Új privát üzeneted érkezett!

Pálinkásat :!:

Tegnap gyütt egy villámlós vihar, ki kellett kapcsolnom a gépet. (Egyszer már szívtunk villámcsapásos áramszünet miatt.... :evil: )

A legfontosabb:
Újdonsült kismamáinknak hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
zapáné

Sziasztok!

Zsu, Fenci!

Hatalmas nagy gratula nektek! Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!

Kép
katiee

Sziasztok! :lol:

Kép

Szép időnk van :shock: :lol:
szétsüttettem magam ma is a strandon :roll: :P

úgy látom mindenki haonlóan tette, ezért pang a topic :shock: :D
Vendég

Hali!

Tegnap írtam rengeteget, de eltűnt. :evil: Úgyhogy akkor újrakezdem.

Tüncsi :D

Köszi, honnan tudtad? Olvastad a másik topikban, vagy te is boszi vagy, mint Gröni????Hogy vagytok, Réka sokat dumál már? Mekkorát nőtt?

Gröni :D

Te kis boszi. :lol: Amúgy volt egy sejtés már kedden, mert mindent elfejtettem, s majdnem sikerült a lakást is kigyújtanom, mert úgyhagytam a gázt égve, s mellette volt a konyharuha. Szerencsére a párom észrevette, s megelőzte a bajt. 8)

Fenci :D

Köszi, képet még nem csináltam a tesztről, mert nincs itthon a fényképezőgép, de ami késik, nem múlik. :lol:
De már sikerült három zebrásat pipilnem. 8)

Folyt köv.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Nya, újra itt.

Bobóka :D

olvastam a másik topikban. Nagyon drukkolok nektek, várjuk a híreket Márkról. :D

Kolibri :D

köszönöm neked is, milyen volt a vásárlás?

Mofly :D

Köszi szépen, honnan tudod, hogy ikrek? Te is boszi vagy? :lol:

Vicuska :D

Nem szabad elkeseredni, csak pozitívan! Remélem nem zavar be az altatásba a ritmuszavar. Mikor mész legközelebb Uh-ra?
Tesztet már hármat csináltam, kép majd lesz. És mér szép barna vagy??

Vicky :D

Nagyon aranyos vagy, még nem tudom lesz-e kedden Uh. Azt beszéltük a dokival, ír fel gyógyikat még. És csütörtökön lesz még egy vv.

Mami :D

Nagyon jó érzés, még mindig alig hiszem el. ezért is csináltam minden nap egy tesztet. :oops:
mi is kíváncsiak vagyunk, hogy hányan lehetnek. 8)

Suzy :D

Vigyázok magunkra. :wink: Nektek jó pihizést itthon.

Ticsi :D

Örülök, hogy te is boszi vagy. :wink: A képeket pedig mindenképp fel fogom tenni, ígérem.
Az intézetben van a doki kedden, varratokat szed majd. Nekem gyógyit fog felírni. Vele is beszéltem péntek este, ő mondta ezt az időpontot és nagyon örült.Róka még nincs. :roll: De majd jön.

Sleepin :D

Köszi, majd jövök a hírekkel.

Zapáné :D

Nagyon csini a lánykád.Azta......
Köszi a zebrát.

Katiee :D

Köszi.

Megyek, jók legyetek!Majd még jövök.Pusz

kobzoszsu

mér=már :oops:

kobzoszsu

Zsu! :lol:

olyan szuper, hogy ilyen jó példával jártok előttünk Fenci és Te :P
pihizz és relax és vigyázz magatokra :wink:

(a teszteket meg kérjük amint lehet :D )

inkább barnásvörös vagyok :lol: :oops:
remélem az ekg-m nem okoz galibát :? , éberen nem vagyok hajlandó odaadni a petesejtjeimet :shock: :lol:

TÖBBIEK???
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Megjöttünk a nyaralásból!!!!

Hála a barátnőmnek igy is képben voltam a zebrás tesztet illetően!!!

Fenci , Zsu gratulálok "személyesen " is nagyon örülök!!!!
Bobóka lassan babázhatsz megint :lol: :lol: :lol:

Lányok Szabi köszöni a névnapi köszöntéseket! Örülünk hogy eszetekbe jutottunk!
Vendég

Jó estét lányok!

Nati!
Remélem jól telt a nyaralásotok, és a srácok is élvezték nagyon. :D

Vicus!
Tedd le azt a fránya cigit :!: :!: :!: Ha nem is az okozza a ritmuszavart, tuti nem is tesz jót neki :!:
Azért drukkolok, hogy minden ok-s legyen és altatás is legyen. :wink: :D
Drukk a holnapi szurihoz!

Zsu!
Nagyon klassz, hogy 3x-os + tesztet pipiltél! :D
Keddre mennek a drukkok, hogy uh is legyen. Remélem hamarosan az is kiderül, hogy hányan vannak odabent. :D

Mi már tegnap a sulikezdésre vásároltunk. Kb. 20 e.-t eltapsoltunk. De nem bánom, mert már nem kell izgulni miatta.
Ja, és paníroztam :evil: mert rántotthusit készítettem. Én is útálok panírozni, de enni annál inkább szeretek. Viszont imádoma Karácsonyra kapott olajsütőmet! :D 8)

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: kolibri
kolibri28

Zsu :D
Hatalmas gratula! Nagyon ügyesek vagytok!
Vendég

Kép
zapáné

Pezsiset!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit megpirultál? 8) Tessék követni minket, s együtt babázunk. :wink:
Mikor mész uh-ra megint?

Nati :D

Milyen volt a nyaralás?Köszi szépen.

Kolibri :D

Én is nagyon várom, hogy kiderüljön mennyien költöztek be. :wink:

Cherry :D

Köszönöm.

Neked is. Reggeli kávédat megittad már?

kobzoszsu

Jó Reggelt!

Ticsi,
Köszi, hogy megnézted, aranyos vagy. Megrendeltem itt a patikában, remélem holnapra lesz.
Föl kéne keresned egy homeopátiás orvost, nekem szerencsére a háziorvos ért hozzá.
Jó lenne, ha nekem is hatna a palástfű, meg a többi. Mondjuk nekem az életben nem voltak ilyen jó eredményeim, mint neked.

Fenci,
Hogy vagy? :)
Köszi az üzenetet, végre el is tudtam olvasni. Majd keresgélek hová is menjek.

Zsu,
A te szuper eredményeiddel biztos volt, hogy hamar sikerül. Én drukkolok az ikrekhez! :)

Vicuska,
A gyógyvíz tuti jót tesz. Majd megugranak a petécskéid!
Remélem, nem lesz gond az altatással. Egyébként az én barátnőm is direkt kérte, hogy altatás nélkül csinálják. Azt mondta nem volt olyan fájdalmas, kibírta. Főleg, ha nem kell sok tűszőt leszívni.

Nati,
Hogy telt a nyaralás?

Egy kicsit gondba vagyok. Ugye kedden volt a histero, péntekre elmúlt a vérezgetés. De szombat este megint elkezdődött a pecsételés, és ma reggel már darabos vérezgetés is volt, amikor megyek pisilni. A hasam is fáj. Nincs intezív vérzés, de gondolom a műtét miatt már nem lehetne. Lehet, hogy hamarabb megjött a menstruációm? Nem tudom. A doki meg elment szabira, aki csinálta.

Kép
mofly

Hali csajok!

A nyaralás nagyon jól telt, a fiúk nagyon élvezték! Megnéztük a környék összes várát, ahova a kicsinek a fenekét fel kellett cipelni :lol: :lol: :lol: :lol:
Felszedtem 2 kilót, ami gyorsba le kellene adni :shock: :shock: :shock:

Mofly, én sajnos ebben nm tudok tanácsot adni :(
Vendég

Sziasztok!

Zsu!!! :lol:
Annyira örülök Nektek!!!! Gratulálok!!! :lol:

Fenci! :lol:
Nektek is nagyon örülök! Gépem megcsinálták, mingyá letöltöm a messengert azt akkor leszek! :lol:

Mofly! :lol:
Igazad van, a léenyeg, hogy helyre gyere testileg, lelkileg! Úgyis érezni fogod, ha eljött a lombik ideje!

Nati!
Merre voltatok nyaralni?

Krisz!
Remélem bejön a spontánozás. Ti nem terveztek lombikot!

Vicuska Drága!
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal!!! Tessék bízni és jó példát mutatni nekem!!!! :lol:
Én is cigizek. :oops: Igaz csak pár szállal. 8)

Boboka!
Gyors és könnyű szülést kívánok!!! :lol:

Én jól vagyok, egész hétvégén strandoltunk, ja és bornapok voltak a parton, így minden este mulattunk. Már táncolni is tudtam. :lol: Tegnap grillparty volt nálunk, uccsó vendégek 3-kor mentek el. :lol: 8) De uram szabin van és én is csak fél napot dolgozom. :lol:

KépKép
zsófikukac

Mofly :D

Sajnos ebben nem tudok segíteni. Nem hívsz fel egy másik dokit, akiben bízol?

Csajok, itt a tesztsorozatom: (Végre :lol: )

Kép

kobzoszsu

Zsu!

Imádok ilyen napra ébredni!!!!!!!!!!!!!

Nagy nagy gratula!!!!!!!!! Jó erős tesztek! Most én is úgy gondolom, hogy többen vannak! Nagyon kivi vagyok. Ha nem is lesz uhu, a csüt vérvétel megmutatja, ha nagyot ugrott, akkor már tippelhetünk!
Dottore tuti büszke, a fagyis terhesség nagyon ritka! Pláne, ha ikrek lesznek! WOW!!!!!!!!!!

Többikenek nagy pusszantás! Nyaralóknak üdv itthon!

Kép
ticsimû

Sziasztok Csajszik!

Tegnap este jöttünk haza, nagyon klassz volt a nyaralás, Olaszország csodaszép, és olyan élet pezseg ott................. :D :D :D

Nagyon örülök, hogy ilyen jó hirekre jöttem haza:
Fenci, Zsu Nagyon nagyon örülök nektek! És nagyon vigyi magatokra! :D
babácska08

Itten vagyok megen....

Nati :)
tegnap este beájultam, jó volt végre a saját ágyamban. a gyomrom még nem az igazi... :lol: :lol: :lol: De sebaj, kutyaharapást szőrivel!!! :wink:

Zsu :)
Szép sorozat!!!! :D :D Kivi vagyok az első uh-ra! mikor is lesz?
Kávé már 3 is lecsúszott. :roll:

Mofly :)
Hu, ehhez én sem értek..... Szorítok Neked nagyon!!!!!

Kukac :)
Látom, Nálatok is zajlik az élet! Jó is az!!!! :wink:

Ticsi :)
Pusssz Neked is! :)

Babácska :)
Képek?
Fiamat megkértem a táborban, csináljon rólam egy képet a vízben. Erre a kis piszok egy fotósorozatot csinált, ahogy zuhanyozom!! Itthon vettem észre! :lol: :lol:

Nekünk gyerekmentes hetünk lesz! Ilyen nem volt 14 éve! A leányzó uncsitesóékkal sátorozik, a fiamat reggel raktam fel a vonatra, ment Pestre a rokonokhoz. Sikeresen landolt a Keletiben. :D Kicsit paráztam, hogy egyedül utazott....

Közben pakolok, mert átfestem a nagyszobát. Le kell bűvészkednem a könyvespolcot. Több mint 1000 könyv..... :shock:
zapáné

Szia mindenki!!!

Zsu
Neked is hatalmas gratula!!! :lol: Kicsit nem vagyok képben...azt vágom , hogy lombik volt.Mesélnél hogy is történt meg végre a csoda? :lol:

Vicuska
Mi is Egerszalók mellett voltunk Demjénben éjszakai fürdőzni szombat éjjel.Mi is áztunk a gyógyvízben (de nem a forróban), szaunáztunk is kicsit.Tök jó volt. Hazafelé út katasztrófaturizmushoz hasonlított:két árokbaborult autónál is megálltunk segédkezni...de szerencsére a sofőröknek nem lett baja.

Zapáné
Anyja lánya? :lol:

Zsófikukac
Hát egyenlőre nem tervezzük a lombikot...de sok függ majd attól, hogy mi lesz ha megjön (inkább ne jöjjön meg, babásodjak be azonnal :wink: )Mert hát igaz, hogy az endo miatt mihamarabb babásodni kellene...de a rengeteg ösztrogén amivel a lombik jár egyáltalán nem tesz jót....szóval majd meglátjuk. :lol:

Meglett ma a motorjogsi végre :lol: ...de most meg párom szunyál...kifárasztotta a szombat, a tegnap esti késő éjjeli lefekvés és a mai korai kelés....lassan felkeltem...ha még menni akarunk valahova ma...

Minden leendő kismamának kitartás,a már kismamiknak pedig további boldog várakozásban telő napokat, heteket, hónapokat!!! :lol:
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz! :D
Gratula a motorosjogsihoz! :D
Szerintem is babásodj inkább be gyorsan! Ne is jöjjön már a piri! :wink: :D

Zapáné!
Bocsi, de én nem tudtam eldönteni melyik szép leány a tiéd. :oops:
Huncut egy fiad van. Nem mondom! :D :D
Jó kikapcsolódós, festős hetet nektek!

Fenci!
Mizújs!!! :D
Mi lett a kiskutyi sorsa?
Ugye nem engedtétek csak úgy ki a nagyvilágba?
Biztos dajkálásra lenne még szüksége. :(

Zsu!
Holnap dokker!Meg remélhetőleg uh! :D :D :D

Vicus!
Mi volt ma? :D

Vicky? Susy? Mami? Gröni! Hogy vagytok? :D

Bobókáról van valami hír? :?:

Mofly!
Sikerül hozzáértővel beszélned a pirivel kapcsolatban? Remélem igen, és megnyugtattak.
Nem hiányzik mégtöbb izgalom neked sem. :D

Babácska!
Remélem jól nyaraltatok ti is. :D
Mesélj majd, hogy miket láttál.
:D

Nati!
Majd lemegy az a kis plusz. :D

Cherry!
Mikor tesztelsz? :D

Ticsi!
Remélem jól viseled ezt a meleget.

Most jöttem rá, hogy nem is mondtam nektek, hogy múlt héten nem is kaptam meg a G-t , mert otthon felejtette a receptet a kolléganőm, és nem is lehetett kapni a közelben. Ma viszont recept nélkül adtak egy patikában. :shock: Majd holnap beadja.

Bocs ha valakit kihagytam.
Puszi mindenkinek!
kolibri28

Sziasztok! :lol:

Zsu!
nagyon szép tesztek :D

Nati!
üdv itthon 8)

Kolibri!
akkor a héten lesz a g? :roll:

Zapáné!
végre romantikázhattok a zuraddal :D (ennyi könyvet! :shock: )
(nekem a padláson vannak :oops: )

Mofly!
én se értek hozzá :( , beszéltél vki hozzáértővel? :roll:

Babácska!
bebabásodtál remélem 8)

Kukac!
14 nap mulva kezded a szurikat? :roll:

Krisz!
hajrá spontánkodás :P

köszi a drukkokat :D
Mai adatok:
méh nyh 7,5 mm(ennyi volt pénteken is :? ), semmit se nőtt :(
jobbo. 4-5 db 12 mm-s tüsző
balo. 2 db 12 mm-s(de rájuk azt mondta, nincsenek versenyben) :shock:
ma ő is azt mondta, nincs bal petefészkem? :roll: :shock:
pénteken lesz a leszívás :P , reggel 1/2 8-ra kell mennünk :wink:

mi a csudát csináljak, hogy vastagodjon?
eszem a méhpempőt, iszok..... :roll:
Vendég

Vicuska!
Jó eredmény ez! Egy babához egy embrió is elég!!!
Nem kezdődik a szurim 14 nap múlva, csak akkor lesz vége a 6. szuri hatásának. 26-án megyünk vizsgálatokra, szuri csak azután lesz. :lol:

Zapáné!
És Te pont a gyerekmentes héten festesz? :roll: :lol:

Krisz!
Hát igen, ez egy ördögi kör. :?

KépKép
zsófikukac

Vicuska!

Nyugi! Megtapadnak azok a kis csibészek nálad bárhol! :D
És csak igyál, és igyál és igyál!
Ginseng, pempő, fehérje, amit csak ajánlottak a többiek!
Én is arra gyúrok most. :wink:

Hova lett a bal petefészked?
EKG-d hoz mit szóltak?

Holnaptól kezdem a G-t. :D :D :D :?
kolibri28

Hali!

Ticsi :D

Örülök, hogy sikerült jó napra ébredned, s ebben én is szerepet játszottam. :lol: Reméljük holnap a doki is kíváncsi nem csak én. :wink:

Babácska :D

Köszönöm szépen, vigyázok magunkra. :D

Holnap megmondom mikor lesz az uh. nem sok a 3 kávé? 8)
Jó pakolást és festést. 1000 könyv. :shock: , nem semmi, kitartás!

Krisz :D

A jogsihoz balestmentes közlekedést kívánok. Ez a mostani fagyis lombik volt, 3-at kaptunk vissza.

Zebrát nem kapahatok?
Mennyit iszol? Nekem punkcíió előtt 4 liter volt a napi adag. :roll:
Péntekre nagy drukk, és nagyon szorítok.
Ezt nem értem: Nincs bal petefészked? Akkor hogy látott 2db 12mm-est? S miért mondta, hogy nincsenek versenybe?

kobzoszsu

:( :( :(
Asszem eltörtem a lábujjam.......

Bocsi, de most nyalogatom sebeimet. Holnap mesélek......

Jó éjt!
zapáné

Sziasztok csajszik! :wink:

Vicus :D Ezek nagyon jó hírek! :D Nekem 6 mm-es mnyh-t mért a doki 3 nappal inszem előtt, akkor én napi 2x aspirin C pezsgőtablettát kezdtem inni, tejet, joghurtot meg sok vizet. :P Nagyon drukkolok Neked! :wink: Péntek már mindjárt itt van! :wink:

Zsu :D Gyönyörű tesztek! :wink: Gratulálok Nektek! :wink: Hány babót kaptál végül vissza? :roll: Én lemaradtam arról a részről... :oops: :wink: Kivi vagyok holnap uh-znak-e! :wink:

Kolibri :D Drukk a holnapi gynevachoz! :wink: Aztán akciózzatok mostanság apával! :D Szombaton ebédre mentünk anyósékhoz és a kutyu már nem volt sehol... :oops: azóta sincs, nemtom ki hová vihette.... :roll:

Boboka :D Köszönöm! :wink: Ügyesek legyetek Márkkal! :wink: (nálunk is ez a befutó név) :D

Mamikám :D Gratulálok a cuki eredményedhez! :D

Zapáné :D Szánom-bánom, de nekem csak ma esett le..... :oops: :oops: :roll: 8) :lol: :lol: Köröstelek msn-en, majd jelentkezzél ha látol!! :wink: Nagyon-nagyon örülök Neked! :wink: A lyányod meg egyszerűen gyönyörű!! :D Jó munkát Neked, remélem hamar végeztek! :wink: Mi történt??? :shock: Ráesett a lexikon???? :oops: :shock: :( Jaaajjjj......

Szia kis félidős Susy! :D Köszönöm szépen a gratukat, de tudod, még csak halkan, majd ha már doki bácsi is jó híreket mondott.. :D Érezd jól magad idehaza és vigyázz magatokra! :wink:

Vicky :D Hogy vagytok? Érzed már a kismanót? :wink:

Nati :D Köszönöm szépen! :wink: Dobj képeket a nyaralásból! :D

Ticsi :D Akkor drukk a 8-ai 4d-hez! :wink: Én is 100 fokban vasaltam hétvégén... :oops: :x

Katiee :D Köszi, gyere sűrűbben! :wink: Hogy vagytok? :D

Kukac :D Na én is ezekért a szuper programokért szeretnék már mihamarabb kertesházba menni!!! :D :wink: Még ma sem láttalak msn-en.... :roll: :oops:

Babácska :D Sziaaa, hogy vagy? Dobj képet a nyaralásról! Imádok képeket nézegetni! :D

Mindjárt rakok fel egy ma délutáni tesztet... :D

Kép
fenci

Fenci :D

Nagyon szép a mai teszted! 3-at kaptam vissza. :lol:

kobzoszsu

mi történt, mibe rúgtál bele?Vagy tényleg könyv esett rá?

Megyek hajat mosni, aztán aludni, Jó éjt Mindenkinek!

kobzoszsu

sziasztok!

először is Zsu hatalmas gratula nektek nagyon drukkoltam nektek!!!!!
vigyázz nagyon magatokra!!!!

Fenci!
neked is szívből gratulálok nagyon örülök nektek!!!!!
vigyázz a kis manócskára!!!!

többieknek pusszantás!!!!

Boboka még egészben van de remélem nemsokára hozhatom nektek a jóhírt!!!!!

és az ígért képek a fiúkról!!!
ő a nagyfiam Bence és az állatsereg
Kép
Balázs és a cica
Kép
tündi23

Na, ma már egy fokkal jobb. Tegnap estére rá sem tudtam állni a lábamra. :evil:
Nemes egyszerűséggel lerugtam a heverőt. :roll:
A nagyszoba lecsupaszítva, ma alapozok. Majd dobok fotókat a lakásról! Felér egy költözéssel! :D

Fenci :)
Láttam, hogy kerestél, csak a Zapa dolgozott a gépen. Aztán meg hevertem és sajnáltam magam.... :lol:
Kismamiknak elnézük, hogy lassan esik le az a falevél! :lol: :wink: :lol: :wink:

Csak fél kávékat iszom ám! Gyakran, keveset. Ízlik.... :wink:

Kolibri :)
Tóth Andrea az enyém lányka! :wink: A legszebb, tudod!!! :lol: :lol:

Vicuska :)
Hááát, nem tom mi lesz a romantikázással....Így kipakolva csak úgy kong a nagyszoba! :lol: Szellenteni sem merek!! :lol: :lol: :lol: :lol: De megoldjuk!

Tündi :)
Helyesek a fiúk!!!
Várjuk a híreket Bobókáról! :)

Kukac :)
Lefotózom, hogy néz ki a kölkök szobája. Állva tudnának aludni..... Ja, és nem kell délre ebédet főznöm! :wink:

Krisz :)
Bizony, szép, mint a zanyja! :lol: :lol:
Én még nem ültem motoron. Ill. egyszer jánykoromban, de az első kanyarnál szóltak, hogy rossz irányba dőlök a kanyarban. :lol: Na, meg az egy szimszon volt....
Képet rakjál a motorról is!!!!!!

Körbe kell ragasztanom a nagyszobát.....Babra munka....
zapáné

bibis....... :(
Kép
zapáné

Így élünk most mi:
Kép
Kép
Kép
Kép
zapáné

Szép reggelt!

Tündi :D

Nagyon aranyos vagy! A fiúk mekkorára nőttek már! :shock: Nagyon édes fickók. :wink: Majd várjuk Bobókáról a híreket.

Csodaszép a lábujjad. :shock: Máskor ne rugdosódj annyira. :wink:
Viccet félretéve, ugye borogattad éjjel? A lakásért most nem irigyellek, majd a végeredményért. Kérjük arról is a képeket!

Megyek a dokihoz, délután majd jövök. Szorítsatok nekünk. :wink:

kobzoszsu

Mindenem keresztben! :D
zapáné

Szép reggelt! :lol:

Kép

Klassz időnk volt az éjjel :shock: , szegény kerítésünk.... :( de azért fennmaradt :lol:
Kaptam a hétvégén anyutól gólyát, tudjátok, ami a kertekben szokott lenni műanyagból 8) , beállítottam a tópartra, hátha a békáink elmenekülnek :lol: , (meg az aranyhalka is?), de hátha csak ez hiányzott a babásodásomhoz :oops: :lol:
(nem olyan giccses ám, majd dobok fotót :oops: )

Zsu!
drukk az uhuhoz! :lol:
és persze hogy jár neked is a zebra, ha már ilyen szépen felraktad a teszted :P

Kép

Zapáné!
szegény bibis lábad :( , ne rugdalózz annyit 8)
a lakás bizti klasz lesz, most kicsit csatatér feeling lehet :lol:
kitartás :wink:

Ticsimű!
a 8.-a klassz nap lesz 8) , kivi vagyok a 4d-d-re :D (ezt hogy írják? :roll: )

Tündi!
nagyon helyesek a fiúk :lol: , nem kéne egy kiscsajszi is? :lol:

Mofly!
mi van a vérzéseddel? :roll:

Ma reggel is majdnem kidobtam a taccsot :? :shock:
ekg-mat nem mutogattam, majd csak pénteken viszem 8)
a bal petefészkem megvan, csak 3 éve (az 1.méhenkivülinél), volt rajta egy óriás ciszta, ezért csonkolták(most 1/3-a az eredeti méretének), de nem értem, azok mér vannak leirva :( , lehet nem férnek majd hozzá a punkciókor? :roll:
hűűűűűűűű, tejet+joghurtot kell vennem....meg aspirint....és inni se szeretek(vizet :oops: ) :wink:

Pá! :P
Vendég

Zsu,
Szorítok mára!!!!!

Zapáné, (Most már így kell szólítani?)
Jól elintézted a lábujjad! Jaj, én ki vagyok borulva, amikor így néz ki a lakás. A költözés, felújítás a halálom!
Én is az hittem romantikusabbra veszitek az egyedüllétet, de hát valamikor ezt is meg kell csinálni.

Vicuska,
Neked gonal-f-et kell szúrnod? A Merional állítólag a nyh-át is vastagítja. Egyél sok húst, abba van a fehérje. A joghurtokba csak lótúró van, az nem elég. Jó lesz ez az eredmény! Talán még a fagyasztóba is marad.

Beszéltem tegnap több emberrel is, de sokkal okosabb nem lettem. Azt mondták a vérzés lehet még a műtéttől is. Az egyik doki azt mondta ez még nem a köv. ciklusom, a másik azt mondta talán az is lehet, de ezt így nehéz megmondani. Szedjek Rutascorbint. :roll:
Én mégis a mensire tippelek, mert eléggé fájdogál a hasam, és most már rendes vérzésem van. Szerintem az elég gáz, ha tényleg a műtéttől van. :roll:

Kép
mofly

Mofly! :lol:
szijjjjjjjjjjjjjjjjjja :P
szerintem ez a rendes pirid lehet....főleg ha görcsöl a hasad is :roll:
az meg jó hír, nem igaz? :D akkor tökéletes időben jött meg végre :wink: :wink: :wink:
remélem minden oksika nálad odabent :roll:

nem kívánom a húst....meg a kávét se....nem tom mi a bánat van velem :shock: , fáj a gyomrom non-stop(tiszta mintha terhes lennék :shock: ), lehet az idegtől(ja, meg a füstölő rudacskát se... :oops: ).

Zapáné!
laptetű-laptetűűűűűűűűű? :lol: lehet a nagy romantikában elfelehtettetek védekezni? :wink:
Vendég

Krisz! :lol:

Kép
Vendég

akarom mondani..... :oops:

Boldog Névnapot! :lol:

Kép
Vendég

Na, megjártam a balesetit. Törés nincs, pihentessem... :shock: Klassz. Ja, meg ne vegyek zárt cipőt! Össze is tojnám magam, ha fel kéne húznom!!! :lol: :lol:

Mostnem leszek, mert befóliázom a gépet. :roll: Azé néha alábújok! :lol:

Jók legyetek!

Kép
zapáné

Zapáné :D Ezen nagyot röhögtem.... :lol: :lol: :lol: belóliázod, de néha alábújsz.... hehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: Lényeg hogy nem tört el a lábid! :D

Zsu :D Nagyon drukkolok értetek ma! :wink:

Mofly :D De jó lenne ha ez már pirnyó lenne! Hőt nem mérsz, vagy hülyeség? :roll:

Vicus :D Mi a franctól lehetsz te meg rosszul???? :shock: Mondjuk én a sima clostitól voltam egy kicsit zaza.... :oops: :roll: Aspirin C-t ne felejtsd, nekem F asszisztense mondta. :wink:

Csajok, elértem a legmagasabbfokú munkaundort.... ez most már mindig így lesz?? :oops: :lol: :lol: :lol: Mindenen jár az eszem, de nem a melón, pedig van, főleg hogy mindenki más szabin van.... :evil: És ma még az msn-em sem műxik valamiért.... :evil: Tegnap olvasgattam egy másik topikba és olvastam hogy ott is fájdogált a lánykák pocija teszt után egy hétig. Nekem is, olyan mensisen fájt a pocim vagy 3x is, de 2 napja már semmi hálistennek. Olyan furi, tényleg nem is gondoltam volna hogy ez olyan mint a mensis fájás, de atom ugyanaz. :roll: Ja és a cicim, az a másik. Hát még nyaralás alatt mondtam is a páromnak hogy szerintem buktuk ezt a hónapot is mert megint fáj a cicim. És nekem nem érzékeny, hanem ugyanúgy fáj mint régen mensi előtt, oldalt a hónaljamban. Vagyis mondhatjuk hogy a babás jelek tök ugyanazok mint a mensis jelek? :oops: :roll: Na majd csütörtök reggel kiderül.......... :oops: Nadon izgulok...... :oops:

Na megyek ebédelni, karfiollevest főztem meg tökfőzeléket. Fincsi... :D

csok
fenci

Sziasztok!

zapáné!
Hála Istennek, hogy nem tört.
Különdben meg igen is, csak zengjen az a szoba! :oops: Most lehet, hisz nincsenek gyerekek otthon hogy meghallhassák. Nem kell suttogva kexelni végre. Én legalábbis sokkal felszabadultabb vagyok amikor kéthetente apáshétvégén van a fiam. :oops: 8) :D

Fenci!
Munkaundor nálam is játszik. Főleg ma.
Mondom a főnöknek: hogy aug. utolsó két hetében szabin leszek, erre ö: akkor évvégéig minden szombaton bejössz? :evil:
Egyébként jó fej. Remélem csak viccelt.

Vicuska!
Te seeegény! Bizti a sok gyogyi kavar így be. Reméljük nem sokáig. Hanem inkább az ikreid! :D

Mofly!
Akkor hamar múljon is el a piri, és rendeződjön már a ciklusod. Babásan! :D :wink:

Zsu!
Várunk a hírekkel! :D

Susy!
Ha haza értek írj magatokról!

Bobokáéknak megadrukk! Könnyű szülést kívánok! :D

Többieknek is drukk!

Ma végre megkaptam a G-t a popómba. :D
Szegény dokinénim jobban izgult mint én, hogy nehogy fájdalmat okozzon nekem. Nem fájt, csak most érezteti a helyén a voltát. Kell még valamit éreznem ezzel kapcsolatban?

Barátnőm befogadott néhány kiscicát. Az egyiket magunkhoz vesszük. Már alig várom a hétvégét, hogy láthassuk. De lehet, hogy csak 20-án hozzuk el, mert nagyon kicsi kb. 4 hetes és addig is a tesóival lehet. A mamája valszeg már meghalt. Agyon akarták verni a kis drágákat. :evil: :( Itthon meg csak unatkozna szegény. Még nem tom, hogy a nagycica mit fog szólni hozzá. De addig átszoktatom a szomszédhoz, mert úgy szereti mintha az övé lenne. A fiammal viszont nem igazán gyünnek ki. Dorombolós bújós kiscicát szeretnénk.
kolibri28

Hahó! :lol:

Zapáné!
na, zengett a ház? :roll: :oops: :wink:

Kolibri!
nekem semmi bajom nem volt a G-től, csak utána aznap fájt a helye :D
kiscicához sok sikert, szerintem is még elég picik 4 hetesen, várj 1-2 hetet ha lehet 8)

Fenci!
szóval ne aggódjak ha majd fáj a pocim lombik után? :roll: :lol:
de neked a mellbimbód nem érzékenyebb? :roll: :oops:
szerintem is a sok gyógyi kavar be, lehet nem éhgyomorra kéne ennem a kávét-cigit-gravidát-méhpempőt-ginsenget-folsavat?ja és előtte 1 pohár mézes almaecetes vizet? :shock: :lol:

TÖBBIEK HOVA TŰNTEK?

Zsu!
várunk a jó hírekkel :wink:
Vendég

Hello lányok :)

Mofly!!

jaj úgy örülök tuti hogy az mensi lesz!!!!!!!!!!maximálisan iagazd vabn hogy rendbe kapod magad lombik előtt lelkileg én 150 % ig me voltam győződve róla, hogy sikerrel fogok járni az első lombikkal és csaakis azzal úgy is lett,,,,szóval amig nem tudsz 100 % ig bízni benne még várjatok!...az összes hókuszpókusz nagyon jó ha hiszel benne szerintem! :)

Vicuska!

megkaptad már a tüszőrepit ?? attól simán lehet rosszul lenni...ha megkapod ne felejts el tesztelni...imádom a két csikját...az lesz az etalonod rá 12 napra :wink:

Zapáné!

ójaj fuj mit művelsz...???????bár csinűálni jólesik néha nem mondom.....de valójában annnnyira szörnyűűűűű a takaritás....inkább kapd el apát a lakás minden pobntján egy fordulóra mégiscsak vicesebbb...... :wink: Mondom én Sir Galahad a szűzies.... :oops: bennem is csak dokibácsi jár mostanában 8)

Kolibiri!!

éljen az új kiscica....eygszerűen imádom a kölyökmacskákat mindennél cukibbak :lol:

Fencike!

a hasfájás teljesen normális nekem egészen sokáig volt...várom az uh eredményt nálad is :lol:

Voltam hétfőn dokinűál minen oké szépen növögetnek...pontois eredmények majd vasárnap lesznek...akkor ügyel a dokim aklinikán és megyek be hozzá ott megnéz a nagygépen nincs e valaki komoly lemaradásban....(természetesesn nincs 8) )

kicsi fijam befordult most már ő ugy tölti a hátralévő időt vajon fejjelé lefelé lógva??? :shock: pici jányom keresztben van köldökmagasságban errőlé a pózról remélem lemond még mielptt eléri a teljes széességemet a hossza mert má most is szijjelfeszít alkalomadtán... :lol:

most már mindennap érzem őket ezt azért irom le mindig hogy ha közületek leendpő kismamik is ilyen későn érzi mint én ne ijedjen meg....nálam a rendszeres mozgás kb a 22. héttől érezhető csak....(persze én hájaska vagyok és mellső falon tapad a lepényük... :lol: )
Vendég

küdöm az ebet vödörrel a fején....úgy utáűlja mint a szart egyfolytában csak nyalná a sebét de nem hagyhatom kész vagyopk tőle, szerencsére vasárnap varratszedés már megváltás lesz ha nem szúrja a combiját a sok kis cérna talán kevésbé lesz nyugtalan a szentem.....párom odaadóan ápolja neki van lekiismeretfurdalása a herélés miatt nem nekem :wink: :roll: én tudom hogy szükséges volt, de minden férfi magát látja ilyenkor 8)

Kép
Vendég

Hali! :D

Köszi a köszöntést csajok.Most nem tudok sokat írni mert megyünk szalcsit sütni névnapom örömére.
Nem leszek 3 napig mert megyünk Szoboszlóra hotelbe. :lol: Tök jó lesz:jó idő, csak mi ketten és full luxus. Majd még eldöntjük, hogy jól felpakolva megyünk-e vagy kis csomaggal és akkor motorral.
Motoros kép:(már vagy 2 hónapos, nics még újabb)
Kép

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback

sziasztok,

ma volt erőm először benézni és mit látok, újra együtt a régi "nagy" csapat, régi elveszett bárányokról olvasni...és zebrásodtok:) nagyon örülök neki :D :D :D
esély nincs, hogy mindent visszaolvassak, de igyekszem.
amíg nem voltam, addig nagyon sokszor eszembe jutottatok, hogy vajon kivel mi lehet, és most nagyon jó érzés volt újra olvasni Titeket. (bár reméltem, hogy mostanra kihalt a topic :wink:

rólam röviden ennyit, hogy lassan 1 hónapja elköltöztem apjuktól, most anyuéknál lakom, lakást keresek, és új munkahelyet.

ui: Luca, Zapáné, Gröni Nektek különösen, sokat jártam győrben az Árkádnál mindig eszembe jutottatok :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!

Mi történt? :shock: Én is sokat gondoltam rád, igaz nem jártam az Árkádnál! :lol:

Mami!

Szegény kutty! :cry: Szerintem még van helyük fészkelődni! :roll: Érzed, hogy melyik mikor mocorog? :D

Vicuska!

Hát valami undorító amit párral lejjebb olvastam! :evil: Sajnálom a rosszulléteket!

Zapáné!

Nem győzöm javítgatni a megszólítást! :lol: Nagyon szép a leányzod! :wink: Tényleg az ő ruháit hordod? :shock: Az ujjad már nem olyan cuki, de legalább nincs eltörve!

Zsu!

Gyere, hányan vagytok? :D

Mofly!

Szerintem is mensi lesz! Végre... :D

Fenci!

Ugye milyen hihetetlen utólag, hogy szinte minden ugyanolyan, mint mensikor? Ezért nem szabad a jeleket keresni! Nem mész táppénzre? :roll:

Kép

Kép
gröni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?