Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka,
Elolvastam ismét a szavaimat és nem igazán értem, hogy mit kérsz ki magadnak? Mit volt bántó? Ha sértő voltam, megkövetlek, bár valahogy inkább a te válaszod tünik ütősnek...
Sebaj, fő a jókedv!
apa Kép
apa

Szijjjjjjjasztoooooooook!!!!!!!!!!! KépKépKép

Apa és Gabi! Ez igen! (Végre. Kép) A stílusom ezennel újra a megszokott kedves lesz. Kép Csak ritkán vetkőzöm ki magamból. Kép Szóval a tervezett változtatásoka üdvözlöm, nagyon jó 5letnek trtom! Kép Ha tudok esetleg valamit segíteni (nincs ötletem, csak hátha Kép), akkor írjatok bátran a mélemre. Kép

Apa, jaja, tökre lecsillapodtam. Kép

Kép
Virág
Virág

Azt fentebb nem írtam, de megpróbáltam beállítani pl. a mail cím adás-megjelenés letiltását, de sajnos nem működött. Ezzel meg kell várni Attilát.
Mindenkinek kellemes karácsonyt.
Gabi
Gabi

Kihírdetem a kampánycsend mintájára az ÜNNEPCSENDET!

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

<center>Kép</center>

<center><font color="119911"><font size="+1">Csillagszóró szórja fényét,
kíván melegséget, békét.
Angyalka száll házad felett,
átadni egy üzenetet:
Nagyon Békés Ünnepeket!</font></font>
</center>

<center>bigacsiga Kata

Kép</center>

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok,
nagyon boldog új évet szeretnék kívánni, sk energiát a babanet fenntartásához!!!

Meg kettő kérés:
1. légyszi szedjétek le a Próbaterületről:
Elküldve 2003 December 17 szerda - 23h 08:
képet, amin a kisfiam látható, és nem tudom ki tette oda fel (meg, azt sem honnan szedte a képet, mert egy féléve kérésemre töröltétek a fényképalbumot), a figyelmemet egy barátnőm hívta fel rá.
2. a szegedi topik 2003-as hónapjait archíváljátok, légyszi, már nagyon hosszú.
Előre is köszönöm szépen:
Ágci

Köszönöm szépen

Kép
Ágci

Köszönöm:
Ági

Kép
Ágci

Sziasztok,

kérésem van. A Szülészetek, kórházak témán belül indítok mindjárt egy új topicot (halapenz.hu), és szeretném, ha az oldalra csak regisztráltak írhatnának. Meg tudnátok oldani, hogy az összes többi témához hasonlóan, itt is legyen egy regisztrál felhasználóknak lévő oldal? És ha igen, akkor kérlek, tegyétek át ezt a topicot oda. Köszönöm,

Virág
Virág

Kedves Virág, meg tudom és meg is csinálom. De: nagyon várom az ombudsman állásfoglalását, mert szerkesztőként nekem ahhoz kell igazodnom. Azt gondolom, hogy az adatvédelmi aggályokat nem az okozza, ha névtelenül írnak valamit, ez a hitelességet rontja, hanem az, hogy az érintett engedélye nélkül. Kérlek benneteket, ne veszélyeztessük a társalgó létét.
Gabi
Gabi

Szia, Gabi,
az említett topicban válaszoltam neked. Még egyszer köszönöm. Kép

Virág
Virág

Sziasztok Szerkesztök! Bocs, hogy zavarok, de nem értek valamit!!!Kép A Profil-ban hiaba pipalom ki, hogy szeretném, hogy uj ablakban jelenjenek meg a keresésre a valaszok, hiaba mentem el, nem ez történik... Tudja valaki miért??? Elöre köszi a valaszt!!!
Vendég

Szia Kukacz.
Az új ablak nyitása keresés után csaka az új üzenetek keresésére vonatkozik ("Elmúlt napon", "Elmúlt héten", "Legfrissebb üzenetek"), a Kulcsszavas keresésre nem.
Attila

:-)
ata
Eger

Szia Attila!
Igen-igen, éppen ez nem müködik!!! Azelött ha rakattintottam valakinek a nevére, kinyilt a topic, amelyhez hozzaszolt, én valaszolhattam, majd becsukhattam a kinyilt ablakot!!! Most meg mindig meg kell varnom, mig letöltödik az üzenetem, majd ujra rakattintani az Elmult napon-ra, vagy a többire...Kép Sokkal tovabb tart igy!!! A Profilomban probalgattam ezt helyrehozni, de valamiért nem megy...Kép
Kukacz
Vendég

Szia Kukacz!

Ahhoz, hogy az egyéni beállítások működjenek, azonosítani kell magadat a program számára.
Ez kétféle úton történhet:
- bejelentkezéssel, vagy
- cookie azonosítással.
Bejelentkezni jelenleg úgy lehet, ha:
- belépsz a profil szerkesztőbe, vagy
- a kijelentkezés linkre kattintasz, majd az újbóli bejelentkezést választod.
A cookie azonosítás akkor él ha a profil szerkesztőben bejelölöd a "Remember my username and password in a cookie" opciót. Az hogy ez be van jelölve onnan is látszik, hogy az üzenetküldő űrlapnál az azonosító és jelszó boxok automatikusan kitöltődnek.

Valószínű, hogy azelőtt nálad aktív volt a cookie azonosítás, ezért nyíltak meg az üzenetek egyből új ablakban.

Ha a fenti módszerek valamiért nem megfelelők van más módja is, hogy egy linket új ablakban nyissál meg:
- nyomd le a shift billentyűt (felfele mutató vastag nyíl a bal szélen), majd ezt nyomva tartva kattints a linkre. (Netscape 7 -nél a Ctrl billentyűt kell lenyomni.)
- a jobb egérgombbal kattints a linkre, majd a megjelenő gyorsmenüből válaszd a megnyitás új ablakbant (Open Link in New Window)

ata
Eger

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy egy régebbi hozzászólásomat töröltessem veletek.
Köszi
Andrea
Andrea

Andrea, hát nem igazán szoktunk törölni. nagyon nyomós oknak kell lenni...
Üdv, apa
apa

apa
Mire gondolsz, mi lenne az elég nyomós ok?
Kriszta
Nyanya

Szia Kriszta!
Van egy olyan menüpont itt baloldalt, hogy Moderálási alapelvek... Abban minden le lett írva...

apa
apa

apa
Elolvastam a moderálási alapelveket. Tegnap írtam egy mailt, az ott említett topikból a képet szeretném töröltetni, ha van rá lehetöség.
elöre is köszönöm
Kriszta
Nyanya

Sziasztok Szerkesztök!!!
Nem értem, miért nem nyilik még mindig külön ablakban a keresésem eredménye, mint fentebb irtam, ha rakattintok valakinek a nevére, mert az üzenetét szeretném olvasni!!! Elmentem a Profilban, és mégsem!!! Sokkal praktikusabb az uj ablak, hiszen ha valaszoltam, csak azt kell bezarni, és nem kell ujra az elmult napon-ra klikkelni, és varni-varni-varni!!!

Bezony-bezony Nyanya, azt a képet töröltetni kéne...

Puszedlik!!!
Vendég

Attila, igen, az a kukis dolog is stimmel!!! (cookieKép) Mégsem megy!!!
Vendég

apa
köszönöm szépen, hogy törölted, és azt külön, hogy ilyen gyorsan Kép

Kukacz
használd a Shift-et

Kriszta
Nyanya

Szia Kukacz!
Valószínűleg az a gond, hogy a cookie azonosítás bekapcsolása alatt található "Clear the cookie when I exit my browser" opció is be van kapcsolva. Ez azt eredményezi, hogy a böngészőablak bezárása után törlődik a cookie, ezért a legközelebbi látogatásodkor újra be kell jelentkezned. Ha ezt nem akarod, kapcsold ki ezt a lehetőséget.
Tudnod kell azonban, hogy ennél a beállításnál bárki aki a géphez ül tud az azonosítóddal üzenetet küldeni.

Tehát:
- ha más nem írhat a nevedben, pipáld ki a "Remember my username and password in a cookie" opciót, és hagyd üresen a "Clear the cookie when I exit my browser" lehetőséget.
- Ha más is hozzáfér a géphez akkor a Shift használatát , vagy a bejelentkezést javaslom az előzőek kikapcsolása mellett.

Attila

ata
Eger

Ok, köszi!!!
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy zavarok, de ezelött jopar honappal feliratkoztam a Fotoalbumba, de végülis nem tettem oda képeket. Az albumok neve viszont megmaradt. Tomtom, 2x is... Szeretném öket eltüntetni onnan. Hogyan??? Köszi a segitséget!!!
Vendég

Szia Kukacz!

A fotóalbum nyitóoldalán klikkelj a "saját album létrehozása szerkesztése" linkre, add meg az azonosítód és a jelszavad (nem azonos a társalgós regisztrációval de azonos a chat regisztrációval). Ekkor kilistázódnak a saját albumaid. Válaszd a "törlés" linket az adott album mellett.

ata
Eger

Atti!!! Pont ezt csinalom, de ott marad a 2 üres album... Kezdek bedilizni...Kép Puszi!!! Kukacz
Vendég

Sziasztok!

Nemrég vettem észre, hogy a ma elküldött hozzászólásaim(2004.01.22) 2000.02.03-i dátummal jelennek meg.

Szilvi
sztigris

Most már nem, de a Friss kismamikban még így ment el, de látom kijavítottátok.

Köszi
Szilvi
sztigris

sziasztok!
regisztráltam,nem kaptam activation keyt viszont most úgy tudja a gép, hogy regisztráltam és nem engedi a nevem használni???eddig nyetus néven írtam,mint névtelen de most már ezt sem engedi mivel elvileg a regisztrált nevem is ez.miért nem kaptam emilben activálást?köszönöm a segítséget.
Névtelen

Apa,
nalam ennek a topicnak a vege valahogy nem jelenik meg, akarmit is csinalok. Pedig latom, hogy valaki valaszolt nekem es lassan kilyukad az oldalam...Kép

-Afonya
afonya

afonya

Kozben megoldottam, koszi.
Hala NyanyanakKép, ki felnyitotta a szemem, hogy a hiba az en keszulekemben van.

-Afonya
afonya

Kukacz. Töröltük az albumokat.

Nyetus. Lehet, hogy véletlenül rosszul adtad meg az e-mail címed, ezért - ha még nem próbáltad - lépj be a profil szerkesztőbe az azonosítóddal és jelszavaddal. A megjelenő ablakon alul pipáld ki a "Change E-mail Address to" bejegyzést, és add meg az e-mail címed még egyszer. Ha nem érkezik meg az aktivációs levél, vagy más probléma adódik írj egy e-mailt az Adminisztrátornak Moderátorok.

Attila

ata
Eger

attila!
köszönöm de sajna így sem jó.küldtem emilt remélem rendeződik.azért köszi!
sziasztok, nyetus.
nyet

Apa!
Hová karbantartottátok el az u ill. ü betűs albumokat? Kép
solya

Solya!
Hinnye, ez a két betű télleg eltünt!!!Kép
Megkeressük...
Köszi, hogy szóltál!!!
apa
apa

Sziasztok,
van egy egyelőre nem publikus albumom, tettem is oda képeket, mostanában ki akarnám egészíteni, de nem tudok a Kép feltöltés-re kattintani. Sőt az áthelyez és változtat se működik. Nincs tele az album, a harmadik oldalon csak két kép van.
Mit csinálok rosszul?
Nem a bookmarks-ról megyek, beírom nevet, jelszót, stb.
köszi,
szilvi
h_szilvi

Már nem lehet névtelenül sem írni!Kép

Névtelen
A névtelen

Kedves névtelen!
Most kipróbálom, hogy lehet-e névtelenül írni...
apa
névtelen

Kedves névtelen!
Most kipróbálom még egyszer, hogy lehet-e névtelenül írni...
apa
Névtelen

Kedves névtelen!
Amint azt látod, nekem sikerült...
Az tény, hogy most már nincs lehetőség akáratlanul is más nevét használva beírni... Szerintem próbáld ki ismét, meglátod, menni fog! Kép
apa
apa

Kedveseim,

miért nem tuok mellékletet feltölteni az itteni alsó gombbal?!

Pedig csináltam már, valamit elfelejtettem?
sz
h_szilvi

Kedves Szilvi!
Próbáltad ismét?Kép
apa
apa

Apa, próbáltam, Kép
a fotóalbumot is, és a hsz-en belül is.
Ez utóbbinál csak ráklikkelek és utána fel kéne jönnie egy browser ablaknak, igaz?
És ahsonló lenne az albumban is, nem?
h_szilvi

Szilvi!
Szerintem a browsereddel lehet valami, mert működik a mellékletfeltöltés. Igaz annyi változott, hogy most már csak regisztrált felhasználó tölthet fel cuccot!Kép
apa
apa

Nekem sem működik. Egy ideig ment, és egyik pillanatról a másikra már nem. Azóta maradt az image { } És tudtommal nem állítottam el semmit sem a gépen. ???

Virág
Virág

Szerintem apa csaltalKép
Marmint a "nevtelen"-séggel. Ha becsekkelem a "Nevtelen" boxot, visszadob azzal, hogy mar van ehhez hasonlo nev, stb., stb...
Ha beirom, az azonositohoz, hogy "névtelen", akkor tovabbenged.
Viszont ez atcsuszik a filtereteken, mert ha jol lattam a minap, van egy "névtelen" nick, regisztraltKép

-Afonya
névtelen

Virág!
Mivel csak regisztráltak tölthetnek fel mellékletet először írd be az azonosítódat és a jelszavadat, majd utána kezd el a melléklet feltöltése műveletet...
apa
apa

Virág, és akkor a zárójelbe hogy kell beírnom a képet? Segíts, mert azonosítóval és jelszóval se megy. Míg mail-hez simán tudok csatolni....

szilvi
h_szilvi

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?