Új privát üzeneted érkezett!

BONI
Sztem te sejted, mert a másik topicban ahol laksz ott is sűrűn elő szokott fordulni!

Nincs alkohol. A tű maga benne van a házában, csak a műanyag részénél ami rácsatlakozik a fecskendőre ott van kiszakítva a papír.

dita75
 
 


Én simán használnám így. Egyébként nekem is van öngyújtóm, pedig a cigit még csak ki se próbáltam soha. Néha jól jön.

hofeherke
 
 


Én nagy bagóellenes vagyok. Minidg kikészítem a családomat, mert az én ágamról mindenki cigizik, kivéve engem és a páromat :roll: Kiksoromban kész hadjáratot indítottam, hogy leszoktassam a nagyimat. Általában összemorzsoltam a cigiket, bevizeztem őket, ha kiment a szobából rendre elnyomtam a cigijét :oops: De sajnos nem szokott le, pedig én akkor hittem benne, hogy le tudom szoktatni...
i.kata
 
 

 
 

Dita,
az aláírásodat hogy tudtad betenni? Csináltam én is ilyen glitteres aláírást, de azt írja túl hosszú :roll:
Most idetette az aláírást, de nem ilyet szeretnék, hanem egyedit...

i.kata
 
 


Nem elég hogy laptetőzöm még lekoppintják az aláírásomat is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szezso és Kata :twisted: :twisted: :twisted: ( :lol: :lol: :lol: )

Én 8.ban elkezdtem már cigizni, de csak bulikon, vagy akkor gyújtottam rá amikor mást is láttam, amúgy eszembe sem jutott. A gimiben már többet szívtam, mert minden szünetbe lementünk pöfékelni. Aztán minden héten egy dobozzal a dizsiben, nem akartam túlzásba vinni a tánc miatt, mert szép lett volna, hogy ha nem csak a térdem hanem a tüdőm se bírta volna, egy roggyant térdű tüdőbajos nem kell senkinek.
Végleg úgy 3 éve tettem le a cigit amikoris elhatároztam, hogy márpedig nekem gyerek kell és egyik nap letettem azóta rá sem nézek, és apát is kiüldözöm a lakásból, és nagyon mérges vagyok, ha rágyújt a közelemben ő vagy valaki más! Ott is hagyom őket, még akkor is ha nagy beszélgetésben vagyunk, onnantól nem érdekel...... pedig elég sokszor felidegesítenek, és szóbeszéd, hogy a cigi lenyugtat, ez hülyeség........ úgyhogy kedves régi topictársunk felejtsd el a bűzrudat, ez igazán nem nagy áldozat, hogy babád lehessen. Ez legyen a legkevesebb. És úgy van, igenis lebuktál amikor a többiek észrevettek, mert ezt valóban nem lehet torerálni, hogy egy leendő anyuka aki már annyi mindenen keresztülment, azért, hogy babája legyen azt a szaros cigit meg nem tudja letenni????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:

Akkor hagyjam a felszívótűt úgy ahogy van?

dita75
 
 


Dita: Szerintem igen. De ezt neked kell eldöntened. Ha nem érzed magad így biztonságban, akkor meng haza egy újért.

Én most elvonulok főzni. :)

hofeherke
 
 


MARA
Mi lesz a menü?
Még nekem is ki kéne találni mára valami egyszerűt ami gyorsan megvan, és apa is szereti. Olyan finnyás lett mostanában ez az ürge. Szinte már csak a rántott husit eszi meg. :twisted:

dita75
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nemone,

nekem tegnap inkább nagyon szurkált a hasam, de ahogy elmúlt a vihar a hasfájás is, és éjszaka is nagyon jót aludtam, viszont hajnal óta iszonyú hányingerem van, nem bírok sem enni sem inni...

Dita,

kiről beszélsz? Tényleg dohányzik a terhessége alatt? Hát erről azért le kellene minél előbb szoknia!!!!!!!!!!!!!!
Én életemben nem gyújtottam rá soha, nem is éreztem, hogy valaha szükségem lenne rá, úgy mint Mara.

Dita, hagyd a felszívótűt, nem lesz semmi gond belőle. Nekem a lombiknál volt olyan, hogy egy szuriból fél adagot kellett egy nap beadnom és másnap is ugyanazt a tűt használtam, mert a doki mondta, hogy semmi gond amíg te használod csak a tűt.

Kata,

nekem is takarítani kellene mert a tegnapi vihar telefújta homokkal a lakást mire be bírtam mindent csukni. Volt nagy szélvihar, viszont eső 3 cseoonél több nem esett.
Nálunk már újra meleg van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Még nem terhes, de hamarosan az lesz! :wink:

Nnnnnnnnnna pedig azt hittem a hűvösebb időtől jobban lesznek a kismamik! :roll: (hát annyira akartad a tüneteket, hogy most aztán kijut neked belőle bőven :lol: )

dita75
 
 


Dita,

végülis jó is, hogy hányingerem van, mert amikor nincs akkor folyton ennék, így legalább nem hízok annyit :lol: :lol:
Egyenlőre még töröm a fejem, hogy kire gondolsz. De ha még nem babás akkor van ideje leszokni nem?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
sajnos már itt is meleg van, igaz nem süt a nap. Én már benyomtam a klímát is, mert 27 fok volt a lakásban, ráadásul vasaltam is. Utálom a meleget, persze más lenne egy tengerparton :lol:

Dita,
kire gondolsz? Régi topictársunk, aki még nem babás???
i.kata
 
 


Dita: Sajtos hagymaleves, és spagetti. Meg azt hiszem csinálok egy kis szilvás- barackos piskótát :)

hofeherke
 
 


MONIC
Elküldöm priviben!
A dokim meg a nővérke még apusomra is olyan csúnyán néztek, pedig nem vele van a baj, és a katonák is mennyisége kielégítő.
Volt előttem egy nő pár hónapja, és a nővérke szídta nekünk súgdosva, hogy mennyire becsapja saját magát is. Nem elég, hogy volt vagy 120 kiló, még bagózott is, de szentül állította, hogy ő neeeeeeeeem, miközben a lehellete attól bűzlött, és még neki állt feljebb amikor a doktor közölte vele, hogy sürgősen szokjon le a cigiről. Pedig még azt is hozzá akarta tenni, hogy nem ártana néhány kilótól is megszabadulni, a nagyobb esély reményében, de lehet, hogy akkor még egy pofon is elcsattant volna. Csak én vagyok ennyire fanatikus, hogy képes voltam leadni 20 kilót, nem cigizem, nem megyek néplavórba, pedig itt a nyár.
Tényleg egy csomó mindent nem csinálok........... :roll: ...... lehet, hogy nekem kéne lazábbra vennem a figurát...... de azért a cigire vissza nem szokom, különben meg már hányingerem is van tőle nagyon rég, és iszonyú büdösnek tartom már messziről is. :shock:

dita75
 
 


mara megyek ebédelni :lol:
Vendég
 


Dita,
Ez komoly, hogy valaki babát akar és nem tud leszokni a cigiről? Bár, a BMC-ben is nagyon sok nőt láttam, hogy várakozás közben néha ki-ki mentek az udvarra elszívni 1-1 cigit. :twisted: Csak az a kérdés, hogy ha megtudja, hogy jön a várva-várt baba, akkor egyik pillanatról a másikra le tudja tenni a bagót?

Monic,
Sajnálom, hogy Te sem vagy jól! :(

Mara,
Ez nagyon jól hangzik! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
szerintem máshogy nem is lehet leszokni, csak ilyen hirtelen. Legalábbis anyum mindig így szokott le.
i.kata
 
 


A ciginek nem kell néhány hónap, hogy kiürüljön? Szerintem jobb, ha az ember már hamarabb leteszi, nem csak akkor, amikor megtudja, hogy terhes.

A férjem minden délután, sőtt napközben is többször kifaggat, hogy mit ettem, és eleget ettem-e. Így muszály rendesen ennem. :)

hofeherke
 
 


Mara,
nem semmi, hogy figyel rád a férjed :lol:
Ahogy írtad a hagymalevest, most fokhagymalevest ennék. Azt hiszem csinálok is :lol: Jó szagom lesz :roll: Aztán csinálok görögsalit is. Úúúú, összefutott a nyál a számban :lol:
i.kata
 
 


Mara,

nagyon kedves férjed van!

Kata,

görög salit én is ennék szívesen. Persze csak ha már jobban vagyok. Most még a víz sem kell.

Dita,

megkaptam, remélem, hogy sikerül leszoknia a kismami jelöltnek mihamarabb.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csajok!
A sógornőméket anno felelőtlen szülőknek tartottam, hogy no pénz, no lakás, stb. és gyereket vállalnak, de viszont tiszteltem mindkettőben, hogy azonnal letették a cigit, sőt azóta sem szoktak rá vissza!
Mindjárt bökök egyet. Remélem nem toppan be senki, bár a főnökasszonyom itt van, úgyis hozzá jönnének, ha jön valaki.

Mara
Talán csak nem azt szeretné a férjecskéd, ha több mindent lehetne rajtad fogni? Az előző párom egy nálamnál sokkal nagyobb darab nővel jött össze. Valaki meg is jegyezte neki hogy szeret bojlert ölelgetni? :roll: :shock:
A pasik többsége a modell alakú csontváz lányokat szereti nézegetni, ölelgetni már a husisabbakat..... úgyhogy egyél csak jó sokat. Különben is kell a gyereknek az engergy! :wink: :lol:
Szeretném hogy úgy járj mint én 8 éve, persze neked már happy end lesz a vége!

dita75
 
 


Sziasztok!

Én régen nagy bagós voltam. A férjem miatt szoktam le róla, mert ő soha nem bagózott. Azóta a szagát se bírom a ciginek. Már több mint 6 éve nem gyújtottam rá.


Egyébként akit érdekel a teló számom, az megtalálja az iwiwes elérhetőségeim között. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita: Azt hiszem a férjem nem azért szeret, ahogy kinézek, bár valószínű, hogy ez sem az utolsó, hisz már akkor belémszeretett, amikor még nem is látott :) De tény, hogy híznom kellene, a 45-48 kg nem valami sok.

hofeherke
 
 


Mara!
Ez tényleg nem sok, és a soványság is hozzájárulhat a rendszertelen ciklushoz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


MARA
Persze nem is úgy gondoltam.
Azt hittem egyértelmű, hogy viccnek szántam. :roll:
Nemsokára hízni fogsz, min. 9 kilót! :wink: :D

BUMI
Na ez eszembe nem jutott vóna! :shock:

Szuri megvót, ma is kellett egy kis közbenjárás, fél kézzel asszem meghalnék. :roll:
Sikerül leböknöm a hüvelykujjamat! :shock:

dita75
 
 


Dita,

és hogy van a hüvelykujjad? Viszont nagyon ügyi vagy, hogy egyedül bököd magad. Én nagyon tisztellek érte, én nem hiszem, hogy képes lennék rá.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
Igazad van, a férjem is egyik napról a másikra tette le, de ha valaki babát akar, akkor előtte le kellene szoknia! Nekem legalábbis ez a véleményem...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


MONIC
Nem vészes, már nem vérzik.
Az a baj, hogy itt mindig van valaki és dumálnak közben és nem tudok odakoncentrálni, viszont kell valaki, hogy itt legyen, mert az ad biztonságot. Ördögi kör! :shock:
Hát még én hogy tisztelem magam, mikor eddig meg össze-vissza ájuldoztam egy kis vérvételnél. :oops: :roll:

dita75
 
 


Némócska
Akkor közösen rápirítunk a leányzóra oké?
Nem lesz kedve többet még ránézni sem a koporsószegre!

dita75
 
 


Némóka,
persze, abban igazad van, hogy ha babát szeretne, akkor előbb le kellene szoknia. :roll:
i.kata
 
 


MONIC
Képzeld még egy sorstársra leltem a másik topicban! :shock:

Hol van mindenki?
Kajálgatunk, kajálgatunk? :D

dita75
 
 


Egy másik topicban egy csajé akitől a teszteket rendeltem bebabásodott. :D
Tök jó, kinyitott egy 200 db-os tesztet és elkezdett gyártani, de veszett mód a zebrás teszteket, van fönt már vagy 10 kép! :lol:
Kértem tőle abból a dobozból küldjön, mert abba csak zebrás van! :wink: :shock: :D

dita75
 
 


Dita,

nem semmi! Akkor remélem, hogy tényleg a zebrásból küldi neked a teszteket! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Eldöntöttem, hogy a munkaidő hátralévő részét netezéssel töltöm :lol:

Dita,
anno 38. hetesen befektettek pár napra a kórházba. Éjszaka mellémtettek egy nőt, ő már 39 körül járt, és kb. 2-3 óránként lejárt cigizni, mert szerinte az nem árt annyira a babának, mintha idegeskedne amiatt, hogy nem gyújthat rá. És állítólag ebben még az orvosa is támogatta.

Elhoztam a vérvétel eredményemet, na most legyek okos:
Ugye 75g OGTT terheléstől legutoljára már 10,6 volt a vc. Most olyanon voltam, ahol csak reggelizni kellett. Nem spóroltam, nagy szelet fehér kenyeret ettem, jól megpakolva, meg 3 dl tejet is utána küldtem. OK, 75 g biztosan nem volt, de 40 tuti. Így meg az éhgyomri 4,8 után 5,4 a terhelt. Akkor azért nem lehet olyan nagy a baj. Végül is ha egyszerre nem eszek meg fél kiló cukrot, lehet, hogy nincs is baj velem. Jó, persze ha minden ok lenne, akkor a 75-öt is kezelnie kellene a szervezetemnek, de ez azért megnyugtatott.
IR-hez értők, vélemény??????????

Mara,
a sógornőm is azzal küzd, hogy 50-ből 51 kiló legyen. Szegény már összeeszik mindent, de nem megy. Nekem nehéz ezt megérteni, de azért ez is nagyon rossz lehet.

Ja, és a kakaóscsiga kicsit kemény lett. Frissen ok volt, de hamar bekeményedett, azt mondták, hogy hígabbnak kell lenni, mint a nokedlinek, hát ez már az elején is keményebb volt. Azért szerintem elfogy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Én ehhez nem értek sajna. :roll:
Cigis kismamák monnyanak le!


NEKEM MOST ANNYIRA FÁJNAK A PETEFÉSZKEIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINTHA KI AKARNÁNAK SZAKADNI!!!!!!!!!!!!
KEZDEK MEGIJEDNI, MÁR MENNI ALIG BÍROK!!!!!!!!!!!!!
:roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a pocidicsiket, büszke is vagyok rá :) Tényleg nem kicsi, de én bízom benne, hogy azért később is el fognak valahogy férni bennem :roll: Muszáj lesz megoldaniuk, mert 37 hét előtt nem engedem ki őket :wink:

Kata!

Nagyon sajnálom :cry: Nagyon becsüllek, hogy máris így tudsz a lombikra koncentrálni! Ügyes leszel, ez biztos, és nálunk már hagyománya van az első lombikok sikerének!

Denika!

Már biztos túl vagy a leszíváson, majd mesélj, mi volt! Mikor kapod vissza a kis manóidat?

Némóci!

Megható lehetett a bejelentés a szülőknek :)

Mara!

Sajnálom a tesztet :( Tudod pontosan, hogy mikor volt a repedés? Hátha csak korai még...


Viki!

Lackó egyszerűen tüneményes! Gyönyörű és formás, és még sorolhatnám :) Nem akarok tolakodó lenni, ha szopival kapcsolatban esetleg tudok segíteni, akkor szívesen!
Gyönyörű szülésed lehetett, és tényleg jó gyorsak voltatok :)

Bumi!

Sajnálom, hogy elmarad a tükrözés :(

Czinikcsek!

Csak pihengess, nem lesz semmi baj! És egyél magnéziumot, nekem most a Magnerot jobb, mint a magne B6.

Monic, Némóci!

Gyógyuljatok meg!

cigi: na ezzel ki lehet kergetni a világból :( Főleg, ha egy kismama szívja, annál ocsmányabb nincs :( Nálunk még a férjem is leszokott a babaproject kezdete előtt.

Dita!

Szegény ujjad :( Nagyon bátor vagy a szurizással!

Lina!

Ez az érték már jobban hangzik!

Tegnap voltunk uh-on. Kis Tojáskák szépen fej-fej mellett haladnak, 64 és 66 milisek, nyaki redő is okés. Pont láttuk, hogy az egyik akkorát rúgott oda a másiknak, hogy az szegény konkrétan odébb repült. Biztos jól elszórakoznak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


ÉVI
Ez csodálatos, a minap a youtubon pont egy ilyen ikres verekedést láttam, és egyből rád gondoltam! :wink: :lol:

Igy van bent fognak maradni ameddig kell. :wink:

Na én valamit csinálok magammal, mert úgy görcsöl a hasam, hogy megpusztulok. Délután apával megyün a maradék szurikért asszem veszek ilyen magne B6-ot, még úgy sem próbáltam. Mi a fenétől fájhat ennyire a petefészkem?

dita75
 
 


Évi,
teszel fel képet a Tojáskáidról? :lol:
i.kata
 
 


Ditus!
Néztek neked 3.cnes hormonokat most?

Évi!
Nagyon örülök, hogy szépen fejlődnek a tojáskák.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Nem voltam dokinál. Felírta még az inszem után a fostimont, és majd csak a jövő héten kell mennem uhura!

dita75
 
 


Nem ijesztgetni akarlak, de nem lehet túlstimu?
Bár ahoz meg még korán lenne. Úgyhogy passz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Hát ez az, ma még csak a második szurim volt, elég furi lenne ha már most túlstimu lenne.......... a múltkor nem akart beindulni az istennek sem, most meg már a 4. cn-en túlstimus lennék???????? :shock:

Mennyit érdemes bevenni ebből a Magne B6-ból?

dita75
 
 


Ditus!
Én csak magamból indultam ki. És engem ugye nem lehetett csak kéthavonta stimuzni, pont a túlstimu elkerülése végett. Ki tudja mi lett volna, ha nem figyelik ezt, és nekem is szúrnom kell.
Ráadásul így is mindig nagyon korai pém lett minden inszem utáni ciklusomban, úgy, hogy semmit nem kaptam, nem szedtem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita,

mitől fájhatnak már most a petefészkeid? Lehet, hogy neked is legy egy korai péd? Én a MagneB6-ból 3X1-et szedek este néha kettőt ha jobban fáj a hasam a kelleténél.

Évi,

gratulálok a 64 és 66 mm-es ikrecskékhez, örülök, hogy minden rendben van velük. A nemükről még nem nyilatkozott a doki?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


bumi1979 írta: Ki tudja mi lett volna, ha nem figyelik ezt, és nekem is szúrnom kell.


Eztet most nem igazán értem eztetet. :oops: :roll:

dita75
 
 


Sziasztok! :lol:

itt a bűnös :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
annyira csuklottam, hogy muszáj volt benéznem hozzátok :roll:

sajnos nem vagyok egy szent...... :(
de ígérem, a leszívás napjától, vagyis péntektől leteszem :oops: :oops:
becsszó :D

Dita, Kata!
sajnálom hogy nem sikerült :(
de majd a következő :lol:

Denika!
drukk a punkcióhoz! :D

Mindenkinek millió drukk illetve a kismamiknak további boldog babavárást kívánok! :lol:

remélem azért még néha bekukkanthatok hozzátok :roll: :oops: :oops:
Vendég
 


VICUSKA
Egy marha nagy se**reverés után bármikor! Te lyány, tudja/tudta ezt a mi drága dottorénk? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

dita75
 
 


BONI HÍREK: előbb telefonált, hogy bement ma vizsgálatra, és közben elkezdett folyni a magzatvíze, így bent tartották. Lehet, már ma meglesz ZSigi béby!!!!! Drukkokat kér Tőletek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


PUSZEDLI
Köszönjük szépen a híreket! :wink:
Szupi, hogy ma jön, és nem holnap az apuci távollétében!
Millióegyezer drukkot, sok puszit, kitartást, könnyű szülést kívánunk neki.
Sok tejcit, meg minden mást amit ilyenkor szoktak! :wink:

Jé egyforma a gólánk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint te is lyánykát szeretnél?

Czinkivel beszéltem telefonon, ő jól van, és pénteken jön, de otthonról küldi a Bonidrukkokat!

dita75
 
 


Dita: nekem már mindegy, csak jöjjön végre! :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Boni: Hatalmas drukk! Mindjárt láthatod Zsigit! :)

Kép

Puszedli: Neked is drukk, hogy minél előbb jöjjön hozzád is egy gólya!

Kép

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: