Új privát üzeneted érkezett!

Örülök, hogy boldog vagy!!!
Puszillak DRága

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Megyek én is haza.
Végeztem mára.
Egy laptetővel. :lol: :lol: :lol:

Jó pihenést mindenkinek.

Reggel jövök amint tudok :!: :roll:

picimami

Az iwiwes hülyékkel meg ne foglalkozz...

ha nem baj,én is megyek, de lehet,hogy még este jelentkezem!
jó éjt mindenkinek!

Kép
arwen***

Sziasztok!

Túl vagyunk a temetésen, de ennél borzasztóbbat el sem tudtam volna kébzelni!! Nem hiszitek el, de nem jó sírhelyet ástak ki, így a "rossz" helyen elbúcsúztatta a pap, nekünk meg vissza kellett mennünk 2-re, addigra kiásták a "jó" helyet, és akkor eltemették oda. Szóval, nem elég az embernek a fájdalma és a bánata, még ez is.....
De volt valami"szép" is! Tegnap ugye belinkeltem nektek egy dalt, és a napokban épp azt mondogattam a bátyáméknak, hogy ezt el tudnám képzelni a temetésen, olyan szép. Na, amikor bementünk a ravatalozóba, épp ez ment. Annyira elkezdtem zokogni.....

Na, de megpróbálom majd összeszedni magam és visszacsatlakozni hozzátok!

Először is:
Arwen!
Üdv köztünk!!!

Cat!
Nagyon örülök a babódnak! Hatalmas gratula neked!!!

Pici!
Ne add fel! Amíg piri nem jön, addig van remény!!!!!

Zsu!
Sajnálom pirit!!!

Asiye!
Bizti a te babókád is olyan gyönyörű, mint azon a 4D-s képen!!!

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek személyesen, de még nem igen vagyok magamnál. Elég nehéz összeszedni a gondolataimat.
Amúgy rólam csak annyit, hogy túl vagyok a PÉ-n, mert a hőm napok óta 36.8-36.9 körül van reggelente, és napközben is 37.
Az LH teszteket sajna itthon hagytam, így nem tudtam pontosan belőni, mikor volt az ovu, de most valahogy nem is tudok ezzel foglalkozni. Majd lesz, ami lesz......
Na, leteszem a lurkót és majd jövök még!!!!

Kép
oriandy

Szia Andy!
Jó hogy jöttél. Már nagyon hiányoztál.
Nagyon sokat gondoltam Rád!
És köszönöm hogy jelt adtál magadról.
Jól esett.

Remélem sikeres volt az akciótok.
Hisz Ti mondtátok nekem anno, Titok elvesztésekor, hogy ha valakit elveszítünk, érkezik egy jó dolog az életünkbe.
Neked most a kicsi!!
Puszillak

picimami

Csucsu!

Te merre jártál ma??

picimami

Nagyon sajnálom a temetést!
Nem lehetett egyszerű érzés.
Hát nem is tudom...
Ilyenről még nem is hallottam.
Nagyon figyeltek a dolgokra. :?

picimami

Andy: Ez szörnyű! Tényleg van ilyen, hogy rossz sirhelyet ásnak ki? Azért én szóvá tenném.
De mostmár a temetésen túl vagy és az egy kicsit könnyíti a lelket. Persze nem könnyű de a temetésig szörnyű minden perc.

Cat: Ez természetes egy két éves gyerek mellet, hogy még fel sem fogtad igazán. Persze, hogy örülsz neki csak a Beni leköt most. Van jó pár hónapod , hogy felkészülj rá.Mikor mész dokihoz?

Pici: Ma a lánykámmal fürcsiztünk itthon, játszótéren voltunk, fűvet nyirtunk stb... Volt munka bőven ma.

Kép
csucsu05

Amúgy a ciklusom így alakul:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 08000_.png

Nem tudom, a hőm valamivel feljebb van, mint szokott, de még amúgy messz van a tesztelés és a találgatás időszaka!

Kép
oriandy

Bocsánat! Helyesbítem, mert egy 18-as karika lemaradt....

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 08000_.png

Kép
oriandy

A sírhely összekeverés úgy sikerült, hogy a nagyszüleim 1993-ban megvettek egy sírhelyet maguknak (amerikai stílusút), és most nemrég lejárt a nagymamám édesanyjának a sírhelybérlése (vagy hogy a fenében nevezik ezt), szóval nemrég váltotta meg újra, és amikor szóltak, hogy temetés lesz, akkor a nőci ezt a számlát vette elő, és ezen ugye a dédim sírjának helyrajzi száma volt. Így a temetkezési vállalkozónak ezt adták meg és az lett kiásva. De nem hiszem el, hogy a mai világban ilyen megtörténhet....
Mire való az a k..va telefon?? Ha valami nem stimmel, miért nem hívják föl az embert?? Nem tűnt neki fel, hogy az amit kiásat nem amerikai stílusú sír???
Szóval egyenlőre aban maradtunk velük, hogy a minimum, hogy a szétbarmost sírt 1 héten belül helyrehozatják, aztán még lesz szó a kegyeletsértésől, és arról, hogy az anyagiakat ezután ők állják....
Ja és lesz egy újságcikk is belőle, mert ez egyszerűen felháborító!!!!

Kép
oriandy

Na én most megyek aludni, majd holnap jövök!

Szép álmokat mindenkinek!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy:borzasztó ami történt a temetésen.
Még egyszer őszinte részévtem.Tudom,hogy nehéz,én 3 éve vesztettem el a nagypapámat,még most is sokat gondolok rá nagyon hiányzik.

Pici: elő a pozitv gondolatokat,mindig te szoktál lenni a jókedvű közöttünk most is ezt várom.Mérd meg a hődet reggel.

Mi ma sétáltunk majd itthon voltunk takaritottam egy kicsit,majd újból sétáltam.Márk elaludt a kocsiban de utána sietnünk kellett haza,mert megint érezte a frontot :( és sokat sirt.
Most vettem észre,hogy az én kisfiam milyen nehéz :D :D De nembaj végre eszik.
Hétévégén találkoztam egy ismerősőmmel neki 5 hós a kisfia és csak 1 kilóval könyebb a Márknál :D
Vendég

Cat: annyira örülök neked,hogy összejött :D :D
Majd ird le mit érzel.

Nekem máég csak mostanában lesz pé-m elvileg ma van a jónás napom, este el is kapőom apát. Bár az mikroszkóp nem nagyon mutatott semmit.

Nika: ma apázol?

Most megyek főzni, ha tudok még benézek
Vendég

arwen bejelőltelek én is :)

Picike ne töröld magad az ilyen írkálok ellen van egy olyan szolgáltatása az iwiwnek hogy kizárhatod azt akit nem akarod hogy írjon neked én az öcsémet így zártam ki annó :(

Andy: részvbétem és kicsit morbid de tényleg igaza van picinek nekem anyukám ment el mikor Gege született egy ismerősömnek és párjának a nagymamája ment el mindkettőnek és ikreket szült. szóval fogd fel úgy lehetr rosszul hangzik de egy esély a babáért.
Sírhelykeverés szörnyű hogy ilyen a mai világban megtörténhet

sziszka: ma nincs kedvem meg a pém már elmúlt szóval ha összejött akkor már össze kellett jönnie:):):):) valamiért nem tudok ráhangolódni lehet baba van a dologban és ő nem akarja :):):):):)

nika70
Salgótarján

Arwen: én is bejelöllek,remélem nem gond,igasz még nem ismerjük egymást régóta. De ami késik jön :D

Nika: remélem a baba miatt van.Gegével is igy volt?
Vendég

arra már nem emlékszem de tudom hogy nem nagyon voltunk együtt apával mikor terhes voltam egyszer csak akkor is kicsit vérezgettem és után nem is voltunk együtt nehogy valami baj legyen :)

nika70
Salgótarján

visszajelöltem mindenkit, bocsi,hogy kicsit késve,csak filmet nézek közben.

Sissi, nem gond, sőt...örülök,ha mindenkit közelebbről megismerek!
Jó éjt lányok, reggel gyertek sok görbével meg csíkkal...előbbit megpróbálom majd megtanulni leolvasni....

Kép
arwen***

Jó reggelt!
Megint kukorékolok...

jó nagy vihar volt itt este pesten...

gyertek a sok jó csíkkal meg görbével!

Kép
arwen***

Sziasztok! Jó reggelt!
azt hittem énleszek az leső de látom Arwen megelőzőtt:)

Jó reggelt Arwen:)

Kép
csucsu05

Jó Reggelt Lányok!!!

Én vagyok már 6 óra óta csak eddig visszaolvastam :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek, különösen a koránkelőknek! :D

Én is hat előtt ébredtem, mint minden reggel, csak az abaj, hogy most a kisfiam is felkelt hat után pár perccel. :(
Délben majd korábban lefekszik. :wink:

Szegény nincs hozzászokva a gyereksíráshoz, és felébred rá.
Az első dolga, hogy Sárikához szeretne menni. :)
Vendég

Hát tegnap hazamentem és lefeküdtem szinte egész reggelig feküdtem, de nem sokkal jobb :oops: nem tudom mi van :?: Igy nem görcsöltem már igy vagy 16 éves korom óta. (na azért annyira nem vészes csak nem vagyok hozzászokva)

Kép
Kép
minimano74

Nika!

Lehet, hogy a szervezeted így jelzi, hogy most hagyjatok, babát próbálok itt tartani. :)
Vendég

Gabi!

Elmész orvoshoz?
Vendég

Cat tesztelt még valamikor???

Kép
Kép
minimano74

sziasztok többiek!
Cat, csináltál csíkot?:-)

Kép
arwen***

Cat!

Nem hiszem, minek lehet hogy most igy fog megjönni, majd megláttjuk :roll:

Kép
Kép
minimano74

Andy!

Nagyon sajnálom, ami a nagypapád temetésén történt! :twisted: :twisted: :twisted:
Szörnyű, hogy ilyen lehetséges ebben a szakmában.
Én tuti panasz tennék az alkalmazott ellen a főnökénél. :twisted: :twisted: :twisted:

De most próbálj meg Te is másra gondolni.
És igaz, hogy amikor elveszítünk valakit, akkor kapunk helyette mást. Most fog beköltözni a pocidba a baba. :)
Vendég

A mi családunkban is szokott így lenni...elmegy valaki, de rövid időn belül érkezik is...

Kép
arwen***

Arwen!

Vihar itt is volt, de inkább szél, mint eső.
Most jó alevegő, még nincs nagy meleg. :)
Vendég

Andy,

hát szörnyű ami a temetésen történt :evil: :cry: Majd gyere dumcsizni ha tudsz :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sissi!

Jól érzem magam.
Igaz, most egy kis émelygés-hányinger tört rám, de ez mindig csak pár perc és már el is múlik.

Apa nagyon boldog. :D
Tegnap délután azt kérdezte, hogy mikor lehet újra tesztelni?
Ma reggel pedig még a szemét sem nyitotta ki, amikor megkérdezte, hogy mennyi a hőm? Utána pedig elküldött tesztelni. :D :D :D
Olyan aranyos.
Vendég

Ha érdekel még valakit...

A mai hőm: http://www.fertilityfriend.com/home/2079f9

A mai teszt:

Kép

Együtt a tegnapival:

Kép

Az összes együtt:

Kép
Vendég

hú,de szééép...alakul a molekula...mikor lehet terhességi tesztet venni? vagy tképp ez is megbízható eredményt ad?

Kép
arwen***

cat: annyira jó látni hogy erősödik :):):):):):én is akarok ilyet remélem tényleg baba miatt ment el a kedvem a szextől :):):):):) mondjuk alapvetően sem vagyok vérmes nagyon de azért elég rendszeresen együtt vagyunk apával de most két napja nem is érdekel az egész :):):):):):) majd meglátjuk tényleg nem akarom bebeszélni magamnak csak jó lenne mert nagyon jól elkaptuk pét:):):)

Vihar itt is volt este olyan 8 körül dörgött zuhogott :) kicsit átfrissitette a levegőt

nika70
Salgótarján

cat :apa nagyon aranyos hogy várja a tesztecskét :):):):):)

nika70
Salgótarján

Arwen!

Ez terhességi teszt. :)

A terhességi teszt lényege, hogy vizeletben található HCG hormont mutatja ki. (Ennek reggel legnagyobb a koncentrációja.)

Csak létezik ilyen csík alakú, kazettás, és középsugaras teszt.
Vendég

Pici!

Hogy vagy?
Ma már jobb a kedved, ugye?

Hőd?
Piri?

Gyere!
Vendég

Cat!

Ez nagyon széps sorozat igy tovább, minden nap felteheted nekünk, olyan jó nézni :lol: :P :roll:

Kép
Kép
minimano74

Zsuzska!

Mikor lesz meg a vérvétel eredménye?
Vendég

Cat, te honnan rendelted a teszteket??

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Onnan rendeltem, ahonnan Pici is.

www.csaladtervezes.com

10 db teszt postaköltséggel 3210 Ft.

De Nemlajos tud olcsóbbat is, az Németországból jön.
Vendég

jaaa, én azt hittem,hogy ez valami előteszt...oké:-)

látom,Te a 7-8.dpo-n kezdted el használni...érdemes ilyenkor már?

Kép
arwen***

picikém hol vagy? ilyenkor már szoktál jönni:) remélem piri nem jött meg

zsu merre vagy?
nemlajos te csak pihenj :)
és a többiek? libus,ibici,

Nócika is nagyon régen volt már itt emlékeztek rá az elején még írogatot sokat nekünk mostanában meg nagyon eltűnt

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Cat!
Nagyon szépen alakul ez a csíkocska!!!
Mikor mész dokihoz????

Lányok!
Azt én is hallottam, hogy ha elmegy egy lélek, helyette "születik" egy új. De ez lehet akár a tesómék kisbabája is, mert ugye náluk már a pocakban van! Szóval lehet hogy az új lélek az ő babójuk lesz!!!
De nem is töröm ilyenen a fejem, mert most már úgy vagyok, hogy majd jön, ha akar!

Kép
oriandy

Köszi Cat!

Már meg is rendeltem hamar megjönn vagy két-három nap ahogy irják?

Kép
Kép
minimano74

Arwen!

7. és 8. napon nem érdemes tesztelni.
Ez az én hülyeségem volt.
Ott maximum akkor mutatja ki, ha nagyon hamar történt a beágyazódás, vagy esetleg ikrek.
Szerintem a legkorábban a 11. naptól lehetne, de a legtöbb helyen azt írják, hogy a kimaradt mensi első napján.

Tehát ne rólam vegyél példát!

Minimum 4 napot várj még! De legjobb lenne egy hét múlva, ha nehezen viseled el a negatív teszt látványát.
Hiszen terhesség esetén sem mutatja ki mindig a teszt olyan korán, mint mi szeretnénk.
Vendég

Gabi!

Nekem már másnap megérkezett, Picinek egy nappal később.
Szerintem nagyban függ a postától.
Vendég

Sziasztok Drágáim!

Lassan-lassan el fogok tünni azt hiszem :? de már csak 3 nap és rengeteg tenni valónk van, ráadásul a férjem szombaton foci edzésen lesérült, és alig bír járni, akkorára van dagadva a lába mint egy kalács, és így segíteni sem nagyon tud. Minden mozdulat fáj szegénykémnek :?
Ma van a szülinapja, és nincs időm sütni. mindjárt megyek gyerekkel vásárolni, aztán cukiba tortájért, aztán itthon kaját csinálok, rendet rakok, előásom a bőröndöket, vasalok, pakolok, összeírom miket kell még venni az útra(gyógyszerek, stb..),..............
szóval úszom az árral.

Cat! ez nagyon szép!

Zsu!Mikor lesz vérvétel eredmáény?

Andy! Borzasztó , hogy az ember még egy temetésen sem vehet búcsút a szerettétől, csak úgy ha közben a sírhelyet innen-oda, onnan-ide pakolják :?

pici!
jaj! a fenébe! a gyerek itt üvőlt, veri magát a földhöz, a másik nutellás kenyeret keneget a tv állványra :twisted: :twisted:
bocsi, de nincs időm..
ne haragudjatok, de mennem, kell,
talán mikor alszanak jövök, de nem ígérem
sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?