Új privát üzeneted érkezett!

szóljatok, ha vmit javítsak! Akiket nagyon rég láttunk a topicban, kivettem a táblából, ha újra jelentkeznek, visszarakom őket. :wink:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Sziasztok!

Katica :D

Köszi a táblát. Néztem, hová tűntem, aztán rájöttem áttettél a másik táblába. Köszönöm. :lol:

Most indulok a dokihoz, szorítsatok nekem lécci.

Pusz, majd délután jövök. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Köszi a pocak dícséreteket, ezért érdemes volt megmutatni :lol:

Zsu, nagyon drukkolok, hogy mindent rendben találjon a dokid!

Katica, köszi a táblát. Cn 33? Jól összezavarodott a szervezeted.

Panda, a nemét még nem tudjuk, talán holnap megmutatja magát.

Julika, Janka nagyon szép kislány, és tényleg gyorsan nő!

Kép
petne

Sziasztok,

Zsu,
Gratulálok!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Micsoda szép nap!

Julika!
:D Ilyen mesebeli hercegnővel lehet ám boldognak lenni! Nem merem leírni, hogy továbbra is irigykedem, mert Skrisz szerint már sárga vagyok :D Csodás hajasbabátok van! :D :)
Julika, próbálunk Nyulasszal eleget tenni a favorizálásnak és akkor most októberben, miután mindketten blasztóbabákra hajtunk, igyekszünk bebabásodni. :D :D

Katica!
köszönjük a táblát!
Most akkor tanulmányoztam és tényleg Te leszel a következő!!! Már küldöm is az elődrukkokat :!: :P

Zsu!
drukkok a vizsgálatra! És azonnal gyere a hírekkel :!: :!: :!:

Skrisz!
oké, már fehéredem (de nem a májam :lol: )

Nyulasz!
:D azért figyeled, hogy szépen telnek a napok? És a répákat nem kell elföldelni, hanem Krisznél fagyaszthatod... :lol:

Petne!
A holnapi UH eredményével gyere majd azonnal! Olyan kiváncsi vagyok, kisfiú lesz e, vagy kislány :roll:

Bella!
:)
dezsina

üdv mindenkinek...

micsoda Zsu még jó hogy a lustaságom mellett ( visszaolvasás nekem kimaradt) manapság főleg a vonalzókat nézem...nagyon nagyon nagy gartula...akkor már csak 8-8,5 hónap aztán jöhet a babázás.....de jó .....6 inszem az ugyanannyi izgalom mint hat spontán vagy beültis hónap....szóval sokat dolgozattok...tessék vigyázni magatokra...

pandácska , olvastam a blogodat ( blogotokat)...nagyon precíz munka...na persze a kiscsajó elsősorban.....

többieknek hasonlóan kitartást és sok sikert kívánok.....

gyongyike

Sziasztok!
Petne,ez ám a szép pocak :D nagyon csini vagy,holnapra meg drukk a kukucshoz,és hátha...megmutatja... :lol:
Julika!
Neked is köszi a drukkokat,és csatlakozom Dezsihez,Janka baba kis hercegnő,és persze én is kezdek sárgulni :lol: :lol: :lol:
Zsu!
Hát akkor nagy drukk mára :D :D :D
Katica!
Köszi a táblát!Te,így a laptetőn és a 33.cnapon nem akarsz ellőni egy tesztet???
Krisz!
Jóvan,viszem majd a répáimat :lol:
Te Dezsi,nem gondolod,hogy azért vagyunk mi a kedvencek,mert mi vagyunk itt a legöregebbek,akik babátlanok?Mármint alegöregebbet a zt úgy értem,hogy már nagyon régóta drukkoljuk itt össze a babákat,de minket meg elkerült a gólya :roll:
Na mindegy,az extra drukkok biztos jól jönnek :wink:
Kisbuta!
Akkor mi lesz,elkezditek a stimut,és vagy hazaér vagy nem? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Csak annyit, hogy a tábla szerint Katicának ÉS Brummának is mennek a drukkok ebben a hónapban!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

sziasztok!

lányok: köszi a drukkokat.

zsu: drukk a dokihoz!

petne: drukk holnapra!

krisz: boldog névnapot!

nyuszi: nem tudom, lehetséges, ha holnapra sem jön meg, akkor dobok egy tesztet. bár sejtem az eredményét. :(

katica
katica30

Katica!
Milyen ideális lenne egy jó kis pozitiv tesztecske! :D Holnap dobj egy tesztet :D Már is küldöm a drukkjaimat:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulaszom!
igen jól látod, hogy mi itt vagyunk az öreg motorosok 8) Akkor mostmár nekünk is babásodnunk kell! Szedjük már össze magunkat!!! :wink:
dezsina

Katica!
Azért reménykedni ér :D :D :D ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++csakhogy ezen ne múljon :D
Dezsi!
Most olvastam a Kaális oldalon,van egy spontán baba :D Bár nem tudom náluk m i volt a gond,de most nagy az öröm :D ...és a remény mindenkinek,hogy egyszer sorrakerül :wink:
Vendég

A két öreg motorosnak én már most küldöm a drukkokat :) Ősszel biztosan sikerülni foooooog!

Gyöngyike, hogy s mint? Növöget a baba? Minden rendben van nálatok?

Katica, csak semmi negatívkodás! Soha nem tudhatod :wink:

Kép
petne

Nyulasz!
Jól látod! Egyszer mi is sorra kerülünk. és talán most, a blasztós babákkal. Tudod, annak még nagyobb az esélye... :D

Petne!
köszi a drukkokat, ránk fér...
dezsina

Katica, köszi a jókívánságot! :D
Nem is tudom, mit kívánjak neked. Asszem inkább egy pozitív tesztet! De ha nem, akkor piri nénit. :D

Zsu, majd gyere!!!

skrisz72

Szia Petne!

Igen minden szépen alakul...épp tegnap voltam az integrált szűrés első UH-ján és vérvételén ( 36. éves vagyok) elvileg az UH adatok normálisak....illetve a diagnózis ideális....sőt szemmel láthatóan sokat nőtt a babó....a szokásos rókakoma még nem pártolt el tőlünk....és persze gyorsan lefáradok...de amint ez a drága forrróság elhúz délre...már az egész rosszullétet el fogom felejteni.

A genetikai UH-ot....szintén az integrált szűrés részeként csinálja a dokid?

Te hogy viseled a várandóságot, vagy így a 17. hétnél már nincsenek negatív hatásai?
üdv

gyongyike

Katica,
Mi is drukkolunk neked :wink:

Gyöngyike,
Gratulálok a babádhoz, és köszönjük :wink: Februári babád lesz?
Vendég

Gyöngyike, amit az integrált tesztnél csináltak UH-ot, az genetikai, és fogja majd kérni a védőnő is. A következő genetikai a 18-20. heti, az az AFP része, és kötelező, így azt a kórházban ingyen csinálják. Én ezért is nem csináltattam integrált tesztet, csak kombináltat.
Rókakoma az utóbbi napokban úgy tűnik végleg leszokott rólam, és már lefeküdnöm sem kell 9 körül, szóval kitartás, hamarosan minden sokkal jobb lesz.

Kép
petne

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Egy-egy nagy adag Katicának és Brummának,

egy-egy késleltetett adag az őszikéknek, külön Dezsinek és Nyulasznak,

és a kismamiknak meg azért, hogy szépen fejlődjenek a picik, és semmi baj ne történjen velük.

magamról: ebből október lesz. eddig azzal számoltam, hogy a párom szept. 4-10 között lesz olaszban, most megnézte pontosan a programot: 8-12-ig. Ez hétfőtől péntek. A mesim aug. 31-re esedékes (vas.), és a szegedi Kaáliban nincs punkció szombat-vasárnap. Holnap felhívom a dokit.

Mit tudtok, tényleg húzható fogamzásgátlóval a ciklus? Azt hiszem ugyanis, talán még nem késő elkezdeni szedni, igaz egy darab sincs belőle itthon, és nem is vagyok Szegeden, hanem átosontam ide a Balcsihoz erre a hétre. Szerintetek hétfőn, a ciklus 9. napján késő elkezdeni?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Itt vagyok, de a mai nap nagyon fárasztó volt. 9-re beértem a dokihoz, de közbejött neki vmi, s így csak 12 után volt. Addig elintéztem a dolgaimat(posta, bank, vásárlás), s meglátogattam a hugomat.
A dokival fél egykor tudtam beszélni, felírta a gyógyszereket, kaptam táppénzes papírt(ezzel persze nem értem haza időben a háziorvoshoz, ezért holnap küldöm a páromat.) Csütörtökön vérvétel, jövő hét szerdán Uh. :lol:
Aztán hazajöttem a páromért, s 4-re visszamentünk a munkahelyemre Pestre. Itt bejelentettem a főnökömnek, hogy holnaptól táppénz, mert sok év után úgy néz ki, összejött a baba, de még nem szeretnénk elkiabálni. Úgy éreztem, velünk együtt örültek.
Este 7-re értünk haza. Úgyhogy nagyon elfáradtam, s ráadásul végig én vezettem. :?

Bocsi a regényért, most megyek aludni, holnap jövök. Pusz.

kobzoszsu

Kisbuta :lol:

Zsu, drukkok csütörtökre, és jövő szerdára!!!

Kép
petne

Sziasztok,

Zsu, gratulálok nektek, ügyesek voltatok.

Petne, igazán szép kismama vagy...irigy, irigy.
allegrobarbaro

Rólam: semmi nem történik, műtét óta még várom a menzeszt, egyelőre nem érzek semmit sem.
Holnap dietetikushoz megyek, megbeszéljük a leleteimet, ad gyogyit még/mást, ha úgy gondolja.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Nyulasz,
Lois metet szedett.

Dezsi,
A blasztokkal nagyobb az esély, de van rá rengeteg ellenpélda is. Lásd pl. engem!:( Van akinek meg egy pársejtes embrió is simán megmarad! DE most ősszel csakis babaeső lehet.

Kisbuta,
Nem tudom nektek milyen protokollotok lesz, de külön saját magam nem nyúlnék bele előtte fogamzásgátlóval. A Kaáliban tudják úgy irányítani, hogy ha hétvégre esne a dolog, akkor vagy előtte vagy utána megcsinálják.

Zsu,
Továbbra is drukk neked.

Katica
+++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bella!
:) semmi, semmi ellenpéldát nem akarok :lol: :lol: :lol: babaesőt ide :!: :D

Alle!
a mesi már esedékes lenne? Nekem simán megjött 28 napra, de simább volt, én sem éreztem semmit... :roll:

Petne!
drukkok az UH-hoz! gyere a hirekkel!

Zsu!
vigyázz magatokra! Azért annyira jó, hogy örültek a munkahelyeden is! :D
Mi lesz az elkövetkezőkben? vizsgálatok? stb?

Kisbuta!
csatlakozom az elöttem szólóhoz! Nem lenne jó ötlet bekavarni egy ilyen nagy hormonális löket elött még a fogigátlóval :roll: szerintem. Inkább kérdezd meg a dokit. ha pedig mégis marad az október, akkor a szeptembert a felkészülésre használhatod! :P Turbó-vitamin-bombák, teák, mitudomén.... :)

Gyöngyike!
gratula még egyszer a kistesóhoz!

Skrisz! Nyulasz!
:) :)
dezsina

Köszönöm lányok. :lol:

Alle :D

Küldjük hozzád a pirit?Holnapra drukkolok. Milyen gyógyit kapsz?

Katica :D

Drukkolok! Nem teszteltél még?

kobzoszsu

Dezsi,
július 2-án volt a műtéti befejezés, azóta semmi. Úgyhogy most akkor a 34.ciklusnapon vagyok. Dokim azt mondta, várhatóan erősebb lesz, mint a szokásos...köszi.

Zsu, küldd nyugodtan, most örülnék neki.

Csajok, hogy nekem mennyire nincs kedvem dolgozni :oops:
allegrobarbaro

Alle,
Nekem júl 07-én volt a műtét és mára jött meg. Már tegnap is nagyon szenvedtem, éjszaka is, és most is. Semmilyen gyógyszer nem használ, illetve a gyomrom nem is bíjra. Mondjuk nekem az első napom mindig szenvedős, de most úgy érzem sokkal jobban.
Vendég

Az előző mensimtől számítva 40 napra.
Vendég

Sziasztok!

A mai drukkok mennek!

Alle! Piri néni még nálam időzik, de már veszi a cipőjét, akkor hozzád küldöm egyenesen.

Bella! Sajnos nem a hétvége a gond, biztos nem én vagyok az első ilyen. Csak a punkció táján nagy eséllyel nem lesz a közelben egy önként jelentkező apajelölt.

És igazatok van, nem nyúlok bele a természetbe.

Dezsi! Már most szedem a vitaminokat. Bevallom, Centrum Maternát, mert tavaly is azt szedtem, mikor sikerült teherbe esnem. Nem állítom, hogy van összefüggés, legfeljebb pszichés.

Katica! Jött hozzád a Piri néni, vagy csináltál tesztet? Nagyon drukkolunk!

Kép
kisbuta

Alle, kitartás! Szegénykém, szar lehet várni... én is utálom, mikor késik, állandóan nézegetem, hogy van-e már valami... :?

Zsu, óvatosan a vezetéssel. A magyar utakon nagyon sokat rázkódik az ember, és ez a kezdeti terhességnek nem tesz jót. Ezt egy lombikos anyuka barátnőm mondta. A második lombiknál nem ült autóba.

Katica, mi újság?

Brumi??

Többieknek szép napot! :lol:

Rólam: nekem ma jött meg, már éhgyomorra egy kis algoflex M-et reggeliztem... :?

skrisz72

sziasztok!

lányok: nagyon köszönöm.

gyongyike: örülök, hogy minden oké veletek.

nyuszi, dezsi: én is küldök nektek előre egy őszi drukkot++++++

petne: mesélj, mi volt uhn!

kisbuta: te ilyen pontosan ki tudod számolni a ciklusodat?

zsu: mennek a drukkok a vérvételre, uhra!

rólam: teszteltem, negatív lett. mensi sehol.

katica
katica30

Katica!
Általában ennyire pontosan nem, mondjuk max. 30 napnál nem hosszabb soha, és a tavalyi műtétem óta egyre többször pontosan 28 nap. Viszont az is a kérdés, hogy a drága gyógyszerkkel elkezdjük-e a stimut úgy, hogy nem biztos, hogy a párom hazaér. A múltkori stimutól begyorsult a ciklusom, pedig nagyon kevés hormont kaptam. De az is lehet, hogy késni fog annyit magától, hogy ne legyen gond (meg az is lehet, hogy előbb jön két nappal. Ilyen ingatag ez a Piri néni.)

Küldöm is neked a Piri nénit és a babaragacsot!!!

Kép
kisbuta

Hááát Katica, akkor hajrá piri nénje!

skrisz72

Alle, Katica, látom várjátok Piri nénjét. Allénak és Krisznek is megjött ma, hátha ti is csatlakoztok! Hajrá!

Kisbuta, én sem javaslom a természet rendjébe való beavatkozást. Azért hívd fel a dokidat, és ha ő azt mondja, hogy nem befolyásolsz vele rossz irányban semmit, akkor hajrá. Ha mégsem, akkor kitartás... persze tudom, könnyű ezt mondani :oops:

Rólam: megvolt az UH, minden rendben van, és úgy néz ki, Julcsink lesz. Persze a lányt megállapítani sokkal nehezebb mint a fiút, szóval ez még közel sem száz százalék.

Kép
petne

Petne, és Julcsi lesz a neve? :D

skrisz72

Krisz, igen :) . Miért?

Kép
petne

Petne, csak érdekelt, hogy te Julcsinak hívod az összes lánykát, vagy ezt a nevet választottátok, ha lány lesz. :)
Julianna. Milyen komoly név. A Julcsi viszont vicces. Juliska? :lol:

skrisz72

Petne!
Gratula Julcsihoz! A lényeg, hogy minden rendben van!
És akkor Julianna lesz, vagy Júlia? Vagy lehet anyakönyvezni Julcsit is? :) Bár csak már mi is ott tarthatnánk!!! :P
Gondolom az elég hülye kérdés lenne, hogy örültök e a lánynak, mert gondolom a fiúnak is ugyanugy örültök majd. Hisz lombikos mindenkinek örül :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, nekem is tök mindegy lenne. :lol: :lol: Csak jönne már!

skrisz72

Petne, freudi elszólás volt...mikor írtad még nem, de most már igen, megjött :D
A Júlia/Julianna nekem tetszik...bár ugye akkor biztos, ha már kibújt :)

Krisz, így utólag is boldog névnapot neked!
allegrobarbaro

Köszi Alle! :D Örülök, hogy piri nénje végre aktivizálta magát nálad is. Most együtt fájhat a hasunk... :lol:

skrisz72

Petne :D

Gratula Julcsihoz!

Krisz :D

Sajnos az autózást nem úszom meg,mert apa nem tud velem jönni. Holnap is egyedül megyek vérvételre. De nagyon óvatos vagyok. :wink: Utólag boldog Névnapot!

Alle :D

Akkor beköszöntött piri?

kobzoszsu

Sziasztok!

Hogy ti milyen aranyosak vagytok!!!
Ha kibújik, és akkor sem lesz kukija :) , akkor Júlia lesz az anyakönyvijében. A Julianna nem tetszik, a Júlia (ami szintén elég komoly) viszont nagyon. A Julcsi ugyanakkor vidám.
Dezsi, tudom, hogy Ti is hamarosan itt fogtok tartani... mert megérdemlitek :)
Örülünk a kislánynak, de ahogy írtad, a kisfiúnak is ugyanúgy örülnénk. Lombik nélkül is így lett volna, ennyi év próbálkozás után meg különösen.

Alle, természetesen Bellát akartam írni, de végülis örülök, hogy megjött, remélem, tűrhető mennyiségben és fájdalommal :roll:

Krisz, én is boldog névnapot kívánok! Vicces, de soha nem jutott eszembe a nick nevekből az igazi nevekre gondolni... pedig néha biztos tök egyértelmű :oops:

Zsu, vigyázz a vezetéssel, sok hülye jár az utakon :!:

Kép
petne

Sziasztok,

Nyulasz, igaz így utólag, de 7 napon belül Boldog névnapot kívánok.

Krisz, Neked is Boldog névnapot.

Petné gratulálok nunishoz :wink:

Zsu drukk a holnapi naphoz+++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz, én is, én is :lol:

Kép
petne

Sziasztok!

Katica köszi A táblát lányok csak igy tovább most egyenlő arányban vannak a sárgák és a rózsaszínek de hamarosan mindannyian ott leszünk a rózsaszínben :D

Zsu!
gratulálok!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!
Csak egy villámbejelentkezés,én is csatlakozom a tegnap megjött csapathoz,igaz délutánra,de mivel még nem váltottam ki a fogigátlót :oops: így a mai napot számolom elsőnek.
Köszönöm a névnapi köszöntéseket :D
Julcsihoz nagy gratula :D :D :D
...most rohanok,majd talán délután leszek,szép napot!
Vendég

Sziasztok!

visszamenőleg gratula a Krisziknek!!! :D

Lányok, van olyan, hogy nem tudok mit írni? :roll: :lol:
Nem történt semmi....

viszont drukk a többieknek :!: :D
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Voltam ma a leletemért, megyek ma dietetikushoz. Az inzulin eredményem felemás..az éhgyomori nagyon magas, 53,6 lett, sosem volt 15 fölött :oops: , viszont a 120 perces inzulinom 53,7, ennek meg örülök, mert sosem volt ilyen alacsony, még akkor is örülök, ha 29 alatt kellene lennie. De ugye 219-ről indultunk...szóval ez szép eredmény. De az éhgyomori értékeket nem értem...

Dezsi, van olyan...
allegrobarbaro

A "későnjövőknek" is köszönöm a névnapi üdvözlést! :lol: :lol:

Nyulasz, nem tudom, téged hogy hívnak igazából, de boldog névnapot kívánok! :wink: Akkor most te kezded a fogigátlós hónapot?

Alle, kíváncsi vagyok, mit mond majd a dietetikus. Nem igazán értem, hogyan lehet rendbehozni külön-külön az egyes időpontokban mért eredményeket. :roll: :roll:

Szombatra drukkoljatok, mert bográcsolni szeretnénk a kertben!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?