Sziasztok!
Nagy-nagy gratula Csimbynek és Nikinek a kis jövevényekhez!
Én tegnap voltam még igazolásért a dokinál a táppénzhez, ma adtam le a háziorvosnál (pont leadtam még az ellenőr doki érkezésekor). Mondta az asszisztensnő, hogy a következő ellenőrzés szeptember 2. lesz, de azt válaszoltam, hogy remélem addigra megszülök.
Aztán még voltam tornán. Csenge, talán te kérdezted, hogy ki hova jár tornázni. Én ide járok:
http://www.tornastudio.hu/
Most felújítás miatt a Sote Női I-es klinikán az alagsori tornateremben vannak az órák (változatlan órarenddel), de kellemesen hűs az idő.
Először úgy tűnt, hogy csak egyedül leszek (pénteken ez volt a helyzet), de aztán kis késéssel befutott még egy lány.
Mivel csak 28-ára vagyok kiírva, két hete még vettem egy 8 alkalmas bérletet, 4 alkalom még hátravan, heti 2-vel számolva is korán fog elfogyni, de a végén én már biztos csak napijegyet veszek.
Aztán visszavittem még a könyvtári könyveket és DVD-ket, de újakat már nem kölcsönöztem, nem babás könyvek már nem nagyon kötnek le.
Tegnap este pont elkaptuk az esőt a Tescos nagybevásárlásból hazafelé. Annyira helyes volt férjem, esernyővel bepakolt mindent a kocsiba, aztán engem kísért el odáig, otthon dettó!
Sajnos a lakásban továbbra is 28 fok van az esti eső ellenére, lassan előveszem én is a ventillátort!
Ma már voltam vérvételen és CTG-n. Utóbbin nálam csak a baba pulzusát mérték. Az első 15 percben alukáltunk, és hiába rúgta le magáról majdnem az érzékelőt, a görbén nem látszott semmi. Aztán felébredt Picike, és sikerült 170-es értéket is produkálnunk, szóval minden rendben. Én csak most hallottam először a szívverését, eléggé meg is hatódtam.
Sziszka!
Köszi a hasznos infókat, szerintem nagyon jól fognak annak idején jönni.
Szuszu!
Pihenj egy jó nagyot, van egy olyan érzésem, hogy hamarosan szükséged lesz rá!
Pöttöm!
Nagyon tetszik Noel mosolya.
Ritus!
Nem semmi védőnőt fogtál ki szegénykém, én nem is tudom hogyan reagálnék, ha nekem ilyen butaságokat mondana...
Judit!
De jó, hogy jelentkeztél! Várjuk már nagyon a képeket Lucáról!
Na megyek ebédelni, mert bentről már jönnek a jelzések, hogy legfőbb ideje. Holnap reggel még szemészhez megyek, úgyhogy csak valamikor délután jövök legközelebb, remélem további jó hírekre!