Sziasztok!
Cat, újra csak gratulálok, ez azért szépen erősödik!
Pici, azért ne keseredj el!!!
Andy, sajnálom, ami nagypapáddal történt!
Az én nagymamám 86 évesen, a születésnapján halt meg... Amikor megtudtam, csak zokogva annyit tudtam hajtogatni, hogy senki nem hal meg a születésnapján...
Akkor volt az influenza járvány, és mama súlyos cukros volt, így kórházba került, és nem lehetett látogatni. Így megvárta a születésnapját, és csendben elment.
Azt hittem, már túl vagyok rajta, de most megint úgy tűnik, hogy nem...
A nagypapám 89 éves, és még biciklizik (ha hagyják, a rendőrök mindig leszállítják, mert életveszélyesen megy, toronyiránt
).
Igazi székely ember, a temetésig sírt, aztán ment minden tovább, ez az élet rendje.
Szegény azért megy össze fokozatosan, és most tudtam meg, hogy valamelyik nap kirabolták! Volt náluk egy nyomozó, az azt mondta, hogy belső munka volt, nem idegen...
Ez az éj pedig az uh-é volt, képzeljétek, én is azt álmodtam, hogy orvosnál vagyok, és helyettes doki volt, aki nem akarta megnézni a babát, hogy rendben van-e, ott magyaráztam, hogy én még nem vagyok regisztrált terhes, nincs könyvem, meg semmi, úgyhogy legyen kedves. Aztán megnéztük
Sissi, láttam, hogy bejelöltél, de hogyhogy nincs egy netes közös ismerősünk se, pl innen a lányok?