Új privát üzeneted érkezett!

Ja és még egy jó hír az aranyérrel küzdőknek: nekem szülés óta teljesen visszahúzódott! Úgyhogy titeket sem fog már sokáig idegesíteni.

KépKép
jazmin2005

Cs-andi, én 158 cm alacsony :D vagyok és 105 cm a pocakom, de erre is mindenki azt mondta, hogy jézusom milyen nagy. Szóval igaz, hogy le kell tojni, hogy mit mondanak, mert mindenki akkora gömböcöt növeszt, amekkora kell a babának. Nem nagyobbat, nem kisebbet.

szuszu

Sziasztok lányok!! :)

Micsoda babazápor volt itt, amíg nem voltam. Úgy látszik a front ismét hatással volt. :D

Minden bébinek és mamának tiszta szívből gratulálunk!! Nagyon vigyázzatok Magatokra! :)

Nagyon édesek a képek a babákról, hihetetlen, hogy újszülöttek! :)

Még augusztus közepe sincs, de már majdnem mindenki megszült...hogy is van ez? :D

Aki még egyben van, annak kitartás, kitartás, kitartás!!! Hamarosan jön a melegfront, az nálunk bejött!! :)

k.a.t.i.c.a

Katica, jól vagytok :?:

yuyu79

Julcsi, köszönjük szépen, nagyon jól. Továbbra is csak eszünk, alszunk és nagyokat rakunk a pelusba. :lol: Tegnap voltunk egy hatalmasat sétálni, akkorát aludt a drágánk. Klassz hűvös idő volt estefelé, olyan jól esett mindegyikőnknek. :)

Te hogy bírod még? Bár ez lehet buta kérdés volt... Szorítunk majd Neked, hogy minden a legnagyobb rendben menjen! :)

Teszek fel pár friss képet, mert nem tudom legközelebb mikor jutok gép elé megint. :)

Ez a kedvenc képem, maga a megtestesült nyugalom. :D
Kép

Mit nekem zokni?? :D
Kép

Ahogy apa mondaná: "büdösbogár üzemmódban van Mütyürke"! :D:D
Kép

k.a.t.i.c.a

Jaj de érde, meg kell zabálni :D Hány kiló most? Minden rendben a szopizással?

yuyu79

Katica!elolvadok a kismanókától!! :P
Vendég

Köszi hogy szorítotok, Katica! Egész hjól bírom még, de kezdek türelmetlen lenni :roll: Jó lenne tudni, mennyi van még vissza :wink:

yuyu79

Köszönjük a bókokat! :)

Ma este lesz a mérlegelés, de szerintem úgy 2800-2900 gramm körül. Heti 250-300 gramm-ot hízunk. Kétszeresét annak, amit az ekkora babák szoktak. :D A szopizás jól megy, pont annyi tejem van, amennyi a babának elég, szerencsére. Remélem még sokáig lesz is! :)

k.a.t.i.c.a

Julcsi, szerintem a közelgő nagy melegfront majd rásegít. :wink:

k.a.t.i.c.a

sziasztok!

Látom már andikám irta mi van. Hát semmi jó hír a párom balkezes és pont a bal alkarjában lévő két csont tört el 3helyen úgyhogy délután műtik kap lemezt bele és és csavarokat. Most értem tőle haza nem maradtam ott mert ez a János kórház egy putri hely, nem mertem ott maradni. Szerencsére nagyobb baj nincs, és mindenki ezzel nyugtat hogy örüljek hogy ennyivel megúszta csak épp abban nem gondol bele hogy fog segiteni nekem a szülésnél és hogy fogja felvenni egy kézzel az újszülött kisfiát és most is sírok mert nem birom visszafolytani holott nyugtatom magam nehogy most emiatt megszüljek mert most nem lehet. És fáj ez az egész !!!!!! Úgyhogy most egy pár napra kimenőt kérek tőletek eltünök ha olyannom van ugyis feljövök. A köcsög vénemberektől meg elvenném a jogositványt hogy sz@rnak használni a tükröt!! Pedig a párom se száguldozik mert ő sofőrként dolgozik és tudja milyen ez az egész.

Ha valaki szülni megy én azért drukkolok!!!

Vigyázzatok magatokra !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi ne idekeskedj !n
em szabad!!GONDOLJ ARRA, HOGY MICSODA SZERENCSE, HOGY ENNYIVELMEGÚSZTA !!AMILYEN IDIÓTÁN VEZETNEK EGYESEK SOKKAL ROSSZABBÚL IS JÁRHATOTT VOLNA :!: :!: :!: :!:
ha megszegecselik akkor az azért jó mert sokkal hamarabb és jól fog összeforrni a csontja!!és hamar ölelgetheti kétkézzel a kiscsaládját :!: :!: és pár napmúlva már nem is fog neki fájni és talán mégis tud neked segíteni valahogy, biztosan ô is ezt akarja!!KITARTÁS!!
Vendég

és ne tûnj el ,mert jobb kibeszélni magadból ami bánt mint belül ôrlôdni... :wink: segítünk amiben tudunk
Vendég

Mecsi, sajnálom, de nyugodj meg és tarts ki, nemtudom úgy sem változtatni a történteken... tudom ,ez nem vigasztal, de gondolj Áronkádra :!: A szülés után lesz valaki a családból, aki tudni segíteni, ha kell? Remélem igen, és akkor nem lesz semmi gond ;-)

yuyu79

bocs a hibákért...

yuyu79

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, csak pár sort szúrnék be, ha valakit érdekel priviben kerssen nyugodtan :)

Eladó az alábbi szék:

Fisher Price Baby Gear 2az1ben deluxe pihenőszék
Jellemzői:

* 18 kg-ig használható
* háttámlája 2 fokozatban dönthető
* játszóállvánnyal( levehető)
* játékokkal
* 3 pontos biztonsági övvel
* vidám színes huzattal
* huzata 30 fokon gépben mosható
* rezgő funkcióval
* könnyen összecsukható
* újszülött kortól használható
* 2 db gombelem (tartozék)
* 1 db góliát elemmel működik( nem tartozék)
* közkedvelt Baby Gear termék

1 hónapja vásároltam, kb. 5x10 percet használtuk összesen, de kaptunk most egy hintásat, így ettől megválnék hely hiányában!
Nagyon szép, színes, ötletes kis szék, lányom nagyon szerette! 1 év garancia van rá, és az eladó üzlet cseregaranciát is vállalt rá! Doboza is megvan még!
Személyesen is átvehető a XI. kerületben, de érdeklődj erről, mert a közelbe még kocsival is eltudom vinni, hogy ne kelljen egy vagyont költeni postára! :)

Kép Kép
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mecsi!
ne keseredj el annyira! Tényleg történhetett volna sokkal rosszabb is!!!! És hidd el, biztos tud majd segíteni neked, csak majd kicsit másképp.

Az én uram most hívott, hogy lekéste a gépet, mert elütött egy szekeret :shock: Kissé kiakadtam rajta, helyszíni bírság, majd a javítás x %-át is ki kell fizetni, és szegény lónak is megsérült a lába :( Zajlik az élet, majd valamikor éjjel jön meg, ráadásul tök fáradt, meg ideges. Úgyhogy aggódhatok még ez miatt is...Ja, a gyerekem meg idegbeteg, nem fogad szót, de annyira nem, hogy a legújabb játéka, hogy elszalad, és lemegy az úttestre...Katasztrófális a helyzet. Éppen most is felesel :cry:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Mecsi! Kitartás! Együttérzek veled, én párom is motorral közlekedik, és a félsz mindig itt van. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy kész szerencse, hogy kéztörés lett a vége! :(

Úgy néz ki ma valamilyen negatív energia kering. Hrk, Te is próbálj meg egy nagy levegőt venni. Tudom, könnyű mondani! Holnapra elmúlik minden rossz!! Sok sok ölelés Neked és Mecsinek is!

rizsimami

Próbálok nektek egy kis pozitív energiát sugázoni, mert ma nálunk olyan nyugisan, kellemesen telik a nap.

Mecsi, nemsokára te is szebb színben látod majd a világot. Párod hamar meggyógyul majd! Te pedig próbálj megnyugodni addig is.

Rita, Zalán biztosan a idegességedet tükrözi vissza, nagyon érzékenyek ezek a kölykök az anyukák hangulatára. Vegyél egy nagy levegőt és próbálj meg te is nyugodtabban beszélni vele.
Vendég

Rizsimami,
Köszi a bíztatást! Ránk fér...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Mecsi, Rita - kitartast nektek - nem lesz semmi baj, probaljatok megnyugodni!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Megérkeztem a nagy túrából!

Először is, Mecsi, próbálj meg megnyugodni, és csak arra gondolj, hogy párod pikk-pakk felépül, mert ő is segíteni szeretne Neked/Nektek!

Rita, Neked is kitartást, biztosan nem kési le apa a szülést, és minden jóra fordul!

Boni, nagyon kis cukor a kisfiad! És milyen szuper gyors szülésed volt! Várjuk a beszámolót majd!

Aprooékról semmi hír!? Lehet, hogy üzizek neki... Kicsit aggódom, hogy még nem jelentkezett be! Pedig azt mondta, hogy kedden hazajöhetnek! Remélem, hogy csak sok a tennivaló! ;)

Nekem nagyon nagy a hasam cm-ben (123 fölött van már), viszont kinézetre nem nagy, sőt! Inkább az alapvető duciságomtól nagyobb a körméretem! :S

A túlhordással kapcsolatban, nekem ma pont azt mondta a doki, hogy az első uh-kat veszik inkább alapul, mert az biztosabb, mint a számítást! Így nekem, ma kicsit lehangoló dolgokat mondtak! :( Mert már be vagyok sózva... Rákérdeztem, hogy meddig várunk max., ha nem indul be a szülés magától, erre azt mondta, hogy szeptember első hetéig! :( Mivel az első két uh alapján csak aug. 26-30 között esedékes a babó! Arról nem is beszélve, hogy nem is mindig volt peteérésem, ciklusom pedig volt 17 és 39 napos is, szóval erre varjon gombot valaki!

Úgyhogy én még bőven ráérek erre a szüléses dologra! Csajok! Nyákdugóm helyén, NST-n max. 20-as méhtevékenység, és minden leletem negatív, szóval Beni is tök jól elvan bent a pocakban! Lehet Csenge, hogy én leszek az utolsó mohikán!? :)

Na mindegy, annak végülis örülök, hogy minden okés, csak ne lenne ilyen nehéz a vége... A vízesedésre pedig annyit mondott, hogy igyak sokat, 3-4 liter vízet egy nap, mert az kell, és ez nálam nem a toxémia miatt van, hanem a terhességi hormonok játtszák a főszerepet benne...

Ez van!

Babaképeket, szüléstörténeteket várjuk továbbra is!

sophie27

Nagyon köszönöm lányok, nagyon jól esik. Most sikerült letennem aludni Zalánt, úgyhogy kicsit nyugi van. Csak el ne kiabáljam :)

Zsófi,
tudom, hogy nem könnyű a várakozás, de Beni baba úgyis tudja, hogy mikor kell kibújnia :wink:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita! Nálunk is hasonló a helyzet. Épp apa borult ki, hogy mi lett az ő kislányával. Majd kialakulnak a dolgok remélem. Én is próbálok sokkal türelmesebb lenni.

KépKép
jazmin2005

Jázmin,
Képzeld Zalán már kb. egy hete kisbabásat játszik, mászik, sír, cict kér stb. Most még bírom, de mi lesz később? Ja, és olyan mocskosakat káromkodik, pedig a múltkor már olyan szépen abbahagyta. Az a legrosszabb, hogy én vagyok türelmetlen, gőzöm sincs mi lesz két gyerekkel????

Csajok,
ma nem szül senki?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Zsófi, az nem semmi... Akkor lehet hogy tényleg szeptemberi leszel. Lehet hogy van még majdnem egy hónapod :roll: :roll: Nem irigyellek... Bár nem tudom még, nekem mit mond majd a doki, de szerintem aug. 20-nál nem húzhatom tovább sehogy sem...

Rita, Andi, nem lehet könnyű nektek, de tartsatok ki, aztán biztos könnyebb lesz, ahogy belerázódtok, meg a tesó is hozzászokik a kistesóhoz :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Nagyon gratulálok az újdonsült anyukáknak és babáiknak, megint jó kis babahullám jött, nagyon örülök, hogy mindenki jól van.

Mi kezdünk belejönni végre a szopizásba, mai mérés szerint 2900 gramm Lili, úgyhogy jócskán szedett már fel magára. De még mindig nagyon pici, minden ruhácskája lötyög rajta, nekünk az újszülött méret még vagy két hónapig jó lesz, ha van valakinél felesleg mi is szívesen átvesszük, pláne, ha nagyon kicsi méret, vékony fajta.
Tegnap este csaptunk nagy fürdést, hatalmas habpartit, teszek fel képeket, szerintem zabálnivalóan édes :)
Nem olvasgattam végig amit írtatok, csak végig futottam, olyan termékeny a csapat, de mindenkinek nagy puszit küldök, a még egyben anyuknak kitartás, a babásoknak meg sok tejcsit és alvást :)

Kép Kép

KépKép
columbine

jól megfogyatkoztunk csajok és mindez a szaporulat miatt :? :?
lassal remélem én is lelécelek végre :wink:
Vendég

Lilikétôl is elolvadok!!én minden babát imádok :D
Vendég

Lilikétôl is elolvadok!!én minden babát imádok :D
Vendég

Kaptam új képeket Boni Zsigijéről, csatolok 1et Nektek: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziazstok!

Gratulálok a friss anyukáknak!

Nálunk is bolond a helyzet, éjszaka tök rosszul voltam, erre kiderült,h drága gyermekem megfordult, faros lett.... :roll: :shock: mondta a doki,h ha nem fordul vissza akkor császár....
Amúgy minden zárt stbstb
Az uram is olyan bolond, legszívesebben csak bőgnék....mondta,h elege van,h folyot vizsgálatokra kell járkállni és semmi nem változik, mikor szülök már meg....na akkor én mit mondjak.... ezt még cifrázta is egyéb bolondságokkal....

Mecsi fel a fejjel! Meggyógyul hamar a férjed és tud majd segíteni neked...

Holnap majd benézek mizujs...
makadu

Sziasztok!

Jaj de édi a sok picuri!

Hát mi is gyarapszunk, kicsit tanácstalan vagyok, mert képzeljétek ez a csaj ma este 90-et szopizott, hú már az 50-ért is leszúrt a védőnéni. Nem tudom lehet, hogy a meleg miatt? Ez nagyon sok! De ha leveszem a ciciről akkor nem alszik el utánna, ugyan édesen nézelődik, de 1 óra múlva megint enni kér! Kis kövér babunk lesz! Szerintetek ne méregessem és egyen amennyit eszik, vagy vegyem le a ciciről?

Ja és a kajcsi terméseként akkorát, de akkorát fo....tt, és persze egyedül voltam itthon, be kellett raknom a csap alá, meg a matraca is olyan lett! Úgyhogy illik rá a szaros tarkó indián név! :)

Jó éjt mindenkinek! Aki szeretne szüljön, aki nem az ne!

Ritus

Kép
rituspoc

istvános anyukák! az anyakönyvi kivonatot megkaptátok amikor jöttetek haza vagy vissza kellett menni érte?
makadu

én ma ahányszor pisilni voltam találkoztam egy jókora adag nyákdugóval ezekszerint folyamatosan tágulok?ugye?
dokibácsi berendelt ctg-re és vizsgálatra is még, bár nem bánnám ha nem ismételné meg a tegnapi vizsgálatot mert nem élveztem :roll:
én mostmár a magzatvizet várom és fürkészem a pocakomból kiszûrôdô hangokat, hátha meghallom a ha reped a burok :wink:
most jól eltünt mindenki, de azért majd gondoljatok rám :!: :!:
zsigababa is gyönyörû :!: :!:

ritus!szerintem ne méregesd mert csak aggodalomra ad okot. annyi tejci termelôdik amennyire a picinek szüksége van és gondolom neki sem egyforma minden napja.és ebben a melegben neki is több folyadék kell és át is szalad rajta elmondásodból ami már nem kell... :D
úgy vagyunk kitalálva meg a cici is meg a tejci is, hogy a lehetô legjobban igazodjon a baba igényeihez...szerintem te tudod/érzed a legjobban, hogy mi a jó nektek!! :wink:
Vendég

Igen, szerintem is minden napja más, de az biztos, hogy ezután a 90 után mozdulatlanul alszik! olyan szép! :)

Képzeljétek az előbb elkapoot a röhögés: tusoltam és lenéztem, nézem, hogy milyen hajszál áll ki a cicimből, hát nem hajszál, hanem tejci spriccelt! Úgy elkezdtem röhögni, olyan mint mikor a slagot kilyukasztják és tűhegynyi lyukon spriccel a víz. Elképzeltem, hogy babunak szopizni sem kell, csak kinyitja a száját! :)

Bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, de most nekem ez a történés mára!

CS-andi, akkor már közeledsz Csenge babához nagyon :)

Jó éjt
Ritus

Kép
rituspoc

Ritus, és azért se aggódj a kajcsi miatt, mert mindenhol azt olvasom, hogy egyedül az anyatejjel nem tudod túletetni a bébit! ;)

Cs-andi, én szorítok! ;) Most még nem tudok aludni, úgyhogy addig biztosan ezerrel megy a drukk, de lehet, hogy álmomban is menni fog, majd holnap reggel kiderül!? ;)

Ági, kis tündérlánykád nagyon jó fej ebben a habparty-ban! :D

sophie27

Cs-Andi, akkor hajrá! Te is itt hagysz? ;-) Azért majd még írjál, mielőtt indultok, ha tudsz... De még lehet több napod is szerintem.. Na majd meglátjuk! Mindenesetre megy a drukk 8) Jó éjt, ha tudsz aludni! Rádfér a pihenés ;-)

yuyu79

Sziasztok, még egy gyors esti bekukk.

Mecsinek kitartás, én is azt mondom, hogy örüljetek, hogy ennyivel megúszta a párod, egyébként meg biztos, hogy így is annyit fog segíteni, amennyit csak bír. Pár év múlva meg majd büszkén meséli a fiának, hogy micsoda hős volt.

Rita, remélem azóta hazaért a férjed és te is megnyugodtál.

Kitti, én nem is gondoltam, hogy a babák még ilyenkor megfordulhatnak. Azt hittem, hogy annyira nincs már helyük, hogy ahol vannak, ott maradnak. Drukkolok, hogy visszaforduljon.

Cs-andi, ha te is megszülsz, akkor utána én jövök.

Jó éjt lányok! Pihenjetek egy nagyot!

szuszu

Sziasztok!

NAgy gratula Nikinek, Zsófinak és Boninak! Azt hiszem az utóbbi napokban ők szültek, akiknek még nem gratuláltam.

Gyorsan rakok fel pár képet Rékáról, tudom, már rég megígértem, csak el vagyok havazva. Őszintén szólva nagyon elegem van a látogatókból, minden nap legalább egyvalaki jön. Nem értem miért nem lehet várni 2-3 hetet a látogatással.... :evil:

Szóval akkor a kis Réka:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

panna1

Sziasztok lányok!

Borzalmas nap után borzalmas éjszakám volt , azt hittem meg szülök. egész délután a kórházba voltam este 6kor vitték műteni a drágám 9.40 után tolták ki. Azt mondták csak 1órás lesz a műtét hát engem a fene megevett a várakozásba felpuffadtam görcseim lettek pisi hegyek. aztán 9körül mondták a nővérkék hogy csak 7.45kor tudták elkezdeni a műtétjét. Dokival tárgalytam csuklóba nyilt törése volt + az alkar törés és a könyökénél is levált egy kis darab. Összecsavarozták a kezét kapott bele lemezt is. 6hét gipsz minimum 1év a teljes gyógyulásig.
Most reménykedünk hogy nem fog felülfertőződni a csuklója mert hogy a jános kórházba begipszelték a kezét átázott a kötése kicserélték csak éppen nem mondták hogy nyilt törése van és a bőrt átszakitotta a csontja. Kész röhej , még szerencse hogy sikerült átszállitattnunk a honvédba ahol van protekció. Utánna én itthon szenvedtem nem tudtam wcre menni nagynehezen mégis, aztán jöttek 10perces fájások szülésznőmmel egész éjszaka konzultáltam már majdnem be kellett mennem de aztán a fájások tompultak és bealudtam. Ne haragudjatok hogy a problémámmal fárasztalak titeket de jó volt kiirni magamból és tudom hogy mindig amikor vana valakinél valami meghallgatjuk egymást ..stb......... CSak most baromira bepánikoltam éjszaka hogy itthon maradtam egyedül, és hogy lehet egyedül kell megszülnöm.
Megyek visszafekszek pihenek még 9után meg rohanok a kórházba. A vicces az egészbe a nővérkékkel azon rötyögtünk hogy össze van rakva a kórházi motyóm erre a párom meg elhasználja. még szerencse hogy többet vettem mindenből.

Lányok a csöpségek tündériek sajnos nincs energiám olvasgatni amit irtatok de majd bepótolom. Mára is igazolt hiányzásom lesz, Áronkának meg megmondtam most aztán birja ki még legalább a jövő hetet hogy apája kicsit felépüljön a műtétből.

Mindenkinek sok +++++++ és vigyázzatok egymásra és magatokra! Kitartás nemsokára mindenki babázni fog!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, drukkolok, hogy kitartsatok mgé egy hétig 2 in 1 !!

Panna, nagyon szépek vagytok, köszi a képeket :-)

Cs-Andi, vagy még?

Kitti, ez nem semmi, hogy ilyen kis helyen képes volt megfordulni... a kis rosszcsont :roll: De akkor hátha még visszafelé is sikerül neki a bukfenc...

10-re megyek tornázni, igazoltan leszek távol ;-) Na jók legyetek!

Ja, holnap már péntek, kéne menni szülni, de nem érzek semmi különöset... Azt hiszerm, meg várjuk a jövő hetet, hacsak nem indítja be a holnapi front ;-)

yuyu79

Szegény Mecsi! :( Kitartás!!!!!!! Tényleg nem lehetett könnyű egyedül!

Nálam hála az égnek nyugodt a helyzet. Bízom benne, hogy hétfőig kihúzzuk, aztán már mehetünk bármikor szülni :)
Ma én sem leszek, csak késő du-án, mert megyek NST-re, utána pedig barátnőzök egy kicsit.

Ha valakinél (Andi v. Szuszu) valami történés van, nehogy kihagyjatok minket!!!!!

Hallottam, hogy holnap front van! Hideg v meleg front lesz, mit tudtok?

rizsimami

Hideget igérnek estére... holnap estére... vihart meg egyéb finomságokat ;-)

yuyu79

sziasztok csajok!

ennyi sok gyönyörûséges kisbaba!!már megint majdnem sírok a sok szépség láttán:D :D

képzeljétek a Niki írta sms-ben ma reggel,hogy Barnust elmérhették születésekor mert most 3650g és akkor 3800körül kellett születnie :shock: :?: :!: :?: :!: érthetetlen?!talán a szülésznôk is nagyon kifáradtak a nikivel :?: :?: jó míí??

mecsi !kitartás!tudom mit érzel, de már túlvagy a nehezén!nem kellett szülnöd éjjel még és a párod napról napra jobban lesz:!: :!: gyorsabban fog gyógyúlni, mint bárki a világtörténelemben, hiszen ô ott akar lenni a legfôbb támaszodként a nagynapon!!a Jánost tényleg nagyon szidják kivéve a szülészetét az tényleg frankó.(miért nem a Balesetibe vitték?ott nagyon jó orvosok vannak és nevelôapám csuklóját is ott puzzlezták össze én mindenkit oda küldök az ismeretségbôl)bár az a legjobb, hogy nem a Jánosban mûtötték!!biztosan jó kezekben van!!
és gyere nyugodtan MESÉLJ EL MINDENT ?NE ÔRLÔDJ MAGADBAN!!

na a negatív energiák nálunk is betaláltak az ablakon...apa éjfélkor üzent, hogy indul haza (Barnusköszöntôbôl), de kettôkor úgy kellett rátelefonálni!!én tökre kiborultam, ideges lettem aztán meg jól kisírtam magam...mert olyan érzésem van, hogy mindig van valami ami miatt még nem mehetek szülni...mintha nemérnénk rá...jó ez így hülyén hangzik, de most elvárható, hogy én meg a pici legyünk a legfontosabbak...amit persze ô is így gondol, de én meg mindig továbbgondolom a dolgokat, hogy akkor az miként alakulna...mindegy apénteki szülinapi buliba úgysem engedem el , MERT MAJD JÓL MEGSZÜLÜNK :evil: :evil:

szuszu!
te hogy állsz?versenyben vagyunk! :wink:

10:30-ra megyünk ctg-re aztán megint leszek.
Vendég

Én holnap megyek CTG-re, vagyis NST-re,... még mindig nem tiszta, hogy mi is a különbség ;-)

yuyu79

Jó reggelt!

Mecsi - jobbulást a férjednek és kitartást neked, biytos rendben lesy minden. Kivánom, hogz Áronka még maradjon egy kicsit odabent.

Nagyon szépek az áj babák, aranyos a fürdetős kép Liliről.:)

Ritus, szerintem se méregesd, vagy legalábbis ezen ne aggódj, a baba tudja, hogy neki mennyit kell ennie. Most elég meleg van, lehet, hogy csak szomjas.

A keddi vizsgálat után nekem is folyamatosan jön valami nyálkás kocsonya - ez a nyákdugó lehet már? Folyamatosan nyilal a medencém és menzi szerű görcseim vannak. Úgy látszik valami készülődik.

Makadu, hátha visszafordul még. Nálunk az öcsém fordult ugyanigy vissza az utolsó héten. :( Ő farosan született, de már a 3. gyerek volt.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mecsi,
jó, hogy már túl vagytok a műtéten, és kitartás!!!

Kitti,
Nem semmi a visszafordulás! Nagyon is meg tudlak érteni, én is figyelgetem, hogy vajon vissza akar-e fordulni a babus. Mennek a drukkok azért, hogy megforduljon!!!

Panna,
nem tudjátok finoman megkérni, hogy ne látogassanak? Mondd, hogy nem érzed jól magad, vagy találjatok ki vmit!
Nagyon szépek vagytok :lol:

Ritus,
nekem többek között ezért sincs még mérlegem, lehet, hogy nem is lesz. Ha csak cicizik, akkor annyit eszik, amennyit akar. Ne foglalkozz a védőnővel, max. ha beültette a bogarat a füledbe, akkor konzultálj a dokitokkal. Ha ennyit akar enni, akkor ennyit eszik és kész.
Nálam előfordult olyan is, hogy akkor spriccelt a tej, amikor más gyerek elkezdett sírni :lol:

Elég rossz éjszakám volt, volt egy állati erős görcsöm, meg reggel óta annyira fáj a derekam, hogy alig bírok mozogni. Pedig nálunk ma kéne az ablakokat megpucolni :?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

csandi :D :D :D jól tolj ki apjukkal! Már csak azért is szülj meg gyorsan péntekig!
Én férjem csütörtökön mondja nekem, szóljak rá, nehogy megkívánjon egy pohár sört és igyon. Ok mondom. Errre péntek, szombat, vasárnap, minden este vendégek, whisky, borocska stb...

Niki kisfiát nem biztos, hoyg elmérték, mert több helyről hallottam ,hogy a babók születés után veszítenek sulyukból. Lehet náluk is inkább ez van.
Nálam úgy néz ki, hogy a dokim nélkül szülök :( mindegy, jó lesz ez így is. Pedig tegnap megvolt a fodrászkodás, azt hittem már csak ez az akadálya... Fodrászom is mondta, hogy ha egy kismama a szülés előtti napokban elmegy hozzá, akkor azok bármikorra is vannak kiírva, mindig másnap megszülnek. Nekem már mindegy. Dokim délig volt ma és viszlát...

Annyira édesek ezek a képek! Én szétfogom csókolgatni a gyerekem, már most sajnálom előre szegényt. :lol:

Kép
andaka

Melinda ne aggódj attól, hogy egyedül szülsz, én (ha éppen nem szülök), akkor biztosan ott leszek veled. Tudom nem apjuk vagyok... :(

Nagyon jól aludtam az éjjel. Hűvös volt, egyszer keltem fel pisilni, hm, nagyon jól esett kipihenni magam.
Remélem ma este is ilyen idő lesz.

Kép
andaka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?