Na én is itt vagyok, Marci durmol.
Pil: éppen hiányolni akartalak, mert mostanában nem jelentkeztél. Már azt hittem van vmi baj, de ahogy írod, Petike szépen javulgat. Remélem a torna tényleg meghozza az eredményt és néhány év múlva már semmi nem marad ebből a rémálomból
!!!
Klarka, Amandi, Kimike, Vicky és a többiek, akik ritkábban jelentkeznek: merre vagytok???? Mindenkire és mindenre kiváncsiak vagyunk.
Benianya: te is igen elfoglalt vagy mostanában...
. Most már megjöttetek a Balcsiról, élménybeszámolót kérünk
!
Alziza: sosem hallottam erről a hanszerről, de tuti, olyan mint egy sörnyitó így Zalán kezében
!
Reni: tök jól hangzik ez a tekercselés!!! Komolyan, ha én sem nyerem vissza az eredeti állapotot (főleg deréktájon), akkor én arra a masszázsra fogok elmenni, amit egyszer korábban írtam. Azt hiszem 10 alk. és vmi fogyasztó masszázs, de most ne kérdezzétek, mert elfelejtettem...
Gab: azt írtad, hogy jól meg volt szervezve az esküvő, de a lagzi is jó volt? Ettetek, ittatok, volt sok süti, tánc stb. ???
Képek jöhetnek, én imádom!!!
Andy: sajnálom a nagypapádat, részvétem
!!! Babával kapcsolatban nem tudom mit írhatnék, az én számból hangzana leghülyébben a vígasztalás, aki néhány héten belül szül... Ettől függetlenül gondolok rátok és szorítok!!! Az a gyógyszer, amit szedsz remélem segíteni fog!!! Én már komolyan arra gondolok, hogy lehet, hogy hülyeség nézni a hőt és hogy mikor van peteérés. Szerintem akkor kell csinálni, ha kedvetek van hozzá, ha nem vagytok fáradtak. Mit tudom én... Dani is hipp-hopp összejött. Szerintem akkoriban még nem is hallottál ilyenekről, amiket most nap, mint nap csinálsz, hanem ahogy a természet hozta.
Persze lehet, hogy könnyen beszélek, mert nálunk mind a 2 baba nagyon könnyen megfogant, de én már arra is gondolok, hogy pont azért, mert annyit nézegeted ezeket az adatokat rosszkor csináljátok. Ha nem foglalkoznál vele, lehet, hogy elöbb összejönne.
Na nem okoskodok tovább, szerintem a témában vannak avatottabbak is.
Ha úgy érzed, hogy hülyeség amit írtam, vedd úgy, mintha semmit sem írtam volna...
Olyan szupi, hogy még ennyi helyre mentek nyaralni!!! Én is, én is
!!! Mi jövőre a Tátrában készülünk a 2 gyerkőccel, de hogy összejön-e, az még a jövő zenéje
.
Vieráék már élvezik Kehidakustány nyújtotta szolgáltatásokat, biztos jó lehet!!!
Ex: azért ha van energiád gyere, hiányzol a bandából!!!
Gombi: remélem a gond már megoldódott és ismét mosolygós vagy
!!! Gyerekek tündériek, Hanna tiszta Julcsi kiskorában, de azóta Julcsika nagyot változott
!
Nekem legjobban az a kép tetszik, amikor Hannus Julcsi ölében van, nagyon édes
!!!
Ja, még vmi, levágattad te is a hajad??? Az utolsó elötti képen úgy tűnik!!! Nekem tetszik!!!
Szobatisztaság: mi is hasonlóan állunk, mint a gyerkőcök nagy része. Nappal nincs pelus, kivéve alváshoz, vagy ha autóval megyünk vhova. Éjszaka még van. Egyébként Marci nagyon ritkán pisil, viszont akkor rendes adagot. Nem is bánom, csak közben annyiszor megkérdezem, hogy nem kell-e pisilnie, hogy már engem idegesít, hát még akkor őt
!!!
Hirtelen ennyi, írjatok csajok!!!
Ja tegnap voltunk először NST-n, nagyon élveztem, a kis picúr egyfolytában le akarta rúgni rólam a szerkentyűt!!!
Én általában borotválom a lábam, de most be akarok jelentkezni a kozmetikushoz 2 hét múlva gyantára, kiváncsi vagyok egybe leszünk-e még akkor. Remélem igen
.