Szeptemberben munka?? Ez nagyon rosszul hangzik? Egész naposak lesznek a manók az oviban/isiben?

Harmadik gyerkőc???? Akkor már többen is vagyunk jelentkezők??? Na szóljatok mert akkor én is lezsírozom apával. Bár mi kb 4 év múlva tervezzük.

Szandra

szandrakiss
 
 


Dobok fel Zsófiról egy képet:

Itt egy vidám baba: Kép

és egy kis kóla reklám:
Kép

Kép
evisan
 
 


Ja, meg van egy ilyen is (tök szereti, ha ilyet játszunk vele):

Kép

Kép
evisan
 
 


Sziasztok!

köszönjük a dícséreteket :lol:

Szandra!
köszi a köszöntőt! :D

Hajdúszoboszlón voltunk a szüleimmel. nagyon jó volt,szép helyen :lol: ha vkit érdekel a hely,ahol nyaraltunk,szívesen megadom a weboldal címét,mert nagyon jó hely és nem drága!

élvezte Lara a nyaralást is és a pancsit is :) persze néha kifáradt kicsit,de nagyon jól bírta..

Finike!
nemcsak úgy mosolyog,huncut is....de nagyon!! :wink: nekem azon a képen,olyan,mint egy kis bárány :)

Eszti!
remélem,hogy ez a nyaralás jól sikerül végre!

Évi!
Te sem panaszkodhatsz Zsófi baba is gyönyörű - és persze az összes topikos baba!! annyira édes,ahogy mosolyog :)

remélem,nem hagytam ki senkit :oops:

üdv mindenkinek!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


évi gyönyörű zsófi és ahogy nevet meglehet zabálni olyan édes!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!


Mesi, Évi!

Tündériek a lánykák, és mennyit nőttek!


Eszti!

Örülök, hogy jobban van a leleked! Nagyon nehéz lehetett ezen a herce-hurcán átmenni.

Syd!

Jó, hogy írtál. Nagyon izgalmas és eseménydús nyaruk lehetett a gyerekeknek. Nem irigyellek, a munka miatt.

Szandra!

Szerintem is jó lenne egy tali!


Ma három hete, hogy abba hagytuk teljesen a cicit. Engem nagyon meg viselt. Meg is sirattam, vége egy korszaknak.
A héten elkezdtem próbálkozni a szobatisztaságra szoktatással, de azt hiszem Szofi még nem érett rá. Telesen levettem róla a pelust csak alváshoz adtam vissza. Az első két napban még csak nem is zavarta, hogy bepisilt. Szerdától viszont szól ha már bent van a pisi vagy a kaki. Olyan mintha félne ettől az egésztől mert amikor érzi, hogy kellene akkor az ölembe kéredzkedik vagy hozzám bujik de WC-re nem nagyon akar menni. A bilitől pedig teljesen elzárkózik. Azt hiszem még adok egy hetet ennek az egésznek és közben konzultálok a védőnővel, de ha semmi nem változik akkor várok még vele.

Akkor egy pár sorban meg próbálok írni az "állapotomról". Nagyon nehéz meg fogalmazni. Március környékén kezdődött hirtelen rám törő szorongással. A legváratlanabb helyzetekben tör rám akkor is amikor látszólag semmi nem indokolta. Nagyon rossz érzés, kicsit olyan lehet mint amikor az embert elkapja a pánikroham aminek általában van tárgya vagy oka. Úgy érzem, hogy kimenekülnék a világból olyankor és nagyon tehetetlen vagyok. Ezen kivül állandó lelkiismeret furdalás gyötör Szofival szemben, hogy vajon jó anyukája vagyok és elég türelmes e. Ha valahova nélküle megyek akkor sem tudok felszabadulni mert a gombóc ott van a gyomromba a gondolataim pedig rajta járnak. Hamar elsírom magam és van úgy hogy a nevetés átmegy sírásba, illetve nagyon kimerült vagyok.
Biztos, hogy a hormonok is dolgoznak és a majd két évnyi alig alvás sem tett túl jót a dolognak. Hát nagy vonalakban ennyi. Remélem nem túl zavaros amit írtam, sajnos jobban nem tudtam megfogalmazni.

Bocsánat akinek most nem írtam, de sok puszi mindenkinek!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


szami semmiképpen ne erőltesd a dolgot!várj pár hetet!Mi is ugy vagyunk hogy bili ara rá se néz de a wc-be viszont pisil a drágám de ráűlni azt nem!Nem erőltetem!vagy csinálhatod hogy pelus helyett kisbugyit adsz rá!De ha nagyon ellenkezik pihentesd a dolgot majd megérik rá!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szami!
El is hiszem, hogy ki vagy merülve ennyi nem alvás után. De hidd el ez egyre jobb lesz. Az pedig teljesen természetes, hogy nem tudod elengedni Szofit, nem tudsz felhőtlenül szórakozni, ezt is meg kell tanulni neked (is). Ezzel mindenki így van szerintem. Uezt éltem meg mikor a Tamit vittem oviba előszőr, ráadásul ő még sírt is, hogy nem szeretne ott maradni így mégjobban lelkiismeret furdalásom volt.

Az pedig tuti, hogy nagyon jó anya vagy, figyelmes, kedves, türelmes. Minden idődet Szofinak szenteled, segíted maximálisan a fejlődését. Nem vagyunk tökéletesek, de minden nap megpróbálunk "egészséges" embereket nevelni belőlük és ezzel megtesszük a maximumot amit meg lehet tenni. Amiatt ne legyen rossz érzésed, hogy Szofi nélkül töltesz egy pár órát, van mikor nekik is jó más társasága, persze mikor megérkezel a nyakadba fog ugrani de nagy valószínüséggel addig míg nem látott nagyon jól elvolt azzal az emberrel akire rábíztad.

Szobatisztaság:
Egyénileg érnek, több mint valószínű Szofi még nem érett meg rá. A helyedben nem hagynám egész nap pelus nélkül hanem csak egy pár órára, azért mert ha nem szeretné a bilit akkor se tartsa vissza minden áron. Tami nekem 2 évesen (szinte már másfé évesen is) nappalra teljesen szobatiszta volt de Edó semmi hajlandóságot nem akar mutatni a bilibe pisilésre. Valamelyik nap is pucéran szaladgált mikor észreveszem, hogy egy nagy adag kaka ficcen ki a popóból amit már csak a lélek tartott a fenekén ráadásul a hete kitakarított szőnyegen állva, hát derekasan bevallom elkaptam röptiben :lol: , aztán gyorsan neki álltam kártyázni :wink: :lol: :lol: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Szami!
Megint csak Szandrához tudok csatlakozni. Hagyd a pelus dolgot, próbáld meg, hogy pelusban van egész nap, ha kell félóránként kérdezgesd, hogy nem kell pisilni/kakiklni, van pisi/kaki? Nálunk ami bevált a Nicsak ki beszélből a KLOTYÓMANÓ! Bence nagyon szerette megetetni, megitatni őt, hiszen ő is tudja, hogy enni inni jó dolog. Nálunk sem maradhat éhesen a klotyómanó :wink:

Depi... hát igen! Nem csodálom, hogy ki vagy merülve! De hidd el, közhely, de innentől rohamosan fog javulni a helyzet!
Az egyedül elmenetel miatt meg ne legyen lelki ismi furdalásod. Te mindent megteszel, maradéktalanul teljesíted anyai kötelességedet, és rád is rád fér egy kis kikapcsolódás! Főleg, hogy így hogy lesz Szofinak kistesója??? :lol: 8)

Mesi!
Tényleg remélem, hogy minden rendben lesz, végre tudunk is nyaralni egy kicsit! És mindjárt indulunk, már csak 10 nap!!!

Évi, Mesi!
De bunyesz vagyok, nem is dícsértem meg a csajokat, talán azért, mert nálunk itt a topikban természetes, hogy gyönyörű gyerekeink vannak :wink:

Szandra!
Nem zárkózunk el a 3ik gyermek elől, csak ez most túl korai lett volna! Ha lesz is, akkor is csak mikoor Bence már isi, Réka már oviba jár!

Most megyek, indulunk fel a Várba a mesterségek völgyére!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan szomorú vagyok! Az idős kutyusunk (mivel van két német juhászunk- egy fiatal és egy idős), aki már 14 éves nincs jól. :cry: :cry: :cry: :cry: Tegnap már kihívtam az állatorvost hozzá, de nincs jól. Kapott három injekciót. Az a gond, hogy neki már lassan leáll a mája, a veséje, prosztata nagyobbodása van, és az alap gond, hogy heredagananata van (ez már régóta). Most fehér habot öklendezik és nyüszög is közben. Nagyon ki van szegény. A pincelejáróban fekszik, és olyan szomorú. Kuruttyól a hasa, teljesen le van fogyva kb. 25 kg, pedig egy hatalmas németh juhász volt. Annyira sajnálom, úgy segítenék rajta, de nem tudok. Miskó épp biciklitúrán van (körbebiciklizi a Fertő tavat), és amíg ő haza nem jön én nem döntök semmiben (ha értitek mire gondolok). Kedden jön csak haza, remélem azért addig kibírja, bár ilyen rosszúl még nem láttam. Nagyon aggódom érte. Remélem reggelre jobban lesz. Holnap felhívom megint az állatorvost, hogy mi ez.
Bocsi, hogy nem babás téma, de ő is az egyik gyermekünk hisz 14 éve van a férjem mellett, ő a leghűségesebb és a leggyönyörűbb németh juhász, akit valaha láttam. Szóval bízom benne, hogy kibírja az éjszakát és reggelre jobban lesz.

Szami,
Teljesen Szandrával értek egyet!!!!!!!
Muszáj kikapcsolnod, különben tényleg begolyozól! Tessék többet elmenni, és tényleg jól érezni magad SZOFI NÉLKÜL!! Tudom, hogy nehéz, és rossz másra bízni, de hidd el minél többször mész el annál inkább tudsz majd lazítani. (na nem azt mondom, hogy minden hétvégén menj el valahova) Hidd el Szofinak is kell, hogy ne mindig az anyukájával legyen, tudom ez furán hangzik, de gondolj arra, mikor majd megy oviba. Nagyon nehéz lesz majd beszoktatnod, ha továbbra is ennyire kötődtök egymáshoz. Nincs nagymama akiben teljesen megbízol, és akit Szofi is szeret? Többször próbáld meg rábízni, Te meg menjél el a práoddal vagy barátokkal egy jót bólingozni, vagy moziba, mindegy csak terelje el a gondolataidat Szofiról. Persze úgyis fogsz Rá gondolni, hisz minden anyának eszébe jut, hogy most vajon mit csinálhat, de azért úgyis lehet csinálni, hogy közben azért jól érzed magad!
A szobatisztasággal én is várnék a Te helyedben, mivel nem olyan rég, volt a leválasztás és azért ez őt is megviselheti, így még egy nagy feladat.... nem biztos, hogy tud erre is figyelni. Ha érted mire gondolok! Nálunk Vikire hiába adok bugyit simán átpisil rajta, majd leveszi és eldobja. Ennyi. Nem zavarja, sőt még tocsog is benne. :? Ha kaka van akkor szól, mikor megszületett. Ez már valami. De azért én is várok még ezzel hisz ráér.
Az éjszakák mostantól pedig arra vannak, hogy ALUDJ!!! Azért ne legyél teljesen a gyermeked "rabja". Ezt nem szabad hagyni, mert az Szofinak sem biztos, hogy jó, meg neked sem. Biztosan érzi, hogy szereted, és hogy számíthad Rád! Nagyon jó anyuka vagy kétség sem fér hozzá, Szofi nem is kívánhatna jobbat!!!! Sok erőt kívánok, hogy megtaláld az egyensúlyt, ami legfőképp jó Szofinak és Neked!!!
Bocsi, hogy így belekotyogtam...

Jó éjszakát mindenkinek, megyek megnézem a kutyusunkat!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a kutyusunk mára már jobban van, már megugatta a postást is. :lol: :D Beadtam neki az antibiotikumot, meg a többi gyógyszert, lassan többet szed mint a szüleim, pedig náluk kész gyógyszertár van otthon. Remélem ezek segítenek neki, hogy jobban érezze magát. Úgy látszik, hogy az injekciók most kezdenek hatni. Olyan rossz volt látni, ahogy szenvedett. :cry: A fiatal kutyusunk is ott ült mellette és vigyázott rá, aggódott érte, olyan édes volt. Eddig 22 e Ft-ot költöttem kezelésre, gyógyszerre. Eszméletlen milyen drága, de ez van ha jól van tőle akkor én megveszem neki ami kell, hisz ő is családtag, neki is jár ennyi. Most minőségi kutyakaját kap (Darling stb.), mert ezekből talán több vitamin és ásványi anyag jut a szervezetébe, mert híznia kellene, nagyon sovány. Így várok, hogy mi lesz, hatnak e a gyógyszerek.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Helló Csajok!

Már egy hete itthon vagyunk, de annyi minden volt, hogy nem értem ide előbb, illetve a múlt héten többször is próbáltam jönni napközben, de akkor meg annyira lassú volt a babanet, hogy egyszerűen nem akart betöltődni az oldal. :?

A nyaralás jó sikerült, és most nem is fáradtam el annyira mint a múltkor. Asszem ez annak is köszönhető, hogy mindketten sokat okosodtak, sokkal többet megértettek, és nem kellett annyit rájuk szólni, mint az elmúlt alkalmakkor. :D

Mesi, Évi!
Gyönyörűek a csajok!

Mazsuzs!
Nándi igazán dolgos kispasi!

Judit!
Szonja a második képen annyira szép! Danca, pedig olyan huncut!

Eszti!
Sajnálom ami történt veled! Remélem az idő segít, hogy feldolgozd ezt az egészet.

Szami!
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal! Ne aggódj, nagyon jó anya vagy, és a jó anyukák mégjobban megérdemlik, hogy egy kicsit kikapcsoljanak. Neked is szükséged van arra, hogy egy kicsit törődj magaddal, hogy megnézz egy jó filmet, v. hogy kényeztesd magad egy jó masszázssal, vagy dumálj egy jót a barátnőkkel stb. Az pedig tényleg természetes, hogy közben eszedbe jut, hogy vajon mit csinál éppen akkor a kis tündérkéd. Biztos jól el van közben azzal, akire rábíztad.

Finike!
Örülök, hogy jobban van a kutyusotok!

Még néhány kép a törpikről:
Kép
img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1219062480.8381.jpg[/img]

Kép :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok!

Segítsetek légyszi!!! Táplálással kapcsolatos tanácstalanságom van. Zsófi ugyanis eddig csak szopott. Egy hete kezdtem el barackot adni neki. Ezzel semmi gond nincs, mert imádja. Csakhogy a tejem egyre kevesebb, pedig már szedek egy 6 ezer forintos kapszulát is, és ez a legrosszabb időszak, mert:
1. A tejem egyre kevesebb
2. Még nem eszik teljes adag főzelékeket, mert csak most szoktatom az új ízekhez
3. Ha szopik, nem tudom mennyit szopik, vagy állandóan üljek a mérleg előtt??? Vagyis pontosabban tudom, hogy keveseket eszik.
Habár eddig még nem fogyott, hanem hízott (1 hó alatt 30 dkg-t: ez nem sok).
Na de most eltértem a tárgytól, mert eredetileg nem is ezt akartam kérdezni.
Hanem:
Amikor ti elkezdtétek az elválasztást, hogyan kezdtétek??? A fő kérdés: Üveges bébikajákat (Hipp, Kecskeméti) vegyek neki, vagy inkább főzzek???
A főzéssel sincs gond, mert tök szívesen kotyvasztok neki, csak azzal az az egy bajom van, hogy bio zöldségből, gyümölcsökből szeretnék neki főzni, nem ilyen agyon műtrágyázott, permetezett, "felfújt" zöldségekből. De itt a környéken sehol sem tudok biopiacot.
Ha tudtok ti valahol Pestimre környékén, mondjátok légyszi!!!

Puszi, most megyek. Állandóan ezen parázok, hogy nehogy éhes legyen Zsófi. Mindig etetném.



Ma levizsgáztam Kreszből, SIKERÜLT! Úgy izgultam, mint állat. Majdnem felálltam, és kimentem a vizsgateremből, mert úgy éreztem, hogy elájulok, biztos volt vagy 200 a pulzusom.


Na puszi:
Évi

Kép
evisan
 
 


Évi!
Isten igazából a hozzátápi is gyerek függő dolog. A Tami nem ette meg amiket én készítettem, csak az üveges kajcsit, az Edó viszont gond nélkül nyomta már 8 hónaposan a szalonnát, lilahagymát és hozzá a kenyeret és nagyon szeretett mindent amit én főztem. Arra figyelj mindig, hogy ha adtál neki más kajcsit is utána is tedd cicire amíg lehet. Ne parázz a tej miatt. ÉS TEDD EL AZT A NYAMVADT MÉRLEGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak stresszeled magadat is vele, Zsófi is megérzi és a cici is, ne viccelj, egy 5 hónapos gyerek már szépen tudja, hogy mennyi kajcsi kell neki. Sőt!! Előbb jöhet a cici és csak a cici után adj neki mást enni (ha elfogadja a tiédet azt, ha a bébiétel jön be jobban akkor azt) így tuti nem marad éhes. Bízz magadban és az ösztöneidben. Ameddig lehet szopizzon mert annál egészségesebb nincs, a többi meg mehet már gyümölcsből.

Szandra

szandrakiss
 
 


Évi!
Szandra a mi kis szopitancsadónk :wink:
Minden úgy van, ahogy ő leírta.
Nálunk pl. én is elterveztem, hogy Bence csak az általam készített, ellenőrzött gazdától vásárolt termékekből kap főtt ételt. Hát, olyan keveset, amennyit ő eszik, nem tudsz főzni, akkor a maradékot lefagyaszthatod, az megint nem olyan, mint a friss. Az meg, hogy négy napig ugyanazt a kaját egye, nálunk nem vált be. Kétszer még csak-csak, de a harmadik alkalommal nem akart már belőle enni. Rékának meg gyakorlatilag mindegy, hogy mit adok, főtt, üveges, hideg, mindent megeszik.
A hízással ne törödj, amúgy is fél éves kor körül drasztikusan megáll a hízás, sokkal aktívabbak, változik az emésztésük is. Meg hát a sok látnivalótól nincs is idejük enni. Hidd el, ha éhes, tudni fogod!!!! Ne stresszelj! Azért, mert te úgy érzed, hogy kevés a tej, hidd el van a ciciben annyi, amennyi Zsófinak kell! Ha meg ne adj Isten tényleg fogyóban, akkor jöhet egy kicsit több főzi, gyümi, vagy ha akarod akár a tápszer is! Lassan fél éves a kiscsaj, gyönyörű, hogy eddig tudtad szoptatni! (Bence 3 hónap, Réka 6 hónap volt nekem)!!!!
Réka nekem a mai napig egy deci táppal kezdi a napot. Próbáltam tejjel v. teával kiváltani, egyik sem jött be. Kit érdekel, addig kapja a tápot reggel ébredés után, amíg igényli. Letojom, ha neki így jó!
Szóval egy szónak is száz a vége, ne idegeskedj, éhen nem fog pusztulni a lyány! Tudja ő, hogy mikor éhes, vagy maradt éhes!

Remélem sikerült megnyugtatnunk!

No para: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Évi,

Tényleg hallgass Szandrára, ő nagyon profi a témában :D
Nekem meggyőződésem, hogy ez is, mint minden más, gyerekfüggő. Dancával nagyon nehezen indult a szopi, kévőbb gond nélkül ment 10 hónapos koráig. Utána nagyon nehezen fogadta el a tápit. Szonja az első pertől tudta a dolgát, majd 4 hónapos korában egyszerűen elválasztotta magát. Egyik napról a másikra elkezdett egyre kevesebbet enni, pedig még lett volna mit. Egyik reggel egyszerűen kiköpte a cicit, és soha többet ne volt hajlandó szopizni. A tápszert is rögtön elfogadta. Nem kellett borogatni, kicsit lefejni a cicimet, egyszerűen elapasztotta.
A lényeg, hogy ne idegeskedj!
Hozzátáplálás: Danca csak az üvegeset ette meg, hiába főztem neki. Szonjának teljesen mindegy volt.

Adri,

Nagyon helyesek a törpék a medencében, nagyon sokat nőttek:)

A többi kicsi ember is tünemény:)
Finike,

Remélem, a kutyusnak nem kell sokat szenvednie :(

Szamikám,

Csak csatlakozni tudok a csajokhoz, már mindent leírtak!!!


Mikor lesz a találka?

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni Dr.Somogyi Lajos telefonszámát szeretném megtudni! Fontos lenne!
Köszönöm
süsü
 
 


Süsü!
Én sajnos nem ismerem.

Csajok!
Számot vetettem, arra gondoltam, hogy most találkozhatnánk a keresztúri játszóházban (????) és aug.25; 27, 29?? 25-e az hétfő és akkor egész nap 1000 ft a díj, mindegy mennyit vagyunk (akár egész nap). De mindenki jelezze melyik nap jó neki. Én lehet apát is viszem mert nekem mind a ketten másznak már fel az egekbe de akkor nem tudok veletek beszélgetni így apa lesz a bébiszitter :)

Sid!
Jól tudom???

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Lassan már egy hete nem ültem gép előtt, már kezdett hiányozni.
Közben itt is beindult az élet. Lassan vége a nyárnak....még pár hét!

Mesi! Annyira jó képeket raktál fel Laráról. Nekem az tetszik ahol rózsaszín pántos felsőben van és csak néz a hatalmas szemeivel. Gyönyörű!

Adra! Élvezték az ikrek a nyári fürdőzést. Ebből most ki is jutott nekik hiszen ha jól emlékszem a múltkor is hasonló témában voltak képek! Ilyenkor én is szeretnék gyerek lenni... :wink:
Egyébként ajánlom Nektek is a játékfűnyírót mert nekünk nagyon bejött és 1600.-Ft-ért vettem egy műanyagos boltban.

Szamikám! Szerintem sem gyötörd magad ilyen kérdésekkel, mert az hogy ilyen gondolatok foglalkoztatnak, már azt mutatja hogy jó anyuka vagy!
Néha pedig kell egy kis "szabadidő" a gyerek nélkül is, hiszen annál édesebb a találkozás!
Szobatisztaság: én is gondban vagyok, hiszen Nándi a tél végén fogja betölteni a két évet és már két és fél éves lesz mire nyár lesz. Nyáron azért könnyebb ezt elkezdeni mint télen a sok réteg ruhával. Szóval majd meglátjuk mi lesz, de nem kell erőltetni a dolgot. Egyszer csak azt vesszük majd észre, hogy nem kell több pelust vásárolni! :D

Evisan! Gratulálok a sikeres vizsgához! Ezek után akkor már mész vezetni az utcákra? Ez az autóvezetői tanfolyam helyileg nálatok zajlik? Ott is fogsz vezetni vagy Pestre is bementek majd?
Tetszik a "kóla-reklámos kép" Zsófival!!

Finike! Most olvasom hogy itt voltál Vecsésen? Akkor már csak egy ugrás még vagy 15 km és hozzánk is eljöhettél volna. Lett volna beszédtémánk azt hiszem.... :wink: És ezt nem csak utólag írtam, ha tényleg tudtam volna róla akkor meghívtalak volna egy csevegésre!

Szandra! Ha te vagy a szoptatási tanácsadónk akkor készülj fel, hogy esetleg a második gyereknél - ha lesz -, beköltözöl hozzánk te is egy napra és segítessz nekem! :wink: Hozhatod a lányokat is! :wink:

Süsü! Annyira ismeretlennek tünik a dokid neve, hogy még szerintem nem is hallottam róla. Itt dolgozik ő is a Jahnban?

Röviden ennyit, még van pár megírandó e-mailem.

Jó éjt mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Mazsuzs,

Ne izgulj, amiért Nándi esetleg csak két és fél évesen lesz szobatiszta. Danca novemberi. Én a második szülinapját követő áprilisban klezdtem el a leszoktatást a pelusról. Gyakorlatilag másfél hét alatt szobatiszta lett :lol:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok Lányok!


Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat. Nagyon aranyosak vagytok!
A szobatisztaságra szoktatással várok még, nem szeretném el kapkodni. Úgy érzem még nem elég érett rá, de egy próbát megért.


Szandra!
A talira nekünk a 25. lenne a legjobb. A 29 nekünk biztosan nem jó.


Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


Sziasztok!

Aug. 25? Az már mindjárt itt van.

Autóvezetés? Ja, köszi, levizsgáztam, de hogy hol fogok vezetni, még nem tudom. Az elméletet más oktatta, mint aki a gyakorlatot fogja. Ez egy kicsi autósiskola itt Gyálon, ketten vezetik, és az elméleti oktatás úgy zajlott, hogy a tanár bácsi mindenkihez kijár. Szval nem kellett elmenni, padba beülni, táblára rajzolni, stb. A többi része majd valami nagy hodály autóban lesz, valami nagy opel. Tök jól fogok benne kinézni, mert én pici vagyok, és kívülről majd úgy fogok kinézni, szerintem sokan röhögőgörcsöt kapnak majd, hogy ugye úgy előre kell majd húznom az ülést, hogy sztem az ablak közepén fogok ülni. :oops:

Tegnap voltunk anyósoméknál. Ők a Határ úti metróhoz laknak közel: IX. kerület. Ott, a Határ út és Pöttyös utca között van egy olyan szuper játszótér, hogy az nem semmi. Sőt nem is egy játszótér, hanem több. Olyan tuti játékok vannak ott!!!!!!! Mondom, de jó lenne ott lakni. Van egy futópálya is, mellette szoktak tornázni, és eszméletlen szuper az a játszótér. És olyan fantasztikus kis ivókutak is vannak ott, ilyen nyomógombos, aminél időre befejeződik a vízcsorgás. Lementünk oda sétálni Zsófival és a férjemmel, és rögtön három anyukával is szóba elegyedtem. Mondom a férjemnek, hogy á.... ezen a szar Gyálon meg semmi nincs. Nem ismerek senkit, egy pici gagyi játszótér van, azt kész. Annyira szar hely ez a Gyál, hogy az nem is igaz. Úgyhogy képzeljétek, eldöntöttem, hogy addig nem nyugszom, amíg oda nem tudunk költözni. Akár albérletbe is. Most egy kertesházban lakunk, ami a szüleimé, de komolyan mondom, inkább beköltözök ott a lakótelepen egy másfél szobás kis lakásba, de ott az a csodás park, ami mindenért kárpótol. Legalább anyáméktól is megszabadulnék, mert nagyon elegem van már belőlük.
És olyan aranyosak voltak az anyukák, akikkel beszéltem. Mondták, hogy menjek is minél többet oda, mert olyan szupi kis társaság van itt, hogy mindenki mindenkivel megbeszéli a gyerekkel kapcsolatos dolgait. Hát, mint mi itt a neten.

Na megyek, puszi:
Évi

Kép
evisan
 
 


Helló Csajok!

Bocsi, hogy már megint csak röviden:

Mi holnap megint elpályázunk egy pár napra :D , így a talin sajna nem tudunk ott lenni :cry:
Még nem tudom meddig maradunk, és mivel rokonokhoz megyünk, akár a jövő hét végéig ott lehetünk.

Tegnap volt szerencsém személyesen is találkozni Mesi Lara babájával! Komolyan mondom, tündéri a kiscsajszi! :D

Évi!
Gratulálok a sikeres vizsgához!
Szerintem is hallgass Szandrára, ő tényleg profi a témában!

Mazsuzs!
A törpiknek Anyósom telkén van fűnyíró, és babakocsi is. Találd ki melyik törpi melyikkel játszik! Naná, hogy Zéti babakocsizik állandóan, Zsófi pedig füvet nyír ezerrel! :)

Most mennem kell, elnézést, hogy nem mindenkinek írtam, de nagyban csomagolok!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok Csajok!
Sajna nekünk a tali most nem lesz jó, szerdán indulunk Török Riviérára 1 hétre.
Megmondtam apának, hogy ez a 30ik szülinapi ajándéka, és nagyon-nagyon örült. Még soha életében nem repült! Teljesen fel van dobva.
Hát kíváncsi leszek, hogy a törpék hogy bírják majd a 2,5 órás utat, de ha szerencsénk lesz, Réka végig fogja aludni, mert este megyünk.
Ja, képzeljétek Rékának kijött a 9ik foga, de nem ám szemfog, neeeemm! A bal alsó első rágófog :shock:

Adra!
Nálunk is Bence játszik a babakocsival, Réka meg Bence autóival. De azért nem reménytelen a helyzet, néha hugi is babázik...

Mazuzs, Szami!
Tényleg nem kell kapkodni, nagyon helyesen teszitek, ha még vártok picit. Aztán ahogy Judit is mondta, meglátjátok, egy-két hét alatt szobatiszták lesznek. Bence szintén ahogy Danca, gyakorlatilag rögtön a legelején már az éjszakai pelus is lekerült. Talán ha 5ször pisilt be, akkor sokat mondok. Szóval nyugi, senki nem maradt pelenkás 8)

Évi!
Grat a kresz vizsgához, lehet menni vezetni :wink: És akkor sokkal mobilabbak lesztek Zsófival.

pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Haza jöttünk Balcsiról. Szuper volt, meg kell mondanom öregszem mert egyre jobban szeretem a nagy családi összeröfiket :) .

Úgy veszem észre nagyon sokan nem értek rá a hétfői bulira, akkor inkább toljuk el egy kicsit mert így nagyon foghíjas lenne a csapat. Mit szóltok?

Évi!
Gratu, gratu!!!!!! Ügyes vagy, a vezetés meg simán menni fog!!!

Eszti!
Jó nyaralást kívánok nektek, sok fényképpel térjetek haza!!
Ja, Réka tudja a nagykönyvet :wink: :lol: , ugyanis aszerint előbb jönnek a kisrágók és utána a szemfog!! :)

Megyek mert kell mosnom egy csomót, mint ha egy hétig nyaraltunk volna :roll: :lol: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Hű, mondom, gyorsan benézek hozzátok, nehogy lemaradjak a taliról. De akkor jó, szval elhalasztódik.

Ja, köszi, hál'isten a kresz sikerült, hát igen, akkor már könnyebben tudunk mozogni ide-oda Zsófival. Így is: nem is tudom, kit fogok megkérni, hogy vigyen el minket a talira, a férjem állandóan dolgozik, aztán ha hazajön, akkor meg pihenni szeretne, és nem szereti ha akkor külön programokat szervezek neki, szóval ezért kell a jogsi, nagyon utálok már függeni másoktól.

Eszti,
Jó nyaralást!


Sziasztok:
Évi

Kép
evisan
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?