Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzska!
A viccek szuperek! :lol: Jó lenne vhogy meghálálni Neked, hogy mindig jó kedvre derítesz minket!

Móni!
Összebújás elmaradt. Tegnap csináltam egy Lh tesztet, negatív lett, viszont ma reggel már 36.8 volt a hőm. :D
Sajnálom a migrénedet, nekem is nagyon sűrűn szokott fájni a fejem, az sem kellemes, akkor a migrén milyen rossz lehet. :( Jobbulást!!
Évi!
Én nem régen regisztráltam, pár oldallal előrébb el tudod olvasni a "bemutatkozásomat" :) (Illetve engem is megtalálsz az iwiwen.)

Szép napot mindenkinek!
Jövök még:)
pedi
Kalocsa

Hát még nem tudják mi az oka hogy nincs mensi de remélem hamarosan kiderül megnézhetsz iwiwen máris küldöm privit puszi

Kép
bévi

pEDI TÉGED IS MEGNÉZTELEK IWIWEN NEKED IS MEGY PRIVI

Kép
bévi

Évi!

utólagos engedelmeddel bejelőltelek. :wink: Nagyon szuper üzleted van. Jó lehet ott dolgozni. :lol:

Edit!

Köszi az együttérzést. Most még egyenlőre nem vettem be semmi gyógyszert....... kínlódok. Én már csak ilyen hülye vagyok, hogy csak a legutólsó pillanatban kérek bogyót. :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nagyon örülök neki hogy bejelöltél köszönöm én tegnap nem akartalak bejelölni titeket mert nem akartam tolakodó lenni és köszönöm a bolt dicséretet.

Kép
bévi

Edit!

A hőd szerint lehet már megvolt a pé, de így ez bátor kijelentés volt mivel több adat kellene. Nem sikerűlt regizned a fertyn?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Évi!

Az egyik barátnőmnek is volt ilyen problémája, ami Neked, és neki is próbáltak mindent, mire egy orvos azt mondta neki, hogy heti 2szem E-vitamint szedjen, amíg meg nem jön neki, és azzal rendebejött. Bár nem tudom, hogy mostanában mi van vele ezen a téren.

Móni!

Tegnap sikerült regisztrálnom a ferty-n, talán ma több időm lesz foglalkozni "vele". Egyébként, az elmúlt hónapokban a hőm alapján később volt a pé, mint ahogy az normális lenne, ilyen 17.nap tájékán. Egy nappal később kezdtem el az Lh-tesztet, mert azt írja, hogy 13.napon kellene, én tegnap kezdtem, bízom a ma estében.:)
Veled mi újság? Nem túl magas a hőd, vagy nem is szokott ettől magasabb lenni? Azért remélem két hét múlva együtt teszteljük a pozitívat :D

Zsuzska, Anda, Nita, Encike merre vagytok?
pedi
Kalocsa

Bocs lányok, hogy eltűntem. De le kellett feküdnöm egy kicsit. Most valamivel enyhült a fejfájás, de még nem az igazi. Legalább a hányinger elmúlt. :roll:
Az egész délelöttöm elment a semmibe.. takarítás, főzés nuku. :evil: Úgyhogy rendeltem egy óriás pizzát. Remélem apa nem dünnyög majd, de hát ha tetszik neki ha nem most ez van és kész. :D

Edit!
Én alpból alacsony hőn pörgök. Pé után szokott felmenni 36,7-36,8 ra. De az alap ilyen 36,4. Ha betegség miatt lázas lennék én már 37,5-nél haldoklom. Ügye másoknál ez a hő még csak hőemelkedés. Na mindegy, lassan kezdek hinni a férjemnek hogy én előző életemben egy hüllő voltam, mert mindig jéghideg a talpam.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Itten vok én is!
Nekem is alacsony a hőm, most meg aztán tényleg!
encike 2

Szia Encike!

Csak nem megjött? Vagy miért írtad, hogy most meg pláne alacsony a hőd?
Megvan már hogy mi lesz a menü a kerti partin?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!

Hát most lenne jó két héttel idősebbnek lenni. :wink: :wink:
Meg én amúgy is nagyon várom már,mert a jövő hétvégén elmegyünk egy kicsit nyaralni. Ott megünnepeljük a házassági évfordulónkat, meg a férjem névnapját, és csak hab lenne a tortára egy szép pozitív terhességi teszt.

Akkor a ma estét már ne hagyjátok ki. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!

Mi is jövő hétvégén(aug.16-20ig) megyünk nyaralni! Nem lesz ez egy kicsit sok a közös dolgokból? :wink:
Én rajta leszek ma az ügyön, és már a páromat is készítem :lol:
Remélem, a mai Lh-tesztem kicsit biztatóbb lesz, mint a tegnapi.

Enci!
Én is kiváncsi vagyok miért írtad ezt a hődről, pedig nem rossz, ahogy néztem.

Mindenkinek kellemes estét és jó pihenést kívánok!

Holnap jövök!
pedi
Kalocsa

Edit!

Hajrá, apára fel!! :lol: :lol: :lol:
És micsoda véletlen egybeesések vannak. :shock: :shock: Már csak az lenne a döbbenet ha mindketten egyszerre babásodnánk be. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Ti merre mentek? Mi 16-18-ig Alsópáhokon leszünk a Kolping Hotelben (tud róla valaki valami infót? ), utána meg 18-24-ig Révfülöpön leszünk.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

encike sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szép estét!

Azért, mert nem egy időben mértem mostanában, ma nem is mértem, de nekem ez nem tetszik. Végülis eleve alacsony meg nem bizti a pé se. Alig voltunk együtt.
Pörkölt lesz meg sütik és pia, pia pia.

Képzeljétek a párom teljes meglepit akart, de én kértem, hogy legyen buli, mire ő mosolyo és kibökte, hogy szervezés alatt van minden. Tehát nekem semmit nem kell csinálni. A barátokkal közösen meg akartak lepni.
encike 2

Sziasztok!

Nemvolt időm ma visszaolvasni, csak búcsúzni jöttem... hétfőn majd jövök.... addig is apákra fel, tessék babásodni :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Encike!
Nagyon boldog szülinapot kívánok :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm Nita. Kuzsanna!

Szép álmokat!
encike 2

encike aztán csinálni sok képet a bulidrol!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép reggel, napot mindenkinek:)
Senki nincs most?

Kép
csucsu05

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Én vagyok :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Csucsu!

Már mondani akartam, hogy nagyon cuki a kislányod. És jól látom hogy a haja fürtökben áll? Nagyon helyes. :D :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni: Igen ő egy kis fürtös angyalka:) Az iwiwen van róla már nagyobb korában is fent kép. Hál istennek nem egyenesedett ki:)

Kép
csucsu05

De jó! Kiskoromban nekem is fürtös hajam volt, de sajnos nem maradt az. Remélem ha lesz egy kislányom akkor majd ő is ilyen fürtös kis hercegnő lesz.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni: Az álmok valóra válnak. És biztso akkor a kistesó egy fürtös hajú kislány lesz:)

Kép
csucsu05

De szép is lenne!

Ti most hogy álltok a tesóprojektel? Olvastalak ám már titeket régebben is, és minden tiszteletem tiéd, Nitáé és még a többieké (sajnos egyre többen vannak azok a nők akik elvetélnek), hogy van erőtök talpra állni és folytatni. Bár nem mondom hogy könnyű ......
Úgy hogy szívből kivánom nektek hogy legyen hozzátok kegyes a sors, és teljesüljön az álmotok!!

Megleshetem Szabinádat az iwiw-en?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Merre vagytok csajok?

Én most lelépek a postára meg a boltba, de sietek vissza.. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Móni!
Balatonfüredre megyünk. Alsópáhok nagyon szép hely. Mi minden évben megyünk arra, Zalacsányba. Menjetek át oda is, pár km-re van onnan. Van egy tó, nagyon kellemes a vize.
"Apára fel" projekt tegnap is elmaradt :( Az én drága férjemen tegnap egy kisebb fajta "műtétet" hajtottak végre. Nagyon maga alatt van. A fején van egy zsírmirigy, ami begyulladt és már ideje csak nőtt és nőtt. Tegnap felnyitották neki és egy hatalmas kötést kapott+azon a részen leborotválták a fejét. :(
Azért tegnap sokat okosodtam, olvasgattam Czeizel doktor könyvét. :)

Mindenkinek szép napot!
pedi
Kalocsa

Moni: Privi ment. :)

Pedi: és mit olvastál a könyvben?

Kép
csucsu05

Edit!

Balatonfüred nagyon szép hely. Tervbe van véve, hogy majd Révfülöpről átmegyünk és megnézzük a csúzdaparkot. :lol:
Sajnálom a férjedet, mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
És tényleg! Mi okosat olvastál? Megosztod velünk is? :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szóval, amiket olvastam, azokat Ti már biztosan régen tudjátok, de azért leírom.

Pl: konkrétan azt írja, hogy a peteérés előtti és a peteéréskori együttlét a "jobb" a fogantatás szempontjából. Azoknál a babáknál, akik peteérés után fogannak, magasabb a rendellenégek aránya, illetve el is halhatnak pár héten belül.
Aztán még azt is írja, hogy a gyermek fogantatásának "legkedvezőbb ideje" az október-november-december, mert szintén ezeknél a babáknál sokabb kevesebb a rendellenességek aránya. ( Úgyhogy hajrá lányok, még az ősszel mindeki pozitívat tesztel :wink: , én eldöntöttem. :lol:)
De mindig hozzáteszi, hogy ez nagyszámú kutatások során derült ki, tehát egyénenként nem igaz, ne vegye mindenki magára.

A peteérésről olvastam még, hogy a testhőn kívül még mi jelezheti (váladék milyensége).

Helyes pózokat is mutat konkrét ábrával.:wink:

Majd még olvasgatom és ha találok vmi érdekeset, akkor még leírom.
pedi
Kalocsa

Ja, és Móni!

Akkor Füreden még találkozhatnánk is! :wink:
pedi
Kalocsa

Edit!

Nagyon jól hangzik a könyv. A helyes pózokon én is el szoktam gondolkozni, mert ügye valamennyi mindig kifolyik. :oops:
És nem valami romantikus aktus után a párna a popo alá, vagy a gyertya póz.
A taliban én is benne vagyok, majd megbeszéljük a részleteket...

Csucsu!
Bejelöltelek. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Kép

Sehol senki? :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

sziasztok !
Nagyon elfáradtam ma pakoltam mostam takarítottam kipucoltam a szőnyeget!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Húha, Nita!

Elhiszem, hogy elfáradtál. Még olvasni is sok. :)

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

muszály volt már!Holnap az étkező konyhabutorok lesznek soron!
jaj olyan álmos vagyok egész nap!biztos a hülyeidőjárás miatt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Előbújok olvasó üzemmódból! :wink:

Sajna nálam is beköszöntött piri! :evil: :evil: Sebaj, majd az augusztus lesz a mienk! Úgyis megyünk szabira! Apával megbeszéltem, hogy most nagyon-nagyon sok időt fogunk szánni a projektre! Majd meglátjuk, hogy mi sikerül belőle! :wink:
Viszont mától szombatig szalma vagyok! :cry: :cry: Apa elment dolgozni vidékre. No, de majd csak eltelik, valahogy az a pár nap! 8)

Jah, ma életemben először pirítottam libamájat! Isteni lett! A munkatársaim mind a tíz ujjukat megnyalták utána, s közölték, hogy holnap is főzhetek! :D

Kép
anda81

anda de jo hogy vagy te is!!!!!!!!! :lol:
jo hogy pozitívan állsz a babadologhoz!!! :lol: sok sikert a babához!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:
Ez van, mást nem tehetek, csak azt, hogy pozitívan állok hozzá! Persze nekem is vannak rossz napjaim, amikor nem sikerül így felfogni a dolgot, de úgy látszik, hogy most ilyen téren nyugodtabb vagyok a szokottnál! De nem baj! Most azt várom, hogy hamar múljon el, és kezdhessük neki ennek a hónapnak. :D :oops:

Kép
anda81

mindent bele és sok sikert a köv honaphoz!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok megkerültem én is dolgoztam ma aboltban és utánna 5 után ablak pucolás és takaritás ithon végeztem végre nagyon nagyon sok puszi nektek és jó éjt holnap jövök.

Kép
bévi

Szép jó reggelt!

Legalábbis jobbat mint az enyém. :evil: Sík ideg vagyok, mivel hajnal 6-kor, mondom HATKOR mire kell ébrednem?! Hát az agyalágyult fűnyírók akkor kezdtek dolgozni. :evil: :evil: ááááááááá Miért nem jó nekik 2 órával később elkezdeni a munkát? Meg amúgy se aludtam valami jól mivel Attila sokszor felébredt az éjjel.
NA mindegy, megiszom most a dupla adag kávémat, aztán lenyugszom......

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Na, itten vagyok.

Encike :!: :!:
Kép

Nagyon sok Boldog Szülinapot!
Kívánom, hogy az életben minden úgy alakuljon ahogy azt szeretnéd!

Anda!
A fene vinné már el piroskát! :evil: De annak örülök hogy pozitivan álsz hozzá az elötted álló hónapnak. Sikerülni fog, sikerülnie kell!!
:lol: :lol:
Piritott libamáj...hmmmm, én is én is. Imádom! Ha legközelebb is csinálsz, akkor küldhetnél.. :wink: :wink:

Évi, Nita!
Nálatok most lesz tavasz? :lol: Mi ez a takarítási láz? Na jó, néha sajnos muszály megcsinálni, mivel senki se teszi meg helyettünk.
A szőnyeg pucolás nálunk se ártana, de az olyan nagy meló. Majd lehet a hétvégén sort kerítek rá, mikor apa leviszi a gyereket a játszótérre.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

De örülök, hogy visszatértetek, csajok!
Anda! Az a libamáj az én érdeklődésemet is felkeltette. :wink:
Sajnálom pirit, de majd az augusztus... :lol:

Nita, Évi!
Elismerésem a takarítás miatt. Nálunk is volt mit a múlt héten a kályhások után, de szerencsére van egy kedves szomszédasszonyom, aki feláldozta magát. :lol:

Móni!
Sajnálom, hogy nem tudtatok aludni. Vmi lehetett az "éjszakában", mert nekem is van egy kétéves unokahugom, és Ő sem nagyon akart aludni az éjjel.
Tegnap pozitív lett az Lh-tesztem, annyira örültem, mint egy kisgyerek. Képzeljétek, ha e hónapban megfoganna a csemetém, akkor szülinapon után egy héttel szülnék, legalábbis addigra jönne ki a 40.hét. Micsoda ajándék lenne. :lol:
pedi
Kalocsa

Na sziasztok én is megjöttem már kimostam az ágynemüt kivetem az ebédnek valót rántotcsirke petrezselymes burgonyával és rakot burgonya szeritem ennyi lesz szóval takaritani kell imádom a finom illatot a lakásban a függönyt pedig ha kimosom vizesen szoktam vissza tenni és olyan jó ugy meg amugy is a legyek beindultak afehér ablakra rendesen.
Anda én is liba májar csináltam tegnap.És remélem sikerel jársz következő hónapban
Móni:én is hülyén keltem a kukás autó hangjára erre rohanok kifelé visszem ki a kukát hát nem elmentek veszenek meg máskor még délután 3 is itt a szemét :twisted: :twisted: de remélem már napközben jobb hangulatod lesz
Pedi hát neked meg kivánom szülinapodra hajas babát kapj ajándékba :lol: :lol:
ENCIKE BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csucsu hogy vagytok irtam neked de nem voltál már remélem minden oké!
Nita neked is jó takaritást mára is !
Énszeretek takaritani meg főzni is nagyon csak azt utálom mikor kapkodni kell vele.

Kép
bévi

Bévi: Lehet úgy hagytuk a gépet. Nem láttam , hogy írtál. Nagyon szép lett a ház ha takarítottál.
Kis szorgos vagy nagyon.
Milyen volt a barátnőzés?

Pedi: és ha még egy héttel korábban is jönne a kicsi az lenne a legszupibb ajándék:)

Kép
csucsu05

Cukik vagytok csajok, tényleg a legszebb szülinapi ajándék egy bébi lenne.

Évi!
Nekem nagyon tetszik a mai menü :wink:
Egyébként, én is nagyon szeretek főzni és sütni is, de sajnos hétköznap nem sok időm van rá.

Encike!
Én is boldog szülinapot kívánok Neked, azt hittem már megvolt.
Várjuk a beszámolót a party-ról. :wink:
pedi
Kalocsa

Sziasztok lányok!

Már jobb egy kicsit a kedvem, és rég elfelejtettem a reggelt. Most éppen más miatt húztam fel magamat, de nem akarom off-olni a topikot.

Edit! Valóban csodás lenne egy szülinapi baba. :wink: És gratula a pozitiv lh-tesztért. (remélem tettetek az ügy érdekében) :lol:

Évi! Hülye kukások! :evil:
A menü szupi, és nagyon ügyi vagy.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

sziasztok!Ma befejeztem a takarítást.kész a konyha a wc fürdő minden!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
a mai reggelei tesztem negatív lett :cry: :cry: a hasam viszont fájdogál jobboldalon és még mindíg egész nap álmos vagyok!
most akkor mi van velem szerintetek?a dokim nem tudtam ma elérni nem veszi fel! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike! Nagyon boldog szülinapot! :D

Köszönöm a gratulációkat! Ígérem, hogy legközelebb küldök nektek is, mint ahogy a mai vesepecsenyéből is. Állítólag az is nagyon finom lett. Én mindenesetre nagyon éhes voltam, mire elkészült, ezért jót ebédeltem belőle! :oops: Na nem azért mert én csináltam, de naggggyyyyyyyyon finom lett! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó hír! Anya ma egészen vidámka volt! A keze kezd mozogni, ez jó jel, viszont mindkét válla fáj, ami viszont rossz (az áttétek miatt!)! :cry: Vettem neki egy dísz napraforgót! Annyira örült neki, hogy ha Dáriusz kincsét tettem volna le sem lett volna ilyen boldog! Ezt olyan jó volt nézni! :D

Kép
anda81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?