Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szépek a pocakos fotók:)
Egy időre eltűntem (de azért visszaolvastam mindent), mert sok a munka és lassan haladok, nálam még mindig vannak émelygések és hányások, na meg a délutáni fejfájás. Bár remélem ez a nap kivétel lesz, mert ma egész jól érzem magam.

Pénteken voltam uh-n és úgy néz ki, hogy nálunk kislány lesz:D A párom nagyon örült, mert azt mondta ő lányt "csinált":) Persze én is nagyon örülök neki. De biztosat, majd az AFP utáni uh-n tud majd mondani...

Hanna nagyon aranyos a kisfiad:)

Osztom Katuska véleményét, hogy lehet szeptemberben jobban össze tudnánk hangolni egy talit, akkor már mindenki visszajött a nyaralásból, szabiról.

Pociméret: eddig én sem nagyon vettem észre, hogy nőtt volna, igaz és még csak éppen hogy elmúltam 14 hetes, de hétvégén furcsán húzódott a hasam, így lehet, hogy most fog helyet csinálni magának.

Mindenkinek émelygés és fejfájás mentes szép napot kívánok!

Móni

csmoni
 
 


Sziasztok!

Üdv itt Gombócmakka! :D

Szeptemberi tali:
én már most tudom, hogy csak szept. 6. és 27. lenne jó.
Első hétvégén vasárnap NIKE Félmaraton, megyünk Apának és Marcinak, s a nagy tesóknak drukkolni :lol: , utána szombaton lagzi lesz Nagykanizsán, 20-án Business ABLON Futás a "cégnek", este Szezonnyitó Táncházi Mulatság - apa zenél + vendégeink lesznek, 21-én vasárnap Kult. Örökség Napok lesz a dolgozóban (nekem munkanap)...
(Egy "kicsit" zsúfolt a szeptember)

Kérdés: ugye a vasárnap is benne van a lehetséges tali-időpontokban?

Ma a gyerekeimmel együtt dolgozom, úgyhogy nehezített a pálya, de sebaj. Az vígasztal, hogy a harmadik még nem fut el :).

Szép napot: batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata: jó sűrű a szeptembered... mit zenél Apa?
Én is a gyerkőcökkel dolgozom... hát, nem kis kihívás :) most leültettem őket "feladatozni": kis matek, írás, környezet :) persze a fiam még nem nagyon kapható ilyesmire... jobb is, hogy nem megy suliba... most éppen vonatkozik...

Móni: Ti lesztek az úttörő táblaátszínezők? :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

Hát Csöre én már mást nem is tudok elképzelni magamnak, csak még egy kisfiút:)
MEgjöttünk a vérvételről, a doki nem csinált semmit, én mondtam neki, hogy szívhangot hallgasson. Nem hallatszott nagyon semmi,c sak a köldökzsinórvér áramlás. Mondta, hogy igazából nagy jelentősége nincs a szívhang hallgatásnak, mert semmi nem derül ki belőle. ENgem azért megnyugtat...

A pocak nekem sem nő még, ezek még csak zsírpárnácskák inkább...no coment:) de a nagy könyv szerint még csak 16 hetesen kezd el domborodni a pocak úgyhogy ne essen senki kétségbe!

Csöre hozzád meg elmegyek és eldarabolom az összes centit, madzagot egyebet, hogy ne tudd magad méricskélni folyton! Azt azért kalkuláld bele a mérésekbe, hogy napszakonként is eltérő a pocak mérete, egyes ételek után meg gázok keletkeznek amitől nagyobb...másnap meg kisebb. Éppen ezért már nagyon régóta nem nézik a has kerületét a fejlődés követésére, csak a méh magasságát! Annak fontos csak kerületet nézni akinek nagyon keskeny a csípője, de a sok magzatvíz miatt az is adhat téves ereményt. Hatalmas pocakból is születik 2 kilós baba és ici piciből is 4 kilós!
katuska79
 
 


OK, Katuska, nem parázok :) lehet, hogy az a nagyobb mérés volt téves, mert azóta következetesen kisebb ... :) de azért méricskélem egy kicsit :oops: :wink: Szerintem, ha nem lennék alapból tiszta para, akkor a hasam mérete sem érdekelne... délután meglesz az AFP, és akkor igyekszem lenyugodni... :) tényleg jófej Kispocok, hogy szétfocizza a hasimat :)
Azért fura a dokid hozzáállása, mi az, hogy nincs jelentősége a szívhang hallgatásának?! Igazán szorulhatott volna belé egy kicsivel több empátia :evil: anyácskáknak ilyenkor minden kis jel nagyon fontos

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csöre:
Apa furulyázik és kavalon játszik (olyan mint egy furulya, csak öt luk van rajta, nem hat) egy moldvai zenét játszó bandában, én meg énekelni szoktam, meg néha táncot tanítok, ha a gyerekektől tudok... (De ez egyre ritkább :( )
Lehet, hogy ti is ismeritek azt a szitut, amikor anya a színpadon ül, gyerek meg lent hisztizik, hogy "Nem akarom, hogy anya másé is legyeeen!"Sokszor elég ciki szitut szül ez a hozzáállás... :oops:
A Múzeumok Majálisán ezt úgy oldottuk meg, hogy Julcsi az ölemben ült (igaz, néha behallatszott a mikrofonba, hogy ő is énekelt velem... :lol: ), Marci meg a színpad szélénél "halkan" fújta a furulyát vagy megmászta Arany János szobrát... :shock:

Dörömbölés a pocakban: nekem is szokott jelezni, főleg reggel és este szoktunk diskurálni, a mostmár Apa is érzi a párnácskákon át, ahogy ő mondja: "kaparászik" Pötyikénk. :)

Pocakméret: nekem is csak a hájacska emelkedett meg, Julcsi azt mondta, mostmár nem olyan hájas, hanem rendes :) (magyarul van benne valami tartalom is...)

Most Marci éppen számítógépezik, Julcsit sikerült leválasztani a gépről :lol: , s nemsokára indulunk közgyógy igazolványt és emelt szintű családi pótlékot intézni, magyarul ellátogatunk az I. sz Gyermekklinikára...

Este megint benézek, addig is jó pocaknöveszttést, kevés parát, s minimális számú randit Karakkal és Vukkal.

üdv: batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Batkata, a méret miatt ne izgulj, biztosan minden rendben. Ha a dokiban felmerült volna, hogy baj van, akkor biztosan nem szó nélkül átírja a dátumot.
De jó, hogy együtt zenéltek-énekeltek a pároddal :!: Mi is zenerajongók vagyunk, de játszani csak én tudok egy kicsit furulyán. Kezdetnek talán elég lesz a Kismanónak, aztán később remélem, ő is rákap a zene, zenélés ízére.

Kata, meddig mertél bemenni a Balcsiba? Teljesen? Mi is készülünk szeptemberben, és nem tudom, mennyire lehetek bátor.
Szépen gömbölyödik a Te pocid is :D

Hanna, itt is gratulálok a kiskukishoz! Remélem, szerdán én is megtudom, milyen színűre fessük a szobáját :wink:

Katuska, nagyon merész vagy, hogy ebbe belevágtál. Szép lett a végeredmény, mi is valami hasonló színben gondolkodunk a nappali egyik falára.
Mi pár éve a Podmaniczky utcában vettünk a férjemnek esküvőre öltönyt, ha jól emlékszem 50 ezerért. Jó minőségű és nagyon szép.

Vickybabe, köszi a táblát. Tényleg nagyon kékül. A férjem, aki egyébként kislányt szeretne, azt mondta a tábla láttán, hogy nem baj, jó kormányost faragok belőle :lol: (mert hogy szenvedélyes evezős)

Csöre, szép magasak lesznek a gyerkők.

Moffli, fel a fejjel, már hétfő van!!!!!!!!!!!

Jandrea, szépen látszik már azon a pocin, hogy lakik benne valaki!

Gombócmakka, üdv itt.
Én szombaton vettem 2 új melltartót, és úgy tűnik, nagyon eltaláltam az időpontot. A hétvégén akkorát nőttek a melleim, hogy ma nem tudtam felvenni azt, ami pénteken még simán rám jött :roll: . Ki érti ezt?

Móni! Az első kislány :!: Erre pezsgőt kell bontani (kölyköt, persze :) )

Kép
petne
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Igyekszem majd visszaolvasni, csak nagyon elkapott a gépszíj a munkában :(
Petne én teljesen bementem a Balcsiba, a dokim is azt mondta, ússzak nyugodtan, meg majd a tengerben is! Anyukám is mondta, hogy annyira nyugodtan bemehetek, persze nem 'vadultam', nem volt nyakból ugrálás, miegymás :lol: De nem lehetett ellenállni, volt vagy 25-26 fok a víz és kristálytiszta! :D

MAjd jövök később bővebben!

Pusszantás!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Ezt Batkatának!

A párod is tudja így fújni? :)

Kép
katuska79
 
 


Sziasztok!


Bocsi, hogy így eltűntem, de időközben volt egy családi nyaralásunk.
A tali jó ötlet, de nekem is szimpibb lenne szeptemberben.
Katuska öltönyre ötlet pl: http://www.erika-szalon.hu/szalon_f.html
Párom vőlegény öltönye innen van, igaz, ha nincs méretük, akkor rendelik, ami kb. 3 hét. (Itt egyébként különböző méretű alsót-felsőt is megrendelnek. Nálunk más méretű naci kellett a zakóhoz...) Ezen kívül van a XV. kerületben a Rákos úton egy öltönyház, ahol szintén lehet olcsóbban kifogni öltönyöket, mivel mindig vannak leárazott darabjaik. Ezenkívül pedig az Ázsia Centerben is vannak öltönyök, talán itt a legolcsóbb, de én úgy néztem -tapintásra- kissé műszálasabbak.

Gratula a fiúcskákhoz és -ezidáig- az egyszem lánykához, szépen gyarapodnak a kukisok. (A statisztikák szerint amúgy is több a lány, szóval lehet finomítani az arányt.)

Hétvégén megyünk a Balcsira, szóval újfent nem leszek, de már alig várom. Sajna a múltheti nyaraláson kiderült, hogy a babavárás napallergiát is hozott, olyan szép kiütéses lettem, ahogy megsütött a nap, hogy mindenki "szörnyűlködött". Majd behúzodok az árnyékba, mint általában, és szépen bekenem magam magas faktorú krémmel. Mondjuk fürcsizni akkor is fogok, mert: "nekem a Balaton a Riviéra..." :D
Jövő héten kell mennem AFP-re, 15-én randi a nődokival, és kukkolás :lol:
Holnap meg tali a védőnővel. Szóval nem unatkozom, de ez a meleg teljesen lelassít, és ellustít.

Írogattátok az 50 kiló körüli versenysúlyotokat, megkérdezhetem, hogy milyen magassághoz tartozott ez?
Én 54 körül voltam, aztán Apácskával elkezdtük hízlalni egymást, és 58-60 stagnáltam, ami elsősorban pocakra jött. Most vagyok olyan 63 babával együtt, amúgy pedig 173 centi magas.

Babó nekem is mellső fali méhlepényes és első gyerkőc, de nagyon várom már azt az igazi mozgást, amit Apa is érez.
Tegnap vettünk egy babás-mamás CD-t, amit már meg is hallgattam, hagy szokja Babó, így remélhetőleg kint is megnyugszik majd tőle. A macskánál amúgy műkődött, a 3. számnál már mélyen aludt :D

Katuska apudnak jobbulást! Nagyon jó lett a szoba!

Pocakos fotót majd én is varázsolok, a tieitek nagyon szépek ;)

Jók legyetek, és hűsöljetek!!!

biga.csiga

biga.csiga
 
 


Katuska: nagyon jó fej ez a gyerek :)

Batkata: tök jó, hogy tudtok zenével foglalkozni így felnőtt fejjel is... én népi bőgőztem, de 18 évesen abbahagytam (amikor elkerültem egyetemre messzire, tehát már nyilván nem tudok)... Szerintem a gyerekeknek is sokat fog számítani a zenei nevelés. Én nem ismerem azt a szitut, amikor anya a színpadon ül :D egyébként Marci fiacskád azért már nagy gyerek, igazán megérthetné... Biztos nem zavaró egy bájos kislányhang a mikrofonban :)
A fiamnak, annak ellenére, hogy nem tereljük semerre, egész karaktes saját zenei ízlése van :) Szereti a népzenét (nem mindent, inkább a lassabb, de dallamosabb zenét), a rock-ot (de nem a keményet), a Kispál és a borzot, meg komolyzenéből Bach-ot, a cigányzenét, ... és ezeket a rádióból szedi össze :) jó kis vegyesvágott :) És a hallása is jó, szépen énekel.
A lányomon viszont látszik, hogy nem foglalkozunk zenével, és énekelni is csak esténként szoktam... most zongorázni szeretne (azt legalább nem tudja félrefogni :wink: )

NINCS MEG AZ AFP EREDMÉNYEM!!! Pedig már úgy reménykedtem... talán holnap vagy csütörtökön... Brühühü... De ha csütörtökön sincs meg, akkor a héten nem látom Kispockomat :( (Merthogy amikor mennék az eredményért, azért csak megkuksiznám :))

De legalább finom lett a kovászos uborkám (életem első saját gyártmánya), rögtön be is nyomtam 3-at :)

Kata: megint hajtassz... tessék megpróbálni lazábbra venni a dolgot

Úszás: ha tiszta és természetes víz, akkor elvileg lehet.... Főleg ha olyan meleg, mint amilyenben Kata úszott... nagyon klassz lehetett :) A tengerben én is úsztam, de az hidegebb volt (jóval), a dokim azt mondta, hogy a kihűlést kell elkerülni.

Petne: melltartó téma... hát gáz, de ne aggódj, szoptatás után újra jók lesznek :wink: persze tudom, hogy nem ez lett volna a cél :) Én még mindig a normál méretemet hordom, ki tudja, meddig... bár kicsit nőttem azontájt, de még beleférek :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Bigacsiga: 163 cm részemről :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Katuska, nagyon jól csinálja Máté, látszik, hogy beleéli magát!
Úgy látom a dokikkal nincs szerencséd! Én eddig addig a "tévhitben" éltem, hogy a szívhanghallgatásnak igenis van jelentősége, legalábbis ezt erősítette bennem a védőnőm és a nőgyógyászom vélekedése is :roll: . Persze lehet, hogy az előző terhességeim óta nagyot változott a világ :o ...
Örülök, hogy Apukádat még idejében megvizsgálta egy orvos, remélem hamar renbe jön!

Kata, jó csobbanást neked! Én gyáva kukuc voltam és sem a tengerben sem a Balcsiban nem mertem fürödni, bár azt mondják, hogy az uszivíznél biztonságosabbak. Csak úgy érzem, hogy elég vízre néznem és máris kapok egy jó kis fertőzést!

Petne, fájnak is a melleid? A mellnövekedés a férfiak szerint a terhesség egyik kedvező mellékhatása :D . Majd hordod még azt a melltartót, ha már 3-4 hónapos lesz a babátok.

Móni, gratulálok a kislányhoz, úgy láton eddig nincs sok belőle!
Hanna, neked a kisfiúhoz, nagyon édes a képeken!

Batkata, Te is szoktál futni (na nem mostanság pocakosan gondoltam)? Nem semmi család vagytok, futás, tánc, le a kalappal!

Csöre, én úgy örülnék, ha nem nőne a hasam gyors ütemben! Önvédelemből nem is centizgetem, mert már a második gyerekemmel akkora hasam volt, hogy a védőnő is csak elismerő füttyentést hallatott, a rokonok, barátok ismerősök pedig a 23-24. héttől csak kétféle kérdést tettek fel: Jövő héten szülsz? vagy azt, hogy :Ikrek ugye?

Vcrane, szép, formás a pocid!

Vickybabe, szeretnék bekerülni a táblába, ha lehet! Adataim: Ha minden jól megy január 28-án szülök, még nem tudom melyik kórházban és milyen nemű lesz a baba; testvérei Szabolcs 2001 és Ákos 2004.
Ha jól emlékszem Te készítettél magadnak bandázst, Írnál róla kicsit bővebben (ha nem Te voltál, akkor bocs a zaklatásért), milyen anyag kell hozzá, milyen szélesre csináltad és azt, hogy miért kell, hogy trapéz alakú legyen kiszabva? Köszi!

Akiknek külön nem írtam azoknak is puszi!

Mi túl vagyunk a jó hír bejelentésén, mindenki nagyon örült az új jövevénynek. Apósom mondta, hogy de jó lenne még egy kis bugyis (öt unokából eddig négy fiú és csak egy lány), hugom is mondta, hogy ő is fiút szeretne.
Írígylem azokat, akik már túl vannal az AFP-én és már a genetikai Uh-ra készülnek, szeretnék már én is ott tartani!

Puszi mindenkinek

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Kata, akkor beszélek én is az orvosommal, és bátor leszek... ha már ott vagyok, meleg lesz a víz és hívogatóan kristálytiszta, akkor megmártózom.

biga.csiga, egészen el vagyok keseredve, én 175 centi, és már 69 kiló vagyok (nem tudom, honnan indultam, nincs mérlegünk)
Már mi is válogatjuk a zenéket a babának. A nagy kedvencem Debussy Bergamasque Clair de Lune, ezt gyakran meghallgatjuk, és ha lehet, a szülésre is magammal viszem.
A babás-mamás CD-ről nem hallottam, ez valami nyugtató válogatás?

Csöre, biztos meglesz az eredmény csütörtökig, ne aggódj!
A melltartó témán nem aggódom, sokkal inkább meglepődtem, hogy 1-2 nap alatt ilyen változást képes produkálni a szervezetem.

Kezd fájni a fejem, ez már a közelgő hidegfront előjele lehet :cry:

Kép
petne
 
 


Vagyogatok, de mindig elmegy a net. :twisted:

Jövök, ha megjavul.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok ismét!

Csöre: szégyell-szégyell (mármint magamat), de sajna ez van munka fronton. Nem is dicsekszem tovább, hogy szerdán Zalaegerszegre, pénteken Székesfehérvárra megyek :( :oops: De olyan nagyon senkit nem izgat, hogy kezdem kicsit soknak érezni... De október végéig kitartok, meg jövő szerdától úgyis másfél hét szabi! :D Kovi ubi nyam-nyam!!!!

Moni: nagy gratula az első topikleányzóhoz!!!

Petne: szerintem nyugodtan bevállalhatod a Balcsit, ha nem lesz hideg, kis uszival nem árthatsz, meg neked is jól esik majd!

Biga.csiga: nekem a versenysúly olyan 52-55 172 cm-hez, szerintem most kb annyi lehetek mint te, de nincs mérlegünk :oops:
De nem is nagyon izgat, mindenki azt mondja, látványosan pocira megy...oda meg hadd menjen :lol:

Melltartó: én azokban vagyok, amit rögtön a 8-10. hét környékén vettem és reményeim szerint jók is maradnak.

Irtózatosan be vagyok sózva, bő másfél óra és láthatom a kisfiamat, Martinkát, remélem, szépen megmutogatják a genetikai UH-n! Meg megkapom az AFP eredményt is!!! Ki bír itt ülni a melóhelyen ilyen izgalmak közepette :lol: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata, de jó Neked! Tegyél majd fel képeket! Biztasd Martint, hogy mindenét mutassa meg! A munkát meg ne vidd túlzásba!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Lányok, nehogy neki álljunk magasság-súly összehasonlító elemezni :) Abból rosszul jönnék ki :D Meg a súly-magasság arány semmit sem mond, nem mindegy, hogy háj, izom, vagy csont nehéz...

Kata: de jó... olyan jó lenne már a genetikai UH-nál tartani...
Mi az, hogy senkit nem izgat, hogy sok a melód? Micsoda hozzáállás :evil: Én is megyek Veszprémbe csütörtökön :( az sincs közel :(

Á, Datolya: neked is harmadik baba? De jó :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Móni: gratula a kislányhoz!!!!
Többieknek pedig a kukishoz!!!!
Csütörtökön remélem már nálunk is kiderül, hogy milyen színűre fessük a szobát!!!! Megyünk 4D-s uh-ra, remélem nem lesz szégyenlős és megmutatja magát!!!!

Munka: akik nincsenek otthon a kistesóval, azoknak szól: ti meddig terveztek dolgozni????? Én eredetileg decemberig gondoltam, de szerintem addig nem fog menni a gerincsérvem miatt. Mondjuk egyébként sem tudom, hogy meddig szoktak "ideális" körülmények között. Ti már gondokoztatok ezen?

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!!!

Na megjöttünk a genetikai UH-ról!!! Meglett az AFP eredményem is: 1.2 - hogy is volt ez a páros/páratlan?? :lol:
Martinka gyönyörű, az ultrahangos dokinő is teljesen elolvadt tőle, pedig mondta is, hogy nem ma kezdte a szakmát :lol: :lol: :lol: Mutogatta a kis buksiját, pocakját, minden ujjacskáját, lábikóit! Szív 4 üregű, úgy ver mint a kis gőzmozdony :lol: , két gyönyörű kis vese, minden ahogy kell az arcocskáján is, egyszer-kétszer ásított is :lol:
Súlyuk ilyenkor átlagosan 200-300 g a dokinő szerint, Martin 258g!
Mostmár én is láttam a kis kukiját, tisztán ki lehetett venni!!! Kaptunk képet, DVD-t!
Holnap felpakolom a képet, mert itthon nincs scanner :oops: Pont szembe néz :lol:

Munka: én hivatalosan október végéig dolgozom, akkor leszek 31 hetes. Asszem elég lesz addig járni az országot :wink:
Csöre: úgy értem, hogy senkit sem izgat, hogy ez a munkával jár, bár tényleg nem nagyon kérdezi (már aki tudna tenni bármit is) senki, hogy nem sok-e,vagy valami. Azért mégiscsak mindjárt félidő! :D Veszprém.....hát, az sincs közel :evil: :evil: :evil:

Mindenkinek hatalmas,boldog puszi!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata, örülök, hogy ilyen örömteli lett az estéte4k, gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz!

Jandrea, én december végéig terveztem dolgozni, de ha előtte felüti a fejét egy jó kis influenza járvány, akkor korábban abbahagyom.

Jó éjszakát!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sajnos hamar elment ez a hétvége is. Nagyon jól éreztük magunkat Sárváron. Alig aludtunk és a pókerbajnokságot is közülünk nyerte meg az egyik srác. Rengeteget nevettünk és alig aludtunk. :oops: Tegnap átmentünk Sopronba és igyekeztünk bepótolni az alvást, ma meg átmentünk Ausztriába és ott nézelődtünk. Be kell, hogy valljam én már vásároltam. Annyira vágytam már rá. (10 éve csak nézegetem a babaruhákat, most végre vettem is.) Remélem nem kell őket eladni!
Itthon kinéztem egy babakocsit 240 ezerért, kint láttam formára ugyanilyet, csak más néven 70 ezerért. Nagyon durva!!!

Csütörtökön megyek uh-ra és remélhetőleg én is megtudom, hogy rózsaszín lesz-e a hátterem.

Gratula az első kislánynak és a gyarapodó fiúknak is.

Jandrea!
Te hova mész genetikai uh-ra???? Én most éppen az Istenhegyire megyek.
Vendég
 


Sziasztok!

Jandrea, én január elején szülök papírforma szerint, és terveim szerint október végéig dolgozom... bár úgy tűnik, az utódom csak novemberben tud jönni, úgyhogy átadás miatt majd novemberben is be kell majd mennem. A december viszont már biztosan csak az enyém és babóé lesz. Nekem egyébként az ülés már néha most is megerőltető, úgyhogy ha tehetem, inkább fekve ülök a melóhelyen is (szép látvány lehet :oops: )

Kata, de jó lehetett. Várjuk a képet!

Eperfagyi, én is reménykedek benne, hogy a holnapi UH-on megmutatja magát Kiscsillag.

Kép
petne
 
 


Jó reggelt!

Kata! Nagyon várjuk a képeket!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Tegnap este nagyon megijedtem!!!!
Duplájára dagadt a lábfejem. Mindkettő bedagadt, de főleg a bal.
Eddig is hajlamos voltam a láb- és kézdagadásra, de ennyire még sosem dagadt be. Még a papucsba sem fért bele és alig tudtam menni.
Ti még nem tapasztaltatok ilyet? Szerencsére reggelre lement.

UH: én a 4D-Genesis-be megyek. Voltam ott már 10 hetesen és fantasztikus élmény volt, nagyon meg voltam velük elégedve. Ezért hajlandó vagyok átutazni az egész várost, mert szerintem nem mindegy, hogy hol csinálják és hogy bánnak az emberrel.

Munka: én már biztos nem akarok decemberben dolgozni. Igazság szerint én félnék is hóban nekiindulni. Alapban is félek, hogy elcsúszok, így meg főleg. Ahogy elképzelem magam, hogy nagy pocakkal totyogok lassan a buszmegállóba.... hát elég vicces. :lol:

Kép
jandrea
 
 


Jó reggelt!

Közkívánatra Martin baba képe (persze, megint csak linkként, én valamiért ne tudom úgy felrakni, mint a normál fotót :cry: :oops: ):

1217918820.1947.pdf

Remélem jól látszik, ahogy épp belemosolyog az UH-ba :lol: :lol: :lol:
Az UH-s dokinő nem nagyon akart 4D-re váltani, mondván, ha túl sokat várok tőle, akkor meghökkenhetek, hogy még nem teljesen babás, így marad a kb 25. hét. Addig meg lehet, elmegyek a 4D Genesisbe leskelődni, mert 5-6 hét még nagyon sok kivárni. :oops:
Kár, hogy a DVD-t nem lehet felrakni :roll: :wink:
Du. még jövök, most vár a meló :(

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata: nagyon nagy gratula a gyönyörű kukacoshoz :D várjuk a képeket :)
Veszprém sincs közel, de ebben a pillanatban buliztam ki, hogy ne én vezessek le :D azért az sokkal fárasztóbb...

Eperfagyi: ez a babakocsi téma nagyon durva... tegnap nézegettem az árakat, és teljesen kész voltam: hihetetlen, milyen drága minden!

Én december elejéig terveztem dolgozni, amikor kezdődik a szülési szabadság... itthonról azért könnyebb... de ha kicsit is megterhelőnek érzem, akkor kiíratom magam.

Hanna: azért írhatnál egy kicsit néha magatokról :) olyan kis "párszavas" vagy mostanában :) pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vagy :)

Petne: ülni nekem is gáz... időnként lepihenek... de háton nem kellemes, és hason is kezd fájni a derekam :( marad az oldalam :( pedig hasonalvós lennék... és a hasamtól még menne is

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Beelőztetek, nem ér :)

Kata: csodaszép a baba, méghogy nem babás .... dehogynem :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kata, gratulálok!

Jandrea, nekem a hó még eszembe sem jutott :roll: A szüléssel kapcsolatban igen, de a bejárással kapcsolatban még nem. Hát, ez most lényegesen megváltoztat mindent. Ha novemberben leesik a hó, csúszkálva én sem fogok bejárni, az tutti.

Kép
petne
 
 


Sziasztok kismamik!
Bocsánat, hogy betolakodtam közétek, de van néhány szép téli kismamáknak való holmim! Mikor terhes lettem 55 kiló és 168 cm voltam, tehát a ruhák 36-38-asok! Egy kertész farmer(Mamma mia, eredeti ár 12.000ft), egy Esprit farmerszoknya(eredeti ára 17.000ft), egy babaházas barma kockás térdnadrág(eredeti ára 8.000ft), egy C&A-s fekete sportosabb 3/4-es naci(eredeti ára 5000ft), és egy fekete 3/4-es ujjú hosszú tunika, szintén C&A-s(eredeti ára 4000ft). Az összest odaadom 20.000 ft-ért. Ha valakit érdekel írjon privit, szívesen küldök képeket is!

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya
 
 


Kata! Édes Martin baba! :wink:

Eperfagyi! Csöre! A babakocsi Ausztriában jóval olcsóbb. Remélem jön Vicky és mond róla valamit.

Csöre! Kérésedre: Ma voltam a kék-fehér csíkosban, mivel ott van posta. Álomszép Zsebi cuccokat láttam. Nem vettem! Csak néztem!!!! Majd a gyönyörnek vége szakadt, mert közel volt a zöldséges és halas pult. Azóta itthon. A net 2 napja hol van-hol nincs.. :twisted:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: köszi a tippet! Hát, nem tudom, megyünk-e arra a környékre, de majd az "őszölést" úgy tervezzük.
Csak nem megint rosszul lettél? Jobbulást! Az erős szagokat én sem bírom :(
Én sem vettem még semmilyen babarucit, pedig nagyon aranyosak vannak :) majd ősszel-télen :)

Lányok, Kispocok kirúgja a pocim oldalát :D na jó, az alját :) Mennyit izeg-mozog :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Irigy irigy vagyok most. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: én meg kicsit nyugodtabb vagyok :) ne legyél irigy, pár hét, és Zsebi is mocorog :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratukat, átadom Martinnak, Őt illeti :lol:

Hanna, remélem, halszag ellenére jól vagy!!! Én natúrban is rosszul vagyok a halszagtól, hát még most! :oops:

Csöre, de jó, hogy így fickándozik Kispocok! :D Martin is olyan aktív ma,csak lesek! Itt egy rugi,ott egy rugi, hihetetlen :lol:

Ma van időpontom kismamajógára, de olyan hulla vagyok, ráadásul a fejem is nagyon fáj, úgyhogy erősen gondolkozom, hogy kihagyom...Tekintve, hogy 3/4 8-kor kezdődik....fél tízig tart, mire hazaérek 10, aztán holnap hajnalban meg irány Zalaegerszeg... Tele a hócipőm :evil: Miért nem tartanak 6-tól? Tegnap babalesen voltunk, így elmaradt, de hétfőn 5-kor van, az egyetlen emberi időpont, holnap fél 5, esélyem sincs, hogy odaérek...Csütörtök 11:15 :lol: :lol: :lol: , meg szombat délelőtt.....
Most szóljatok hozzá! :wink: De jövő hétfőn mindenképp elmegyek, már muszáj kipróbálnom!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Csöre! Tudom. :wink:
Csütörtök?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata! Sajnálom a korán kelést. :( Pihenj, ha úgy érzed.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kata: majd mész jövő héten, inkább pihenj! De jó, hogy Martin is fickándozik :)
Hanna: megyek csütörtökön, remélem, meglesz az AFP. De későn. Szerintem 4 után, mert Veszprémből jövök haza :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Lányok!
Meggyőztetek!! (De nehéz volt :lol: :lol: :lol: ) Olyan nyamvadtnak érzem magam, fél órája itthon vagyok aztán még át sem öltöztem, csak ülök a gép előtt....nagyon gáz vagyok? :oops: De Martin itt szambázik a pocakban, gyakran érzem, úgyhogy ő jól van, csak engem terít le a front, vagy nem tudom,mi....Megyek, vacsizom valamit, mert ma két falatot ettem reggel összesen :(

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!
Jó rég jártam erre, de élünk és virulunk. :) Csak ez a fránya gép rendszeresen ledobott a babanetről, és egy idő után hagytam is a csudába, nem is jöttem, hogy ne idegeskedjek emiatt. :)

Röviden: jól vagyunk, Picur nő, Csütörtökön megyünk 4D-s UH-ra, remélem kiderül, hogy kispasi vagy kislány. :)

vicky: És szeretnék én is felkerülni a táblára:
24 éves vagyok, január 27-ére várjuk Picurt, Váci Jávorszky Ödön Kórházban fogunk szülni, nevet még annyira nem favorizáltunk, kistesó pedig nincs. Remélem nem hagytam ki semmit. :)

Na, dobok nektek egy utolsó Uh képet, a 12. hetit:
Kép
Vendég
 


Kata: jó étvágyat :)

Picuranyu: régen jártál erre :) lényeg, hogy jól vagytok :) Aranyos a Picur :)

Lányok, én meg el... hűtőt takarítani... :( miután elárasztotta az egész pincét :evil: eldugult a túlfolyó nyilása, vagy mi :evil:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


csöre74: :) Igen, rég jártam erre. :)
Amúgy titeket is folyamatosan ledob a babanet vagy csak engem? :(

csmoni: olvastam, hogy te is Vácon fogsz szülni, január 30án. :) Mi 27.én. :) Ki a dokid?
Vendég
 


sziasztok csajok! :lol:
Most jöttünk meg a nyaralásból, majd visszaolvasok!!!
anna :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Picuranyu: engem csak akkor dob ki, ha pár órán át nem nyúlok hozzá... egyébként egészen stabil
Szia Anna, hogy telt a nyaralás?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


PIcuranyu! engem nem ledob, hanem alig enged fel! Fé élet mire sikerül megnyitni az oldalt.

Irigy vagyok a movorgásokért. remélem most már az én babám is jelentkezik mert eddig még semmi. Azt hittem így a másodiknál már hamarabb fogom érezni de nem:( Bár ha azt veszem, hogy méret alapján egy héttel kisebb akkor még bőven van ideje bujkálni:) VAgy csak türelmetlen vagyok...mert oylan klassz érzés!

Na ma én vagyok totál nyamvadt. Máté 4-kor kelt, áthoztam magunkhoz de reggel hatig kavart. Mászkált az ágyról, járkált a sötét lakásban, rugdosott, forgolódott, szóval minden csinált alváson kívül. AZtán aludt 6-7-ig, mikor kilopakodtam wc-re. erre nem felébredt????? azóta megint pörög a piros gumicsizmában. Tegnap kapta és azóta nem akarja levenni. úgyhogy most várunk valami esőt, cunamit bármit, hogy ne legyen annyira ciki hogy abban szaldgál kint:)

tegnap délután varrtam egy kismama tunikát, nagyon édi lett:) és oyaln de oylan pofon egyszerű, hogy csak na! Ha valakinek kell szabásminta, szívesen elküldöm! mindjárt lefotózom. Most még csak egy olcsó anyagból varrtam meg, de majd veszek szép muszlint és abból is megcsinálom. Az egész kijön 500 forintból:)
katuska79
 
 


Kép

na az enyémet nem tudtam lefotóznimert nincs itthon a gép, de íme az eredetia Burdából.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Picuranyu! Üdv újra itt!

Csöre! Hűtő rendben?

Anna! Remélem, kipihentétek magatokat.

Katuska! Bakker, Te milyen ügyes vagy. Mond meg Máténak, egy kis eső jöhet. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska: szuper :) Ilyesmi kéne holnapra, de sehol sem kaptam :( Nagyon ügyes vagy.
Eső ide is jöhetne, mert akkor nem kell locsolni.
Ma, amikor kiruccantam a pékségbe bicajjal, láttam egy kisöreget árkot kapálni bélelt orkán csizmában. Az inkább ciki, mint a gumicsizma :)
A hajnalom nekem is szörnyű volt: valamelyik szomszédnak beindult a riasztója, és perceken át vinnyogot. Ez volt 4:30-kor, utána nem tudtam elaludni :( úgyhogy nyominger vagyok én is, és még a fejem is fáj.
Hanna: hűtő ok, de a teljes pincét fel kellett mosnom (nem kicsi) :( Jól kinyúltam estére.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


hAJAJ Csöre a hűtőt nekem is nagyon ki kellene takarítanom....mondom kellene :evil:

JA nekem meg épp most árasztotta el mindent a mosógép.... kicsit furcsállottam, hogy most indítottam el és centrifugáz. Azt hittem Máté csavart egyet a gombon. erre látom, hogy ömlik belőle a víz orrán száján...már csak ez hiányzott! AZ összes háztartási gépet tudom nélkülözni kivéve a mosógépet.
katuska79
 
 


Kata, én jövő héttől tervezem a kismamajógát. Már nagyon várom. Én terhesség előtt is jógáztam, és nagyon jó hatással volt rám minden szempontból. Itt szerencsére van péntek 1/2 7-es és szombat reggeli időpont is.

Csöre, a lefolyó nálunk is eldugult, de mi nem is tudunk vele mit kezdeni. Időnként (kb. hetente 2x) "kimerem" a hűtőből a vizet, mielőtt kifolyna. Nektek van rá valami jó módszeretek, mit kell vele csinálni, hogy a dugulás megszűnjön?

Picuranyu, engem nem dobott le eddig, viszont néhány napja több próbálkozás után tudok csak felmenni, és nagyon lassú.

Madaran, milyen volt a nyaralás?

Katuska, édes lehet Máté a piros gumicsizmájában. Ami a tunikát illeti, nagyon irigyellek. A nagymamám varrónő volt, és nagyon sok szépet varrt nekem, és sok apró fogást tanított. Tavaly rámjött a varrhatnék, de egy-egy darab végén, amikor már az apró eldolgozások vannak, megunom... így aztán állnak a szekrényben a félig kész cuccok :oops:

Rólam: A genetikain minden rendben volt, és úgy tűnik, Julcsink lesz. A doktor bácsi nem látott semmit a lábai között, de mondta, hogy amit nem lát, az még ott lehet valahol megbújva. Ha fiút látna, az sokkal biztosabb lenne. Hétfőn megyünk a saját dokinkhoz is vizsgálatra, meglátjuk, ő mit mond.

Kép
petne
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: