Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Beszállhatok én is a topicba! :)
Van aki ismer (uszi), de van aki még nem!
Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merci1971 2008.08.05 21:43-kor.
merci1971
 
 


Katus,

Gyöngyinek igaza van, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Nyilván önértékelési problémái vannak és legnagyobb örömét mások cikizésében leli. Csak sajnálni lehet érte.
Vendég
 


Sziasztok!

Néhány mozgalmas és hosszú napon vagyunk túl, így mostanáig még olvasni se volt időm. :oops: :oops: :oops:
Dóra baba péntek óta úgy döntött, hogy napközben minek aludni 10-15 percnél tovább, ennyit is max 2-szer. (Anita megértelek Boti miatt! De szerintem kezdhetek lelkileg felkészülni, hisz Dóri még csak 2 és fél hónapos!!)) :? :? :?
Péntektől vasnárnapig még nem is nagyon volt gond kb este 8-ig, de tegnap a hideg front, és a vihar kicsinált mineket. Alvás nuku, 10 perc vigyorgás után több órás szenvedés. Majd jött a vihar és este fél tízkor több órányi sírás után elaludt.
Ma pedig szinte egész nap aludt, így próbáltam magam utolérni, még vásárolni is voltam vele(2 és fél órát) és végig aludt. Majd este kilenc körül kezedett nyüglődni, de aludni nem akart. Végül miután bukott egyett a kiságyában (ma raktam be frissen vasalva a kispárnáját) fél 11-kor elaludt Zolival együtt.

Judit!
Nekem kb 5 orchideám van és egy évben kb 2-szer hoznak virágot, és olyankor akár 4 hónapig is virágoznak. Én nem vagyok nagy virágos szaki, főleg hogy nálam csak azok a virágok maradnak meg, amik megszokják az én hanyag virág ápolásomat. De az orchideáim nagyon bírnak!!! :oops: :oops: Pedig: az enyémek kaspóban vannak, a léggyökereik így is szépen nőnek. Locsolni akkor szoktam, amikor eszembe jut, ez kb 1-szer van egy héten és ugyanúgy felülről mint a többi virágot. Valamint szinte egész nap tűző napon vannak, mert mind a két ablakomra már délelőtt is süt a nap. Félárnyékot csak borús napokon látnak, bár kánikulában délutánonként lejebb engedem a redőnyt, de teljesen. Anyukám otthon minden előírást betartott, de neki nem virágzott. Majd kihozta nekem és egy hónap múlva tele volt virággal! :oops: :oops: :oops:

Ildi!
MI a barátnőmékkel 3 éve voltunk Vodiceben. Nekem nagyon tetszett, a part is jó volt. A barátnőm kisebbik lánya 6 hónapos volt, a nagyobb 3 éves. Szeperül müködött velük minden. Mi is éjszaka mentünk, így a csajok szinte végig aludtak, haza fele is este jöttünk. Érezzétek jól magatokat!

Most megyek, majd holnap folytatom!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 

 
 

Sziasztok!

Anett, GYöngyi, Judit,

Köszönöm a kedves szavakat :) Azért a padlóra nem kerültem tőle, de nem ez hiányzott a(z egyébként is labilis) lelkiállapotomnak (még mindig a horvát fotók hatása alatt állok, szerencsére csak egy pár van, amin nem gyönyörű Ancsi van :) )

Anett,
külön köszi a sztorit. Hát ez a nő sem piskóta :)

Gyöngyi, Judit,
beletrafáltatok. A lány 36 éves, béna kapcsolatai vannak (a pasik valahogy nem akarják elvenni, gyereket meg pláne nem), nagyon szép, vékony alakja van (és volt mindig is, fogalma sincs milyen az, ha nem megy rád egy ruha, ami régen a kedvenced volt...) és az arca is helyes, de valahogy nem jön neki össze ez a papásmamás. Biztos ez is zavarja. Csak hát olyan jóban voltunk, végigasszisztáltam neki mindenféle nehéz és idióta helyzetet, sosem küldtem el, ha panaszkodni akart, elviseltem a rossz passzait, még 35 hetesen 1 egész hetet dolgoztam helyette (ő könyvtáros volt), mert az egyetemi vizsgáira készült otthon és persze közben a saját melómmal is haladni kellett de mióta eljöttem szülni, közénk szállt valami nehéz függöny, amit nem bírok eltolni. Mondjuk lehet, hogy nem is akarok - csak a főnöknőmet annyira szeretem, ő meg mindenkit szeret, szereti, ha sokan vagyunk együtt - igazi tyúkanyó :) Na, litánia :)

Adri,
Azért ne vedd készpénznek, hogy Dóra ilyen vacakul alszik és ez így is marad! VAn remény! Ancsi is nagyon nehezen találta meg a ritmusát, mondjuk ő szerencsére csak esténként sírdogált, napközben nem, ha kézben volt. Sajnálom, hogy ilyen nehéz, ha szusszanni akarsz szólj, vigyázok rá (már úgy is kéne nekem egy ilyen kis béka :))

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!
Szandra!
Réka minek számít? Már gyerekúszásra kell vinni? Én úgy tudom a Malévban nincs ilyen,inkább csak sulisoknak,nem? :oops:
VAgy lehet hogy Monorra kéne vinnem?Az Andiusziba?

Köszi a búvártanfolyamot meggondolandó :lol: :wink: :lol: :lol:


Judit!
Én is felülről locsolom. :lol: Nem szoktam vízben hagyni,kivéve ha sivatagi kiképzésben vannak,de akkor a többi is megy a kádba...
de úgy látom vannak itt nálam szakértőbb emberek is,mint például az Adri... :lol: neki legalább szépen virágoznak.

Kriszti!
Köszi
Fájdalomcsillapító mindig van a táskámban,de ezenkivül sok sok felesleges cucc is,most is attól félek,hogy túl sok mindent fogok vinni,de úgy vagyok vele,hogy inkább legyen nálunk minden,és ne használjuk,minthogy ott kelljen szaladgálni.
A kocsiba befér minden,vagyis remélem,mivel egy kocsival fogunk menni az Erikáékkal.

Katus Kép
ne foglalkozz az ilyenekkel,nekünk tetszel :lol:

Gyöngyi!
én is félek,de győz a kíváncsiságom.Majd jól lelazulok,és nem fogok parázni....úgy vagyok vele,más is túlélte és micsoda élményekkel lett gazdagabb...legfeljebb jövőre nem megyünk,de ha nem próbáljuk ki milyen,akkor nem tudom,hogy milyen rossz vagy jó lenne...


Merci!
Üdv köztünk!
Mesélj magadról!

Adri!
Köszi! Na ilyenekre van szüksége a lelkemnek..megerősítésre,hogy jól döntöttem,ami az úticélt illeti.
Gondoltam rátok...frontok jöttek az tutti,mert úgy nyom a fejem pár napja,mint mikor terhes voltam és túltengődtek a mormonok....
Mostmár csak túllesztek valahogy ezen a frontérzékenységen...ne ijesszen meg,hogy én 30 évesen még mindig az vagyok :P

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Már megint nem otthon vagyok! Be kell mennem a suliba, mert szerintem rendesen megrövidítenek. Május 8-tól voltam 42 napot táppénzen, utána nyári szabi, de fizut szinte nem is kapok. Május havi még teljes volt, júniusi nagyon-nagyon kevés, mert levonták a 42 napot, de csak a felét írták jóvá. Azt hittem, majd a júliusi több lesz az alapnál, erre nemhogy több, hanem annak a fele. Érthetetlen.
Szóval centizhetek minden hónapot, így a festés, vásárlás még mindig várat magára. Remélem a baba sem akar majd hamarabb elindulni, mert akkor leszünk bajban :-) Megbeszélem vele minden nap, hogy még hány hetet kell bent eltöltenie. Abba már bele sem merek gondolni, hogy milyen procedúra lesz, amikor a TGYÁS-t kell igényelni. Lehet az ember pénzecske nélkül marad :-(
almi
 
 


Sziasztok, Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Reni!
Hát nem egyszerű, csak tényleg az a baj, hogy az ember haladna, tervez és ezek a dolgok keresztbe húzzák a számítását.

Ildi!
Pontosan mikor is indultok? Szerintem tuti jó lesz, nagyon fogják élvezni a gyerekek és ezáltal ti is.
Ez a monori uszi nem rossz ötlet, állítólag nagyon jó hely.

Katus!
Ilyen "jó barátaim" nekem is vannak. Szülés előtt nagyon jóban voltunk és azóta van egy vasfüggöny ami nem nagyon akar még egy kicsit sem szétnyílni :( . Ezeket nehéz egy kicsit elfogadni.
Sikerült találnom egy kis pénzt, köszönöm kérdésedet :) .

Adri!
Tami is nagyon rossz alvó volt picinek, annyiban más az életünk, hogy nagyon korán leszokott a nappali alvásról és éjszaka egy kicsit éberen alszik, de hidd el nem marad ez így örökre. Még én is bizakodom, hogy talán ez is még javolhat.

Gyöngyi!
Sanyinak a kisujjamat nyújtom és az egész karom kellene :) :wink: . Mond neki, hogy kis letétes stratégiát játszon és sokkal feszesebben. Van egy kezdő kéz táblázatom amit nagyon szívesen átküldök neki. Ez azt mutatja, hogy milyen lapokkal szálljon be játszani és milyeneket dobjon. Sokat lehet tanulni ebből. De szépen nőnek a pontjai csak az a baj, hogy magas téten játszik.
Akkor te is szépen bevásáróltál.

Merci!
Szia, szerintem én a nem ismerlek tábort képviselem. Mesélj magatokról.

Anett!
Rád azt mondta, hogy terhes vagy?????? Van ennek szeme??? Tök lapos a hasad már.

Ezek után én ki sem megyek az utcára :roll: .

Na megyek mert fizetésnap volt oszt jól el kell költeni a pénzt :) .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!

Anikó, Anita és többiek!!!

Akkor jó a péntek délelőtt a vásárláshoz???Beszéltem Szandrával, neki jó. Gondolom 10-kor nyitnak az üzletek, így a fél 10-es vonattal kellene bemenni. Jelezzetek, hogy jó-e!!! :!: :!:

Reni!!

Szerintem, ha megszülsz, akkor nem lesznek ilyen gondok, mert a tb fizet egyből, nem a munkahely intézi ezeket a dolgokat már.
Erről jut eszembe: le kell mondanom a gyest :oops:

Tudjátok, hogy már Váchoz tartozunk?? Ott kell mindent elintézni.

Ildi!!

Abszolúúúút igazad van!!!! :lol: :lol: Nincs veszítenivalód!!!! Tuti jó lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: Hátha mi is kedvet kapunk hozzá!!!! :lol: :lol: :lol:

Katus, Anett!!

Akkor elmesélem nektek, hogy engem már többször néztek terhesnek még a csajok előtt :oops: :oops: Megismerkedtünk a Saniyval, még csak járogattunk és egy baráti párral moziztunk. Jöttünk haza a metrón és egy fiatalabb fiú átadta a helyet :roll: :roll: Baromi égő volt :twisted: :twisted: :lol: :lol: Pedig 55 kg voltam, de mindig is volt hasam (48 kg-osan is :roll: )
Egy évre rá a munkahelyemen a főnököm magához rendelt és megkérdezte, hogy akkor most tényleg terhes vagyok, mert ezt pletykálják :twisted: :twisted: Mondtam nem, csak bableves volt a vacsora :twisted: :twisted: Elég kellemetlen szituk.
Bezzeg amikor tényleg terhes lettem nem adták át olyan bőszen az ülőhelyeket a metrón :lol: :lol: :cry: :cry:

Katus, ügye a szituból mennyire jól következtettünk!! Így már biztos vagyok abban, hogy az írigység beszélt belőle. Szivesen venne ő is pár plussz kilót ilyen kiegyensúlyozott és boldog életért :lol: :lol: , hidd el. De valamibe bele kellet kötni, hiszen túl kerek az életed :lol: :lol:

Adri!!

Annyira sajnállak a nem alvás miatt, de én is csak biztatni tudlak, mert Marietta is ilyen volt. Amint tudott mászni sokkal jobb lett, mert hiába nem aludt, legalább le tudta magát foglalni :)


Merci!!!

Üdv közöttünk!!! :lol: :lol: Én az ismerlek téged táborba tartozom!! :lol: :lol:
Lányok képzeljétek Merci a Marietta úszásoktatója (volt :oops: ), és nagyon szereti őt Marietta (is) :lol: :lol:

Andi!!!

Még mindig tartozol a képekkel!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Beetetés, aztán semmi????? :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Hát, még mindig nincs meg az a fránya fonal... Azért próbálok legalább pár dologra reagálni:

Először is:

Minden közelmúltban ünnepeltnek utólag is :oops: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK :!: Hú, annyi minden jár a fejemben, azt sem tudom hol kezdjem :roll: Na, akkor ahogy eszembe (ha van nekem olyan egyáltalán :roll: ) jutnak a dolgok:


Judit!

Sztem az orhidák miatt ne aggódj! Barátnőmnél a szoba- és balkonnövények vagy kiszáradnak, vagy kirohadnak...az orhideák bezzeg élnek! Sőt! Virágoznak szinte egyfolytában! Mondtam is neki rém igénytelen növények lehetnek, ha bírják a környezeti viszonyukat :wink:

Remélem a problémáitok kezdenek megoldódni...kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!

Katus!

Kolleganő :evil: Sztem csupán az irigység beszélt belőle...tuti, hogy szívesen cserélné el az életét a tiéddel! Amúgy a Zuram unokaöccse tőlem is azt kérdezte, hogy megint kisbabánk lesz :) :?: én meg mondtam, hogy igen...elhitte...majd terjesztette a rokonságban :wink:

Üvegek: ha nem gond neked pár db-ot még elfogadnék...olyan max. 10-12 kellhet még...már egyre gyakrabban hanyagolom ezt a fejés dolgot, de néha még szükséges. Köszike!

Ildikó!

A gyerkőcökről készült hintás képen nagyon érdekes ahogy a napfény aláhull :shock: Ezt a beállítást, fényviszonyokat nagyon jól eltaláltad!

Anett!

Gyönyörűek vagytok a képeken! Csak már megint feketében voltál...
Az a nyanya tényleg vak lehetett, ha téged látott várandósnak...vagy jövendőmondó és már tudja azt amit mi még nem :wink:

Na, ezt gyorsan elküldöm, mert carakodik velem a babanet :evil: , még jó hogy időnként kirakom vágólapra, különben kezdhetném elölről... :?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Gyöngyi!

Nézd milyen egyszerre írtunk :!: :lol:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Olyan sokszor irjatok, h szarakodik Nektek a babanet...Nekem meg sosem (a privi uzik eltunese elott)...Mindenk monornetes? Nem lehet h a szolgaltatoval van a baj? Vagy nekem van mindig szerencsem?

Ildi!
Mi Zadarig mentunk, 3 eve, meg csak a pocakban volt Lilka. Egesz jo volt, bar en ott sem neveznem homokosnak a tengerpartot. De vtunk ilyen 1 napos tengeri hajokazason, ahol addig kihajoztunk, amig mindenhol csak tengert lattunk magunk korul, horizonton egy nagy tankerrel, nah az nagyon jo volt, probaljatok ki ha lesz ra lehetosegetek. Tetszett a horvatok hozzaallasa a turistakhoz :)
Mi hajnalban indultunk, nem volt semmi gond odafele. Vissza reggel, az szar volt.

Gyongyi!
En Anitaval beszeltem, ok csut este ernek haza, de O Ikeazni is akar azt hiszem. S szinten gyerkoccel jon.

Kata!
Ram is azt hitte 1x az ujsagosno, h teso jon :oops: Nagyon rossz volt, gyorsan elhataroztam h "NAH MOST MAR AZTAN LEFOGYOK". Mivel meg nem talalkoztunk, elmeselem, h a sulyom kb 2 eve stagnal :D Ennyit a nagy fogyasrol. De persze az elhatarozas azota is megvan ;)

Anett!
Az ilyen noktol amugy is rosszul vagyok...

Judit!
Remelem megoldodott.
Hatalmasat nott Zorka a kerites-randink ota :D Kesz no :D S tenyleg cuki a rucija :)

zsanett
 
 


Sziasztok!

Az a szerencse, hogy legalább az éjszaka egész jól alszik Dóri (remélem nem kiabáltam el!). :P :P :P És általában kora délutánig jól elvan, ha szorakoztatom, amit persze nagyon szívesen teszek. Csak így szinte semmire nincs időm, de lesz@rom!!!!, mert egy aranypofa, amikor vigyorog rám és magyaráz. A délután, ill. este a leghúzosabb, mert akkor már nagyon fáradt, de aludni nem tud.
Azért, szerintem, még egész jól bírjuk, kivéve egy-két extra napot, akkor alig várom, hogy a Zoli hazaérjen. A héten pl este 6-ig van reggel fél 8-tól, reggel 6 körül indul, és este fél 8 fele ér haza. :twisted: :twisted: :twisted: Ha csak lehet megyünk elé a vonathoz, mert legalább ennyivel is többet vagyunk együtt.
:wink: :wink: :wink:

Ildi!
Jövőre mi is el akarunk menni Horvátországba! Szerintem szuper lesz nektek is és a jó kis tengeri levegő nagyon jót tesz a gyereknek és persze nektek is. Mióta a szegedi barátnőmék nyaranta legalább 10 napot tengerparton töltenek, azóta a gyerekeinek sokkal kevesebb felsőlégúti baja van, pedig mindkettő allergiás! Ezt magamon is észre vettem, de sajna idén nem jutunk el!

Gyöngyi!
Bármikor szívesen látunk, akár a csajokkal is! Sajna nekik való játékaink még nem nagyon vannak, de ha ezen múlik lekötöm én őket, legfeljebb németezünk egyet! :lol: :lol: :lol: Ja és van néhány mese DVD-nk is, mint pl: Doktor Bubo, Pampalini, Vuk, A nagy ho-ho-horgász, Jégkorszak, No megállj csak!
:oops: :oops: :oops:

Katus!
Sajnos nekem is volt ilyen "barátnőm", de nála már akkor kezdődtek a gondok, mikor összeköltöztünk a Zolival, mert persze nem volt annyi időm rá mint korábban, amíg egyedül voltam, és ezt nem tudta feldolgozni. :? :? :?
Pedig egy darabig hívtuk mindenhova, de gondolom zarvta a dolog, főleg, hogy neki nem jött össze semi, és nehezen viselte a mi boldogságunkat. A vége fele, ő is mindig beszólt valamit, amit én egy idő után nem tűrtem, és megszakadt a kapcsolatunk.
Ne is törödj vele, csak a boldogtalanság mondatja vele! Neked meg ott van az aranyos családod, ami mindennél többet ér! :P :P :P

Na letelt a mai második 10 percem, de most inkább elküldöm, hogy ne szálljon el!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Évi!!

Igen, igen :lol: :lol: :lol:

Zsanett!

Ne haragudj, de egyszerűen nem értem amiket írsz :oops: Ékezetek nélkül csak találgatom, mit akarsz mondani és közben szétrobbanok az idegtől :oops:

Adri!!

akkor összehozzuk!!! :lol: :lol: A "No megállj csak" felcsigázott :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
:)
Én Anitával beszéltem, ők csütörtök este jönnek haza, de Ő Ikeázni is akar azt hiszem. S szintén gyerkőccel jön.
Majd odafigyelek, h ha Neked írok használjak ékezetet :) Csak ne idegeskedj ilyen hülyeségeken :)

zsanett
 
 


Sziasztok!

Megint csak az aktuálisra jut időm :oops:

Gyöngyi,
Nekem is szuper a péntek! A fél 10 is jó. Hogy indul a vonat?
Szuper hogy végül Szandra Te is tudsz jönni :)
Jó kis buli lesz :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Na, úgy látom folytatás majd csak este...vagy holnap :oops: ...Főnököm /köz/beszólt :wink:

Most készülődnöm kell, mert megyünk Katáékkal és Adriékkal baba-mama jógára :lol: !

Erről jut eszembe: Láttátok ezt?

http://www.lilafecske.hu/magyar/informacio.php?id=4

Szép napot mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Egyszer rátévedtem erre a fórumra és Marietta úszis képeinél kezdődött valahol, azóta olvasgatlak benneteket, csak most hogy láttam az ILdi vinné úszni a gyerekét és Szandra fürdőruhát vett gondoltam beszállok és ha bármilyen kérdésetek van az uszival, úszással kapcsolatban nagyon szívesen segítek!

Szóval Marietta tényleg nálam tanul úszni itt a tanuszodában! És szeptemberben majd újra kezdjük, majd a nyakamba lóg míg nem kedveli meg újra az egészet! Legalábbis én nagyon szeretném!!!!!!!
IGAZ GYÖNGYI!!!!!!!!!

A tanusziban dolgozom mint oktató (hivatalosan úszóedző vagyok) de a srácoknak csak Merci néni. Szeretem a gyerekeket, szeretném őket megtanítani úszni. Mindig az a cél lebeg a szemem előtt, hogyha a szülő elmegy a gyerekkel vizpart mellé nyaralni, akkor a gyerekre csak azért kelljen figyelnie, hogy nehogy a felnőttek lenyomják vagy odébb lökjék. Öröm hallani szeptemberben, hogy milyen jó volt, mert a gyerek egyedül is el tudott a vízben úszkálni, játszani.

Van két fiam. A nagy 13 éves, vizilabdás, és az okosok szerint van hozzá tehetsége. A kicsi meg 2,5 éves (Ibolya Gergője volt előbb kiirva és mi születtünk előbb).

Röviden ennyi aztán olvasgatok, irogatok és válaszolgatok

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Sziasztok!

Bírom ám ezt a tempot,csak követni nem....

Zsanett!
Jó ötlet ez a hajókázás majd felvetem a csapatnak :lol:

Adri!
Hozok neked finom tengeri levegőt az allergiádra! :lol:

Évi, az árát is nézted? :oops: csak azért menjek vissza dogózni,hogy ezt megbírjam fizetni? :P :lol: :lol: :lol: nagyon szimpatikus amúgy,már nagyon uniós....
.hát igen ezt mondta nekem valamelyik vezetőóvónő,hogy nagyon ez felé tendálunk,azért zárnak be javarészt az állami intézmények,mert ezek a magánovik lesznek többségben ,met az unióba is ezek vannak.. ja és ezek az intézmények amúgy is csak a pénzt viszik....csak azt nem tudom,hogy a fizetések mikor lesznek azok....hogy ezeket a klassz dolgokat meg tudja mindenki fizetni egyenlő módon-

Merci!(Réka is Merci lett volna eredetileg,férjemnek ez a kedvenc lányneve)
Ez nagyon jól hangzik...és itt Vecsésen hány éves kortól lehet menni úszni? és lehet egyénileg is? Mármint nem ovival,sulival,hanem kiscsoportos uszás is van?
Én nagyon szeretném vinni őket,de eddig is csak az tartott vissza,hogy nincs a közelben uszoda...
Réka 20 hónapos Dávid meg 3 és fél éves.

Szandra!
Csak jövőhéten megyünk ,péntek éjjel indulunk....csak be vagyok sózva na :P :oops:

ildikó
ilgya1
 
 


Évi! köszi úgy látom fogok találni kedvemre való dolgot azért :lol: :lol: :lol: ebben a játék kuckóban :lol: :lol: :lol:
ilgya1
 
 


Ildi

Amikor én születtem anyukám kedvenc fimlje a Monte Christo Grófja volt. Innen a név. Gyereknek nagyon nem szerettem mert mindenféle más autó név voltam és sosem a sajátom.

Nemcsak ovival járnak hozzánk úszni a gyerekek hanem kedd csütörtöki napokon délután is a szülőkkel.
3 éves kortól kezdünk tanítani "ebihalakat", mert az előtte lévő úszás az csak vízhez való szoktatás! Egyszerre is lehet hozni a gyerkeket csak akkor meg kell várni hogy betöltsétek a 3. évet.

Különben az én fiam sem úszik még, mármint a kicsi, mert nem tartom értelmét. Játszik a vízben és utánozza a bátyját. Azonkivül (oktatásra) semmire sem hajlandó! Még egy fél év kell neki is, hogy eziránt fogékony legyen!

Az usziról infokat tudsz nézni a www.vseuszoszakosztaly.gportal.hu oldalon.

Szia
Merci
merci71
 
 


Sziasztok Csajok!

Másfél napig nem kapcsolom be a gépemet és annyit irtok ,hogy már fél órája csak olvasok :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: .
Mi történt ?????????Máskor egy hét alatt nem irunk ennyit :lol: :lol:

Most csak röviden,mert az idegtől és az ijedségtől még elég magas a vérnyomásom :oops: :oops:
Szóval tegnap egész napos margitszigetezésen voltunk a barátnömmel és a gyerköcével,valami isteni az a játszótér.11-kor már ott voltunk,de du.fél 4 -kor alig lehetett őket kirobbantani onnan.De muszáj volt,mert a Gergő már nagyon álmos volt / babakocsiban kb.2 perc alatt elaludt :lol: /.Elsétáltunk az Árpád hídig,megnéztük az "aranyhalakat"kivántunk hármat :lol: :lol: és potom 6-órakkor elindultunk haza :shock: .Este még egy kis főzés-vacsi-rendrakás-fürdés,azt már olyan fáradt voltam,hogy bezuhantam az ágyikóba.
Ma meg munkamegbeszélésre mentem.Hát nem kecsegtetnek semmi jóval :roll: a munkaügyi osztály vezetője már azt is kiszámolta nekem előre :shock: :shock: ,hogy hány nap szabim van,mennyi a felmondási idő :shock: :shock: .És hogy a baj ne járjon egyedül,hazafelé csak a jó isten védett meg egy akár frontállis ütközéstől is.Ugyanis az történt,hogy kitört a kocsim kereke :twisted: :twisted: .A szerencsétlenségben a szerencse,hogy nem a gyorsforgalmin történt mindez 80-as tempónál,hanem itt a praktiker mellett az ugratónál :roll: .Jó kis dugót okoztam-és persze fejfájást a Lajosnak / és magamnak/,ugyanis szerencsétlen, pest másik végében dolgozik valahol a hüvösvölgyi út végén.De egy pár telcsi hivás után sikerült egy autómentővel hazahozatni a kocsit.
Röviden ennyi a 2 nap történése velem-és még nincs vége a napnak :oops: -
Még az jutott az eszembe,hogy lehet,hogy rosszul értette az aranyhal a kivánságaimat????
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ibolya!
Hát rosszul csak akkor érthette ha azt kérted "ne törjön ki a kocsim kereke" és a ne szónál még nem figyelt oda rád. Nem semmi ami veled történik mostanában.

Merci!
Örülök, hogy csatlakoztál. Elvileg akkor hamar meg fogunk ismerkedni egymással mert az óvival megyünk szeptembertől. Kriszti néni az óvónénink, nagyon dicsérte az uszis oktatásotokat. (Ildi Dávidja is ebbe a csoportba jár). A Tami 3 hónapos kora óta járt bébi "úszásra" ami szintén játékos vízhez szoktatás volt, nagyon hiányzik is a Taminak mert megszerette. Kicsit talán túl jól is :lol: :wink: , olyan kisbékák lettek az Edóval együtt :) . Szeretném én is ha jól megtanulna a Tami úszni, igaz kicsit sikerorientált a gyerekem de bízom benne, hogy egy kicsi kudarc nem fogja elvenni a kedvét.

Anikó!
A kis állomásról 9 óra 27kor indul a vonat a Nyugatiba. Gyöngyi a nagy állomáson csatlakozik hozzánk. Anyukámnak mert Kőbánya alsón lepasszolom a Tamit és megyünk tovább, pont 10re érünk be a Nyugatiba.

Anett!
Hogy döntöttél? Én is csak a társaság miatt megyek már inkább mert ma meg a C&Aba szabadultam be :roll: .

Na puszi mindenkine

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Megjártam a sulit! Kiderült, hogy annak ellenére, hogy csak júni. 12-ig tartott a táppénz, a bérszámfejtő még mindig azon tart. Pedig nem vittem a rózsaszín papírt. Most remélem hóközibe kifizetik a különbözetet. Nem kevés. :-(

Gyümilevit főztem. De még soha nem sűrítettem vaniliás pudlinggal... így most gyümi-pudling lett belőle. Nem ilyennek képzeltem, de fini lett.... Kipukkadok :-)
almi
 
 


Szandra

Halmisok vagytok a Brunszvikban ugye? Mert akkor tényleg találkozom majd szeptemberetől a gyerekekkel! A Kriszti néninek mind a 2 lánykáját tanítom úszni. Már a nagyot nem kell, ő csak gyakorolni jár, mert őt már megtanítottam az alapokra, a kicsivel még csak most tanulgatunk.

Nem baj ha sikerorinetált a gyerköc,, mert első időben mindig lesz sikerük. Úgy szoktunk tanulni eleinte, hogy legyen sikerélményük, ezzel lehet megszeretettni velük a vízet. Bár ezek szerint Taminak már van vízszeretete.

Ha javasolhatom vegyetek a manóknak olyan uszosapit, ami szilikonos, mert a hidegebb időben nem lesz annyira vizes a hajuk és könnyebb száritgatni. Meg úszószemcsit is, mert ezt nagyon szeretik a kicsik. Ezek nem nagy tételek, mert a decathlonban a szemcsi 1000ft és a sapi is e körül van, de ezek elegek szoktak lenni 1 évig.

Szia
Merci
merci71
 
 


Merci!
Vagy inkább Mittsubishi néni :lol: akkor ezek szerint találkozunk az uszodába.

Örülök,hogy csatlakoztál. Végre valaki,aki a fiús tábort erősíti.
azért lenne pár kérdésem még a speciális uszópelenkáról tudsz valamit? hol lehet beszerezni például...és kell e még szeptember előtt orvosi igazolást beszereznünk?

Hogy hívják a kicsiket?

Ibolya!
Jó hogy nem lett semmi bajotok. :? szegények,nem semmi....
a telefonban már nyugodtabb volt a hangod....

Szandra!

Tényleg most hogy mondod nekem is eszembe jutott,hogy fognak járni úszni :lol: :lol: :lol:
na nem baj,addig Rékát viszem Monorra meg Gyömrőre,nem baj,ha nem tanul meg úszni,de gondolom majd nagy előnyt jelent,ha tud merülni meg nem fél a víztől...jó most se fél,de azért bátrabban mozogna,ha járnánk.

KAta,Évi,Adri!
Milyen volt a joga?
ilgya1
 
 


Merci!!

Nem vagy képben avecsési ovi helyzetet illetően :lol: :lol: Szandráék a Brunszvikba járnak de nem Halmysok, hanem Toldysok!!! :lol: :lol: És még lehetnének bölcsisek is, mert mi mind egy épületben vagyunk!!! :roll: :roll: Hála drága polgármester úrunknak :twisted: :twisted: :twisted:
De az legalább jó benne, hogy gyakran találkozunk!!! :lol: :lol:

Reni!!

Én is csak vanilia puding/tejszín kombinációval csinálom a gyümilevest. Most fogyott el a vége :lol: :lol:

Szandra!!

Akkor Te is a kisállomáson szállsz fel??? Vagyis Ti?? :lol:
Na, én is tanusíthatom, hogy mennyire szeretik a lányaid a vizet - ellentétben az enyémekkel :roll: :roll:

Ibolya!

Húúúú , nem lehetett semmi!!! :cry: :cry:

Zsanett!!

Én könnyen idegesedem, ez ellen nem tehetsz semmit (vagyis, de, használhatnál ékezetet továbbra is :wink: :wink: )
És igenis nem hülyeség, ha el szeretném olvasni az írásod, amikor végre 2 mondatnál többet is írsz :lol: :lol: Ráadásul hozzám is szólsz :lol: :lol:
Oké, akkor vettük az adást Anitáról!
Már csak azt kellene tudni, hogy az infót ő is tudja??? :lol: :lol:

Évi!

Na, ezen a magánovin is felidegesítettem magam :lol: :lol: :roll: :roll: Mi van???????????????? Ennyi pénzt ki tud kiadni egy ovira???? Hát én álmaimban sem :roll: :roll: És azt írják, hogy várják a gyerekeket 1-5 évig. Mi van a fennmaradó 1-2 évvel???? :roll: :roll:

Ildi!!

Milyen hajókázás??? Milyen játék kuckó??? :roll: :roll: Lemaradtam? vagy titkos?? :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Reni!
Gyümilevest ettünk ma mi is, ISTENIFINOMAT!!!!!!!!!! Az is pudingos volt. Bevallom nem én csináltam de én nem is tudom ilyen fincsire megcsinálni.

Merci!
Szerintem mi nem ugyanarra a Kriszti nénire gondoltunk, a mi Kriszti nénink Toldys, mi is azok vagyunk a Brunszvikban (na ha ezt egy idegen olvassa baromi magas neki, hogy Halmys, Toldys a Brunszvikban :lol: ). A Fehér Kriszta a miénk. Jó, hogy írtad ezeket, bár nekem az is segítség lenne ha az usziszemüvegben (akár kisbetűvel majd max felnagyítom) adnál egy márkát, hogy mit érdemes ne menjen bele a víz.

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi
Köszi a kiigazitást! Tényleg a Fehér Krisztiék is ott vannak!!!!! Mariettáról nem irsz semmit nekem?

Ildi
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!! NEM ÁLTALÁNOS!!!
Szerintem speciális úszópelus nincs. Ha véletlen nagy dolog van, ami hígra sikeredik, akkor az midegyikből kifolyik. Szerintem! A múltkor olvastam róla egy forumon hogy valaki belekerült ilyen esetbe, és ki kellett a vízcserét fizetnie! Szóval felkészülni csak úgy lehet, hogy 2 fajtát használsz. Alulra egy sima egyszerűt és felülre van valami a moltex oldalán mint úszópelus. De ez az én véleményem!
Monoron a Viczkó Andi csinálja a babauszit és őt is megkérdezheted erről. Az iwiwen is megtalálod, meg azt hiszem ha a gogleba beirod hogy andiuszi.

Nekünk semmilyen igazolás nem kell ahhoz hogy ússzon a gyerek!
Miért máshol kell?

A nagyfiunk Márton, a kicsi meg Marcell, Döme. De mi a Dömét használjuk, mert igazán ő olyan Dömés.

Szandra
Fehér Kriszti is tök jó fej. Ő már nyitásunk óta hordja a gyerekeket úszni. Régen??? a brunszvikosakat, most meg a toldisokat (de ha megnyerte volna a kisfaludyt, akkor azokat is hozta volna). Szereti ahogy dolgozunk és látja munkánk eredményét.
Úsziszemüvegben nem kell a drága mert az sem jobb.
Tribord a neve, és van belőle gyerek is. A szemcsinél a lényeg hogy az orrnyerge (a két üveget ami összeköti), ha lehet állitható legyen. Sapka is van a tribordnak. Ha hosszúhajú a lánykád akkor az erre való tribord sapit keresd mert ilyen is van. Segítenek az eladók ott!!!

Ha javasolhatok még valamit az úszással kapcsolatban. Ha bármilyen usziba mentek egy-egy csepp parafinolajat csepegtessetek a manók füleibe, mert ez miatt kifolyik a víz belöle és nem jut el a trutyi beljebb! Én szoktam venni egy nagy üveggel és hozzá szemcseppentő flakont . Áttöltök bele és azt használja a nagyfiam. Mert ő azonnal megérzi a fülét, ha más medencébe mennek és nem cseppent. És ezt javasolta a fülészünk!!
merci71
 
 


Ildi
És nem Mitsubishi hanem Trabant, Zsiguli, Zsaporozsec voltam :D :D :D :D

Ja és az előbb elfelejtettem elköszönni
sziasztok Merci
merci71
 
 


Hello csajok

Anikó gépénél ülök, én vigyázok Majára amíg Anikóék dorbézolnak:) Ha Anikónak ezentúl egy rossz szava is lesz Majára el ne higgyétek:)))Tökjó kislány volt. Evett, pancsizott és egy hang nélkül aludt el:)Kiváncsi vagyok a sajátom mit csinál 5 házzal arrébb, de remélem ugyanezt:)
Vendég
 


Gyöngyi! :lol:

A Zsanett írta,hogy mikor Horvátba voltak elmentek hajó kirándulni és csak megköszöntem neki,hogy jó ötlet,ha benne van a csapat,akikkel megyünk (Zsolti ,a gyerekek,hugom és férje kettesben) akkor mehetünk mi is,igaz eléggé félnék a nyílt tengeren,de kipróbálnám ugyanis eccer élünk. :lol:
a játékkuckót meg azon az oldalon találtam,amit az Évi belinkelt,igaz árakat nem láttam,de talán lesz annyira elfogadható,hogy amíg Dávid oviban lesz,Rékával és veletek (vagyis veled nem,mert dolgozol :cry: ) majd unalmas őszi hétköznapokon ellátogatunk.

Reni!
Mi is pudinggal csináljuk,nyamm nyam,de éhes lettem....
mi van mindenki azt csinált mostanában????? :lol:

Merci!
Hát bevallom először Lada nénit akartam írni :oops: de kitöröltem,így is gondolkodtam,hogy le e írjam ezt is,nem e bántó ez neked,de mivel feladtad a labdát,így csap,csap :wink: :lol:
mostmár biztos megfogsz ismerni -hehe

Csak azért kérdeztem a pellust,mert akárhány uszis képet láttam a neten,mindenkin olyan színes és speciálisnak tűnő pellus van/volt,hogy azt hittem,hogy kell,és akkor időben be kéne szereznem.

Na de ez durva én biztos nem fizetném ki a vízcserét micsoda dolog ez,ez benne van a pakliban,nehogymá ne számoljanak ezzel...
kicsit durvi

Megvan a Vizckó Andi az iwiw-en,nagyon szimpinek tűnik azért is gondolkodtam Monorban először,csakhát a távolság.....na jó nem a világvége,de akkor is jobban örülnék,ha itt lenne Vecsésen. Aztán lehet,hogy alábbhagy a lelkesedésem,mikor télen,hideg őősszel kocsiba kell pattani,és marad az ovis úszás,de azért még lehet hogy egy kurzusra befizetem. Mekkora egy kurzus? egy hónap?

Tök jókat írsz..ezt az olajat be fogom szerezni.



A Fehér Kriszti nénit meg imádjuk!!!Láttátok amúgy az újságban? A Vecsési Tájékoztatóban? Még a júniusi számban? Mi elraktuk!!!Kitüntették,szerintem nagyon is megérdemelte. És mi örülünk a legjobban,hogy nem nyerte meg a pályázatot,pedig amúgy megérdemelte volna,mert a képzettsége is megvan hozzá és ennyi év pedagógiai munka után igazán ráfért volna egy kis végül is pihenésnek nem mondható,de kicsit más dolog is. De megmaradt szerencsére nekünk,és az összes szülő akivel eddig beszéltem nagyon nagyon örült,hogy marad.




Ildikó
ilgya1
 
 


Azt hiszem az orvosi igazolásról a Szandra többet tudna mesélni.... :lol: :wink: :roll: :roll: :roll:

Anett!
És ez?
http://www.hwsw.hu/hirek/36319/olympus_e-520_tukorreflexes_fenykepezogep_negyharmad_razkodasvedelem.html
ilgya1
 
 


Anikó! Ezentúl nem hiszünk neked! :wink:
Jó dorbézolást!!!!!
Judit! Biztos ő is alszik ne aggódj!
ilgya1
 
 


Ildi!
Gépet akarsz venni????

Merci!
Kezdetben (bébi időszak) mi is parafinoztunk aztán leszoktunk róla de hál istennek a Tami nem füles így nem is foglalkoztam vele.

Ildi!
Ha csak ilyen vízhezszoktatósra akarod hordani a Rékát akkor ajánlom azt a helyet ahova mi járunk. Ez itt van Lőrincen, kb 10 perc autóval. de majd elmesélek mindent róla.

Judit!
Nem semmi :). Zorka elalszik apával?? Ez tök jó, bárcsak... :roll: , na de nem panszkodom, tudom én vagyok a gyenge.

Na jóccakát mindenkinek

Szandra

szandrakiss
 
 


Merci!!

Irjak a Mariettáról????? :roll: :roll: Mondtam neki, hogy várod az usziban! Ezt felelete: "akkor írd meg neki, hogy nem" :oops: :lol: :lol: Bocsi!! :lol: :lol: Nem tudom rávenni, és láttátok volna az arcát!!!! :roll: :roll: :( :( Kérdeztem: nem szereted a Merci nénit?? Azt monda, de szereti, csak a vizet nem :lol: :lol: :lol:
ez van!!!! Legalább következetes :lol: :lol:

Ildi!!

Köszönöm, hogy agg, ősz fejemet (és benne az elhasználódott agyamat :roll: )) felhomályosítottad - elkerülte a figyelmemet! :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szandra,

Nem, Zorka nem apával alszik el, hanem egyedül.:) Mint mindig:) Fürdés után lerakjuk az ágyba, alvós kutya farka a szájában és 5 percen belül alszik:)
Egyébként Majánál ma ugyanez volt a forgatókönyv, alvóskutya nélkül:)
Vendég
 


Akkor folytatom:

Gyöngyi!

A Sanyid által készített képen én egy "párduc" testet látok átsejleni a ruha alól :P ...meg is mutattam a Zuramnak, hogy ilyen jó testű nő jár hozzánk :wink:

Írtad régebben a hozzá tápit: hidd el, eszembe se jutott azelőtt elkezdeni, hogy Veled beszéltem volna!
Meg különben is, úgy döntöttem / a segítségetekkel/, hogy 6 hós kor előtt nem is kezdem el...ha tetszik a dokinak és védőnőnek, ha nem...én gyerekem...én döntök! Punktum :!:

Írtad az Adrinak, hogy nem tudsz jönni…ha nem zavarunk egy neked megfelelő időpontban átugranánk hozzád míg megnézed a törpjeinket…de tényleg csak akkor, ha neked/nektek is jó!

Szandra!

Én látom a nagyon apró betűket is…közelre mindig is jól láttam! Aztán potom 200000-ért megy a távolra látás is :? !

Örülök, hogy a lánykáid most már teljesen meggyógyultak!

Nem árulnád el nekem/nekünk is hogy hova kell menni, hogy píííííííízt találjunk :?: Én már egész Vecsésen keresgéltem, de sehol semmi :roll: :( !

Anikó!

Sajnálom, hogy nem jött össze a sóstói talink :( …na, de nem adjuk fel igaz? Lesz nyár jövőre is!

Ibolya!


A szerencsétlenségben azért szerencse, hogy nem lett semmi bajotok :shock: ! Sztem máskor ne is beszélgess azokkal az aranyhalakkal :? !

Andi!

A Gyöngyi azért mondta, hogy hasonló kvalitásúak a gyerekeink, mert Rebekádhoz hasonlóan Zétimanónk is általában eszik-alszik-nézelődik-játszik babó :P

Anita!


Gyertek már haza, mert már hiányzol!

A 78-asokkal meg ne is törődj! Öreg népség :wink: ! Car lehet nekik :roll: !

Kriszta!

Nagyon vagányak vagytok azzal a szupi motorral! Én meg irigy, irigy… :oops: :oops: :oops:

Kata!


Olyan jó, hogy említetted nekünk ezt a jógát :lol: ! Nagyon szupi volt! Meg a kávézás is utána :) !

Reni!

Ha van kedved jövő 7-en átjöhetnél hozzánk :P ! Vagy menjünk mi ?

Zsanett!

Nem úgy volt, hogy a Juditék mellé költöztök :roll: ? Vagy csak bambáskodok megint :oops: :shock: :oops: ?

Merci!


Üdv. köztünk :lol: ! Nagyon jó, hogy megismerhetünk! Képeket teszel fel a fiaidról?

Miért változott meg a felhasználó neved? Szórakozik veled is a Babanet?

Emőke!


Örülök, hogy megismerhettelek Titeket! Nagyon jó, hogy a topikunk ismét egy gyönyörű babával, egy kedves anyukával és egy jó fej apukával gyarapszik :P

Viki!

Légy aktív, és írj is nekünk! És akkor + még egy kedves kis család lesz a topikban!

(Vikit és szépséges kislányát Esztert ma ismertük meg a babajógán)

Baba-mama jóga: nekünk nagyon tetszett! Olyan nyugalom és harmónia árad a csajsziból, aki tartja! Meg amúgy is jó volt mamákkal és babákkal együtt lenni…na, nem voltunk túl sokan, rajtunk vecsésieken kívül még egy anyuka volt a kisfiával…de ez így nagyon jó volt :P ! Ha talál a csajszi helyet, akkor tervezi, hogy Vecsésen is tart majd foglalkozásokat…jó lenne! Addig meg járunk Pestimrére…

Lányok!


Felétek is vannak szúnyogok? Nálunk rengeteg van :evil: …tavaly nem volt ennyi sztem… :twisted:

Csatlakozhatunk esetleg mi is hozzátok pénteken ha úgy adódik? Nem zavarunk? Mondjuk én tuti Zétit is viszem kendőben vagy babakocsiban (lévén, hogy nem tudnám kire hagyni…no, meg az igazság az, hogy nem is nagyon szeretném :wink: …nekem nagyon jó ez az „összenőtt” állapot :oops: …remélem még neki is :roll: )

Na, mivel ezt a hsz-t már délelőtt óta írom most gyorsan elküldöm…bocsi, ha van benne olyan ami már esetleg elvesztette aktualitását!

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi!
Pókermániában szenvedek és a neten nyomom, ott keresem meg a betevőt :wink: .
Húúú az egyszerűen szuper lenne ha csatlakoznátok ti is a kis vásárlós csapathoz. Szerintem kendővel jobban jársz mint babakocsival, bár ott leszünk segítségnek. Ne is mond a szúnyogokat, borzasztó mennyi van, nem lehet megmaradni a kertben ráadásul a lakásba is be be tévednek ami viszont a halálom mert utálom ha a fülembe zümmög.

Gyöngyi!
Párduc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ez jó.

Zsanett!
Be kell lássam nekem sem megy olyan könnyen kitalálni, hogy mit írsz ékezet nélkül. Ha a Gyöngyit megtiszteled akkor minket is légyszíííí :wink: .

Judit!
Aki tud az tud. Na majd a harmadiknál már én is :wink: :wink: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok,

CSak gyorsan, mert itt van anyum és a nagyim.

Judit,

Hogy én milyen hálás vagyok Neked! Tegnap 1 órán keresztül ez volt a játék:

Kép
Kép Kép Kép Kép

Szétválogatta, betette, kivette, betűzte, odaadta, mutatta hová tegyem. Nagyon jól szórakoztunk :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Gyöngyi
SAJNÁLNÁM!!!!!!!! Puszi neki!!!!
Azért még avval meg lehetne Mariettánál próbálkozni hogy a Sárának segítenie kell, nem kell úsznia (de azért a Szilvivel küldd el a felszerelését), kintről a padról segítene a kishúgának. Hátha így?
Hadd próbálkozzak még ,mert azért ahhoz képest hogy félt nagyon szépen úszott már egyedül!!!!!!

Ildi
Na látod ezért nem csináltunk mi babauszást, meg baba vízhezszoktatást sem. (ha érdekel a véleményem a babaúszásról akkor priváton leirhatom).
De szerintem ezt el kellene előre mondani a szülőknek, hogyha ilyen történik mi a következménye.
Nálunk1x történt ilyen és nem kicsi hanem 5éves kisfiú, mi nem kértük el a 60km3 víz leengedése és felengedése miatti vízdijat a szülőtől, csak megkértük, hogy legyenszíves nem küldeni a kisfiát többet. Na ebből akkora cirkuszt csinált a szülő, hogy azt nem tettem zsebre (persze az ilyennek nem maradok adósa).

Jó azért amikor a Mattesz Csillánál a beteg kismanókat nézem, akkor azt mondom hogy nekik SZÜKSÉGES, KELL.
Azért Monor nincs annyira messze! Szerintem. Meg azért a tél sem nehéz, csaka ruha mennyiségével.

A babaúszás kurzusára gondolsz? Hát nem tudom, de az Andi oldalán ez biztos fent van!

Az autós neven meg már nem bántodom meg, ez csak gyerekkoromban zavart de akkor aztán nagyon. Tudod akkor még mikor én gyerköc (71ben születtem) voltam ez elég ritka névnek számított.

Szandra
Melyikbe usziba jártok?
A parafin meg egyáltalán nem árt a gyerköcnek. De jó neked hogy nem füles Tamid! De azért ha ekezdi rendszeresen az ovis uszit, akkor lehet ismét el kellene kezdeni legalább télen!
Az uszis táskába beteszed a cseppentőt akár Kriszti néni, akár én is segítek cseppenteni.

Évi
Sajnos nem tudok feltenni képet valamiért a srácaimról. De próbálkozom. Addig is az iwiwen fent vannak a fiúk (Janicsek Mercédesz).
Az baj ezekkel a bejelentkezésekkel, hogy valamit mindig elfelejtek. Vagy a jelszót vagy a felhasználónevemet. Ezért a váltás mindig!

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Még azt felejtettem leirni, hogy a képeiteket is mindig megnézem. És mikor a piciket látom rádöbbenek hogy milyen hamar elment ez az időszak!
Nagyok aranyosak a képeken a gyerekek.
Személyesen a Gyönygyi, Nóra, Ibolya gyerekeit ismerem. (valakit még ismerek? nem tudom a felhasználónevekből!)
Aztán jön a szeptember és megismerem Szandra és Ildi kismanóját is.
sziasztok
Merci
merci71
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
a fennmaradó 1-2 évben vigye át a szülő a gyereket rendes oviba, mert az ilyen helyeken iskolárafelkészítés nincs! :evil: Gyanítom, előtte se sok dolgot kap a gyerek a szülő pénzéért, már ami a tudást illeti...
Biztos van, aki meg tudja fizetni, mert ez már nem az első Vecsésen... :o

Katus,
igazán csajos szórakozás :D

Évi,
itt is rengeteg a szúnyog!! :evil: Nálunk van szúnyogháló, mégis mindkét gyerek tele van csípésekkel. Az elektromos szúnyogriasztóval meg úgy jártunk, hogy mindkét gyerek köhögni kezdett tőle éjjelente (gondolom, a kipárolgó gőz/vegyszer), de Rebeka úgy, mint aki asztmás és meg akart fulladni, borzalmas és rémísztő volt!!! Kellett kb. 1 hét, mire rájöttünk, hogy mitől van! :roll:

Ibolya,
ez nagyon durva, ami veled történt! :( Jó ijesztő lehetett!

Andi
idna
 
 


Ibolya!
Sok boldog névnapot kívánunk!


Kép

ildikó
ilgya1
 
 


Ibolya, nagyon boldog névnapot!
Kép

Andi
idna
 
 


Ibolya!

Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép
Vendég
 


Ibolya!

Boldog névnapot!


Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Ibolya!

Kép

Boldog névnapot kívánunk!


Évi!

A mi "szomszédságunk" Judittal, az úgy történt, hogy a Párom tesójának a barátja (aki az Anita tesója) vette meg a Juditék ikerfelét, de igazság szerint szó sem volt arról h mi. S azóta a "rokoni" szálak is különváltak. Remélem érthető vtam :)

Szandra!
Vettem :) Próbálok figyelni rá, de nézzétek el ha néha mégis lemaradnak ;)

zsanett
 
 


Ibolya!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép


Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ibolya,

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Legyen sokkal szebb napod, mint tegnapelőtt...

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ibolya!

Névnapod alkalmából kívánunk Neked SOK BOLDOGSÁGOT!


Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?