Új privát üzeneted érkezett!

megjöttem Nikiéktôl!!

Barnus iszonyú édes :!: :!: lesznek képek is csak még le kell töltögetni, sôt videó is készült.

56cm 3430g
sokat küzdöttek egymásért, mert Niki nagyon nehezen és lassan tágult , de mindketten jól vannak már ez a lényeg :!: :!:

én meg dokinál voltam még elötte és azt mondta bíztató az állapotom :shock: méhnyak lerövidülve méhszáj bô 1újjnyi, de még le kéne ereszkedni és mivel szombattól szabin van még csütörtökön és pénteken is meg akar vizslatni...most is megvizsgált és ez elég durvára sikeredett azóta folyamatosan kemény a pockóm :cry:
Vendég

Na akkor itt a tábla csajok, Barnussal kiegészülve:
Kép

Reméljük holnap Boniko-t is betehetem.

szuszu

Rizsi ne mááááá most mégis egyedül maradok :?: :?: :(

CsAndi remélem a dokid jól megvizsgált és beinditja a szülést is! tessék menni sétálni meg lépcsőzni vagy egy kis esti kergetőzés a lakásban se tenne rosszat talán. :lol: Csenge baba meg eressze szépen ki a kis angyalszárnyait is szálljon le!

Na én mára elteszem magam mert baromira belaktam krumplifőzivel.
jó éjt mindenkinek !

Boninak meg megy a drukk!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Most jött az üzenet Verától!

19.25-kor megszületett Bordacs Miksa Gergely. 3060 g 55 cm. Mindketten jól vagyunk!

Szuszu!
Bővítheted a táblázatot!
Hányan maradtunk? Kezd elég hosszú lenni a táblázatban szereplő babanévsor.

rizsimami

Sziasztok!

En is delutan voltam a dokinal - a CTG jo lett, mozgott Laura baba rendesen es voltak mar mehosszehuzodasok is. :) Es ami a legjobb, egy ujjnyira kinyiltam - ugyhogy kezd valami jele lenni, hogy Laura ki fog bujni. Viszont azota elegge gorcsol a medencem - kivancsi vagyok meddig birjuk meg.

Zsofi - kaptam WC uloket a DM-be - koszi :) Mostmar megvan minden. Ma becsomagoltam mar mindent.

Megy a drukk a ma szuloknek - konnyu es gyors szulest kivanok!

Judit - jo, hogy irtal es hogy minden rendben van nalatok! :) Kuldj majd kepeket is.

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Gratulálok Verának a kisfiához! Egy nap, két baba... ez nem semmi :D

yuyu79

Vera, gratulálok Miksa babához! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
Vendég

képek Barnusról:Kép Kép
Vendég

Íme a friss tábla. Gratulálok Verának és boldog szülinapot Miksának! Megint javult egy kicsit a nemek aránya.

Kép

És itt az eredeti excel, sárgával van, aki már megszült:
várandós tábla

szuszu

Vera!
Nagy gratula és sok boldogságot a kis Miksához!!!!

Hogy Barnus baba mennyire szép!!!!!! :lol:

Már estére én is kicsit kezdem rosszul érezni magam, eléggé fájdogálok, de nem görcsök, csak nyilallások és iszonyúan feszül az alhasam. Nem kéne holnap délután előtt semmi komoly történés, Apa csak fél 3-kor száll le Ferihegyen. NA, mindegy, lehet, hogy még mindig csak helyezkedik a drága. Holnap reggel meg méhszájvizsgálat, de külön kértem, hogy ne piszkáljon.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

És Boniko,
Mennek a drukkok!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Micsoda gyönyörű kissrác ez a Barnus. Érdemes volt érte szenvedni.
Rita, kitartás! Reggel ha mész vizsgálatra, akkor jó kezekben leszel.

Megyek aludni, de közben drukkolok Bonikonak. Remélem üzen majd valakinek, ha megvan a baba.

Szép álmokat!

szuszu

Sziasztok!

Babaesö! Nikinek és Verának is szívböl gratulálok, a többi frissen készült anyukána úgyszintén. Kicsit szórakozott vagyok, mire bejelentkezem, elfelejtetem, hogy kinek és mit is akarok írni, bocsi. :(

Ágikám!

Te vagy az anyabombázó, valami fantasztikusan nézel ki, de ezt már elöttem is többen elmondták! Én sajnos a kibelezett vizilóra hasonlítok, vagy arra a gyürött bundájú kutyafajtára, mely idös korára nö csak bele a túlméretezett börébe.

Boniko!

Kitartás, hamarosan te is átvészeled a szülés kellemetlenebbik részét és utána kezedben tarthatod a megérdemelt jutalmadat!

Tegnap voltunk gyerekdokinál szakadó esöben. Ami az esöböl megmaradt, küldöm haza postafordultával. :)
Szóval az én kis kertitörpém 3090 gr és 48 cm, ami annyit tesz, hogy szük 550 gr-ot hízott nem egészen 2 hét alatt. :) Egész nap enne! Annyit kakil és pisil, hogy alig gyözöm pelenkával! :)
A dokinál is kiviselkedte magát, két friss pelenkát is telepakolt, majd mérés közbe az eddig megkímélt területet alaposan lepisilte...
Még nem lett beoltva, teljes vérképet a jövö héten csinálnak. A sárgaság alakul, szerinte is minden rendben, ne aggódjak.

Megyek, mert kivszenek belölem az álmatlan éjszakák. Ma egész nap pezsegtem, föztem, takarítottam, mostam, vasaltam, ablakot pucoltam. Rend van. Átmenetileg.

Jó éjt akik aludni tudnak, aránylag fájdalommentes szülést, akiknek nincs más dolguk! :)

Puszi: Barbi
maass

Barnus tényleg nagyon szép kisbaba :-D Gratula Nikiéknek :!: Gyors felépülést és sok tejecskét nekik!!

Barbi, akkor Dönci már túl van a 3 kilón? Az tök jó, ahhoz képest, hogy csak 1 hét múlva kellene a világra jönnie... Jó étvágya van :wink: Nincsenek róla új képek :?: :)

Jó éjszakát, Bonikonak meg mennek a drukkok!!

yuyu79

Minden újdonsült Anyucinak hatalmas gratula!!!!!!

Öltöztetés: rövidújjú body+ vékony rugi. Én pont tegnap szanáltam ki egy csomó ruhát, mert már kinőttük. Az 56-osoktól eleve elbúcsúztunk. Már a kórházban is mondták, hogy hatalmas lábfeje van a lánykánknak, ezért a lábfejes rugik többségének is mennie kellett, mert a varrás a lábfejének a háromnegyedénél van. Tehát zoknizunk, de már az újszülött zoknik is kicsik...Mennem kell, valaki éhes....
bende

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek!

gratulálok Verának kisfiához! és hát Barnus milyen kis édes babóca! nem is látni rajta, hogy milyen hosszú és nehézkes vajúdáson van túl! na, kíváncsi leszek majd anya mit mesél a szülésről! ;)

Bonikonak is mennek a drukkok, remélem, hogy már ő is túl van a nehezén!

Barbi, gratulálok Döncikéhez! igazán szép teljesítmény ez a gyarapodás! ;) képeket-képeket!

én az öltöztetést illetőleg inkább arra lennék kíváncsi, hogy a kórházból miben hoztátok haza a babukat, illetve, hogy használtok-e pólyát!? azt tudom, hogy pl. Mecsi beszerzett egyet, illetve én is kaptam, de, hogy használni fogom-e!? az még kérdéses!

Szuszu, köszi a táblákat! háááát, jó kevesen maradtunk! ... na mindegy! azért mi még tartsuk egymásban a lelket! ha minden napra jutna egy baba, akkor kb. a hónap végéig kihúznánk pont! ;)

engem amúgy mostanában, szerencsére az alvásprobléma megoldódott (lehet, csak átmenetileg), az idegesít a legjobban, hogy annyira vízesedik a lábam, lábfejem, hogy tök feszül a bőr rajta, és ez nagyon kényelmetlen érzés! szóval, ha ezzel lehetne kezdeni valamit, akkor szívesen maradnék még terhes egy jó darabig! :)

tegnap amúgy az uh-n nem sok adatot tudtunk meg... fejecske 96mm, szóval ez még 10 cm alatt van azért :P, illetve a has, de nem a körfogat (ABD) 120 mm. súlybecslésre 3600 körülit mondott a dokibácsi, a méhlepény pedig II-III, de erre azt mondta, hogy az nem baj, az igazából a baba tüdejének az érettségét is jelenti, szóval nagyobb a valószínűsége, hogy nem lesznek gondok a légzéssel születés után!
hát ennyit tudtam meg tegnap, és akkor ma folyt. köv. 10-től nst, 13:20 pedig megint dokibácsi!
ja és a vérképem is még mindig szupi!

na, most megyek hajat mosni, mert a fodrász tegnap összekente mindenféle sz@rral, és még jobban izzadok tőle, amúgy Mecsi, igen, le is vágott belőle, de nem olyan nagyon sokat!

sophie27

Jó reggelt!

A barátnöm sikeresen megjött. :)

Niki!

Tegnap lemaradt, hogy Barnus nagyon szép formás kisfickó!

Közkívánatra pár kép:
Kép

Kép

Kép

Mennem kell, üvölt a ded...
Szép Napot!

Barbi
maass

Barbi! nagyon édes a kisfiad, még mindig! ;) köszi a képeket!

sophie27

Kép
Szép jó reggelt mindenkinek!

Zsófi látom hiába sikeres az esti alvás téged is kidob rendszeresen reggel az ágy! Pedig annyira jó ez az esti hüvös levegő nálunk tárva nyitva van az ablak éjszaka. Mondtam is Áronkámbank igazán kijöhetne hétvégén hogy tudjunk sokat sétálgatni még ebben a szép időben.De tényleg eléggé kezdünk fogyatkozni. Lesz egy holtidő itt a topikon tuti. :(

A héten váltottuk a homeos bogyok szedését, én annyira kiváncsi vagyok nekem hogy fog hatni mivel én tök máshogy szedem mint ti.

Hihhetetlen hogy milyen gyorsan nőnek ezek a babák Barbinál is már 3kiló Döncike. Nem győzzük majd ruhával őket.
Nikianyu Barnus baba tündéri. Neki is kis csücsöri szája van. Lábfotó nagyon tuti! Most már én is egyre jobban várom hogy babázhassak és szétpuszilgassam a kis drágám.

Na délelőttre elég belőlem. Ma összerakom a kiságyat azaz szépen megcsinálom és henyélek.

szép napot mindenkinek! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsóf!

Pólyát nem használtunk, nem is tudom a mienk, hogy tűrné, hisz már egynaposan lerúgta magáról a takarót :) Éljenen a hálózsákok, de ezekből is csak a zipzáras fajta, mert ami elől patentos, ott a két patent között kidugja a lábát.

Kórházban a csecsemősnővér mikor elengednek, ha tanácstalan vagy megmondja hány réteget adj rá. Mi nagyon melegben jöttünk, egy rövidujjú bodyban és egy kertésznaciban. Sapka mindenképpen kell, de, ha hosszú az út a kocsiban majd vedd le róla. Mi leárnyékoltuk az ablakot is egy pelenkával, mert nagyon fura szegénykéknek a tűző napfény. Hunyorgott a drága!

Barbi!!!! Gratula Dönci baba gyarapodásához. Nálunk is egy pelenkacsere az néha 2-3 pelenkát jelent. :) Remélem nem megyünk csődbe. 48 centi a drága??? Mennyi ruhával tudnálak ellátni benneteket....
bende

Bonikoról nincs hír?

Rita, majd írj, hogy mit mondott a dokid!

Barbi, szépen gömmbölyödik Döncike :lol: Nagyon helyes :-)

Vajon én leszek az alső túlhordásos?? Bár attól függ, mihez képest... A 8-a az az én számításom szerint van, hivatalosan 9-re vagyok kiírva, az szombat.... De a cilusom meg a korábbi méretek alapján lehet akár 13 is :roll:

yuyu79

De pénteken megyek NST-re, és gondolom akkor majd megmondja a doki, meddig maradhatok itthon.... Nagyon nem akarok szülés előtt befeküdni, inkább megszülnék még a héten... Át is nézem ma mégegyszer a kórházi pakkomat ;-) Meg takarítgatni is kéne még :roll:

yuyu79

Jó Reggelt Lányok!

Barnus baba nagyon széééép! Gratulálok Niki!
Dönci baba is! Habár szerintem minden kisbaba szép :D ! Dönci nem is látszik annyira picinek, mint amennyi! :)

rizsimami

Jo reggelt!

Nagyon aranyos Barnus baba es Donci baba is szepen no! :)

Ma arra ebredtem, hogy menziszeruen gorcsol a hasam, meg neha be is kemenyedik - kivancsi vagyok a hetvegi hideg front mit hoz majd. Kitartast mindenkinek! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Yuyu! Pont ezt szerettem volna kérdezni, hogy Neked akkor melyik a jó időpont, mert a vonalzóidon más-más adatok vannak. De tudod, az általad küldött cikk szerint sokszor megesik, hogy a túlhordás a normális! :) Csak így sokkal nehezebb, hogy már júliusban megvolt sok augusztusi baba. Nyugi! Mikor itt lesz az ideje, a mi csöppségeink is ki fognak bújni.

Tegnapig én is ezen paráztam. Aztán tegnap az uh-n annyira megnyugodtam, hogy jól érzi magát odabent, hogy már nem is zavar annyira, ha egy kicsit tovább akar bent lenni. Pedig a hasam mérete alapján már mindenki azt mondogatta, hogy biztos júliusi lesz, és lassan már azt is meggondolom, hogy kimenjek az utcára, mert mindenki csak hülledezik a pocakom mérete láttán, és folyamatosan megkérdezik, hogy ikreket várok e. :o

rizsimami

Hát az enyém se kicsi, fel is rakok egy utolsó pocakfotót, ami tegnapelőtt este készült:

Kép

yuyu79

Rizsi, az hagyján, ha tovább marad bent, csak ne kellene addig befeküdni...

Amúgy 110 centi a pocakom ;-)

yuyu79

...és többek szerint lejjeb van már a hasam, mint volt

yuyu79

Boni sms: 2008.08.05-én 18.25kor elfolyt a magzatvíz,22.30kor mint a gyorsvonat megérkezett Zsigi (Zsigmond), 3300 gr,59 cm.Jól vagyunk,Apás szülés volt.

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Húha, jó hosszú baba lett :-) Nagy gratuláció nekik, és jó egészséget kívánunk :!: :D nagyon helyes :-)

yuyu79

Tényleg a leghosszabb baba ezidáig! Gratulálok! :D

rizsimami

Yuyu! Akkor nekünk együtt kellene közlekedni! Nekem 108 cm. Szinte azonos pocakmérettel rendelkezünk. :)

rizsimami

sziasztok!
megvagyok még én is.
Nikinek hatalmas gratula Barnushoz. :!: :!: És Verának is!
Boninak meg mennek a drukkok! és várom a híreket.

nálam semmi keményedés vagy görcs, úőgyhogy én szerintem még maradok egyben egy ideig.
Tegnap kaptunk barátnőméktől végülis párásítót. Valami nagyon profi cucc, nagyon örülök neki. :lol:

viszont ma annyira semmilyen a kedvem, nem akarok semmit csinálni. olyan nyűgös vagyok. A melóhelyemre sincs kedvem beköszönni, pedig arra fogok ma menni, de nem hiszem, hogy bemegyek.

remélem azért délutánra elmúlik ez a rosszkedv.....
lei

Jó reggelt csajok!

Tudom én mikor kell idejönni, ha babahírt akarok. Ezek szerint a tegnapi nap igen termékeny volt, mert 3 baba is született. Szóval megvan a 20. pici is. Gyorsan be is tettem a táblába.
Nagy-nagy gratula Boniko-nak! Hasonló szülést kívánok magamnak is. Zsigi is nagyon formás baba, nem látszik, hogy csak most született.

Yuyu, jól néz ki a pocakod, de az enyém hatalmasabbnak tűnik a kicsi testemen. Tegnap nekem is mondta egy barátnőm, aki már régen látott, hogy sokkal lejjebb van, mint volt.

Szerencsére Andris az éjjel hagyott aludni, így sikerült valamennyit lefaragni az alváshiányomból, amit az előző éjszaka gyűjtöttem. A nyákdugóm meg még mindig távozgat. Szóval nem ment ki egyben. Egyelőre komoly fájásom nincs, éjjel párszor deréktáji fájdalomra keltem, de aztán mindig elmúlt és vissza tudtam aludni. Ma még vasalok egy kicsit meg takarítok, hátha segít.

Barbi, Dönci baba még mindig szuperédes. Bár a többi gyerekedet elnézve ez nálatok egy veleszületett tulajdonság.

Kép

szuszu

Rizsi, kár hogy messze vagyok ;-)

yuyu79

Boni, nagy gratula Zsigihez, szép szál legény lesz, az biztos :D Kiegyeznék én is egy ilyen gyors szüléssel. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Barbi, jó hogy jelentkeztál. Látom "nyugaton a helyzet változatlan", de örülök, hogy jól vagytok és Döme baba szépen növöget. Nagyon jók a képek is. Nekem is jön a barátnőm talán már pénteken egy hétre, jó is az :)

Julcsi, Rizsimami én is 108 cm körül járok, csatlakozhatok ? :wink:

Barnus nagyon szép baba, tényleg nem tűnik megviseltnek a hosszú szüléstől.

Tegnap voltam az első CTG-n, kicsim csak az alatt a rövid idő alatt nem akart megmozdulni persze :-) előtte, utána meg mindig mozog rengeteget. Kár volt a csokit kihagyni :) de végül egy kicsit megmozdult és akkor fel is ment a pulzusszám 140-ről 170-ig. Összehúzódás nincs, de azon csodálkoztam volna ha lett volna.

Szülésznővel a következőket beszéltük meg: málnalevéltea, először napi fél, majd egy liter. Chaulophyllum C30 2 naponta 5 golyó, gát masszázs Weleda olajjal.

Ma éjjel végre én is egész jól aludtam, csak 5-kor ébredtem fel, és utána még fél nyolcig sikerült aludni. De jó lenne ha maradna ilyen az időjárás! Éjjel legalább jó hűvös van.

Na indulunk játszótérre. mindenkinek szép napot!
Vendég

jóreg!!
niki:barnus gyönyörűűű, nagy nagy gratu!
döme is nagyon édi!!!
vera és boni is nagy nagy gratu!!!
remélem nem hagytam ki senkit :)
huh a szüléstörténeteket már nagyon várom........zsigi ilyen gyorsan kibújt.....nemsemmmi...
csajok még kitartás!
rizsi és yuyu nekem is 110 a pocakom és még van 4 hetem.... :)

Kép
winona

nekem már vagy két hete 110 centi, úgy látszik már nem tud nagyobbra nőni, de a bőröm néha nagyon feszül :wink:

yuyu79

Sziasztok csajok,
Bár a hírt már hallottátok, megígértem, hogy tájékoztatlak titeket.
Nikiék jól vannak, de ahogy Andi már írta elég nehéz dolga volt szegénynek. Délre mentünk ctg-re és akkor már folydogált a magzatvize, de nem voltak görcsei. Már nem engedték haza, de úgy is készültünk. Fél 4 körül kezdődtek a fájásai bár a szülésznő szerint azok nem voltak rendes fájások (kíváncsi vagyok akkor is azt mondta volna, ha neki fáj), hanem azok csak éjjel 1 körül kezdődtek. Mindenesetre Barnus reggel 6:48-kor született meg és nagyon elgyötörték egymást szegénykéim. Amit láttam a Niki arcán már az is fájt. Gátmetszése is volt, de már nem érdekelte csak szabaduljon. Utána viszont minden elmúlt, ahogy a mellkasára tették a picit. Ennél szakszerűbben azthiszem nem tudom leírni, de majd ő biztos elmeséli. Most megyek hozzájuk.
Mindenkit üdvözöl és szurkol a még egyben-levőknek. Pénteken jöhetnek haza.
Ja, a méreteink: 3 nehéz kiló 43 deka és 56 sudár centi.
minden jót
Ferci

sniky

Ferci, gratulálunk Nektek :D Köszi a beszámolót :!:

yuyu79

Zsófi!
vizesedéssel sajnos nem lehet mit kezdeni és már 3.hónapja élek vele :cry: hát megszoktam...ha nagyon melegvan az a rosszabb, de olyankor a hidegborogatósfölpolcolás a legjobb :)
de egy aránylag gyors gyógyírt ismerek rá (az orvosom is ezt szokta mondani) mégpedig ez a SZÜLÉS :shock: :D

"nagypocaú"csajok!!ezt engedjétek el nyugodtan a fületek mellett!!én már 6hónapos hasamra is megkaptam, hogy hatalmas, még egy 2gyerekestôl is, hogy neki szülés elött volt ekkora :!: :!: hülyeség!!csak a lapos hasakhoz van szokva az emberek szeme és ahoz képest persze, hogy nagy :shock: dehát 3-3.5kg gyerek +víz +miegymás kell elférjen...
sôt az én magyasságomhoz, pontosabban alacsonyságomhoz képest pláne nagynak tûnik :!: :!: 156cm alacsony :D vagyok és 108-112 között mozog pockóm...ami érdekes, hogy mostanában a 108 a 112-ôt régebben mértem...szóval ahasonló méretû babáitok hasonló méretû pocakokban vannak.és pl. a yuyu magasságához képest meg nem is nagy a hasa...sziszkáé 123volt!!ezt azért jegyeztem meg mert engem megnyugtat pontosan az ilyen ledöbbenô hangok után :D

ja és tuti, hogy a nyákdugómtól vettem búcsút ma reggel...ez innen 2nap és 2 hét is lehetmég :shock:
és úgy ropognak a csontjaim, hogy felébred rá a férjem, mondjuk csak ha nem horkolok, mert az biztos hangosabb :roll: :oops:

csináltunk videót is Barnusról, de azzal még küzdeni kell kicsit és fölpakoljuk valahová :P
Vendég

Mindenkinek elmegy nyákdugója, az enyém meg örökre bent marad :?: ;-)

yuyu79

yuyu!biztosan nem marad bent csak még nem jött ki :D
egyébként én veled vagyok kb. versenyben mert nekem is hosszabb a ciklusom és biztos, hogy legalább 1héttel késöbb termékenyült meg az én kis csöppöm mint az orvos azt gondolja/számolja...pont nem könyvszerint menstruáltam!!sosem!!(32-38nap)tehát a mi esetlefes/feltételes túlhordásunk az igazából kihordás :D :D

ha van olyan aki nemtud mit kezdeni a máris kinôtt pamutrugikkal , akkor én szívesen jelentkezem kölcsönbe/megvételre , mert abból csak 1-2db-ot tudtam venni...bármilyen megoldás érdekel :roll:
Vendég

cs-andi, oké, akkor együtt hordjuk "túl" ;-) nekem 30-32 naposak voltak...

yuyu79

Ja és szerintem várd ki, hogy mekkora lesz Csenge, hátha nem is kell a legkisebb méret ;-)

yuyu79

Sziasztok lányok!

Gratulálok a kisbabáknak és mamáiknak! Gyönyörűek a babák!

Mecsinek férje motorbalesetben eltörte ma reggel a bal kezét. Szegénynek jobbkor nem is jöhetett volna. :(

Anyukáktól kérdem, hogy használtatok vagy használtok e hasszorító pántot szülés után? Ha igen melyik a jó és tényleg hasznosak e ezek?

Ma reggel már 4kor kidobott az ágy, tettem vettem, főztem málnalevél teát, amiből pár korty csúszott csak le, átnéztem a bébi ruháit. Olyan jó nézegetni őket.
Már CTG-én is voltam, férjecském vitt, de úgy siettünk, azt hittem ott maradok szülni. Pedig a CTG még mindig nem utal szülés jeleire. Pedig holnap nagyon szeretnék megszülni...

Kép
andaka

Hű csajok! Azt hiszem ebben a nagy babaesőben négy anyukának sem gratuláltam még. Gratula Mákszem, Niki, Vera és Boniko! Egyre fogy a pocakosaink tábora.

Szuszu, Feliciát nem sárgáztad be a táblában.

Mi jól vagyunk, egész jó éjszakánk is volt, tudtam hét órát aludni, két részletben és a tejcsi is szépen alakul.

Nálam a víz szülés után egy héttel ment el fokozatosan. Péntek óta nyolc kilóval vagyok kevesebb miatta, már a 69-et közelítem és 71-el indítottam a terhességet. Ma levettem a kötésemet, de zuhanyoznom még nem szabad, pedig már nagyon jól esne, ez a cicamosdás nem a legtutibb.

Én úgy éreztem, hogy este melege volt Vikinek a rugiban, így body-ban altattam és egy vékony takaróval. Most nappalra meg egy kis napozót adtam a bodyra és zoknit.

KépKép
jazmin2005

Találkoztam az "új" dokimmal is. Elsőre nem nyerte el a tetszésemet, de szeritnem csak azért, mert mondta vasárnap menjek be reggel, mert megnézzük a magzatvíz tisztaságát, nem e kakilt bele babóka, mert ha igen akkor indítjuk a szülést... micsoda?indítjuk???na nekem sem kellett több. A másik dokim pont az a fajta, aki kímél az ilyenektől, nem idegesít feleslegesen, ez a doki pedig közölte mi a pálya...
Reggel először féltem a szüléstől. Volt időm gondolkodni sajnos.

csandi de jó, hogy neked legalább a nyákdugó eltávozott már...

Kép
andaka

Szegény mecsi, ez tényleg rosszkor jött.

andaka! Én a császár utáni nap estéje óta ilyenben vagyok. Szerintem nagyon jó, műtét után különösen, sokkal könnyebb a mozgás. Egyébként ez bugyi ami rajtam van. Anno vettem azt hiszem egy felina-t, volt majdnem 4000 Ft. Aztán anyu látott a kínaiban pár száz forintért, szerintem érdemes beszerezni párat. Azért érdrklődj még a nem császárosoknál is.

KépKép
jazmin2005

Boniko,
Nagy gratul a kisfiatokhoz!!!!! És milyen jó gyors szülés volt :lol:

Barbi,
Nagyon szép és szépen növöget Dönci :D

Yuyu,
ne aggódj, az én nyákdugóm is benn van még, asszem :)

Voltam dokinál, egyujjnyira nyitva vagyok, de éreztem, hogy tágultam, tegnap nagyon gázos volt. Pénteken következő vizsgálat, akkor majd meglátjuk...
Szülésznénim is mondta, hogy igyam a tonikot, gyömbért, mert a kinin is állítólag be tudja indítani a szülést!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?