Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

segítsetek légyszi' :oops: : hogy lehet az automatikus bejelentkezést beállítani?

Szandra!!

Eltüntünk???? :lol: :lol: :lol: 48 óra és máris hiányolsz??? :lol: :lol:
Ti is hiányoztok nekünk!!!! Az után a csütörtök után........ :lol: :lol: :lol:

Ibolya!

Mint észrevetted, nem mentünk :lol: :lol: Én délelőtt dolgoztam, de autónk sem lett volna. Mivel nem volt elmentve a telefonszámod, nem tudtam kitől jött az sms, és mivel kis betűvel sikeredett az Encsi neve, én azt hittem valaki az Encsen lakó barátnőjét viszi autóval. :oops: :oops: :lol: :lol:
Azért köszi.

Almi!!

De jó, hogy végre jelentkeztél!!!! :lol: :lol: :lol: Akkor nagy munkába vagytok??? Gőzerővel megy a készülődés?? :lol: :lol:

Évi

Már hiányoztál, úgyhogy csak gyorsan felvenni a ritmust!!! :lol: :lol:

Adri!

Gondoltam rátok megint!! Jön a vihar :roll: :roll: Sára olyan hisztis, hogy ...hogy.....megfojtom :twisted: :twisted: Dóri baba hogy bírja??

Andi!!

Akkor várjuk a képeket!!! :lol: :lol:

Anikó!!

Úgy emlékszem már elmentek az uncsitesók!!! Hol vagy???? Hiányzol, Te is és a képeid is :lol: :lol: :lol:

Judit!!!

Te is régen jöttél!! Annyira jó lenne, ha viszatérne a régi vidám hangulatod és a hozzászóásaid!! :wink: :wink:

Megyek, mert nem birnak magukkal........

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Ildi!

Jövő hét kedden indulunk mi... :P csak nem Vodicébe, ott két éve voltunk és ha jól emlékszem pont Srimába. Szuper volt!

Velem semmi érdekes nem történik. Dolgozom, a lányok anyáéknál, sőt holnaptól anyáékkal nyaralnak (indulnak a barátainkkal együtt egy Körös melletti telekre). Imádják...

és már mi is nagyon-nagyon-nagyon várjuk a közös nyaralást.

anett
kállai
 
 


Anett!
Ez tök szuper!
Ti mikor indultatok?Nem volt nagy dugó?
És hogy hogy kedden mentek? És most melyik részre?
Fú már mi is nagyon várjuk!
ilgya1
 
 

 
 

Gyöngyi!
belépésnél ki kell pipálni az automatikus bejelentkezés mezőt :wink:
a jelszó alatt van.
ilgya1
 
 


azt hiszem éjjel 2 körül indultunk, de sztem most nem fogunk leghamarabb 4-kor indulni...

a keddet nem tudom (céges szervezés, valaki lemondta, így mi 2 helyre megyünk és 12 napig leszünk ott) szárazföldre és a közepére Gradac (Split) mellé.

a.
kállai
 
 


Ildi!!

Azt már próbáltam, de nem használ :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


akkor fogalmam sincs..
és ha írnál a szerkesztőnek? (apa) a segítséges topikba? lehet,hogy ők csinálnak valamit rajta és azért nem jó :x
eddig jó volt?
ilgya1
 
 


Ildi!!

Figyi!!!! Nem fogod elhinni, eddig jó volt, és............................most is jó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig semmit nem csináltam, amit eddig nem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Látod elég csak beszélgetnem veled a problémáról és máris segítesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Ne is törődj vele mert nekem sem reagál az automatikus belépésre semmit, mindig be kell lépnem. Mire legközelebb belépek már megint nincs kipipálva az autómatikus belépés. :roll:

Csajok!
Anikóval, Anitával, Gyöngyivel (mert ő is jelentkezett) szervezünk egy Nyugatiba vonattal bemenős vásárlós bulit a Westendbe van valakinek kedve csatlakozni?

Persze azt nem beszéltük meg, hogy mikor lenne az indulás és a hazaérkezés, hogy gondoljátok? Délelőtt? Ebédre hazaérni?

Nekem eddig a csütörtök tűnik a legjobbnak. Többiek???????

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Katus,nagyon eltüntél,csak nem ennyire megviselt a nyaralás :oops: ?Vagy csak ki kell pihenni az utazás viszontagságait?Ancsi hogy birta az utazást?Tiszta mosoly ez a kislány :lol:

Kata,én eddig nem adattam be semmi + oltást a kötelezőkön kivül,viszont most nagyon gondolkodóba estem ,hogy a bárányhimlő ellenit beadatom,ugyanis a Gergő véresre :oops: vakargatja a szúnyogcsipéseit :cry: :cry:
Megsütötted a mákost?

Dénesandi,na végre hogy kirándultok :oops: :lol: .Ahogy elkezdtem olvasni a hsz-odat azt hittem,hogy már megint felújítottok :oops: :oops:A kisvasúton már mi is többször utaztunk,de hüvösvölgyig még soha nem mentünk :oops: :oops: Azért gondolom a kiscsaj igy is élvezte az utazást hogy nem sikerült játszóterezni.A képek meg magukért beszélnek :lol: .
Telcsi számodat elküldhetnéd priviben.

Reni,húú nagy fába veritek a fejszéteket :lol: de azt hiszem ezt mindenki igy szokta :lol: .Mi anno majdnem egy teljes lakásfelújításba fogtunk :lol: .
Meddig dolgozol még?

Szandra,ha ez megnyugtat: én SOHA nem tudom elolvasni az apróbetüs részt :oops: :oops: :oops: ,de hát nekem ez már megengedett :oops: már a koromnál fogva is :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Én a szememet oda szoktam nyomni a laptophoz 8) és próbálkozom :lol: :lol: ,ha nem sikerül,akkor bemásolom word-be :lol: :lol: :lol: és máris megvilágosodik a szöveg :lol: :lol: :lol:

Andi,örülök,hogy mostanában gyakrabban irsz-remélem ez most már rendszeres is marad :lol: :lol: -képeket várjuk :lol: :lol:
Telcsi számodat te is elküldhetnéd priviben :wink:

Zsanett,dagály nagyon szép strand -lánykorom :roll: kedvenc helye-de kicsit messze van :oops: az egész napos pancsi után még haza is kell/lene :roll: vezetnem a fél városon.

Ildi,teljesen igazad van,megértelek ,hogy nem mertél elindulni egyedül a 2 gyerköccel,-de én is ott lettem volna,igy kettőnkre jutott volna három :wink: :lol: -remélem azért legközelebb eljöttök.
A gyömrői tót egyszer én is megnézném,de engem annyira nem vonz egy tó :oops: egyrészt jobban féltem a gyerekeket,nem is szeretik annyira aminek nem látják az alját :roll: meg sokkal hidegebb is :roll: -mi a balcsiban is csak a min.26 :roll: :roll: :oops: :oops: fokost szeretjük.
Ja,az éjszakai utazással kapcsolatban: pont ma mondták a hiradóban,hogy iszonyú a tömeg már a Mo-i utakon is,merthogy mindenki azt gondolja,hogy éjszaka nem megy rajta kivül senki :oops: :oops:

Évi,örülök,hogy alakul a kedved :lol: :lol: lakást hagyd fenébe :roll: ,azt gyere irj,mi van veletek.

Szandra,gyerköcökkel akartok menni vásárolni?Vagy csak olyan csajos shoppingolást szerveztek?

na jó,most már ezt elküldöm mert már másfél órája irom :oops: -közben etettem,fürdettem,altattam-és egyre jobban villámlik :roll: és még elszáll minden amit irtam :twisted:
bibolya
 
 


Anikó,Judit :oops: :oops: bocsika,titeket kifelejtettelek.Mostanában ti sem jöttök,tessék legalább egy pici füstjelet küldeni :oops:
bibolya
 
 


Szandra,
ez izgalmasnak bizonyul, elvileg hozzánk jön anyukám és a nagyim, ha mégsem, mi is jövünk. :)

Ildi, kerestem Neked képet Ancsi surranójáról. íme:

Kép Kép Kép


CSajok, elkészült a post a nyaralásról, aki szeretne még képeket és kimerítő beszámolót, a blogban megleli: http://annamri.freeblog.hu

Jó éjt!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ibolya!
Én úgy gondolom, hogy gyerek nélküli a program mert akkor félő, hogy nem tudjuk teljesíteni az elképzeléseket ha gyerekekkel mennénk. Ha jól vettem ki az Anikó és az Anita szavából akkor ők is így gondolták :roll: ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyöngyi így! Neki is jobb a délelőtt!

Anikó!
Nyilatkozz kérlek mert nagyon egyedül vagyok és félek és éhes is vagyok és én vagyok a kis Vuk!!! :wink: Anitáról mit tudsz mikor lesz itthon?

Szandra

szandrakiss
 
 


De ez persze nem azt jelenti, hogy senki nem hozhatja a gyerekét. Félre ne értsetek!!! Aki gyerekkel az gyerekkel!!!!!!!!!!!!!!!
Őszintén szólva én itthon hagyom (őket??, vagy őt mert lehet, hogy Tamit beviszem anyunak aki majd este hozza haza nekem a kiscsajt) de én tuti gyerek nélkül vásárolok.

Szandra

szandrakiss
 
 



Szandra,

nohát :) Mi meg a Te fejed csípjük :) A cipi sztorija az, hogy Ildiék ugye mennek a nagy horvát tengerre és meg ma fejtágítottam neki, hogy mi kell, mi nem kell.
Ez a cipi pl kell, szörfcipő, én a magmában vettem, de kint is van dögivel. Gumi a talpa, hogy ne nyomja a kavics a tappancsot és a sünök sem bírnak vele :) Neked is kéne, mi :) :) :)? Az enyém is rózsaszínű lett (Atti nagy örömére).

Ildi,
jut eszembe, fagyi(nagyoon fontos!) - 4-5 kuna/hatalmas gombóc!!!!

Na megyek, elcsomizom magam holnapra, megpróbálom felvenni a ritmust, de még nem nagyon sikerül...

JA,

Andi,
láttam képeket Rólatok Ildi blogjában, háááát, hogy Rebeka mekkora nő!!! Nagyon szép. Lőrinc meg - a szokásos: jó pasi.

Ibolya,
a fentiek Neked is szólnak, csak Rebeka nélkül, Lőrinc meg=Geri.

Tényleg megyek.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Hát lehet hogy most én ezt kihagyom-egyrészt pénzünk nuku :oops: és a westend nem az olcsóságáról hires :oops: ,másrészt én nem tudom lepasszolni a 2 kölyköt,velük meg nem egy leányálom a vásárolás :roll:

Anitáról annyit tudok,hogy holnap utaznak a mamájához.Hogy ez 1 nap vagy több, azt nem tudom.
bibolya
 
 


Hát ha a kunát elfogadják a Westendbe,akkor lehet,hogy megyek....

még nem tudom,de kb. ugyanez a bajom nekem is,mint az Ibolyának...

és miért pont Westend? Nektek a Market Central,már nem is jóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: oda átugrunk-hehe

tényleg mit akartok venni???ha nem titkos :lol:

Katus!
Nagyon köszi a fejtágítást,így azért sokkal könnyebb elindulni.
Úgy be vagyok sózva,hogy már elkezdtem bepakolni-ne tessék teljesen hűlyének nézni :oops: ez lesz az első külföldi nyaralásunk a gyerekekkel....
Klassz az a cipi.kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lőrinc élőben is klassz pasi,már lestipi stopiztam a Rékának :lol: el a kezekkel :wink: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom mivel etettétek kint Ancsit,mert a képeken úgy tűnik,hogy rengeteget nőtt. Kész kishölgyemény,jaj olyan nagylányos már....
Nagyon szép helyen voltatok ti is!
Asszem mindent megtudtam amit akartam,nagyon köszi mindent,és bocs,hogy annyi ideig feltartottalak...így is túloráztál láttam,nagyon jól sikerült a beszámoló!

Gyöngyi!
Küldtem az energiákat,rátettem a kezem a képernyőre és mondtam,hogy mukodj! :wink: de akkor használt...

Ibolya!
Magamnak szültem a gyerekeimet :lol: :o :o :o nem de tényleg nekem ez kellemetlen,ha más szaladgál utánuk,Réka meg amúgy is olyan kis szeleburdi,a Heim Pálos sztori után már nem vagyok olyan merész...
Dávid is kicsi még. És a lényeg ,nem tudnak úszni..(Szandra! ti hova jártok úszni, beszeretném őket íratni minél hamrabb)
De köszi... amúgy is tegnap strandoltunk már és most engem egésznap csak Srima foglalkoztat,nagyon megutáltál volna,egésznap erről beszéltem volna..inkább örülj,hogy nem mentem.

ildikó
ilgya1
 
 


CSajok,

Mennek a füstjelek, többet ne várjatok tőlem. Jót nem tudok írni, rosszat meg nem akarok:)
A westendes bevásárlás ötlete asszem tőlem származik, én mondtam Anikónak, hogy a NEXT-ben óriási leárazások vannak, egyébként nemcsak gyerekruha, női farmerok 3ezerért, meg hasonlók!!!Gyerekcuccok főleg 98-astól felfelé vannak jók, a kicsiket már elkapkodták.
Én már kivásároltam magam, úgyhogy nem rontom a levegőt:)
Olvaslak ám Titeket folyamatosan csak tényleg nem tudok semmi vidámat írni. De aranyosak vagytok, hogy hiányoltok

Anett,
Köszi a tisztítót, megkaptam:)

Szandra,
Köszi, hogy elhoztad:)
Vendég
 


Kriszti!

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kivánok!


Kép
bibolya
 
 



Sziasztok!

Én sajna nem tudok menni vásárolni = nincs pízem:( :( Még én sem kaptam manit, meg Zolinak sem utalták át a fizuját, és még jobban nem akarom a számlát leterhelni :oops:


Katus!

Nagyon jók a képek és az élménybeszámoló is nagyon tetszett :lol: Laurával 3szor megnéztük most reggel a blogotokat és mondta, hogy Ancsi-pancsi :)

Nekünk idén kimarad a nyaralás, mivel a házfelújítás elvitte az arra szánt pízt, de szerintem ősszel el tudunk menni valahova legalább néhány napra :wink:


Kriszti!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked :!: :!: :!:

Laura és Andi
denesandi
 
 


KRISZTI!!!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!


az egész család nevében!!!
Kép

ildikóék
ilgya1
 
 


Kriszti, boldog névnapot!

Judit, remélem, rendeződik nálatok a helyzet... Ha mégis úgy érzed, hogy mesélnél róla, lehet, hogy kiderülne, hogy más is volt itt ilyen sz*r helyzetben, és hátha tudna segíteni...

Katus, csúcs az a surranó Ancsi lábán! :lol:

Szandra, nekem a shoppingolás most elmarad, nincs egy vasam se, ebben a hónapban már nem kapok TGYÁS-t :roll: :roll: :roll: Viszont nemrég kiderült, hogy Marci miatt gyermekápolási táppénzre mehetek egy évre, de mire azt sikerül végigvernem minden hivatalon, addigra ősz lesz :roll: vagy tél :roll: .

Erről is jut eszembe: Péter 2 hét múlva lesz 30 éves, és fogalmam sincs, hogy mivel lepjem meg a jeles nap alkalmából (az már biztos, hogy átmenetileg családi kölcsönből :oops: )... Buli nem lesz, mert azt nem akar(unk), ajándékötletem pedig abszolút nincs. NINCS VALAMI JÓ ÖTLETETEK??? (arra is gondoltam, hogy mivel egy hónapon belül én is 30 leszek :shock: , közösen is lehetne ünnepelni - de így se sikerült semmit kitalálnom :roll: ) SEGÍTSETEK ÖTLETELNI!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Szandra!

Nagyon vonzó ez a csajos shopping ... :D Bár én sem akarok :shock:

vásárolni, de a társaság!!!! Hát....

Judit!

Bár tudnánk segíteni.... :cry: és nagyon szívesen, bocs, hogy csak most.

Kata!

Nekem van ötletem. Gyertek el fotózkodni, és készítünk egy szuper montázst, én Zolinak a legutóbbira ezt készítettem. Nagyon örült. Megpróbálom lekicsinyíteni, hátha így is élvezhető.

Kép

de meglévő képekből is nagyon szépen meg lehet csinálni.

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Nekunk is szolhattok ha megvan a Westendes kiruccanas ideje, de csak akkor ha tenyleg nem zavar senkit a gyerkoc. Ugyanis en Lilkat akkor sem tudnam lepasszolni ha akarnam. ':oops:'
De O amugy is elegge shoppingolas-kompatibilis :) Altalaban :) Hiszen valoban nobol van a lelkem :D

zsanett
 
 


Katus!

Tényleg nagyon édes Ancsi! Hárman voltatok?

Gyöngyi!

Ezer éve nem láttalak! És tudom én vagyok a hibás :oops: , de hiányollak. Ja és hozzám nem szóltál.... :D

Ildi!

Ti meddig lesztek Horvátországban?

anett
kállai
 
 


Anett!
Mi 8 napra megyünk..szombattól szombatig,vagyis péntek éjjel indulunk...

Kata!
Az Anett ötletét én is támogatom,a sógorom is idén volt 30 és ezt kapta,bekeretezve, nagy sikere volt.
Kép
Kép
ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Olyan szintű lemaradásom van, hogy nem is tudom hol kezdjem.... :shock: :wink:
Ami most aktuális:
Szandra,
Én tutira gyerekkel megyek :?
Anita csütörtök du. jön haza. Áttudjuk tenni a vásárlást péntek de.-re? Nekem is jobb lenne az. Gyöngyi?
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ildi,

Katus aszonta, hogy Neked van sok orchideád. Tegnap vettem egyet az IKEA-ban, nem földben van, hanem valami faháncs-szerű akármiben és az volt ráírva, hogy vízfürdőben lehet locsolni.
Katus felhomályosított róla, hogy az mit is jelent, de azt nem tudom, hogy milyen időközönként kell ezt csinálni és mennyi ideig kell vízben hagyni?
Köszi a választ előre is:)

ANikó

Maja elaludt?
Vendég
 


Kriszti!

Boldog névnapot kívánunk!

Kép


Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Judit,
Asszem el :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ma átugrott hozzánk a Zorka meg az Ancsi, no persze a mamájukkal :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Panaszkodom én is: nekünk sincs pénzünk :cry: :cry: :cry: , de a társaság bármit megér!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha meg kell a ruha a gyereknek az oviba (Sára is kezd, Marietta meg kinől mindent :twisted: ), akkor ígyis-úgyis meg kell venni. Legfeljebb ha drágállom, akkor nem veszem meg :lol: :lol:
Anikó!! Nekem a péntek is jó, ha tudnak anyósék vigyázni a csajokra.
Mariettát még vinném magammal, mert ő szeret vásárolni és szót fogad, de a SÁra egy zsák bolha :lol: :lol: :lol:

Anett!!!

Hát valóban ezer éve........ :cry: :cry:
Szuper a kép!!!!


Ildi!!

Nagyon klassz ez a fénykép motázs a tesódékról!!!! Jók az alanyok, akkor Anett csodákra képes :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Addig Szórakoztam az írás közben, amig elfelejtettem a lényeget és beelőzött az Anikó :lol: :lol: :lol:

Szóval:

KRISZTI:NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép

Anikó!!!

Ez az alvós kép!!!!!!!!!! :lol: :lol: Maja is tud alkotni! :lol: :lol:
A többi kép is gyönyörűűűűűűűű Ancsi milyen nagy tényleg (bár szerintem nagy hiba Zorka mellé ültetni, állítani :lol: :lol: )
És a fülcsivel, csattokkal - olyan más :lol: :lol: Olyan , olyan........nem találom a szavakat :lol: :lol: :lol: Tényleg mennyire más egy kislány a fülcsivel - Judit?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper ez a ruci Zorkán :lol:
Maja meg........na, őt megcsócsálom a vásárláskor (ha hagyja :oops: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Judti!
A virág gyógyítja a lelket! :wink: főleg az orchidea :lol: milyen színűt vettél?

enyhe túlzás,hogy sok,de szeretem őket az tény....és olyan szép is volt,míg Dávid egyik reggel le nem szedte nekem,pedig úgy örültem,hogy kivirágzott...
jön fel a lépcsőn kezében a virággal
Anya,ezt neked szedtem....elszámoltam 10 ig,mielőtt jól össze puszilgattam volna :lol:

az a lényeg,hogy ne tedd kaspóba,úgye átlátszó cserépbe van...hogy a gyökerét is érje a fény.
Én hetente egyszer locsolom,és félárnyékos helyen van. egy hónapban 1x kap tápoldatot (simát nem orchideásat)
már csak rajta múlik :wink:

most csupasz szegénykém,bizzom benne,hogy kivirul.... :oops:

ildikó
ilgya1
 
 


Gyöngyi!
beelőztél! :D egyetértek Anett csodákra képes! :lol:

Maja alvós kép :D
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Elvileg mi pénteken mennénk a Tiszára de lehet, hogy nem lesz belőle semmi, ha meg mégis akkor nyugodtan menjetek nélkülem. Az enyémekkel nem egy nagy élmény a vásárlás mert ketten 5 felé.

Anett!
Erről a képről nagyon eszembe jutott valami, majd személyesen, ki tudja olvassa e rajtunk kívül más is (titokban) a topikot. :wink:

Tegnap birkanyírás volt, Taminak levágtam egy csomó haját (azt a félig ritkát is :wink: ) mert nagyon bemelegszik alatta álandóan.

Ja és csak mellékesen, hogy ne higyjétek az én tárcám dagad, most meg már főleg mert beszabadultam ma a Dechatlonba és vettem 1 rövid, 1 hosszúnadrágot, 2 trikós toppot, 1 hosszú ujjú pólót és egy cipőt, persze mindezt a Taminak már az ovira (a rövidnadrág és a trikóka az már az ovis tornára), de megnéztem az úszódresszeket is mert mennek szeptembertől uszizni.

Ja tényleg uszi
Ildi!
Én bébi úszásra hordtam őket, nem rendes oktatásra. Az csak olyan pancsolós vizet megszerettetős (ez egy kicsit túl jól is sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Azt hiszem a Malévban van gyerek úszás oktatás ( ja és nem mellékesen tudok egy tuti búvártanfolyamot is ott ha érdekel :wink: :lol: :lol: )

Anett!
Egy percet se gondolkozz, gyere te is vásárólni, már csak egy kávé miatt is.

Anikó!
Nagyon jók a képek! Na és ez az új kanapé, valami SZUPER!!!!

Na megyek keresek egy kis pénzt a vásárlásra! (remélem)

Szandra

szandrakiss
 
 


Tudom mit felejtettem el!

Segítsetek!!!! Segítsetek!!!!!

Láttam régebben egy nagyon szuper legot (Duplo) amit a Tami szülinapjára szánnék. A bajom csak az vele, hogy most meg nem találok olyat sehol, a Vaterán néztem de ott már komolyabb van ilyen (http://www.vatera.hu/jatek_jatekszoftve ... ?p=11&pt=3 ) ezen az oldalon van és a második sorban, fehér házikó lépcső előtt van lefotózva. Na ilyesmit szeretnék neki, de csak két emeleteset (nem mellékesen bízom benne, hogy az ára is így feleződik).

Ha van valami szuper ötletetek akkor plíííííz. Játék boltban, Müllerben már néztem de sehun semmi.

Szandra

szandrakiss
 
 


Anikó

Jók a kép, Maja csúcs:) Örülök, hogy alszik, legalább nincs lelkiismeret-furdallásom, hogy sokáig maradtunk:) Zorka is még mindig alszik:)

Ildi

Kösz az útmutatást. Azt még áruld el lécci, hogy mennyi ideig hagyod vízben, amikor locsolod? Vagy simán felülről locsolod?
Fehéret vettem, de szerintem majd még veszek lilát is, meg volt cirmos is. Jó, hogy mondtad a kaspót, mert már akartam nézni valami szépet. Eszembe sem jutott, hogy azért van átlátszó cserépben, mert kell neki a fény:)
Vendég
 


Szandra!

Kint az Azsiaban van egy hatalmas (2 szintes) jatekbolt, asszem Galaxy a neve. Ott en eddig mindig mindent megtalaltam, igaz a Duploink nem onnan "szarmaznak". Az egyik Kenguru Goldos, de az sztem draga volt, a masikat meg kaptuk, nem tudom hol vettek.
Nezd meg esetleg itt :
http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/index.php?cPath=58_67

zsanett
 
 


Ez nem a jatekbolt honlapja, ott sokkal nagyobb a valasztek.

zsanett
 
 


Szandra,

Ezeket láttad?
http://www.vatera.hu/duplo_lakas_keszlet_83373219.html
http://www.vatera.hu/duplo_lakas_keszlet_83373218.html
http://www.vatera.hu/lego_duplo_oriasi_ ... 94179.html

http://www.teszvesz.hu/item410416427_le ... bahaz.html

Majának is van ilyen háza - most kezdett el vele igazán játszani.
Még börzéken és a Pecsa bolhapiacán is lehet rengeteg Duplót kapni, de azokat egyesével és nem készletben, de jóval olcsóbb.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 




Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Ildi!

Elhiszem, hogy be vagy sózva! Én is mindig parázok nehogy valami itthon maradjon, belföldön azért kicsit könnyebb pótolni a hiányosságokat. Nem akjarlak megijeszteni, én pl mindig viszek magammalgyógyszert is mert mindigfáj valakinek valamilye.
Idén találtam egy régi kocsiba való EÜ dobozt abba pakoltam be mindent tök jó volt, minden egyhelyen és sajna szükség is volt rá mert Ketrinnek a lábujja begyuladt és állandóan kötözni kellett.

Kata!
A fényképes ötlet tényleg jó!
Ha sokat van távol akár kulcstartóba is tetethetsz képet,így "mindig együtt vagytok" ez csak egy ötlet.
Vannak olyan szervezetek isakik vállalnak felköszöntést,meglepetéssel. Ha érdekel megkeresem a weboldal címet. Melóba szoktuk kapni az ajánlatokat, most mi is a főnökünk40. szülinapjára szeretnénk szervezni egyett.

Anett!

Olyan sokszor láttam márolyan képet amisok apró képből áll össze és így alkotnak valami formát, olyat is tudsz csinálni?

Kriszti

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Kriszti,

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS! :)

Denesandi,

örülök, hogy tetszett a beszámoló :)

Szandra,

megtaláltad a pénzt? :)

Anikó,

szupper képek, mint mindig. :) MAja meg csúcs, ahogy alszik :) Ancsi is negyed négyig nyomta.

Judit,
na ugye, én mondtam, hogy Ildi a szakértők gyöngye :)

GYöngyi,
hogy nem kéne Zorkát Ancsival fotózni???? Annyira édesek együtt szerintem, ma pont azon röhögtünk, hogy a csajok úgy néznek ki egymás mellett, mint Judit és én :) Igaz, minket sem fotóztok együtt sosem. Lehet, hogy nem véletlenül??? :)

Évikém,
kellenek még üvegek???

Adri,
mizu? Rég láttalak.

Ibolya,
ma nem lehettetek strandon, mit csináltál??? :)

Anett,
édes ötösben voltunk nyaralni, anyósomékkal. Jó volt így, ők is Ancsiztak, Ancsi is nagyizott, mi meg lehettünk kettesben is :)

Csajok, olyan felemás estém volt, muszáj elmesélnem.
A volt főnököm (mert már nyugdíjba ment), a volt munkatársam (mert mh-t váltott) és az elődöm voltak ma nálunk vendégségben. Grilleztünk, de sajnos elég későn jöttek és mivel az elődömnek 10 hós a kisfia, viszonylag korán mentek is, ezért a grillre nem nagyon maradt idő, így aztán nem sült meg rendesen a cucc. Mekkora égés! Azt hiszem igaz rám a mondás, hogy a magzatvízzel a főzőtudományom is elfolyt. :(

Szóval a kaja nem jött össze, de azért aranyosak voltak, Ancsiért odavoltak mind.

A másik remek dolog, a volt mumnkatársnőm jól megnézett, majd a következő beszélgetés zajlott le:

Ő- megint terhes vagy?
Én- nem, csak nem sikerül lefogynom.
Ő - hát jóóól eresztetted magad, hallod! Nagyon dagadt vagy.
Én - (csend - igaza van, de a sántának sem mondják, hogy sánta, ráadásul tök csinin felöltöztem, szoknya, meg minden... nem kellett volna semmit mondania, néha nem kell mindent kimondani - főleg úgy, hogy tényleg jóban voltunk, de most alig lehetett belőle kihúzni 3 szót...)

Később, elődömmel:

Én: Tényleg nagyon szarul nézek ki?
Ő: dehogy, nagyon csini vagy.
Én: Csak mert Ildi mondta, hogy nagyon dagi vagyok.
Ő: Ne foglalkozz vele, nekem azt mondta, hogy szar a hajam.

:) NA, megnyugodtam, hogy mégsem velem van a gond. De akkor is! Szarul esett, na.

Puszi mindenkinek!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Hellóóóóóóó!!

Ildi!!

Elkiabáltam!! :cry: :cry: Megint nem jó az automatikus bejelentkezésem :cry: :cry: :cry:
Juj, én is izgulok az utazásotok miatt :roll: :lol: :lol: , olyan merész vállakozás - de én gyáva vagyok ilyen ügyekben, jobb szeretem gyerekekkel a belföldi dolgokat :oops: :oops: Gyógyszercsomag jó ötlet: firs-öt itthon ne hagyd!!!!!! :lol: :lol:
Édes lehetett Dávid!!!! Csak jót akart!!! Akkor már meg tudom magyarázni, hogy nálunk miért nincsenek szép virágok a lakásban :lol: :lol: A gyerek úgyis leszedé :lol: :lol: A kertet előszeretettel "kaszálják" :lol: (igaz Szandra??) , a vendégek mindig kapnak egy szál virágot - na, jó nem egy szálat, csak a fejét a virágnak :lol: :lol:

Katus!!

Igen, igen a magasságkülönbségre gondoltam :lol: :lol: :lol: (Na, jó Judit mellé én sem nagyon merek állni :lol: :lol: olyan szép magas) Szóval, gyönyörű mindkét gyerek egymás mellett is, csak amig Zorka magasabb az átlagnál, addig Ancsi nem és ez olyan furi a képeken -Bár Te ezt megszoktad Attila mellett, igaz?? :lol: :lol: Oké, fotozzátok őket minnél többet, mert jó látni őket!! :lol: :lol:

Szandra!

igen vásároltunk!!! :oops: :oops: :oops: (voltunk a Sárkány centerbe) Kaptak a csajok egyforma sportcipőt, Sára torna cipőt az oviba, sortokat (a csajok és Saniy is). És nagyon büszke vagyok magamra, mert én semmit sem kaptam :lol: :lol: :lol:
Jaj, hallod - nem foglal imába a Sanyi amiért megmutattad neki ezt a pókeres balhét :roll: :roll: csak veszít!!! Hiába mondom neki, hogy azért mert a szerelemben van szerencséje - nem vigasztalja :lol: :lol: :lol:
Milyen volt a gyümileves????

megyek mert lövik a pizsit!!!!

:lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Katus!

Ne foglalkozz ilyen emberekkel - fogadjunk nincs gyereke (vagy Te nem ismerted őt szülés után , így könnyen beszél) !! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ne aggódj Katus én is mesélek:

Zoli elvitt múlthét csütörtökön egy céges bulira, ahol az asztaltársaságnál ült egy nő, elmúlt már 50, de jól nézett ki, bár izlése inkább fura volt mint, bármi más (mini szoknya, kis top, hátul teljesen kivágva) + hozzáteszem grill parti volt, és ismertek, de még én is nadrágban voltam.
Rágyújtott, megkérdezte zavar-e valaki, mindenki nemet mondott (köztük én is), majd odafordult hozzám, hogy biztos nem, mert UGYE babát várok. Mondom: NEEEEM -és nem akarta elhinni.
:shock: :twisted:
na én meg ittam még egy koktélt... :P

anett
kállai
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?